Vigtigste > De Bedste Svar > Løft af vittigheder - hvordan løser vi det

Løft af vittigheder - hvordan løser vi det

Hvad gør vægtløftning med din krop?

Vægtløftninghandler ikke kun om at samle op og opbygge muskelmasse, siger eksperterne. Dens fordele inkluderer forbedret kropsholdning, bedre søvn, få knogletæthed, opretholdevægttab, øge stofskiftet, sænke betændelse og afværge kronisk sygdom, blandt en vasketøjsliste over positive.10. juni. 2017 nov.

Muskler, vi har over 600 af dem. De udgør mellem 1/3 og 1/2 af vores kropsvægt, og sammen med bindevævet binder de os sammen, holder os op og hjælper os med at bevæge os. Muskelopbygning er din hobby, muskler har brug for konstant opmærksomhed, for den måde, hvorpå du behandler dem dagligt, vil afgøre, om de visner eller vokser.

Lad os sige, at du står foran en dør, klar til at åbne den. Din hjerne og muskler er perfekt indstillet til at hjælpe dig med at nå dette mål. For det første sender din hjerne et signal til motorneuroner i din arm.

spinning træning

Når de modtager denne besked, affyrer de, hvilket får musklerne til at trække sig sammen og slappe af, der trækker knoglerne i din arm og genererer den krævede bevægelse. Jo større udfordringen er, jo større er hjernens signal og jo mere motoriske enheder, den samles for at hjælpe dig med at fuldføre din opgave, men hvad nu hvis døren er lavet af solidt jern, på hvilket tidspunkt dine armmuskler ikke længere er i stand til at skabe nok spænding alene for at åbne den, så din hjerne taler til dig. Du lægger dine fødder op, tone din mave og bøjer ryggen for at skabe nok kraft til at rive den op.Dit nervesystem har tilfældigvis de ressourcer, du allerede har, andre muskler, der bruges til at imødekomme efterspørgslen, dine muskelfibre gennemgår en anden form for cellulær forandring. Hvis du sætter dem under stress, vil de lide mikroskopisk skade, hvilket er en god ting i denne sammenhæng. Som svar frigiver de skadede celler inflammatoriske molekyler kaldet cytokiner, som aktiverer immunsystemet for at reparere skaden.

Dette er når muskelopbygning magi sker. Jo større skader på muskelvæv, jo mere skal din krop reparere sig selv. Den resulterende cyklus af skader og reparationer til sidst gør musklerne større og stærkere, når de tilpasser sig stadig højere krav.

Da vores kroppe allerede har tilpasset sig de fleste daglige aktiviteter, producerer de generelt ikke nok stress til at stimulere væksten af ​​nye muskler. Så for at opbygge nye muskler er en proces c. Sammen med hypertrofi skal vores celler udsættes for en højere arbejdsbyrde, end de er vant til.Hvis du ikke fortsætter med at lægge nogen modstand på dine muskler, vil de krympe, en proces kendt som muskelatrofi, muskler til høje spændingsniveauer, især mens musklen forlænges, også kendt som excentrisk sammentrækning, skaber effektive betingelser for nye vækst. Imidlertid er muskler afhængige af mere end aktivitet for at vokse. Uden ordentlig ernæring, hormoner og hvile ville din krop aldrig være i stand til at reparere beskadigede muskelfibre.

Protein i vores kost opretholder muskelmasse ved at give byggestenene til nyt væv i form af aminosyrer. Tilstrækkeligt proteinindtag sammen med naturligt forekommende hormoner som insulinlignende vækstfaktor og testosteron hjælper med at bringe kroppen i en tilstand, hvor væv reparerer og vokser. Denne vitale reparationsproces finder hovedsageligt sted, når vi hviler, især om natten mens vi sover.

Køn og alder påvirker denne reparationsmekanisme, og derfor har unge mænd med mere testosteron et forspring i at opbygge muskler. Genetiske faktorer spiller også en rolle i opbygningen af ​​muskler. Nogle mennesker har mere robuste immunresponser på muskelskader og er bedre i stand til at reparere sig selv og udskifte beskadigede muskelfibre, hvilket øger deres potentiale for muskelopbygning.Kroppen reagerer på de krav, du stiller til det. Ved at rive dine muskler fra hinanden, spise rigtigt, hvile og gentage skaber du betingelserne for at gøre dine muskler så store og så stærke som muligt. Muskler er som livet: meningsfuld vækst kræver udfordring og stress.

Hvad sker der med din krop, når du begynder at løfte vægte?

DuJeg mistervægtog forbrænde flere kalorier

Mens cardio kan hjælpeduslippe af med mavefedt,løfter vægtehjælperduopbygge flere muskler, hvilket også kan hjælpeduforbrænde flere kalorier. Det er fordi musklerne er metabolisk aktive, hvilket betyderdeforbrænde kalorier, selv nårdu erikke træner.
15. mar 2019

Er det OK at løfte vægte hver dag?

