Vigtigste > De Bedste Svar > Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp?

Bumser kan dannespå enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusivemol. Dissebumser kanvokse dybt inde imuldvarpsom en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis enfilipenser inde i enmuldvarpkan du føle, at den er hævet og øm at røre ved.14. sep 2020Hej, mine kære venner og familie fra Team Acne. I dag skal jeg vise dig nogle meget levende klip. Så hvis du ikke er klar til dette, vil jeg foreslå at stoppe med denne artikel, skal du bare klikke på gå til en anden acne-artikel, men i dag vil jeg vise dig, hvordan jeg sprængte cyster, som jeg tidligere har, bare for at bevise for dig, at popping af disse cyster vandt ikke får dig bedre.

De bliver meget værre. Du har måske hørt mig sige dette på denne eller andre kanaler før. Jeg lavede en artikel kaldet 'Hvad sker der, hvis du ikke rører ved en bums?' Jeg tænker i syv dage.

Det har millioner af synspunkter, og pointen er bare at fortælle dig, at hvis du sprænger en cyste eller en bums, virkelig hvad som helst, hvis du sprænger, synes du, at ideen er rigtig, og det er selvfølgelig derfor, jeg plejede at gøre det også får du det hvide ud, ikke, og når du får det hvide ud, kan dit ansigt helbrede hurtigere, så cyste eller bums kan gå hurtigere, ikke? det gør det bare. Det er kun logisk, men det er ikke sandt. Så den, der ofte sker, når du prøver at sprænge en cyste eller citis, som jeg ved, at vi alle har været igennem, ikke, så tag det bare her med mig, hvis du prøver at pope, det springer ikke rigtigt? Så du tror, ​​okay, jeg kan skubbe lidt hårdere. Du har slags en grænse, hvor du er som Okay, jeg skubber lidt hårdere, og så kommer den ud, men hvis den ikke kommer ud, trækker jeg tilbage.Så måske bare lidt mere pres. Okay, det skete ikke, okay. Og så sidder du der og siger, okay, men det var meget tæt, jeg kunne mærke det, det var ved trykpunktet, hvor det var ved at briste.

Så du skubber det lidt hårdere, og så får du det på et eller andet tidspunkt pop, eller du får det ikke til at poppe, og du er ked af, fordi du opførte dig som jeg ikke skulle have, og du fortryder det straks, ikke? Lige derefter synes du forbandet, jeg ville ønske, jeg ikke havde gjort noget, for hvis du ikke poppede det nu, er det meget rødt, det er meget hævet, og det er øjeblikkeligt inficeret. Hvis du fik det til at springe, ja, hvad sker der, det vil det, i det meget akutte øjeblik vil det se ud som om det er lidt mindre, fordi du får noget af det hvide ud, ikke? Men på en eller anden måde, enten en, hvis den sprængte eller ikke ved at lægge alt pres på den, ved du ikke, men blæresækken, der er i dit ansigt eller bums, der er den øverste del, du prøver lige for at få det hvide ud, den nederste del af den er under din hud, selv når der lægges pres på den, og ofte bryder bunden af ​​sækket ofte ud i bunden af ​​dit ansigt, i din hud, og hvad vil der ske, er de næste 24 til 48 timer, det svulmer op, ikke? Ligesom hvis du havde en slags angreb, svulmer dette område op, og igen ved jeg, at du gik igennem dette, og selv jeg havde været igennem dette, og jeg ville stadig sprænge. selvom jeg kendte denne viden.

Det ville blive dobbelt, tre, fire gange størrelsen den næste dag, ekstra rødt, rigtig farverigt, og for mig ville det gøre det, hvis jeg forsøgte at sprænge en cyste, ville det gøre det, jeg ved ikke hvor meget længere , måske tre eller fire gange så længe. Den længste cyste, jeg nogensinde har haft, var fire måneder, og så var den der stadig i op til seks måneder, før den var helt klar og væk fra mit ansigt, jeg ved hvad jeg taler om med cyster, jeg ved hvad jeg ' m taler med bumser. Du ønsker ikke at sætte dem under tryk.Nu er der tidspunkter, hvor du kan stikke dem, jeg laver en artikel, der viser dig, hvordan du korrekt trykker eller dræner en bums, men jeg vil sige i de fleste tilfælde, og jeg vil sige næsten alle tilfælde, selv dem der kunne blive skubbet åben, jeg vil sige, at du er den bedste måde ikke at poppe dem, og jeg ved, hvad du tænker lige nu, hvad skal jeg gøre brian? Skal jeg gå rundt med et stort hvidt hår i ansigtet, skal jeg gøre det? Jeg ved, det er hårdt, b Men ja, det er du. Selvom du synes, at hvidt er langt værre end rødt, er det meget mindre bekymrende, hvis du kun har et lille whitehead, end hvis du har en enorm, rød, marmoristisk type. Skriv dit som en stor marmor på dit hoved. Det er bare, det er bare en kendsgerning.

