Vigtigste > De Bedste Svar > Er avocadomættet fedt - mulige løsninger

Er avocadomættet fedt - mulige løsninger

Er Avocado mættet eller umættet fedt?

Typen affedt i en avocadoer hovedsageligtumættet(specifikt,enumættet), som, når de spises i stedet formættet-fedfødevarer, kan hjælpe med at opretholde sunde kolesterolniveauer. Oliven og rapsolie er andre kendte kilder tilenumættede fedtstoffer.Mættet versus umættede fedtstoffer I dag gør vi denne kontrovers om fedtstoffer meningsfuld en gang for alle. Mættet fedt er koncentreret i animalske fødevarer som ost, smør og kød og nogle planteprodukter som kokosolie, mens umættede fedtstoffer er koncentreret i nødder, frø, avocado og de fleste olier som olivenolie, men de sundhedsmæssige virkninger af hver enkelt kan diskuteres. Vi har længe vidst, at mættet fedt øger vores kolesterolniveauer, men det er bare en markør.

Hvad vi virkelig vil vide er, at folk faktisk får hjertesygdomme. Klassiske undersøgelser forbandt mættet fedt med hjertesygdomme, så mættet fedt blev bredt betragtet som et problem, indtil en mediestorm rystede madverdenen for et par år siden. var mættet fedt okay? Var det alt en løgn? det kom endda til forsiden af ​​tidsskriftet Time.

Så hvad handlede dette hurra om? 2 undersøgelser kiggede på folks spisevaner. Mennesker, der indtog forskellige mængder mættet fedt, havde en lignende grad af hjerte-kar-sygdom. så hvordan kan vi forstå det? Jeg mener, det virker så forvirrende, at en undersøgelse siger en ting, en anden undersøgelse siger en anden.Lad ikke videnskaben skræmme dig. Det er normalt meget lettere, end det ser ud til. sige, jeg vil finde ud af, om limonade gør dig fed.

Jeg spørger folk om deres drikkevaner, og jeg vejer dem også. Jeg finder ud af, at folk, der drikker tre kopper sodavand om dagen, ikke er væsentligt tungere end dem, der drikker en kop om dagen. Har jeg bevist, at sodavand ikke gør dig fed? Det er ikke svært at se fejlene, er det? måske løj folk, eller måske spiste de lette sodavand også en twinkie og en slikkepind.

Jeg var så fokuseret på limonade, at jeg ikke engang gider at spørge, hvad de ellers spiste. Jeg er kommet til en konklusion. Okay, tilbage til mættet fedt.Det er nøjagtig den samme logik. I disse undersøgelser, der skabte overskrifter over hele verden, led mennesker, der spiste mindre mættet fedt af hjerte-kar-sygdomme som dem, der spiste mere. måske er mættet fedt ikke en faktor. eller måske spiser de andre dårlige ting i stedet. hvordan kan vi finde ud af det? Vi skal selvfølgelig finde ud af, hvad de ellers spiser.

Det er præcis, hvad Harvard-forskere gjorde. De fandt ud af, at folk, der spiser mindre mættet fedt og i stedet spiser mere umættet fedt, har en lavere kardiovaskulær risiko. dem, der i stedet spiser mere fuldkorn som havregryn eller brun ris, havde også lavere risiko.

Men de, der spiste mere raffinerede korn (hvidt brød, hvid pasta, sukkerholdig korn, kager osv.) Var i stedet for den samme risiko. lige så dårligt mættet fedt. det giver total mening.Når du sætter det hele sammen, er det meget sværere at fortælle en forskel, især da de fleste mennesker i vores samfund spiser mere af det. Gjorde undersøgelsen forsiden af ​​Time? Gæt hvad. Hvorfor skulle medierne ikke være lige så glade for det? det er mere informativt, det er en milepælstudie. er det fordi medierne er onde? Er det fordi de alle planlægger at påføre os hjertesygdomme? Nej, det er fordi det er et mindre chokerende resultat, så mindre rentabelt. 'At spise smør' får klik og øjenkugler. 'Uden altid at spise frugt og grøntsager, som du har fået at vide i 50 år,' ikke så meget.

Nu ser vi ikke på alt dette for at føle os overlegen eller sprænge hashtags fra de 'falske medier', men for at beskytte os selv. Næste gang du ser denne overskrift, glemmer du alt, hvad du troede, du vidste om mad. Alle tog fejl, du ved hvad de gør.

Der er ingen grund til at blive forvirret og kaste hænderne op. 'Kom nu! Den ene dag er maden god, den næste er den dårlig. disse forskere kan ikke være enige om noget.

Du ved hvad? hej Randy, giv de stegte kyllinghoveder! ja, med sukkerspind omkring det! lad os se, om jeg er ligeglad! Vent. denne Harvard-undersøgelse kiggede på folks spisevaner. Så måske spiser de mindre mættet fedt (mindre kød og ost), fordi de er sundhedsfreaks og måske også ryger mindre og træner mere. hvordan ved vi, at de mættede fedtstoffer har noget at gøre med at være sundere? På grund af dette er denne type undersøgelse, der ser på folks normale spisevaner, interessant, men ikke særlig overbevisende alene, da der er mange faktorer, der spiller.

Hvis du ser på en undersøgelse som denne uden for sammenhæng, er folk forvirrede, som vi tidligere har set. Hvis du har set sidste uges artikel om olivenolie, ved du, hvor vi skal hen med den. Vi er nødt til at opdele folk tilfældigt og bede halvdelen om at spise mindre mættet fedt og se, hvad der sker. en helt ny undersøgelse offentliggjort i sidste måned gjorde netop det. medmindre de ikke engang gjorde det.

