Vigtigste > De Bedste Svar > Magnetisk modstand cykeltræner - hvordan man tackler

Magnetisk modstand cykeltræner - hvordan man tackler

Er magnetiske cykeltrænere noget godt?

Magnetiske trænereer enklere, og derfor er de normalt billigere. Underfaldet er, at de ofte er begrænsede i det interval, de kan give dig, hvilket skaber mindre varians i din træningsfølelse og en højere sandsynlighed for, at du rent faktisk kan vokse modstanden, hvis du bliver en megetgodtcyklist.Hej fyre, Bobby her på Test Editor på Cykling. Vi har mange nye trænere her, så jeg tager nogle hjem og lægger et par kilometer ind og ser, hvordan de fungerer. De er klar til brug igen på Elite Nero Interactive Rollers, og de har brug for lidt mere opsætning end en standard træner.

Du er nødt til at folde dem ud, kæmpe med to bånd, du skal sætte den forreste rulle på akselafstanden på din cykel, hvilket er lidt gætteri, men der er graduerede markeringer for at hjælpe dig. Lad os se, hvordan de gør det. Den første ting, du ser, er at rammen ikke er fast på gulvet.

Det glider faktisk frem og tilbage, hvilket føles lidt irriterende i starten, for hvis du er vant til at køre på ruller, ved du, at når cyklen går fremad, betyder det normalt ikke gode ting for dig, men i dette tilfælde sammen med Med den frihed, der er forbundet med ruller til at bevæge sig fra side til side, har du også den naturlige gyngefornemmelse, der sker, når du kører hver dag. Og så er en anden fordel ved den frem og tilbage bevægelse, at det er virkelig nemt at rejse sig på rullerne. Bortset fra roller, der giver dig en mere realistisk køreoplevelse, er de faktisk intelligente roller.Vi kører på Zwift i Central Park lige nu, og jeg er bare op ad en lille bakke, og jeg kan mærke modstanden ændre sig ret hurtigt. Ulempen er naturligvis, at du skal være forsigtig, da du ikke er låst på plads. Hvad hvis du ikke kan lide at føle dig begrænset og låst inde? I lighed med en traditionel træner er dette et rigtig godt alternativ. (Upbeat musik) Dette er Kickr Core, som er den midterste mulighed mellem Kickr og Kickr Snap.

fordelene ved at drikke en liter vand om dagen

Den eneste funktionelle forskel, watturen overstiger 1800 watt, og det simulerer kun gradienter op til 16% i stedet for 20%. Det er også mindre end Kickr. Det er lidt lettere at stuve væk.

Det er lidt lettere at tage par med dig hurtigt og nemt med Zwiftits styrbare via Wahoo-appen. Det er stabilt, det er roligt, og det er virkelig en af ​​grundene, der gør denne træner til en af ​​vores favoritter, fordi den bare virker. (optimistisk musik) Dette er Tacx Neo 2T.Det er en af ​​de dyreste trænere, du kan købe, men den er fyldt med mange funktioner, der ikke er almindelige at finde i billigere sneakers. En af dens virkelig unikke egenskaber er, at du ikke behøver at være tilsluttet væg for at køre. Maskinen skaber sin modstand elektromagnetisk i sølvskiven gennem kassetten, og så mens jeg kører, skaber den modstanden og driver maskinen.

Nu fungerer gyngen ikke så godt som når den er tilsluttet. Hvis du holder op med at kæle, vil den gå i stå meget hurtigt. Dette betyder, at dette er en af ​​de få smarte sneakers, som du rent faktisk kunne sætte i din bil og tage et løb og køre på parkeringspladsen.

Nu er vi tilsluttet. Modstand føles ikke anderledes, men en stor ændring, du har fart nu. Denne træner er i appen, som du kan tilpasse gadenes følelse af betonplader kvægstænger (træner brummen) hård brosten, du kan simulere kørsel på is, hvad hvis hvis du træder for hårdt (hjul brummer), glider modstanden du ved.Nu er vi tiltalt for Zwift. Bare tag en kort stigning her i Central Park, og modstanden ændres rigtig glat. Træneren er stadig utrolig stille.

Og lyden ændres lidt, når du bliver hårdere. Det er ikke så stort et godt køb. Denne træner er virkelig dyr, men også rigtig god.

Han har mange klokker og fløjter. Hvis du vil sætte den i din bil og tage den væk på parkeringspladsen, når du ikke vil hænge den på væggen, er dette altid et rigtig godt valg. Dette er Kinetic Road Machine Smart 2 træner.

Det er en flydende friktionstræner. Ingen dikkedarer, ingen fløjter. Lad os se, hvordan det kan holde trit med sine dyrere direkte drev-kolleger.

