Vigtigste > De Bedste Svar > Micro scootere til voksne - løsninger på problemerne

Micro scootere til voksne - løsninger på problemerne

Hvad er den bedste scooter til voksne?I dag ser vi på de bedste voksne elektriske scootere og vejen til arbejde. Vi giver dig vores yndlingsmuligheder for dette års e-scootere, herunder de bedste kategorier for hastighed, holdbarhed, rækkevidde, bærbarhed og pris. Husk at denne liste er fra de scootere, vi testede. Så hvis du har brug for mere information om en bestemt scooter, skal du tjekke vores andre artikler.

Se også beskrivelsen for links til alle de nævnte scootere, da vi lægger linkene til de bedste tilbud og kuponkoder for at spare dig penge. Først på vores liste er den bedste pendler-e-scooter - Segway Ninebot MAX. Denne scooter kom på markedet for et par år siden og er blevet testet af så mange kørere, at den nu er blevet en af ​​de bedst sælgende modeller.

MAX kan rejse op til 40 miles på en enkelt opladning og har en tophastighed på 18 miles i timen. Den har en stor base og et højt styr, hvilket gør det perfekt til tungere eller højere kørere med en maksimal kørevægt på 220 kg. Det koster $ 799 fra Amazon med gratis Prime Shipping.Den eneste ulempe ved Segway MAX er vægten af ​​scooteren, som er 42 kg. Der er også en lidt anden MAX G30LP-model, der er meget ens, men et mindre 25-tommers batteri har rækkevidde, men det er også $ 100 billigere til $ 700 og 3 kg lettere end den almindelige MAX. Derefter er Segway Ninebot F40 en anden mulighed for pendling.

Det er en del af det nyeste Segway-sortiment og har en nydesignet stålramme med en robust konstruktion. Med en maksimal kørevægt på op til 265 lb, en tophastighed på 30 km / t og en annonceret rækkevidde på op til 25 miles, bliver F40 hurtigt en konkurrent til Segway MAX. Det kører lige så hurtigt, har et slankere design og vejer kun 35 kg.

Det har en startpris på $ 750, men der er nogle tidsbegrænsede tilbud, der tager det ned til kun $ 629. Tjek linkene i beskrivelsen af ​​denne artikel. Hvis du leder efter budgetvenlige scootere, der stadig har gode funktioner og solid holdbarhed, skal du tjekke GoTrax G4.GoTrax-løbehjulene er hurtigt blevet et første valg for chauffører i byer og byer. G4-scooteren kan rejse op til 20 miles i timen med en rækkevidde på op til 25 miles og til en pris af $ 600, men med en kuponkode sparer du $ 100, hvilket bringer det ned til kun $ 500. G4 har en robust ramme, 10 'dæk og en maksimal kørevægt på 220 lbs.

En af de unikke egenskaber ved GoTrax er den indbyggede sikkerhedslås med et udtrækkeligt kabel på siden af ​​den forreste stamme. Der er en firecifret lås, som du hurtigt kan indstille ved at vende en kontakt, indsætte din egen kombination og derefter indstille. Dette er de eneste scootere, vi har testet, og som har en indbygget lås, der er ideel til at holde din scooter sikker.

Hvis du leder efter mere rækkevidde, skal du tjekke GoTraxs GMAX, som har den samme opbygning som G4, men med et større batteri, der giver dig op til 45 miles rækkevidde, mens den sælger til $ 800. En anden god mulighed i lignende prisinterval er MacWheel MAX. MacWheel har en tophastighed på 30 km / t og en rækkevidde på op til 30 miles, med en robust konstruktion kan den bære kørere op til £ 220 og har også frontophæng, hvilket er en god tilføjelse til en scooter til prisen.Den er tilgængelig på Amazon med Prime til $ 700 og med kuponer for at spare $ 100. Den er nedsat til $ 600. MacWheel har også forbindelse til smartphone-app, hvilket er en anden ekstra bonus for en scooter i denne prisklasse.

Den eneste ulempe ved MacWheel MAX er, at den vejer 48 kg og er vanskelig at bære. På udkig efter en scooter, der er endnu hurtigere og mere kompakt på samme tid - se på Fluid Horizon fra FluidFreeRide.com.