Du afrundede 15 undersøgelser, der gjorde, hvad fandt de? gruppen fik besked om at spise mindre mættet fedt havde færre hjerte-kar-sygdomme. Det var ikke helt klart, hvilken erstatning der var bedst, men mindre mættet fedt resulterede i mindre risiko. Chokolade er en interessant undtagelse, som vi ser på et øjeblik. også vigtigt, at de ikke fandt nogen skadelige virkninger af at reducere mættet fedt, hvilket er afgørende, da vi vil afveje fordele og ulemper.

Nå, dette problem med mættet fedt udløser altid en masse følelser og gør folk meget vrede, men det behøver ikke være. folk er frie til at være opmærksomme på studierne eller ignorere dem fuldstændigt. Det er videnskabens skønhed. det informerer vores beslutninger, men det tvinger ikke noget.

Da jeg voksede op, spiste jeg meget mere mættet fedt, og så blev jeg bekendt med disse oplysninger og tilpassede mig gradvist. andre kan tage en anden beslutning. ingen hårde følelser.

Det er af denne grund, at jeg også dækker studier og logik i alle mine artikler. Jeg ved, at så snart jeg viser den første undersøgelse, siger halvdelen af ​​folket: 'Ah, kedeligt, lad mig gå tilbage til katteartikler'. Jeg ved det.

Jeg kunne bare give dig to lister, her er de gode madvarer og de dårlige fødevarer. det ville ikke hjælpe dig, for når denne artikel er slut, vil du se en anden artikel, ikke? dem, der er foreslået af en anden her, vil fortælle dig det nøjagtige modsatte, 'mættet fedt er helt fint, spis alt hvad du vil, ikke noget problem', og du vil stadig forblive forvirret. så ordinerende artikler hjælper ikke rigtig.

Den eneste vej frem er ved at forstå lidt, hvorfor tingene er som de er bag kulisserne. Okay, hvad betyder alt dette for vores hverdag? det betyder at foretrække uforarbejdede plantebaserede fødevarer, der har lavt indhold af mættet og højt indhold af umættede fedtstoffer. Jeg ved, at nogle af mine seere er helt plantebaserede, andre er altædende, andre er nysgerrige efter planter. alle disse mønstre er kompatible med helbredet. nøglen er thetary hæfteklammer. hvad udgør størstedelen af ​​din diæt.

Hvad du laver nu og da er vores lille hemmelighed. For folk, der ønsker at bruge animalske produkter, er fisk en smart mulighed, da dette mættede / umættede fedtforhold er bedre end mange andre muligheder. Og jeg ved, at folk vil bede om chokolade.

hjemmetræning til ben

Interessant nok kaldes hovedtypen af ​​mættet fedt i chokolade stearinsyre, og det er ualmindeligt. det hæver ikke kolesterol. De fleste undersøgelser peger faktisk på de sundhedsmæssige fordele ved at indtage chokolade, selvom dette endnu ikke er 100% klart.

Den bedste form er sandsynligvis kakaopulver, der indeholder meget antioxidanter og lavt fedtindhold, helst usødet. næstbedste mørk chokolade. jo mere kakao og jo mindre sukker og fedt jo bedre.

Chokolade er mindre bekymrende end mange af de andre kilder til mættet fedt alligevel, fordi folk spiser det som en lejlighedsvis godbid, ikke et fuldt måltid, ikke? Imean, hvem ville gøre sådan noget? Hvis du googler mættet fedt, finder du folk, der siger, at der slet ikke er noget problem, og andre siger, at det er dårligt, punktum. Beviset ligger åbenbart et eller andet sted i midten. nogle typer mættet fedt er værre end andre, og selvfølgelig betyder mængden noget.

I sidste ende vil vi tænke i form af mad, ikke isolerede næringsstoffer. En mad er en kompleks pakke, der består af mange komponenter, som alle arbejder sammen. Mange mennesker holder fast i de tekniske detaljer og mister styr på tingene. det er lettere at oprette vores menu fra top til bund: Hvilke spisemønstre er gode for helbredet? og gå derfra.

Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan du opbygger et fuldt, lav-mættet fedt, høj-umættet fedt-spisemønster, dækker denne artikel alt, hvad du har brug for at vide fra A til Z.

Er mættet fedt i avocado dårligt for dig?

AvocadoEr høj i hjertet-Sunde fedtstoffer

Avocadoindeholder for det meste enkeltumættetfedplus en lille mængdemættet fedtog flerumættetfed. Det meste af det enumættedefeder oliesyre, det sammefedsyre, der findes i oliven og olivenolie. Denne typefedanses for at være megetsund og rask.
14. aug 2016

stemmer fra Houston ærer autismebevidsthed og accept. ♪♪ MUSIK-AFSPILNING ♪ >> Derrick: HVIS DU VIL eliminere de irriterende EKSTRA POUNDSFØRSTE, SKAL DU LÆRE, HVORDAN DU FASTVERKER, OG HVAD FØDEVARER OM DINE BILER. IAN SMITH KOMMER NU TIL OS MED DE DETALJER, HAN DELER I HANS NYHEDSBOG HURTIGT BRÆNDER KRAFTEN FOR NEGATIV ENERGIBALANCE.

HVORDAN ER DU, LÆGE? >> HEY, GUTTER, SKØNT AT SE DIG, MINDST VIA ZOOM, JEG ØNSKER DER Derrick: EN DAG SOONMARANGONI. >> Lauren: Måske snart.

EFTER ET ÅR VIL VI VÆRE UDSEENDE, AT DU GIVER, HVORDAN FOLK BEGYNDER AT VÆRE EKSTRAVELOCITYCOVID-19-VÆGT, VI KAN HAVE.> HVORDAN JEG VUN.> MASSE MEDDELELSER OM VÆGTEN.

MEN TRIN FOR TRIN. FREMTIDIGE BEGYNDELSER SÆGT, AT HVER UGE ER REGELMÆSSIG MAD, DET ER BILLIG, DET ER TILGÆNGELIG. MENNESKER, DER HAR UDFØRT PLANEN FOR AT SIGE SIG SIG, VIL sammenlignes med MINE ANDRE PLANER.

