Vigtigste > De Bedste Svar > Knæterapiudstyr - svar på problemerne

Knæterapiudstyr - svar på problemerne

Hvordan kan jeg rehabilitere mit knæ derhjemme?

  1. Lige ben hæver. Hvisdit knæikke bedst, start med en simpel styrkeøvelse tilditquadriceps, musklerne foranaflår.
  2. Hamstring krøller. Dette er musklerne langs bagsiden afditlår.
  3. Prone Straight Leg Raises.
  4. Wall Squats.
  5. Kalv rejser.
  6. Step-Ups.
  7. Sideben hæver.
  8. Benpresser.Hej alle sammen, det er Doctor Jo, og i dag skal jeg vise jer mine top 7 knæstyrkeøvelser. Så lad os komme i gang; hvis du har smerter i knæet, især når du udfører forstærkningsøvelser, kan du bruge en knæmanchet. Folkene på Titan Compression sendte mig nogle af deres knævarmer, og hvis du er interesseret i at købe dem, kan du klikke her.

Hvis du bruger nogen form for knæmanchet, skal du sikre dig, at den passer ordentligt, for hvis den er for stram, vil den afskære blodgennemstrømningen. Hvis det er for stort, glider det på en eller anden måde. Så med kompressionsmufferne er der ingen støtte. det stabiliserer ikke dit knæ.

Hvad jeg kan lide ved knæærmerne er en slags kram. Det holder bare alt sammen lidt. Det giver dig en vis kompression for at holde cirkulationen i gang, og det giver dig lidt sikkerhed, men hvis du har noget som en egentlig ligamentskade, stabiliserer det ikke dit knæ.Men hvis du har gigt eller noget lignende, vil dette virkelig hjælpe med at holde det hele sammen med det dejlige knus. Så den første øvelse vil være, hvad vi vil kalde en kort buefelt. Så dybest set laver du en kort bue.

mobil cykel reparation

Jeg kan godt lide at bruge en skumrulle, men hvis du ikke har en skumrulle, behøver du ikke bruge en skumrulle. Du kan tage et stort badehåndklæde og rulle det op, du kan bruge en bold som basketball eller fodbold, du vil bare have det til at være noget, du har en lille vinkel på knæet. Du ønsker at holde dit knæ hele tiden, så løft ikke dit ben op, bare ret dit ben ved det knæ.

Så du kan enten sætte dig ned som jeg vil, eller du kan ligge. Du vil have det godt, så hvis du føler det ubehageligt, skal du lægge dig ned. Så alt hvad du skal gøre for at holde dit knæ på rullen, er bare at rette det så langt du kan.Se hvordan jeg ender med at trække tæerne op? det hjælper bare med at aktivere alle disse muskler. Jeg styrker quadmusklen lige der. det er den der strækker eller retter vores knæ.

Så lav en dejlig langsom, kontrolleret bevægelse, selv når du kommer ned igen og bliver lidt presset der i slutningen. Så hvis du har knæsmerter eller en skade, og du prøver at styrke det, kan du muligvis ikke rette knæet helt ud, men det er fint. bare prøv og gå så langt du kan. stort pres i slutningen.

Du skal føle musklerne arbejde og langsomt falde af igen. Jeg ville bare starte klokken ti. Når du har ti, og det er let, kan du langsomt arbejde dig op.Når du er tilbage til tyve til femogtyve, og det er let og ikke særlig svært, kan du lægge en ankelvægt omkring din fod for at give den lidt ekstra styrke. Så den næste bliver en bro. Bridging er en af ​​mine favoritter, fordi det ikke kun virker hamstrings, men også glutes, og alt dette har også at gøre med at styrke knæene.

Så gå videre og læg dig ned hele vejen, så gør dig selv dejlig og behagelig og træk knæene op. Så hvad du vil gøre er at komme op med ryggen et stykke ad gangen. Så du dukker ikke bare op og derefter tilbage, du styrer virkelig den bevægelse.

Så du får bare din plyndring fra jorden. Så når du kommer op på denne måde, vil du bare være ret klar. De vil ikke prøve at klæde sig ud, de er bare pæne og lige.

En lille pause øverst og derefter langsomt ned igen. så ikke hurtigt. Sørg for, at disse muskler udfører bevægelsen, ikke svingen, ved blot at lade dem falde ned igen.

Så det samme, jeg vil bare starte med måske ti af dem. Hvis det bliver let, og du rammer 20-25, kan du bare prøve en pontic. Men hvis du har lyst til at sænke dine hofter, så er du ikke klar til denne enbenede bro.

Sørg for, at du bruger den rigtige teknik hele tiden. Så den tredje laver stadig en bro, men denne gang bruger du resistiv tape. Så dette hjælper med at aktivere andre muskler, mens du udfører bevægelsen.

Så du vil tage båndet og lægge det omkring dine lår lige over dine knæ. Så start med et rigtig let bånd. Normalt når de er forskellige mærker, har farverne forskellige antal modstande, så jeg vil starte med den nemmeste afhængigt af hvad du har.

Så det samme, du vil gå på den bro, bøj ​​dine knæ, men som du kan se, prøver ledbåndene at trække mine knæ indad. Jeg vil prøve at holde det så lige som muligt. Så jeg bevæger mig ikke nødvendigvis ud, jeg holder bare hende i denne broposition uden mine knæ kommer ind.

Så hold dem der, og så kommer du tilbage til den broposition igen. Du kan måske se, at mine ben måske bare bøjer lidt, og det betyder bare, at disse muskler virker. Så nu aktiverer jeg disse ydre muskler såvel som glutes og hamstrings med broen.