''Løfte vægte hver dagersikkerså længe du hviler andre muskelgrupper, siger Brathwaite. 'Hvis du er mere avanceret og træner fire til seksdageen uge vil jeg anbefale at slå forskellige muskler på ryggen mod ryggendage, tillader stadig en til todagemellem sessioner arbejder den samme muskelgruppe. '8. sep 2020

Jeg indrømmer, at jeg tog fejl. Jeg er faktisk en fortaler for overtraining. Jeg vil fortælle dig alt om mine fakta i dag.

Hvad sker der fyre, Jeff Cavaliere, ATHLEANX.COM Langt overtræning, et af de emner, jeg har talt om, er mest ansvarlig for at underbyde gevinsterne ved vores naturlige lægemiddel til dine styrkeatleter. Okay, for hvis du aldrig giver din krop nok tid til at hvile og komme sig, kan det underminere din krops evne til at opbygge muskler, når du låser op for ressourcer, der er mere til naturlig overlevelse end til at forskønne eller vinde.

Når det er sagt, er jeg nødt til at skifte mening. Jeg har faktisk taget fejl hele tiden. Jeg er faktisk en tilhænger af faktisk træning af kommentarer, jeg fik om en af ​​vores andre artikler, der vedrører den artikel om overtræning, jeg gjorde tidligere.

I denne artikel, hvis du ikke har set det endnu, vil jeg linke det her. Jeg viser dig nogle af de virkelige verdens sammenhænge mellem at krydse denne fine linje, ikke. Hvor stimulansen til noget bliver negativt på et bestemt tidspunkt.

Pointen med alle disse forskellige eksempler fra Jung var at vise dig, at denne fine linje eksisterer. Når du har solbrænding eller solskoldning, er der åbenbart denne linje, som du krydser den næste fra. Det samme gælder, når det kommer til medicin.

Når du selv administrerer, er der et punkt, hvor denne dosis er passende til behandling af din tilstand, indtil du kommer til hospitalet eller i jorden. Nå, det er den kommentar, jeg fik til artiklen, der står, at jeg læser den her. 'Folk betragter i dag overtræning som en negativ ting.

Dette er dog slet ikke tilfældet. Hvis du vil opbygge muskler med disse våben, skal du gøre alt. Hvis du kun træner så hårdt eller så mange timer, skal du bare beholde det, du har.

Men hvis du overtræner dine muskler, fungerer de mere, end de er vant til, og bliver derefter tvunget til at vokse med ATHLEANX velkendt eller fra mine træningsanbefalinger, hvis det er definitionen, så er jeg en talsmand for overtraining. Overtræning betyder at øve dig mere, end du er vant til eller har haft i tidligere træning, er et krav for ændring. Husk at vores krop er modstandsdygtig over for ændringer.

At gå tilbage til vores forfædre, ideen om at tilføje muskler, energiforbrugende muskelmasse og magert muskelvæv på et punkt, hvor du ikke vidste, hvor dit næste måltid kom, og du kæmpede for at overleve hver dag, var en helt ineffektiv brug af din krops ressourcer. Intet er genetisk ændret, fyre. Opbygning af muskler er stadig en udfordring.

Mange mennesker, der ser denne artikel eller søger efter denne type artikler på YouTube, kan bekræfte dette. Men når du gør det, skal du give din krop, din modstandsdygtighed, din krop en grund til at vokse, en grund til at ændre sig, og det betyder, at du er nødt til at udøve dig selv i dette motionscenter, denne træning, du ikke har, du skal skubbe op og udover for at få din krop til at tvinge din krop til at skifte e.Og hvis det er overtræning, så er jeg en talsmand for det.

Jeg har sagt det hele tiden gutter, du kan enten træne hårdt eller du kan træne længe, ​​men du kan ikke begge være et lille problem. Gutter, der siger, at de træner to timer og tre og fire timer, og det er nødvendigt. Og sådan træner en rigtig mand.

Og jeg sagde, fyre, det er ikke sandt. Der er ikke behov for at stille op, ellers træner du ikke hårdt nok, eller du tager noget, eller du vandt det genetiske lotteri. Og hvad jeg altid siger om de fyre, der vandt genetisk lotteri, er dette, hvis du har fået det, skal du vide det nu. Du skulle sandsynligvis vide, når du er tolv, og barbere dig, at du vandt genetisk lotteri.

Og da du var dobbelt så stor som hvert barn i din klasse, vandt du det genetiske lotteri. Tretten, du vandt det genetiske lotteri. Korrekt.

Men de fleste mennesker er ikke i den kategori. Så der er nogle mennesker, der passer ind i denne form, meget v meget få. Og hvis du tror, ​​at lytte til denne definition af overtræning vil hjælpe dig i din sag, kan jeg fortælle dig, at det ikke er tilfældet.