DET SJENTE OM DENNE PLAN ER, AT DET BRINGER DIN KROPP TIL DIG, JEG ER IKKE FEDT OPBEVARING, DET ER NØGLEN HER. Vi testede omkring 2.000 mennesker, inden bogen blev offentliggjort den gennemsnitlige vægt. GUYESIN, HVAD 15 TIL 17 PUNG. >> Lauren: WOW. >> MEN YDERLIGERE, AT FOLK ER LOSTINCHER MARY RICHARD TH ERE.

RUNDT omkring deres mave. MELLEMLIGE FASTING AF DET, DEN DEL AF, HVAD JEG BRUGER I BOGEN, ER GODT TIL NEDSÆTNING AF FATA RUNDT OM DIN ABDOMINALE LINJE, OG DERFOR HURTIGERE FORBRÆNDING, VAR DET MEGET OPHYGGET AF RESULTATERNE OG FØLELSE AF, AT DU KAN STOP. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Derrick: DREW KRKIC IAN DU ER NUMMER NEW YORK TIDSBESTSELGENDE FORFATTER, HVAD ER DENNE 19., 20. BOG, LÆGERNE FÅR, DER ER ET OMRÅDE, FOR DE ER POPULÆRE, FOR DE VIDER, HVAD FUNKER, hvad de ikke taler om. BAT FED DU FØLER SOM FEDT ER EN FORFÆRDELIG FORBINDELSEORDSVANDRING GODT HURTIGT OG DÅRLIGT NÆSTEN, DER VI KAN FINDE DIG. >> MÆNDER, FEDT ER VIGTIGT SELV FOR BRAINC WEST BEHOVET FEDT. FEDTER, VI SKAL LOVE, ER DE BEDSTE FOR OS, DE UMÆTTEDE Fedtstoffer er bare umættede politikker UMETTEDE T.

DU har set dem før. OLIEOLIE, NØDDER, PANØNØTTER, SOJABLOMME. OG DU HAR POLITIK, FOYBEANDAX.

CORN, SIKKER BLOMME ALLE. ER DU GODE UMÆTTEDE Fedtstoffer. DU SKAL holde sig væk fra de mættede fedtstoffer, fedt oksekød, skinnet fjerkræ, for polære grise. Ost. Tropiske konger. Sur krem ​​og smør. Jeg siger ikke, at nogle af dem ikke havde og ikke ønsker at finde ud af, ALLE TRANSFATER.

HVIS DU SE ORDEN TRANS-FATOR, HELE ELLER DELTID HYDROGENERET, SOM DU ofte finder, SKAL DE BLIVE KUNSTLIGE FRA DIG UDGAVE # JEG KÆRLIGHEDER OG PASTRIER SÅ MEGET OM LAUREN> JA, OM MODERATION, SIG SIG ETIKET MISSER LENGE, SOM DET ER TRANSPORT, OG HEYDODGE NATTOLIE ER GOD. DER ER MANGE COOKIES, DER IKKE har dem. DU Ønsker at se efter disse bestanddele i vores plan, vi har en lykkelig Facebook-udfordring.

MENNESKER SKAL MEDLEJE MED AT TRITE SPØRGSMÅLET, HER ER COOKIES, SOM IKKE TRANSFATER, VI HAR DENNE STORE GRUPPE, DER GØR DET SAMME, OG JEG ER I GRUPPEN, DER GUIDER HVER DAG OM DAGEN. >> Lauren: HVAD FORENEDE STATER SIGER NU BURNPLAN. >> MALES TRE TRE TRE SOM SIGER, AT DET ER FOR MADMAD, MEN UDEN DU ER VEGAN, VEGETARISK, PESCATARIAN, KONTANT SÅ LANGT, VI HAR NOGET TIL DIG TO SKIVER PIZZA MED SALAT, DER ER FANTASTISK PIZZA OG SNAC POPCORNTOUR TERESA CHIPS OG GOLDFISHCRACKER, DET ER BARE ET EKSEMPEL PÅ EN DAG.

DAGEN ER ANDEN. DU HAR MEGE MULIGHEDER OG BOYDIE, GODE PÆNDE OPKVARTER I BOYDIE, GODT NAVN, THINKREKRECEPE I BOYDIES DAG. FISK, AL KUNST I MACARONI OG OST ALLE SLAG AF TING, SOM FOLK ELSKER AT SPISE, START DAGEN MED CITRONVAND, DU FORENEDE STATER Gør det samme, hvad vi har uden for tiden, men tillykke, DR.

IAN 20. BOG, HURTIG BRÆND DEN POWEROF NEGATIVE ENERGIBALANCE. DET ER TILGÆNGELIG I BOKBUTIKKER, OG DU KAN SE EN LISTE OVER MÅLTIDER Måltidssnacksmuligheder til en typisk dag BESØG VORES WEBSTED, ALTID, HOSTONLIFE OG TÅS TRYK TILBAGE IGEN OG VIND.

Hvilken type fedt er der i avocado?

Enumættetog flerumættetfedt, fundet iavocado, kaldes ofte det 'godefedt. 'Avocadoforbrug har været knyttet til lavere niveauer af dårligt (LDL) kolesterol. Faktisk antyder en ret nylig undersøgelse enavocadoom dagen kan holde dårligt kolesterol i skak for overvægtige og overvægtige personer.26. sep 2017

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Det er den tid igen, men denne artikel vil gælde når som helst på året.

Jeg vil dele med jer, hvordan man taber sig. Jeg vil sætte tonen fra begyndelsen af ​​denne artikel. Jeg vil ikke skænke dig.

Jeg vil fortælle dig præcis, hvad du skal høre, og hvad der faktisk fungerer. Dette er de seks største fejl, folk begår, når det kommer til at prøve dette. Først og fremmest skal du holde dig selv ansvarlig.