Så her igen ville jeg bare starte kl. 10. Det føles måske let, men du laver mere arbejde med din krop end du tror, ​​så vær langsom fremskridt derfra. og hvis det bliver ret let, kan du skifte til et højere modstandsbånd.

Så vi skal stadig bygge broer, men nu går vi bare i den modsatte retning. Så hvis du bruger en bold, kan det være en basketball, en fodbold, hvis du ikke har noget lignende, kan du folde en pude op og sætte den imellem, du kan bruge en yogablok, du vil normalt have den til at være noget lidt blødt, men du vil have det nok, så du kan skubbe dine knæ indad. Så nu aktiverer du de indre lårmuskler.

Så det samme koncept, du gør denne bro, du gør denne kontrollerede bevægelse, men denne gang skubber jeg ind, når jeg løfter. så ofte glemmer folk på en eller anden måde at presse sig ind i det. Så sørg for at klemme først ind og løft derefter op på broen og kom derefter pæn og langsom tilbage.

Så hvis du har lyst til at komme ud lidt, skal du bare nulstille alt, skubbe det op, pænt og langsomt igen. Nogle gange vil musklerne under hamstringsne kramme, så når du føler, at du bare kommer ned igen. du er muligvis ikke helt klar til det endnu.

Så lad os komme i en siddende position nu. Så den femte øvelse bliver nu en langbue-firkant. Så vi lavede den korte bue-firkant på jorden, nu bliver det bare en længere bue.

Derfor kaldes det Longarc Quad. Bare sidde i stolen og gøre dig komfortabel. Hvis du vil slappe af i ryglænet, kan du, fordi du ikke ønsker at blive bøjet. du vil være pæn og opretstående. og så er alt hvad du skal gøre, strække dit ben.

Så du klemmer den firemuskulatur igen. du kontrakt det. I sidste ende hjælper det med at trække tæerne op, men det behøver du ikke, og kom så langsomt ned igen. så lad ikke bare benet ned igen, det er lige så vigtigt at komme ned, hvis ikke vigtigere end at komme op. så flot og kontrolleret, lidt pres i slutningen, flot og kontrolleret ned igen.

Selvom det måske ikke føles som meget, hvis du prøver at styrke disse muskler, fordi du har skadet dig selv eller ikke har trænet i et stykke tid, vil det være meget, så sørg igen for at du gør det rigtigt. Når du rammer 20-25, og det er let, kan du lægge en ankelvægt lidt omkring din fod bare for at give dig lidt mere modstand. men gå ikke for meget med ankelvægtene, da denne åbne position vil lægge en stor belastning på knæet, måske højst tre til fem pund ankelvægt. så den sidste vil stige.

Så dette er bare en squat. Squats er gode, de arbejder lidt rundt om benene og hofterne, så de er rigtig gode at gøre, men du skal sørge for at gøre dem korrekt. Når du laver squats, vil du holde dine knæ bag tæerne.

Så når du har lyst til at gå sådan her, lægger du et stort pres på dine knæ, og så bliver det virkelig smertefuldt. Så du vil holde din røv tilbage. Du ønsker at afbalancere dig selv, hold ryggen lige, men bøj dine hofter.

Du vil have en jævn vægt på dine fødder. Så ikke på dine hæle, ikke på tæerne. Jeg kan godt lide at bruge en stol bag mig, ikke nødvendigvis for at jeg skal sidde ned, men hvis du er lidt svag, fordi du prøver at styrke den, går du ned og kan ikke rejse dig igen, du kan bare sidde på den sæde stol. så fødderne omkring skulderbredde fra hinanden, tæerne peger fremad, ikke udad, ikke indad, pæne fremad, og så kommer byttet tilbage og kommer op igen.

Så du prøver virkelig at finde stolen med dit bytte, men hvis du ikke har den stol, der er i orden, behøver du ikke røre ved den, bare sørg for at dine knæ forbliver bag tæerne. du behøver ikke gå så dybt. Hvis du lige er begyndt med styrkeøvelsen, kan du gøre noget, der kaldes mini squat.

Så du går bare sådan, men holder stadig dine knæ bag tæerne. Du gør det ikke - min ryg lige sådan - du holder din ryg lige, men du hænger ved dine hofter. Så du går ned og derefter kommer op igen.

Så start bare klokken ti. Når du fylder femogtyve og femogtredive, og det er let, kan du tilføje nogle vægte her, hvis du vil, eller du kan starte med en enbenet squat. Men den sidste øvelse vil stadig være en squat, men denne gang bruger du bandagen til at aktivere de andre muskler.

Så jeg skal bare lægge det tilbage omkring lårene lige over knæene, med en skulderbredde fra hinanden, måske lidt ud over, så du på en eller anden måde kan komme til båndmodstanden og derefter gøre det samme. Du vil sikre dig, at disse knæ ikke kollapser indad. Du vil ikke have dem til at gå ind sådan, du vil holde dem ude og stadig være i den gode form, når du laver squats.

Så du kan gå lavere ned, så længe du holder den gode form, eller du kan bare lave en lille mini squat med det. Men hvis du har lyst til, at dine knæ falder sådan, er du sandsynligvis ikke helt klar til dette band endnu. Så der har du det, det var mine top syv knæstyrkeøvelser.

Hvis du er interesseret i at købe titanium kompression knæmanchet, skal du klikke på linket ovenfor og ikke glemme at abonnere ved at klikke her nedenfor. og husk, vær sikker (hold dine knæ glade) have det sjovt og håber du bliver bedre snart.

Hvilken slags udstyr bruges til at hjælpe nogen med at komme sig efter en knæskade?

