Vigtigste > De Bedste Svar > Matt wilpers - hvordan man skal håndtere

Matt wilpers - hvordan man skal håndtere

Har Matt Wilpers en kone?

Matt Wilperser ikke homoseksuel, og han heller ikkegiftindtil nu.

Robin Arzon, her. Tak fordi du tilmelder dig. Velkommen tilbage.

Jeg ser virkelig frem til dagens emne. I har alle spørgsmål om karriereændring og forskellige aspekter af din karriere Så lidt baggrund om mig, jeg har været hos Peloton i årevis, men før det var jeg faktisk advokat.

Så jeg er en reformeret advokat. Jeg havde en hel karriereændring, da jeg var i begyndelsen af ​​trediverne, og vi vil tale langvarigt om min egen erfaring, og hvilke råd jeg kan give, og hvilke råd jeg kan trække på den erfaring for at starte en ny karriere fra advokat til at blive en leder inden for wellness-området for at være tegn på, at du har brug for en reel ændring? Så så er du nødt til at zoome ud og se, hvordan du har det i slutningen af ​​de fleste dage, de fleste uger. Hvert eneste job vil have et hektisk aspekt, som vi måske ikke nødvendigvis elsker, men ligesom ethvert meningsfuldt forhold i dit liv, hvis det er negativt det meste af tiden, er det ikke nærende, det suger energi i stedet for at give det, det vil sige når du har brug for at foretage denne type intern revision af din interne samtale.Da jeg var advokat, tjekkede jeg tre ting, der gjorde det muligt for mig at bedømme hvor? Jeg var, hvor jeg ville være, og hvilke færdigheder og ressourcer jeg muligvis havde brug for for at foretage ændringen. Så de tre søjler for mig var, jeg lavede en åndelig revision, som om, hvor er min energi, hvordan jeg følte finansiel revision for at se, hvordan min økonomi ville spille, hvis jeg forlod mit advokatfirma. Og så gjorde jeg mere af en praktisk test, som en procestest, hvordan tilbragte jeg mine dage, hvor kunne jeg optimere min tid for overhovedet at bruge energi eller tid, der naturligvis er en meget, meget begrænset ressource for os .

Tid er vores mest værdifulde valuta. Så denne slags tredje spand var bogstaveligt talt et tilbageblik på min dag og spørgsmålet om, hvor kan jeg tilpasse for virkelig at udforske denne? Skift job og vurder, om du virkelig er glad i Et job kræver tilstrækkeligt perspektiv og en kort afstand for at sige: Har jeg en dårlig dag? Har jeg en dårlig måned? Eller tager det lang tid nok, at jeg måske har taget det forkerte valg i dette partnerskab. Og så graver du lidt dybere og spørger, er dette den forkerte arbejdsgiver, den rigtige industri? Eller er dette den forkerte industri? Eller er det den rigtige branche, men min rolle er forkert? men det tager lidt tid.

Og når du har givet ham tid, skal du zoome ud og undre dig over, hvordan har jeg det meste af tiden? Og en rigtig lidenskabelig karriere, vil jeg sige, er fyldt med meningsfuldt arbejde det meste af tiden. Der vil altid være ting, vi ikke vil gøre. (ler) Der vil altid være noget, der gør os trætte eller føler os trættende.Men det meste af tiden tror jeg, at når du er i harmoni, har du det rigtig godt med, hvad du laver. Hvordan overvandt du frygten for fiasko, forandring og det generelle ukendte? W Heldigvis kørte jeg allerede maraton og ultramaraton, da jeg besluttede at planlægge min afgang fra loven. Selvfølgelig er der frygt og bange.

Men i sidste ende får du tillid i den anden ende. Så for mig trak jeg min styrke fra det. Jeg opfordrer dig til at se på aspekter af dit liv, huske øjeblikke i dit liv, når du rejste dig, da du vendte dig, når du rejste dig, behøver det ikke at være karriere relateret.