Du tror, ​​du vil føle dig bedre, og så springer du det, og du vil føle dig meget værre i morgen, og du vil forsøge at skjule dit ansigt, og det er bare ikke godt for dig. Så ud over det visuelle aspekt, hvis det bare går væk hurtigere, hvilket vil ske, hvis du ikke popper en bums og bare lader den forblive hvid, bliver den hvide nedenunder faktisk hård, og jeg ved, det er lidt skørt, men det bliver hårdt og fast i stedet for klæbrig, og så tager det normalt cirka syv dage, men det kan være op til 14 dage, jeg ved, det er bedre end seks måneder med en cyste, end du ved, poppet tilbage, og så kommer det tilbage med dig Hvid ryg, så du springer den igen for at holde kredsløbet i gang, hvad der i sidste ende vil ske, hvis du slet ikke rører ved det, slet ikke gør det værre, den hvide bliver hård og så falder den selvfølgelig ud uanset dig sover eller bevæger sig rundt, der er lidt pres på dit ansigt eller det skrubber lidt ind i noget, eller når du er i badet og dampen fugter området, vil dampen blødgøre det, men så vil ha rte del spring ud, og jeg ved, du lige har hørt mig sige, at det kommer til at ske, det være sig lidt ridser eller pres, det er ikke du, der lægger det pres o n! Du vil ikke lægge det pres der! Selvfølgelig, når det er klar til at komme ud, vil det komme ud. Der vil være et stort hul, fordi denne solide del lige kom ud, og du bliver nødt til at vente en dag eller to, men dette solide hul vil lukke meget hurtigt, og det vil slet ikke være noget.

Det vil bogstaveligt talt være væk. Jeg ved, at det er meget svært at komme til det punkt, hvor du kan gøre dette, men det er så vigtigt at gøre, og når du først har gjort det, er det sandsynligvis det, måske ikke gør det første gang, men efter at have gjort det måske to eller tre gange dig begynde at indse, okay, dette er den vej at gå, det er den måde, der har mindst indflydelse, der forårsager mindst ardannelse. det fungerer hurtigst.I det lange løb ved du, i det lange løb, om to eller tre uger, vil den være væk i modsætning til to eller tre måneder. Så jeg ved hvad jeg taler om. Gør det, prøv dette, og hvis du rører ved det, gør det ikke, tæller det ikke som et resultat, gør det ikke? Så når du gør det, er du fristet til at sprænge det, du kan ikke fortælle, at det ikke fungerede, fordi du ikke har holdt tilbage, og jeg ved ikke, om du skal, du kan bære det som en hat eller kasket til at dække det op eller noget, men ikke dække det over dig selv, bare vær stolt af dig selv, lad ikke andre bagatellisere dig og føle dig devalueret, bare rock dit liv mand, bare gør hvad du ved, det er korrekt er.

I løbet af denne artikel så du et par klip, som jeg tidligere har optaget, og popper Cystsor Havin g folk popper cysten for mig, og igen ved jeg allerede, at jer kommenterer, at du havde handsker på, alkohol osv. Osv., Du bør ikke røre dit ansigt med fingrene.

Det er helt sikkert, men det betyder ikke noget, det er derfor, jeg viser dig ikke, jeg viser dig at vise dig, at det bliver værre og værre, når du slår det, så jeg viser dig klip af mig, der popper det , mig viser jeg dig, hvordan det ser ud lige efter, og så viser jeg dig artikler fra dage eller uger, efter at jeg sprængte cysten, og hvordan det så ud. Du kan se, at hun er meget større, meget, meget irritabel og meget rød. (Sukker dybt) Så der går du, dette er denne artikel i dag.

Ville bare vise jer et par af de pops, jeg gjorde før, og give jer nogle oplysninger om, hvorfor du ikke skulle gøre det og måske opmuntre dig til at tage bedre vare på dine bumser og hudpleje. Jeg elsker jer. Du er ikke alene, du er absolut smuk, og du er en del af Team Acne.

Sørg for at følge Instagram @teamacne. Hvis du gerne vil følge mailinglisten for fremtidige begivenheder og ting og tale-sessioner og næsten alt, hvad vi kan tænke på, skal du klikke på den nedenfor. og tilmeld dig facebook supportgruppen, hvis du vil tale med andre mennesker, der har de samme problemer som dig og vil tale om dem.

Så vær med på alle disse ting. Jeg elsker jer og ses i den næste artikel.

Er det sikkert at plukke et hår fra en muldvarp?

Du kansikkertfjernehårstikker ud fra enmuldvarphvis du ønsker det - især hvis du ikke kan lide den måde, den ser ud. Fjernehårligesom du ville gøre med enhver anden uønsket krophår. Du kanplukkedethåreller få det fjernet ved elektrolyse. Hvis denmuldvarper flad og flugter mod din hud, kan du barbere dig over den eller vokse den.17. juli. Okt 2018

Hvor, åh, hvor gør det mest ondt at plukke et hår? - Lad os tale om det. (Glad musik) God mytisk morgen - Har du nogensinde spekuleret på, hvad den mest smertefulde del af hele din krop er at plukke et hår? Nå, det har vi. Derfor har du abonneret på os.

Vi er din betroede rådgiver i alle vigtige sager. Korrekt? Og dette spørgsmål generede os, så vi ved, at det suger dig, så fortvivl ikke i dag. Vi finder det værste sted at tegne et menneskehår - og vi finder ud af, fordi vi plukker alle steder.

