Vigtigste > De Bedste Svar > Microdosering epo - hvordan man beslutter

Microdosering epo - hvordan man beslutter

Hvad gør EPO for atleter?

Ved injektionEPO,atletersigter mod at øge antallet af røde blodlegemer og dermed deres aerobe kapacitet. HvisEPOniveauerne er for høje, vil kroppen producere for mange røde blodlegemer, som kan tykke blodet, hvilket fører til koagulation, hjerteanfald og slagtilfælde.

Så længe der har været sport, har der været atleter, der leder efter en fordel og enhver mulighed for at hævde sig professionelt i dag og skifte til præstationsfremmende stoffer. Du hører om det i næsten alle sportsgrene. I USA er nogle af de bedste baseballspillere nogensinde blevet beskyldt for at bruge PED'er.

Amerikanske fodboldspillere er regelmæssigt suspenderet for mislykkede lægemiddelprøver i processen. Og så er der hele hjorte gevir spray ting. Der er ingen mangel på måder, atleter søger at forbedre deres præstationer på.

Nogle af dem arbejder, men til en høj pris for deres helbred, rigdom og andre virker bare slet ikke. Så hvilke er hvilke, og hvordan fungerer de og fungerer ikke? Giv mig et par minutter, så giver jeg dig nogle videnskabelige lektioner om, hvorfor svindlere aldrig vinder. Vi kalder dem stoffer, men de fleste præstationsforbedrende er egentlig kun versioner af de kemikalier, du allerede har i din krop.

Dette er de forbindelser, din krop bruger til at opbygge og helbrede sig selv og holde dig sund, i håb om at få mere ud af din krop, du kan ende med at komme ind i en verden af ​​smerte. HGH eller humant væksthormon er et godt sted at starte. Selvom vi alle har det, har mange mennesker ingen idé om, hvad det er.

Din krop producerer HGH fra hypofysen i bunden af ​​din hjerne. Det stimulerer vækst og celleudvikling og arbejder med et andet hormon kaldet insulinlignende vækstfaktor-1, også kendt som IGF1. HGH omdannes til IGF1 i leveren og har flere virkninger i hele kroppen, herunder øget knogle- og muskelvækst.

Naturlig produktion af HGH toppe i teenageårene, falder støt fra en alder af 30 år og falder resten af ​​dit liv. Væksthormon hjælper med at regulere stofskiftet hos voksne, men dets hovedformål er at stimulere vækst i barndommen. En injicerbar form af HGH er blevet fremstillet syntetisk siden 1985 og godkendt af U.

S. Food and Drug Administration til behandling af børn med vækstproblemer, genetiske lidelser og nyreproblemer. For voksne kan HGH ordineres til tilstande som knogletab eller højt kolesteroltal eller meget sjældne hypofysetumorer.

Trods de høje omkostninger; en månedlig levering af HGH kan koste op til fem tusind dollars. Humant væksthormon er blevet populært blandt atleter på udkig efter en fordel. En stor grund til dette er, at det er virkelig svært at se, fordi alle producerer det.

HGH begynder også at nedbrydes inden for 30 minutter efter injektion, så selv den bedste test kan kun opdage det ved unormalt høje niveauer af visse antistoffer i blodet inden for 12 til 24 timer. Men her er sagen. Faktisk er der for alle atleter og snesevis af sportsgrene, der bruger HGH, meget lidt bevis for, at det giver nogen forbedring af ydeevnen.

HGH kan stimulere muskel- og knoglevækst, men om dette fører til øget styrke eller udholdenhed er uklart. Forskere i Californien foretog for nylig en gennemgang af 44 undersøgelser af væksthormon hos atleter. Mere end 300 frivillige og alle disse undersøgelser tilsammen modtog i gennemsnit tyve dage med væksthormoninjektioner, svarende til en cyklus af lægemidler, som en eliteatlet kan bruge.

