Vigtigste > De Bedste Svar > Mitchelton Scott - Sådan repareres

Mitchelton Scott - Sådan repareres

Hvad skete der med Mitchelton-Scott?

Det hold, vi kender somMitchelton-Scottændrer navne fra 2021 med GreenEDGE Cycling, der underskriver en partnerskabsaftale med Bianchi. Ledet af den australske forretningsmand Gerry Ryan har GreenEdge etableret sig som et hold i verdensklasse med en international rækkevidde.Jeg har en rigtig varm cykel her til dig. Dette er den helt nye Scott Addict RC fra Mitchelton-Scotts teamleder Adam Yates. Jeg siger helt nyt, fordi det er en helt ny model.

Jeg har aldrig set dette erstatte den eksisterende Scott AddictNow, før jeg kommer ind på alle detaljerne, vejer jeg det, måler jeg det. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du abonnere på GCN og også trykke på det lille klokkeikon, da det giver dig en underretning, hver gang vi uploader en artikel. (Elektroniske toner) Først skal jeg gennemgå funktionerne i den nye Addict gennemgå, og hvordan det adskiller sig fra den tidligere udgående version, og så forklarer jeg nogle af de ting, der gør det unikt for Simon, jeg mener Adam.

mountainbike styrstyper

Det er Adams narkoman. Jeg bliver ved med at ødelægge dem. Den originale Scott Addict kom dog ud i 2008.Den blev derefter opdateret i 2014, og det var den cykel, teamet brugte før, og det er den cykel, Adam kørte i stedet for den mere aerodynamiske Scott Foil. Det er nu blevet opdateret, og det bliver godt, mere aerodynamisk, som det er trenden med mange klatringcykler lige nu, så vi har disse sænkede sædeophold, der er blevet synonymt med lette aero-cykler. Vi har en D-formet sadelpind, der er mere modstandsdygtig og godt også lidt mere aerodynamisk.

Vi har aerodynamiske rørformer overalt. Det er så at sige optimeret til vindtunnelen og alt det der. Vi har ikke en gennemgående aksel foran her og denne meget aerodynamiske cockpit foran på cyklen, og interessant er den nye Addict bare en skivebremse.

Den forrige var fælge og skive, men nu har de kun skiver. Ikke overraskende er de nye afhængige alt, hvad nye cykler ofte er. så lettere, mere aerodynamisk, mere tilgivende, alt det der, men en ting, der slet ikke kan stilles spørgsmålstegn ved, er den forbedrede og stærkere integration.Jeg mener, at genkende kablet på denne cykel er virkelig et spil, og denne nye cockpit er, ja, temmelig imponerende. Det er faktisk meget pænt, og du kan li. faktisk se, ja, slet ingen kabler.

De er faktisk rodfæstet her, de hydrauliske linjer, de går gennem stammen, ned på topdækslet og derefter gennem hovedrøret og derefter ud, de vises kun her for tykkelsen og interessant nok er denne lille topdæksel her, jeg fik at vide det is er et lille magnetisk dæksel, der løsner sig, så du kan få adgang til stangboltene. Det er ret pænt. Det nye integrerede cockpit kommer fra Scotts interne komponentmærke Syncros og har også en ret usædvanlig form foran.

Den slags, ja, Y-form, og det skal forbedre stivheden og ydeevnen på styret. Jeg mener, det ser ret smalt ud på Adams cykel, så jeg har et målebånd. Lad os tage et mål og se, hvad der kommer ud af det.Det er faktisk ret interessant, Adams cockpit kommer ud på 15 inches, center til center, 16 inches, hvis du går fra barens kanter, men det er smukt? Interessant. Et smallere cockpit. Formentlig hjælper det ham med at blive smallere og mere aerodynamisk på cyklen.

Flere seje detaljer om cockpittet, vi har Garmin-hovedenheden med denne meget smukke integrerede K-Edge frontmontering, og de bruger det lille tether-kabel til at forhindre ricochet, som er ret cool. Og han har et par klatrehåndtag der, men den interessante detalje ved disse er, at de er placeret på hovedet end normalt, og jeg spurgte mekanikerne om det, og de sagde bare, 'Det er Adams præference'. Han kan lide en klatringskifter, og han kan lide det omvendt, så han kan røre ved det med fingrene.