En stok, krykker eller en rullator. En rækkevidde tilHjælpdu henter ting fra gulvet, tager dine bukser på og tager dine sokker af. En sokhjælpetilHjælpdu tager dine sokker på. Håndtag på badeværelset for at give dig mulighed for at stabilisere dig selv.12. nov. Feb 2020

Hej alle sammen, det er Doctor Jo, og i dag skal jeg vise jer mine syv bedste behandlinger mod knæsmerter. Så lad os starte. Som du kan se, bærer jeg et knæbøjle, men jeg vil tale om det lidt senere.

Så jeg vil gå videre og tage dette af og starte nogle af behandlingerne. Den første ting, der vil være patella mobs eller kneecap mobs, og grunden til at dette er en vigtig behandling, er fordi kneecap er fastgjort til quad senen og patellar senen, og derefter quad musklen på toppen. Så når disse er virkelig stramme, lægger det meget pres og spænding på knæskallen, som skubber den ind i leddet.

Jo mere du kan flytte knæskallen, jo mindre pres og smerter i knæet. Så dette er en af ​​de ting, som nogle mennesker virkelig hader denne bevægelse om. det gør hende lidt skør, så du kan gøre det selv, men du skal være helt afslappet.

Så hvis du har brug for nogen til at gøre dette for dig, er det fint. Så tag bare fingrene, find knæskallen, og nogle gange er den et andet sted end min afhængigt af din kropstype, men læg fingrene på hver side, og så glider du bare side om side. Så du kan se, at min knæskal bevæger sig ret godt, fordi jeg virkelig ikke har knæproblemer, men hvis du har meget smerte eller har en skade, kan den måske ikke bevæge sig meget.

Men hvad du vil gøre er at sørge for at du ikke trykker ned, når du træder til side. Du går kun virkelig fra side til side, for når du skubber ned, trækker du bare knæskallen ind i leddet. og du kan skubbe ret hårdt, medmindre du har en specifik skade som en forskudt knæskal, som ville være noget, du ikke vil fortsætte med at skubbe på.

Men hvis du bare har generelle knæsmerter, kan du arbejde ret hårdt for at få denne ting i bevægelse. Så bare gå fra side til side lidt, og så kan du tage tommelfingre og fingre og derefter gå op og ned. Men det samme gør jeg dette skridt.

Jeg forstår det ikke, fordi det skubber knæskallen ind i det led. op og ned igen, fra side til side. Du kan skifte frem og tilbage og gøre dette i et par minutter.

Første gang du gør det, vil du måske kun gøre det i 30 sekunder, men hvis det er smertefuldt, vil du ikke gøre det. Men hvis det er ubehageligt, skal du gå videre og se, om du kan få det til at flytte, fordi du ofte begynder at flytte det, og så bliver det virkelig mobil, og det er godt. dette er hvad du vil have.

Du vil have knæskallen til at flyde ovenpå, så den ikke er lige i rillen på lårbenet. Så når du har opnået alle former for løsning og strækning, kan du komme i gang med isometriske øvelser. Den næste ting, vi kommer ind på, er et quad-sæt.

Quad-sæt er rigtig gode, for hvis du har svære knæsmerter, er dette det første skridt mod en træning, hvor du ikke laver store bevægelser, der kan være smertefulde, men snarere aktiverer disse muskler igen. og den firmuskel er virkelig vigtig i vores knæbevægelse og i knæskallen, så du virkelig ønsker at få det i gang. og ofte når du har smerter eller en knæskade, stopper quadsene bare med at skyde.

Jeg kan godt lide at bruge et lille mål under mit knæ. Du kan bruge en lille skumrulle som denne, dette er bare en poolnudel, men du kan også bare rulle et håndklæde op. Du kan gøre det med knæet helt udstrakt, men jeg har lyst til, at det fungerer lidt bedre, når du har et mål i tankerne.

Du vil ikke have, at det skal være rigtig højt, fordi du vil have, at dit knæ skal være næsten lige, men det behøver ikke at være lige. og alt hvad du vil gøre er at trække eller spænde din quadriceps for at prøve at presse dit knæ ind i rullen. Nøglen er ikke at løfte din hæl.

Når du går så højt, er det en anden øvelse, og det er en aktiv bevægelse. Så du vil bare skubbe det ned, og du kan se, hvor mine muskler er aktive her. Du vil aktivere denne muskel.

De vil prøve at knuse alt, hvad der er under. Hold den i cirka tre til fem sekunder, og slapp derefter af. Så igen, hvis du har en skade eller har smerter, kan du klemme dig og du måske bare ryste lidt i denne firkant.

Du får muligvis ikke en fuld sammentrækning som denne, og det er fint. Vi arbejder på det lige nu, men til sidst vil du se musklerne trække sig sammen. Så hold den igen i tre til fem sekunder. måske ti reps.

Det afhænger virkelig af, hvad din skade er, hvor langt du er fra din skade, så jeg kan ikke give dig nøjagtige tal. Jeg vil bare sige, at du generelt starter ved ti, et eller to sæt på ti, et par gange om dagen, og så kan du komme videre derfra. Så den næste er et hamstringsæt. og det er endnu et isometrisk træk.

Så denne gang, med hamstringsættet, skal du prøve at aktivere hamstringmusklerne nedenfor, da disse også krydser hele leddet. så quad krydser det ved at forbinde til knæskallen, men hamstrings faktisk krydser hele knæleddet. Så du vil også aktivere dette.

Du vil få folk til at bevæge sig igen, og det er en fantastisk måde at slappe af på at gøre det isometrisk. Så alt hvad du vil gøre er at bøje det. Så nu skubber jeg min hæl i jorden. og for at du kan, skal du kunne aktivere mine hamstrings lidt lige der.