Og jeg tror, ​​at motion er medicin, motion er gødning for hjernen, en øvelse, hvis du ikke har et fitnessprogram, kan jeg varmt anbefale at starte, fordi det er godt for selvtillid og for at give næring til angst. I sidste ende er du nødt til at fokusere på de øjeblikke, hvor vi følte os trygge, og den slags bemyndigelse udnyttede os og styrket vores spir Hvordan vidste du, at tiden var inde? Hvordan vidste du, hvad din nye vej ville være? Var der et aha-øjeblik? Hør, der er ikke noget rigtigt tidspunkt til at omorganisere dit liv fuldstændigt. Der vil aldrig være et godt tidspunkt at føle sig ubehageligt, der vil aldrig være et godt tidspunkt at forlade et virkelig vigtigt forhold, for det er det, et arbejdsforhold med en arbejdsgiver er et vigtigt forhold.En, som vi er økonomisk afhængige af, og i mange tilfælde også en følelsesmæssig forbindelse, vil der ikke være noget rigtigt tidspunkt. Så læg det hele sammen. For mig var der ikke et eneste aha-øjeblik.

Det var virkelig en to-årig langsom proces med at udføre de revisioner, jeg nævnte, og lidt efter lidt, lidt efter lidt, kom der meget op. Et tip, jeg vil give dig, er at give dig selv lidt af en landingsbane, men ikke for meget landingsbane, fordi for meget landingsbane kan give de unge en slags tristhed, hvor du foretager ændringen. Jeg indstiller en kalenderaftale på 10 m inutes om dagen , og i de 10 minutter hver dag tegnede jeg det lidt mere. Og jeg nåede ud til en anden og bad om et informativt interview, og jeg undersøgte brands og andre virksomheder, som jeg gerne ville arbejde med, og jeg tog yderligere 10 minutter på at sætte en ting mere på mit visionskort som om alle disse små ting tilføje op til en masse.

Så jeg vil sige minimalt, afsæt 10 minutter om dagen til denne udforskning, men der vil ikke være nogen ret

Der er ikke bare dette ene øjeblik. For de fleste af os vil det være mange små ting, der vil føre til en bredere konklusion om, hvornår det er tid til at ændre dette. Hvordan håndterer du hadere, venner og familie, der har tvivlet på dig? Heldigvis har min ven og familie været utroligt støttende for min kernekraft.

Jeg er virkelig, virkelig taknemmelig. Mine forældre har altid stolet på min dømmekraft, og jeg ved, at ikke alle gør det. Ligesom enhver anden stor beslutning har jeg haft en lignende slags forelskelse, når folk er sorte og planlægger et bryllup eller får en baby, velmenende (humrer), men forkert justeret råd, som du sandsynligvis får, når du er på randen af det hele Disse livsbegivenheder skyldes, at folk vil hjælpe og tro, at de hjælper, og det er ikke kun de mennesker, du sms'er og ringer til, og de familiemedlemmer, du møder i weekenden, men også hvem du er i at følge sociale medier, hvad slags podcasts, du lytter til, hvilke film du ser, alle disse ting skaber en diæt.

Du opretter en diæt af information og input, og vi kan kun behandle så meget, før vi bliver stegt på nogen måde kritikere. Ikke at alle skal sige ja til dig og være enige i din mening, men du vil lytte til den betroede kritiker, ikke kun kritikeren. Og selvom dette er din mor, far, partner, har du måske nogle vanskelige samtaler foran dig, for det er selvfølgelig mennesker, der er i dit liv i lang tid, men du behøver ikke at hævde dig selv og opføre dig med dine egne værdier, det er dit liv.

Var du bange for ikke at have en stabil indkomst? Hvordan håndterede du det? Jeg er bekymret for at være økonomisk stabil under overgangen. Helt gyldig. Jeg levede bevidst under mine omstændigheder i denne slags to-årige proces, før jeg flyttede, og så gav jeg mig en seks måneders landingsbane.

Og jeg sagde til mig selv, hvis du ikke har trækkraft, hvis du ikke har kundeemner i de næste seks måneder, så er du nødt til at genoverveje at gå tilbage til advokatyrket, enten i samme advokatfirma eller i en anden egenskab . Det var det, jeg gav mig selv, men sådan gav jeg mig selv en pude ved at gemme. Og jeg mener, jeg kunne ikke lide det, før jeg forlod mit advokatkontor, det var som ingen ferie, meget sparsomme gaver til ferie.

definition af cyklist

Det var fantastisk, jeg mener, det var meget slankt. Jeg spiste ikke meget ud, men jeg prioriterede virkelig min frihed på den anden side og begrænsede min økonomi i løbet af den tid, og jeg valgte en lejlighed i New York City. Det var under mine midler, så jeg vidste, at jeg ikke var, ville blive belastet med en månedlig betaling, som jeg ikke kunne betale, når jeg havde afbrudt mit godt betalte juridiske job.

