Vigtigste > De Bedste Svar > Michael O'leary Ryanair - hvordan man beslutter

Michael O'leary Ryanair - hvordan man beslutter

Hvor gammel er Michael O Leary?

Michael OLeary/AlderHer går en hjort ind i sovende mennesker. Her er du. (blød musik) - Hvis jeg har en idé, og folk siger, at det lyder lidt vanvittigt, så er det den rigtige idé - Einstein havde en vanvittig idé om tid til at tænke, jo hurtigere du bevæger dig, jo langsommere vil tiden gå forbi.

hvad kan en producent vinde ved at specialisere sig

En idé, som Rickey ville prøve. - Så vi er i centrum af San Francisco lige nu. Jeg havde denne skøre idé sidste år at sammensætte en løbende tur på en bus og se en masse af det vestlige USA på ingen tid: San Francisco, Yosemite, Zion, Grand Canyon, Las Vegas, Big Sur Coast og tilbage til San Francisco.

Syv dage, seks nætter, 24 af mine nærmeste kørende venner. Og for at sætte alle disse stykker sammen kræver det mange ting, hvis ikke dem alle, rigtigt. - Rickey er ikke fremmed for at turnere.Men det var umuligt at vide, om denne gruppe vidste nøjagtigt hvad? Du var lige ved at komme ind. - Jeg kan virkelig ikke tro, du tilmeldte dig dette. Det er det.

Dette er starten på Bus Run Bus. Se på alle disse idioter. (griner) Og så skal vi køre en rigtig sjov tur rundt i byen, 20 miles omkring spidsen af ​​halvøen og nogle af de mest berømte dele af byen. ♪ De siger, at der er noget i vandet ♪♪ Det fik dem alle så vanvittige færdige ♪♪ Ja, hvis du vil es Du må hellere lytte omhyggeligt ♪♪ Vi løber ikke, løber ♪♪ Hvis du vil, hvor vi mødes ♪ Vi ' på Baker Beach, jeg tror, ​​vi har en nøgen fyr. (Glad musik på et fremmed sprog) Jeg tror, ​​jeg har mistet halvdelen af ​​gruppen, måske mere. ♪ Vi ved, at vi kan gøre det bedre ♪ Og så gå tilbage til byen, tage bussen, vi er omkring klokken ni og os selv skynder os gennem natten og vågner op i Yosemite til en stor lang køredag ​​- hvem vil være højt oppe? Nej, jeg er ligesom, jeg falder ned fra store ting. - Jeg falder også, jeg vil bare sætte mig ned, hvor jeg er. - Jeg holder mig lav. - Dette burde ikke være et krydstogt.

Dette skulle være en bus fuld af ildelugtende løbere, der sov seks inches fra hinanden i en uge. Hvad der kunne gå galt (blød musik) Det er en bizar ting at vågne op et helt nyt sted. Især ved siden af ​​en busmængde med fremmede, som du kun mødte dagen før.

supplement til cyklingDenne gruppe består af mennesker fra hele verden. Canada, Mexico, Tyskland. Det virkede som om de kun havde trail løb til fælles.

Og en kæmpe grøn bus - vi er i Yosemite Valley, og klokken er 09:15, og vi skal være der kl. 20, bussen kører uden os. (Glad musik) - Der var ingen fastlagt sti, så løberne spredte sig bare i deres eget tempo. (Birds chirp) (Birds chirp) - Farverne begynder at dukke op.

Det er bare godt. Det ser også ud til at være tidspunktet på dagen. Hvis du stadig løber nu, prøver du ofte at skære noget eller slå solnedgangen.Eller komme hjem, før folk bekymrer sig om bus senere, eller er vi fortabt? (Skål) Jeg begyndte at planlægge, hvilket træ der ville krølle sig under - overraskende gjorde alle det tilbage til tiden. Så de sov, mens bussen kørte de 791 miles til den næste placering. (upbe musik) - Ja - I dag kører alle trin og personligheder som en gruppe.

Så for Rickey var det tid til at tælle. (taler på et fremmed sprog) - Jeg viser vores rute. Vi går, det er den eneste komplicerede del - vi var alle på samme løb, men det virkede som om alle målte det forskelligt.

Sekunder, trin, timer, manglende løbere. - Så det var to, fire, seks, otte, 10, 11, 12, ni, 10. - Fuld overkrop. - Dejligt. (Taler fremmedsprog) (motor drejer) - Vi var nu på vej til at løbe i de to mest forventede parker på turen: Zion og Gran Canyon, medmindre selvfølgelig noget gik galt. (spændt musik) - Vi er blevet instrueret om, at vi ikke har lov til at gå her på grund af vores tilladelse.

keto åndenød

Kan ikke filme her, det er også imod vores tilladelse. (blød musik) - Ved nærmere eftersyn sagde tilladelsen intet om kryptering eller tegning. Så vores gruppe forlod vores kørende ambitioner i bussen og satte kursen mod parken for at udforske i et lidt andet tempo.

Det er sjovt, selv at stå stille et sekund kan hjælpe med at holde bevægelse rundt omkring dig. Og sådan var denne lille gruppe løbere bare stående. Forbundet i kløfter, der var millioner af år gamle og så store, at de kunne ses fra rummet.

Efter to dage på disse jordforbindelsessteder besluttede Rickey at gå et sted lidt anderledes - vi bevæger os forbi den gamle skole Las Vegas og bevæger os mod den nye Las Vegas skole. Vi mødes ved midnat, så du har fem timer til at komme ind og ud af fængslet. - Las Vegas kaos ville være den virkelige test, hvis denne gruppe kunne holde sammen.