Nogle gange fungerer det bare. Og simpelt er det, vi har her. Denne træner er en friktionstræner.

Det er en teknologi, der har eksisteret, så længe sneakers har eksisteret. Det er højt, men det er billigt, det er robust, og det fungerer. Jeg kører ret afslappet lige nu, og det er allerede højt, og det slides også dine dæk.

Det gør du heller ikke. Jeg træner indendørs uden at vække hele dit hus. (Træner brummer) Men det fungerer også.

Det er ikke en kontrollerbar modstand, men modstanden er meget blid. Det er ikke hakket. Du kan lave fulde gasprint med det og holde det på væggen.

Det passer i bagagerummet på din bil. Foldes let op i et skab, når det ikke er i brug. For $ 370 er dette sandsynligvis den bedste træner, du finder.

santa cruz tallboy anmeldelse

Enkle trænere er smukke er Elite Suito. Det er den nyeste smart drive-træner fra Elite. Lige frigivet i løbet af sommeren.

Opsætning er en leg. De skryter også af, at det er meget stille. Det er bestemt stille.

Den dominerende lyd er min cykel. Modstandsændringer er virkelig glatte. (Træneren klikker) Dette har ingen bevægelser sidelæns som andre trænere som Tacx og Kinetic har.

Trænerens følelse ændres ikke. Du får stadig den stadige modstand. Denne træner er hurtigt blevet en af ​​mine favoritter på grund af sin brugervenlighed og enkelhed, Kickr Core er en af ​​de mest overkommelige smart drive-trænere, men med $ 100 mindre giver Suito en meget god sag for bedre værdi for pengene.

Og dette er en Aldi-træner på $ 28, som vi købte og testede med det samme og ærligt, til $ 28 forventede vi, at den skulle bryde med det samme. Selvom det brød ved første forsøg, kan du købe 52 af disse til $ 28, brug hver enkelt, før det er den samme pris som en $ 1.400 træner. Men vi kommer tilbage her og kører lidt mere og ser hvad der sker.

Den første ting, vi bemærker, er, at modstanden ikke rulles glat på hvert tee-skud. Det er ret hakket, men vi sidder her ved 250 watt, hvilket er mere end nok til en afslappet spinon på en kold, regnfuld dag. (Træner brummer) Nu skal vi prøve at gå lidt hurtigere.

Tag en decibel-læsning. (Træneren surrer højere) Nu er vi ved 25 mph. Vi læser 90 decibel, hvilket er betydeligt højere (træneren brummer) og sandsynligvis mere end nok til i det mindste at forstyrre hele dit hus, hvis ikke naboerne.

Den overlevede endnu en tur. Jeg vil ikke sige, at det er godt, men en $ 28-træner er faktisk okay, hvis du bare vil holde dine ben i bevægelse hele vinteren. Dette er fem af vores yndlingssko.

Nogle er actionfyldte med alt tilbehør som Tacx. Nogle er så billige, at du kan bruge dem en gang, smide dem væk og købe en anden. Fortæl os, hvad du kører i vinter.

Efterlad os en kommentar og glem ikke at skjule abonnement på flere artikler om cykling.

Hvordan fungerer en cykeltræner med magnetisk modstand?

Magnetiskeller 'mag'undervisere arbejderved at skabemodstandved hjælp af enmagnetisksvinghjul og magneter.Modstandkan justeres manuelt, normalt via et styremonteret kabel, der er fastgjort til styret, der bevæger magneterne tættere eller længere væk fra svinghjulet.