Ikke nogen anden. Når jeg taler om det, taler jeg om det på et meget dybt, meningsfuldt niveau. Hvad vil for eksempel udgøre som et andet scenarie denne gang end nogen anden gang, du har prøvet? Forsøger du at være et eksempel på f.eks. Dine egne børn? Forsøger du at være en bedre person ved at vide, at andre er afhængige af dig, både på arbejde og derhjemme, hvad vil du gøre? Gør du? Vil du - måske er det endda et mere trivielt niveau.

Du undgår ikke dit yndlings-tv-show. Store. Vil du se hende? Du kan kun gøre dette, hvis du træner først.

Selv en som Jesse sætter ham faktisk på kamera foran jer alle for at gøre hans ændringer og blive holdt ansvarlige, for hvis han stoppede med at træne, vidste han, at han havde brug for det. Han spurgte mig endda, om han kunne gøre dette niveau af ansvarlighed. Hold dig selv ansvarlig, og jeg lover dig, at tingene vil ændre sig i år.

Især hvis du vælger at gå på det dybere, mere meningsfulde niveau. Dernæst ved vi, at vægttab altid skal spille en rolle på et tidspunkt i, hvad vi spiser. Jeg vil fortælle dig dette.

En af de største fejltagelser, du laver, er at oprette en ernæringsplan for dig selv, der ikke passer til din personlighed. Jeg vil give dig et eksempel. Hvis dit problem med at spise er, at du er en planteæder - det vil sige, du spiser på alle forskellige tidspunkter af dagen uden noget rigtigt fokus, eller planlægger, hvordan og hvornår du skal gøre det - så forsøger du at blive til en intermitterende Gå ind i faste livsstil, du fejler og bliver en større katastrofe.

Hvorfor? Siger jeg, at intermitterende faste ikke fungerer? , eller hjælpe dig med at tabe sig? Nej. Folk taber sig ved periodisk faste. Problemet er, at du lige har skiftet til det nøjagtige modsatte af din diæt.

En planteæder, der spiser flere gange om dagen, vil i sidste ende føle sig begrænset af Hvis dit problem er i det, insisterer det på at spise store portioner - og ikke nødvendigvis hele dagen - kan den store portion spiser have stor fordel af at have en kortere tidsramme, hvor man kan spise, hvilket betyder, at de måske spiser over fire store, gigantiske måltider i stedet for fire, har dagen opdelt i en kortere måltid, og det har en tendens til at arbejde for dig. Så du er nødt til at finde den type mad, der hjælper dig med at skære kalorier - for i sidste ende gør de alle det - på den mest effektive måde for dig, og hvordan du synes om det. Fejl nummer tre er en, som jeg har talt om mange gange på denne kanal, men jeg siger det igen, fordi det vil være vigtigt for dig.

Når det er sagt, skal du hellere starte din hydrering tidligt på dagen. 75% af os går rundt i en dehydreret tilstand hver dag, og vi bliver aldrig nogensinde fanget, uanset hvor hårdt vi prøver hele dagen. Det er fordi vi går glip af den bedste mulighed, vi har for at komme videre.

Det betyder at fokusere på det, når du vågner op. 20 ounce-30 ounce vand, første ting du gør stor vane, der skal trædes ind nu. Jeg siger 'vane', fordi jeg vil fortælle dig dette; Du kan spørge dine venner, du kan se dig omkring dem, du ser i gymnastiksalen, der er ultra fit, du har aldrig mødt nogen, der er utrolig fit, som ikke også er reguleret.

Dette har ingen rutine, væn dig til at udvikle sundere vaner, og jeg lover dig, at du næste år vil være i en bedre position denne gang, end du er nu. Når det kommer til drikkevand, afhænger dit energiniveau af det. Selv et lille fald i din væskebalance får dig til at føle dig mere træt og tåget, men vigtigst af alt mindre tilbøjelig til at gå i gymnastiksalen den dag.

Hvis du forbliver hydreret og er et skridt foran spillet, vil din energi og spænding ved faktisk at træne være stor, og du vil aldrig gå glip af dine træningsprogrammer. Det garanterer jeg dig. Hvis vi glider ind i fejl nummer fire, er vi nødt til at forstå, at enhver artikel om at tabe sig i sidste ende afhænger af din evne til at se på dig selv, uanset om du er i tøj eller uden tøj, og læg mærke til de ændringer, du foretager.

Disse ændringer vil inspirere dig til at fortsætte med at prøve og gøre mere. Her er hvad jeg vil fortælle dig: Du vil absolut ikke lide det, du ser, bare at udøve dig selv at hoppe på et løbebånd i gymnastiksalen eller forsøge at hoppe på trappebestigeren og udføre alle dine øvelser i denne form. Den største ting, du skal gøre for at ændre din krop og dens udseende er at ændre din kropssammensætning.

Ud over at tabe sig skal du opbygge muskelmasse. Faktum er, at hvis du forbedrer din kropssammensætning, har du faktisk råd til at tabe mindre vægt, fordi du vil se bedre ud. Jo mere muskelmasse du tilføjer, jo mere æstetisk tiltalende er du.

Jo mere du kan lide dig selv ind og ud af tøj, jo mere vil du kunne lide dig selv. Faktum er, at to mennesker, der har samme vægt, hver med meget mere muskelmasse end den anden, vil se ekstremt forskellige ud, når de står ved siden af ​​hinanden i deres tøj; den ene kan se tynd ud og den anden ser utrolig fit ud. Du vil være den, der ser utrolig fit ud, og det betyder uden at forhandle her, du vil være sikker på, at din vægttabsplan inkluderer at samle de forbandede vægte op og flytte dem lidt rundt.

Fejl nummer fem vil rykke nogle fjer her, men gør mig en tjeneste og stop. Når det kommer til sunde fedtstoffer, skal du hellere være mere respektfuld for, hvor meget af dem du spiser. Jeg er overbevist om at inkludere sunde fedtstoffer i din kost, men du skal forstå - som vi understregede her - ethvert forsøg på at tabe sig kræver at komme i en kaloriefattig tilstand, færre kalorier end du forbrænder på en given dag.