Selvfølgelig mistede Rickey hele gruppen på cirka fem minutter og brugte de næste fem timer på at spore dem. ♪ Jeg blev fristet ♪♪ Dit smil prøvede mig ♪♪ Jeg blev fristet ♪ - Jeg fandt lysafbryderen til kontakten Arco-skilt. (ler) ♪ Og et stykke tid ♪♪ Jeg var sikker på ♪ - Kør, Forrest, Kør! ♪ At jeg ville være den, der forandrede dig dig, og du vil være min ♪♪ Du vil være min ♪ - Vi er i skoven Vågnede op 47 miles uden for Las Vegas. - Alt går hidtil godt.

Folk ser ud til at have det godt. (blød musik) Det er ikke hvor du ville forvente oplysning, men Rickey kom med nogle gode punkter i denne log - hvis du tilbringer halvdelen af ​​natten i Vegas og halvdelen af ​​natten i bussen på bjergsiden og nu laver vi morgenmad og derefter forhåbentlig alle går op ad dette bjerg bag os. - Det sjove, som denne gruppe ikke havde, gør tiden hurtigere eller langsommere.

Det fik tiden til at forsvinde. ♪ Nu er jeg lige ved siden af ​​dig. Fireflies ønsker at købe ♪♪ Åben for Hunder l (griner) ♪ Højt på blues, derovre ♪♪ Ønsker efter rytmen som Mælkevejen Orion ♪♪ Vi ♪ (griner) ♪ Vuggeviser dvæler ♪ - Hvis vi renser alt op, vi er omkring fem miles fra vores sidste løb. 180 miles fra San Francisco. - Så vi er nødt til at gå, og det er meget trist, for nu er vi nødt til at vende tilbage til vores JO-B'er, der ikke løber, og det stinker. - Det var virkelig ikke et stort eksperiment til at begynde med.

Men det er svært at sige, hvad der skete over tid på en tur som denne. - Et to tre! - Yee-haw! (jubel) - Det var vores sidste. Sidste billede af turen - Det var en utrolig oplevelse - Meget eventyrlysten, næsten for eventyrlysten - Kan vi gøre det igen? - Vi har netop afleveret 25 Bus Run Busers i centrum af San Francisco.

cykeltræner træning

Bussen kørte væk, og nu er vi villige på benene igen - måske skulle vi ikke måle livet efter den tid, men af ​​de mennesker, vi bruger denne tid sammen med og selvfølgelig på de vanvittige ideer, vi kan passe ind i. (livlig musik)

Hvor bor Michael O Leary?

Hvornår begyndte Michael O'Leary at arbejde for Ryanair?

Efter at have studeret på Trinity College i Dublin var O'Learys første job som bogholder hos KPMG. Han arbejdede senere som finansiel rådgiver for Ryanair-grundlægger Tony Ryan, inden han blev medlem af budgetflyselskabet i 1988 som viceadministrerende direktør. Han blev administrerende direktør i 1994 og har haft rollen lige siden.

Hvem er Ryanairs administrerende direktør?

Michael Kevin O'Leary (født 20. marts 1961) er en irsk forretningsmand og administrerende direktør for Ryanair. Han er en af ​​Irlands rigeste forretningsmænd. Michael O'Leary blev uddannet på Clongowes Wood College, County Kildare.

Hvem er Michael O'Leary i Global 100?

Global 100: Michael O'Leary, Ryanair. Ryanair er et godt eksempel på en indenlandsk virksomhed, der har haft fænomenal succes på en international scene.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Thaden School Bentonville - hvordan man opnår

Hvad er Thaden-skolen? Thaden School er en uafhængig skole i centrum af Bentonville, Arkansas. Dens 30 hektar store campusplan, skolebygninger og landskab er designet gennem Design Excellence Program af prisvindende arkitekter Eskew + Dumez + Ripple of New Orleans og Marlon Blackwell Architects of Fayetteville, Arkansas.

Bortføring af glute bro - svar på problemerne

Hvad er en glute bridge med bortførelse? Placer modstandsbånd under dine knæ og læg dig ned på ryggen. Placer fødderne så tæt på dine glutes som muligt, skulderbredde fra hinanden, og skub dine hofter mod loftet. Hold denne position gennem hele øvelsen, mens du presser dine knæ udad og tilbage til startposition i en kontrolleret bevægelse.

Sådan vaskes mudret tøj - typiske svar og spørgsmål

Er det OK at vaske mudret tøj? Vaskes i varmt vand. 'Vask mudret eller beskidt tøj i det varmeste vand, som beklædningsgenstandens plejemærke tillader,' siger Ahoni. Dette muliggør en dybere rengøring, samtidig med at stoffets fibre stadig beskyttes mod at blive for varme. г.

Plus-størrelse cykel - enkle svar på spørgsmål

Hvilke cykler er gode for tunge kørere? Vores valg til de bedste cykler til tungere cyklister: Mongoose Dolomite fedt dækcykel med en stiv ramme. Indrammet Minnesota pålidelig mountainbike med seriøs kapacitet. Co-op cykler DRT almindelig mountainbike med 300 lbs. Firmstrong Bruiser Man cruiser-cykel til tungere mænd.

Depression fedt - hvordan man løser problemet

Kan depression gøre dig fed? Mennesker med depression eller angst kan opleve vægtforøgelse eller vægttab på grund af deres tilstand eller medicin, der behandler dem. Depression og angst kan begge være forbundet med overspisning, dårlige valg af mad og en mere stillesiddende livsstil. Over tid kan vægtøgning i sidste ende føre til fedme.

Pickle juice-pakker - Komplet vejledning

Kan du købe syltet juice af sig selv? Hvis denne nyhed giver dig en åbenbaringsjuice-åbenbaring, god: Du kan endda købe lige syltede juice ved gallonen - absolut ingen irriterende pickles inkluderet. г.