Vigtigste > De Bedste Svar > Kettlebell kredsløb - holdbare løsninger

Kettlebell kredsløb - holdbare løsninger

Er 20 minutters kettlebells nok?

At sætte det i perspektiv, tretyve-minut kettlebelltræningsprogrammer om ugen er et meget mere realistisk mål - selvom du er helt ny til at træne, er det en god ide at starte med tre kortere træningsprogrammer eller bare en eller totyve-minuttræning, og derefter gradvis øge intensiteten, varigheden og / eller frekvensen som din19. aug 2019

Vidste du, at udviklingen af ​​kettlebells kan spores tilbage til russiske landmænd i det 18. århundrede? Det var et instrument, der oprindeligt blev brugt til at veje afgrøder. Men landmænd bemærkede, at brugen af ​​disse instrumenter gjorde dem stærkere og brugte dem til at demonstrere deres styrke på festivaler. Senere blev kettlebell brugt som et træningsapparat for den sovjetiske hær.

Hej seere og velkommen tilbage til bestie! Vægte og håndvægte er har længe været grundlaget for et effektivt træningsprogram, men i de senere år er kettlebell blevet et must-have i dit træningsregime. Faktisk giver en kettlebell træning på kun 20 minutter mere fedtforbrænding og toning fordele sammenlignet med 30 minutter på løbebåndet og 30 minutter traditionel styrketræning. Men de sundhedsmæssige fordele ved en kettlebell er ikke.

Det har et utal af sundhedsmæssige fordele, og i dagens artikel vil vi forklare dig, hvad de er. Fra øget fleksibilitet, styrkelse af leddene, fald i kropsfedt, øget grebstyrke, lindring af lændesmerter og mere, se igennem til slutningen for at lære om hver af dem. Det er praktisk og billigt: ​​du kan komme i gang med kettlebell-rutiner uden at købe meget udstyr eller bruge en masse penge.

Sikker på, det ser sejt ud at have et anstændigt udvalg af smarte højttalerkeglebells i enhver størrelse, der kan tænkes i dit hjemmegymnastik, men det har du virkelig ikke brug for. Start med blot nogle få, en let og en mellemlang. En til små muskler som armen og en til store bevægelser som kettlebell-gynger.

Du kan finde kettlebells i næsten enhver sportsbutik og endda i nogle stormagasiner, eller selvfølgelig er der masser online. Når din træning bliver mere kompleks og din styrke udvikler sig, kan du nemt og billigt tilføje flere kettlebells til din samling. Kettlebell træning tager heller ikke meget plads.

Du kan udføre de fleste bevægelser i et område på kun to kvadratmeter, dvs. hvis dit hjemmegymnastik er dit soveværelse eller et hjørne af din stue, er kettlebells en perfekt træning o Foretrækker du at træne i gymnastiksalen eller fra dit hjem? Fortæl os hurtigt i kommentarerne nedenfor.

Reduktion af kropsfedt: Et fælles fitnessmål for alle er at miste kropsfedt og centimeter fra din talje, lår og arme. Kettlebell træning giver dig mulighed for at forbrænde fedt med træning med høj intensitet. Ethvert vægttabsprogram kan være svært, men brug af kettlebells giver et sjovt og spændende alternativ til 'normale' træning, der hjælper dig med at forblive motiveret.

Konsekvent træning med kettlebells øger dit stofskifte, hvilket vil føre til et fald i procentdelen af ​​kropsfedt. Design dine træningsprogrammer til sammensatte bevægelsesøvelser med høje gentagelser, såsom kettlebell-sving, omvendte lunger eller skulderpresser, i et kredsløb med lidt eller ingen pause mellem sæt. Cardio-kilde: Hvis du elsker højintensiv intervalltræning eller HIIT og alle de fordele, der følger med det, er kettlebell-træning bestemt den for dig.