Fluid Horizon når op til 40 km / t med en 500 watt baghjulsmotor med en maksimal effekt på 800 Wof. Det har også for- og bagophæng, der hjælper med at absorbere revner og bump. Og denne scooter kan foldes op for at være meget kompakt med evnen til at folde håndtagene ned.

Styrets højde er også justerbar, hvilket er fantastisk til mindre kørere. Horizon har en maksimal ryttervægt t på 265 pund og vejer 40 pund. For rækkevidde og batteri har du to muligheder, når du køber - $ 700 10,4 Ah, der tilbyder 20 miles rækkevidde.

Eller den lidt større 13 Ah, der giver dig 25 miles til $ 800. Vi testede 13 Ah-versionen, og vi kunne godt lide den hastighed og rækkevidde, den havde at tilbyde. Hvis du leder efter en hurtig, monster elektrisk scooter, skal du tjekke ApolloPhantom, som har en tophastighed på 38 mph.

Med to for- og bagmotorer med 1.200 watt har hver superhurtig acceleration. Til affjedringen har den en firdoblet affjedring - to foran og to bagpå. Phantom har et futuristisk design og en robust konstruktion, men er stadig slank og stilfuld.

anmeldelser af cykellamper 2015

Med en maksimal kørevægt på 300 kg, 5,7 'frihøjde og 10' dæk er dette udyr bygget til højere og tungere kørere, der ønsker kraft og hastighed. Og hvis alle disse specifikationer ikke skræmmer dig, forhåbentlig ikke prisen - den kommer ind for $ 2.100 og er tilgængelig i USA på FluidFreeRide.com.

Canadiere kan købe y direkte fra Apollos hjemmeside. Dernæst, hvis du leder efter en monster-scooter, der kommer til den rigtige pris, anbefaler vi HiBoy Titan, som tilbyder $ 1.000 eller med kuponer, der bringer det ned til $ 900, han har en tophastighed på 40 km / t, en 800 watt baghjulsmotor og en annonceret rækkevidde på 45 km. Titan har en robust og robust ramme med affjedring på både forhjul og baghjul.

Dette giver 6 tommer frihøjde, og dækkene er 10 tommer med luftslanger med en slidbane, der er god på både vej og off-road. Titan har også LED-lys indbygget i dækket på begge sider, der har et antal strobelygter i alle forskellige farver. Det ser cool ud og hjælper med at sikre, at biler ser dig på vejen.

En god scooter med mange funktioner og et slankt design er InokimQuick 4. Dette er en perfekt all-round scooter med en god balance mellem ydeevne, rækkevidde og bærbarhed. Den har en 600 watt bageste motor til en topfart på 40 km / t.

Det har også dobbelt affjedring sammen med et 10 tommer luftfilter LED-dæk, hvilket gør det til en super behagelig køreoplevelse og har en kørevægt på op til 220 kg. En anden unik egenskab ved Inokim er det superbrede dæk til dine fødder, hvilket gør det bredt nok til, at du let kan køre fremad. Scooteren har også et højdejusterbart styr, så du kan tilpasse det til mindre eller større ryttere.

Quick 4 er også meget let at folde sammen, da styret klappes ned, hvilket gør hele scooteren mindre og lettere at transportere. Til batteriet har det et 52 volt 16-ampere-timers batteri, der tilbyder en rækkevidde på op til 40 miles. Endelig vil vi gerne give Boosted Rev-Roller en hæderlig omtale.

Selvom Boosted er gået ud af drift, er Boosted Rev stadig en af ​​de hurtigste og mest avancerede scootere, vi har testet, BoostedUSA har fået fat i resten af ​​deres Rev-scootere og har stadig masser på lager at sælge. Rev har et fantastisk design, robust konstruktion og to motorer foran og bagtil prissat til $ 1.600, det giver masser af drejningsmoment fra linjen. Med en tophastighed på 24 km / t og en rækkevidde på op til 22 miles sikrer den en super hurtig og perfekt pendeltur - selvom den ikke har nogen affjedring.

