Vigtigste > De Bedste Svar > Løfte vægte hurtigt - praktiske beslutninger

Løfte vægte hurtigt - praktiske beslutninger

Er det bedre at løfte vægten langsomt eller hurtigt?

Træning medlangsommerereps får dine muskler til at opleve mere tid under spænding, meget mere end medhurtigerereps. For begyndere, gørlangsommerereps med lightervægteer den sikreste indsats for at forhindre muskelskader. Det er også vigtigt, at du også fokuserer på din form, inden du går over på tungerevægte.23. aug 2019JESSE: Du ved, en af ​​de bedste ting, Jeff har lært mig, siden jeg har arbejdet for ham, er at det ikke kun er de øvelser, du vælger, men hvordan man gør det. JEFF: Jesse! Whoa! Whoa! JESSE: Hvad er der galt? JEFF: Hvad laver du? JESSE: Okay. Så husk da du fortalte mig, at det ikke kun handler om at udføre øvelserne, det er hvordan du gør dem? Gå fra punkt A til punkt B? JEFF: Ja.

JESSE: Nå, fyr. Du havde 100% ret. For eksempel: tag robotten krøllet.

JEFF: Det er god øvelse. Det virker din biceps og - JESSE: Ja, men problemet er, når jeg gør det sådan herJeg føler ikke noget. Bogstaveligt talt intet. Men når jeg bliver robotten - klar? Biceps.

Underarme. Biceps og underarme. Fyr! Det er utroligt! Du skal være robotten for at mærke robotens krøller.

JEFF: Okay. Nogen skal slukke for dig, mand. Kan jeg tage dette? Tak mand.JESSE: Systemfejl. Du ved, jeg ville bare ønske, du ville prøve Uden støj, med støj. Uden støj, med støj.

JEFF: Hvad sker der, gutter? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com.JEFF: I dag vil jeg prøve at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du laver dine reps med hver øvelse.

tour de france amerikanske ryttere

Det er et stort spørgsmål. Der er mange forskellige måder, vi kan løfte en vægt på. Vi kunne bare få det fra A til Å.Vi kunne prøve at få det fra A til Z og fokusere på mange detaljer. Vi kunne hurtigt komme videre. Vi kunne gå langsomt.

Hastighed betyder noget. Alle disse ting, folk, vi ved, at vi har brug for at fokusere på dem. Men hvad er det rigtige svar? Jeg er nødt til at besvare det ved først at stille dig et spørgsmål.

Det spørgsmål er, hvad træner du til? For hvis du træner for styrke eller hypertrofi, kan svaret muligvis være anderledes. Når du træner efter styrke, er der en ting, som du altid skal kigge efter. Den første ting at kigge efter er effektivitet.

Med det mener jeg, at du vil prøve - lad os sige, at du bænkpresser. Vi er klar over, at bænkpressen vil rekruttere vores bryst, skuldre og triceps. Vi prøver ikke at isolere på bænkpressen, når vi prøver at forbedre styrken.

Vi prøver at få disse muskler til at udføre arbejdet sammen. Jeg prøver ikke at sige, 'Hej, få skuldrene tilbage' i dette tilfælde - ja, for at beskytte din skulder, men ikke for at prøve at få brystet i bevægelse. Virkelig, virkelig skub.

Få den hårde brystkontraktion så meget som muligt, og klem dine hænder sammen øverst. Nej, pointen er at flytte bjælken og opretholde en rimelig barhastighed, fordi den er vigtig. Faktisk bevæger du dig med en hastighed, så du også kan øge din styrke, fordi vi ved, at styrke og styrke går hånd i hånd.

Så det handler ikke om at prøve specifikt at isolere en muskel. Men når du prøver at træne for hypertrofi - dvs. øge muskelstørrelsen - skal du kigge efter ineffektivitet snarere end effektivitet. Hvordan kan du introducere nye måder at gøre en rep sværere? Jo mere vi gør dette, jo mere stress kan vi lægge på en muskel og derfor hjælpe den med at føle sig mere overbelastet og tilpasse sig responsen ved at blive større.