Mens de, der modtog HGH i stedet for placebo, øgede deres magre kropsmasse med over to pund, var der ingen målbar stigning i deres styrke eller træningskapacitet. Der var alle en undersøgelse, der rapporterede om en positiv effekt af væksthormon på atletisk præstation - University of Queensland videnskabsmand i Australien kiggede på 103 fritidsatleter i 2010 og fandt ud af, at de, der tog HGH, ikke viste nogen forbedring i styrke eller generel kondition, dog deres sprint gange på cyklen forbedret med 4%. Det er alt.

Ikke meget forskel, men i en konkurrence kan 4% være forskellen mellem at vinde guldet og slutte sidste. Hvilke andre undersøgelser og antidopingagenturer har fundet ud af, at når HGH bruges sammen med testosteron, og du kender opkaldsderivaterne af hormonet testosteron, forbedres ydeevnen? Hvis du sagde anabolske steroider, skal du vinde dig selv en guldmedalje. Jeg har talt om steroider før, men det er lidt umuligt at tale om præstationsforbedringer uden at røre ved dem igen.

Steroider er en type lipid- eller fedtmolekyle, din krop fremstiller to meget forskellige typer. Du er måske fortrolig med acorticosteroider. Dit hormon, der produceres af binyrerne der nede på dine nyrer, og de er nyttige med ting som immunfunktion, stressrespons og kontrol af inflammation.

Du har muligvis ordineret medicin, der er syntetiske versioner af disse steroider til behandling af ledskader eller en autoimmun sygdom eller bare et rigtig dårligt udslæt af giftig vedbend, hvorfor jeg tog det. Den anden type steroider er androgene anabolske steroider. det vigtigste af disse er testosteron, som som du ved producerer mandlige seksuelle egenskaber.

cykelmontering

Men steroiderne indeholder også forbindelser, der stimulerer syntesen af ​​proteiner og i sidste ende nye muskelfibre. Denne proces kaldes anabolisme, og steroiderne, der driver det, er anabolske steroider. Hvis det er syntetiske versioner, bliver de skurkene brugt ulovligt og faktisk misbrugt af atleter, det kan være det bedre udtryk.

Kombinationen af ​​steroider og motion kan øge en mands styrke med mere end 38 procent og er mindst lige så høj hos kvinder. Anabolske steroider kan være utrolig effektive, især hvis brugeren indtager mere end en. Dopingatleter tager typisk steroider i cyklusser, der varer mellem en og tre måneder, når vægttræning opstår i lavsæsonen.

Dette er også når de er mindre tilbøjelige til at blive testet. Når disse steroider injiceres eller sluges, migrerer de ind i muskelvæv, hvor de er bundet til receptorer på membranerne, der indeholder muskelceller. Receptorerne leverer steroidhormonerne til cellekernen, hvor de stimulerer anabolisme og syntese af proteiner.

Men anabolske steroider kommer også med nogle skøre bivirkninger. Forhøjede testosteronniveauer fører ikke kun ofte til øget aggression og sexlyst, men mærkeligt nok kan det også føre til skrumpende testikler, impotens og hjerteskader. Hos kvinder kan steroider forårsage ansigtshår, acne, leverskader, brystreduktion og ændringer eller komplet stop af menstruationscyklussen.

Nu hvor du spekulerer på, hvad kan jeg forsikre dig om, at denne krop er helt steroidfri. Jeg mener, skal jeg angive bivirkningen igen? Gør det ikke. Hvis du er mere interesseret i aerobe aktiviteter, især cykelløb, kan jeg også foreslå, at du ikke deltager i bloddoping? Cyklister og andre udholdenhedsatleter bruger ofte anabolske steroider, men doping af blod bliver mere almindeligt, hovedsageligt fordi det er sværere at opdage.