Så det er den samme ting, du skal bare trykke ned så langt du kan, holde den i cirka tre til fem sekunder og derefter slappe af. Så du klemmer lige fra smerterne. Hvis det gør meget ondt, når du klemmer, skal du klemme lidt mindre, eller måske er du ikke helt klar til det endnu. igen og så starter du måske omkring ti, kan du komme videre derfra.

Dernæst bruges en knæbøjle. og folket fra ärmelstern sendte mig deres knestrømper. og så denne er virkelig sej.

Derfor kan jeg lide denne sag af flere grunde, og især en af ​​dem er, at den er lavet af et meget åndbart materiale. Mange af disse ærmer er lavet af neopren og neopren, bare hvis du nogensinde har brugt en ærme som denne, tørrer den ikke sveden væk, hvis du kan lide sved på dit knæ, og så bliver det temmelig varmt derinde, og det er bare meget åndbart. Det er lugtbestandigt, så når du bruger det, skal du bare tørre sveden og noget af din stink væk. og derfor er det virkelig smukt, fordi det er meget åndbart. og dette er meget vigtigt for mig, fordi jeg ofte har lidt hudfølsomhed, og denne type materiale ser altid ud til at fungere bedre for min hud. men det har også, at jeg vil vende det om, og du kan se, hvor det er her for at holde det på plads. så skridsikker.

Så den har silikongel til at holde den på plads, og den er bare lidt strammere her, så her kan du se, at den holder bedre hernede. Dette forhindrer det i at glide ned ad benet, hvilket også er meget rart. Knæpakninger generelt er gode for mig, de stabiliserer sig ikke.

Det er ikke en ortose, det beskytter ikke dit knæ mod at gå til den ene eller den anden side, men det har den kompression. Og hvad kompression gør er en stor ting, fordi jeg kalder det et knus. Det er næsten som et knus, når du har lyst til at give nogen et stort knus, og det føles bare rigtig godt. det hjælper med at øge omsætningen i dette område, og det er virkelig vigtigt på mange måder. en det hjælper med at forhindre hævelse.

Så hvis dit knæ svulmer lidt, har du denne kompression, der skubber den hævelse væk. og så hjælper det, at enhver skade i det ikke har al den hævelse og irritation, der forårsager vedvarende smerte. Komprimeringen hjælper også med at holde området varmt.

Denne varme hjælper også med at løsne musklerne omkring knæleddet, når du træner. Så det er virkelig rart at have denne varme der også. og der er støtte, du ved, at det ikke er en stabilitets- eller ustabilitetsstopper, men der er støtte, hvor det bare holder det hele sammen.

Også, hvis din knæskål er lidt smertefuld, fordi den måske trykker på senen eller noget, der understøtter den på plads bare for at fjerne noget af det tryk. Så jeg kan godt lide knæstrømperne. Jeg kan især lide denne model, fordi den har nogle ekstra fordele, men hvad jeg kan lide ved den er, at du kan bære den, mens du træner og strækker og sådan noget.

Dette er noget, som nogle gange når du er i denne akutte fase, hvor du kun har din skade, kan du bære den hele dagen, men personligt ville jeg ikke holde den op hele dagen. bære det, når du har brug for beskyttelse. Hvis du ved, at der er noget, du skal gøre, ved du muligvis, at du løber eller laver intens træning, men bare til daglig brug er det sandsynligvis ikke noget, du vil gøre.

Nogle gange, når du er i en terapi eller rehabilitering, vil du også tabe dem, fordi du virkelig vil have, at disse muskler skal gøre jobbet. men generelt er dette virkelig bare en støtte, og jeg kan virkelig godt lide det, og du kan se, at det bare forbliver på plads. Jeg kan vide, bøje det og flytte det, så glider det ikke, men det skærer heller ikke min cirkulation. og det føles rigtig, rigtig godt.

Hvis jeg gik ud og gjorde noget, ville jeg sandsynligvis ikke engang bemærke, at det var der, fordi det ikke indsnævres, det er nok til det dejlige lille kram. Så for resten af ​​strækningerne går vi bare videre til en hamstringstrækning. så som jeg sagde, kan du helt sikkert bære det, mens du træner, og det store er, at det ikke bare glider ned og falder af dit ben.

Så hvis du kommer ind i en hamstring / lægstræk, kan du lave en kombination med den strækning for at spare tid. Hvis du har brug for det, hvis du også laver en kalvstrækning, så prøv at bringe stroppen lidt op til din fods kugle. Hvis du ikke har en sådan rem, kan du bruge en hundesnor.

Du kan bruge et bælte, men noget, du kan bruge til at lave et slynge, fungerer normalt bedst. Så du vil bare lægge dig ned. Så du kan bare slappe af og rette dit ben med bæltet. og så vil det strække dine hamstrings, og når du trækker din fod, vil det også strække dine kalve.

trek emonda anmeldelse

Dette er hvad der vækker den dobbelte strækning. Så se hvordan jeg slags trækker mig ned, og det er sådan, jeg får min kalv til at strække sig her. og når jeg kommer højere, får jeg også hamstringstræk der.

Så du kan kun komme her. Det er fint. Du ved, jo højere du bliver, jo bedre, men når dit knæ begynder at bøje, får du ikke mere stræk.

Så når dine knæ begynder at bøje, og du er her, så prøv at bringe det ned igen, indtil du får det lige, ellers strækker du ikke disse lår, når du bøjer dit knæ igen. Så hold der i cirka 30 sekunder. kom ned igen, og så kan du gøre dette tre gange.

