Vigtigste > De Bedste Svar > Tour de france historie - at finde løsninger

Tour de france historie - at finde løsninger

Hvad er historien om Tour de France?

Etableret i 1903 af Henri Desgrange (1865–1940), en fransk cyklist og journalist, er løbet kørt hvert år undtagen under verdenskrigene. Desgranges avis, L'Auto (nu L'Equipe), sponsoreredeTurfor at øge cirkulationen.

Tour de France er et årligt flertrins cykelløb, der primært finder sted i Frankrig og lejlighedsvis passerer gennem nærliggende lande. Holdt over 3 uger i juli, det er en udmattende test af menneskelig udholdenhed, der spænder omkring 3.500 km over 21 etaper og forskellige terrænstile, for at sætte det i perspektiv, det er omtrent afstanden fra London til Tel Aviv, New York til Las Vegas eller Melbourne, Australien til Perth Racerhistorien går tilbage til 1903, da Géo Lefèvre, en 26-årig cykeljournalist for forsinkelsessportavisen L'Autos, præsenterede ideen til et cykelløb for sin redaktør Henri Desgrange for at promovere avisen og cirkulation at øge. Henri kunne godt lide ideen, og åbningsløbet blev afholdt i 19 dage, fra 1. til 19. juli tiltrak løbet 60 deltagere, som hver delte præmiepengene på 20.000 franc. 6.075 af dem gik til den første vinder af turen, Maurice Garin.

Garin ankom til Paris næsten 3 timer efter andenpladsen Lucien Pothier. Og næsten 65 timer før den 21. og sidste deltager i mål. Kun 21 ud af 60 kørere afsluttede åbningsløbet.

Turens skurrende natur blev tidligt anerkendt. På en måde var løbet mere udmattende end den moderne version. Deltagerne trampede på Frankrigs grusveje dag og nat på cykler med fast gear.Den første tur var åben for alle, der ønskede at deltage. De fleste af rytterne var organiseret i hold af passende cykelmærker for at tage sig af dem. De private deltagere blev kaldt 'Touriste Routiers' - turister på gaden.

Og de fik lov til at deltage, forudsat at de ikke stillede krav til arrangørerne. Nogle af turenes mest farverige karakterer var Touriste Routiers; der var ikke plads til enkeltpersoner i Tours efter 1930'erne, og de oprindelige Touriste Routiers forsvandt stort set, selvom nogle blev accepteret i regionale cykelhold grundlagt af Henri Desgrange 2. tur i 1904, ridning blev også forladt, da det snydede vedholdende og dommerne kunne ikke se rytterne. Dette reducerede den samlede daglige afstand, men fokuset var fortsat på udholdenhed.

mountainbike flade pedaler vs klipfri

Desgrange sagde, at hans ideelle løb ville være så hårdt, at kun en kører ville komme til Paris. Løbets krævende karakter fangede offentlighedens fantasi, og løbet har været afholdt årligt siden dens første udgave i 1903, undtagen da det blev afbrudt til 2. verdenskrig. Da turen blev kendt og populær, blev løbet udvidet og dets rækkevidde begyndte at ekspandere over hele kloden, da ryttere deltog i løbet hvert år.I dag er turen en UCI World Tour-begivenhed, hvilket betyder, at de hold, der deltager i løbet, hovedsageligt er UCI-professionelle hold undtagen de hold, som arrangørerne inviterer. De moderne udgaver af Tour de France består af 21-dages segmenter eller etaper afholdt over en periode på 23 dage. Mens ruten for den moderne Tour de France skifter hvert år, forbliver løbet varigt det samme, hvor den eventuelle vinder er den cyklist, der har den laveste akkumulerede tid i 3 forskellige typer etappekategorier.

Dette inkluderer tidsforsøg. I hvilken cyklist konkurrerer individuelt mod uret med en aerodynamisk cykel og udstyr. Flade etaper: Normalt sektioner med høj hastighed gennem det franske landskab.

Og bjergetaper: der omfatter Pyrenæerne og Alperne og udgør den sværeste del af turen. Alle etaper måles op til mål. Kørernes måltid føjes til deres tidligere etappetider.Føreren med den laveste samlede tid er leder af løbet og har lov til at bære den eftertragtede gule trøje. Ejeren af ​​den gule trøje kan dog skifte under løbet afhængigt af, hvem der fører i slutningen af ​​hver etape. Den ultimative vinder er føreren, der tildeles den gule trøje i slutningen af ​​den sidste etape af løbet, der har været afholdt hvert år på Champs-Élysées i Paris siden 1975.