En anden cool detalje er sadelpindeklemmen. Se på det! Det er et utroligt design, meget minimalistisk og tilsyneladende vejer det kun 12 gram, og det er et meget simpelt design. Jeg kan virkelig godt lide, hvor let det er at få adgang til skruen, og det er ret forskelligt fra mange af de kiledesign, vi ser i disse dage.

mountainbike shorts

Og hvis du ser på sadelpinden, kan du også se, at Adam kører på en lige sadelpind i stedet for en med layback, og hans sadel er allerede ret langt op ad skinnerne, lidt som Alejandro Valverde og også, jeg får det fortalt mekanik, at det bare er den position, han kan lide. Han kan lide at sidde meget langt frem over bundbeslaget. Så alt i alt med alle aero-ændringer og ændringer til rammen og det smarte nye Syncros-cockpit hævder Scott, at den nye Addict er 6 watt hurtigere end den foregående med 45 kilometer i timen.

Det lyder ikke meget, men for en Grand Tour-kandidat hjælper hver lille smule, og det kan helt sikkert gøre hele forskellen. når sekunder kan betyde forskellen mellem at vinde og tabe, er Mitchell-Scott sponsoreret af Shimano, så vi har fulde Dura HDi2'er hele vejen igennem, inklusive Dura-Ace-effektmåleren på kranketsæt-forholdskassetten, og årsagen er, at de første par trin er smukke lavt, det er det, han vil bruge. Jeg fik også at vide, at han også kunne bytte sit kranksæt til en 54-tand.

I øjeblikket er det 53-29, men når vi er i bjergene, kan du forvente, at det vil ændre sig, hvorfor vi også har inkluderet de dybere C60 Dura-Ace rørformede hjul. Selv når vi er ude i bjergene, forventer vi, at han bytter disse til den lidt lettere C40. Med hensyn til skivebremseskiver har vi 160'ere foran og 140'ere bagpå, og det ser ud til at være trenden hos de professionelle, der bruger skivebremser.

Dette ser også ud til at være båret af den neutrale service, 160 på forhjulene og 140 bagpå. Andre dele af sættet, der kompletterer cyklen, er den smukke Syncros-sadel med kulstiver, de virkelig lette Elite Leggero-flaskebure og de PirelliP Zero-dæk, som jeg er fan af, fordi jeg kan lide den måde, de gør gule Pirelli-logoer på matche de gule Scott-logoer. Det hele er meget farvekoordineret.

Okay så lad os tage nogle målinger, denne cykel er ret lille, og jeg spurgte mekanikerne, hvor stor den er, og de sagde, at det var en 18-tommer ramme, men Adam er en lille fyr, og det er derfor, han er en så god klatrer. Bagagerummet er ret vanskeligt at måle, for hvis stammen er d-formet af dette nye cockpit, men jeg siger, det er 120 millimeter stamme. Med hensyn til sadelhøjde, hvis vi måler fra midten, er det 68 centimeter sadelhøjde.

Og så sadelspidsen til midten af ​​bjælken, 50 centimeter cent på, det får jeg. Du har måske også bemærket, at styret også er en traditionel form snarere end en kompakt dråbe. Vi ser mindre og mindre af det.

Jeg har alle ventet på den gratis lydcheck. Jeg ved, at hvis jeg ikke gør dette, bliver du alle irriteret, så lad os rulle tromlerne, Jeremy - (trommelrullelyde) (spin-cykeldæk) - Ja, temmelig godt, temmelig godt. (mumler) Glat! Silkeblød.

Og nu vejer jeg det. Jeremy, tag sandhedens GCN-skalaer frem - (tromlerulle) - Okay --- Publikum er vild med forventning - Hvad betyder det? - 6,85. - 6,85 ooh! Skivebremser og dybe hjul! Det er nemt.

afvis bænk russisk twist

Det er rigtigt. - Det er virkelig let. - Wowzers, 6,8 kg til en cykel med hydrauliske skivebremser og fulde dybe sektionshjul.

