Vigtigste > De Bedste Svar > Magped - hvordan man håndterer

Magped - hvordan man håndterer

Hvordan fungerer det med clipsløse pedaler?

Testfeltet
Pedalplatformi mm (L x B x H)Stifter pr. Side
ACROS A-FLAT MD100 x 98 x 188
Crankbrothers Stamp 7100 x 100 x 11-1310
DMR Vault105 x 105 x 17elleve
Håber F20110 x 102 x 1510Hej, dette er Jeffrey fra MTB.guide. Og i dag bringer jeg dig den langsigtede test af Crankbrothers Eggbeater 3 pedaler.

Crankbrothers pedaler er kendt for deres mudderadskillelse, men de har også et dårligt ry for pålidelighed. Derfor er der blevet introduceret nye lejer og tætninger til alle pedaler siden 2016. For at se om det virkelig var en forbedring, var det tid til en langvarig test.

Jeg har brugt disse pedaler i næsten et år nu som et andet sæt, næsten 4.300 km frem, har brugt dem to gange i en cykelpark (hvor malletter faktisk er det bedre valg) og deltaget i 6 XC-løb. Senere i denne artikel adskiller jeg også pedalerne for at se slid på pedaler og klamper nærmere, men lad os først pakke ud som normalt. UNBOXING Eggbeater 3 pedaler kommer i en lille kasse med nogle af de vigtigste salgsargumenter for de leverede pedaler.Så disse er i det væsentlige lette pedaler, der skal bruges til XC. Og selvfølgelig nævner de de nye lejer. De tilbyder også 5 års garanti på disse pedaler, som naturligvis ikke dækker sliddele såsom lejer og tætninger.

Jeg havde et lille problem, som jeg kontaktede dem om, men mere om det senere. I kassen finder vi pedalerne. Men også klamper og shims er inkluderet for at fuldføre opsætningen.

frie vægte vs maskinundersøgelser

Og endelig et par flere papirer inklusive installationsinstruktionerne. Egenskaber Eggbeater-pedalerne er Crankbrothers XC-fokuserede pedaler. Med hammepedalerne, der markerer ned ad bakke, og ægbeaterpedalerne markerer det modsatte langrendssegment, tilbyder de også en bred vifte af muligheder imellem.Inden for Eggbeater-serien er 3 en pedal i mellemklassen. Med den avancerede titanium-model, 11, øges priserne også op til elleve. 3 er en acceptabel 135 € Detailprisen på Crankbrothers 3 er 135 €, men de faktiske priser er ofte betydeligt lavere, og jeg købte disse pedaler til 84,90 €.

For aktuelle priser, se linket i beskrivelsen nedenfor. 2 og 3 dækker mellemklassen med næsten. ab ingen forskelle mellem dem, bortset fra at vingematerialet på 3 er lidt mere holdbart og kun vejer 5 gram mindre.

Den angivne vægt på 280 g pr. Par til Eggbeater 3 er faktisk nøjagtig. Eggbeater 1 er startmodellen og har en mindre sofistikeret finish med stemplet stål i stedet for støbt rustfrit stål. Du kan ikke bruge profilkontaktmuffer med 1, så du kan ikke finjustere kontakten mellem skoprofilen og pedalkroppen.Forskellen i vægt for en indgangspedal er ubetydelig og vejer kun 10 gram mere end Eggbeater 3. De vigtigste salgsargumenter for Eggbeaters er deres vægt og slamudskillelsesevne. Men mængden af ​​opdrift skal også tages i betragtning.

Du har 6 opdriftsgrader, og du kan have en frigøringsvinkel på 15 eller 20 grader og afhængigt af, hvordan klampen er installeret, og kan frigøres på begge sider, hvis det er nødvendigt. Du har også 4 indgangspunkter på pedalen, så chancerne for et klip første gang er ret gode. Antallet af tilpasningsmuligheder og serviceartikler til Crankbr andre pedaler er større sammenlignet med andre mærker.