Så vi er nødt til at se på et par forskellige scenarier. Jeg skal bruge en lat nedrulning her og tage et par eksempler, hvor vi træner for fiasko op til et bestemt rep-interval. Vi ved allerede, at træning til fiasko ikke altid er nødvendig.

Dette afhænger primært af omfanget af din træning. Men for at gøre dette eksempel meget let at forstå, lad os sige 'tog til fiasko'. Det første eksempel ville være, lad os sige, at jeg bruger et rep-interval på - Jeg skal skrive det ned her - lad os sige, at jeg laver en lat rullegardin med min 10 reps max og vil mislykkes ved 10.

Men i denne tager jeg en lignende tilgang til vægttræning, og jeg er bare bekymret for at gå fra A til Z. At flytte bjælken fra A til Z her. Det er det første scenario.

Det andet scenario er, at jeg bruger lidt lettere vægt. Ikke meget. Lad os sige 12, 13 gentagelser maks., Og jeg træner op til 10 gentagelser, der fejler maks. 10 gentagelsesfejl.

Så i disse to scenarier - i denne, prøver jeg virkelig at fokusere på at sætte spændingen op i et bestemt område af denne lift, jeg prøver virkelig at presse. Så lad os se på, hvordan disse ser ud. Når jeg gør det første eksempel her og går til rullemenuen, indser jeg, at det er her, jeg har biceps som mine venner.

Jeg er klar over, at jeg har min øvre ryg som min ven. Jeg ved, at jeg har mine lats som en ven. Jeg er klar over, at jeg prøver at få denne bar på mit bryst så effektivt som muligt og involvere flere muskler.

Det er scenarie et. Hvad sker der, når jeg kommer rundt på rep nummer 10, prøver jeg at trække, og jeg kan ikke længere, fordi jeg er træt af den samlede bevægelse. Ikke nødvendigvis en bestemt muskel, der deltager i denne bevægelse.

Det er scenarie et. Scenarie to er denne. Hvor jeg tænker, 'Nu skal jeg løsne det lidt, for hvad jeg skal gøre er at fokusere på at gøre denne bevægelse meget mindre effektiv' Især for mine lats.

Så jeg vil ikke have nogen overaktivering eller noget bidrag fra mine underarme for at opnå dette. Jeg vil ikke have, at min biceps trækker for meget her. Jeg vil bringe albuerne ned i mine sider, stærkt adduceret og forlænget igen, så jeg kan aktivere lats maksimalt.

Så det ser mere sådan ud. Jeg kommer ned, klemmer, jeg hænger et øjeblik, jeg kommer lidt langsommere for den excentriske. Jeg er nede, skubber og kommer op, skubber og kommer op.

Tryk og kom op. Skub og kom op. Så lad os sige, at den sidste rep, jeg taber kl. 10.

Dette er en vægt, jeg normalt kan håndtere, hvis jeg ikke gjorde alle disse ekstra ting for et par flere reps. Især 12 til 13. Men jeg stoppede ved 10, fordi jeg ikke længere kunne.

Disse yderligere intensiveringsteknikker udjævner mig. Så hvad er det nu? Hvis vi ser på en graf her, hvis dette er intensitet, og det er mine gentagelser af en, seks, ti - eller en, fem til ti - halvvejs, når vi starter disse to typer træningsprogrammer på denne graf, hvad gør vi så? at have? Nå, vi kender den første - de rigtige 10 reps gør 10 for 10 og bekymrer sig ikke så meget om rejsen - dette bliver et intensitetsniveau her. Nu, den, der maksimalt havde 12 til 13 reps, hvor ville det falde med hensyn til gentagelse på denne intensitetskurve? JESSE: Under! JEFF: Åh, Jesse! Det er godt at vide, at du ikke bare dukker op i introduktionerne.

Så nu - nedenfor. Han har ret, fordi den er lettere i vægt. Intensiteten, der drives af denne gentagelse, er lidt mindre.

Du ved dog - jeg håber - at jeg kunne klare dette, og afhængigt af hvordan jeg gjorde denne gentagelse på vej fra A til Å, kunne jeg tage denne vej til helvedes undergang nedenfor. Hvis du vil se et eksempel på dette, skal du bare se på nedenstående eksempel her. Hvis jeg har vægt her bare fordi det er tungere, betyder det ikke, at jeg går herned og starter med det - som du ser med mange fyre - det gør ikke noget godt.