Jeg kan godt lide at holde mit knæ her oppe i denne gang bare fordi det tager noget af belastningen fra min ryg, men det behøver du ikke. Nogle mennesker kan lide at lade det være nede, og det er også okay, for det næste vi går ind på er en it-linje. Og til denne vil du sandsynligvis ønske at bringe benet ned lidt eller hele vejen, fordi du slags kommer tilbage i hamstringstrækningen, holder benet lige og derefter flytter det over din krop. og du skal føle det over dit knæ til din hofte, fordi IT-båndet eller TfL starter her oppe på din hofte og derefter kommer ned og passerer dit knæ også, så det er virkelig lige så vigtigt, at den ene også forlænges. og ofte glemmer vi dette IT-bånd, men det har skabt mange problemer, når det er virkelig stramt.

Så prøv igen ikke bare at bringe hele din krop, men bare det ben. så du får den dejlige strækning ind og igen i 30 sekunder ved at gøre tre på hver side. Og så vil den sidste være en firkantet strækning. og det er derfor quad'en er meget vigtig, for når den er tæt, lægger den pres på knæskallen og skubber den derefter ned i det led, der forårsager meget smerte.

Så du kan gøre dette på din side eller på din mave. Nogle gange kan jeg lide det bedre på min mave, for så vil det støtte mit lår, fordi du vil have, at låret skal være lige, men du kan også gøre det på din side. Jeg skal gøre det på min side nu bare for at vise dig det på en eller anden måde, men jeg skal gøre mit overben, så jeg kan se på dig, mens jeg gør det.

Men normalt, hvis det var det ben, ville jeg have det ovenpå. Hvis du gør det på siden, skal du sørge for, at den del er lige ned. Når jeg er så vågen og retter mit ben sådan og trækker det op igen, strækker jeg ikke rigtig min quadriceps.

Derfor vil jeg endda bringe det tilbage, måske bare lidt. og prøv derefter at trække knæet mod min bagdel. nu er jeg fluffy.

Jeg ville ikke støtte mig op, jeg snakkede bare med dig, men jeg ville ligge og derefter bare trække sådan. så du kan se, at mine hofter er lige, men for folk, der er anspændte, måske hvis du er okay med at rulle over din mave, så skal du ikke bekymre dig om dig selv Fokuser dine hofter, fordi hun er nede på gulvet og der er ingen problem. Du kan også gøre alle disse strækninger og øvelser i din seng, hvis du har problemer med at stå på gulvet.

Du behøver ikke gøre det på gulvet. Du kan gøre det i sengen, du kan gøre det på en sofa, det kan være lidt mere squishier, men det er fint. Jeg vil ikke komme på gulvet og derefter ikke være i stand til at rejse mig fra gulvet igen.

Så hold dette igen i 30 sekunder, og gør dette tre gange. Så hvis du har smerter på begge sider, skal du gøre det på begge sider. hvis ikke, er det også ok. så der har du det.

Dette var mine syv bedste behandlinger for knæsmerter. Hvis du er interesseret i at købe denne sleevestars knæbøjle, skal du sørge for og klikke på linket ovenfor. og glem ikke at abonnere ved at klikke der nedenfor. og husk, vær sikker, have det sjovt og håber du bliver bedre snart.

Hvilken slags fysioterapi er god mod knæsmerter?

Øvelser til at hjælpe dinknæsmerterkan omfatte: Quad-sæt og lige benløft. Korte bueformede quads. Øvelser for at styrke dine hofter (Dine hofte muskler hjælper med at kontrollere placeringen af ​​dinknæ.

Hvordan bruger du et knæglidning?

DetKnæglideer let atbrugenten hjemme eller på klinikken. Du skal blot placere foden eller hånden på pladen for nem bevægelse frem og tilbage langs sporet. Der kræves en minimal indsats for atsvævejævnt og sikkert, hvilket giver mulighed for træning med lav effekt.

Jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut. - Brad Heineck, fysioterapeut. - Og vi er den mest berømte fysioterapeut på Internettet. - Efter vores egen mening selvfølgelig Bob. - Titlen på dagens program er Knæudskiftningsøvelser, mindre Smerter og mindre smertestillende med hurtigere rehabilitering Du får mere bevægelse med mindre smerte. - Præcis, det er hvad alle ønsker for det samlede knæ. - Højre.

Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et øjeblik til at abonnere på os. Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit, smertefri, og vi uploader dem hver dag. Besøg også vores hjemmeside, bobandbrad, gå til giveaway-sektionen, fordi vi altid giver noget væk, der rent faktisk har noget at gøre med dagens artikel. - Ah, ja. - Du kan også finde det på BobandBrad på Facebook og øverst på siden konkurrence, altså.

Du vil gerne have en kort version af os, gå til Instagram eller Twitter eller TikTok. - Men vi har ikke en TikTok med os. - Jeg ved det, men-- - Det er der stadig - Ja, version i 60 sekunder.

Vi giver væk en TENS i dag. Enhed, og det er det, vi skal tale om smertebekæmpelse. Vi giver nogle af disse væk, tror jeg.

Meget god enhed, en af ​​vores favoritter, rigtig god guide. - Korrekt. - Leveres med en hel del puder, også rigtige. - Og det er bare --- alt hvad du behøver.

Det er en af ​​smertestillende muligheder, Bob. - Vi har noget andet --- Vi har også et par andre. - Ja. - Okay, Brad. - Okay, så knæudskiftning, Bob og jeg har været i denne praksis i over 30 år.