Hvorfor en gul trøje? ”Nå, L'Auto-originalen blev offentliggjort på fed gul avispapir, hvilket giver en måde at promovere avisen i de tidlige dage af racerhistorien. Men den gule trøje, også kendt som 'Maillot Jaune', er ikke den eneste trøje i løbet. Selvom det tiltrækker mest opmærksomhed, da det tildeles den samlede vinder.

Der er andre klassifikationer eller konkurrencer inden for turen. Mest med deres egne karakteristiske trøjer. Den grønne trøje eller 'Maillot Vert' repræsenterer løbets bedste sprintere.

Polka dot jersey identificerer den bedste klatrer i løbet. Den hvide trøje identificerer de bedst placerede i den samlede placering af 25-årige eller yngre. Bortset fra disse karakteristiske trøjer skal rytterne i hvert af de 21 mand hold have den samme trøje.

Hver holdtrøje bærer logoerne på sponsorer, der betaler chaufførernes løn. Nogle chauffører var specialtrøjer. For eksempel bærer den regerende verdensmester sine holdfarver, men på en social trøje med en vandret farvestribe.

Nationale nuværende vejmestre bærer holdtrøjer i farverne i deres lande. Sammen udgør alle disse ryttere med deres forskellige trøjer et kalejdoskop af bevægelige farver på hjul kaldet 'peloton'. Og det er billedet af pelotonet, der bevæger sig gennem det maleriske franske landskab og bjergregionerne, der gør Tour de France til et af de smukkeste sportsbriller i verden.

Men pelotonet er ikke kun for godt udseende og tjener et meget vigtigt formål med at spare på rytterens energi. Dette skyldes, at pelotonet reducerer formændring for at ændre form for at tackle medvind, modvind og klare sidevind og vindforskydning. En strategi kendt som drafting.

At køre midt i en veludviklet gruppe eller en peloton-cyklist kan spare op til 40 procent energi. Men turen kan ikke vindes ved at bære de France eller bære en af ​​de eftertragtede farvede trøjer ved blot at køre i pelotonet. På et eller andet tidspunkt er chaufførerne nødt til at bryde væk fra flokken, hvis de vil forbedre deres samlede placering i løbet.

Når en gruppe opdeles, ændres designstrategien, hvilket resulterer i det, der kaldes en dobbeltstreg. Det er her, holdstrategi kan komme i spil. For eksempel, hvis afvigerne består af ryttere, der for det meste består af det samme hold eller en anden holdrytter, der ikke scorer trusler mod hinanden, kan de arbejde effektivt sammen for at distancere sig fra peloton og konkurrerende konkurrenter.

Men hvis outliers består af en rytter på et rivaliserende hold eller en trussel i den samlede stilling, kan rytterne arbejde på at bremse dem, undertrykke dem eller forhindre dem. Faktisk er Tour de France en individuel begivenhed i den forstand, at alle trykker på deres egne pedaler for at tackle ruten. En rytters individuelle triumf er i det mindste til en vis grad resultatet af uselviske holdkammerater. Det er sjældent, at en cyklist vinder en etape uden at anerkende sine holdkammerater, der har gjort det muligt for ham at køre til en triumf i æselarbejdet, hvilket gør det muligt for lederen at trives eller til tider simpelthen at overleve.

Dette kan betyde at få vand og forsyninger ud af holdbilen og bære dem rundt. Eller at skabe en slipstream ved at bruge meget tid i spidsen for pelotonet kan endda betyde at vende rundt og træde ned ad et bjerg for at få en ramt kollega og få ham tilbage i kamp. Og kan føre til såkaldt revnedannelse.

At knække eller ramme væggen er, hvad der sker, når en chauffør er helt udmattet og simpelthen ikke har nogen styrke tilbage til at fortsætte. Hvis en chauffør knækker, kan han falde dramatisk fra banen, miste værdifuld tid og i nogle tilfælde helt falde ud af løbet. Mange Tour de France-guider har mistet turresultatet dramatisk, primært fordi de knækkede på bjergetappene.

Faktisk er de mest spændende øjeblikke i løbet ofte, når to kørere kæmper for den samlede føring i turen, klatrer op på bjergetaperne, tester hinanden mentalt og fysisk og prøver at tvinge den anden til at knække. Så det siger sig selv, at du skal være yderst fit til Tour de France. Mange eksperter vurderer det som den hårdeste af alle større sportsbegivenheder, og deltagerne forbrænder op til 7.000 kalorier pr. Etape.