Det er lort, når det kommer til at udvikle og forsøge at udvikle hypertrofi i latissimus. Det er bare spild af tid og kræfter. Så jeg tog lige hvad der var en tungere vægt og faldt den helt ned her.

Så vi taler ikke om hat. Vi taler om dette eksempel her. Bemærk dog, at fordi jeg satte så meget intensitet og fokuserede på øvelsen, var jeg i stand til at øge denne intensitet af rep 1 heroppe, eller endnu højere, til den vægt, jeg var, som var lidt lavere, og hvad sker der derefter , er hendes rejse gennem hele sætningen.

Som det går nu, er dette en højintensiv rep. Dette er en høj intensitet rep. Dette er en høj intensitet rep.

Dette er en høj intensitet rep. Også her har jeg denne stigende intensitet udelukkende på grund af generel træthed. Så klatring, klatring, klatring og klatring.

Jeg kommer ind kl. 10 og jeg er færdig. Denne nedenfor er ret ligetil med hensyn til intensitet, fordi jeg ikke bruger nogen af ​​disse ekstra teknikker. Så du følte det selv.

Du gennemgår gentagelser en, to, tre, fire, fem, seks, og når du har lyst til, at de eneste hårde er det sidste par. Det er det, jeg taler om her. Du er her.

Du er her. Du er her. Hvis vi begynder at komme mod slutningen, vil det skyde i luften nu.

Og det kunne ende lidt mere intens, fordi der blev brugt en tungere vægt. Men se på forskellen i kvaliteten af ​​dette sæt. Her fortæller jeg folk hele tiden: 'Du ser ineffektivitet ved at prøve at få hypertrofi, og du vil altid ende på et bedre sted', fordi al den ekstra intensitet, der er samlet under dette diagram, er det, der genererer denne vækst og overbelastningspuls.

Det er meget vigtigere end hvad vi kunne gøre her. Nu et par flere point. Det er alle meningsfulde fyre.

Det skal jeg fortælle dig. Når jeg tager dette koncept og siger: ”Jeg vidste det! Alt hvad jeg skal gøre er at gå meget let og få den spænding. ”Spændt tid er alt.

Folk, jeg forkynder meget 'spændingstid'. Men det er ikke altid et tæppemeddelelse om tid under spænding, fordi jeg kunne komme her og presse så hårdt, som jeg vil. Og klem, klem, klem, klem, klem.

Over. Skub, klem, klem. Den langsomme, excentriske, langsom, langsom, langsom, langsom, langsom - alt det super slowmotion.

Det betyder heller ikke noget, folkens. Intensitetstærsklen var for lav. Denne vægt var ikke nok til at krydse denne tærskel for at gøre den produktiv overhovedet.

Medmindre du træner igen på grund af metabolisk overbelastning. Masser af mennesker er ikke nødvendigvis klar til at træne metabolisk, fordi det ved metabolisk træning er, at du tager en let vægt til fiasko, men du er bedre forberedt på at få det til intensitetsniveauer, du ikke har set i lang tid har udøvet mere. For at gøre metabolisk træning effektiv starter den, når du - gentagelsen starter, når du begynder at brænde.

Ikke 'Hvis du brænder, er det forbi'. Når du begynder at brænde, begynder dit sæt, og du oplever denne brændemodstand mere og mere. Det kræver en mental styrke, som mange mennesker ikke bruger der.

Derfor gør de det ineffektivt. Så kunne man sige: 'Hvis det er tilfældet, miskrediterer jeg dette forsøg eller denne tilgang?' Til det svarer jeg også ”Nej”. Du miskrediterer ikke denne tilgang.

Hvorfor? Fordi det stadig handler om - det har stadig en enorm værdi, fyre. Selvom dette er fantastisk til at skabe hypertrofi, er det også godt for mange andre ting. Nummer et, det er fantastisk til styrketræning.

