Vigtigste > De Bedste Svar > Keratinproteinpulver - hvordan man skal håndtere

Keratinproteinpulver - hvordan man skal håndtere

Hvad er keratinpulver?

Produkt beskrivelse.Keratiner en kollagen type V, afledt af naturlig fjer gennem avanceret bioenzymfordøjelse.Keratinhar god hudaffinitet og fugtighedsretention. Det kan absorberes af hår for at forhindre hårskader og lindre hud- og hårirritation forårsaget af overfladeaktive stoffer.

Vi er gode. Hvad hedder denne artikel? - Det er normalt mit spørgsmål - Åh. (griner) (entusiastiske trompeter blomstrer) - Hej fyre, velkommen tilbage til kanalen.

Jeg springer over introen i dag. Så jeg behøver ikke introducere mig selv. (griner) Mit navn er Thomas og velkommen tilbage til kanalen.

Og i dagens artikel skal vi tale om keratinbehandlinger og en dybere indsigt i, hvad det er, du har, og alle de ting, jeg bliver spurgt om. Fordi jeg troede, jeg besvarede alle disse spørgsmål, da jeg lavede keratin-artiklen.Hvor jeg faktisk gik til salonen og gjorde det. Men det er indlysende, at jeg bliver ved med at få spørgsmål om keratinbehandlinger. Ja, jeg ville bare gå igennem fra A til Å.

Jeg har nævnt de vigtigste spørgsmål, der stilles om det. Og vi dækker dem alle i dag. Vi har ting som: 'Gør keratin? Behandlinger forårsager kræft? 'Vi har ting som:' Gør keratinbehandlinger dit hår permanent? ' Vi fik: 'Ho Hvor længe varer en keratinbehandling?' Vi har: 'Hvor meget koster en keratinbehandling?' Vi har også: 'Forårsager de hårtab?' og 'Forårsager de skade?' Ting, jeg ikke rigtig overvejede før artiklen.

Så jeg har besvaret nogle af spørgsmålene i artiklen. Men jeg troede, det ville være praktisk for alle derude, der tænker over det. Jeg også, mens jeg er her, vil jeg sige, hvem er der til keratinbehandling? Okay så hvor bryder vi sammen først? Jeg tror.Hvor bryder vi sammen, når der er for mange ting at gøre, og jeg ikke? ved, hvordan man løser dette. Det er her, vi går i stykker. (griner) Okay, træk det op.

Så jeg antager, at jeg svarer, hvem dette er først. Jeg tror, ​​det er sandsynligvis det vigtigste spørgsmål. Men i det væsentlige bare for at opsummere det.

En keratinbehandling er fantastisk for alle, der kæmper med frizz. Hvis du kæmper med krus, vil du helt sikkert vide det, så snart vejret bliver fugtigt, eller hvis du ved, at dit hår bliver bi. Hvis det ikke er tørt, bliver du kun så stor. (Efterligner luftblæser) Og jeg siger altid, at i hvert blogindlæg skriver jeg om keratinbehandlinger eller krøllet hår, fordi hårsækken på ydersiden af ​​håret faktisk udvides sådan, de fungerer som porer i huden, og når man gør Pore Varmer op eller får mere fugt, det åbner sig og sveden kommer ud.Dit hår er det samme. Så det er ikke ligesom et hul i dit hår. Det er faktisk som en flage, som en skæl, sådan.

Og når fugtigheden kommer ind, går den (efterligner luftblæser), og derfor bliver dit hår poing. Nu har folk med lige hår mindre krus. Men det betyder ikke keratin.

Behandlingen kan ikke hjælpe. Og folk med virkelig krøllet hår, som mit normale hår, og virkelig kruset og groft hår, det hjælper også. Fordi denne neglebånd er altid rigtig åben.

Så jeg tror i det væsentlige den grundlæggende form, som en keratinbehandling foris er beregnet til, folk med frizz, hvis du ikke kæmper med frizz, behøver du sandsynligvis ikke bekymre dig. Hvis du også har meget kort hår, vil du sandsynligvis mærke mindre krus, så det er ikke noget, du virkelig har brug for. Men i det væsentlige hjælper det kun med de-frizz.