Og når jeg siger alle de steder, mener jeg alle steder, er det tid for ingen andre at gøre dette, men vi er ikke nybegyndere, vi ved, at internettet vil se os plukke vores skamlæber - en-loobies! - (griner) Ja. OKAY. Jeg kan godt lide, jeg kan godt lide, 2021. - Det begynder stærkt. - At starte op og såre her tidligt, at jeg er nødt til at gå på arbejde. - (fniser) Okay. - Lige nu plukker vi individuelle hår fra forskellige dele af vores jeg mener Vi må måske hjælpe hinanden. - Jeg ved ikke, om vi har brug for denne mand. - Jeg ved det ikke. Efter hver plukning vil vi straks bedømme det på en smerteskala fra en til 10, hvor en ikke er smertefuld alt sammen, 10 er den maksimale smerte.

Og så vil den kombinerede score være den officielle smerterangering og registreres på Mr. Pluck-it - Mr. Pluck-it? - Hr.

Pluk det. - Okay, til sidst vil vi helt sikkert kende det mest smertefulde sted at plukke et hår. Og du undrer dig måske over, hvorfor er det vigtigt? Hvorfor er det vigtigt? - Hvordan er det sandt? i din hverdag? - Hør, du ved ikke, at næste gang nogen prøver at få oplysninger ud af dig.

Og de vil gøre det ved at plukke hår i forskellige dele af din krop. Jeg kan fortælle dem, hvor det gør ondt, men det gør ikke ondt eller omvendt, hvis du er underlig. Så du har disse oplysninger.

David, vær venlig at bringe denne officielle moderpincet ud - Dejligt. - Se på det. - Ret.

Vi har noget forgyldt, eller er de messing? De er lavet af messing - eller kobber? - De er lavet af kobber - Åh, de er lavet af kobberbelagt messing? - Det er rigtigt - De er lavet af kobberbelagt messing, og de har vores navne på dem. Og jeg taler ikke om en pincetmand. Det er mærket - jeg kalder mig selv en pincet mand.

Men ja, min siger Link. Din skal fortælle Rhett. - Mine siger Rhett.

Okay, Stevie. Du vil tage os igennem dette, ikke? - Åh dreng, det er jeg. For denne første kategori starter vi med alt på vej. - Okay. - Okay - Start øverst og arbejd dig ned.

Start med at plukke et hår fra din hovedbund - Åh Gud. - Åh, okay. - Jeg har ikke brug for en pincet til dette. - Hvilken del skal du tage? - Jeg går som mi- - Midt i hovedbunden? - På en eller anden måde i midten. - Ja.

Jeg får noget fra disse hvide - Åh, jeg går, jeg gør det, jeg gør det og svarer, OhFour? Det var ikke så slemt. Jeg har ruten til at se dette helt nederst - jeg kalder min fem - Okay, lad os komme til øjenbrynene - Skal vi gøre det? beholde dem og gerne sælge dem senere på eBay? - De overføres til mytiske medlemmer af samfundet. (begge griner) - Jeg tror ikke du kan - Øjenbryn? Nu plukker jeg mellem mine øjenbryn, og jeg har gjort det i årevis - jeg er vant til det, og jeg er sikker på, at jeg kan finde et egern her - Ja, i lang tid. - Den lange, mærkelige blondine.

Nu sker det. Åh, det er en tre. Det er jeg vant til. - Nogle af dem gør virkelig ondt, men det, ja, jeg giver også denne en tre. - Næsebor. - Åh, okay. - Nå igen, jeg gør det på en, ved du, semi-regelmæssigt. - Jeg plukker det ikke, jeg afskår det.

Jeg plejede at plukke. - Den lange er temmelig dyb, okay. - Jeg prøver at få dig den ene. - Åh, jeg fik ikke en. - Åh, jeg har en god en.

Tjek dette ud - Åh min gud. Det er ulækkert. Gør vi et godt stykke arbejde med Stevie? - Du laver et godt stykke arbejde - jeg giver en firer - Det var en to for mig. - Det gjorde ondt. - Det var virkelig ikke så slemt - Overskæg. - Åh gud. - Som du kan bruge den løse definition - jeg mener, jeg barberede mig ikke i morges, men jeg ser, at der er en her.

Ved du, det er en hvid. Jeg ser en hvid her. Det er lidt længere. - Jeg venter på dig.

Jeg har et egern, som jeg kan få - (gryntende) Åh min gud! Se, hvor tyk den ting er. - Det gik dybt. Åh mand, det gik dybt - Åh min gud. - Okay - Lige der.

Phew jeg fik ikke den hvide. Jeg fik en sort, og det var en otte mand - Okay. Lad os gå - - Det gør ondt. - Jeg har en sådan er (Rhett grynter) - Åh ja - jeg hørte en revne i øret, se hvor meget rod der kom ud - Hvad hvis det var en tand trukket ud? det? - Så bliver jeg nødt til at se en læge.

Jeg siger, jeg tror, ​​at ting kan blive værre, men det er ret dårligt. Syv - Okay. Træk vejret dybt.

Vi bevæger os til den midterste del af kroppen. Og du vil måske tage dine skjorter af for det. - Kan vi? - Okay - Eller skal vi? - Vi burde. - Okay, det gør vi. - Vi starter med armhulen. - Åh wow. - armhule.