Denne type doping fungerer generelt på to måder. I mange tilfælde, enten gennem direkte blodtransfusioner, bruger atleter deres eget blod eller gennem injektioner af en anden syntetisk form af erythropoietin eller EPOa-hormon, som styrer kroppens egen produktion af røde blodlegemer. I begge tilfælde er målet det samme at øge antallet af røde blodlegemer i kroppen for at øge fysisk udholdenhed.

Røde blodlegemer bruger et protein kaldet hæmoglobin til at binde med ilt og frigives gennem din krop. Da din krop bruger op til 20 gange mere ilt under anstrengende træning, derefter under hvile, når du kan øge antallet af røde blodlegemer ved at have mere blod eller med EPO, kan dit væv fortsætte med at optage ilt. har brug for dem, og du kan cykle meget længere eller hvad som helst.

Og inden du ved af det, vandt du verdens mest berømte cykelløb ved at snyde. Den farlige verden af ​​PED'er er naturligvis ikke begrænset til HGH-steroider og bloddoping. Jo længere du ser ud, jo fremmed bliver historierne om atleter, der prøver at udnytte en fordel.

Dette inkluderer baseballspiller Manny Ramirez, der blev forbudt fra humant choriongonadotropin i 50 spil i 2009 efter at have testet positivt. Et hormon, som kvinder producerer under graviditeten. Det viste sig, at det også øger testosteronniveauet hos mænd og kan øge sædproduktionen.

Ironisk nok tager mange steroidbrugere HCG efter at have udviklet fertilitet. PED'er er heller ikke begrænset til sport, hvor konkurrenter vil være stærkere eller hurtigere. I 2008 blev to medaljer trukket tilbage fra et medlem af det nordkoreanske olympiske hold efter at have testet positivt for propranolol.

Propranollis er et lægemiddel, der bruges til at behandle forhøjet blodtryk og forhindre rystelser. Den pågældende sport skyder. Lignende PED-brug er også et problem i bueskydningsverdenen, hvor rystende hænder kan føre til dårlig præstation.

knirkende headset

Og så er der hjorte gevir spray. En PED, som du sandsynligvis ikke vidste eksisterede indtil 2012. Dengang indrømmede NFL-spiller Ray Lewis at bruge tingene i håb om at fremskynde sin bedring efter at have rivet en biceps.

Det fløjlsagtige væv af unge hjorte gevirer indeholder høje niveauer af væksthormon IGF1, som jeg nævnte tidligere. Dette er til dels hvorfor gevirer vokser så hurtigt. Nogle virksomheder hævder, at de kan udtrække dette hormon fra vævene og derefter lægge det i en spray, der kan gives under tungen.

Du vil uden tvivl blive chokeret over at høre, at der ikke er noget bevis for, at IGF1 med succes kan administreres i pille- eller sprayform af en, selvom hormonet kommer fra gevirerne og nogle superhjorte-populære kosttilskud på det newzealandske marked. Så her er mit råd til alle atleterne derude, valget er at injicere dig selv med syntetisk testosteron, der efterlader dig steril og ude af stand til at ændre mængden af ​​blod, du har i din krop eller købe nogle skøre bryggerier, som siges at være lavet af et hjortehoved, og for at lægge det under tungen anbefaler jeg ikke at vælge noget af ovenstående. Tak fordi du især har set denne episode af science show takket være vores tilhængere, uden hvem vi ikke kunne gøre dette.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ideer til os, kan du finde dem i kommentarerne nedenfor eller på Facebook og Twitter, og hvis du vil fortsætte med at blive smartere hos os, kan du gå til YouTube.com/scishow og abonnere godt

Hvor meget koster EPO-injektioner?

Epogen og Procrit er specialmedicin, der bruges til at behandle anæmi forårsaget af kronisk nyresygdom (CKD) eller kemoterapi, men de bliver ikke billige. En 30-dages levering af Procritomkostningergodt over $ 2.000, og priserne for Epogen er i gennemsnit omkring $ 600 pr. måned.22. 2018.

