Vigtigste > De Bedste Svar > Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time?

omkring 2,19 MB

Dette vil ikke være en normal artikel. Vi sender hvidløgsbrød til kanten af ​​rummet! Masser af mennesker har skudt mange genstande på balloner, normalt som et reklamestunt. Men på trods af mange åndeløse pressemeddelelser skyder disse objekter ikke ud i rummet.

De fleste standardorganisationer er enige om, at rummet officielt begynder ved den helt vilkårlige Kármán-linje, 100 kilometer høj. Og balloner som denne kommer kun omkring en tredjedel af vejen derhen og kræver en hastighed på titusinder af miles i timen. Det er, hvad alle raketter er til.

Vi bruger en vejrballon. Det er faktisk en stor i dag. Vi kommer til at gå så høj en nyttelast som muligt med den.Det er meget koldt på vej op. Det bliver varmere, når du kommer tættere på den højde. Så det er koldt lige over jetstrømmen og bliver derefter lidt varmere igen.

Det går tilbage op omtrent nul, hvor ballonen brister. - Ideen om, at alle disse reklamestunts faktisk er sindssyge i det ydre rum, understøttes af det faktum, at fiskeøjeobjektivet på nogle af de kameraer, de bruger, betyder, at jordens krumning ser meget ud mere dramatisk end det virkelig er i denne højde. Nu bruger vi kameraer til at rette op på det, så hvad du ser på skærmen er mere eller mindre, hvad du ville se deroppe.

Så vi siger ikke 'plads'

Kan du bruge til at kortlægge min kørsel uden data?I gennemsnit GoogleKort brugeromkring 2,19 MBdatafor hvertimedu er på farten.
...
GoogleKortdatamod andre apps.
AppData anvendt pr. TimeTid til 1 GB
GoogleKort2,19 MB457timer
ÆbleKort5.49MB182timer
Pandora20 MBhalvtredstimer
Spotify40 MB25timer

Hej alle sammen, rejser du hvor som helst i verden, eller bliver du bare hjemme og vil bruge Google Maps offline? I dag skal jeg vise dig, hvordan det virkelig er nemt. Det er et simpelt trick. Lad os prøve det Hej alle sammen, dette er Ken fra Northern Viking Explorer, og hvis du er ny på denne kanal, handler det kun om at udforske og opdage rejser.

Så i dag vil jeg vise dig, hvordan du pre-downloader dine kort til google maps, så du kan bruge dem offline, men du har været i dit eget samfund, eller du rejser rundt i verden, de andre gebyrer kan blive meget dyre, og vi vil lave sikker på, at vi sparer dig penge, og at du har kort med dig hele tiden, især når du er i byer rundt om i verden, vil du sikre dig, at du har et kort med dig og ved, hvor du skal hen? Jeg vil også have dig til at demonstrere nogle wifi-indstillinger. Sørg for, at du ikke downloader disse kort over dit mobilnetværk.Lad os se nærmere på, så lad os åbne Google Maps på vores enhed, og jeg er i Kelowna, British Columbia, Canada, så vi bruger den første metode til at lave et kort over mine hjemområder, så klik på de tre søjler i øverste venstre hjørne, og dette åbner en menu, og hvis du ruller ned, vil du se offline kort, så fortsæt og vælg det, og der er en knap her, der siger, at du vælger dit eget kort. Vi vil presse på for det, og i mit tilfælde viser det et kort over Kelowna, og du kan rulle ind og ud med to fingre og bevæge dig rundt i det område, du vil nu nedenfor, ikke? Der er en downloadknap. Så du klikker på det, og det downloader kortet til dig.

Det er også ret hurtigt at downloade kortet med alle gaderne og alt på det, når det er gjort. Det viser dig faktisk, hvor længe kortet er gyldigt. Det er gyldigt indtil 15. marts.

Du bliver nødt til at downloade eller opdatere den igen for at holde den kørende efter dette punkt. Så lad os se på den anden metode. Jeg skal faktisk til Guatemala City om et par måneder.

Så lad os downloade et kort til Guatemala City. Så jeg skriver det. Og så snart det kommer op, vil du se navnet på byen skrevet ned her.