hvad der foregår i youtube-verdenen i dag, jeg kommer til dig nu med en artikel om indendørs cykeltrænere til dem af jer, der bor i Midtvesten eller de nordlige stater, hvor vi har meget koldt vejr og masser af sne, fed cykelsæson nogle gange for at komme af og cykle, det er som syv grader udenfor og 25 km / t vind, så jeg tror ikke, jeg kunne gøre så meget bundling, der virkelig ville få mig til at køre for at gøre mig selv, vil sætte mig op med en billig cykel træner Jeg lægger faktisk min mountainbike på den, og vi ser, hvordan den fungerer. Lad os nu se på underviseren, inden vi gør, at en af ​​de ting, jeg vil nævne, er baghjulet på din cykel nu, hvis det er en knudrede dæk som om det er cykelstil, rigtig grippy dæk, som jeg bruger med tv og kenda er på minen, de er alt for aggressive, og s han bliver sindssygt høj og virkelig svær at bruge, så jeg er faktisk gået så langt som træneren Jeg valgte er en erobrer-halvtreds træner, han er en magnetisk træner, den har en justerbar magnet, så du kan n juster det til forskellige dækstørrelser, og det kommer med en hurtig frigørelse samt en forhjulsblok, der kun holder din cykel niveau, mens du kører nu, jeg hentede den fra Amazon til $ 72. Jeg havde den på set andre steder, tror jeg Dicks sportsudstyr bærer Kohls og et par andre steder alle slags okay prisklasse, men for tooghalvfjerds bukke er jeg faktisk temmelig tilfreds med det, så her er det og det folder pænt og fladt, så det ikke tager meget op plads, når du vil bruge det, springer det bare ud så og så selve motoren eller magneten eller hvad du kalder det m ochten, foldes bare tilbage og sidder på justeringsskruen, så det nu ser sådan ud, hvis det er sat op nu , når du sætter din cykel i den, den har disse to kopper, og de er på justerbare skruer, og dybest set hvad du laver, tager du enten hurtigudløsningen, de tilbyder, eller hvis du har en cykel, der kun har standardaksler med møtrikker på, også denne egnethed og du dybest set bare centrere dette mellem disse kopper og køre dem ned og hvis du har disse? Luk ned og spænd dine hjul centreret på magneten, du skal have det fint, så det er virkelig let at sætte op, det skal kun tage et minut eller to. Okay, for at bytte din hurtige frigivelse er det super nemt, en ting at huske på er, at du har brug for noget fedt, inden du går sammen igen, fordi den nye er helt ren og tør, så okay, så for at tage det ud, vil du bare poppe din hurtige frigivelse her, på den anden side er en møtrik, og du vil bare dreje den op til den møtrik, det er som en lille hætte, der springer af, og der er en lille fjeder, så du ser denne ene lille fjeder, der passer ind, når du løsnede den bare træk den ud til din nye nu, du tager bare den samme møtrik af den anden ende, når du har møtrikken i enden, denne har også en lille smule fjedre, så sørg for at du bare trækker en af ​​fjedrene ud og den tynde side passer altid ind i rammen, så tag bare en smule fedt, intet vanvittigt, ikke masser af lige nok til at smøre denne ting godt, for det drejer mig ikke rigtig frit i navet, så du vil være sikker der er minimal friktion, så jeg smører den bare derinde, rigtig god, behøver ikke være for præcis e og så tager jeg det og kører det gennem akslen, jeg vil arbejde lige fra side til side, når det først er lidt, bare for at sprede fedtet, så tager du din fjer med den tynde side ind og derefter samler du din møtrik og du får det som din normale Q-arm strammet. Når du installerer eller fjerner et skovlhjul, lad os tage et hurtigt kig på, hvor let det er at komme ind i træneren, og jeg tror, ​​du vil blive imponeret over, hvor let det er at gøre det, så hvad du vil gøre er, at det er dig jeg Du tager din dreng, du centrerer den mellem disse to kopper, de justerbare kopper lige her, og for mine skal de bringes helt ud, fordi mine frafald faktisk er ret brede, og hvad du vil gøre er dig løfter bare op på toppen af ​​cyklen, sætter du den ene side i en kop og begynder at centrere den, og hvad du vil gøre er at sørge for, at hjulet er centreret her på magneten, når du først har sat det i en bit, kan du begynde at justere den anden side, og dybest set fungerer det bare frem og tilbage for at sikre, at det forbliver centreret nu, når du har det på det rigtige sted og har god spænding på det, det skal trække meget støt, og så er du bare tager disse indre vingemøtrikaftaler og bare trænger dem mod træneren, og det vil låse stedet på plads en gang du har cyklen monteret i rammen.

Alt du skal gøre er at indstille din magnet, så den kommer i kontakt med hjulet, og alt hvad du gør er at dreje den lille skrue lige her, lille håndskrue, du skal bare skrue den op, indtil den kommer i kontakt, og du har lidt modstand . Jeg synes, at en af ​​de bedste ting ved denne træner er det faktum, at han ikke kun hjælper dig med at holde den udholdenhed og udholdenhed, jeg har opbygget i løbet af den sidste sæson, men det efterlader mig faktisk at hænge ud her foran mit tv og mine yndlings Youtubere se på den store skærm. Det er den samme ting, der dukker op lige nu åh åh nu har jeg brug for en hoppetræner, så jeg kunne blive så god som Josh.