Ligesom eksemplet med bænkpressen i starten. Hvis jeg bliver stærkere undervejs, hvis jeg bliver god til at bevæge baren effektivt på en lat nedrullning til det punkt, hvor jeg kan hæve den pin fra træning til punkt, tog, tog; Bliver jeg ikke stærkere på denne lift? Al styrke behøver ikke at ske i et rep-interval på 2, 3, 5. Det er en myte.

Du kan blive stærkere i ethvert rep-interval. Det gode ved det er, at spidsstyrken forbedres der - og det er også atletisk, fordi jeg bevæger flere muskler. At få musklerne til at arbejde sammen for at flytte denne bar.

Pointen er ikke at isolere for at skabe en ineffektiv overbelastning af lats. Dette er et mere effektivt atletisk løftemønster. Men i denne øverste ende forbedres styrken, hvad sker der med den lille grønne plet? Fordi det starter hernede, vil denne gå op.

Min samlede styrke ville øges. Jeg kunne starte på et højere niveau der, men det grønne starter også på et højere niveau. Når greenen springer op, hopper den til et højere intensitetsniveau der.

Så at bringe vores topstyrke op, vil også frembringe den justerede styrke, som vi havde i dette andet eksempel. Så folkens, alt dette er vigtigt. Når du går på træning, skal du forstå, hvordan du træner.

Du skal forstå målene med din træning. Mere vigtigt er det, at du er nødt til at forstå, hvorfor du er der i første omgang. Det handler ikke om at flytte fra punkt A til punkt B eller fra punkt A til punkt Z - men du gør det.

Nogle gange handler det om rejsen imellem, afhængigt af hvad du træner til. Der er en grund til, at vi sporer forskellige rep-intervaller, og når vi programmerer dem. Vi programmerer dem nogle steder for at forbyde visse reaktioner.

Vi gør dette i alle vores programmer, afhængigt af hvilket mål du ønsker at opnå i øjeblikket. De er overalt på ATHLEANX.com.

I mellemtiden skal du efterlade dine kommentarer og tommelfingre op. Lad mig vide, hvad jeg ellers skal dække, og det vil jeg gøre for dig. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du abonnere og tænde dine meddelelser, så du ikke går glip af en ny artikel, når vi sender den.

Okay folkens. Vi ses snart.

Hvad sker der, hvis du løfter vægte hurtigt?

hvis duønsker stærkere muskler, En undersøgelse fra 2014 i European Journal of Sports Science bekræfter, hvad kraftløfteren siger.At løftedetvægtsomhurtigsom muligt på vej op i modsætning tilat løftedetvægtlangsomt, gørdustærkere.25. jan. 2017 nov.

Er løft af vægte hurtigt godt?

Fordele vedgørdethurtig: 'Hurtiggentagelser kan hjælpe dig med at få styrke og opbygge muskeludholdenhed, ”siger Khemani. Akshar tilføjer hurtigt, “Vægttræning på enhurtigeretempo indebærer et større samlet muskelengagement og opbygger muskeludholdenhed. ”19. jan Feb 2020

Mange mennesker, der har taget beslutningen om at tabe sig, stiller sig selv et vanskeligt spørgsmål. Skal de lave cardio eller løfte vægte? I denne artikel fortæller jeg dig alt hvad du behøver at vide om hver af dem for at tabe sig. (bankende musik) Jeg tror, ​​det første, vi vil tænke på, er, hvor man forbrænder flere kalorier.

Og naturligvis forskere kiggede på det. I de fleste aktiviteter, jo mere du vejer, jo flere kalorier forbrænder du. Nu, hvis du vejer 160 pund eller 73 pund, vil du forbrænde cirka 250 kalorier for hvert 30. minut løb i et moderat tempo.

Hvis du løb med en hurtigere hastighed på 10 km / t, ville du forbrænde cirka 365 kalorier på 30 minutter. På samme tid forbrændte du måske kun omkring 130 til 220 kalorier. Generelt forbrænder du flere kalorier pr. Cardio-session, end du træner med vægte med den samme indsats.

Men det er ikke den eneste faktor, der skal overvejes. Træner du ikke? Vægtløftning hjælper dig med at forbrænde flere kalorier. Du træner ikke.