Husk, at den gennemsnitlige person forbrænder 2000 kalorier om dagen. Puls kan nå farlige grænser, selv ved opstigningen Man mente, at Tour de France-vinderen Miguel Indurains hjerte var 50% større end gennemsnittet, og han havde en hvilepuls på 28. Den gennemsnitlige person er 60 til 90.

Ved afslutningen af ​​løbetrinene, som kan vare fire til seks timer, skal cyklister overvinde alvorlig mental og fysisk træthed for at opretholde hastigheder på over 60 km / t i løbet af de sidste 5 til 10 km af løbet. Accelerér til hastigheder på 75 til 80 km / t ved målstregen. Men bortset fra at være en topatlet og at skulle mestre løbet af de fysiske og mentale udfordringer.

Med et godt hold bag dig. Du har også brug for lidt held og at have nerver af stjælerne er der mange farer, der kan gøre enhver rytteres drøm om at vinde turen til et mareridt. For eksempel bortset fra de andre 198 kørere i løbet, som ofte kan føre til massive bunker.

Der er næsten lige så mange køretøjer, der udgør et langt tog med supportmedarbejdere, løbearrangører og medierne. For ikke at nævne ned ad bakke, hvor kørere kan nå næsten 80 km / t, hvor den mindste glidning eller fejl kan føre til et farligt fald. Derefter er der 12 til 15 millioner tilskuere, der stiller gaderne i Tour de France for at være lidt for begejstrede til tider.

Vejret er endelig her. Regn, hagl og endda sne i bjergene kan betyde en dårlig dag, der kan føre til fald eller endda forkølelse, der kan ødelægge dine chancer, og solen kan føre til kronisk dehydrering og træthed. Så du kan se, at Tour De France har meget at gøre med det.

Men alt dette skaber en af ​​de mest fantastiske og mindeværdige sportsbegivenheder og planetens ansigt.

Hvorfor er Tour de France så vigtig?

DetTour de Franceervæsentligsom en kulturel begivenhed iFrankrigog går længe tilbage før cykler. Det kan oprindeligt spores tilbage til unge lærlinghåndværkere, der rejser rundtFrankrigat arbejde med dygtige mestre inden for deres felt for at lære deres håndværk. Dette var en proces kendt som 'Tour de France. ''

Hvornår startede The Tour de France?

1. juli 1903

Kort sagt er Tour de France sæsonens største cykelbegivenhed, traditionelt afholdt i juli. I Touren konkurrerer de bedste kørere i verden i 21 etaper i hele Frankrig for den ultimative pris i cykling. Den gule trøje nu, hvis du ikke har set cykelløb inden Touren, kan det være ret forvirrende tre ugers løb hver dag forskellige vindere og mange forskellige farvede trøjer Det er svært at holde styr på, så vi nedbryder det i denne nybegynderguide til Tour de Frost Hvad er turen? Tour de France er en af ​​tre store cykelture, og er det? det største prestigefyldte løb i kalenderen ingen spørgsmål, da vinderen tour de france består af 21 individuelle etaper fordelt på tre uger, nu er hvert trin tidsindstillet, løbslederen og den endelige samlede vinder bestemmes, den samlede rulletid henvises nu til i ud over den samlede rangering som den samlede rangering eller generelle klassificering er gcas, som det generelt henvises til, at være den første til at krydse målstregen på hver etape er kronet som etapevinder Turen inkluderer normalt to hviledage uden racing, selvom rytterne går ud og laver et skød for at holde benene i bevægelse, men de tager disse dage fri for at sikre, at rytterne kan komme sig, så de kan ride så hårdt som muligt i de kommende dage for at gøre løbet så spændende som muligt nu turné har kørt siden 1903 med de eneste pauser fra første og anden verdenskrig start i et naboland som Belgien, Holland, Storbritannien og andre steder, nu er de første faser i løbet normalt afholdt i dette land, men så tager de vej til Frankrig til start kendt som Grand Departall, hvilket gør Tour de France etaper til en af ​​fem forskellige etaper falder i kategorier første flade etaper disse etaper har normalt minimale stigninger og bruges til at flytte løbet mellem bjergkæder på tværs af det franske landskab, nu bliver de typisk vundet af specialister, vi kalder sprintere, der har hastigheder på over 70 kilometer i timen, hvis du kører mod målstregen i en superhurtig destination, så har vi bjergrige etaper nu er bjergetaperne på turen hovedbegivenheden, og den del af løbet, som alle ønsker at være en del af tilskuere og racere, disse etaper er spredt mellem de franske alper og pyrenæerne, og disse etaper er placeret i de tre uger på tusinder af klatringsmålere kan du enten ende på et kæmpe bjerg som topdestination eller nogle gange efter en stor ned ad bakke efter en stor op ad bakke, disse etaper er altid meget spændende ing og de er typisk store afgørende faktorer i den generelle tidsforsøg, hvis du vil vinde rundvisningen i Frankrig, skal du være en god tidsforsøg. Det betyder at køre mod uret, fordi det er en individuel indsats i en tidsfase, hvor hver chauffør i korte intervaller på et minut efter hinanden bruger chauffører normalt specielle aerodynamiske cykler og udstyr, så de kan køre så hurtigt som muligt i deres eget tempo. Tidsforsøg kan finde sted på ethvert terræn, fra superflade spor til kuperet terræn og selv rene bjergbestigninger giver en god mulighed for den samlede stilling til at investere meget tid i rivaler. Holdtidsforsøg afholdes i samme format som individuelle tidsforsøg da, men de drives af hele holdet, nu ruller hvert hold ud og kører i en basisliniedannelse, forestil dig, at fugle vandrer i dette store V-format, dette hjælper med at bryde vinden og holde tempoet super hurtig så hurtigt som en besætning til målstregen som muligt.

