Vigtigste > De Bedste Svar > Mest pålidelige bærbare computer 2018 - hvordan man håndterer

Mest pålidelige bærbare computer 2018 - hvordan man håndterer

Hvilket mærke af bærbar computer er mest pålidelig?

ÆbleDa Apple faldt 16-tommer MacBook Pro, var der simpelthen ikke noget lignende i pc-verdenen. Selvfølgelig havde vi ting, der var meget kraftigere eller lettere eller med længere batterilevetid, men der var ingen bærbar computer sammenlignet med en allrounder, som jeg kunne pege på og sige: 'Pc'en ser ud, køb den bare!' Til i dag. XPS 15 og 17 var ment alvorligt fra starten.

Tjek dem ud: den høje skærm, aluminiumsbeklædningen omkring kanterne. Hvis mange års erfaring er nok til første glimt af disse ting, så er de måske de bedste bærbare computere derude, ligesom jeg leverer den bedste sponsorserie på markedet. Dagens artikel er bragt til dig af GlassWire.

Se øjeblikkeligt din nuværende og tidligere netværksaktivitet, opdag malware og bloker dårligt opførte apps på din pc eller Android-enhed med GlassWire. Brug tilbudskoden LINUS for at få 25% rabat via nedenstående link. (lys, glad musik) For at en bærbar computer skal være rigtig god, skal den opfylde alle de krav, du interagerer med: tastaturet, pegefeltet, skærmen og selvfølgelig chassiset, hvis nogen af ​​disse dele er irriterende, gør det ikke uanset hvordan det er let, kraftfuldt eller holdbart; Du vil til sidst vokse, jeg hader at bruge det, og XPS 15 og 17 er en mesterklasse, der får disse funktioner til det punkt.

vejrtrækningens ultimative funktion er atStartende med sagen er det ikke som om den gamle XPS 15 er dårlig. Det er bare, at det og alle andre Windows-bærbare computere nu føles tydelige i forhold til XPS 2020-serien; deres skærme er chokerende stive i betragtning af deres størrelse og tyndhed, den betryggende træk i hængslet føles high-end og uden på en Forudgående glat enfingernav, og kulfiberens øverste dæk giver tastaturet en utrolig stiv overflade at hvile på, hvilket gør en stor forskel. På noget som MacBook Pro eller XPS 13 med deres korte, snappy taster kan jeg absolut have et øjeblikkeligt øjeblik At sende en besked, men nogle gange har jeg svært ved at komme ind i denne strøm, som jeg f.eks. Kan på en ThinkPad, som jeg foretrækker lang skrivning, som et artikelscript.

Disse XPS'er lykkedes på en eller anden måde at matche dem begge perfekt, og de er en absolut glæde at bruge. Ved 1,3 millimeter nøglekørsel er det lidt mere end XPS 13, men det bevarer den fremragende Snapat af spidsen på rejsen, og det er bare, muah.

Men her er sagen, selvom dette er det bedste tastatur derude, har Microsoft, HP og Lenovo frigivet A-Plus-tastaturer i et stykke tid nu, så vi har et godt tastatur er ikke i nærheden af ​​så meget af en differentierer som hvad der ligger nedenunder : den absolut gigantiske pegefelt. Tak, Dell. Endelig har jeg noget konkret at sige, da jeg råber på alle de andre Windows-bærbare producenter for at opgradere deres trackpads.Det er stadig ikke så stort som 16-tommer MacBook Pro, men for at gøre retfærdighed over for Dell gjorde de ikke den ekstra plads, der blev skabt af Apples større rammer, nøjagtig og nem at bruge. Og sammenlignet med Windows-alternativer blæser denne trackpad bare, ja, det blæser dem alle ud af vandet, den eneste i samme liga er Razer Blade 15, men selv det er en B-Plus-Plus eller en A- Minusser sammenlignet med A-Plus, vi ser på her. Vær forresten opmærksom på, at nogle af de allerførste batcher af XPS 15son har en lille sving i bunden.

Hvis dette sker for dig, bedes du ringe til Dell for at få en erstatning. Dette er en fejl, og dette problem er nu løst. Øverst er der dog virkelig den skinnende stjerne, og jeg mener, fordi denne skærm rammer 500 nits.