Kalorietætheden af ​​fedt kan ikke undervurderes. Med hensyn til kalorier er de dobbelt så tætte som kulhydrater eller proteiner. Folk tror, ​​at de har hørt, hvor meget kulstof der er fjenden - som det forresten ikke er - og strømmede til Spis for at helbrede, forvirrende 'sunde fødevarer' med 'mad, der gør dig tynd'.

Det er en stor fejltagelse. Hvis du forsøger at tabe dig i de kommende måneder, skal du have en salat fyldt med olivenolie, avocado og nødder hver eftermiddag; Jeg siger dig, at du ikke vil tabe meget. Med hensyn til kalorier har du lige fyldt omkring 1500 kalorier i den ene sunde salat.

Igen skal du ikke misforstå mig. De er utroligt vigtige, men du skal spise dit fedt i moderation, hvis du vil være i stand til at opretholde den lavt kalorieindhold, der er nødvendigt for vægttab. At holde dine fedtstoffer i din kost Dette vil være afgørende for din evne til at tabe sig en gang for alle.

Endelig er en af ​​de største fejl, du kan lave her, når du prøver at tabe dig, at denne gang ser alt for ud til det, du ser, så snart du rammer gymnastiksalen og stryger det kort og måske henter dig fra det samme nye sko, du fik til jul sidste år og det samme nye gymnastiksæt, du fik sidste år og savner en? træning; Hvordan ser det ud? Det ligner det samme, der skete sidste år. Det ved du med det samme. Du ved det, og du føler, 'Det hele sker igen.

Jeg har allerede mistet. 'Du skal på en eller anden måde få denne tid til at se anderledes ud. Jeg vil råde dig til at lave en plan først, for hvis du gik der sidste år uden plan - du vidste ikke, hvor mange dage om ugen du ville træne, du vidste ikke, hvad du ville træne der, du troede, det ville bare være ved at lave cardio - uanset hvad du gjorde forkert, planlægger du at have det bedre med en plan og derefter gøre noget andet.

Skift den tid, du går i gymnastiksalen. Skift gymnastiksalen helt. Måske bringer du en anden til gymnastiksalen for at holde dig selv ansvarlig.

Måske træner du ikke engang i et motionscenter denne gang, eller måske introducerer du endda nogle kosttilskud, som du har brug for at holde endnu mere ansvarlige for nu, du har lyst til, at du i det mindste har tilføjet noget andet. Det kostede dig faktisk nogle penge, så nu skal du sørge for at holde dig til din lejlighed for at disse kosttilskud fungerer. Jeg er nødt til at få denne tid til at se anderledes ud end sidste gang.

Hvis du havde en plan, og det ikke gik ud fyre, ved du, at jeg har planer, der kan hjælpe dig. Vi sætter alt op dag for dag, måltid efter måltid Som coach, prøv ikke at lade dig mislykkes. Det er mit ansvar her som coach; for at sikre, at jeg kan guide dig gennem din træning, motivere, motivere og holde dig på sporet.

Alle vores planer er tilgængelige på ATHLEANX.com. I mellemtiden, hvis du har fundet denne artikel hjælpsom, skal du efterlade dine kommentarer og tommelfinger op Lad mig vide, hvad jeg ellers skal dække her, så gør jeg det gerne for dig.

Okay. Jeg vil være tilbage snart. Vi ses.

Er det OK at spise en avocado hver dag?

Spise en avocadotildager godt for dit helbred.Avocadohar også højt indhold af mono-umættet fedt, fiber (9 gram til et mediumavocado) og kalium - som alle er forbundet med hjerte-kar-sundhed.15. jan. 2021

Uanset om du spiser dem eller ej, er den allestedsnærværende avocado blevet svært at undgå. Alt bevis tyder på, at den grønne gudinde er en vigtig del af en afbalanceret diæt, men hvad sker der virkelig, når du har en avocado hver dag? Milliarder af dollars bruges hvert år til at nippe og stikke og injicere for at afværge tegn på ældning, og omkostningerne ved cremer, serum, olier og tonere, der siges at have tidsbesparende egenskaber, tilføjes. Det viser sig, at der er mindst en løsning, der ikke er i nærheden af ​​certificeret ernæringsekspert og ernæringsekspert Nicolette Pace, fortalte HuffPost: 'God hud afhænger af en tilstrækkelig tilførsel af essentielle næringsstoffer.

Nogle undersøgelser viser, at det faktisk er muligt at forsinke aldring og forbedre hudens tilstand ved at forbedre kosten. 'Da Avocados er fulde' af enumættede fedtsyrer og essentielle fedtsyrer, eller EFA'er, er en perfekt soldat i kampen mod aldring. En undersøgelse fra 2012 viste, at den menneskelige krop ikke kan fremstille EFA'er selv, vi er nødt til at indtage dem gennem mad, og de er vigtige for at holde vores kropsvæv sunde.

Avocado: smuk indeni og ude! Det moderne liv kan være meget stressende; mellem arbejde, familie, venner og en lang række forpligtelser leder folk konstant efter måder at slappe af og slappe af i vores travle liv. 'Jeg ved ikke hvordan, men du får mig en sandwich til, ellers klipper jeg dit ansigt, så du får en hage. I vil alle have en hage! 'at spise avocadoer måske kun hjælper med at sænke stress ved at snige sig gennem fordøjelseskanalen.

Ifølge en undersøgelse foretaget af University of Adelaide i Australien kan lave niveauer af magnesium resultere i stressfremkaldende hovedpine, panikanfald, søvnløshed og træthed. Men der er gode nyheder. Den certificerede spisepsykolog og ernæringsekspert Elise Museles fortalte Elle: 'Avocados er lavet med magnesium, det anti-stress næringsstof.