Dette er imponerende. Du kan forestille dig, at det ville være endnu lettere med de lavere profilcykelcykler derinde, men ja, det imponerer mig, så giv ham tommelfingre op og del det med dine venner. Og for at se flere Pro Bike-artikler kan du klikke nedenfor, og hvis du vil have fantastiske GCN-t-shirts med et Alpe d'Huez-tema, så har du held og lykke, fordi vi har dem til salg i GCN-butikken.

Nedenfor er et link.

Hvad hedder Mitchelton-Scott nu?

Team BikeExchange

Hvem sponsorerer Mitchelton-Scott?

En af de største kit-ændringer i det nye år erMitchelton-Scott/ GreenEdge Cycling, der afslørede den 1. januar ennyt navn- Team BikeExchange - og en farvepalet i sort, hvid og celeste, der matcher deres nye cykelsponsor Bianchi.

Hvem er i Mitchelton-Scott holdet?

Holdejer, Gerry Ryan, havde tidligere forsøgt at sikre sig yderligeresponsoreringefter at Orica meddelte, at de ville stoppesponsoreringholdet efter sæsonen 2017. Fra 2018 til 2020 var holdet kendt somMitcheltonScott, med Ryan'sMitcheltonVine som majorsponsor.

Hvem er medlemmerne af Team Mitchelton Scott?

Mitchelton – Scott (UCI holdkode: MTS) er et australsk professionelt cykelhold på landevejskørsel. Lanceret i januar 2011 konkurrerer den på UCI WorldTeam-niveau. Holdet er under ledelse af Andrew Ryan og Shayne Bannan med Neil Stephens og Matt White som sportsdirektører.

Hvornår begyndte Team Mitchelton og Scott at cykle?

Mitchelton – Scott (UCI holdkode: MTS) er et australsk professionelt cykelhold på landevejskørsel. Lanceret i januar 2011 konkurrerer den på UCI WorldTeam-niveau.

Hvor fik Mitchelton Scott deres navn fra?

Selvom GreenEDGE havde oprettet et kinesisk-registreret kontinentalt mænds hold, Mitchelton-Scott i starten af ​​året for at tiltrække en ny navngivningssponsor i Fjernøsten, efter at Oricas femårige forpligtelse var færdig i slutningen af ​​2017.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Oakley feltjakke anmeldelse - løsninger på problemerne

Er Oakleys pengene værd? Som du måske forventer af et luksusmærke, kan prisen på Oakley solbriller løbe lidt højt. Et godt par Oakleys sætter dig typisk tilbage mellem 100 og 200 dollars. Men hvis du spekulerer på, om de er det værd, er svaret absolut. г.

Kyllingebryst gnider opskrifter - praktisk løsning

Hvor længe skal tør gnid sidde på kylling? Bland tørre ingredienser sammen i en lille skål og gnid ind i kyllingen, og sørg for at få gnidningen i kroge og kroge. Lad gnid sidde på kyllingen i op til 12 timer i køleskabet.

Hej til udholdenhed - almindelige svar

Er HIIT godt for udholdenhed? HIIT det op. Interval træning med høj intensitet - aka hurtige anfald af intens træning - kan hjælpe med at forbedre udholdenhed i forbindelse med traditionel træning. Trusted Source Aerobe højintensitetsintervaller forbedrer VO2max mere end moderat træning.3 april. 2014 г.

Hvornår ændrer ure 2016 dk - brugbare løsninger

Hvornår ændrede de britiske ure sig? I Storbritannien går ure frem 1 time kl. 1 den sidste søndag i marts, og tilbage 1 time kl. 2 den sidste søndag i oktober. Ure går tilbage 31. oktober. Årure går frem Ure går tilbage202029 Marts25 oktober202128 marts31 oktober202227 30. marts

Red Bull rampage live stream - hvordan man adresserer

Hvor kan jeg se Red Bull Rampage? Du kan se Red Bull Rampage 2019 live på Red Bull TV.23 окт. 2019 г.

Styrebremser - innovative løsninger

Er SRAM styrebremser gode? Enhver af SRAMs guidebremser er svære at slå for fremragende ydeevne på stien og en let servicelevetid, men Guide RSC er bare fantastisk, hvis du har råd til dem. Den største præstationsforøgelse i forhold til Guide RS-bremserne er de superglatte patronhåndtag drejelige. 28 maj 2017 г.