Du kan ikke bare tilfældigt kaste ord og sige, at dette er overtræning, fordi du desværre får folk, der tror, ​​at overtræning er, hvad det ikke er. Overtræning hos fyre, hvor jeg kommer fra, kommer i en meget anden form. Overtræning, hvor jeg kommer fra, er en fysiologisk, neurologisk tilstand, der er blevet understøttet af tusinder og tusinder af forskningsundersøgelser.

Dem, der analyserer blodkemi, analyserer blodhormoner, analyserer neuromuskulære ændringer, tab af styrke, grebstyrke, fordi du simpelthen ikke længere kan etablere denne muskelforbindelse. Neurotransmitter udbrændthed, disse er alle reelle forhold, der er relateret til reel overtræning. Som jeg IKKE går ind for, og det er her, jeg tror, ​​at vi har tendens til at skubbe den grænse, jo længere disse træningsprogrammer bliver.

I mine verdensmænd, hvis jeg gik ind i daglig lederens kontor for et NFL-hold og siger gætte hvad, fik jeg dig dækket i år. Ret, træner, jeg har dig, vi overvåger alle i år. Vi bliver gode.

Jeg ville blive fyret om 5 minutter, fordi vi ved, at det ikke er, hvad folk vil høre. Overtræning i denne forstand af ordet er den virkelige forstand af ordet en negativ ting. Det vil altid være en negativ ting.

Det er en negativ sygdom, tror det ikke findes i eventyrland. Det er faktisk sandt. Og jeg kan fortælle dig, om du er en person, der føler apati for motion.

Hvis du ikke har fået nogen højde det sidste år, har du ikke tilføjet nogen styrke at tale om, har ikke følt dig træt i nogen af ​​dine træningsprogrammer til det punkt, hvor jeg siger, træt, hvor du bare ikke vil Vær der. Du skal bestemt være træt, når du er færdig med den forbandede træning, skal du helt sikkert være træt. Jeg taler ikke om træthed, jeg taler om at gå ind i en træning uden energi. træk din røv igen fra gentag en.

Når du har smerter, led, smerter og smerter uden nogen åbenbar grund. Ingen muskelsmerter, muskelsmerter er gode fyre, det betyder, at du har trænet og gjort den skade, der er nødvendig for at forårsage denne vækst. Jeg siger generelle muskelsmerter, muskelsmerter, ting der ikke kan beskrives, ting der ikke har nogen grund eller grund. Du overdriver sandsynligvis.

Og hvis du er fyren, rammer du altid gymnastiksalen i en time eller mere, eller to timer eller tre timer eller noget af det andet vrøvl, fire, fem, seks timer skriver folk om disse kommentarer. Du træner ikke hårdt nok. Og du træner for meget, eller vinder det genetiske lotteri, eller du tager noget, okay.

Men faktum er, du overtræner, hvis du vil prøve noget fyre, fortaler du noget for at prøve tingene. Hvis du vil prøve noget, gør mig en tjeneste, gør mindre og se om det er mere for dig. Jeg er ret villig til at satse på, at 9 gange ud af 10 er noget for dig.

Du får et bedre svar på din træning ved at reducere den. Forkæl dig selv med en anden hviledag. Forkort træningen lidt, øg intensiteten som aldrig før, øg intensiteten.

Husk, her er en lille analogi til dig. Hvis jeg havde en pistol mod dit hoved og sagde, lad os lave et sæt på 10 squats, din maksimale vægt til 10 reps. Da du fik 10 reps, sagde jeg, at du skal gøre 2 mere, ellers trækker jeg den udløser.

Du kan sandsynligvis gøre 2 flere reps ud, ikke. Og da du var færdig med det, sagde jeg, at jeg har en anden til dig, ellers trækker jeg denne aftrækker. Du ville få den anden ud.

Hvor mange af disse sæt tror du, du kan gøre? Fordi det er de typer sæt, der virkelig gør en forskel. At give din krop en grund til at ændre sig. Hvis du tror, ​​du kunne gøre dette i de næste seks timer eller tre timer eller to timer, tuller du med dig selv.

Sådan træner du ikke. Du træner submaksimalt. Og du kan gøre det, du kan vinde submaximalt, men det tager mig meget længere tid i gymnastiksalen, som mange mennesker ikke har.

Og vi taler om effektiv træning. Også med atleter er vi nødt til at stimulere og derefter komme os, stimulere og komme sig. De har andre ting at gøre.

Du skal også arbejde på deres færdigheder. Du skal gøre andre ting, ansvar selv med medierne. Du har mange ting at gøre på en given dag.

Du hamrer ikke bare væk under vægttræning. Du ville aldrig klare dig godt i marken. Så jeg fortæller dig, at hvis overtræning er defineret som at træne hårdt og skubbe hårdere end sidste gang.