Hvad? - Jeg har længsler. Jeg vil skære dem tilbage nu og da. - Jeg prøver bare at finde - - Du skal bare finde en, det er problemet. - Jeg kan ikke få fat i det, okay. - Så du hvordan det kom ud? - Ja, men-- Se på det.

Indsend ikke din score endnu. Kan du se min lave? - Ja - Åh. - Ja.

Det føltes godt på en dårlig måde, ikke? - Fem. Det var ikke behageligt, men det var ikke så slemt som fire. - brystvorter. - Åh, jeg trak bare min skjorte over hele mit hår.

Åh gud. - Har du mistet dit hår? - Alt mit hår. Åh der er de. - Jeg holdt ikke mit hår. - Lad os holde dem fast der. - Jeg holder dem, der betyder mest for mig. - Jeg tror, ​​det er bare fnug.

Vi får det. Vi finder ud af det. - Så du taler om brystvorter, ikke? - Det er tid til en brystvorte. - Ah, min gud. - Okay.

Jeg mener, det meste af håret er omkring det, men jeg prøver virkelig - Okay, jeg har et. Jeg har en, jeg er færdig, okay? Nu sker det. (skrigende) Og jeg fik ved et uheld to - jeg mener, det var en solid syv - Det skræmte mig mere, end det gjorde ondt, seks - Okay.

Vi går videre til underarmen - Okay. Underarm. Okay, tag dit valg. - (utydelig) Kun en. Lad os gå. - Åh, - Mhm. - Fire. - Det gik i stykker, seks for mig. - Glædelig rute.

Læg den ting dernede. - Jeg går lige under navlen. - Jeg opdager bare, at meget af det hår, jeg har, er uden for navlen, men det vokser og går derefter ind i navlen. - Okay.

Jeg har en, jeg har en, jeg har en - det er som om det er et sort hul. (Rhett griner) - Åh, okay. Nu taler du.

Det var en otte for mig. - Åh, hvem. - Uventet. - Jeg tror, ​​jeg har tre på én gang, men det er en 6. - Okay.

Det er tid til at gå til den nedre del af kroppen. - Kan jeg tage min skjorte på igen? (Rhett griner) Okay. Før vi vælger mere, vil jeg bare invitere dig og minde dig om, at vores PodcastEar-kiks finder sted hver uge i lyd og også i artikelform på Ear Biscuits YouTube-kanal.

Så tjek dette, når vi bærer vores sjæle. Finder du det intimt? Åh, vent med at høre disse samtaler - I en nylig episode talte vi om den rejse, vi tog vores drenge til Death Valley - Ja. Det var - tingene blev lidt hårede. (griner) - Havde nogle gode historier, så tjek dem - Okay - Hvad er næste, Stevie? - Vi støder næste gang. - Ben. - Ben.

Okay, det er derfor, vi bruger shorts. - Hvilken del af benet tror du, du vil gøre? - Nu er mine ben i vintertilstand. I sommertilstand.

Jeg klipte alt det hår. - Hvad? - Du ved det. - Jeg undskylder ikke for det. - Men du siger, du har ændret det for årstiderne? Til vinteren lærte jeg dette, jeg får hårede knæ, behårede tæer, hår ankler, alle hår bare for at gøre dem varmere nedenunder - tror du virkelig, det betyder noget så meget? - Jeg vil bare ikke udføre vedligeholdelse, når ingen ser det, ved du det? - Okay.

Det giver mening - Du kender sangen Har jeg barberet mine ben til dette? - Ja. Jeg barberer dem ikke. Jeg trimmer dem bare - Okay.

Nå, du kan se det meget bedre, hvis jeg gør det på kamera hernede. Det er sagen - Åh, vil du have den her? Jeg vil gøre det her. Jeg mener - jeg har en. - Jeg kan ikke bare finde en. - Lad os gå.

Åh det føles som om det gør ondt - Ooh. Det gør ikke ondt. Det gjorde ikke ondt så meget.

Det var to, men-- ved du hvad? Fordi dette hår ofte falder ud. Den endelige længde af et benhår - jeg vil gerne se, hvor meget mere det gør ondt - temmelig kort. I et lårområde. - Vi har meget at kæmpe med, fyre. - Okay.

receptpligtige cykelsolbriller

Vi er bare nysgerrige. Okay. - Hvis det gør ondt mindre end låret, giver jeg benet en tre. - Vi går derefter videre med stortåen. - Hold det op - - Stor tå, hva? Jeg er en lille, selvsikker, bevidst som min tå.

Derfor begyndte jeg at trimme. Jeg trimmer det bare. Så trimmer jeg dette og så trimmer jeg her og så trimmer jeg overalt.

Og så fandt jeg ud af, at jeg var glad - Og så kom vinteren, og jeg stoppede. (Griner) - Se på al denne hængende hud, der gør ondt, åh! Wow, det gør ondt. - Okay.

Jeg har en. - Barbering er bestemt bedre. - Åh, okay. Åh, det er et forsinket svar.

Mine sensorer, det er min sensor har lidt af-- Jeg giver det seks. - Jeg giver det også seks. Ja.