Så det var en slags sammensværgelse, som jeg lavede, og så gav jeg mig selv en ydre grænse for, okay, når du først har levet på den mængde besparelser, skal du foretage en reel test af, om dette er realistisk for dig. Og heldigvis gjorde jeg nogle fremskridt, og jeg gjorde bestemt ikke, hvad jeg fortjente som advokat, men efterhånden fik jeg mig tilbage, og det var ikke rigtig et økonomisk tab, bestemt ikke længere. (griner) Nå, men det tog tid.

Sådan viser du, at du er kvalificeret i et nyt felt med manglende erfaring. Det er når du leder med lidenskab, og når du leder med historiefortælling og er villig til at starte fra bunden og lære fra bunden op. Malcolm Gladwells 10.000 timer er sådan et gribende stykke data for os kulturelt og sociologisk, fordi de 10.000 timer er mennesker, der ved mere end dig og er klogere end dig, og som udtrykker din lidenskab og grunden til den lidenskab.

Der er også ydmyghed, der går ind i ligningen. Vi skal være klar til at være livslang lærende og klar til at udføre jobbet og være den person, der ikke ved så meget, især hvis du er helt ny og sandsynligvis længe efter det. Jeg ledte efter et lokalt studie i New York City og udtrykte min lidenskab for at lære at dreje.

Og jeg har gjort det undervejs, kastet min bog ned, og mens jeg lavede alle disse andre ting, og jeg var bare klar til at blive nybegynder igen og blev virkelig guidet med min lidenskab og min historie og en vilje til bare at være den laveste på totempolen og udføre jobbet et par spørgsmål. Hvordan socialiserede du og netværkede et helt nyt område? Du dukker op. Du dukker op, hvor der sker noget.

Og nu er adgang virtuel, digital, faktisk meget lettere. Så hvad enten det er konferencer, jeg, jeg ved, at vi ikke rigtig har de samme happy hour-ting, men det gjorde jeg ikke rigtig. Jeg mener, jeg har været inden for wellness-området.

Jeg udtrykker min tørst efter denne viden og påskønnelse for deres håndværk. Jeg tænker på netværk som havearbejde. Du planter en masse frø, en masse frø med vilje og fortæller alle, der vil lytte, denne nye lidenskab, dette nye projekt, dette nye rush af dig og lidt efter lidt, når du bygger dig selv, hvis du har din egen færdighedsbase , start også med det for at opbygge antallet af mennesker, der er fortrolige med denne færdighedsbase.

Og jeg vil sige, gør du det fra et rigtigt sted, ærligt talt er det irriterende at vælge nogen, du tilbyder færdigheder, som du allerede har for at gøre det til et gensidigt forhold? Netværk ligner meget dating. Det har bare ikke et romantisk element. Det er som om du vil hjælpe de mennesker, du kan lide folk kender, (fnise) plante mange frø og se, hvad der vokser.

Sidste spørgsmål. Har du nogensinde oplevet bedragerisyndrom, og hvordan håndterede du det? Impostor syndrom er så almindeligt. Det sker, jeg tror, ​​vi alle gør.

Når du har opnået et vist niveau af succes, skal du være klar til at lade dig vinde; vi har sådan et øje med drømmen, men nogle gange begynder du at opleve elementer i drømmen eller den fulde drøm, og så tænker du, åh, jeg fortjener ikke dette. Hvem er jeg? Og du er nødt til at huske timerne og det rush, det tog for at få det. Jeg finder ud af, at ambitiøse mennesker altid ser på det næste. Det er som den næste målstregen, det næste hektiske øjeblik.

Og det er en god ting, for vi er altid i stand til at skabe det momentum, men vi tager ikke ofte tid til at sige: Wow, se hvor langt jeg er kommet. Se hvad jeg gjorde Og her er bare mit råd, du fortjener at være en del af det, så indrøm det. Vi kan være vores værste kritikere, men hvis vi virkelig viser vores styrke, modstandsdygtighed, fasthed og unikke historiefortælling, så kan du polere din krone og sige, okay, jeg fortjener faktisk at være her.

Jeg har mere at lære, mere at gøre, men lige nu fortjener jeg at være her. Så husk, før med magt baby Og alle jer, der udforsker disse knudepunkter for karriereændring, jeg forstår det, jeg har været der. Vi er livslang lærende, vi er livslange prostituerede, og jeg ønsker dig alt det bedste i dit næste trin.