Vises EPO i urinen?

Når det injiceres intravenøst, halveringstiden for rekombinant menneskeEPO(rhEPO) som epoetin alfa, beta og zeta er kun et par timer, og derfor er vinduet til direkte detektion af rhEPO iurinEr lille.

Urinsystemet er bedst kendt for at fjerne metabolisk affald fra kroppen i form af urin, men dets rolle går langt ud over denne funktion. Fordi nyrerne filtrerer store mængder blodplasma, er de godt positioneret til at opdage ændringer i blodvolumen og sammensætning og reagerer i overensstemmelse hermed. Faktisk er nyrerne afgørende for at opretholde steady state eller homeostase af mange blodparametre, herunder blodvolumen og tryk, osmolalitet, niveauer af forskellige opløste stoffer, blod pH og antal røde blodlegemer.

Vandladning forekommer i funktionelle enheder i nyrerne kaldet nefroner. En nefron består af to hoveddele: en glomerulær kapsel eller Bowmans kapsel; og en lang nyretubuli. Renale tubuli af flere nefroner danner et fælles opsamlingsrør.

Dybest set filtreres blodplasmaet først i Bowman-kapslen. Filtratet bevæger sig derefter gennem det lange krumme nyretubuli langs et netværk af blodkapillærer, inden det kommer ind i opsamlingsrøret. I denne lange passage absorberes det nødvendige blod igen, og yderligere affald transporteres væk.

Denne proces bestemmer urinsammensætningen og reguleres i henhold til kroppens behov. Nyrerne styrer blodvolumen og tryk ved at fjerne mere eller mindre vand efter behov. Vandudskillelse gennem nyrerne reguleres af et antal hormoner, herunder: - Vasopressin, også kendt som antidiuretisk hormon, et hypothalamisk hormon, der fungerer som et svar, frigives ved lavt blodvolumen eller høj plasma-osmolalitet.

Vasopressin får nyrerne til at opbevare mere vand ved at øge vandforsyningen. Udskilles er ponseto lavt natrium i blodet. Aldosteron virker på den distale tubuli og opsamlingskanal for at øge reabsorption af natrium efterfulgt af øget vandretention. - Nyrerne selv producerer et enzym kaldet renin-processen som reaktion på lavt blodtryk Producerer hormon angiotensin II.

Angiotensin II øger blodtrykket på flere måder. Det indsnævrer blodkar, fremmer frigivelsen af ​​vasopressin og aldosteron og stimulerer tørstecentre i hjernen for at tilskynde vandoptagelse. - Atrielt natriuretisk peptider, ANP, udskilt af hjertets atriale myokardium som reaktion på højt blodtryk.

ANP sænker blodtrykket på forskellige måder Det udvider blodkarrene direkte. Det øger den glomerulære filtreringshastighed, som fjerner mere væske fra urinen. ANP hæmmer reninsekretion og derefter aldosteron.

ANP hæmmer også natriumreabsorption gennem opsamlingsrøret. Nyrerne kontrollerer blodets pH ved at øge mængden af ​​e. juster udskilt syre og genabsorberet bicarbonat.

Plasmabicarbonat filtreres i det første trin af urindannelse i glomerulus og genabsorberes derefter i blodet i det proksimale rør. Mængden af ​​reabsorberet bicarbonat reguleres som reaktion på ændringer i pH-værdier i blodet og fald i eksponering for alkali. Derudover danner opsamlingskanalen nyt bicarbonat, som slipper ud i blodet, når der er en høj syrebelastning.

Nyrerne frigiver erythropoietin, EPO, en stimulerende faktor for dannelse af røde blodlegemer for at kompensere for normal blodcelleomsætning. Når antallet af røde blodlegemer falder, f.eks. Ved blodtab, genkendes den resulterende iltmangel af nyrerne, som reagerer ved at få dem til at øge deres EPO-sekretion. Nyrerne er også involveret i calciumhomeostase.