Åh, det gjorde ondt - Okay. Det gør ondt at sige dette, men vi er nået til vores sidste kategori, hvor den officielle underafdeling af plukning skal introduceres, og bukserne skal fjernes - vent. Da vi sagde, at vi ønskede at gøre dette, og vi sagde, at vi ville gøre, hvad vi ville, vi er i, tror jeg, vi troede, vi tulede med den del - det var en vittighed, ja - her er vi. (Rhett griner) (fræk musik) - Okay.

Uanset hvad. Vi går hele vejen for at fortælle dig det. - Jeg er bare virkelig glad for, at der ikke er nærbilleder af denne del af regionen. (Rhett griner) - Du og YouTube også - jeg mener, der kunne have været to separate partitioner. (Stevie griner) Jeg siger bare - Der er ingen skillevæg mellem os to - Det er billigere - Jeg fokuserer på mig selv, okay? Og mine bukser er stadig ope på dette tidspunkt, hvis du spekulerer på - Åh, svigt dem? Jeg ved ikke.

Den første er skamhåret. Du er nødt til at gå på dit skamhår, vi holder ikke tilbage, bare - - Gør det nede. - Gå lige til skamhåret. - Mener du pube-a-looba-loobies? - (griner) Ja. - Kan jeg fortælle dig, at lyt, Stevie? - Årh, kom nu.

Jeg var bare nødt til at se på nærbilleder af nip-billeder - hver af os har en rolle at spille, Stevie og din siger: pube-a-looba-loobies. - pube-a-looba-loobies. (begge griner) - Wow.

Okay - fik jeg dig ned? - Jeg barberede skamhår - Åh, okay. - Kun - Nå, jeg holder øjenkontakt, men det gør jeg ikke - Nu skal jeg bare indsnævre det til en - Nå ved du hvad? Jeg har kun en. (Rhett griner) - Dette er ikke en kønsmand. (ler) - Nå, jeg kom ind i det med det samme, ikke? - Åh, okay, lad os gå. - Tag nu en lav. - Ja.

Nå, jeg har en god en. Okay. Her går jeg. Vil du tælle til tre? - Nå, du går først. (Rhett griner) Whoa, som du kan se, har jeg mere end en.

Og som du kan se (Link knurrer) hvis du var det, spekulerede jeg på, om det er en dejlig lysebrun skygge - Åh, okay - Det er ikke rigtig så mørkt i en skov. Det er mere som kastanje - Er vi her endnu? - Ja, 2021? Apropos kastanjer, jeg siger, det var en syv - Åh ja, det var smertefuldt. - Det var ret hårdt. - Ja.

Du har ret. Syv. Okay, jeg lægger dette ved siden af ​​madpakken. - Nej nej.

Sæt dem ikke på gardinet - jeg lægger dem på kloden. - Sæt dem ikke i en klode, læg dem på gardinet. - Okay.

Jeg sætter dem - Nej! Sæt hende på gardinet - Okay. - Lige her - Okay.

Vi går nu videre til testiklerne. (Rhet griner) - Uh hvad? (griner) - Okay, så - - Lad os gå. Det var nok - Okay.

Jeg har en. - Okay, denne gang går du først. - Tre to. Åh, snazzy! Ooh, det var en otte. - Okay.

Lad os gå. Tre, to, (skriger) Samme farve. Det var en ni, mine venner.

Du ved, vi behøver ikke at vise det. Vi behøver ikke at vise det. Skær ikke tæt på det.

Der er ingen grund. - Af en eller anden grund er det meget lige end ovenstående. - Vi behøver ikke tale om det. - Og vi er færdige. - Er det rigtigt? - I slutningen.

Bumens revne. - Åh gud, nej. - Ser du hvad jeg gjorde? - Sid her bag et gardin med kinden hængende og tænk på Stevie, der bare fortæller mig at stikke min bum i Crack Hair på dette show, vi udsender til folket - Skal jeg sige - Er det ikke bedre som privat? (begge griner) - Mener du, hvis jeg bare gjorde det alene? - Hvor langt ned er halvmånen? Gør du min - jeg behøver ikke at gå langt, før jeg løber ind i guld (griner) - jeg mente noget som polymereksponeringsområdet.

Jeg blev lidt dybere end jeg var en tomme dybt inde i revnen. - Jeg har en sådan som jeg går. - Okay, gør det. (Link råber) Ni.

Jeg er færdig med at vise folk. - Okay, lad os gå. - Jeg hørte det poppe. - Det er ikke så slemt for mig.

Virkelig? - Det er ikke så slemt. - Hvor er du i midten? - Ja. Det er ikke dårligt.

Det er en fem for mig. Var ikke så slemt som lortet. - Okay fyre, hvorfor trækker I ikke bukserne op, og vi kan sammenfatte resultaterne. - Hvad skal jeg gøre? med håret der sidder lige her foran mig? - Okay. - Okay fyre.

Jeg tror, ​​du har arbejdet her i dag - jeg er glad for, at du sagde det. Fordi jeg tror, ​​at dette måske gnider nogle mennesker på den forkerte måde, men i det mindste gnider det dig - Right - Og ved du hvad? Dette er en fejring af menneskeheden. Du ved, nogle af os er hårdere end andre, men vi er alle mennesker.