Og det er som et stort problem med mig. Så det andet mest almindelige spørgsmål, jeg får om keratinbehandlinger, er: 'Vil de glatte mit hår permanent?' Det korte svar på det er nej. De slapper bare af krøllerne.

Så hvis du har virkelig krøllet hår, hvad? Jeg har. Mit hår er virkelig meget stramt, så efter en keratinbehandling, fordi keratinet glatter over neglebåndene, som jeg lige talte om, slapper det faktisk af krøllerne, så i stedet for at gøre dem virkelig stramme og hoppende, slapper det lidt af. Og afhængigt af hvor længe du har behandlingen, afhænger det af, hvor meget krøller der falder.

Den keratinbehandling, jeg fik, var Bhave XT-keratinbehandlingen, og du kan bære den i en halv time, 45 minutter eller en time. Og hvert andet niveau reducerer krøllerne i dit hår. Den sidste keratinbehandling, jeg havde, var den timelange session.

Så mine krøller har mistet meget. Jeg havde faktisk en bølge i stedet for rigtige krøller. Nu passer denne type hår mig bedre, men hvis du er en person, der stadig vil have en hel del krøller, er det måske bedre at gå med kun en halv times behandling.

Så du kan stadig reducere kruset, men beholde krøllerne, ved du hvad jeg mener? Nej, de glatter ikke dit hår permanent. Jeg tror, ​​at misforståelsen om, at det permanent udjævnes, kommer fra den dramatiske forskel, det gør. Så ja, efter at have brugt det i en time, er mit hår mærkbart glattere end før, men det er ikke permanent lige.

For det første er det ikke lige. Det bliver derefter bølget, og desuden aftager det efter et stykke tid. Med et kemisk fladjern bryder du bogstaveligt talt båndene til disse neglebånd, og der er ingen måde for dem at returnere de kemikalier, der faktisk ødelægger og beskadiger dit hår.

Med keratin er det saftigt. Slap af. Og over en periode på tre til fire måneder aftager dette keratin.

Og dit hår vender tilbage til dets naturlige tilstand. Næste på listen er 'Hvor meget koster en keratinbehandling?' Det spørgsmål, jeg fik om dette, var, hvor meget det koster i amerikanske dollars. Jeg kan ikke fortælle det, da jeg aldrig har haft en keratinbehandling i USA.

Men her i Australien kunne en keratinbehandling som det, jeg havde kostet dig alt fra $ 250 til $ 400. De er ret dyre behandlinger, men hvis du tænker på den tid, det tager. Og den tid, du sparer i spejlet.

Når du beregner hele den tid og lægger en monetær værdi på den, som du gør i dit job. Det er virkelig virkelig det værd, fordi det gør dit hår så meget lettere at kæmpe, og jeg vil anbefale det til alle, der kæmper med kruset, det koster i en amerikansk dollar.

Jeg mener, du kunne bare lave en valutaberegning. Så 250 til 400 hvor meget er det på amerikansk? Jeg tror, ​​at $ 400, hvilket er den maksimale pris, er omkring $ 300 i USA. Så det kan stadig være ret dyrt, men det er det værd efter min mening.

Åh, lige mens jeg er her, så ved du det, åh, du ved det måske, El Rubio fra The Longhairs. Så han har slet ikke krøllet hår, men vi talte lidt i øjeblikket. Vi arbejder på et par ting sammen.

Og han nævnte, at han får keratinbehandling to gange om året. Selvom han ikke har krøllet hår, ser han stadig fordele ved det. Og jeg formoder, at det er fordi han sandsynligvis også har krus, fordi han bor i Californien, og det er stinkende varmt.

Jeg ved, at han får dem. Du vil måske stille ham et spørgsmål om, hvor meget det vil koste ham at gøre det. Jeg ved, at han får det gjort to gange om året for at holde håret i skak. Vi talte.