Magnesium hjælper dig med at lindre spændinger og hjælper dig også med at sove bedre. Og når du er afslappet og godt udhvilet, er det sandsynligt, at du har et positivt syn på livet! Bekæmpelse af virkningen af ​​lave niveauer af mineralet bør ikke være for svært, når avocado er en del af en daglig diæt, da hver 50. person Gram af Hass-avocado indeholder 4 procent af din anbefalede daglige tilskud. Det kan synes absurd at indtage fedtfattige fødevarer når man prøver at tabe sig, er det faktisk kendt at avocadoer er meget nyttige til at komme i form. Da de er fulde af essentielle næringsstoffer og sunde fedtstoffer, hjælper de med at skabe en følelse af. opretholde mæthed efter at have spist.

I en undersøgelse fra 2013 rapporterede deltagerne, at de følte sig mættede i tre til fem timer efter at have spist en halv avocado, hvilket generelt kan resultere i lavere madindtag. Ernæringsekspert Beth Warren forklarede til Elle: ”Fordi avocadoer har sunde monoumættede og flerumættede fedtstoffer, der hjælper dig med at føle dig mæt. Undersøgelser viser, at når det spises i moderation, krymper det din talje og bidrager til en lavere BMI og kropsvægt.

Din mor siger, at det er godt fedt, uanset hvad det betyder. 'Der er en lille fangst, og det er det faktum, at avocado indeholder meget kalorier. Så der er fordele, men du skal også huske på, at indtagelse af dem i store mængder kan være kontraproduktivt for vægttab.

At gå i gymnastiksalen eller træne i det fri er helt sikkert nøglen til godt helbred og lang levetid. Uanset om det er bjergbestigning, en Pilates-reformator, skubber dine grænser, huk i stuen eller seriøs dødløftning, styrkelse af muskler er et must for velvære. Mens følelsen af ​​præstation efter en hård træning kan placere dig på sky ni, kan det også føre til alvorlig tilbageværende muskelsårhed.

Hvis du vil hjælpe din krop med at komme sig efter træning, skal du have dig selv en avocado. Sports ernæringsekspert Cynthia Sass fortalte GQ: 'Et ideelt rekreativt måltid bør også indeholde godt fedt, som er nødvendigt for at muskler og led kan heles.' Og som vi ved, er avocado lavt i sunde fedtstoffer.

Derudover har muskler brug for aminosyrer for at komme sig. Ifølge registreret ernæringsekspert og diabeteslærer Maureen Eyerman til Elle, 'Denne kødfulde frugt indeholder alle ni essentielle aminosyrer, der er essentielle Krævet til korrekt proteinsyntese, reparation og regenerering af muskler. ”Fortsæt fyre, se hvordan far tager sig af dig.

Når alt kommer til alt, har muskler brug for kalium for at komme sig ordentligt, og avocado er tilfældigvis 250 milligram. ' pr. portion. Kast en halv avocado i en smoothie eller skub i et par skiver omelet efter træning for at hjælpe med at afværge ømme muskler.

Da hjerte-kar-sygdomme er nummer et, når det kommer til at kræve menneskeliv, er det afgørende at holde tickeren i topform. Ifølge CDC er en ud af fire dødsfald i USA et resultat af hjertesygdomme, og det er en forbløffende statistik. Det gamle ordsprog siger, at en ounce forebyggelse er et pund kur, og bekvemt en ounce af vores gamle ven kan avocadoen indeholde netop den slags forebyggelse, vi har brug for. 'Jeg spiser, hvad jeg spiser, og jeg dør sådan, hvordan jeg dør. '' Det er underligt smukt - men også dumt. 'Når det kommer til hjertesundhed, anvendes essentielle fedtsyrer i avocado.

Som talskvinde for American Association of Diabetes Educators sagde Sandra J. Arevalo til Elle: “Sunde fedtstoffer hjælper med at opretholde et sundt kardiovaskulært system og reducerer risikoen for slagtilfælde, hjerteanfald og andre hjerte-kar-sygdomme omkring hjertet og holder det i topform. Forskere har fundet ud af, at indtagelse af din anbefalede daglige tilskud kan hjælpe med at forhindre forkalkning i hjertets arterier.

Med hele 364 milligram pr. Halv kop indeholder en avocado mere kalium end abanana! Svage og sprøde negle kan være en kilde til mere permanent Vær frustration. Folk bruger meget tid, energi og moolah på at styrke og beskytte deres negle. Ikke kun kan de være grimme og irriterende, tynde eller revnede negle kan også være et vindue i det generelle helbred og uønskede sundhedsmæssige problemer eller ernæringsmæssige mangler.

Heldigvis har vores ven avocado nogle af de nødvendige ingredienser til at holde dine negle stærke og sunde. Biotin, et vandopløseligt mineral, er en af ​​disse nøglekomponenter til at gøre negle stærke. En undersøgelse foretaget af Oregon State University viste, at mangel på biotin kan føre til svage og sprøde negle.

Fordi avocado indeholder to til seks mikrogram mineral pr. Frugt, kan de være en af ​​de bedste fødevarer derude for at få de nødvendige mængder biotin. Har du nogensinde bemærket, at mange vitaminer sælges som kosttilskud til både hår og negle? Dette skyldes, at de er lavet af lignende materialer, og derfor er mange af vitaminerne og mineralerne nødvendige for begge. Tag biotin.

cykelpedalklips

Hvis du ikke får nok af disse, kan det også føre til hårtab og hårtab, f.eks. skøre negle og avocado hjælper også der.

At finde børn kan føre til uendelige frustrationer og hjertesorg. Behandlingsomkostningerne kan være forbløffende og løbe på 17 milliarder dollars om året i industrien. Der er ikke noget som en mirakelkur mod sterilitet, og ingen siger at spise avocadoer vil løse et så komplekst problem.