Og vi er alle sammen i det - Vi føler alle smerte - Lad os ikke lade som om vi ikke har hårridser - Ja. Genial - Så andenpladsen. - Medmindre du ikke gør det. - Undskyld mig? - Åh, sagde jeg, medmindre du ikke gør det. - Åh, jeg troede, du sagde, at du ikke gjorde det. (Rhett griner) 2. plads til det mest smertefulde sted at trække i overskæg - Whoa overskæg er okay.

Nummer 2. - Men vinderen for det mest smertefulde sted at plukke et hår. (klapper) - Ja.

Det er noget at fejre. - Men ikke for mig personligt, men for os kollektivt. - Ret, åh, fordi jeg vurderede det så højt, siger du? - Jeg tror det, ja.

Jeg ved, at jeg har bedømt andre ting højere, men sammen, og det er alt, hvad der betyder noget. Så nu ved du ja. Og hvis du er en person, der prøver at få disse oplysninger ud af dig, og de vil plukke hår, skal du ikke sige andet end testiklerne, for på det tidspunkt vil de gå efter testiklerne, og de gør ondt i mest, sig alt andet end næseborene. - Kan du huske noget? Tak for at abonnere og klikke på klokken. - Ved du hvad klokken er? - Hej, jeg er Naomi i London, England, jeg donerer 13 tommer af mit hår med mine fødder.

Det er tid til at dreje hjulet af myticitet - Awesome. - Virkelig mytisk. Jeg vidste ikke, hvornår jeg ikke skulle få dit hår, du kan bare holde det ind som en donationsartikel.

Har vi den - Jeg håber, det er sådan, det fungerer. For at se, om et hårfoto er af en hest eller en langhåret hockeymand, skal du klikke på linket ovenfor i Good mythycal More. - Og for at finde ud af, hvor mytehjulet lander, se vores Amazon-butik, amazon.com/mythical.

Hvorfor har min muldvarp en bump?

En fællesmuldvarper en klynge af pigmentceller på overfladen af ​​huden. ENmuldvarpkan findes overalt, selv omkring en hårsække. Olien, der bliver fanget i en hårsækket, kan også forårsage enfilipensat dukke op. For meget olie i din hud er en af ​​grundene til, at der dannes bumser.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du finder ud af, at du kan have hudkræft? Hvad hvis du ikke har fødselsmærker på din krop for at se, om du måske har hudkræft? Er solcreme den eneste måde at forhindre hudkræft på? Nå, denne artikel vil tale om det, da maj er måned for hudkræftbevidsthed. I denne artikel skal vi tale om de fem advarselsskilte, vi skal passe på for at se, om du kan have hudkræft. Med flere mennesker diagnosticeret med denne kræft hvert år end nogen anden kræft i USA, troede vi, at vi ville dele disse meget enkle tip med dig.

Okay, enhver, der har set mine artikler, ved, at når jeg står foran en sort mur, ved du, at billeder og ord vises. Så her er det første tip. Den første er ASYMMETRY.

Så hvis du har en muldvarp eller et fødselsmærke, skal du sørge for, at kanten er ret jævn. Det er ikke en perfekt, cirkulær form, det er en uregelmæssig form, så vil du måske se på dette. Den næste er 'B' for GRÆNSE.

Så hvis kanten igen er uregelmæssig, er den falmet, den ser heller ikke den samme ud i form, det er noget, du vil se på. 'C' står for FARVE. Så farve er, hvis det er en jævn farve, så er det fint.

Men hvis det er en ujævn farve, kan farverne variere fra sort, brun, nuancer af lyserød til rød, hvid og blå. Så den næste er 'D' for DIAMETER. Så hvis pletten, fødselsmærket eller fødselsmærket er større end seks millimeter eller en fjerdedel af en størrelse, omtrent på størrelse med et viskelæder, kan du måske begynde at være opmærksom på det fødselsmærke.

Den næste er 'E', og afhængigt af hvilken liste du ser, kan det være ELEVATION eller EVOLUTION, når den udvikler sig. Så du vil starte med at kigge, hvis bumpen er uregelmæssig, eller hvis du ved, ujævn eller ujævn, vil du være opmærksom på den. Ligesom udviklingen.

Hvis udseendet af muldvarp eller muldvarp eller plet ændres, det være sig farven eller kanten, er det også dette sted at se på. Her er nogle andre advarselsskilte. Hvis muldvarpen eller sårene ikke heler, kan den - og den heler ikke, den oser eller bløder eller flager, men den heler aldrig, det er en anden.

Hvis der er pludselig rødme eller hævelse, hvis fødselsmærket, fødselsmærket eller pletten er kløende, er dette alle andre ting at passe på. Den sidste er, når fødselsmærket, muldvarpen eller pletten, når pigment begynder at sprede sig ud over den faktiske grænse for muldvarpen, så lad os sige, at der er en, der har du din muldvarp, men så faktisk som en brun eller sort, eller en anden farve begynder at sprede sig ud over muldvarpens kant, så skal du også være opmærksom på det. Og en anden er, at hvis du har mange mol over hele din krop, og en bestemt muldvarp ser meget anderledes ud end dine andre muldvarpe, er det et andet tegn at passe på.