Okay, jeg ved, at jeg nævnte tidligere, at keratinbehandlinger forsvinder efter en vis tid. Men et andet spørgsmål er: 'Hvor lang tid varer det?' er fra to til fire måneder. Årsagen til dette er, at den pleje, du udfører, er virkelig vigtig.

Så hvis du vasker dit hår med en shampoo, der indeholder sulfat, slides dine keratinbehandlinger hurtigere; Brug en, der ikke gør, den varer længere. Og det afhænger bare af kompatibiliteten, og hvad du laver, det afhænger af, hvor hurtigt det forsvinder. Masser af strandbesøgere, som hvis du elsker at tage derhen? på stranden vil du opdage, at din keratinbehandling slides meget hurtigere.

Så dette er hvad du skal tage i betragtning, når du køber det. Men i gennemsnit siger de bare to til fire måneder er et godt beløb, jeg troede, jeg kunne vente de fire måneder, før jeg fik en anden. Bortset fra at jeg kom ind i den tredje måned og derefter forlod, nej, mit normale hår kommer tilbage.

Jeg tror, ​​vi er nødt til at vende det om og få en anden. Så hver person er forskellig. Det næste spørgsmål på listen er 'forårsager keratinbehandlinger kræft?' en stor ting folk skriver på google.

Dette er den store ting, som folk kan lide at stresse med. Ligesom sukkerfrie drikkevarer, ligesom at ryge cigaretter, kan alt give dig blodig kræft, ved du hvad jeg mener? Plastflaske, der indeholder BPA, lad det være, det kan forårsage kræft. Alligevel med keratinbehandlinger og kræftforeningen.

I starten, da disse keratinbehandlinger kom ud, brugte de et kemikalie kaldet formaldehyd, ja der har været flere tilfælde af klienter og frisører, der fik kræft fra formaldehyd indeholdt i keratinbehandlingerne. Det giver mening, hvis klienter får keratinbehandlinger hele tiden, de er altid omkring kemikaliet. De er endnu mere tilbøjelige til at få kræften fra kemikaliet.

Men når de først fandt ud af, at det var formaldehydet, blev det reguleret, at du skulle tage formaldehyd ud af dem. I det mindste her i Australien har du XT-keratinbehandlingen. Alle deres keratinbehandlinger er formaldehydfri.

Hvad er godt. Så jeg behøver ikke bekymre mig. Men det handler kun om viden, ved du hvad jeg mener? Du undersøger lidt og finder ud af det i stedet for at have en mening, der giver dig kræft.

Nej, gør din forskning, og du kan finde ud af, hvad det faktisk er. Jeg er mere end tilfreds med keratinbehandlinger. Og jeg har ikke noget stress for, at det vil give mig kræft, fordi jeg har lavet min forskning.

Dataene lyver ikke. Okay, jeg håber, det rydder op. Hvis du var bekymret for at få kræft fra keratinbehandling, stress mindre.

Bare sørg for at stole på barberen, der gør det, for hvis de laver et lort job, ser det ikke godt ud, det har formaldehyd, vil du skide komme ud derfra. OKAY? Så tjek bare produktet og sørg for at stole på frisøren. Ikke mere vil jeg sige listis: 'Forårsager keratinbehandlinger hårtab?' Så nej.

Nå tilbage til de data og ting, jeg har læst i al min forskning og min egen erfaring med det. Nej, jeg har, jeg har ikke haft overdreven hårtab. Selvom jeg var hos tandlægen, som satte min guldtand på for en måned siden.

Og tandlægen, der faktisk satte min krone på, sagde, at hendes søster fik en keratinbehandling, og det hele fik det til at falde ud. Den eneste grund til, at jeg kan tænke på dette, er, at frisøren enten ikke anvendte behandlingen ordentligt eller dræbte hans hår helt. Eller deres hårtype var bare ikke i stand til at tage behandlingen.

Der er flere ting, der kan ske, men efter min erfaring nr. De forårsager ikke hårtab. Jeg har ikke mindre hår efter en keratinbehandling.