Men diætovervejelser er kendt for at hjælpe med reproduktive problemer hos både kvinder og mænd. En 2016-undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Nutrients fandt, at avocado indeholder flere anbefalede næringsstoffer til reproduktiv sundhed, såsom folsyre, kalium, carotenoider og andre vigtige forbindelser. Baseret på denne gennemgang leverer avocadoer et antal gavnlige næringsstoffer, der som en basisføde kan yde et væsentligt bidrag til en nærende diæt i den perceptuelle fase. 'Der er også gode nyheder for alle, der gennemgår IVF-processen.

Inklusiv ernæringsekspert Alisa Vitti fortalte Parents.com: 'Undersøgelser har vist, at forbruget af en vis mængde enkeltumættede fedtstoffer i form af avocadoer steg under IVF-cyklussen.' succesraten tre og en halv gang.

Sydney Morning Herald rapporterede også om en undersøgelse, der viste, at mænd, der spiser d-fødevarer med et højt indhold af E-vitamin og beta-caroten, også viste øget fertilitet, hvilket betyder, at par, der bliver gravide, vil have en grund til at dele denne avocado. Jeepers Creeper, det er vigtigt, at dine peepers forbliver sunde! Mange af os mister naturligvis noget af vores sunde syn, når vi bliver ældre, men der er måder at bekæmpe den glatte skråning på. Registreret ernæringsekspert og diabeteslærer Maureen Eyerman fortalte Elle, at lutein, et carotenoid, der findes i avocado, fremmer sund syn.

Det viser sig også, at kroppen kan absorbere karotenoiden, det har brug for sunde fedtstoffer, ligesom dem i avocado. Det ser ud til, at frugten er en one-stop-shop for sund vision. Ifølge en undersøgelse fra 2017 har lutein dobbelt pligt, når det kommer til syn, da det hjælper med at identificere og fortolke øjnene i hjernen. Øjenlæger og kirurger i Washington rapporterer, at makuladegeneration kan forekomme hos patienter over 60 år og en person med denne lidelse har svært ved at se detaljerede genstande som små bogstaver, ansigter eller gade skilte. 'De rapporterer også, at avocado hjælper med at bekæmpe sygdommen, fordi lutein er en vigtig ingrediens i kampen mod sygdommen.

Hendes blog siger: 'Årsagen til, at avocadoer er gode for dine øjne, er på grund af det høje'. Mængde lutein, den indeholder. En enkelt ounce avocado indeholder 80 mikrogram lutein. 'Moderne fødevarer og alle deres færdigpakkede kemikalier kan ødelægge fordøjelsessystemet.

Det er kendt, at spise en sund diæt kan føre til en sundere livsstil. ', men det kan også være nøglen til at lindre fordøjelsen. Nation Institute of Health vurderer, at 60 til 70 millioner amerikanere har fordøjelsesproblemer.

Mens disse kan variere meget, siger Johns Hopkins University-bloggen, 'Avocado er en superfood fuld af fiber og essentielle fødevarer'. Næringsstoffer som kalium, der fremmer en sund fordøjelsesfunktion. Det er også en mad med lav fructose, så det er mindre sandsynligt, at det forårsager gas og gas. ”Ifølge en undersøgelse fra 2013 kan avocadoer også have den modsatte virkning på fødevarer, der forårsager dette, hvilket er meget praktisk i betragtning af at avocadoskiver eller endda guacamole serveres lige på en hamburger.

Ser ud som en naturlig kombination! Avocado er også høj i fiber med kun en frugt på 33 procent af den anbefalede daglige tillæg. Den opløselige fiber i avocado er meget nyttig til at normalisere afføring og hjælpe med at opretholde tarmsundheden. Verdenssundhedsorganisationen rapporterer, at kræft er en af ​​de største årsager til dødsfald over hele verden og krævede over 9,6 millioner menneskeliv alene i 2018. Sygdommen er udbredt og ser ikke ud til at gå væk snart.

Ingen hævder, at avocado helbreder kræft. Der er dog tegn på mange fordele, når de er inkluderet i din diæt. Avocadoer har potentielt forebyggende evner, og de har også vist sig at hjælpe med at stoppe visse former for kræft i at vokse.

En undersøgelse fra 2010 viste, at avocado indeholder carotenoider, som er effektive til at stoppe kræftvækst i visse typer kræft såsom prostatakræft og bidrager til død af visse kræftceller såsom mund- og mavekræft. En undersøgelse fra 2015 viste, at avocatin B, et lipid, der findes i avocado, kan være giftigt for visse leukæmiceller og dermed hjælpe med at bekæmpe Desuden forfatteren af ​​bogen Thirty Two Ways to Outsmart Cancer, Dr. Nalini Chilkov for HuffPost den oliesyre , det primære fedt i avocadoer, tilbyder betydelig beskyttelse mod brystkræft.

Kvinder på diæter med højt oleinsyre har vist nedsat brystcancer. ”Ethvert våben i vores kræftarsenal er et værdifuldt våben. Forskere finder ud af, at kostvaner kan lindre sygdomme, der engang blev betragtet som kroniske og uhelbredelige. især ved tilsætning af næringsstoffer og antioxidantfødevarer.

Fordi avocadoer opfylder kravene, har forskere undersøgt de forebyggende og afbødende virkninger, som frugten har under neurologiske tilstande som Alzheimers, H. kan have untington sygdom og parkinsons sygdom. Ifølge en undersøgelse fra 2016 af Haramaya University spiller 'de forskellige bioaktive næringsstoffer i avocadoer en central rolle i forebyggelsen og helbredelsen af ​​forskellige neurodegenerative sygdomme.' Alder gør sit bedste for at ødelægge vores kroppe, men heldigvis er avocado fuld af fytokemikalier inklusive kraftige antioxidanter, der kan kæmpe tilbage.