Nu starter hele holdet sammen, og den sidste tid, der gives, er den femte rytter, der krydser målstregen, men de starter normalt med otte ryttere. Så når de har otte chauffører minus tre, er det fem, så de har normalt tre chauffører, der gør hvad de kan. Vi plejede at vende Calla rundt og brænde godt, de går så dybt, hvis de måske forlader tæt på målstregen, for at lade resten af ​​holdet fortsætte uden dem, disse ryttere vil ofte rulle i deres eget tempo, ofte som et offer for deres holdleder, nu ser holdtidsforsøget rigtigt ud som en velsmurt maskine har store fordele i forhold til andre kadrer, der bruger denne type begivenhed, den samlede vinder af Tour de France er en enkelt rytter med den laveste samlede tid i slutningen af ​​den 21. etape, som er afsluttet på de ikoniske Champs-Elysees i Paris siden 1975, er den enorme gruppe ryttere på turen kendt som peloton thepelotonis består af 22 hold på otte kørere hver med 176 kørere hver ved begyndelsen.

Hvert hold består af de bedste ryttere, der udgør hvem der er hvem af cykel superstjerner hvert år. Disse 22 hold inkluderer hvert eneste Top Tier World Tour-hold samt en håndfuld pro-kontinentale andenklasses hold med wild cards. De kontinentale hold har tendens til at være ambitiøse r. at have ider, og de betragtes som mindre, selvom superbig-hold nu har en god chance for disse hold, de pro-kontinentale hold, at præsentere deres sponsorer ved det største løb i sæsonen, til at konkurrere mod Bigworld-tourholdene og muligvis for Tiltrækning af talentspejdere, der ser ud til at underskrive dem til verdensrundturen i den kommende sæson, vil pro-kontinentale chauffører animere løbet i udbrud for at give deres sponsorer meget mere opmærksomhed, så meget som muligt, nu bliver holdene fokuserer normalt omkring en eller to ryttere, der er udpeget som holdets førende hold, vil sigte mod at vinde individuelle etaper eller en samlet klassifikationskandidat, hvis mål er at vinde Tour de France, samlet såvel som lederen består af resten af ​​holdet fra domestiques, som bogstaveligt talt betyder for tjenere nu domestiques at støtte deres teamledere, deres egen ledelsesmulighed til at ofre og hjælpe holdet med at nå deres Toredomestiq Folk kører ofte i spidsen for t han grupperede for at bremse tempoet.