Her er mine første tanker om denne særlige træner. Jeg har haft det i cirka to uger, har lavet flere forlystelser og har en fornemmelse for, hvordan det fungerer nu, hvis du leder efter en high-end træner, der kan pundes og fortsætte. Du kan specificere nøjagtigt, hvor du vil udøve dine muskler, kl. hvilken hastighed, i hvilket område, er det sandsynligvis ikke, hvis du bare leder efter noget, der kan hjælpe dig med at få det, du har. har opbygget i løbet af preseason indtil din næste ridesæson kommer op, dette vil sandsynligvis gøre jobbet, hvis nogen spurgte mig, om dette er en god træner, jeg vil sige, at han er god nok træner, ikke god, ikke forfærdelig, jeg vil fortsætte med at bruge ham højt min høje cykel passer rigtig godt i den, jeg kan køre på den og stadig se tv uden hovedtelefoner eller noget andet, og jeg får en god træning med det, så du ved, jeg er glad nok med det, rigtig hurtigt, fyre, jeg skal råb på det - Særlig tak til Josh fra den daglige mountainbike-rytter for at lade mig vise sine klip i min artikel, hvis du ikke er fortrolig med hans kanal, hans daglige mountainbike-rytter, og han har nogle gode artikler, og det er alt til denne ene video, hvis du kunne lide det, du så, gå videre og giv det tommelfingre op og gå og abonner, fordi jeg vil fortsætte med at gøre det herfra om yderligere artikler kommer til dig

bmx cykler

Hvilken er bedre magnetisk eller flydende cykeltræner?

Fordele.Magnetiske trænereer enklere endvæsketrænereog på grund afvæsketrænerepotentialet for lækage er lidt mere pålidelige.Magnetiske trænereer generelt også billigere endvæsketrænere. For den gennemsnitlige cyklist, der blot ønsker at logge miles,magnetisk trænervil få arbejdet gjort.

Hvad er en cykeltræner med magnetisk modstand?

TILmagnetisk cykeltræner; også kendt som en magtrænerbruger enmagnetisksvinghjul til at leveremodstand. Et svinghjul er det hjul, baghjulet drejer på. Detmagnetisksvinghjul har roterende magneter, der skaber en bestemt mængdemodstandnår de er forlovet eller frakoblet.

Hvilken type cykeltræner er bedst?

Stationærundervisereer debedstmulighed for de fleste cyklister. De har det største udvalg af funktionssæt og kommer i det bredeste udvalg af priser. De kræver heller ikke den indlæringskurve, som de fleste ruller gør, og er langt mere kompakte og lettere at opbevare og flytte end stationærecykler.

Hvordan øger du modstanden på en magnetisk cykeltræner?

Der er tre måder atøge magnetisktvinge tiløge modstanden;øgestyrken (karakteren) afmagnet(N-værdi), reducer afstanden framagnettil svinghjulet ellerøgeden fysiske størrelse (diameter x tykkelse) afmagnet.

Tilføjer cykeltrænere modstand?

Kinetisk væskecykeltrænereskabmodstandved at dreje et kniv inde i en væskebeholder. Det hermodstander progressiv og øges, når hjulhastigheden øges. Kinetisk væskeunderviseregive en realistisk replikering afmodstanden rytter oplever udendørs.Modstandøges eller falder med hjulhastigheden.

Hvordan skaber cykeltrænere modstand?

MagnetiskTrænere

Disse typer maskiner bruger modsatte magnetertilgivemodstand. Et internt 'svinghjul' fyldt med magneter kommer tættere på hinanden, begyndertiltiltrække, og gennem videnskabens magi forårsager størremodstandtil rytteren.

Beskadiger undervisere din cykel?

Mens man kører på entrænerviljebeskadige dinkulstoframmer er officielt sprængt, indendørs ridning kan stadig udgøre en trussel moddin cykelpå to måder: hjulspænding og svedkorrosion.04.17.2020

Kan du skifte gear på en cykeltræner?

Selv en grundlæggendecykeltræner kanjusteres tillave ommodstanden ved baregearskiftsom kan være alle delave omatdubrug for. Nogle undervisere er endda computeriseretdu kansimulere en faktisk race og race betingelser.

Hvordan skaber en magnetisk cykeltræner modstand?

Som angivet ved navnet skaber magnetiske cykeltrænere modstand mod cykelhjulets bevægelse takket være det magnetiske svinghjul. Svinghjulet har magneter, der drejer for at skabe en vis modstand, når de aktiveres eller frakobles. Dette ændrer modstanden på hjulet her.

Hvilken modstand bruger en magtræner?

De er dog stille og glatte. Magnetiske eller 'mag' træner arbejder ved at skabe modstand ved hjælp af et magnetisk svinghjul og magneter. Modstand kan justeres manuelt, normalt via et styremonteret kabel, der er fastgjort til styret, der bevæger magneterne nærmere eller længere væk fra svinghjulet.

Hvilken er den bedste cykeltræner til mountainbikes?

DRMOIS Cykeltrænerstativ - Bærbart rustfrit stål indendørs træningscykeltræner Magnetisk svinghjul, stationære cykelmodstandstrænere til vej & amp; Mountainbikes Super Quiet Magnetic Technology: Bike Trainer Stand Indbygget Super Støjreduktion Eliminerer Whir, mens reduceret friktion forlænger din cykels levetid.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019