Jeg er ikke så meget som dig. - Du er ikke så meget som mig, nej. - I hvert fald lavede vi tusindvis af knæproteser. - Ja, det gjorde vi. - Og vi lærte mange ting. - Rehabiliterede tusinder, vi gjorde ikke knæudskiftningsoperationer - Ret, ja, vi rehabiliterede dem, bragte folk tilbage i livets spil.

efter træningssko

Og der er nogle teknikker, vi gerne vil dele med dig for at fremskynde dit program, så du kan bevæge dit knæ, gå og komme tilbage til det normale - Siger du, at vi har lært et par tricks gennem årene Brad? - Ja, det har vi bestemt. - Okay - Så lad os komme i gang med det samme. - Ret. - En af de ting, jeg vil nævne, inden vi går ind i det, er kun brugen af ​​kolde pakker. - Jo da. - Og næsten alle, der foretager en udskiftning af knæ, vil blive introduceret til kolde pakker, og hvordan man bruger dem. - Ja. - Men de gjorde nogle undersøgelser af det, og en blev udført i 2017, og i den undersøgelse viste den faktisk et signifikant fald i opioide smertestillende midler, der var --- Ved kun at bruge --- Kold pakke - Kold pakke, ja. - Nemlig.

Vi vil også tale om at inkorporere brugen af ​​en TENS-enhed. Men normalt starter vi med, hvordan folk normalt kommer ud af operationen, og de er i hospitalssengen. - Korrekt. - En af de første ting, du kan gøre, hvorfor lægger du dig ikke Bob, som om du er knæpatienten. - Okay. - Vi skal foregive, at dette er en hospitalsseng.

Og de vil have dig til at få det knæ i bevægelse så hurtigt som muligt. Og dette er en ting, der lige kom ud, og det hedder Knee Glide, og hvis du er derinde, havde de en CPM, Continuous Passive Motion-maskine, som for mange kirurger ikke længere bruger. - Jeg skal bare vise det, det er meget let, meget --- Right. - Mindre end fem pund. - Det er rigtigt. - Han afbrød mig - Undskyld, kom nu, mand - Det er okay.

Men det er meget lettere. En CPM-maskine har en elektrisk motor, den er tung, du skal indstille den, den er akavet. Dette giver dine muskler mulighed for at udføre jobbet. Så du er allerede begyndt at udføre muskel reintegration.

Så fortsæt og vis dig, hvordan det fungerer - ja jeg lægger et lille håndklæde på det bare for at gøre min hæl lidt mere behagelig. - Højre. - Vi har ikke brug for håndklædet, når du sidder. - Højre. - Men det er bare en meget nem måde.

Lad os sige, at dit knæ er sådan, fordi du muligvis ikke kan rette dig hele vejen. - Højre. - Hvis du bare --- hviler - kan du bare starte små, små oscillerende bevægelser og så forhåbentlig arbejde op til nogle større bevægelser - lige - men dette er bare en fantastisk måde at komme i bevægelse, mens du allerede er i hospitalssengen, få ting rullende. - Højre, dette er en af ​​de ting, som terapeuten sandsynligvis vil hjælpe dig med at komme i gang med, og så kan du gøre det selv. - Lige. - Så du er fortrolig med det.

Derefter sidder du i stolen, normalt sidder du i en kørestol lige efter operationen. Og jeg ved ikke om andre terapeuter derude, andre mennesker, men i de sidste par år vil de fortælle dig, at du skal vokse gulvet. Så ideen er, at du lægger et håndklæde ned, og forhåbentlig har du et dejligt skinnende gulv.

Og flyt derefter din fod frem og tilbage, så håndklædet reducerer friktionen, og du kan gøre gulv er et øvelsesgulv. Det er gummi, og det virker slet ikke - og det fungerer heller ikke på tæpper - og det fungerer heller ikke på tæpper. Det er den anden ting ved et knæglidning, det er et rigtig godt værktøj til det.

Du kan bruge dette og pludselig har du meget lidt friktion. Det fungerer rigtig godt. Og den anden fordel ved Knee Glide er, at du kan lægge den på stilken, og vi har en hældning.

Og nu går det faktisk ned ad bakke. Det er ikke meget af en forskel, men det reducerer friktion, fordi du går ned ad bakke, og anklen nu er mere dorsiflekseret eller op i en vinkel på den måde - det er mere behageligt. - Ret. - Ja, min kone, da jeg lod hende bruge hende, havde hun knæproblemer, og vi startede med det, hun siger: 'Åh, det er hårdt for min ankel.' - Ret. - Så det er ingen lille sag. - Så da hun satte det op, var det --- Det var mere bekvemt, ikke. - Og det finder vi også hos knæpatienter. - Højre. - Du starter det her, og du begynder at arbejde det frem og tilbage på denne måde.

Og så får de mere bevægelsesfrihed, fordi du ønsker at bryde arvævet fra operationen så hurtigt som muligt, skubbe det lidt hårdere, og det vil være lidt smertefuldt på det tidspunkt. Og terapeuten vil sige, at vi er nødt til at komme ind i den smerte, åbne arvævet, det vil gøre ondt, du vil ikke rive operationen fra hinanden, det er ikke et problem. Så som en terapeut, i stedet for at skubbe på personens ben, som terapeut siger jeg, tag dit andet ben, læg det på din hæl eller på knæskyderen, og brug dit gode ben til at skubbe det rundt om det godt til strække.

Det vil være lidt smertefuldt, men det skal du gøre. Og hvis du har fået udskiftet knæ, ved du præcis, hvad jeg taler om. Hvis vi nu kan bryde arvævet lidt mere op med mindre smerte, vil alle være lykkeligere. - Ret. - Så vi skal bruge en TENS-maskine.