Så du trykker faktisk bare på det, og her på højre side vil du se downloadet, så du kan vælge det, bare tryk på det, og igen kommer et kort over Guatemala City op. Jeg forbliver faktisk i blandingen CoSo, jeg sørger for, at der er der og wat Amala City, og så kan jeg se her nede, at 25 megabyte er, hvad kortet skal bruge, og du kan bare trykke på download, og det bliver det i baggrunden Download for dig. Så det betyder at downloade.

Jeg lovede også at vise dig, hvordan du konfigurerer dette. Så du downloader ikke disse kort over dit mobilnetværk. Så klik igen på de tre søjler i øverste venstre hjørne, og klik igen på Offline Maps og heroppe i øverste højre hjørne.

cannondale synapse sora anmeldelse

Du vil se et gearlogo igen. Så klik på det, og så snart du åbner det, vil du se dette afsnit, der siger DownloadPreferences, og hvad du vil gøre er kun at indstille dette via Wi-Fi, hvis du ikke har indstillet det andet via Wi-Fi eller mobilnetværk, disse kort kan downloades, mens de er på dit mobilnetværk, hvilket kan koste dig en masse penge, især hvis du downloader dem i et andet land, og du ikke har nogen reel plan for dette område. Det kan ende med at koste mig en formue.

Så sørg for, at kun Wi-Fi er indstillet. Det er så let at downloade kort til offline brug, det er også praktisk, når du rejser i områder med plettet dækning for at få din telefon til at have disse kort der. Du behøver ikke bekymre dig om at have kortene tilgængelige som når du rejser i udlandet, datahastighederne kan blive meget høje.

Så du downloadede dem på forhånd. Du er færdig. Du har kort, uanset hvor du går.

Jeg vil meget gerne dele med dig. Tak fordi du kiggede og passede

Kan du eksportere data fra at kortlægge min kørsel?

Et blomstrende antal fitnessapplikationer fungerer med offline GPS, inklusive MapMyRide, Strava,MapMyRun, Runkeeper, ogMapMyFitness. For de fleste af disseved brug afdin telefon GPSuden data vilgive lov tildufor at spore dinløb, gå, vandre eller anden udflugt offline.24.10.2017

Velkommen, i denne Map My Run-vejledning viser vi dig, hvordan du bruger dens funktioner til at oprette enkle kortlagte løberuter. Indtast først MapMyRun.com i adresselinjen i din browser.

Dette åbner startskærmen, hvor du skal logge på Facebook eller e-mail. Du lærte at logge ind i den foregående artikel. Klik på login-knappen øverst til højre på siden.

Indtast din e-mail-adresse eller brugernavn og adgangskode, eller log ind med Facebook, og klik derefter på Log ind. Klik derefter på fanen Opret kort. Indtast en startplacering på venstre side af skærmen, f.eks.

For eksempel en by eller en bestemt adresse, og klik derefter på Søg. Brug Google Maps-funktionerne i venstre side af kortvinduet til at zoome ind eller ud. Træk den lille gule mand til skærmen for at se en gadeudsigt.

Træk din visning af kortet ved at klikke og trække musen. Klik på et hvilket som helst område på kortet for at begynde at kortlægge dit løb. Værktøjskassen til højre på skærmen tilbyder en række funktioner såsom: automatisk at følge veje, fortryde, rydde kort, centrere kortvisning på din rute, planlægge ruten der og tilbage, vende start og slut på din rute og vende tilbage til starten af ​​din rute med den korteste afstand.

Rutegeneratoren tager den korteste afstand til det punkt, du klikker på, inden for de parametre, du har valgt i værktøjsmenuen. Klik på strategiske placeringer for at oprette et kort; Klik på Fortryd for at fjerne den sidste handling eller det sidste segment af ruten. Fravælg automatisk Følg gader for at oprette direkte ruter, f.eks.

B. gennem en park. Aktivér Følg gader automatisk, når du vender tilbage til en gade for at gøre det lettere at kortlægge; Klik op og tilbage for at spore dine trin tilbage til det sted, hvor du startede.