Angreb reducerer lederen fra vinden, i det væsentlige for fuldt ud at bevare lederens energireserver vejen, hvor deres bil ikke kan nå dem, bogstaveligt talt give dem en cykel eller deres egen cykel for at få dem tilbage på vejen så hurtigt som muligt At bringe løb, mens hver etape har kun en vinder, og turen er vundet af kun en chauffør i alt disse sejre skyldes det upåklagelige teamwork af alle otte holdkammerater, simpelthen sagt, ingen kan vinde tour de france alene det er simpelthen ikke muligt det gamle ordsprog teamwork gør drømmen til en succes turen er et smukt dynamisk kalejdoskop af farver, der ruller gennem Frankrig. Denne blanding af teenagetrøjer lavet af livlige sponsorlogoer spændende mønstre i dristige farver er virkelig et blik blandt alle de almindelige holdtrøjer, du kan finde nu og forstå deres beklædning Du finder fire særligt vigtige trøjer, der ender ved hver enkelt. Le Mayo Jean-gule trøje er den vigtigste og mest prestigefyldte ikoniske trøje fra Tour de France-rytterne med den laveste akkumulerede tid i løbet af hidtil er trøjen gul, takket være det franske magasin Auto, der annoncerede løbet i det tidlige 20. århundrede, blev det trykt på umiskendeligt gult papir; den, der bærer denne trøje i slutningen af ​​etape 21, vinder nu Tour de France i en levetid med respekt fra både jævnaldrende og fans, og med præmiepenge på 500.000 euro betegner den hvide trøje le Mile Block den hvide trøje den bedste unge driver løbet dette er den bedst placerede kører i den samlede stilling under 25. januar først i det respektive løbsår 'muligt at holde den gule trøje og den hvide trøje i dette tilfælde er nu den gule trøje vil derefter prioritere unge ryttere på andenpladsen samlet stilling bære den hvide trøje i slutningen af ​​turen den bedste unge kører tager hjem 20.000 euro. Den grønne trøje kaldet Lumaio ver er sprintertrøjen i løbet af løbet. Point tildeles den første kører, der krydser målstregen hver dag, de tilgængelige point er tildelt Afhængigt af dagens etape udover disse point er hver dags rute imidlertid krydret med såkaldte mellemliggende sprints, der kommer før målstregen, så løbene r bliv spændende. Start-finish sprintpoint tildeles for de mellemliggende sprints såvel som finish-sprints, og føreren med flest point i slutningen af ​​løbet iført den grønne trøje, nu bliver denne trøje normalt vundet eller båret af en sprinter, der samler point, når han vinder etaper og kommer regelmæssigt i top 15, på etaper vinder han ikke og kæmper i de høje bjerge For outliers kan du sikre mellemsprint selv på dage, hvor du ikke gør Prisen på den grønne trøje er 25.000 euro , den prikkede trøje la moi poirous på samme måde som vennerne i de mellemliggende etaper øverst på hvert større opstigningspunkt for de første par ryttere, der når toppen, antallet af tilgængelige point varierer afhængigt af Ifølge klassificeringen af stigning, jo sværere opstigningen er, jo flere point tilbydes nu. Rytteren med flest bjergpunkter bærer den prikkede trøje og tager 25.000 euro hjem med sig i slutningen af ​​turen. Lad os tale om sprintere Sprintere sigter normalt mod at vinde flade etaper, der beskytter sig mod vinden bag deres holdkammerater hele dagen og forsøger at holde sig tæt på toppen af ​​marken for at undgå problemer, undgå splittelser forårsaget af tekniske sektioner, kursændringer, vindstyrker alle mulige tingSprinter bogstaveligt talt, men når de fortryder det, rører de aldrig vinden, og de lurer altid helt foran pelotonet de sidste hundrede meter, hvor de bryder ud bag deres holdkammerater, der gav dem et stort forspring til at bryde sejren. meget magt selv i en kort periode, og du er super hurtig At være en sprinter er et meget unikt og farligt job. Chauffører, der vinder sprints, har svært ved at passere i de høje bjerge. Du lytter normalt ikke fra en sprinter, der er i samme bes slutningen af ​​turen sprinterne er ofte timer bag de samlede vindere i den samlede stilling, de har muligvis vundet flere etaper langs turen Bjergetaper er vundet af ren climbi ng specialister Disse ryttere gør en karriere inden for klatring, og de gør hurtige klatrere ofte ryttere, der sigter mod at opnå Tour for at vinde samlet, men der er også klatrere i løbet, der ikke er interesserede i den gule trøje. De har kun et mål, top ankomster og vinde etaper i bjergene. Nu skal en rytter, der ønsker at vinde turen som helhed, klatre meget godt i bjergene, og kan have potentialet til at skabe massive huller i ligaen og få konkurrenterne til at miste meget tid i den overordnede stilling i en snak Individuel tidsprøve er særlig vigtig i etappeløb der vil normalt være mindst en udgave af tour de france, men der er også to eller tre flere flere af holdlederne, der di At vinde den samlede stillingen på turen skal du være i stand til at producere en god tidsprøve en tidsprøve varer normalt mellem 30 minutter og en time, og ryttere har potentialet til at vinde deres konkurrenter i minutter, hvis de er rigtig gode til at vinde en overal Klassificeringskandidat med tidsforsøgsfærdigheder vil have en kæmpe fordel i forhold til en Agc-konkurrent, der kun er afhængig af hurtig klatring i bjergene for at vinde tid nu ud over tidsprøven, der tilbyder hverdagsbonus for de første tre kørere til at krydse målstregen tage seks og fire sekunder for første, anden og tredje plads Ladiesla tour de franceam næste kommer kvindens pelotone en tre uger lang tur finder sted på girorosa, et 10-dages etapeløb, der normalt starter i juli også finder sted , virksomheden, der organiserer turndefrance, organiserer løbet af le tour defrancea kvindes endagsløb, der har været afholdt på samme rute som en etape i mænds løb i flere år.