Og det er det, Bob? - Forudsat at du sandsynligvis allerede har gjort det, noget is, og nu fortsætter vi og imellem, da du ikke kan æg hele tiden --- Nå, vi laver is i slutningen af ​​sagen , Bob. - Sikker. - Så vi, jeg integrerer det. - Men du kan bruge TENS-enheden, mens du faktisk træner. - Ja. - Eller du kan også bruge dem før træning. - Præcis, og grunden til at jeg kan lide at kalde det under træning Personen gør det, fordi det gør mest ondt, når du udøver det passive bevægelsesområde.

Og jeg satte plasteret på, du ved, at du skal lære at bruge TENS-maskinen. Din terapeut vil vise dig, hvordan du gør det mindre smertefuldt ved at gøre det passive, strække, bryde arvævet op, du kan gå lidt længere. Og hvis du kommer et par grader længere hver dag, tilføjer det alt sammen, så du får hurtigere rehabilitering.

Så TENS-maskinen er god. Og der har været undersøgelser, der har vist, at TENS-maskiner er effektive til at lindre smerter, især i en situation som denne. - Nå, på nogle operationer, Brad, implanterer de faktisk elektroderne.

Du implanterer dem faktisk, implanterer TENS - men ikke med en knæudskiftning - ikke med en knæerstatning, nej - højre, i en smertefuld situation, helt sikkert - du gjorde det, ja - med kroniske rygsmerter - - højre. - Sandsynligvis et godt eksempel på dette - Nej, jeg havde en nabo, der fik det implanteret, fordi hun havde kroniske smerter - Okay, ja. Fordi ja, TENS-maskiner fungerer. - Ret. - Så hvad vi skal gøre er at arbejde med det.

Og når du er færdig, vil du kun gøre dette i cirka fem til ti minutter. - Ret. - Og du Du får nok.

Du bøjede knæet. Men vi skal også arbejde på at få knæene lige. - Ret. - Vi lader TENS-maskinen være tændt.

Vi sætter knæskyderen til den ene side. Og det er det, jeg normalt Bob, og jeg tror, ​​at de fleste terapeuter gør det, når du lægger knæet så højt op, og det går ikke rigtig meget lige - Højre - Det er stadig lidt trukket sammen i en bøjet stilling, skubber ned og mig får patienten til at gå over knæet og skubbe ned og strække sig. - Til at begynde med kan tyngdekraften være nok. - Præcis, ja. - Når du starter med det.

Faktisk kan jeg ofte lide afføringen på denne måde, fordi jeg går, lad tyngdekraften virke et stykke tid, så hvis det gør ondt for meget, skal du give det en lille pause. - Ret. - Du ved det, og bøj det, og lad derefter tyngdekraften hoppe ind igen. - Så når du bliver så høj, åh, det føles godt, lad det ned og strække, åh, det er smertefuldt, TENS hjælper. - Højre, hjælp til at dæmpe smerten. - Nemlig.

Så nogle gange fungerer lidt op og ned bevægelse fint. Det afhænger af patienten, hvem Patienten ved, at vi skal gøre det. Sikker på, et lille sving der. - Nogle mennesker, hvis smerten ikke er så slem, så lader jeg dem klemme forsigtigt for at få den strækning.

Og endelig, hvad jeg normalt gør, Bob, er at jeg sætter personen i den position. Så vi har en strækning, og intensiteten af ​​strækningen vil variere. Når jeg gør det, er det ret aggressivt. - Lige. - Hvis du lægger det i måtten eller afføringen, er jeg under kalven, ikke så slemt. - Ikke så dårligt. - Ja. - Ret. - Og også til smerte- og hævelsesbehandling bruger jeg den kølepude, jeg har her, jeg lader TENS-maskinen være tændt, så alt stadig fungerer, jeg bruger den kolde pakke.

Så nu har vi ikke kun TENS, den håndterede smerte, men den kolde pakke vil lindre smerter og hævelse. Og vægten af ​​den kolde pakke giver dig mere stretch. Så det er alt andet.

Du kan, hvis du lægger dette på, kan det blive for løst. Så bringer du det tættere, så det ikke er så slemt. - Du vil eksperimentere med det. - Ja, og du lærer meget hurtigt. - Du finder ud af, hvad der fungerer for dig, og hvad der ikke gør. - Ret, Nemlig. 15 minutter kold pakke, og så tager du tøjet af, tager TENS-maskinen af, og så er det dejligt at gå lidt.

Ved du, nogle gange kan du lade patienter arbejde på forlængelsen, mens de ligger, Brad. Ja - Du kan tage knæets glidning, læg håndklædet på her, og du er sådan, og du kan endda sidde sådan. Og du kan arbejde på at rette dig op i sengen.

Ret. - Giv den lille skub. - Ja, ja. - Det er en dejlig og behagelig måde.

Hamstrings er lidt strammere i denne position. Jeg tror, ​​at hvis du ligger på denne måde, vil det være lidt mindre. - Ret. - Og du kan også arbejde på det på den måde, rette dig ud.

Vi kan godt lide at gå fra mange forskellige vinkler, hvis du har problemer med at rette det ud. - Nemlig. Så rette det ud, alle disse små ting vil føje ekstra længde til din rehabiliteringstid, få dig tilbage på dine fødder, føle dig godt og behageligt.

Og, Bob, jeg ved ikke hvad jeg ellers kan gøre? Lad os sige undtagen --- du kan ordne næsten hvad som helst. - Undtagen --- et knust hjerte. - Højre og knæ er meget lettere end et hjerte. - Ja, det er de. - Det kan jeg fortælle dig. - Vi kommer til det en dag - Præcis. (glad elektronisk akkorduddrag)

Er det godt at gå til rehabilitering af knæet?

bygger dine muskler, så de kan tage trykket fra dine led og håndtere mere af vægten selv. Det betyder mindre smerte for dinknæ. Hjælper dig med at tabe dig. For hvert pund du mister, er der fire gange mindre pres og stress på dinknæ.12.22.2016

Hvordan kan jeg naturligt smøre mine knæ?