Som reaktion på lave niveauer af calcium i blodet stimulerer parathyroideahormon, PTH, nyrerne til at producere hormonet calcitriol. Calcitriol fremmer absorption af calcium fra mad i tyndtarmen og øger calciumabsorptionen i nyrerne. PTH i sig selv får nyrerne til at opbevare calcium.

Hvor sikker er EPO?

Det er velkendtEPOved fortykkelse af blodet fører til en øget risiko for flere dødbringende sygdomme, såsom hjertesygdomme, slagtilfælde og hjerne- eller lungeemboli. Misbrug af rekombinant menneskeEPOkan også føre til autoimmune sygdomme med alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser.

Hvor hurtigt fungerer EPO?

Hvornårefter startEPOmedicin vil jeg føle mig bedre? Det vil tage tid forEPOmedicin tilarbejdei din krop. De fleste mennesker tager 1 til 2 måneder på at føle sig bedre.

Hvor effektiv er EPO?

Forbedrer 3-K-tiden med 6%; effekter varer mindst fire uger. En ny og pænt designet undersøgelse afEposeffekt på afstandsløbere har vist, at fire ugers injektion hver anden dag forbedrer 3000 meter køretid med et gennemsnit på 6%.02/20/2013

Hvor lang tid tager EPO-injektioner at arbejde?

Hvornårefter startEPOmedicin vil jeg føle mig bedre? Det viltagetid tilEPOmedicin tilarbejdei din krop. De fleste menneskertage1 til 2 måneder for at få det bedre.

justin williams cykling

Hvor injicerer du EPO?

Du har erythropoietin som enindsprøjtningunder huden (subkutant). Det gives normalt i låret eller maven. En sygeplejerske kan lære dig, eller en person, der passer på dig, hvordan man gør detindsprøjtedet. Hvis du eller en plejeperson ikke kan give detinjektioner, kan en distrikts- eller praksis sygeplejerske gøre det for dig.

Hvor længe varer EPO?

Forbedrer 3-K-tiden med 6%; effektersidstmindst fire uger. En ny og pænt designet undersøgelse afEposeffekt på afstandsløbere har vist, at fire ugers injektion hver anden dag forbedrer 3000 meter køretid med et gennemsnit på 6%.

Hvornår skal jeg tage EPO?

Natlysolie om aftenenkommer i kapsler, somkantages oralt eller indsættes vaginalt. Selvom der ikke er nogen standarddosering, er det standard tiltage500 til 2000 milligram dagligt efter den 38. graviditetsuge er begyndt. Hvis du vælger atbrug EPOstart altid med meget lave doser.

Hvad har du brug for at vide om stoffet EPO?

EPO stimulerer produktion af røde blodlegemer (erythropoiesis) i knoglemarv. Anæmi og hypoxæmi er almindelige årsager, der hæver EPO. rhEPO er processen med anvendelse af EPO som et præstationsfremmende lægemiddel (PED'er) rekombinant humant erytropoietin. EPO's historie?

Hvor ofte injicerer du EPO i urinen?

Det er relativt let at undgå påvisning i urin-EPO-testen. Det kræver en procedure kendt som mikrodosering. I stedet for at injicere EPO subkutant hver 3-4 dage injicerer atleter mindre mængder EPO intravenøst ​​hver nat. ”I stedet for at injicere 2.000 enheder Edgar [EPO] hver tredje eller fjerde nat injicerede vi 400 eller 500 enheder hver nat.

Er det sandt, at folk er døde af EPO?

Folk er døde af EPO. Det er utroligt udfordrende at administrere. EPO har eksisteret i lang tid nu, vi har opdaget i det sidste årti, at atleter er blevet fanget og er kommet frem med deres misbrug af bloddoping. Bloddoping er den rigtige aftale, og det virker, men det skubber atleter til en mørk side.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.