Svarende til HIIT, Kettlebel l Træningen består af korte, intense udbrud af energi efterfulgt af korte hvileperioder. Som et resultat stiger din puls så hurtigt og højt som under springtræning, og din iltoptagelse stiger. En undersøgelse viste, at otte ugers træning af kettlebell to gange om ugen forbedrede den aerobe kapacitet med næsten 14 procent.

Muskelopbygning: Kettlebell træning er ikke kun en effektiv kilde til cardio, den giver dig også styrke- og konditionstræning for hele kroppen. I modsætning til traditionel styrketræning, som isolerer specifikke muskler, retter sig bellettræning mod flere store muskelgrupper på én gang. Ved at løfte og styre kettlebell tvinges hele din krop - især din kerne - til at trække sig sammen som en gruppe, hvilket giver dig mulighed for at opbygge både styrke og stabilitet slankere, strammere og funktionelt stærkere - hvilket gør det daglige arbejde meget lettere.

Tidsbesparelse: De fleste af os har travle tidsplaner med familien for at jonglere med sport, arbejde og rekreation. Alle disse aktiviteter kan blokere motivation for at udøve på grund af mangel på tid. Kedelbeller er dog en god tidsbesparelse, når træningen er hurtig og intens must ved at kombinere cardio og styrketræning.

Selv den travleste af jer kan tage 15 minutter at træne hver dag. En god tidsbesparende træning er 200 kettlebell-gynger efter tid. Udfør 200 kettlebell-gynger så hurtigt som muligt.

Denne træning lyder måske ikke så meget, men det tager mellem fem og ti minutter at gennemføre, øger din puls og fungerer næsten alle muskler i din krop. Forbedrer kropsholdning: på et tidspunkt, hvor det meste af tiden enten er ved et skrivebord Når det tilbringes foran en computer, er det vanskeligt at vedligeholde eller endda have det og efterlader de to vigtigste muskler i din rygkæde, AKA dine glutes og lats, ubrugt. Heldigvis kan kettlebell træning ændre det.

Kettlebell træning aktiverer disse hvilemuskler - de skal stabiliseres for at opretholde den korrekte form - og styrke dem. Det gør det ved at bruge dine glutes til kraftigt at låse dine hofter og udføre bevægelser, der har holdt din krop oprejst og strakt med brystet åbent. Stol på os, du vil aldrig stå højere.

Øger grebstyrke: grebsstyrke er et undervurderet aspekt af styrketræning. Et svagt greb kan være en begrænsende faktor i en række øvelser; især ved markløft. Et stærkere greb betyder tungere løft, men det betyder også større og stærkere underarme.

Kedelbellens håndtag er større end den typiske vægtstang eller håndvægt, så enhver øvelse, du udfører med den, vil belaste dit greb mere. Et andet aspekt er karakteren af ​​kettlebell-øvelser - især gyngen - lægger unaturlig belastning på dine hænder og underarme. Når du svinger, skal du holde kettlebellen i længere tid og barbere dig for at modvirke et bevægeligt og skiftende tyngdepunkt.

Hjælpemidler til aktiv genopretning: Hvis du er en seriøs vægtløfter med et stringent måløvelsesprogram, skal du stadig have et par dage om ugen til aktiv bedring. I aktiv bedring tager du en fridag, men du sidder ikke bare og genopretter dig gennem en anden, mildere type træning for at holde din cirkulation og stofskifte i gang. Steady state cardio tid.

Nå, kettlebells kan være netop det, du har brug for. Aktiv træning med lette kettlebells er et godt valg til aktiv restitution. Tricket er at holde kettlebells lette og bruge kraften i kettlebell-sving, løft og rotation i stedet for bare at stryge med en tung kettlebell til at pumpe.

Dynamiske, lette træningsprogrammer med høj gentagelse forbedrer din restitution ved at fokusere på fleksibilitet, koordination og selvfølgelig bare nok cardio til at få dit hjerte til at fungere. Styrker dine led: Kettlebell træning er ideel, når du vil forbedre eller opretholde sundheden i dine led. Tilføjelse af kettlebell-bevægelser til dit regelmæssige træningsregime giver mange fordele for dine led og involverer ikke slagøvelser, der kan forårsage skade.