Så er jeg bestemt en tilhænger af overtraining. Men hvis der findes overtræning, som vi definerer det, netop i sportsmedicinens verden, en reel fysiologisk tilstand, som vi for enhver pris vil undgå. Gutter, du vil undgå det, ok.

Så hvad jeg går ind for, er at prøve at skære det lidt ned. Hvis du vil have et program, var ATHLEANX baseret på volumenmanipulation for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning uden at komme ind i området med overtræning. At give din krop den hvile og afslapning, den har brug for.

Med de rigtige kosttilskud, med den rigtige diæt, med den rigtige tilgang til ro, respekt for roen, rigtigt. Mens du stadig træner hårdt, virkelig hårdt, hårdere end nogensinde. Så vil jeg sige, kom til TEAM ATHLEAN, fyre. Kom til mig, lad mig coache dig, så viser jeg dig, hvor effektiv det kan være ved at følge mit program.

Du kan gøre det ved at gå til ATHLEAMX.COM. I mellemtiden er der masser af artikler heroppe, så du kan læse igennem og se og se og se, hvad du kan få fra dem.

For i det mindste at se, hvordan du kan ændre din træning for at tilskynde til positive forandringer uden at overtrene, hvad hele denne kanal handler om, og jeg opfordrer dig til at tage et kig. Igen, hvis du vil deltage i vores program, skal du straks gå til ATHLEAMX.COM.

Folk, jeg ville have dette fra mit bryst, jeg fik denne kommentar, jeg var nødt til at svare. Du ved, at den sidste artikel bestemt var en, jeg synes det er en god ting. Folk skal diskutere emnet i sin helhed.

Fordi mange mennesker har så mange forskellige følelser, men jeg er meget afhængig af en medicinsk baggrund, at dette er noget meget reelt. Og noget, som vi ikke bør undervurdere. Især hvis du vil have seriøst overskud fra dit hårde arbejde.

Okay så skriv dine kommentarer nedenfor. Jeg er sikker på, at dette er et meget stort problem i disse dage. Og vi får se, hvor det går.

I mellemtiden er jeg tilbage her om et par dage med en anden artikel.

Hvordan begynder jeg at løfte vægte?

Vil duStartmed envægtat du kanløfte op10 til 15 gange med korrekt form.Begyndemed 1 eller 2 sæt på 10 til 15 gentagelser og langsomt gå videre til 3 sæt eller mere. Gradvist øgevægt. Når du nemt kan udføre det anbefalede antal sæt og reps, skal du øgevægtmed 5 til 10 procent.12. maj 2020

Hvad sker der fyre, Jeff Cavaliere, Athleax.com. I dag fortsætter vi vores Perfect Workout-serie, og det handler om begyndere.

Jeg har en perfekt fuldkropstræning til dig, som du vil gøre trin for trin. Jeg vil fortælle dig præcis, hvad du skal gøre. Ikke kun i et par uger, men i tre måneder.

Jeg vil sørge for at du gør alt rigtigt. Når det er sagt, folkens, lad os begynde at nedbryde 10 vigtige bevægelsesmønstre, som hver nybegynder har brug for at mestre. Okay, så det er ikke kun vigtigt at forstå, at der er disse 10 bevægelsesmønstre, som du har brug for at mestre, men inden for bevægelsesmønstrene er der nogle øvelsesvariationer, som vi vil bygge på.

Vi bringer dem fra niveau 1 til niveau 2 til niveau 3. Forskellen mellem disse niveauer er enten kompleksiteten af ​​øvelsen eller den vægt, du kan bruge til at lægge belastning på øvelsen, fordi det vil være vigtigt, at du er sikker på at du skubber dig selv frem i begge tilfælde. Så hvordan er det? Nå, vi kalder det første bevægelsesmønster for vandret skub.

Her bruger vi skuldre, bryst og triceps til at udføre en bevægelse som push-up på det enkleste niveau. Og jeg kan godt lide push-up som en niveau 1-variation, fordi det kræver, at du opretter nogle scapulære kontroller med dine hænder godt på gulvet. Vi bevæger os derfra til en vægtbænkpresse, dog.

Vi tager jorden som noget, der kan hjælpe os med at opbygge den stabilitet, og vi er nødt til at have den stabilitet selv nu. Den gode ting ved at bruge håndvægte er, at du vil se det her, da de kan flyde frit, når du har startet ubalancer mellem højre og venstre side. Fordi du placerer begge dine hænder på en solid stang.

Vi går videre til det næste bevægelsesmønster, og det er det lodrette skub. Og her taler vi hovedsageligt om skuldre og triceps, overhead presseaktivitet. Vi starter med en enarmet håndvægtpresse.