Nå, hvis du tror, ​​at alt hvad du skal gøre er at bære solcreme for at undgå hudkræft, ikke efter Stanford University-hudlæger, der kontrollerede CDC-undersøgelsesdataene om mennesker, der havde solcreme. Og de fandt ud af, at folk, der havde solcreme regelmæssigt, faktisk tilbragte mere tid i solen end folk, der brugte solcreme sjældent eller sjældent. Og så de mennesker, der brugte solcreme regelmæssigt, var oftere i solen, de havde faktisk en tendens til at BRÆNDE mere end folk, der undgik solen og bar tøj over deres kroppe for at undgå solen.

Derfor er forskere enige om, at det vigtigste skridt i at undgå melanom eller hudkræft ikke er at undgå ALLE sollys, men at undgå solforbrændinger, da antallet af solforbrændinger, du har haft, især under 30 år, øger dine chancer for at få en type af hudkræft. Så når du undersøger din krop for hudfejl, er det vigtigste at huske at kontrollere steder som dit ansigt, arme, ben, men hudkræft kan forekomme i områder, du måske ikke tror, ​​det ser ud til. Så det ville omfatte dine negle, dine tånegle, mellem dine fingre, dine tæer og endda fodsålerne.

Min svoger fandt faktisk kræft, hudkræft I hans navle. De to andre områder er din hovedbund. Så hvis du ikke har hår, er det indlysende, at de fleste mennesker lægger solcreme på deres hovedbund.

Men for dem af os, der har hår, tror vi ikke, vi kan få det i vores hovedbund. Og det andet område er lysken. Okay, så mænd er tre gange mere tilbøjelige til at få hudkræft end kvinder.

Og normalt får de det på nakke, ører og ryg. Og kvinder får det på deres fødder. Og den mest almindelige aldersgruppe, som de fleste mennesker vil finde hudkræft i, er mellem 45 og 54.

Og hvis du har haft et familiemedlem, der har haft hudkræft, er dine chancer også bedre. Så hvis du igen tror, ​​at kun iført solcreme beskytter dig mod UV-stråler forbundet med hudkræft, så tjek denne artikel, som vi har i linket eller på kortet nedenfor om solcreme Branchen fortæller dig ikke om solcreme, og vores næste artikel, vi skal lave om solcreme, er SANDHEDEN bag høj SPF solcreme. Så vi ses i den næste artikel.

Hvad sker der, hvis du trækker et hår ud af en muldvarp?

Ja,molder vokser små hårudaf dem er meget almindelige.Mentweezing af disse hår kan forårsage betændelse og infektion.Hvisdet er virkelig besværligt atdu, rådføre dig meddithudlæge om: laserhårfjernelse.24. aug 2020

Fjernelse af hår fra hævede muldvarper i ansigtet er normalt let og sikkert. Men hvis fødselsmærket fjernes, vil det forhindre håret i at vokse tilbage? Det afhænger af, hvordan muldvarpen fjernes, Hej jeg er Dr. Neal Schultz Og velkommen til DermTV.

Jeg har forklaret, hvorfor det normalt er sikkert at fjerne hår fra modermærker i dit ansigt. Men hævede modermærker i ansigtet er normalt uønskede, og hvis de også har hår, hvis jeg siger dig, kalder nogle dem 'bedstemødemoller', skulle det være nok til at forklare, hvorfor folk ofte får dem fjernet. Så man skulle tro, at fjernelse af muldvarpen skulle sikre, at håret ikke vokser tilbage.

Nå ikke nøjagtigt. Ser du, det afhænger af, hvordan det fjernes. For at dette giver mening, er vi nødt til at gå tilbage til 'Hvad er et fødselsmærke med hår?' Muldvarpe med hår, uanset hvor de er på din krop, er normalt intradermale modermærker, intradermale midler indeni og dermale betyder det andet lag af huden så intradermale modermærker er helt i dermis, det andet hudlag.

Det faktum, at det stikker ud over overfladen af ​​din hud og er en bump betyder bare, at der er meget mol væv i dermis, der er det upåvirkede toplag, epidermis, som endda er til stede på muldvarpen skubber op .

Men se hvor hårrødderne er! Der er to måder at fjerne muldvarpen på, den teknik, der giver det bedste kosmetiske resultat, er at bare barbere den hævede del af muldvarpen af ​​med en skalpelblad for det bedste kosmetiske resultat uden ar. Men glem ikke, hvor hårsækkene er. Hvis dit hår vokser ud af follikler her er her nede så vil disse hår fortsætte med at vokse efter at huden er helet.

OK, så hvorfor ikke skære hele muldvarpen ud, selv delen under huden, så alle hårrødderne fjernes? gør dette, jeg er nødt til at skære hele huden ud indtil videre undersiden af ​​hårrødderne og sy begge sider af såret op.

Selv med de bedste færdigheder og teknikker, uanset om det udføres af en plastikkirurg eller en kosmetisk hudlæge, kan det efterlade et ar. Så når det kommer til at fjerne hårmuld, skal du virkelig vælge din gift: intet ar? men mulig vedvarende hårvækst eller ikke mere hår, men et muligt ar? Slet ikke. Bare fjern dem første gang, og hvis dit hår fortsætter med at vokse, kan du endelig lade laser eller elektrolyse ødelægge det resterende hår.