Til Eggbeater-pedalerne har du følgende ting: - En lang spindel indstillet til at placere dine fødder 5 mm længere fra krumtaparmen sammenlignet med standardspindlerne. Skobeskyttelse for at beskytte sko med kulsåler (jeg har gennemgået disse før, se om du vil vide mere om dem) - Profilkontaktærmer, hvis skosålen ikke kommer i kontakt med pedalen - Cleat shims, hvis du har problemer med at komme ind i pedalen, har du - 3-hullers knopper, til racercykelsko - 0 procent float-knopper Få den rigtige pasform Med mange muligheder for Eggbeaters, ville det stadig være rart at gå på arbejde lige ud af boks. Og heldigvis gør de det.

Men en ting, der altid er et problem med disse typer pedaler, er vingerne, der graver i dine sko. Da jeg bruger sko med carbon såler, valgte jeg Shoe Shields. Disse rustfrie stålplader beskytter kulens sål på dine sko, men giver også plads mellem skoprofilen og pedalen og til sidst døren. få ead kontakt ærmer.

komplekse carb snacks

Pedalerne selv har ingen justerbarhed. Fjederspændingen kan derfor ikke justeres. Mens du kan justere frigørelsesvinklen ved at skifte klemmerne fra venstre til højre, kan flydemængden ikke ændres uden at have nye klamper.

Og den eneste mulighed udover de 6 standardgrader er 0 graders flydeknopper. Følelsen ved klipning er ikke så forskellig fra andre pedaler. Mange pedaler med vingeform har dog en styredel, der styrer din fod i position, hvilket gør det lettere at klippe ind.

Ægkostene har ikke det, så du bliver nødt til at være lidt mere specifik. Slip af pedalerne har en lidt anden fornemmelse; Shimano-pedaler har et klart punkt, hvor svømmeren slutter, og hvor du frigør dig selv fra din pedal. Med Eggbeatern har du ikke en klar fornemmelse af, hvor svømmeren slutter, spændingen øges bare, indtil du hopper af pedalen. 0 - 4287 km Mens du satte pedalerne i gang for første gang uden skobeskyttelse, blev det hurtigt klart, at det ville være ret skadeligt for de kulsynssko, mens pasformen var god.

Efter installation af skoskærme kunne jeg virkelig godt lide pedalfølelsen. Skoskærmene havde direkte kontakt med pedalernes vinger, hvilket betyder næsten ingen friktion og en meget glat fornemmelse af løft. Efter et par ture manglede malingen på fjedrene allerede, men det burde ikke være et problem i det lange løb, da fjedrene i rustfrit stål ikke ruster.

Jeg kørte på pedalerne i cirka 1700 km, indtil fjedrenes spænding svækkede en smule, og jeg havde lidt wobling fra venstre mod højre, når jeg udøvede magt. Problemet var, at skoprofilen ikke fik nok kontakt med pedalen, og at hullet betød en wobble, når der blev anvendt kraft. For at løse dette installerede jeg 1 mm slidbanehylstre og smurte pedalerne igen, når de blev samlet igen.

Slidbanekontaktmufferne sikrer en fast pasform mellem skoprofilen og pedalen, men dette førte også til friktion, når du drejer fødderne med en lille kraft i den ønskede vinkel. Efter et par hundrede kilometer blev dette mere acceptabelt igen, men ikke godt. Omkring 3.800 km begyndte den samme side-til-side-wobling at komme tilbage, og efter yderligere inspektion af ærmerne, skjoldene og klamperne syntes de alle at have nået deres ende.

Skoskærmene viser dybe slidpunkter, og klamperne viser tydeligt slid, hvor de er forbundet med pedalen. Slidbanekontakthylstrene, som syntes godt, havde også nogle tegn på brug og havde ikke længere god kontakt med skoprofilen. På dette tidspunkt følte jeg meget let slid i lejerne, men ingen mærkbar leg, og jeg antager, at de varede ca. 1000 km længere, før de lavede irriterende støj eller bump.