Kettlebell-bevægelser kræver meget kontrol, hvis de udføres korrekt; Dette bygger også stabilitet og styrke i musklerne, der understøtter dine led, især i knæ, albuer og skuldre. De dynamiske bevægelser i kettlebell-rutinerne forbedrer også leddets fleksibilitet. Arbejde med lette til medium vægt kettlebells kan gå langt med at forbedre elasticiteten i senerne og ledbåndene i dine led, og bevægelserne arbejder for at reducere inflammation og hævelse.

Selv 'store' kettlebell-bevægelser, som kettlebell-svingninger, forbedrer bækken- og hofteleddets fleksibilitet og stabilitet. Rygsmerter er svage gluteal muskler. Glutes er en ret stor muskel i din krop, der er ansvarlig for næsten al bevægelse.

Når gluterne er svage og ikke skyder ordentligt, udføres meget af det arbejde, de skal udføre, af din nedre ryg, muskler, der ikke var designet til at udføre så meget arbejde som glutes. Kettlebell-træningen tvinger dig til at rette dine hofter og ild, hvilket styrker dine glutes og aflaster stress på lænden. En nylig undersøgelse undersøgte virkningerne af at bruge kettlebells på forbedring af muskuloskeletale og kardiovaskulære helbred.

Undersøgelsen viste, at kettlebell-træning reducerede smerter i nakke, skuldre og lænd. Undersøgelsen viste også, at kettlebell-træning forbedrede lændestyrken blandt voksne med en høj forekomst af rapporterede lændesmerter. Har du problemer med lændesmerter? I så fald skal du se denne artikel med titlen '8 sikre og effektive øvelser til rygsmerter' for nogle fantastiske øvelser i rygsmerter.

Nu tilbage til fordelene ved kettlebells. Øger fleksibilitet: Kettlebell-træning er ikke ulig mange plyometriske øvelser. Dette betyder, at du laver en masse kontrollerede, men kraftige, næsten eksplosive bevægelser.

Men i modsætning til plyometriske øvelser kræver kettlebell-træning ikke mange bump fra at hoppe eller sprinte, så skader er meget mindre tilbøjelige til at resultere. Hvor går al styrken hen, når du træner med kettlebells? Det bygger muskelstyrke, og vi ved, at kettlebells er gode til at opbygge muskler og styrke. Resten er en kontrolleret kraft, hvor dine muskler arbejder på at kontrollere bevægelse, drejningsmoment og rækkevidde.

Dette betyder, at du under en kettlebell-bevægelse også oplever en kontrolleret strækning og overskrider grænserne for dit bevægelsesområde. Alt dette betyder en ting - forbedret fleksibilitet. Du tror måske ikke, du laver strækninger, mens du svinger eller løfter din kettlebell, men det gør du.

Over tid vil du bemærke en betydelig forbedring i din samlede fleksibilitet, og du vil se styrken og stabiliteten i dine led forbedres, når dit bevægelsesområde øges. Er kettlebells en del af dit regelmæssige træningsregime? Hvis ja, har du fundet dem effektive? ? Læs, vi ved i kommentarerne nedenfor!

Hvad er Kettlebell Circuit Workout?

Læn dig tilbage for at sænkekettlebellmellem og bag dine ben, og hold ryggen flad, hagen op og skinnebenene lodret. Lad dereftervægtsving dig tilbage mellem dine ben, mens du bøjer i hofterne, knæene let bøjede. Forlæng dine hofter for at svingevægtsikkerhedskopier. Gentage.27. okt 2017

Kan du blive revet med kettlebells?