Undervejs vil du se milemarkører, der viser afstanden. Klik på Tilbage for at kortlægge dit løb tilbage til startpunktet. På venstre side af skærmen beder Map My Run dig om nogle enkle oplysninger til at identificere din rute.

Vælg en aktivitet - i dette tilfælde en løbetur. Navngiv ruten til fremtidig reference. Du kan angive, om du allerede har foretaget ruten før, i så fald kan du indtaste din tid.

Hvis du ruller nedad, vil du se retninger og noter, som du kan bruge både tydeligt og i kortvinduet. Når du er færdig, skal du klikke på den orange Gem-knap øverst til venstre på skærmen. Den samlede afstand vises sammen med muligheder for at udskrive, sende til telefon og redigere blandt andre. En nyttig funktion er 3D-flyover på din rute.

Google Earth-pluginnet skal installeres til denne funktion. Dette tager dig med på en visuel rejse på din rute, så du bliver fortrolig med svingene og placeringen, mens du løber.

Er Map My Run det samme som Map My Fitness?

Tileksportdin træningshistorik, klik her, eller kopier og indsæt https: // www.mapmyfitness.com / træning /eksport/ csv i din browser. Enkelt gangduhar gjort det, log ind på dinMapMykonto ved hjælp af din e-mail og adgangskode. Efterdulog ind, a. csv-fil vises straks i din computers mappe Downloads.03.05.2021

I dagens artikel giver jeg dig tre tip til, hvordan du kan forblive motiveret, og hvordan du tager ansvar, mens du bruger appen og kortlægger min rejse. Jeg elsker denne app så meget, jeg elsker denne app, den er en kørende app, den er sej, denne app og denne ene tip holder mig virkelig motiveret på mine løb, så lad mig give dig disse tre tip. Jeg vil hjælpe dig nu, give dig disse tre tip Hej alle sammen, det er Michelle West her og velkommen tilbage til min kanal, hvor jeg opretter artikler for at informere, motivere og inspirere dig til at rejse dig og leve et sundere liv Hvis du er hvis du er ny på min kanal, skal du sørge for at abonnere og ringe på klokken, så du ved, når jeg sender en ny artikel, jeg er lige kommet tilbage fra at løbe 4,02 miles og tænke på min kørende app, og hvorfor den er så god at bruge, fordi den taler i mit øre Jeg er ligesom dette er en fantastisk app, og jeg vil dele disse tre tip, som du kan bruge til at forbedre din gang stemme feedback-funktion i appen er min favorit hele tiden, hvorfor jeg er besat af coaching, jeg er en appelsin teori-nørd Jeg er en orange teori-nørd Jeg elsker orange teori og savner coaching, så stemmefeedback-funktionen i Map My Run giver mig virkelig motivet, bliv ved med at gå personligt, indtil jeg hører, lad os kalde hende Susie, det er hvad jeg kaldte hende dig kan kalde hende, hvad du vil kalde hende, men jeg kaldte hende Susie Susi e er virkelig rart hun motiverer dig hun motiverer dig til at fortsætte med at skubbe op. Jeg kan høre Susie i mit øre fortælle mig, at når du har nået et bestemt punkt, skal du tjekke stemmefeedback-funktionen, når du er på din startskærm.

Klik på den aktivitet, der vises i øverste venstre hjørne. Så hvis du ruller ned, vil du se træningsindstillinger, og så vil det sige stemmefeedback klik på det, og du er nu i stemmefeedback her siges det, hvor du kan slå stemmen til og fra personligt, da jeg sagde, jeg kan godt lide den coaching, jeg vil have Hør Suzie tale i mit øre hele tiden, så jeg skifter til højre nedenfor, at statistikkerne for, hvad du faktisk vil høre under din løbetur, vises. Jeg kan godt lide at høre mit tempo, jeg kan godt lide at høre min afstand, jeg kan godt lide det gennemsnitlige tempo og jeg kan også godt lide at høre min puls, fordi jeg nu forbinder min pulsmåler til min app, når du trykker på stemmefeedbacken, den er i topyes, den er over, jeg lover, at du vil se, hvor den går over, hvor du kan beslutte, hvad du vil vil sige i dit øre, at jeg kan lide at bruge afstand, og jeg kan godt lide det, når Susie taler til mig hver 0,25 miles.