Dette var en flad kursus omkring champs-elyseesin Paris, der normalt blev besluttet af en stor gruppe sprintere, tror vi alle er enige om, at en ægte kvinder-la tour de france ville ændre kvindernes ansigt for evigt og ville være et stort skridt mod en virkelig retfærdig sport og personligt ved jeg, at det ville være en utrolig ting at kunne se dette og komme til liv ok, jeg har fejlen, hvordan ser jeg dette - vores foretrukne sted at besøge turisterne selvfølgelig gcn racing pass men måske vi er lidt forudindtagede, men udover turen har vi mange andre flotte løb hele året, men gcn er nyt? Race Pass har alt, hvad du kunne ønske dig, det har alle mulige funktioner som sceneprofiler, startliste, daglige højdepunkter efter løbsanalysen og en masse andre gode ting, det har stort set alt hvad du har brug for, uanset om du er en erfaren tilskuer eller en første gang fanatiker et cykelløb er så det er det tour de francet det store show den største begivenhed bogstaveligt talt årets største begivenhed i cykelverdenen turen er en god start, hvis du aldrig har set cykelløb før, hvis du kunne lide denne artikel, giv os ånde, og hvis du kender nogen, der i øjeblikket er interesseret i cykling og måske er nysgerrig efter cykelløb og ture. Send dem denne artikel for at få dem begejstrede, tak for at se, og vi ses næste gang

Hvad er den grønne trøje i cykling?

Oprettet i 1953 i anledning af Tour de France's 50-års jubilæumgrøn trøje, som er sponsoreret af Skoda, belønner den rytter, der fører pointklassificeringen hver dag. Point tildeles ved etapeafslutning og ved mellemsprints i linjetrin.