Styrketræning er meget mere effektiv end cardio til at opbygge muskler. Og muskler forbrænder flere kalorier i hvile end andre væv som fedt. Derfor har du hørt, at opbygning af muskler er nøglen til at øge din hvilemetabolske hastighed, dit hvilemetabolisme, der refererer til den mængde energi, du forbrænder, mens du hviler.

Denne undersøgelse målte deltagernes hvilemetabolisme i løbet af 24 ugers vægttræning. Hos mænd resulterede styrketræning nu i en 9% stigning i hvilemetabolisme. Virkningerne hos kvinder var med en stigning på. lavere næsten 4%.

Dette lyder godt nu, men det er vigtigt at overveje, hvor mange kalorier dette faktisk repræsenterer. Hos mændene steg hvilemetabolismen med ca. 140 kalorier om dagen. For kvinder var det kun omkring 50 kalorier om dagen.

Denne vundet styrketræning Dit stofskifte stiger ikke, men det stiger med en lille mængde. Imidlertid har vægttræning også andre vigtige kalorieforbrændingsfordele kalorier i timerne efter en vægttræning sammenlignet med en cardio træning. Faktisk har der været rapporter om øget hvilemetabolisme i op til 38 timer efter vægttræning, mens der ikke er rapporteret en sådan stigning med cardio. De brændende fordele ved vægttræning er ikke begrænset til kun den ene session.

Du forbrænder flere kalorier i timevis, endda dage, derefter. Intervalstræning med høj intensitet giver fordele svarende til cardio på kortere tid. Selvom cardio- og vægttræning nu er to af de vigtigste populære træningsprogrammer, er der andre muligheder.

En af dem er intervalletræning med høj intensitet eller HIIT, som inkluderer korte, meget intensive træningsenheder skiftevis med genopretningsfaser med lav intensitet. En HIIT-træning tager typisk kun 10 til 30 minutter. Brug HIIT med en række forskellige øvelser, herunder sprint, cykling, springtov eller andre kropsvægtøvelser.

Hvordan fungerer HIIT med brændende kalorier? er? Selvfølgelig er der undersøgelser, der har sammenlignet HIIT med normal konditionstræning. Forskning på mere end 400 overvægtige og overvægtige voksne fandt ud af, at HIIT og traditionel cardio-træning på samme måde reducerer kropsfedt og taljestørrelse med det samme antal kalorier som traditionel cardio, selv om dette afhænger af træningens intensitet. Typisk forbrænder du det samme antal kalorier med HIIT, men på meget kortere tid.

I sidste ende kan både cardio og styrketræning hjælpe dig med at blive sundere og bedre. En konditionstræning forbrænder flere kalorier end styrketræning, men dit stofskifte forbliver forhøjet længere efter styrketræning. Vægtløftning er også meget bedre til at opbygge muskler.

Derfor bør det ideelle vægttab træningsprogram omfatte både konditionstræning og styrketræning, ikke kun den ene eller den anden. Tak fordi du kiggede med. Sørg for at give denne artikel tommelfingre, hvis du fandt den informativ og omkring YouTube Abonner på Healthline Authority Nutrition-kanalen ved at klikke på den røde Abonner-knap under denne artikel.

Hvor lang tid er for lang til at løfte vægte?

VARIGHED(TID)

30 minutter en session for en nybegynder. Du kan trænelængeremedvægte, men overtræn ikke musklen, tre øvelser pr. muskelgruppe er rigeligt (avanceret). hvis duvægttræne i mere end 60 minutter, hvor du sandsynligvis laver en af ​​to ting, overtræning eller taleogsåmeget.
13. december 2018

Hvad sker der med Elite THENX-atleter? Det er Chris Heria, velkommen til en anden officiel THENX-artikel. I dag skal vi besvare spørgsmålet: Kan du træne hver dag? Lad os finde ud af sandheden om overtræning. (Intens, energisk musik) Okay Så lad os komme i gang.

I dag besvarer vi spørgsmålet: kan du træne hver dag? Vi skal finde ud af sandheden om overtræning. Svaret på dette spørgsmål, kan du træne hver dag? Svaret er, du kan træne hver dag. Du kan træne hårdt, men du kan ikke gøre begge konsekvent i lange perioder? Når du endelig træner hårdt, så hårdt som muligt, hver dag, og du gør dette uden at genstarte, bliver din krop til sidst træt.