Jeg kan lide dette, fordi jeg vil høre, når jeg løber, og jeg vil høre hende tale med mig for at motivere mig til at fortsætte, så du kan vælge, hvad du vil nu, hvis du kiggede på det tidspunkt nu, jeg ville bruge denne funktion, når du ønsker at fokusere på interval træning. På tidsfunktionen kan du vælge 30 sekunder 1 minut 2 minutter 5 minutter Jeg tror den næste ting, jeg fortæller altid mine venner, at du kan bruge dette, fordi du kan høre det i dit øre, når Susie fortæller dig 1 minut, så ved du, at du har at løbe, og når hun siger noget igen, ved du, at det er i det næste minut, og så kan du løbe, så tjek det ud, det er virkelig sejt at bruge denne funktion i appen til at lave din intervaltræning, og hvis du er ny med interval sørg for at tjekke min sidste artikel, hvor jeg giver dig 5 tip til, hvordan du begynder at løbe i dag. Jeg forbinder det i kortene Tip nummer to er at finde dine venner og bruge det løbende samfund i appen til at motivere dine løb, det er derfor, jeg elsker appen, så jeg forbliver motiveret på grund af det løbende samfund nu stor Ansvarsfraskrivelse du vil få masser af randos, der prøver at tilføje dig som en ven, og for mig tog jeg en risiko, jeg accepterede stort set alle, der tilføjede mig som en ven der, sandsynligvis skulle jeg ikke gøre dette, men jeg fandt ud af, at folk faktisk er der for motiverer dig, de kommenterer din træning, og de kan også lide dine træningsprogrammer.

Jeg opfordrer dig til at finde dine venner, som du faktisk ved, findes i appen, og du kan bare søge efter dem ved navn, og det er sådan, jeg fandt min mor der, det var sådan, jeg fandt min bedste ven, jeg gik bare til venner i, klikte på indstillingerne og søgte efter hendes navn og søgte efter hendes billede, du kan tilføje hende som en ven, og du kan dele hende på. Jeg har også tændt for meddelelser, så hver gang min mor er færdig med en træning, kan jeg sige 'godt job pige eller din træning' og det giver mig besked når de er færdige med en træning, ved jeg, at dette er min tommelfingerregel, jeg tilføjer en person, hvis de har en nuværende træningsaktivitet, hvis de er den dag, jeg løb, eller dagen før eller dagen før jeg kører det som en tredages periode så tilføjer jeg det som en ven nu, når jeg får en tilfældig person, der prøver at møde mig tilføj som en ven, der ikke har nogen træningsaktivitet, ikke har skrevet i appen siden 2013, så fortsæt bare og tryk på ignoreringsknappen og det bør ikke betyde, at det ikke skal være sådan, ikke at jeg er uhøfligt, det er bare, at jeg bare vil kee p det for de mennesker, der rent faktisk arbejder på appen. Så hvis du er på kortet, så lad mig det vide i kommentarerne, så finder jeg dig, og vi kan være venner, og vi kan løbe sammen og forblive motiverede boom, gå boom, ja, vi bliver motiverede sammen, så tip nummer tre er en anden vej rundt bliv motiveret ved at se på ikonerne nedenfor, og det andet ikon til højre ville være et trofæ-klik på det, og her er du ved dine udfordringer, og nu er der udfordringer, som Under Armour har skabt, som du kan deltage i, og dette vil der være mere end tusind mennesker udfører disse udfordringer. Hvad jeg elsker er, at du kan oprette din egen udfordring, så hvis du ser i øverste hjørne, når du er på denne trofæside, står der Opret Du kan oprette en udfordring, hvor mange trin eller hvor mange miles du har løbet, eller hvor mange kalorier du forbrændte ns udfordringen du kan se stederne førstepladsen andenpladsen tredje Jeg er i en udfordring, der hedder bliver hård Jeg er syg Jeg er seriøs det hedder bliver hård nu når jeg er højt siger det måske lyder underligt åh mand det er okay, men jeg siger dig, det er bare en ugentlig udfordring, der kan løbe mest miles og fra mandag til mandag viser det dig stederne, og jeg vinder vinder vinder, jeg vil altid vinde, og jeg ved, at folk vil være foran mig, men det kører mig at fortsætte med at gå, okay, og jeg ville gerne løbe i går, og det regnede, og det skulle jeg ikke have, og det var min hviledag, men jeg gik alligevel, fordi Ineed ville vinde alle, jeg er meget konkurrencedygtig, men jeg elsker denne funktion, men du skal tjekke det okay, det er mine tre tip til, hvordan du forbliver motiveret, og hvordan du bliver ansvarlig, når du bruger Map my run Hvis du kan lide denne artikel, bedes du give den tommelfingre, selvom et af disse tip hjalp dig, og du opdagede noget nyt om Map My Run, lad det være i kommentarerne Fortæl mig, hvis du har yderligere tip om Map My Run, som du gerne vil dele med vores løbere, næste gang du ser dig igen

