Vigtigste > De Bedste Svar > Maks puls - enkle svar på spørgsmål

Maks puls - enkle svar på spørgsmål

Hvad er en farligt høj puls under træning?

Hvis dinhjerterytmeoverstiger 185beatspr. minutunder træning, det er farligt for dig. Dit målhjerterytmezone er området forhjerterytmesom du skal sigte efter, hvis du vil være fysisk fit. Det beregnes som 60 til 80 procent af dit maksimumhjerterytme.Du er måske meget dygtig til at måle dine kørsler efter omgang og tempo, men har du nogensinde tænkt, at hjerterytmen faktisk også kan være en vigtig måling? Jeg er Anna og jeg er Rick, og vi vil gå igennem brugen af ​​pulsen som et nyttigt værktøj, hvis ja? ja, hvis det betyder at finde ud af, hvad pulszoner betyder, hvad hver af dem er, hvordan man indstiller dem, og hvordan man anvender alt dette på din træning, skal du ikke bekymre dig, vi har fået dig dækket og glem ikke at afslut uret, fordi vi tjekkede ud, hvordan en pulsmåler kan give dig tidlige advarselstegn på sygdom eller overtræning, og glem ikke at klikke på Abonner og trykke på klokkeikonet, så du får besked, når vi uploader nye artikler for at hjælpe dig kør, hvad vi laver hver uge, hvorfor er puls? En sådan nyttig måling for løbere, hvis du laver nogen form for kardiovaskulær træning, betyder det, at din puls er øget, så det er en rigtig god indikator for, hvor hård du er. Når du løber med forskellige hjertefrekvenser, påvirker de dig, påvirker din fysiologi på forskellige måder. Træn forskellige systemer, og skift fokus for den type træning, du sigter mod.

At vide, hvilken pulszone eller zone, du træner i, kan hjælpe dig med at maksimere fordelene ved din træning eller restitution. Forskellige pulsniveauer i hvile og under træning, og de tilsvarende pulszoner varierer meget fra person til person, og det afhænger alt sammen af ​​en række forskellige faktorer, herunder alder, vægt, køn, fitnessniveau, temperatur og endda ting som medicin eller stress. Mere om din hvilepuls, og hvorfor det er vigtigt at overvåge den. Du kan opleve, at din puls svinger fra dag til dag og fra løb til løb En dag kan et tempo, der måske har følt sig let, føles meget sværere en anden dag.

Dette kan skyldes en række forskellige faktorer. Måske sov du ikke særlig godt natten før, du går måske glip af lidt og føler dig lidt dårlig, og stress kan også e.Derfor er det meget nyttigt at holde øje med din puls, mens du løber for at tage højde for alle disse forskellige variabler, som du muligvis ikke har. Nu bemærkes det, når det kommer til måling af din puls under kørsel, der er to hovedmuligheder: den første er optiske sensorer på dit håndled, så for eksempel på min Garmin vil du se blinkende LED-lys i bunden, der sidder på dit håndled så at lys med forskellige bølgelængder brydes af blodets bevægelse under din hud på din enhed, fortolker det derefter i pulsdataene for at give dig et antal slag pr. minut eller bpm.Nu er den anden mulighed en brystbælte, der bæres ved siden af ​​huden under det tøj, du har på, som din hjertefrekvens ville blive målt på hospitalet, hvis du havde masser af valg. Det er bundet til din hud, så en sender sidder i front og sender de data, den indsamler, til dit ur eller din telefon. Så hvis du bærer et brystbælte samt et ur, fører uret automatisk dataene fra armbåndet gennem sensoren på håndleddet, som du vælger. Det er sandsynligvis lettere at bære et ur, så nøjagtighed betyder sandsynligvis noget med den nyeste teknologi Brug af optiske sensorer og smarte algoritmer betyder det, at risikobaseret overvågning sandsynligvis vil være tilstrækkelig, men under visse omstændigheder kan nøjagtighed påvirkes af brugerens fysiske egenskaber, pasform eller aktivitetstype for maksimal nøjagtighed Sørg for at beholde din sensor rengør regelmæssigt, og at du har en god pasform omkring dit håndled.