Det vil i sidste ende bremse, og du vil til sidst støde på den mur. Du vil slet ikke gøre fremskridt. Det er her overtraining spiller ind i at kunne blive stærkere og opbygge muskler.

Når du hviler, skal du opbygge og reparere disse muskelfibre, så du kan gå tilbage på arbejde næste dag og arbejde endnu hårdere og tage det til næste niveau. Hvil er super vigtigt. Det er lige så vigtigt som at træne hårdt.

Når din krop er træt, er du væk. Du vil ikke gøre fremskridt, og det er her overtraining kommer ind, så det er virkelig vigtigt at programmere dine træningsprogrammer. Det betyder ikke, at du ikke kan træne hver dag.

Men det betyder ikke, at du ikke kan træne rigtig hårdt. Du kan gøre begge dele, du skal bare ikke gøre begge konsekvent, for det fungerer ikke. Du kan træne hver dag fra mandag til mandag, hvis du starter den første uge, siger intenst, og du slutter ved slutningen af ​​ugen, træner let eller bare et par lysbevægelser, eller bare træner teknik eller gør noget Cardio, noget sådan.

Faktisk gør jeg det hver dag. Jeg træner på en måde hver dag, for på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen, på min fridag, laver jeg enten en eller anden form for cardio eller en eller anden form for teknik, det være sig bare for at øve min håndstand, enarms håndstand eller sådan noget , så ja, du kan træne hver dag, det overgår bare ikke den samme intensitet som det var tidligere i denne uge. Nu kan du også træne i ekstrem intensitet hele ugen og derefter tage weekenden fri for at reparere din krop og få dig i form til den næste uge.

Det hele afhænger af dine mål og din livsstil. Det vigtigste er bare at lytte til din krop. Når du har lyst til, at du virkelig har brug for den hvile, føler du, at din krop har ondt, og du er faktisk ikke bekymret, åh Chris sagde, at han arbejdede hver dag.

Selv på sine fridage gør han endda lidt. Ja, det er rigtigt, men hvis jeg bare ikke har lyst til at gøre det på mine fridage, vil jeg ikke. Det er ikke som om det er en konstant ting, at jeg træner her hver dag.

Jeg tager stadig to dages pauser og dagpauser mellem mine træningsprogrammer. Det vigtigste for mig er, at du er hård, når du træner, og at du konstant udfordrer dig selv. Så længe du har den rigtige diæt, suger overtræning.

Nu viser jeg dig, hvad andre mennesker synes er overtræning. Vi skal lave en udfordrende træning, en helkropstræning. Den første øvelse er push-ups med håndstand.

Vi vil maksimere disse håndstands pushups. Vi kommer derefter ind i vægtede muskel-ups, gør vores dips, pull-ups, alt efter tur, og vi skal lave et drop-sæt, fem, 10, 10, det første sæt, syv, syv, syv næste sæt. Vi går derefter videre til markløft.

Vi løfter tunge, så vi skal lave tre og fem reps. Vi går til baren på tåen. Vi hænger med en arm, tre på hver arm, og så går vi i 10 med begge arme.

Derfra vil vi gå på straddle planche pushups. Vi laver otte, og så laver vi et dropset af dips. Vi skal sætte plader på, og vi skal lave fem, tage et par plader af, seks, tage plader, syv, tage den sidste plade af og derefter maksimere med kropsvægt.

Lad os komme i gang, når du er klar. Den første øvelse vil være håndstands pushups. I er klar, lad os komme i gang. vi maksimerer dette. (hoppende, bankende beat) Okay, det er en dejlig lille opvarmning.

Det fortsætter. Vi har muskel ups, lige stangfald, pull ups. Dette er en old school-bevægelse.

Det er en af ​​mine favoritter. (hoppende, bankende rytme) Dette bliver interessant. Jeg er allerede gennemblødt af sved.