Og mit hår er bestemt ikke faldet ud. Og jeg har ærligt sagt lagt det til side for at stole på din frisør og vide, at de gør det rigtigt, for ligesom keratinbehandlinger kan du ikke bare købe dem fra et supermarked. Du kan ikke købe en keratinbehandling og gøre det derhjemme.

Dette er en ordentlig proces, der skal udføres, og en professionel skal gøres. Produkterne er alligevel kun tilgængelige til saloner, og hvis en professionel, der ikke ved hvad de laver, har det på hænderne, kan de alvorligt skrue det op. Det jeg formoder er hvorfor folk har haft problemer med hårtab.

Det er fordi det ikke blev gjort rigtigt, og det er 'meget besværligt. Det tager evigt. Okay, og for det sidste spørgsmål.

Så det sidste spørgsmål er, 'Forårsager keratinbehandlinger skade?' Ikke til min forståelse og forskning. De er helt modsatte af noget som kemisk glatning. De løsner hårbåndet; de bryder det ikke.

Kemiske glattejern bryder bindingerne. Keratinbehandlinger slapper af og slides over tid og bringer håret tilbage til dets naturlige tilstand. Det eneste sted Hvad jeg ser skader, der følger med noget som dette, retter sig efter dem for at indstille behandlingen korrekt.

Som en tommelfingerregel, hvis de retter dit hår, går du til frisøren og risikerer at beskadige det. Ligesom med en keratinbehandling. Når du anvender keratinet, skal du forsegle det ved at rette det ud.

Så ja, en glattejern kan være farlig for dit hår. Dette er bare den eneste rigtige måde, jeg kan se andres hår blive beskadiget på. Ellers vender håret tilbage til sin normale tilstand efter tre til fire måneder, eller når din keratinbehandling forsvinder.

Og for mig føler jeg ikke, at mit hår er beskadiget mere end det første. Så ja. Det er min erfaring og min forskning stort set alt.

Det begynder at slides af med min keratinbehandling. Jeg er virkelig så trist over det. Det bliver lidt mere blødt.

Jeg rettede mit hår til disse artikler. Bare fordi jeg ville have det til at se lidt pænere og glattere ud. Og jeg ville have det på og vise jer.

Men ja, keratoen på behandlingen er ved at gå af, og jeg tror, ​​jeg kommer til at betale for en anden. Jeg er lidt afhængig af det. Hvis du ikke har set min keratinartikel, hvor jeg faktisk gik til salonen og gjorde det, var det en rigtig sjov artikel, vi lavede, meget informativ.

Og jeg tror parret med denne kan det vise dig, hvordan keratinbehandlingen er som at gøre i kød. Og det kan også give dig alle de detaljer, du har brug for at vide på forhånd, så du går og får en. Så jeg håber, du fandt det virkelig nyttigt og lærerigt.

Det er sjovt at blive involveret. (griner) Og dyrt. Men ærligt talt, for den tid sparer jeg på at klippe mit hår, og det giver mig faktisk lidt mere selvtillid.

Jeg bliver sej, hvis jeg vil gøre denne frisure, jeg kan. Jeg behøver ikke sidde her i tre timer. Du ved hvad jeg mener? Det bliver lettere at rette det ud og bære det krøllet uden at freaking ud.

Ligesom, jeg er alt for det. Jeg elsker det. Og det er alt, hvad jeg har til dig, så jeg håber virkelig, at du har haft denne artikel.

Giv mig besked i kommentarfeltet nedenfor. Og hvis du har haft en keratinbehandling før, hvilket mærke bruger du? Er der formaldehyd i den, du bruger? Gå og gør din research. Og hvad var dine tanker om resultaterne af keratinbehandlingen? Ville være interessant at vide.

Og hvis du har andre spørgsmål, som jeg har overset, er vi muligvis nødt til at gøre en 2.0 af disse, og jeg kan svare mere. Men jeg har lyst til at have dækket alt, hvad jeg ikke har set nogen kanal og rapporteret om dataene.