BoostedUSA har også en 60 dages garanti på Rev og til længerevarende reparationer har de tusindvis af reservedele til rådighed til reparation af beskadigede scootere samt masser af forstærket tilbehør. Med vores kuponkode 'TECHWEWANT' modtager du Boosted Daypack-pendlerygsækken gratis med din ordre, som normalt koster 180 dollars. Okay, det er det for nu.

Virksomheder i artiklen sponsorerer os, men vi får en mindre provision, når du køber en. Så hvis du fandt denne anmeldelse nyttig, skal du følge linkene i beskrivelsen for at hjælpe os. Du kan også understøtte kanalen gratis ved at abonnere eller ved at trykke på Like-knappen.

Hvilken er den bedste mikro-scooter til voksne?

30BedstSparkeLøbehjul til voksnei 2021
 • Mongoose Trace KickLøbehjulEditorens valg.
 • Micro Kickboard Premium valg.
 • Razor A5 LuxBedstSamlet set.
 • Besrey let og nem at bære.
 • Swagtron K8 Titan-pendlerværdi for pengene.
 • Razor A6 designet til høje ryttere.

Denne kuffert fastgjort til en scooter imponerede millioner sidste år. Den TSA-kompatible håndbagage giver chaufføren hurtigere adgang til sin terminal. Tilskuerne diskuterede, om opfindelsen ville gøre rejsen lettere eller skabe nye problemer.

Og jeg er Chelsea. Vi tester opfindelser for at se, om de lever op til forventningerne. vi er her for at finde svarene på de vigtigste spørgsmål. det er sejt men fungerer det virkelig? befinder dig i en overfyldt lufthavn eller overfyldt togstation.

Alle disse mennesker rundt omkring. Og du skal prøve at bobbe og væve, så det starter og stopper meget. Så jeg tror ikke, det virkelig tager for meget tid.

Men virksomhederne hævder, at denne kuffert fører dig til din destination 50% hurtigere fordi en scooter er knyttet til den.

Og jeg tror, ​​at kravet vil være sandt. Jeg fandt det pænt og kompakt. Det virker ikke så omfangsrigt som forventet.

Det er her du placerer dine andre ting og sådan.

Det er her, du lægger dine ting og ting. Ved du, jeg kunne pakke den ting i tre eller fire dage. Bobby kom på ideen med vores scooterbagage.

Det var fordi der var en tid, hvor flyrestriktionerne var meget, meget strenge på en bagagevogn, så vidt det er let at folde, har du en snor her, du trækker i den og... den går inden for et sekund Kom nu, Chels.

Sæt din fod på den og træk op. Sæt min fod her. Okay, jeg skal et sted.

Vi besluttede at tage vores scooterkufferter til et af de travleste rejsecentre i New York City: Grand Central Station. Als hvis vi havde fået blik fra folk hele dagen god idé. Pas godt på.

Micro.ms, perfekt tak! Vær opmærksom. Efter pausen tager vi scooterkuffertene til et af de travleste steder i verden.

Vi tog scooterkuffertene til et af de værste steder i verden: Penn Station. Cirka 650.000 mennesker passerer her hver dag, hvilket er mere end JFK lufthavn, LaGuardia lufthavn og Newark lufthavn tilsammen. Planen er at finde en lang overfyldt hall scooter.

Vi tager vores tid på begge ture og ser, om scooteren reducerer vores rejsetid i to. Til venstre sir tak. Det tog solide 20 sekunder.

Jeg tror, ​​du kan komme meget hurtigt fra et sted til et andet. Så det løser et problem, men det rejser et andet. Så kuffertens scooter bringer dig muligvis ikke til din destination på halvdelen af ​​tiden.

Men hvert sekund tæller, og det kommer dig hurtigere derhen. Kuffert scooteren er vanskelig at styre i store skarer er en sjov måde at rejse på. Næste uge på 'It's cool, But Does I t Really?' Undskyld! Har nogen en behåret ryg?

Hvad er forskellen mellem en scooter og en mikroscooter?