Det er ingen hemmelighedKettlebellsopbygge styrke i hele kroppen og øge vores metaboliske system, som hjælper os med at forbrænde mere fedt hele dagen.KettlebellKomplekser fremskynder for eksempel styrkeforøgelser og forbrænder mere fedt på kortere tid.24. aug 2018

Hvordan ser kettlebell-kroppen ud? Hvordan vil de se ud?! Google Webmaster Tools delte din kollektive mørke hemmelighed med mig: Du vil vide, hvordan du ser ud, hvis du har haft travlt med at træne med kettlebells i lang tid. Måske har du hørt nok om funktionel styrke, atletisk evne, optimal sundhed, udholdenhed og fedt tab, dine søgeudtryk har givet dig det hele du vil vide

HVORDAN DU SIGER, når du er sammen med de barbariske (jeg kan godt lide det Om dem) sandsynligvis tunge faste jernkedelbeller? Kort svar: Brug af kettlebells resulterer i, at dine underarme er synligt stærkere, overarme og skuldre fastere og mere defineret som fedt går tabt, ben og balder er fastere og mere formet. og at være) afbalanceret, stærkere og mere yndefuld med et samlet strejf af sund atletik. Forhåbentlig vil du også skabe fred med din egen krop og ELSKE din egen krop som mig! Det er et helt legitimt spørgsmål, og du skal ikke føle dig skyldig i at stille det.

Jeg kan ikke lide det, vores verden er meget visuel. Alle vil bemærke din fysik og vil (undertiden ubevidst, men ofte forskelligt) dømme næsten øjeblikkeligt baseret på hvordan du ser ud. I en 'perfekt verden' vil vi tænke, at det ikke betyder noget, men hvordan vi ser ud, siger meget om os.

Så inden du går ind i hele denne 'Kesselbell-ting', skal du tænke på, hvordan du måske ser ud til sidst! Når man ser på konkurrencedygtige sportsgrene, er det indlysende, at visse typer bygninger synes at favorisere en bestemt sport ELLER visse fysikstyper skyldes en sport. De Olympiske lege tilbyder en stor, internationalt forskelligartet situation for at observere denne effekt. Svømmere ser ud til at have en bestemt fysik, alle de enkelte banehændelser ser ud til at have deres særlige fysik osv.

Den måde, vi håndterer en kylling- og ægsituation på, men uanset hvad du starter med, vil kroppen tilpasse sig den specifikke på en bestemt måde Tilpasse stimulus til en bestemt aktivitet. Dette er grunden til, at kettlebell træning er så interessant, i hvert fald ser det ud til at hjælpe en person med at balancere deres krop. I den russiske Kettlebell Challenge fortæller Pavel om den slags ændringer, mænd kan forvente efter træning med kettlebells - at du kan vælge at massere med hårdt arbejde eller tabe sig til en 'græsk' statue 'klassisk fysik med standard ballistiske kettlebell-øvelser med høje gentagelser .

Med andre ord kan du have stort set kontrol over dit udseende afhængigt af den type øvelser, du vælger. Generelt tilpasser de fleste mænd og kvinder sig på følgende måder: underarmsudvikling, latissimus dorsi-udvikling, let brystudvikling (men ikke på den til tider 'for meget' måde, der er almindelig i bodybuilding) og godt tonede arme, herunder en vis udvikling i underarmene, i henhold til den grebstyrke, der tilfældigvis udvikles under ballistiske kettlebell-øvelser med høje gentagelser som sving og snavs. Forudsat at du ikke spiser de forkerte ting (mere om det i en kommende e-bog!), Ligner den generelle fysik den slags magert, men stærkt udseende af en gymnast eller kampkunstner.

Det vigtigste, som folk ser ud til at bemærke med det samme, er de fantastiske effekter, kettlebell-øvelse har på ryggen, balder og hamstrings. En af mine foretrukne bivirkninger var udviklingen af ​​en hel 'ny kurve', der ledsager udviklingen af ​​hamstringen - uden at blive for poetisk, er den kraftige, men yndefulde virkning af denne kurve på hele benet bemærkelsesværdigt bemærkelsesværdig. De fleste kvinder (EKSKLUDERET mig *) virker rystede, hvis de 'hober sig sammen' på den mindste måde, heldigvis er kettlebell-træning let uden at få overdreven muskelmasse.