Det er lettere at flytte en arm ad gangen, da du også kan kontrollere disse ubalancer i højre og venstre side, og med kun en håndvægt kræves der mindre kropskontrol ad gangen. Men hvis vi kommer til niveau 2, er vi nu nødt til at bringe dem to sammen. Igen kræver den ekstra vægt, der bevæger sig over hovedet, mere kernestabilitet og kontrol, men det opnår vi, hvis vi går den rigtige vej.

Og vi flytter til niveau 3 her, og det er her, vi tilføjer barbell overhead presse igen. Du er nu nødt til at flytte din krop rundt i baren i modsætning til håndvægte omkring din krop, hvilket tilføjer kompleksitet, men du kan også lægge endnu tungere belastninger på denne øvelse. Vi går derefter videre til det næste mønster, den vandrette træk.

Så nu taler vi om biceps og tilbage. Vi starter med den såkaldte brystunderstøttede række. Når vi indtager denne position, har vi ikke krav til styrke i nedre rygstyrke til at udføre rækken.

Vi kan fokusere på vores evne til at blive stærkere og udvikle dem, der trækker muskler. Vi kan dog fjerne denne støtte og flytte til et stativposition i niveau 2. Og her har du stadig lidt støtte, du behøver ikke at støtte hele din krop og plads med din nedre ryg, men du har minimeret det beløb af støtte og øgede belastningen på dine træk muskler fra den vægt, der bruges her.

Og så kan vi selvfølgelig bevæge os frit til vægtstangrækken på niveau 3, hvor du nu har brug for den nedre rygstøtte og styrke for at holde din krop i den korrekte kropsholdning og position for at kunne trække tungere vægte i dette tilfælde. Vi bevæger os derefter til den fjerde position her, og det er det lodrette træk. Og vi ved, at det grundlæggende niveau her er noget af en nedtrapning.

Ærligt talt, hvis du har adgang til en pull-down maskine, kan du bruge den til at veje den i en grad, som selv en meget erfaren letvægt novice kan gøre. Hvis du ikke har adgang til det, kan du bare bruge et bånd over en pull-up bar og lave en banded version af en rulleliste. Selvfølgelig, hvis vi tager det til det næste niveau, kan vi få os til at udføre pull-ups.

Nu bruger vi et bånd, men i en assisteret pull-up situation. Dette bånd vil aflaste din krop fra 50 til 80 pund afhængigt af modstanden af ​​det anvendte bånd. Selvfølgelig er det vores mål at i sidste ende opnå din evne i niveau 3 til selv at udføre pull-ups uden hjælp.

Det bringer os til vores bevægelsesmønster, og det er hængslet. Og det handler ikke om at trække med din overkrop på dette tidspunkt, det handler om at lære at trække med bagkæden og hofterne, fordi de er nogle af de stærkeste trækkræfter i hele kroppen, hvis du lærer at gøre det rigtigt. Så vi starter med et såkaldt gennembrud på niveau 1, hvor vi simpelthen koncentrerer os om at dreje hofterne bagud og derefter bringe os tilbage i en lodret position med en kraftig hofteforlængelse.

Og vi bringer det til niveau 2 her med en RDL, du behøver ikke løfte hele vejen fra gulvet, som du gør i en deadlift, bare lær hvordan du bruger disse hofter i et forkortet bevægelsesområde for at opnå den kraftige hofte udvidelse. Selvfølgelig, som jeg nævnte tidligere, gør niveau 3 det naturligvis til en af ​​de bedste øvelser, vi kan gøre, og det er dødløft, guldstandarden for bageste kædestyrke og udvikling. Det bringer os til det næste bevægelsesmønster, og det er squat.

Her folkens, vi taler om din evne til at bevæge din krop op og ned i rummet. Og selvfølgelig starter vi med en variant af en squat, dumbbell drop squat. Hvad jeg kan lide mere end nogen anden er, at det lærer enhver nybegynder nøjagtigt, hvor deres krop skal være i rummet, når de laver squat, da håndvægten falder lige ned gennem tyngdepunktet og din krop i den rigtige position.

Men vi kan bare ikke være så belastede for at fortsætte for evigt. Så nu er vi nødt til at lære at få denne håndvægt i en kopposition i niveau 2. Det er lidt mere udfordrende, men du skal også være i stand til at kontrollere det deroppe.

Dette er en perfekt overgang til niveau 3, og det er den klassiske back squat. Og her vil vi selvfølgelig være i stand til at bruge det meste af vægten, mens vi forbliver tro mod den mekanik, vi bruger til at perfektionere squats med de lettere vægte. Nu er det syvende og ottende bevægelsesmønster faktisk relateret.

De er en variation af udfaldet. Og nu, som en atletisk styrketræner, kan jeg fortælle dig, at udfaldet er et af de mest overset, men alligevel nyttige bevægelsesmønstre, du har brug for at mestre. Vi starter med en statisk variation, vi bevæger bare vores krop op og ned i rummet, svarende til en squat, men med det ene ben foran det andet.