Kan du presse en muldvarp ned?

Fjernermolved at skære demafmed en skarp genstand som en saks eller et barberblad medfører også risici. Skæringafenhver vækst øger din risiko for infektion, isærhvisværktøjetdubrug er ikke korrekt desinficeret.Du kanogså skabe et permanent ar, hvormuldvarpengang var.

Hvordan ser kræftpletter ud?

Grænse - melanomer har normalt en hakket eller ragget kant. Farver - melanomer vil normalt være en blanding af 2 eller flere farver. Diameter - de fleste melanomer er normalt større end 6 mm i diameter. Udvidelse eller højde - amuldvarpat ændringer i størrelse over tid er mere sandsynligt at være enmelanom.

Hvorfor vokser sorte hår op af mol?

Når en flok celler, der giver vores hudfarve (eller melanocytter) ender på samme sted, danner de hyperpigmenterede hudpletter, som vi kaldermol. På grund af alt dette pigment, nogenhåratvokser udaf enmuldvarpkan være mørkere og grovere - og enddadyrkehurtigere end resten af ​​din krophår.10. feb 2015

Kan modermærker få indgroede hår?

En behåretmuldvarp kan fåenindgroet hår, hvilkenkanføre til irritation og betændelse omkringmuldvarp. Det herkanforårsage rødme og smerter ved den mindste berøring.Indgroede hårhelbrede alene, selvom du muligvis har brug for et aktuelt antibiotikum, hvis enhårfollikel bliver inficeret.2. jul. Dec 2019

Hvordan ser melanom i det tidlige stadium ud?

Melanomgrænser har tendens til at være ujævne og kan have kraveede eller udskårne kanter, mens almindelige muldvarpe har en mere jævn og jævnere kant. C er for farve. Flere farver er et advarselsskilt. Mens godartede modermærker normalt er en enkelt nuance af brun, er enmelanomkan have forskellige nuancer af brun, solbrun eller sort.

Er det dårligt, hvis en muldvarp gør ondt, når du rører ved den?

Muldvarpekan blive ridset ved et uheld og kan bliveømog betændt. Så, ensmertefuld muldvarper ikke altid et tegn på fare. Og kræftmoler ofte slet ikkesmertefuld.24. jan. Okt 2018

Hvorfor får jeg hår ud af min muldvarp?

Håret bryder derefter igennem overfladen af ​​muldvarpen, ligesom det ville gennem enhver anden hudcelle. Det er ikke usædvanligt at se et eller flere hår vokse ud af en muldvarp. I nogle tilfælde kan håret, der vokser ud af en muldvarp, se mørkere eller tykkere ud end det andet kropshår, der omgiver det.

Er det muligt at få hudkræft fra en behåret muldvarp?

Så utiltalende som din hårede muldvarp kan synes for dig, kan det faktisk være ret betryggende med hensyn til din hudkræftrisiko. Det skyldes, at modermærker med hårvækst af dem generelt ikke er kræftfremkaldende.

Hvad er den bedste måde at fjerne hår fra en muldvarp på?

Træk forsigtigt håret ud i retning af hårvækst - håret glider meget lettere ud og trækker ikke i huden. Håret vokser ikke tilbage i mindst et par uger. Trim håret med en lille saks, såsom en negle saks.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Memphis cykelruter - hvordan man adresserer

Er Memphis cykelvenlig? Siden de uheldige udmærkelser, der blev givet af Bicycling.com, for adecade siden, arbejdede byen for at blive et mere cykelvenligt samfund. I 2019 tilføjede byen 22 miles cykelveje til sine i alt 270 miles stier. I 2010 kunne byen tegne sig for mindre end to miles af cykelstier. 07.01.2020

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Cykelbalance - hvordan løser du

Hvordan balancerer vi på en cykel? Cykelryttere kan bruge to hovedbalanceringsstrategier: styring og kropsbevægelse i forhold til cyklen. Styring er afgørende for at opretholde balance og gør det muligt for cyklen at bevæge sig for at bringe støttebasen tilbage under centrum af massen. 24 februar. 2016 г.

Dallas cykelhjelm lov - besvare spørgsmålene

Er det ulovligt at cykle uden hjelm i Dallas? Hjelmlov Det er lovligt for alle personer i alle aldre at betjene en cykel uden at bære hjelm, medmindre andet er bestemt i en kommunal forskrift.

Wilier bikes anmeldelser - den ultimative guide

Er Wilier-cykler gode? Wiliers nye nul-SLR er en af ​​de bedste landevejscykler, du kan købe. Wilier Triestinas seneste har præstationen at gå head-to-head med de bedste cykler på markedet. Takeaway: Wiliers nye Zero SLR er en moderne racercykel på alle måder med den præstation, du forventer af en top-of-the-line cykel.24. 2019.

Cykelkultur - hvordan man løser

Hvorfor skal vi udvikle en cykelkultur? Urban cykelkultur er et kraftfuldt instrument til at opbygge bæredygtige, sunde og retfærdige byer. Cykelværktøj til byer og borgere rækker langt ud over transport, rekreation og sport.