Hvor meget data bruger 2 timers Google Maps?

Det korte svar:Google kortikkebrug megetmobildataoverhovedet når du navigerer. I vores eksperimenter handler det om 5 MB prtimeaf kørsel. Mest afBrug af Google Maps-dataopstår ved oprindelig søgningtildestinationen og kortlægge et kursus (som du kangørpå Wi-Fi).

Kræver data, der kører apps?

GPS selvgørikkebrugcellulæredata, medmindre du har aktiveret A-GPS, som bruger mobiltelefon til at øge hastigheden for låsning og nøjagtighed. Dette kan slås fra. Kortdownloads, musikappssom Spotify eller Pandora, selvfølgeligbruge data.

Hvilket er bedre at kortlægge min løb eller strava?

Kost(Gratis eller $ 6 pr. Måned for alle tre Summit Pack-abonnementer) Synes godt omMapMyRun,Kostlaver optagelsekører, at oprette ruter og opdage nye sløjfer let, men det udmærker sig virkelig efterløbanalyse. Sammenlignet medMapMyRun,Madtrail maps er overlegne, hvilket gør det til den valgte app for mange off-road løbere.30.01.2019

Bruger Map My Ride en masse data?

200 bytes pr. Minut med Live Tracking. Så det bliver du nødt tilrideover 5368709 minutter (89478 timer, 3728 dage) med live tracking på, for at spise 1 GB af dine 2 GB tildeltedata- om en måned. Umuligt at baremapmyride/ løb / fitness er synderen for dindatabrug.07.23.2013

Kan du bruge Strava og kortlægge min løbetur på samme tid?

Ja. Begge apps,kører samtidigt,kanmodtage oplysninger fra GPS-enheden på telefonen.

Kan jeg gå ved hjælp af Map My Run?

Det er som at have en trænerkørersammen med dig på hverløb, ride ellermed feedback i realtid, der holder dig motiveret. Med lydvejledning under træning kan dukannå dit mål, der kan tilpasses (f.eks. tempo, hastighed, afstand og kalorier).

Hvor finder jeg dataforbrug på min Android-telefon?

På Android 4.0 eller nyere kan du kontrollere dit dataforbrug ligesom iOS, men også indstille alarmer og grænser. Gå til Indstillinger, og under Trådløs & amp; Netværk, tryk på Dataforbrug eller Mobildata (du skal muligvis se dig rundt på forskellige Android-telefoner, men det skal stadig være under dine netværksindstillinger).

Kan du få dine data ud af mapmyrun?

Så dette kan måske ikke være til nogen nytte lige nu, men jeg ved, at jeg lige har brugt en time på at undersøge, hvordan man gør dette, så jeg regnede med, at jeg ville foretage en hurtig opskrivning, så alle i fremtiden, der søger for det kan snuble over dette. Så til at begynde med - dette er for folk, der i øjeblikket har data i MapMyRun, der ønsker at få det ud (duh).

Hvornår begyndte jeg først at bruge mapmyrun?

Jeg begyndte at bruge MapMyRun for næsten to år siden, da jeg begyndte at køre, og jeg har tænkt på at skifte væk flere gange, men ikke ønsker at miste mine loggede data.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.