Lad mig vide, hvordan det går, og hvad kan jeg ellers svare jer alle.

Hvor meget betaler peloton sine instruktører?

HvordanMeget gør Peloton instruktørerLave? SelvomPlatonoffentliggør ikke officieltlønninger, menes det, atinstruktørertjen $ 500 til $ 750 pr. klasse. Med 10 til 15 klasser undervist i en uge, eninstruktørkunne samle op til $ 585.000 årligt (52 uger / år * 15 klasser / uge * 750 $).9 2021.

Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton-firmaet, som angiveligt har flere kunder end endda spinggiganten SoulCycle. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, og i to uger tog jeg en 45-minutters peloton-klasse hver dag, og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, at jeg sandsynligvis aldrig vil være så fit igen Første ting først: For at finde ud af, hvor god det er af en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Forhåbentlig vil du finde ud af din grundlæggende fitness specielt til cykling. Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab på Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter.

Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint. Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt.

Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det, som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer. Det måler styrken på mine quads.

Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget, der kaldes en muskelkørsel. Sean: Så ville køre hvor meget elektrisk strøm du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som et meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for den såkaldte VO2 max.

Sean: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret. Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre uanset hvilken øvelse du laver. Benji: Jeg klarede mig under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam.

Men generelt var jeg i ret god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre. Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var temmelig ujævn, fordi jeg ikke rigtig kom på cyklen i starten.

Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at cykle ud på rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse, og jeg troede, jeg skar virkelig godt i klassen og så så og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg. Til min ære var der omkring 2.500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads er allerede begyndt at mærke det.

Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding. Jeg klarede mig lidt bedre i dag, se på det. 2.136. plads ud af 10.000 mener jeg, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og temmelig snart var jeg en wir ek i.

Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! Men jeg har ikke set så meget fremskridt; i stedet har jeg faktisk haft smerter. Jeg begynder bestemt at føle lidt smerte på min højre side, du ved, for at være ærlig ser alle mine statistikker ud i dag som de gjorde på min første tur. Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle temmelig skarpe resultater at se frem til.

Sean: Jeg tror, ​​hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, måske ser vi dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra retfærdigt til godt med din VO2 max. Benji: Jeg øgede det på min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor kurserne filmes.

Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg stod foran en lærer og i nærværelse af, hvad det ser ud til at være en af ​​de spændeste og mest attraktive i New York City. Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk.

Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme. Der var sandsynligvis forskel på 200 kalorier. Så jeg prøvede hårdere i studiet.

Min gennemsnitlige puls var 10% højere end derhjemme, men ifølge displayet på min studiecykel var min præstation og min kalorieindhold min laveste nogensinde. Så fair advarsel, kalorietælleren kunne være anderledes, hvis du ikke kører på den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg har det ret godt At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere.

Forhåbentlig er det tilfældet. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Træner: Når noget kommer til at tænke i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke cykle hver dag.

Ikke at det ikke var det værd, det er naturligvis bare for travlt hver dag. Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratorium.

Sean: Din første måling var 143,5. Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre masse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang.

Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt. Du har dine muskler.

Faktisk fik du 0,2 pund muskler i løbet af alt dette. Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun ét sted: mit venstre ben.

Kan du huske smerten i mit højre knæ, som jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder, og opbygge muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig på din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Så det var det hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja. Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste mennesker.

lang cykeltur

Benji: Wow. Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke, du øgede din styrke med hensyn til udholdenhed, med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, det, vi bruger glykogen til at fremstille For at producere kraft og styrke, du tabte faktisk.

Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt. Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund frembringer et pund og et kvart fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK.

Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb. Benji: OK. Og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig.

Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Hvem er Matt Wilper?

Matt Wilpers(B.B.A. '06, M.P.A. '07) er en stjernecykelcoach og fitnessinstruktør for Peloton, det revolutionerende teknologivirksomhed med mere end en million abonnenter. Siden han blev træner for Peloton, var han et fitnessorienteret teknologivirksomhed med en dedikeret kult, der er blevet berømthed i fitnessverdenen.

Hvem er den hotteste pelotoninstruktør?