Hvis højden passer til din størrelse, er det enstor scootervalg.
 • Razor A6Løbehjul.
 • Hudora Big Wheel Style 230Løbehjul.
 • Bopster Sport ProVoksen scooter.
 • MicroAffjedringLøbehjul.
 • WeSkateVoksen scooterMed dobbelt ophæng.
 • MicroDowntownLøbehjul.
 • VoksenSmudsLøbehjul.
 • Frenzy 205mm Kaimana Folding PendlerLøbehjul.

Hvilken mikroscooter er bedst?

Noglescootereikke har dem! Bremsen på enMini Microer let at bruge, robust og stærk.Mini Micro scooterehar en letvægtsramme, der gør det nemttilet barn til at styrescootermed tillid. Et barn er i stand til let at løfte og bærescooterover kantstentileksempel.

surly straggler pris

Er der en scooter til voksne?

Fuzion CityglideVoksenSparkeLøbehjul- Glat, Pro Push UrbanLøbehjul til voksne, PendlerLøbehjul, ByLøbehjul- FoldeLøbehjulog justerbar T-bar - store børn, drenge og piger (maks. 220 kg) Fuzion CityglideVoksenSparkeLøbehjul- Glat, Pro Push U Bygget godt, fantastisk til storevoksen, værddetpenge!

Bruger voksne sparkescootere?

Ja,voksnekan ridespark scootere, forudsat at de er designet tilvoksneog i stand til at holde vægten af ​​en voksenvoksen. Scooter stiger i popularitet blandtvoksneog er en fantastisk måde at omfavne en kropstræning i hele kroppen, der har en lav indvirkning på dine led!

Kan du køre på en scooter på fortovet?

En del af dette dækker brugen af ​​køretøjer på køretøjetfortov, som er pladsen beregnet til fodgængere. Ligesom med benzinscootere,du kanikke lovligtrideen elektriskscooter på fortovet. Go har en tophastighed på 30 km / t og såvillevære farligt forridei et rum beregnet til fodgængere.

Hvor meget vægt kan en mikro-scooter holde?

Detmaksimal vægtgrænsen er 35 kg (5 sten, 7 pund). Detscooteropfylder specifikt behovene hos børn i alderen 2-5, fordi den er let og kun vejer 1,5 kg.

Hvilken alder er en Maxi Micro scooter til?

DetMaxi Microer det bedstescooterfor børnalderen6-12 år. Med en justerbar styrhøjde, der gør det muligtscooterat vokse med dit barn, betydelig bagbremse (noglescooterehar ikke en), hård og stærk ramme og fodplade og i en regnbue af farver, stilarter og mønstre.03.08.2014

Er en mikro-scooter pengene værd?

Så jeg antager, for at besvare mit originale spørgsmål for otte år siden: ErMicro scootereVirkeligPengene værd? JA! (Men forvent ikke, at en to-årig får fat i detdeteller køb dem 3-i-1-turen på MiniMicro Scootersom er designet til småbørn op til 5 år.) Glad scooter!17. 2013.

Er der voksne scootere, der er bygget til at holde?

Og der er en Micro voksen scooter til alle. Kompakte og lette partnere til morgenpendlen. Luksuriøse modeller med dobbelt affjedring til at gå langt i total komfort. Små hjul til afhentning og lethed. Store hjul til ubesværet hastighed. Justerbar, foldbar, bærbar - en Micro-ride er ubesværet og spændende i lige mål.

Hvad gør en mikrovoksen scooter så god?

Fleksible dæk giver ekstra komfort og absorberer ujævnheder på vejen. Vores ophængningsdæk leverer den ultimative stødabsorbering til lange rejser eller tungere kørere. Vores schweizisk designede voksne scootere er konstrueret til at gøre hverdagsrejser bedre. Sundere. Hurtigere. Lettere. Grønnere. Og der er en Micro voksen scooter til alle.

Hvor gammel skal du være for at få en mikro-scooter?

Kvalitet og sikkerhed kommer først for os, så en Micro-scooter er den perfekte scooter til børn fra helt ned til et år. Micro voksne scootere er designet med bypendlere og travle forældre i tankerne; sparer tid og tager stresset ud af pendling, hvad enten det er på kontoret, skoleløbet eller begge dele.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.