Hvis du holder dig til cardio-træning med høj intensitet og holder kalorierne under kontrol, vil du fokusere mere på generisk toning og fedtreduktion. De kan i første omgang virke 'klodsede', hvis der er et lag fedt over dine nyligt voksende muskler, men vær sikker på at disse muskler hjælper dig med at kaste det lag. Lærer eller anden fitness træner har nogensinde givet dig disse underholdende gummimodeller af et pund fedt og et pund vist muskler? Husk, at det lille pund muskler var så meget mindre end det store stykke fluffy fedt.

Husk dette, især hvis / når du begynder at tabe inches uden at nålen bevæger sig på skalaen - mere om det senere! Med kettlebell træning vil der selvfølgelig være nogle justeringer af dine muskler, men intet drastisk. Dine ben og arme bliver strammere - ligesom dine mavemuskler og ryg - du udfører kropsbevægelser med de fleste standard RKC-øvelser - så du kan få en god træning på kortere tid. Nogle mennesker synes at tro, at jeg ser 'drastisk' eller lidt overbygget ud, vær sikker, jeg ser virkelig sådan ud Jeg kan godt lide at se sådan ud og var villig til at foretage livsstilsændringer og have den nødvendige selvdisciplin.

Det sker ikke ved et uheld. Jeg har en ret streng (efter moderne amerikanske standarder) spisestrategi. Ud over den sædvanlige kettlebell-træning praktiserer jeg fængslingskonditionering og calisthenic træning med nøgen krigerstilstand ud over det, der betragtes som 'normalt' for kvinder.

Spring over strenge taktiske pull-ups ved høj lydstyrke i lang tid. Kettlebell-gynger strimler hovedsageligt fedtet fra dig og TONER alt i din bum, så de svage maskiner i gymnastiksalen aldrig bliver rørt. Du opbevarer fedt, din knoglestruktur osv. Så nogen kunne lave samme træning, mens de spiste de samme måltider som mig og stadig ender med at se lidt anderledes ud.

Når det er sagt - fra en lang lang række genetiske 'Big Booty Havers', 'Intet, gentager jeg, INGENTING har haft den formende, toning og heldigvis løftende effekt på min ryg, som kettlebells havde. Seriøst, før jeg startede kettlebells for et par år siden, havde jeg prøvet bogstaveligt talt alt - hver fitnessmaskine, barbell squats, MEGET tunge benpresser, hamstring krøller, uendelig kedelig cardio, fjollet dameblad 'Toning Exercises', ekstreme diæter 4 år vegetar, 1 solidt år vegansk, rå veganisme, fuld 10 dages 'Master Cleanse' Detox Fast), uanset hvad. Selv i gymnasiet steg jeg aerobic flere gange om ugen (det var i 1990'erne!) KFUM håber at få min røv under kontrol, alt sammen forgæves - så som bogtitlen siger: Indtast kettlebell og Problem løst.

Kettlebells afbalancerer en bestemt fysik i en mere atletisk, dygtig og forhåbentlig mere æstetisk tiltalende version. (I lighed med ab-træning udføres noget af dit arbejde i en træningsindstilling. Den anden vigtige komponent er dog, hvad du tillader dig at spise.) Mens mange mænd og kvinder rapporterer rundere og i nogle tilfælde større bums, andre mennesker har andre vil formå at svække deres proportionalt store bagdel.

Devil's Advocate Corner

pro cykel løn

En ting, der overraskede mig, var udviklingen af ​​mine mavemuskler, hovedsagelig på grund af den samlede abdominale stabilisering involveret i enhver kettlebell-øvelse. Men det er også okay, fordi (Jeg ELSKER at være i stand til at lave fantastiske øvelser som Dragon Flags nu) Og jeg har gjort fred med den måde, de ser ud, plus de har et problem, jeg altid har haft med bukser der er for store bagpå, delvis løsnet talje.