Og i færd med at lave denne artikel nærmer jeg mig 4300 km med de udskiftede og uden problemer. NEM SERVICE OG GARANTI Afmontering af Eggbeater er en overraskende enkel proces, og du kan se min artikel om leje- og tætningsudskiftning til Crankbrothers Eggbeater Pedals for mere information om dette. Du har stort set brug for et par standardværktøjer og Crankbrothers eget Pedal Refresh Kit.

Du skal kunne vente på begge pedaler om en halv time. Ved nærmere inspektion af pedalkroppen blev det klart, at pedalernes vinger også er slidte. De blødere messingknopper forhindrer normalt dette i at ske, men da jeg også bruger skoskærmene i rustfrit stål på de rustfrie stålvinger, fører det også til slid på kanterne af vingerne.

Den nye pakning med dobbelt læbe forhindrer snavs i at komme ind i pedalen, mens den ydre tætning blev revet fra mypedal. Kombineret med nye lejer kan det siges, at Crankbrothers har forbedret pålidelighed og holdbarhed. Men det er kun en del af pedalen, der påvirkes.

Den del af spindlen, der ikke påvirkes af de forbedrede tætninger, viste efter min mening let unormalt slid og rust. Malingen er virkelig tynd og ser ud til at skrælle let af, men der var også nogle tegn på rust under malingen. Selvom jeg normalt ikke gider med det, skal jeg virkelig tjekke Crankbrothers garanti.

De har et dårligt ry for pålideligheden af ​​disse pedaler og tilbyder nu 5 års garanti, de skal holde deres løfte - deres lejer, tætninger og lignende er ikke dækket af garantien, men spindlen skal være. Jeg kontaktede først webshoppen, hvor jeg købte pedalerne, og de fortalte mig, at det viste uregelmæssig slitage, og malingen er efter min mening ikke ting, der let kan spores tilbage til normal slitage, især hvis jeg har brugt dem i mindre end et år og har 5 års garanti. Jeg havde ingen problemer med tidligere garantikrav med denne webshop, så jeg nåede ud til Crankbrothers direkte for en ny udtalelse, de var hurtige til at svare og fortalte mig, at nogle skader ser ud til at være på grund af slid, men andre dele er ikke.

Da jeg kun sendte billeder, kunne de ikke afgive en klar erklæring, men (kort sagt) ville de møde mig halvvejs ved at sende mig ekstra spindler. Det virkede som en rimelig løsning for mig. Så de arrangerede en lokal forhandler til at sende mig spindlerne.

tå rører træning

Det tog 8 dage fra den første kontakt med Crankbrothers til problemet til modtagelsen af ​​udskiftningsspindlerne, selv med et nyt pedal-opdateringssæt. Hvilket ikke er det hurtigste, men bestemt ikke dårligt for et garantikrav. KONKLUSION: Crankbrothers Eggbeater-pedaler har et par gode funktioner, der er værd at overveje.

Og det er slamhøjden og vægten, og til det ville jeg bruge dem igen til vinterløb. Disse pedaler ser også ret godt ud, så længe malingen varer. De ikke-anodiserede dele har et tyndt lag maling og mister det ret hurtigt.

Til foråret er dette ikke et problem, da det er rustfast, men spindlen er lavet af chromoly stål, som ruster ret hurtigt, når den udsættes for. Jeg håber, de ændrer det i den næste iteration. Foråret mistede noget af sin spænding de første 2 tusind kilometer, men følte sig ikke yderligere svækket undervejs.

Eggbeater-pedalernes tilpasningsevne er stor, men det er ikke fantastisk at skabe en situation, hvor du har brug for dem til at bruge pedalerne. Heldigvis fungerer de fint ud af kassen, og med afstandsstykkerne, der fulgte med det, skal du kunne få det til at fungere for dig. Servicevennlighed er altid et godt punkt, men behovet for regelmæssig vedligeholdelse er ikke.