Alex Toussaint,Platon

Hvis vi fortalte dig Alex's spin-klasse er let, ville vi lyve. Seniorinstruktørog hjemmehørende i Hamptons, Alex Toussaint har kørt sig til toppen af ​​fitnessbranchen, der underviser i 10 klasser om ugen, som ALTID er udsolgt på få sekunder.

Tre, to. (House Music) - Jeg er nødt til at tilstå. Løb var aldrig rigtig min ting.

Jeg blev aldrig løberens høje, fordi jeg normalt gør det, når jeg løber, to minutter før jeg skal stoppe, så pelotonet, fitnessmanien, der har et stort samfund om sin stationære cykel, kommer tidligere i år, virksomheden sendte sin andet udstyr, et løbebånd, og jeg tænkte, at hvis en cykel kunne få så mange mennesker begejstrede for at spinde, kunne det måske lære mig at køre. Og det er derfor, jeg har sat Peloton-slidbanen og mig selv på prøve de sidste to måneder ved at tilmelde mig mine første 5 km. Så jeg vågnede lige i midten af ​​februar, og jeg vil have dig til at møde min nye værelseskammerat.

Så her er sagen: det eneste sted, jeg kunne placere Peloton-løbebåndet, var i mit soveværelse, og selvom det var virkelig ubehageligt, ville jeg have det til at tilskynde mig til at bruge det så meget som muligt. Jeg var også temmelig følelsesmæssigt investeret i denne 5K, fordi vi skaffer penge til forskning i kræft i bugspytkirtlen, hvilket er noget, der er meget vigtigt personligt for en to gange overlevende. Planen er at træne tre til fire gange om ugen i to måneder, så får vi se, hvordan jeg har det. (Glædemusik) Hvis du ikke har hørt om Peloton-slidbanen, fungerer det sådan.

Enheden tilbyder forskellige kurser, såsom bjergtræning, gang / løbskombinationer og endda fysisk træning såsom arm- og benøvelser og yoga. Der er endda programmer til 5K-træning, eller du kan streame til en klasse, der i øjeblikket undervises live fra et studie i New York. Løbebåndet har en 32-tommers berøringsskærm, en soundbar i bunden og knapper på siden, der giver dig mulighed for at kontrollere hastighed og hældning.

Der er en knap til at springe til næste niveau og en anden til at stoppe slidbanen. Slidbanen har lamellære bælter med en solid struktur til glattere landinger. Da jeg ikke rigtig kører nu, kan jeg ikke rigtig sammenligne det med andre løbebånd, men jeg må sige, at jeg ikke rigtig havde smerter i knæet på Peloton-løbebåndet, som jeg har lavet fra andre klasser, jeg har taget fortiden.

Nu er det et skønt komplet stykke hardware, og det er bedre for $ 4500. Men hvor pelotonet skinner, er dets programmering. Der er en bred vifte af kurser, lærerpersonligheder og musikgenrer, der passer til dit humør.

Og fordi Peloton underviser i en ny klasse næsten hver dag, er der altid noget nyt at prøve. Der er også et par andre gamification-værktøjer, såsom: B. Achievement-badges eller udfordringer, som du kan gennemføre hver måned.

På din profilside kan du se statistik, f.eks. For eksempel, hvad er din hurtigste løbetur i de sidste 30 dage, eller den instruktør, hvis klasse du deltog mest i? Jeg fandt dette meget nyttigt til at spore fremskridt over tid, fordi det var så opmuntrende at se disse numre gå op og alle de kilometer, jeg har kørt, at jeg virkelig ville fortsætte (House Music) Hej, så det er lidt over en uge siden Jeg fik dette, jeg har haft Runseven Runs i de sidste ni dage, meget mere end - dybest set mere end jeg har gjort hele sidste år, tror jeg.

Jeg kunne virkelig ikke løbe mere end to miles hvert 30. minut, hvilket jeg synes er et godt sted at starte. Det faktum, at jeg bare kan rulle ud af sengen, tage mine sko på og bare starte i mine PJ'er, når jeg ville, hjælper faktisk meget med en 10-minutters opvarmningstur og derefter en 30-minutters begynder- eller mellemklasse klasse. Det er faktisk sjovt, hvor godt gamification-funktionerne fungerede.

For eksempel var jeg to miles væk fra et guldmærke i slutningen af ​​marts og tilføjede en power walk-session i slutningen bare for at få badgen. Overraskende nok var det lidt svært at komme ind i en live klasse. Enten var de super tidligt om morgenen eller nogle gange, at jeg ikke var helt hjemme fra arbejde.