Vær opmærksom på, at ting som tatoveringer og hudfarve kan påvirke nøjagtigheden af ​​aflæsningerne. Mange topatleter bruger en brystbælte for at sikre de mest nøjagtige og konsistente data, de har brug for for at passe nøjagtigt, forblive på plads og også have brug for fugt til at opfange de elektriske signaler, sved så snart du bevæger dig, eller lidt vand eller spyt inden dig Start. Pulszoner er en måde at måle træningseffekten på, når du løber, så nogle bruger et system med tre zoner, og der er ingen grund til, at du ikke rigtig kan bruge mange zoner, som vi gennemgår i dag De fem zoner, som du finder oftest og sandsynligvis mest brugt på Allgarmin ure, er hvor du træner virkelig hårdt.

Vi vil forklare, hvad hver zone betyder, men først skal vi fortælle dig, hvordan du træner din træning. Der er en række forskellige muligheder, men næsten alle af dem kræver, at du ved eller træner, hvad din maksimale puls er, nu er den nemmeste og nemmeste måde at gøre det på ved at bruge det, der kaldes rævformlen, hvor du tager nummer 220 og selvfølgelig trækker du din alder fra det mest af alt nu, dette er bestemt ikke den mest nøjagtige metode, da det, der måske er sandt for en 30-årig, for eksempel muligvis ikke gælder for en anden, især når du overvejer ting som kønshøjde og generel fitness. For eksempel er der to andre formler, der er lidt mere tekniske, som du kan bruge som alternativer, hvis du leder efter en rigtig hurtig måde at få dette nummer på, men ønsker at finde et nøjagtigt tal til din maksimale puls som den. puls for at forbedre din løb, skal du overveje, hvad der kaldes en stresstest, fordi du vil forsøge at komme så tæt på din maksimale puls som muligt. Du bør ikke og bør ikke prøve dette, hvis du har en medicinsk tilstand eller skade Hvis du har brugt dit ur eller dit pulsbånd i en hård tid, kan du spare dig selv smerten ved at skulle tage en stresstest og bare få den højeste pulsaflæsning fra den session, fordi chancerne er, at du er stort set langs har været tæt på din maksimale puls? Vi vil dog vise dig, hvordan du laver en stresstest, når du er klar, så du først kan varme op meget let for at opbygge dig selv til en maksimal anstrengelse inden for 10 til 12 minutter efter hård anstrengelse, så det er i racetempo Det kunne være hele 3 km, det kunne være 800 meter to gange, eller det kunne være to til tre minutters intervaller med hård anstrengelse.Det kunne starte cirka fem minutter fra slutningen af ​​en lang skråning, gradvist øge hastigheden nedenunder og derefter gå tilbage i fuldt tempo i to minutter for at hjælpe dig med at få din maksimale puls. Det er fuldt ud muligt at indstille alle fem zoner med bare det ene nummer som en procentdel af din maksimale puls, men der er en ting mere, vi vil anbefale dig at personalisere dine zoner endnu mere, og det tager din hvilepuls, der er et par måder at gøre dette på ved at bære dit ur i et par dage og have en god basislinie for din a. få den gennemsnitlige hvilepuls fra den, eller du kan simpelthen måle din puls først om morgenen og bruge denne værdi Nu, hvor du har din personlige maksimale og hvilepuls, kan du beregne din pulsreserve, som i det væsentlige er forskellen mellem de to, og dette er din nyttige pulszone, som du kan træne, så kan du træne dine zoner, som jeg skal træne dig, jeg skal vise, med Garmin Connect er alt, hvad du skal gøre, at vælge HRR fra drop -nedliste og indtast dine maksimale og hvilende værdier, så Zone 1 er mellem 50 og 60 procent af din pulsreserve, eller du kan beregne din reserve ved at bruge din Subtraher hvilepuls fra dit maksimale, og bereg derefter halvtreds og tres procent af dette nummer.