Shimano-pedaler sætter bjælken ekstremt højt med pedaler, der ser ud til at vare evigt. Efter min mening lyder det rimeligt at få serviceret dine pedaler hvert år. Desværre har disse pedaler brug for det oftere, og så kommer vedligeholdelsesomkostninger i spil.

Omkring 4000 km var jeg nødt til at udskifte skoafskærmninger, profilkontaktærmer og klamper. Lejerne var ikke helt slidte, men den ydre tætning var, så jeg brugte også pedalfriskesættet til at udskifte internerne med det samme. Lad os sige, at du kører MTB cirka 8000 km om året, har den samme opsætning som mig og fortsætter med at køre på samme lejr for denne afstand.

Dette vil føre til følgende vedligeholdelsesomkostninger: Det er i alt ca. 120 € om året. Disse er detailpriser, men de faktiske priser er ikke meget lavere end pedalerne. Selvom pålideligheden er forbedret, er dette stadig høje vedligeholdelsesomkostninger, og det er bestemt billigere at køre XT-pedaler, hvilket jeg anser for at være en konkurrent i denne prisklasse.

Jeg ville også have nævnt Time ATAC som et alternativ til pålidelighed, men for nylig er de ikke, hvad de plejede at være. Hvis du ser på Eggbeater 1 og måske endda 2, kan det faktisk være billigere at få nye pedaler hvert år end at vente, da pedalerne også kommer med et nyt sæt klamper. Forskellen mellem Eggbeater 2 og 3 er i det væsentlige forskellen mellem Asteel eller rustfri stålvinger.

træner sænker dit blodtryk

Jeg har ikke testet Eggbeater 2, kan ikke med sikkerhed sige, at flygelet ruster inden for et år, men der er bestemt noget at overveje, når du køber det. Crankbrothers garanti og eftersalgsservice vil være ret god, hvis du har et reelt problem med disse pedaler. Men jeg spekulerer på, hvorfor de valgte et hurtigt rustende materiale som chromoly stål og påførte et så tyndt lag lak.

Næsten alle andre dele af Eggbeater 3 er rustfri, så hvorfor ikke? tage et rustfrit stål, der kan modstå kræfterne som en spindel? I sidste ende tror jeg, at pedalerne er en forbedring i betragtning af fordele og ulemper og er velegnede til XC-kørere. Men Crankbrothers skal stadig lege med Eggbeater-pedalerne for at være virkelig konkurrencedygtige. Tak for at se min anmeldelse af Crankbrothers Eggbeater 3 Pedaler og Trail Highlights.

Hav en dejlig dag og vi ses næste gang.

Hvor meget hurtigere er du med pedaler uden klip?

inkluderet clickis ikke rigtig drage fordel.Hvor meget hurtigere du kan med pedaler uden klipmodsat uden er. afhænger ikke kun af din kørestil (blev nævnt her), men også af cykelrutens profil og antallet af nødvendige starter.04.06.2013

Er du hurtigere med clipsløse pedaler?

godt, den gennemsnitlige hastighed stiger ikke rigtig på fladen, men altid nårmandmed meget presmand med klipløse pedalerklarhurtigereSå når sprint og op ad bakke eller nogle gange på fladen, hvismandIntervaller med meget kraft fører, fordimandbare rolig07.17.2010

Hvad er fordelen ved clipsløse pedaler?

Fiksering af foden påKlik på pedalensikrer, at der genereres kraft og overføres til cyklen i hvert trin på pedalen: du træder ikke bare ned, du trækker også pedalerne op. Dette skaber yderligere fremdrift, og kraftoverførslen bliver betydeligt mere effektiv.

Har klipfri pedaler mening?

Du opnår en højere kadence takket væreKlikpedalen

Det runde trin, det faste greb og den konstante forbindelse med pedalen gør det lettere at opnå en højere kadence på cyklen. Dette er en af ​​de største fordele vedKlikpedalen.