Og da jeg var, var det som kropsvægtstræning, det var ikke rigtig det, jeg ledte efter. Jeg ville ønske, at der var flere live løbskurser, fordi det ville have været rigtig rart at se leaderboards hoppe rundt. Når alt kommer til alt handler Peloton om samfundet, og jeg vil virkelig gerne se dette i aktion. (rytmisk husmusik) Opdateringstid, jeg ser ret grov ud nu, men jeg er virkelig begejstret, fordi jeg skal vise dig alt.

kvinders cykelulykke

Jeg startede omkring to miles hvert 30. minut, og i dag er det første gang, jeg krydser 2,5. Faktisk kom jeg til 2,62, hvilket er noget som dette: vildt, hvilket er langt mere, end jeg troede, jeg kunne gøre, især da jeg hader at løbe igen.

Ja, jeg ved ikke, om jeg skal gøre peloton-kredit, der ville miskreditere mig selv for at have arbejdet hårdt, men jeg er lidt nervøs for at løbe udenfor. Men indtil videre, så godt, jeg er virkelig begejstret. Jeg kommer sandsynligvis snart tilbage.

Den første måned i Peloton er som ugen efter et nytårsresolution. Jeg var konsekvent, jeg var motiveret, jeg så fremskridt meget hurtigt. Så mistede jeg min rutine. (stille husmusik) Jeg er lige færdig med dagens løb.

Jeg må indrømme, at jeg ikke har været særlig god til at holde mine løb i den sidste uge, som du kan se, det har været de sidste par måneder siden jeg startede den 19. februar, og jeg har sprunget over mange dage den sidste uge. Det var bare lidt travlt. Min fejl.

Men det gode er, det ser ud til, at jeg stadig bliver hurtigere med hvert løb. Mit tempo er stadig ret langsomt, men hvis du sammenligner det med den allerførste gang, jeg trænet, er jeg steget meget. Under alle omstændigheder har jeg nu omkring to eller tre uger til mine 5 km, som er nervepirrende.

Lige nu er tempoet godt, jeg tror, ​​jeg skal bare fortsætte med at holde tempoet alene, da løbebåndet holder tempoet for dig. Så nu hvor vejret bliver godt i New York, løber jeg udenfor og ser, hvordan jeg har det. I de sidste par uger før mit løb trænede jeg faktisk udenfor og havde at gøre med pelotonet.

Men inden løbet var jeg stadig ret bange. (upbeate electronic music) 7:00, vi er virkelig nødt til at komme ud, før vi er forsinkede. Meget nervøs, fik ikke søvn.

Men det er okay, lad os gøre det. - Jeg tror du kan klare det. - Tak mor.

Jeg tror, ​​jeg er omkring en og en halv kilometer, to. Hvad synes du, Rick? - Åh, en kilometer og - - skift? - Skift - Ja. - Kilometer og en tredjedel. - Føler dig godt, har det godt, lad os gøre det. - Drej til højre. - Ja, hold op stærkt. (Crowd jubler) - Okay, jeg sluttede ved 32, hvilket er skørt.

Jeg ved ikke, hvordan jeg efter den anden mil var meget åndenød og træt, men så tror jeg, jeg så folk lige før målstregen, og alle følte sig så energiske. Og der var et hav af lilla skjorter, der føltes let, bare fortsæt, og jeg gjorde det. Det er en god dag, så det gik sådan fra sengen til 5K, og nu vil du sandsynligvis vide, om Peloton-slidbanen er. Der var bestemt et par ting, jeg ikke kunne lide ved maskinen, såsom hvordan skærmen ryster lidt, når jeg løber, og den lejlighedsvise softwareforsinkelse, der påvirker strømmen af ​​peloton er kurserne, og jeg fandt dette at være det mest nyttige aspekt ved at tilskynde mig selv til at udøve hver uge.

Jeg er virkelig sjov at følge instruktørerne, og hvordan de førte kurset gennem kurset med små foredrag om aktuelle begivenheder som international kvindedag eller endda vittigheder om New York-vejret $ 20 om måneden, hvilket er meget mere værd, hvis du allerede har en løbebånd, medlemskab af gymnastiksalen eller planlægger at løbe udenfor. Så til sidst, selvom jeg aldrig helt fandt løberens høje, er jeg virkelig taknemmelig for at kunne sige, at jeg nu kan klare 5k. Oplevelsen gav mig stor tillid til at køre endnu et løb.