Føj disse tal til din hvilepuls for at få den nedre og øvre puls for zone 1 Zone to halvfjerds til firs procent for zone 80 til halvfems procent for zone 94 til hundrede røde procent for zonefive endelig hvis du virkelig er interesseret i din pulszoner for at måle så nøjagtigt som muligt, så er det muligt at gå til et laboratorium og få disse tests udført af en professionel pimpric i øret for at måle niveauet af lactat i det samt måle dit ilt gennem en maske som Jeg siger, det er muligt at gøre dette i et laboratorium, men du vil selvfølgelig betale for privilegiet, så nu hvor du har dine zoner oprettet, er her en hurtig gennemgang af, hvad hver zone betyder. Så hvis du ikke tog en Alab-test, skal du bare kontrollere din maksimale puls med en Astress-test, eller måske brugte du en af ​​formlerne fra tidligere i artiklen, så prøv det og brug vores eksempler til hver af zoner af opfattet anstrengelse, hvor meget du kan tale og hvor hård din vejrtrækning er, hvordan du måske vil justere dine zoner, mens du går, Zone 1 er en meget let anstrengelse, så det skal føles meget afslappet, og din vejrtrækning er let kontrolleret, du er i stand til At have en samtale og din opfattede anstrengelse er meget lav Zone to er let at gå, der skal sigte mod dine genoprettelsesløb, eller når du varmer op eller køler ned, skal du stadig være i stand til at have en fuld samtale - det skal føles en fire eller fem af Ten Stress Zone Three er et stabilt aerobt løb, du kan komme ind i dine lange løb. Overvej dette tempo, så vejrtrækningen stadig er godt kontrolleret - ikke uregelmæssig, men at blive lidt sværere Zone fire er en hård, vedvarende anstrengelse som en tærskel, skal du kun være i stand til en besvar spørgsmål med et par ord Zone fem er meget hård, det er intervaller og sprints, din vejrtrækning er meget sværere at samtale er umulig. Tænk næsten på din maksimale anstrengelse for alle de løb, du laver for at få en bestemt puls. Du kan indstille en pulsalarm på din Garmin for at fortælle dig det og give dig feedback med en brummer eller bingto for at fortælle dig, hvornår dit hjerte hastighed overstiger eller falder under et bestemt interval, dette er virkelig godt til at være i stand til at overvåge din puls, mens du løber uden konstant at se ned og se på dit ur.

Brug af dit ur giver dig mulighed for at justere din skærm for at fortælle dig, hvilken zone du befinder dig i henhold til farverne, så du ikke behøver at huske alle numrene, nu fortalte vi dig, at vi endte med et tip, så her er det, hvis du nogensinde kommer op til en tærskel løb og har en god idé om, hvilken type puls du forventer i betragtning af tempoet og forholdene, men du finder det meget højere, det kan være et tidligt tegn på sygdom eller træthed, og det ville være en rigtig god idé at reducere de forventede frekvenser, selvom det betyder, at du kører langsommere, og når du dukker op og finder dig selv i mere eller mindre sving, men det er faktisk svært at få din puls til den zone, du fortsætter med at stræbe efter, dette kan vær et tidligt tegn på, at du er under vejret eller måske overudnyttet, så bedst kalde det en dagstur hjem og hvile lidt, forhåbentlig har denne artikel besvaret dine spørgsmål om hjertet spist træning og hvordan det kan hjælpe dig med at løbe, hvis hvis du har spørgsmål, så giv os besked i kommentarerne nedenfor, eller måske begynder du at kigge på disse pulsdata, når du er færdig med din træning, fortæl os det og forhåbentlig ses vi næste gang her på løbskanalen

Er 200 en høj puls?Mere ilt går også til musklerne. Dette betyderHjerteslagfærre gange i minuttet, end det ville være i en ikke-atlet. Dog en atlethjerterytmekan gå op til 180 bpm til200bpm under træning. Hvilendepulsvarierer for alle, inklusive atleter.9. februar 2017

Er 190 en god maksimal puls?

At beregnedin maksimale puls, træk din alder fra 220. Hvis du f.eks. er 30 år gammel,din maksimale pulsville være190. Husk, dette er kun en guide.Din maksimale pulskan variere fra 15 til 20 slag / min i begge retninger.