Det er helt åbenlyst, at de ikke er en 'muffin top', og at dette er et meget sporty look, som jeg betragter som et plus, men ærligt nok tog det noget at vænne sig til at se. Jeg stræber efter at favorisere synlig styrke, kraft og dramatiske kurver, besøg GiryaGirl.com

Hvorfor er kettlebells dårlige for dig?

Ved brug afkettlebellsi din træning stiller nogle alvorlige krav til dine hofter og ryg samt dine knæ, nakke og skuldre. Det er et program med stor effekt. Hvis du har gigt eller smerter i knæ eller ryg, skal du kigge efter et mindre risikabelt styrketræningsprogram.2. aug 2020

Forbrænder kettlebell-gynger mavefedt?

Fordele:Kettlebell-svinger en ideel øvelse tiltabelegemefedog det hjælper med at forbedre kardiovaskulær kondition.15. maj 2019

Kan jeg kettlebell træne hver dag?

Dukan trænemedkettlebells hver dag, så længe du lytter til din krop. Dette skal kombineres med den rigtige intensitet og passendekettlebellvægt. Når det udføres korrekt,kettlebell træning kanøge din muskeltonus, forbedre din cardio og mobilitet og forbrænde en masse kalorier.

Hvorfor er kettlebells så gode?

Kettlebellsereffektive, fordi de stimulerer musklerne og overgår standard cardio-øvelser. De gør det muligt for dig at øge din styrke, opbygge hastighed somgodtsom dit udholdenhedsniveau på samme tid. Dette giver dig enstorestyrke og udholdenhedstræning på kortere tid.23. jan. 2018 nov.

Er det okay at lave kettlebell-gynger hver dag?

Det er muligt at brugekettlebells hver dagmen det afhænger af intensiteten af ​​træningen, din nuværende oplevelse og hvor hurtigt du kommer dig efter træningen. Detkettlebell swinger en øvelse, som du muligvis kanudføredaglige.

Er kettlebells dårlige for dine knæ?

DetKettlebellGynge er det perfekte træningsvalg for dem, der lider afdårlige knæfordi det virkerditcardio hårdt uden at du behøver at bøje heltdine knæeller brugknærystende indvirkning. Det er en god cardio træning tildårlige knæ.

Hvorfor føles kettlebells tungere?

Et mindre håndtag (konkurrenceklokkehåndtaget) er sværere at gribe, derforføles tungerefordi underarmene skal arbejde hårdere for at bevare grebet.3. feb 2018

Hvordan laver jeg en circuit kettlebell træning derhjemme?

Udfør hver bevægelse langsomt og under kontrol med et 2/0/2 rep tempo eller længere. Fokuser på hver muskel, der arbejdes under hver bevægelse. Fokuser på stærke sammentrækninger og hold kroppen stram under langsomme excentriske forhold. Dette er en kredsløbstræning, så der er ingen hvile imellem øvelserne.

Hvilken er den sidste del af kettlebell-kredsløbet?

Den sidste del af dette styrkebyggende kettlebell-kredsløb er en serie af kettlebell-belastede gåture / bærer. Dette vil hjælpe med at styrke fælder, øvre ryg, greb og kernemuskler; alt vigtigt for at løfte tunge vægte. Gennemfør vandreture i rækkefølge, gør dit bedste for ikke at hvile imellem.

Hvordan bruges kettlebells til at forbrænde kropsfedt?

Den ydmyge kettlebell er et af de mest alsidige våben i krigen mod kropsfedt. Oprettet af Ross Edgley og hentet fra The World's Fittest App, kombinerer dette kredsløb fire bevægelser i en kæmpe 'flow'. Din opgave er at gøre det gennem hver rep af hver i et hurtigt kompleks, kun hvile efter hver komplette runde.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.