Og selvom det var rigtig latterligt at have Peloton-slidbanen i mit soveværelse, har vi været igennem meget sammen, og jeg tror faktisk, jeg vil savne det. Mange tak for at kigge, det betyder meget for mig at dele denne rejse med dig, og jeg vil gerne vide, hvilken slags teknik du brugte til at opnå noget, som du aldrig troede, du kunne gøre? Lad mig vide kommentarerne.

Er Matt Wilpers en triatlet?

Fitness som en livsstil

Matthar konkurreret i mange sportsgrene, herunder svømning, basketball, tennis, hockey, fodbold, besætning, wakeboard, langrend og track distance running,triatlon, og landevejscykling.

Hvem er den bedste pelotoninstruktør for begyndere?

Men når du begynder at føle dig klar til lidt mere af en udfordring, vil jeg anbefale at prøve klasser med Hannah Marie Corbin, Cody Rigsby, Hannah Frankson, Christine D'ercole, Matt Wilpers og Jenn Sherman. De er alle virkelig imødekommende, anerkender forskellige niveauer og føler sig generelt ikke meget skræmmende.

Hvem er Emma lovewell?

Emma Loveweller en Martha's Vineyard indfødt og en kvinde af alle brancher. Hun har brugt meget af sin karriere inden for fitness og wellness som professionel danser, dansetræner, fitnessmodel, personlig træner og pilatesinstruktør.Emmavar også DJ og bringer denne kærlighed til musik til hendes undervisningsstil på Peloton.

Hvem er den ældste pelotoninstruktør?

Sherman er nu en af ​​32instruktørerder guider de 4,4 millionerPlatonabonnenter gennem den type træning, de ønsker, når som helst, hvad enten det er på en stationær cykel, løbebånd, yogamåtte eller udenfor på den åbne vej. På 52 er hun også stolt over at sige, at hun er firmaetsældste instruktør.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

2020 uci verdensmesterskaber på vej - praktisk løsning

Hvem vandt UCI Men's Road Race 2020? Franskmanden Julian Alaphilippe

Cyclocross verdensmester - hvordan løser vi det?

Hvem vandt cyclocross mesterskabet? Mathieu van der Poel kom sig efter et andet omgangsnedbrud, inden han satte en masterklasse på cykelridning for at opnå en fjerde elite mænds cyclo-cross verdensmestertitel. Den 26-årige afsluttede en ren fejring af verdens titler til Holland fra UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet i den belgiske kystby Oostende.

Runner's verdens digitale abonnement - hvordan man løser det

Hvor meget koster et Runner's World-abonnement? Et år siden lanceringen har Runner's World + -medlemskab haft 18.000 tilmeldinger med 13.500 nuværende aktive medlemmer, hvoraf 60% har tilmeldt sig det årlige abonnement, der koster $ 50 eller $ 30 for eksisterende trykte abonnenter. 10.03.2020

Uci verdensmesterskabsvej - mulige løsninger

Hvor kan jeg se UCI Road World Championships? USA Cycling annoncerede den 4. september 2020 de atleter, der vil repræsentere USA i Elite mænds og kvinders tidsforsøg og landevejsløb ved UCI Road World Championships 2020, der finder sted i Imola, Italien den 24. - 27. september 2020. Du kan se alle væddeløb live på den olympiske kanal.

Verdens hurtigste kvinde 2016 - almindelige svar

Hvem er den hurtigste kvinde i verden 2020? Shelly-Ann Fraser-Pryce bliver den hurtigste kvindelige sprinter i live, løber bedste 100 m siden Florence Griffith Joyner. Kun en kvinde i historien har kørt en hurtigere kvindes 100 meter end Shelly-Ann Fraser-Pryce gjorde lørdag: Florence Griffith Joyner. 2021.

Runner's verdenshalvmaratonplan - varige løsninger

Er 2 timer og 30 minutter en god halvmaraton-tid? Sæt dine mål At afslutte et halvmaraton på mindre end to timer er et fælles mål for erfarne halvmaratonløbere. Højst konkurrencedygtige løbere sigter mod hårdere mål, som en halvmaraton på 1 time og 30 minutter (6:51 minutter pr. Kilometer tempo eller hurtigere).