Og vi starter med en simpel split squat med kropsvægt. Uvægtet Husk, at kompleksitet eller vægt af øvelsen bestemmer, hvilket niveau vi er på. For at tage det til niveau 2 tilføjer vi faktisk vægte i den samme håndvægt split squat position, hvor vi selvfølgelig arbejder på hver side, men går lige op og ned og bygger styrken i vores quads.

Og så tager vi det et skridt videre til en af ​​mine yndlingsøvelser hele tiden, Dumbbell Bulgarian Split Squat. Igen arbejder vi på den ene side, men vi kan helt sikkert øge den belastning, vi bruger her, og udfordringen på forbenet. Og så vil vi tilføje nogle bevægelser, og det er her den dynamiske lunge-variation kommer ind.

På niveau 1 vil du igen se en situation med to vægte, når du laver et omvendt spring. Jeg kan godt lide det omvendte udfald, fordi det er mere tilgivende på dine knæ, når du har aktuelle knæproblemer. Vi tager det derefter til niveau 2, hvor vi tilføjer en enkelt håndvægt til situationen her og laver en ensidig eller en kuffert omvendt lunge.

Dette er godt, fordi det kræver øget stabilitet af dine hofter i frontplanet, mens du stadig udfører bevægelsen i sadelplanet. Selvfølgelig kan vi tilføje en anden håndvægt til ligningen i niveau 3 for at udføre den tungeste variation, og det er bare den omvendte lunge. Vi kommer til det niende bevægelsesmønster her fyre, og det er en kernefleksionsbevægelse.

At indse, at rygsøjlens bøjning og bækkenrotation er afgørende for at lære, hvordan man ordentligt trækker sig i maven. Vi starter med noget meget simpelt i niveau 1 med en opdatering. Dette er en Pilates-bevægelse, der lærer dig ikke kun, hvordan man rejser sig op fra gulvet, men også hvordan man styrer dette segment efter segment, når man sænker sig ned på gulvet.

Det bringer os til niveau 2, hvor vi nu kan gøre noget, der kaldes en knivkniv. Og med benene væk fra jorden nu, har vi en ekstra vægtudfordring, da benene selv tager sig af det. På niveau 3 har vi noget endnu sværere, nemlig det hængende knæhøjde.

Hvad kræver nu, at din krop skal styres, mens du hænger i en bar, lad os prøve at kurve dit bækken i stedet for bare at bruge hoftebøjningerne og hæve dine knæ. Så har vi endelig bæringen, en anden af ​​disse overset bevægelsesmønstre, men ikke mindre vigtig. Folk, du skal lære at opbygge greb og håndstyrke og flytte dem dynamisk i rummet.

Vi starter med en kuffert på niveau 1, hvor vi har en enkelt håndvægt på den ene side. Selvfølgelig arbejder du på begge sider. Vi flytter til en Farmer's Carry, hvor vi nu har en håndvægt i hver hånd, hvilket naturligvis vil øge mængden af ​​belastning, du bærer rundt.

Og så går vi videre til den tredje og mest krævende af disse, og det er omkostningerne. Når du først har løftet armene over dit hoved, som jeg nævnte med Press, er der meget mere grundlæggende krav til din krop. Hvordan arbejder vi os gennem disse niveauer og bevægelsesmønstre, så du har nøjagtigt den plan, du skal følge? Nå starter vi her med vores første træningsmåned, der er opdelt i tre træningsenheder: Ved A, B og C.

A- og B-træningen er din træning i hele kroppen og udføres skiftevis mandag, onsdag og fredag. Så du går A, B og A i uge et og B, A og B i uge to, og du gentager det i uge tre og fire. C-træning finder sted i løbet af måneden på tirsdage og torsdage mellem dagene imellem.

Nu, med disse 10 bevægelsesmønstre, hvordan deler vi dem i løbet af A, B og C. Nå, vi starter med A og i A starter vi med squat-bevægelsesmønsteret efterfulgt af det lodrette skub, det vandrette træk, og derefter lunge, i dette tilfælde den statiske lunge variation. I B-træningen har vi hængslet, springet, denne gang dynamisk, det vandrette tryk og derefter det lodrette træk.

I C-træningen kombinerer vi faktisk de to sidste, jeg nævnte, kernefleksionsmønsteret og bæremønstret. Hvad betyder det konkret for niveau 1? Hvad vil du faktisk adlyde? Nå, vi har opdelt disse bevægelsesmønstre i disse tre træningsprogrammer igen, og de øvelser, vi indsætter her, er disse niveau 1-øvelser. Hver af disse øvelser udføres i tre sæt med 12-15 gentagelser op til formfejlen.

Eller gøre formelle mangler på kropsvægt alene, bare øvelser. Målet her fyre er at opbygge din evne til at udføre og mestre disse bevægelser. Det handler ikke om at lægge på vægten, men derfor er repområdet højere.