Få dem fra laks, ørred, olivenolie, nødder, avocado og kosttilskud, der er højt i DHA-formen af ​​omega-3'er. Tag disse fælles konserveringsmidler. Kosttilskud med en kombination af glucosaminsulfat og chondroitin kan hjælpe på to fronter: De stigersmøringog mindske betændelse (og dermed smerte).07.30.2010

Kan du sidde på en knæscooter?

Knæscootereellerknævandrereer IKKE designet tilsidderpå. Engineering afknæhvile er IKKE lavet til at understøtte al din kropsvægt og kan derfor resultere i væltning ogduat komme til skade.

Hvordan kan jeg forbedre min knæbøjning?

KnæbøjningPå væggen Træning efterKnæKirurgi - PROM

Lad tyngdekraften langsomt glide dit ben ned. Når dit ben glider ned, dinknævil bøje mere, hvilket er målet med denne øvelse. Bøj så langt du kan, hold den strækning i et par sekunder, og vend derefter tilbage til startpositionen. Gentage.
24. juni. Feb 2020

Er klatring af trapper dårligt for knæene?

Klatringog faldendetrappeer særligt vanskeligt for mennesker medknægigt. Gigt forårsager degeneration af brusk, der dæmperknæsamling. Uden beskyttende dæmpning er handlingen afklatring trapperbliver ubehageligt.26. jan. 2015

Kan du gå uden brusk i knæet?

Hvis venstre ubehandlet, leddet, især hvisdeter en vægtbærendeen, såsomknæ,kantil sidst blive så beskadiget, at personen ikke kan. Bortset fra immobilitet kan smerten langsomt blive værre. Alle små ledbruskmanglerkantil sidst udvikle sig til slidgigt, hvis der gives tid nok.

Hvilken slags knæudskiftningsudstyr har jeg brug for?

Vive 6-delt hofte- og knæudskiftningssæt - kirurgi-genopretningssæt - handicaphjælp, benløfteløfter, Reacher Grabber, langhåndtagsskohorn, brusebadskrubber, sokeassistent, dressingpind (6 stykker). På lager den 20. maj 2021.. . . . . .

Hvilken er den bedste kryoterapimaskine til knæ?

Ossur cold Rush-terapimaskine er en anden fremragende kryoterapimaskine. Den leveres med et motoriseret koldterapisystem, der også er kompakt og hvisker stille. Det giver kontinuerlig support i op til 6 timer, hvilket betragtes som langvarig brug. Men du skal sørge for, at risikoen for lang tid bruger i henhold til din hudtilstand.

Hvilken er den bedste ismaskine til knæsmerter?

Aircast Cryo Cuff Knee Cold Therapy Machine Resume: Aircast Cryo Cuff-enheden er specielt designet til brug på knæet. Det er en manuelt betjent ismaskine, der bruger kølet vand og en specialiseret knæpude, der hjælper med at maksimere genopretningen for dine knæskader.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Thaden School Bentonville - hvordan man opnår

Hvad er Thaden-skolen? Thaden School er en uafhængig skole i centrum af Bentonville, Arkansas. Dens 30 hektar store campusplan, skolebygninger og landskab er designet gennem Design Excellence Program af prisvindende arkitekter Eskew + Dumez + Ripple of New Orleans og Marlon Blackwell Architects of Fayetteville, Arkansas.

Bortføring af glute bro - svar på problemerne

Hvad er en glute bridge med bortførelse? Placer modstandsbånd under dine knæ og læg dig ned på ryggen. Placer fødderne så tæt på dine glutes som muligt, skulderbredde fra hinanden, og skub dine hofter mod loftet. Hold denne position gennem hele øvelsen, mens du presser dine knæ udad og tilbage til startposition i en kontrolleret bevægelse.

Sådan vaskes mudret tøj - typiske svar og spørgsmål

Er det OK at vaske mudret tøj? Vaskes i varmt vand. 'Vask mudret eller beskidt tøj i det varmeste vand, som beklædningsgenstandens plejemærke tillader,' siger Ahoni. Dette muliggør en dybere rengøring, samtidig med at stoffets fibre stadig beskyttes mod at blive for varme. г.

Plus-størrelse cykel - enkle svar på spørgsmål

Hvilke cykler er gode for tunge kørere? Vores valg til de bedste cykler til tungere cyklister: Mongoose Dolomite fedt dækcykel med en stiv ramme. Indrammet Minnesota pålidelig mountainbike med seriøs kapacitet. Co-op cykler DRT almindelig mountainbike med 300 lbs. Firmstrong Bruiser Man cruiser-cykel til tungere mænd.

Depression fedt - hvordan man løser problemet

Kan depression gøre dig fed? Mennesker med depression eller angst kan opleve vægtforøgelse eller vægttab på grund af deres tilstand eller medicin, der behandler dem. Depression og angst kan begge være forbundet med overspisning, dårlige valg af mad og en mere stillesiddende livsstil. Over tid kan vægtøgning i sidste ende føre til fedme.

Pickle juice-pakker - Komplet vejledning

Kan du købe syltet juice af sig selv? Hvis denne nyhed giver dig en åbenbaringsjuice-åbenbaring, god: Du kan endda købe lige syltede juice ved gallonen - absolut ingen irriterende pickles inkluderet. г.