Hvad er maksimal målpuls?

Målpulsudtrykkes generelt som en procentdel (normalt mellem 50 procent og 85 procent) af dinmaksimumsikkerhjerterytme. Detmaksimal satser baseret på din alder, trukket fra 220. Så for en 50-årig,maksimal pulser 220 minus 50 eller 170beatspr. minut.

Hvad sker der, hvis du overskrider din maksimale puls?

Træner over 85% afdin målpulskunne bringeduømme led og muskler. Det sætterdui fare for overtræning, hvilket kan modvirkedufra at træne, hvilket er helt uproduktivt.

Er 180 bpm for højt?

Dethjerterytmekan være somhøjsom 250slag pr. minut, men er normalt mellem 140 og180(et normalt hjerterytme skal være 60-100slag pr. minuti hvile).13. feb 2020

Kan angst forårsage upassende sinustakykardi?

Sinustakykardier når din krop sender elektriske signaler for at få dit hjerte til at slå hurtigere. Hård træning,angstvisse stoffer eller feberkangnist det. Når det sker uden klarhedgrund, det hedderupassende sinustakykardi(IST). Din puls skyder muligvis op med bare lidt bevægelse eller stress.25. feb 2020

Skal jeg være bekymret, hvis min puls er over 100?

Duskulle gernebesøg din lægehvisdithjerterytmeer konsekventover 100 slagpr. minut eller under 60beatsi minuttet (og du er ikke en atlet).19. oktober 2018

modstandsbånd med håndtag

Hvad betragtes som en farligt høj puls?

Takykardi henviser til enhjerterytmedet er for hurtigt. Hvordan det er defineret kan afhænge af din alder og fysiske tilstand. Generelt set for voksne, ahjerterytmepå mere end 100beatspr. minut (BPM) ertaget i betragtningfor hurtigt.30. sep. 2016

Er en puls på 190 dårlig?

Hvornår skal jeg se en læge

Du bør besøge din læge, hvis din puls konstant er over 100 slag i minuttet eller under 60 slag i minuttet (og du ikke er en atlet).
19. oktober 2018

Hvad mener du med maksimal puls?

Det er let at definere maksimal puls (HR max): det er det højeste antal slag pr. Minut, dit hjerte kan pumpe under maksimal stress. At bestemme din maksimale puls er dog lidt sværere - men fortvivl ikke. Først dog lidt baggrund.

Hvad er den maksimale puls ved 40 år?

Her er den nye formel: 211 - (0,64) x alder. Så ved 40 år er din maksimale puls 211 - (0,64) x 40 = 185 bpm Selvom den nye formel skal være mere præcis, er det vigtigt at huske på, at undersøgelsen fandt store maksimale pulsvariationer inden for hver alder gruppe.

Hvad skal min målpuls være for min alder?

Målpuls og estimeret maksimal puls. Ved fysisk intensitet med moderat intensitet skal din målpuls være mellem 64% og 76% 1, 2 af din maksimale puls. Du kan estimere din maksimale puls baseret på din alder. For at estimere din maksimale aldersrelaterede puls skal du trække din alder fra 220.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Solide gummicykeldæk - hvordan løser vi det?

Gør de solide gummicykeldæk? TANNUS SOLID DÆK Letvægtspatenterede flercellede skumdæk er 100% punkteringssikre.

Vintage motobecane-cykler til salg - Sådan repareres

Er Motobecane-cykler gode? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene.

Sådan parkeres en cykel - holdbare løsninger

Hvordan låser du din cykel på en parkeringsplads? Når du parkerer udenfor, skal du kigge efter: sikre, forankrede udendørs cykelstativ. Cykelstativ, hvor der er to kontaktpunkter med rammen, giver sikkerhed og stabilitet (dvs. post-og-ring pullerter, omvendt-U, løkker, forskudt hjulbrønd, vægbeslag, klædebøjler) god belysning. områder med høj eller medium trafik.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Carlton cykler - almindelige svar

Hvornår købte Raleigh Carlton? 1960