Okay, så vi gør muskel ups, lige bar dips, pull ups, 5, 10 (intens, dunkende beat) Åh, det var skørt, åh min gud, okay, det er tid til at droppe sættet. (langsom, bankende rytme) Nu er resten praktisk (griner). syv, syv. (hoppende, bankende slag) Jeg er nødt til at gå op igen. (langsom elektronisk musik) (griner) Det er vanvittigt.

Åh gud. Lad mig få lidt kridt et sekund, fordi jeg bare er gennemblødt af sved. Det er sommer her i Miami, og der er ingen aircondition her.

Fans er ikke tændt. Det er cirka hundrede grader herinde. Derfor sveder jeg som en skør.

Okay, så nu har vi markløft. Vi går fra tre til fem reps. Da vi løfter tungt.

Okay, lad os gå. (Musik med høj intensitet) Phew! Damn, det er svært efter disse muskler. Okay, næste, tæer på baren.

Lad os gøre det. (Musik med høj intensitet) Okay, så er vi, jeg går igennem med den ene arm. (høj intensitet, bankende musik) Phew! Det var sværere end den anden side.

Lad os gå til 10. (høj intensitet, aflytning af musik) Nu er vi næsten færdige. langsom, intens musik) Jeg gætter på, hvad tilmeldte jeg mig? Det er ret hårdt. Okay, lad os gå. (høj intensitet, bankende musik) Åh min gud hvad fanden.

Det var praktisk talt umuligt umuligt. Dette punkt Phew! Okay, jeg gjorde det på den måde, jeg kunne derfra. Lad os gå videre til næste øvelse. Vi laver et sæt af disse vægtede fald lige her.

Jeg tager en plade ad gangen af. (langsom, bankende musik) Åh, okay. (humrer) De er behagelige. (langsom, bankende musik) Okay, lad os gå. (langsom, bankende musik) Lad os gå, det er fem. (langsom, bankende musik) Aah, seks. (Langsom, bankende musik) Lad os gå, okay. (langsom, bankende elektronisk musik) Lad os gå, sidste. (intens, energisk musik) Okay.

Nu sker det. (intens, energisk musik) Aah, phew! (intens energisk musik) Jeg laver et svedspor over hele gymnastiksalen. Dette er bestemt en morder træning her.

Hvis du nød træningen i dag, hvis du nød lektionen, kan du træne hver dag? Ja, kan du træne så hårdt hver dag? Det er godt at træne din krop så intenst, som jeg sætter mig igennem denne træning, for at få din krop gennem intense træningsprogrammer, der udfordrer dig hver uge, måske ikke hver dag i træk, men du er nødt til at komme dig op hver uge Limit. Jeg prøver faktisk at arbejde så hårdt som muligt næsten fem dage om ugen. I det mindste mandag til fredag ​​prøver jeg at gå så hårdt som muligt, ingen undskyldninger peger, du får den rigtige mængde søvn, du vil se sindssyge gevinster, sindssyg styrke og vanvittige fremskridt.

Det er bogstaveligt talt, jeg vil give jer et indblik i, hvad jeg laver, og hvad jeg har gjort for at komme, hvor jeg er i dag, hvis du vil deltage i træningen, tag de programmer, jeg gjorde for at komme derhen, hvor jeg er i dag, Bliv medlem af THENX.COM nu. Få fuld adgang til alle vores træningsprogrammer, alle vores daglige træningsprogrammer, fuld adgang til al vores musik her på THENX-kanalen, og du kan se vores THENX -Download appen fra App Store for at tage vores træningsprogrammer og programmer med dig uanset hvor du går THENX IGNITE.

Det er en træning, hvor du flyver gennem din træning. Hvis du har set mig bruge et vægtbælte i løbet af denne tid gamle rutine, er det virkelig det, der tager dig til det næste niveau ved at begynde at lægge vægt på din krop. Hvis du har brug for et vægtbælte, har vi det nu på THENX.COM/SHOP.