Undersøgelsen siger, at forbindelserne i avocado er unikke antioxidanter, der fortrinsvis undertrykker radikal dannelse og derfor kan vise sig lovende som effektive neuropreventive midler. og der er mere. Arthritis Foundation siger også, at da avocado er fyldt med E-vitamin, er de en af ​​de bedste frugter til bekæmpelse af inflammation set i tidlig slidgigt. 'Så bundlinjen? Ekstra chic avocado på toast? Avocadoskiver på en salat? Ville have gjort det alligevel, selvom det ikke var. 'fantastisk til at holde os sunde på mange måder.

Tjek en af ​​vores nyeste artikler lige her! Plus flere listeartikler om dine yndlings ting, der kommer snart.

Hvorfor er avocado ikke god for dig?

I løbet af de sidste seks månederavocadoer blevetgodtfor næsten alle, fordi det har været et tørt seks måneder ogavocadoindeholder meget fugt, ”siger Niazov. Men tilføjer hun, de erIkke passendeoverhovedet for kræftpatienter, fordiavocadofugt kommer fra en meget fed og tung kilde.27. feb 2017

Hvornår skal du ikke spise avocado?

Avocadoer rådne, hvis de er grødet, når de presses, er brune eller mugne indeni og har udviklet harskhed eller en sur lugt.Dumuligvistilbjærg en del af frugten, hvis den lige er begyndttilbrun indeni, og resten af ​​frugten ser ud, lugter og smager fint.26. mar 2019

Hvad er dårligt ved avocado?

Enavocadoder er klar til at spise har lysegrønt kød. En råddent har brune eller sorte pletter i hele kødet (2). Alligevel kan en isoleret brun plet skyldes blå mærker snarere end udbredt ødelæggelse og kan skæres væk. Et andet muligt tegn på rådning er mørke striber i kødet.26. mar 2019

Hvem skal ikke spise avocado?

# 1.

Avocadokan virke som om det er godt for enhver situation, men sandheden er, at detskulle gerneundgås af gravide og ammende kvinder.Avocadoreducerer mælkeproduktionen og har endda været kendt for at skade brystkirtlen.Ikkeat nævne, at babyens mave er for følsomme til at indtage demavocadoeller dets rester.

Hvorfor skal du ikke spise avocado?

Hvisduholder øje med din vægt, siger Cucuzza, det er sandsynligvis klogt at holde sig tilen-halv tilenhelavocadopr. dag, forudsatduer ogsåspiseandre kilder til sunde fedtstoffer.Avocadoer også en højere FODMAPmad, betyderdeindeholder kulhydrater, der kanikkefordøjes eller absorberes godt.7. aug 2018

Hvornår skal du ikke spise en avocado?

Avocadoer rådne, hvis de er grødet, når de presses, er brune eller mugne indeni og har udviklet harskhed eller en sur lugt.Dumuligvistilbjærg en del af frugten, hvis den lige er begyndttilbrun indeni, og resten af ​​frugten ser ud, lugter og smager fint.26. mar 2019

Hvor kommer fedtet i avocadoer fra?

Faktisk kommer 77% af deres kalorier fra fedt (1). Avocado indeholder hovedsageligt monoumættet fedt plus en lille mængde mættet fedt og flerumættet fedt. Det meste af det enumættede fedt er oliesyre, den samme fedtsyre, der findes i oliven og olivenolie.

Er det dårligt at have enumættet fedt i avocado?

Mættede fedtstoffer er de typer fedt, der er skadelige og øger kolesterolniveauer. Imidlertid er enkeltumættede fedtstoffer (avocadofedt af denne type) og flerumættede fedtstoffer ikke skadelige og øger ikke kolesterolniveauet. Tværtimod hjælper monoumættet fedt og avocadofedt med at sænke kolesterolet.

Er det godt at spise avocado med højt kolesteroltal?

Imidlertid er enkeltumættede fedtstoffer (avocadofedt af denne type) og flerumættede fedtstoffer ikke skadelige og øger ikke kolesterolniveauet. Tværtimod hjælper monoumættet fedt og avocadofedt med at sænke kolesterolet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelbremseværktøj - hvordan man håndterer det

Hvilke værktøjer har du brug for til at fastgøre cykelbremser?

Cykling hver dag - praktiske løsninger

Hvad sker der, hvis du cykler hver dag? Regelmæssig cykling stimulerer og forbedrer dit hjerte, lunger og cirkulation, hvilket reducerer din risiko for hjerte-kar-sygdomme. Cykling styrker dine hjertemuskler, sænker hvilepulsen og reducerer fedtindholdet i blodet.

Pendlercykeltøj - typiske svar og spørgsmål

Hvad bærer du cykelpendler? Hvis du vil have cykelspecifikt tøj på, er tre lag igen, normalt alt hvad du behøver: Et kort eller langærmet basislag, som er det samme som en termisk vest. En langærmet cykeltrøje eller gilet. En åndbar , vandtæt cykeljakke.

Elektrisk cykel med fedt dæk - praktiske beslutninger

Skal jeg købe et fedt dæk på eBike? Mange e-cykler bruger fede dæk, fordi det giver ekstra stabilitet og komfort. Da mange e-cykler allerede vejer en rimelig mængde, er den ekstra vægt af dækkene ikke så stor en bekymring. Derudover hjælper motoren med at udligne dækkets vægt, så fordelen ved komfort og stabilitet virkelig skinner igennem.

Cykling aerob træning - hvordan man løser

Er cykling en aerob træning? Cykling er hovedsageligt en aerob aktivitet, hvilket betyder, at dit hjerte, blodkar og lunger alle træner. Du vil trække vejret dybere, svede og opleve øget kropstemperatur, hvilket vil forbedre dit samlede fitnessniveau.

Mountainbiking med hund - hvordan man kan slå sig ned

Er mountainbiking dårligt for hunde? Nogensinde. Ikke kun er dette farligt for rytteren, det er også farligt for hunden. Overvej, at din hund måske piler på et egern og trækker dig over, eller at du måske rykker din hund ned ad en stenrulle, som han ikke ser komme op.10. Maj 2017 г.