Og du kan sige til dig selv, 'Men jeg laver allerede bænkpres,' vi tager et skridt tilbage her, vi taler bare om seks træningsprogrammer denne måned. Jeg vil gerne sikre dig, at du lærer at bygge dette fundament igen for at mestre disse træk, så du kan få succes langs linjen. Hver af de træninger, der vises her, kan gøre netop det for dig og forberede dig til den næste måned.

Hvilket bringer os ind i den anden måned. I den anden måned øger vi nu også niveauet til niveau 2-øvelserne. Strukturen forbliver den samme.

Vi har stadig den samme gruppering af bevægelsesmønstre, undtagen denne gang med ændringen i øvelser har vi nye træningsprogrammer. Så nu har vi D, E og F, hvor D og E er træning i hele kroppen, der skiftes mandag, onsdag og fredag. Og så har vi disse kerne- og træningsprogrammer på tirsdage og torsdage.

Med niveau 2-øvelserne, der er her nu, kan du se, at målet har ændret sig lidt, væk fra bare at bygge dette fundament, til nu faktisk at forsøge at bygge styrke på dette fundament. Gentagelserne og sætene vil også ændre sig. Reps reduceres til 8-12 området, og en vægt vælges, der giver dig mulighed for at mislykkes inden for det rep interval, men stadig være i stand til at gøre hver rep i god form.

Derudover har du mulighed for at tilføje et ekstra sæt her for at bygge videre på dette volumen, når du udvider din oplevelse med disse bevægelsesmønstre. Hvilket forbereder os, som sagt, os til succes på niveau 3. Så nu i den tredje måned kan du faktisk gøre dette i mere end en måned.

Tal om en artikel, der stadig dukker op her. Jeg ville sørge for, at vores begyndere derude forfulgte noget for at få det bedste overskud og opnå den størst mulige succes. Vi har bygget dette fundament, og nu skal vi nedbryde det igen, med H, G og I-træning stadig fordelt med den samme gruppering af bevægelsesmønstre, men nu introducerer vi disse niveau 3-øvelser.

Og hvad der forbliver for dig med disse niveau 3-øvelser er de traditionelle barbell-øvelser, som du kan gøre i tre sæt på fem eller tre gange otte øvelser for at styrke din styrke. Ideen er nu at bygge dette styrkegrundlag oven på dette virkelig stabile fundament, som du tog dig tid til at bygge fra bunden. Når du udfører disse øvelser, hvis du kunne udføre de tre sæt på fem, vil du sørge for at du fortsætter med at tage på i vægt og gradvist overbelaste disse bevægelser.

Du ville gøre dette ved at tilføje fem pund til hver træning, hvis du med succes kunne gennemføre de tre sæt med fem i den forrige træning. Hvis du af en eller anden grund ikke har alle tre sæt på fem, skal du gentage den vægt, du brugte i den forrige træning. Hvis du fejler igen, har du muligvis overskredet din valgte vægt, sænk den med fem pund og gentag processen, indtil du har mestret alle tre sæt på fem.

Og traditionelt den vægt, du skal bruge her for at komme i gang, skal du vælge en vægt, som du ved, du kan udføre de fem reps, men stadig udfordre dig. Du vil altid være i stand til at justere dem over tid baseret på succesen for fiasko, jeg lige har nævnt. Og med disse fyre har du en trin-for-trin spilplan.

Som altid forlader jeg skærmbillederne her, så du kan tage dem, og sørge for at du kan følge denne plan trin for trin. Og hvor ville du gå herfra? Det er virkelig op til dig. Hvis du vil udvikle denne magt yderligere, kan du helt sikkert blive her i denne tredje fase og i dette niveau 3 og fortsætte med at øge og gøre det.

Hvis du vil skifte dine mål og bare fokusere på at opbygge muskler, hvad det end er, har jeg faktisk trin for trin planer, der også inkluderer ernæringsmæssige spilplaner på Athleanx.com. Folk, hvis du fandt artiklen nyttig, bedes du give dine kommentarer og tommelfingre op - Whoa! Whoa! Whoa! Whoa! Whoa! Whoa! Whoa! Whoa! Hvorfor var du sent, dette er en nybegynderartikel.

Jeg er ikke længere begynder. Åh er du ikke nej. Ser du på disse muskler? Hvorfor viser du altid dine biceps, når det kommer til begyndere? Fordi de ser godt ud.

OKAY. Folk, hvis du fandt artiklen hjælpsom, og du vil se andre i denne serie, skal du efterlade en tommelfinger nedenunder. Lad mig vide, hvad jeg kan dække, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre det for dig.