Få også en hel række produkter, der hjælper dig i vores butik, såsom vores THENX håndledsbandager, som du kan købe nu i vores butik, THENX.COM / SHOP, som hjælper med ledsmerter, og der vil også øges dine gentagelser. Folk, husk at vi sender hver søndag kl. 20:00

US Eastern Time, og den første person, der kommenterer og kan lide artiklen, vil altid vinde en THENX-pris. Denne artikel for denne uge og for næste uge bliver vores helt nye røde THENX håndledsindpakning. Den første til at kommentere denne artikel og enhver artikel, som vi uploader kl.

East Coast Time, vil altid vinde nogle THENX gaver. Se jer. Det er den første kommentar.

Tak fordi du så med. Jeg elsker dig. Tag et hvil. (Intens, energisk musik)

Hvorfor gør bodybuildere hurtige reps?

GrundlæggendeRepHastighed tilBodybuildere

Gentagelseshastighed er vigtig, fordi forskellige løftehastigheder giver forskellige træningseffekter. Dethurtigerejo hurtigere, jo lavere muskelspænding.Hurtigere repsgiver dig mulighed for at bruge tungere vægte, men reducer spændingen, så du handler størrelse for kraft og hastighed.
08.17.2020

Bygger muskler på at holde tunge vægte?

Under enhver statiskholdeudøve duskaberog her er nøgleordet, der opretholder spændinger imuskel(s), siger Luciani. Meremuskelopdeling betyder meremuskelvækst når dissemuskelfibre repareres, ”siger hun. En undersøgelse fra 2005 peger på disse styrkeforstærkende fordele.20.05.2020

Er det OK at løfte vægte på tom mave?

At løftepå entom mavekommer ikke til at skade dine gevinster, så længe du ikke spiser to morgenmad til mad til frokost og generelt spiser sundt ellers, siger Melody L. Schoenfeld, en ernæringsspecialist og ejer af det personlige træningsfirma Flawless Fitness.

Kan jeg løfte vægte hver dag?

''Løfte vægte hver dager sikkert, så længe du hviler andre muskelgrupper, siger Brathwaite. 'Hvis du er mere avanceret og træner fire til seks dage om ugen, vil jeg anbefale at slå forskellige muskler på dine ryg-til-ryg-dage og stadig tillade en til to dage mellem sessioner, der arbejder i den samme muskelgruppe.'08.09.2020

Forbrænder løftevægte mavefedt?

Modstandstræning bliver stadig vigtigere, efterhånden som vi bliver ældre, af mange grunde, herunder reduceret ophobning afmave fedt. En undersøgelse offentliggjort i en udgave af International Journal of Cardiology fra 2013 viste, at modstandstræning med høj intensitet inducerer hurtigeremave fedttab end kardioaktivitet alene.

Kan jeg løfte vægte i 2 timer?

TILto-times vægtløftningsession seks dage om ugen kan føles som en ordentlig dedikeret rutine, men det er bare for meget for de fleste mennesker. det er fordiat løftefor ofte for længekanfaktisk være kontraproduktiv til at opbygge muskler og styrke.16. sep 2018

Er det OK at træne i 2 timer?

AKTIVITETSANBEFALINGER. De nuværende retningslinjer for fysisk aktivitet er, at voksne rammer et af disse mål: Mindst 150 minutter (2 timerog 30 minutter) til 300 minutter (5timer) af moderat intensitetstræning om ugen, såsom hurtig gåture, cykling, let tennis eller kraftig rengøring.

Hvad er den bedste måde at løfte vægte på, mens du faste?

Hvis du vil fortsætte med at løfte, mens du faste, skal du overveje at bruge lavere vægte og arbejde med en lavere intensitet for at lægge mindre belastning på din krop. Forsøg ikke at fokusere på at opbygge muskler på dette tidspunkt. Hvis din faste plan giver dig mulighed for at indtage juice, så drik dem.

Hvilken er den bedste måde at løfte vægte på?

Den bedste løftehastighed er det meste af tiden, der giver dig mulighed for at fokusere på de muskler, du prøver at opbygge, siger Schoenfeld og dermed etablere en forbindelse mellem sind-muskel.

Hvor lang tid tager det at løfte et pund i vægt?

Dette interval er et til tre sekunder på begge dele af gentagelsen - koncentrisk (løft af vægten) og excentrisk (sænkning af den). Sådan løfter de fleste af os alligevel.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.