Der er mange forskellige trøjer i cykelverdenen, men kan du navngive dem alle? Ved du, at du er mine egne Amalia Rosa jeans? I denne artikel vil jeg lede dig gennem nogle af de mest berømte trøjer i cykelverdenen, hvad repræsenterer de, og hvor? De kom fra Lad os starte med den mest berømte cykeltrøje Selv ikke-cyklister vil vide, at lederen af ​​Tour deFrance vil bære den gule trøje. Dette er en trøje, som professionelle drømmer om og dedikerer hele deres liv til Tour de France Leading Jersey og som altid vil de fleste store løb være vundet, ligesom mange andre kategorier af trøjer. Det var i 1919, da Tour deFrance, efter en fire-årig krigsrelateret pause, fejrede sit comeback to tredjedele i 5560-kilometer-epoken og 325-kilometer-etappen, besluttede race direktør Onritu Court, at lederen af løb måtte skille sig ud fra de andre konkurrenter, og så før de to startede en etape den 18. juli 1919, satte Christophe fra Frankrig den gule trøje for første gang, men på det tidspunkt var det kun en måde at fysisk markere race direktør, men dette øjeblik har vist sig at være en af ​​de mest berømte cykeltrøjer viste sig at være, men hvorfor farven gul blev valgt, fordi det var en avis sponsor farve at beholde i disse dage, det er ikke kun trøjen, at disse gule hold vil have gule cykelhjelme og cykeltilbehør, når en af ​​deres ryttere bærer den gule trøje, den næste identificerbare Jersey Insight-dreng og efter min mening er den sejeste polkadot-trøjen, også kendt som King of the Mountains Jersey hver vigtige stigning af turen har point på topmødet, men jo sværere stigningen er, jo flere point tildeles, hvor flest point er ved starten af ​​hver dag ved daggry den prikkede trøje, bjergklassificeringen har eksisteret siden 1933, men der var ingen trøje Det var først i 1975, at den hvide trøje med røde polkadots blev tildelt, men hvorfor polka prikker, hvad har intet at gøre med van teenswell, det skyldtes en af ​​sponsorerne chokoladepuljen, og han ville dække chokoladestængerne med polkadots og derefter polka dot jerseyen kom næste Det grønne lille nummer den grønne jersey, også kendt som Mein Over på Tour deFrance 1952, den hurtigere copy beat nogensinde vundet med en så stor margin er alle stoppet, så nogle yderligere incitamenter, arrangørerne har introduceret grøn jersey Sprint jersey som polkadot jersey rytter samler udskrifter langs ruten, men ikke i bjergene denne gang under mellemliggende sprints, men der blev tildelt point i mål, så arrangørerne besluttede for at fejre 50-årsdagen i 1953 med den integrerede grønne trøje og farven, var det sandsynligvis en af ​​de normale sponsorer af turen med navnet Sardinien. Den hvide trøje, også kendt som MayanBlanc, er i det væsentlige den gule trøje, men for unge ryttere er dette er trøjen til den øverste rangerede under 25 tommer den generelle klassifikation. Det var 1975, da trøjen blev brugt, men det var kun for ryttere i de første tre år i professionel racing, så i 1983 blev den ændret til kun førstegangskørere, der var kvalificerede, og i 1985 blev den tildelt trøje skiftet til under 25 kørere fra 1989 til 1999, men i 2000 kom den tilbage og har eksisteret siden den førende trøje i Giro themaglia pink Dette er stort set det samme som den gule trøje i top, men den er lyserød, og farven lyserød kommer fra en italiensk sportsavis, der finansierede løbet og blev trykt på lyserødt papir i modsætning til alle andre trøjer i jubelen, den lyserøde trøje har været den samme Siden den første tildeling i Giro er den lilla trøje sprintertrøjen igen den samme som den grønne trøje i Tour de France, men den er lilla I 1967 blev sprinttrøjen tilføjet dengang var det en rød trøje og i 1969 besluttede arrangørerne at farve trøjen lilla og den var lilla indtil 2010, da arrangørerne besluttede at skifte den tilbage til en rød trøje, men i 2017 skiftede de den, men igen i en lilajesse. Den blå trøje, også kendt som Lea Asura-mærket, er den bedste klatring trøje, som er den samme, men forskellig fra PolkaDot-trøjen, der blev brugt i Tour de France. Dette er bjergtrøjen til Giro i 1974, trøjen blev den første, der blev tildelt en gang og dengang var den grøn indtil 2012, da trøjesponsoren Bangkamedal Alaun, en italiensk bank, fornyede sponsoratet, og det blev blå igen, det var ikke altid sådan, da løbet først startede i 1931, var det orange, og i 1941 blev det skiftet til hvidt i et år, og derefter skiftede jeg tilbage til orange i 1955, th da den skiftede til gul, samme farve som Tour de France, og den forblev gul hele tiden indtil 1999 med en undtagelse i 1977, da den skiftede til orange, den røde trøje blev vedtaget i 2010, regnbue-trøjen en utrolig speciel trøje i verden af ​​cykling og en, som så mange professionelle cyklister drømmer om at vinde trøje, der tildeles rytteren, der vinder verdensmesterskabet i mange discipliner af cykling i modsætning til enhver anden trøje, der bæres under løbet, regnbuejerseyen bæres hele året rundt og vil have løb vindere indtil næste mesterskab og tilbage muligheden for at bære regnbue bånd på din trøje enten på kraven eller på ærmet.

I 1927 blev regnbue-trøjen introduceret som en overvejende hvid T-trøje født med UCI-forbud nedenfra og op, men farverne er grøn gul sort rød blå disse farver vises også på de olympiske ringe Mange mysterier omgiver oprindelsen til regnbue-trøjen, men de originale farver blev designet af grundlæggeren af ​​den olympiske bevægelse Baron Pierre de Coubertin Okay, dette er ikke en trøje, dette er en meget vigtig del af Tour de France, dette er nu en uofficiel pris, der gives til den sidste rytter. Samlet set kommer navnet fra den røde lanterne, der blev hængt på bagsiden af ​​de vogne, som signalmanden ville se efter for at se, om andre tog blev afbrudt. Vi håber, at du nød denne rundvisning af nogle af de mest berømte trøjer i cykelverdenen, men hvad er din yndlingstrøje? Hvorfor går du ikke til gcn-appen og siger, hvad der er den bedste cykeltrøje, og hvorfor og det er her polka-prikkerne kom fra hmm hmm, det var 1975, da trøjen blev brugt, men det var kun for ryttere i de første tre år af professionel racing, derefter 1973, 1983

Hvad gør Tour de France unik?