Så. Nyd din uge. (slurp) Gud er god. (Skud)

Hvordan fungerer keratinprotein?

Keratiner en vigtigproteini overhuden.Keratinhar to hovedfunktioner: at klæbe celler til hinanden og danne et beskyttende lag på ydersiden af ​​huden. I epitelceller,keratinproteinerinde i cellen fastgøres tilproteinerkaldes desmosomer på overfladen.

Er keratin det samme som protein?

Keratiner typen afproteinder udgør dit hår, hud og negle.Keratinkan også findes i dine indre organer og kirtler.Keratiner en beskyttendeprotein, mindre tilbøjelige til at ridse eller rive end andre typer celler, som din krop producerer.

Hvilken type protein er keratin?

fibrøst protein

Hvad er ulemperne ved behandling af keratinhår?

Keratin hårbehandlinger kan lyde som en hurtig løsning på krøllet eller bølgethår, men det kan koste dig mere på lang sigt. Test viser detkeratinbehandlinger indeholder usikre niveauer af formaldehyd og andre kemikalier. Formaldehyd er et kendt kræftfremkaldende kemikalie. Det kan også forårsage hudreaktioner og andre bivirkninger.

Kan keratin forårsage hårtab?

I en salonkeratinbehandling,keratinerblandes med formaldehyd og påføres påhårmed et fladt jern og forsegling af proteinet i dinhår. Af disse grunde,keratinoghårtab kangå hånd i hånd ogkeratinbehandlingerkanbidrage til overskudhårkaste ogtyndere hår.

Er keratin godt for tyndt hår?

Keratinbehandlinger kan hjælpe med at reducere krus, forbedre farve og rette eller tæmme krøllethår, der får det til at se skinnere og sundere ud. Hvis du hartyndt hårdet er kursus eller krøllet, kan du prøve enkeratinbehandling. Hvis dintyndt hårer fint eller lige,keratinbehandlinger er muligvis ikke det bedste stylingvalg for dig.24 2021.

Hvor ofte skal jeg bruge keratin?

KeratinKompleks er den stærkeste og længerevarende af virksomhedens behandlinger ogkanudføres hver 4-5 måneder afhængigt af hårets struktur, hjemmeplejen og hyppigheden af ​​shampooing. Jo hurtigere håret er, jo krøllere håret, jo hurtigere vedligeholdelse.24. 2019.

Glatter keratin hår?

Keratiner et strukturelt protein, der findes i voreshår, hud og negle. 'Keratinbehandlinger er en semi-permanentglatning af hårbehandling, der glatter og tilføjer glans til krusethår, siger Fitzsimons.28. 2020.

Er Biotin det samme som keratin?

Keratiner en type protein, hvorimodbiotiner en del af B-vitamin-familien. Mens begge er vigtige komponenter i vores krop, men alligevel kunkeratiner opløselig i vand.Keratiner et beskyttende protein for kroppen, mensbiotindeltager aktivt i kroppens metaboliske aktiviteter.

Hvordan fremstilles keratinprotein i USA?

Oprindelsesland: USA Råmaterialekilde: Fåruld Fremstilling: Hydrolyseret keratinprotein fremstilles ved at skabe en alkalisk opløsning med vasket og affedtet fåruld og derefter tilsætte en blanding af proteaser for at inducere enzymatisk hydrolysering.

Hvor kan du finde hydrolyseret keratin i håret?

Hydrolyseret keratinprotein er et højt specialiseret fibrøst protein, der findes i hår, fjer, uld og negle. Keratin øger fugtindholdet i håret, hvilket genskaber glans, krop og øger håndterbarheden.

Hvad adskiller keratin fra andre aminosyrer?

Keratin adskiller sig fra andre proteiner, idet det er rig på cystein (en svovlholdig aminosyre), der giver keratin en unik styrke og beskyttende kvalitet. Da keratin er en primær bestanddel af hud & amp; hår, det er dejligt i alle typer hår & amp; hudplejepræparater.

brækket kraveben genopretningstid

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.