Og hvis du ikke allerede har gjort det, skal du trykke på knappen 'Abonner' og slukke for dine meddelelser, så du ikke går glip af en ny artikel, når vi sender en. Hvad er det? Jeg viser quads. Du sagde forskellige muskler.

Vi ses senere. Du ser godt ud.

Forbrænder vægtløftning mavefedt?

Modstandstræningbliver stadig vigtigere, efterhånden som vi bliver ældre, af mange grunde, herunder reduktion af ophobningen afmave fedt. En undersøgelse offentliggjort i et 2013-nummer af International Journal of Cardiology viste, at højintensitetmodstandstræninginducerer hurtigeremave fedt tabend cardio aktivitet alene.

Vil løfte tungt forbrænde fedt?

VægtløftningTilVægttab

Og mere muskelmasse = øget stofskifte. Jo mere muskler du har, jo flere kalorier har kroppenforbrændingerselv mens du hviler. 2) ️Tunge løftmed passende hvileperioder er den bedste måde at foretage positive hormonelle ændringer på. Og afbalancerede hormoner er vigtige forvægttab.
16. maj 2019

Hvor hurtigt kan jeg se resultater fra løft af vægte?

Vægtuddannelseresultaterer næsten øjeblikkelige, selvom du måske ikke gør detsedetresultatersomhurtigtsom de sker. Det kan gå op til fire uger før digseen stigning i muskelstørrelse. Hvis du prøver at tabevægt, digskulle gernesigter mod at tabe omkring to til tre pund om ugen.

Er begyndergevinster reelle?

Begynder vinderhenvis til den hurtige stigning i muskelmasse, der opstår, når folk med ringe eller ingen tidligere vægtløftningserfaring begynder at løfte vægte. Hvis du har fulgt en dårligt designet diæt eller træningsplan, kan du lavenybegynder-synes godt omgevinsterselvom du har trænet i årevis (fortsæt med at læse for at lære hvordan).

Forbrænder det at løfte vægte fedt?

Selvom envægt-træningstræning ikke typiskbrændelige så mange kalorier som en cardio-træning, det har andre vigtige fordele (2). For eksempel,vægttræning er mere effektiv end cardio til at opbygge muskler og musklerforbrændingerflere kalorier i hvile end nogle andre væv, herunderfed(3).24.10.2017

Er hvile nok til musklerne i 24 timer?

24til 48timeraf opsving mellem sessioner for det sammemuskelgruppe er normaltnok. På denne måde forhindrer vi overtræning, hvilket sikrer bedre resultater.04.04.2013

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Højde telt - hvordan man adresserer

Fungerer højdetelte virkelig? Indtil videre undersøger de fleste undersøgelser, hvor effektive højtetelte er til at tillade atleter at leve højt, træne lavt, mens de bor i lav højde. Forskere ved et amerikansk hærs laboratorium på Colorado's Pikes Peak viste for nylig, at søvn i et hypoxisk kammer er mindre effektiv end at sove i ægte højde, 'siger han. 24 2013.

Parlee-cyklusser - hvordan man opnår

Er Parlee-cykler gode? Parlee-rammer er kendt for deres kørekvalitet, og efter at have kørt ESX aero-rammen var jeg fascineret af at se, hvordan Altum sammenligner. Heldigvis skuffede det ikke, at turen er blød og kompatibel, når den ruller langs mindre end perfekte veje, men alligevel lægger strømmen ned, og stivheden er fremragende.

Aaron Gwin cykel - Find løsninger

Hvilken cykel kører Aaron Gwin? Vi mødtes med Aaron Gwin på Fontana for nylig og fotograferede ham på sin nye Intense 279 downhill cykel, som var helt designet omkring 29 / 27.5 hjulopsætningen.

Sådan pakkes jordnøddesmør - praktiske beslutninger

Hvordan pakker du æbler og jordnøddesmør? Kerne et æble og fyld det tomme center med jordnøddesmør. Skær derefter æblet som normalt og pakk det hele i plastfolie for at holde frugten frisk. Dine børn kan trække æblet fra hinanden og nyde masser af PB på hver skive.

Cykelbilsæder - hvordan man løser det

Hvilken alder kan barnet gå i cykelsædet? De fleste barnesæder er velegnede til børn i alderen omkring ni måneder til fire år. Den nedre grænse afhænger af dit barns evne til at sidde op, ikke understøttet, dvs. på gulvet snarere end understøttet med puder.7 2020.

Hvad man skal se, mens man træner - Komplet vejledning

Hvad skal jeg se, mens jeg træner? Alamy. 4/12. Sex and the City (Streaming på HBO Go) Nogle gange er en god fortælling alt hvad du behøver for at holde dig beskæftiget - og Sex and the City har dem i spar. Getty Images. 5/12. Gossip Girl (Streaming på Netflix) Alamy. 6/12. Pretty Little Liars (Streaming på Netflix) Alamy. 7/12. Glee (Streaming på Netflix) г.