DetTurhar kørt hvert år siden 1903 undtagen to korte pauser under verdenskrigene. Efterhånden som populariteten er vokset, er intensiteten også: den førsteTurtilbagelagt en imponerende totalafstandaf2428 km over kun seks etaper, mens moderne Tours tilbagelægger en afstandafomkring 3.500 km i altaf21 etaper.

Ser folk Tour de France?

Over 188 lande i verdenudsendedetTour de Franceog over 3,5 miafolk serdet årligt, så det bliver ikke svært at finde en kanal. Det vil du sandsynligvis kunneholde øjedet på de sportskanaler, dit kabel fører.

Hvorfor bar RCB grønt?

RCBlørdag tog til deres officielle Twitter-håndtag for at meddele, at deres spillere vil væreiført grøntrøjer mod deres regelmæssige røde og gyldne i det kommende slips for at sprede bevidstheden om at holde planeten ren og sund.25. okt 2020

Hvad er den hvide trøje i cykling?

Dethvid trøje, eller maillot blanc, går til lederen af ​​den generelle klassifikation, der er 25 år eller yngre (den 1. januar i det givne løbsår). Enkelt sagt går det til den bedste unge rytter med den laveste samlede tid. For unge, ambitiøse allroundere i løbet, der vinderhvid trøjeer som at vinde gul.21. juni. 2021

Lytter Tour de France-cyklister til musik?

Cyklisterbrugmusiktil forskellige formål, men påTour de France-kørereviljeLyttil det ved lange overførsler, når det opvarmes før trin og mens det køles ned efter.18. jul 2016 nov.

Hvad er den korteste del af Tour de France?

Den individuelle tidsforsøg på en kilometer fra prologen i 1988Tour de Franceerkortesteløb nogensinde kørt i løbet afTur, og det blev vundet på 1 minut og 14 sekunder af Guido Bontempi (og må have været utrolig smertefuldt). 1988-løbet indeholdt ogsåkortestefladscene, som kun var 23,6 miles.27. maj 2021

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Højde telt - hvordan man adresserer

Fungerer højdetelte virkelig? Indtil videre undersøger de fleste undersøgelser, hvor effektive højtetelte er til at tillade atleter at leve højt, træne lavt, mens de bor i lav højde. Forskere ved et amerikansk hærs laboratorium på Colorado's Pikes Peak viste for nylig, at søvn i et hypoxisk kammer er mindre effektiv end at sove i ægte højde, 'siger han. 24 2013.

Parlee-cyklusser - hvordan man opnår

Er Parlee-cykler gode? Parlee-rammer er kendt for deres kørekvalitet, og efter at have kørt ESX aero-rammen var jeg fascineret af at se, hvordan Altum sammenligner. Heldigvis skuffede det ikke, at turen er blød og kompatibel, når den ruller langs mindre end perfekte veje, men alligevel lægger strømmen ned, og stivheden er fremragende.

Aaron Gwin cykel - Find løsninger

Hvilken cykel kører Aaron Gwin? Vi mødtes med Aaron Gwin på Fontana for nylig og fotograferede ham på sin nye Intense 279 downhill cykel, som var helt designet omkring 29 / 27.5 hjulopsætningen.

Sådan pakkes jordnøddesmør - praktiske beslutninger

Hvordan pakker du æbler og jordnøddesmør? Kerne et æble og fyld det tomme center med jordnøddesmør. Skær derefter æblet som normalt og pakk det hele i plastfolie for at holde frugten frisk. Dine børn kan trække æblet fra hinanden og nyde masser af PB på hver skive.

Cykelbilsæder - hvordan man løser det

Hvilken alder kan barnet gå i cykelsædet? De fleste barnesæder er velegnede til børn i alderen omkring ni måneder til fire år. Den nedre grænse afhænger af dit barns evne til at sidde op, ikke understøttet, dvs. på gulvet snarere end understøttet med puder.7 2020.

Hvad man skal se, mens man træner - Komplet vejledning

Hvad skal jeg se, mens jeg træner? Alamy. 4/12. Sex and the City (Streaming på HBO Go) Nogle gange er en god fortælling alt hvad du behøver for at holde dig beskæftiget - og Sex and the City har dem i spar. Getty Images. 5/12. Gossip Girl (Streaming på Netflix) Alamy. 6/12. Pretty Little Liars (Streaming på Netflix) Alamy. 7/12. Glee (Streaming på Netflix) г.