Hvornår er klipløse pedaler umagen værd?

VedKlik på pedalenkan du komme tættere på det runde trin. Takket være den faste forbindelse trækker du krumtappen op og sparker ikke bare? nedad. Jeg føler altid fordelen, når jeg træder ud af sadlen eller accelererer hurtigt. Fodens position er altid korrekt på pedalerne.

Hvad gør den magped sikkerhedscykelpedal?

Den magped sikkerhedscykelpedal er en ægte innovation for mountainbikes og e-cykler. Vores patenterede magnetmekanisme muliggør hurtig og enkel frigørelse af foden fra pedalen når som helst.

Hvem er producenterne af magped road pedaler?

Over tid er designet blevet raffineret og tilpasset til at skabe de pedaler, vi bruger i dag, men inden for det moderne område forbliver princippet og fastholdelsesstil stadig den samme. Magped, et lille østrigsk firma, mener, at det har skabt et levedygtigt alternativ i form af sin vejpedal.

Hvilken slags lejer er der i magpede pedaler?

Den magpede pedal er udstyret med 3 forseglede industrielle lejer af høj kvalitet. Stifter kan udskiftes om nødvendigt. Den højtydende neodymmagnet kan justeres ved hjælp af en integreret polymer spjældenhed. Magped magnetpedaler er ikke udstyret med en fast mekanisk forbindelse, der kan sammenlignes med standard clipsløse pedaler.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Thaden School Bentonville - hvordan man opnår

Hvad er Thaden-skolen? Thaden School er en uafhængig skole i centrum af Bentonville, Arkansas. Dens 30 hektar store campusplan, skolebygninger og landskab er designet gennem Design Excellence Program af prisvindende arkitekter Eskew + Dumez + Ripple of New Orleans og Marlon Blackwell Architects of Fayetteville, Arkansas.

Bortføring af glute bro - svar på problemerne

Hvad er en glute bridge med bortførelse? Placer modstandsbånd under dine knæ og læg dig ned på ryggen. Placer fødderne så tæt på dine glutes som muligt, skulderbredde fra hinanden, og skub dine hofter mod loftet. Hold denne position gennem hele øvelsen, mens du presser dine knæ udad og tilbage til startposition i en kontrolleret bevægelse.

Sådan vaskes mudret tøj - typiske svar og spørgsmål

Er det OK at vaske mudret tøj? Vaskes i varmt vand. 'Vask mudret eller beskidt tøj i det varmeste vand, som beklædningsgenstandens plejemærke tillader,' siger Ahoni. Dette muliggør en dybere rengøring, samtidig med at stoffets fibre stadig beskyttes mod at blive for varme. г.

Plus-størrelse cykel - enkle svar på spørgsmål

Hvilke cykler er gode for tunge kørere? Vores valg til de bedste cykler til tungere cyklister: Mongoose Dolomite fedt dækcykel med en stiv ramme. Indrammet Minnesota pålidelig mountainbike med seriøs kapacitet. Co-op cykler DRT almindelig mountainbike med 300 lbs. Firmstrong Bruiser Man cruiser-cykel til tungere mænd.

Depression fedt - hvordan man løser problemet

Kan depression gøre dig fed? Mennesker med depression eller angst kan opleve vægtforøgelse eller vægttab på grund af deres tilstand eller medicin, der behandler dem. Depression og angst kan begge være forbundet med overspisning, dårlige valg af mad og en mere stillesiddende livsstil. Over tid kan vægtøgning i sidste ende føre til fedme.

Pickle juice-pakker - Komplet vejledning

Kan du købe syltet juice af sig selv? Hvis denne nyhed giver dig en åbenbaringsjuice-åbenbaring, god: Du kan endda købe lige syltede juice ved gallonen - absolut ingen irriterende pickles inkluderet. г.