Sådan går det fra top til bund til bunden af ​​enheden, virkelig, jeg mener, jeg har talt om dette før, men jeg har fundet ud af, at det ændrer den måde, jeg bruger det på, hvad der får mig til at behandle XPS 15 og så især 17, meget mere som et lille skrivebord versus en stor bærbar pc-top i live med 107% Adobe RGB-farvedækningsdækning og Delta-E-værdier over 20, yuck. Men ved simpelthen at åbne Dell Color Checker og vælge Adobe RGB til farveområdet faldt rørværdierne til et gennemsnit Delta E på fire og maksimalt seks. Den farve er nøjagtig nok til stort set alle andre end en professionel foto- eller artikelredaktør, og hvis du er en af ​​dem, har du sandsynligvis allerede dit eget kalibreringsværktøj alligevel.En klage over skærmen er mulighederne. Kom nu Dell, giv os en 1200 P-Touch-mulighed. Lige nu er 4K-berøringsindstillingen en $ 300 adder og ja, syg skærm, men det er virkelig stejlt for noget, jeg længe har følt ikke rigtig nødvendigt med disse skærmstørrelser.

Øverst på skærmen finder vi Windows Hello ansigtsgenkendelse, stadig min foretrukne måde at låse op for en bærbar computer, men sejt, hvis du er mere interesseret i fingeraftrykssensorer, tilføjede Dell også en smule af dem på tænd / sluk-knappen, og det var super nyttigt hvad, da iført masker er det hele raseri i disse dage. Forresten, hvis du spekulerer på, hvordan i helvede fik de et webcam? I den lille ramme øverst er svaret ved bare at gøre det rigtig dårligt, for at være klar, det er meget bedre end at have det under skærmen i bunden, så det kigger hele tiden på min næse eller hvad, men kom så Jeg skulle råbe på lttstore.com på min artikelopkald? De kan ikke gøre det.

Jeg sætter stor pris på varen. Hvad jeg dog virkelig kan sætte pris på, er højttalerne. Begge modeller er fremragende i denne henseende med en overraskende basdybde og en klar hub til en bærbar computer.

Jeg synes, det er ret sikkert at sige, at dette er nogle af de, hvis ikke de bedste, højttalere på en Windows-bærbar computer, selvom de ikke helt går sammen, lad os være retfærdige over for den utrolige lyd, Apple får ud af MacBook Pro kunne . Så som den bærbare computer, som du derefter interagerer med, knuste Dell den. Og hvis dette var tyndt og let, kunne vi stort set kalde det her, men med XPS 15, der samler 4 1/2 pund, og 17 er et fuldt pund tungere, har vi brug for nogle rigtige hestekræfter for at være okay for at retfærdiggøre vægten .

Hvorfor knækker vi det ikke op og ser, hvad der er indeni? (Luftstøj) For at åbne en af ​​XPS'erne er alt, hvad du skal gøre, at fjerne de otte Torx T5-skruer, smøre dem lidt og afsted. Normalt ville jeg ikke se to gange på en gulvplade lige nu, men disse, åh, det er kunstværker. De er CNC-bearbejdet af et enkelt stykke aluminium, og mellem kurverne, der blev dannet med en kugleendemølle, og overfladefinishen, de fik på ydersiden, kan jeg med rimelig sikkerhed sige, at dette ikke er en billig del, begge maskiner har massive batterier i forhold til deres størrelse, hvilket jeg anser for at være en obligatorisk opgradering forresten fra 56 watt timers batteri i basismodellen, med de 15 til 86 watt timer og de 17 tæt på det maksimale tilladte i en fly i USA med 97 watt timer.

Dette fik os omkring ni timer på XPS 15 og tættere på 10 timer på 17, men med lysstyrken på skærmen og ydeevnen for disse komponenter, hvordan du bruger disse bærbare computere, vil det i høj grad påvirke din batterilevetid i den virkelige verden. Jeg mener, der har været tidspunkter, hvor skærmen løb tør. Med SOLIDWORKS åben var det klart, at batteriet ville være tomt på bare fire timer.

Men så var der også denne ene gang, at vores batteritest mislykkedes efter et par timer på 17, og den fortsatte med at gå i tomgang i yderligere 17 timer. Batteri, lad os gå, begge har let adgang til to M.2 SSD-slots og to SODIMM-slots for at gøre hukommelse og RAM-opgraderinger lettere, men det er her lighederne stopper. forventer af en bærbar computer i denne klasse.

Vi har to varmeledninger og to blæsere, som giver i alt omkring 50 watt køleeffekt. I optimeret tilstand holdt denne løsning vores CPU omkring 90 grader med solid ydeevne, men Dell har også en Ultra Power Switch, der fik vores otte-core Core i7-10875H til at præstere bedre end en på bekostning af termik og muligvis lang levetid Top-tier desktop fra to år siden, men hej, vi sagde, det var en MacBook Pro-konkurrent, ikke? GTX 1650 vil have en ret anstændig spiloplevelse, hvis du er klar til at rydde indstillingerne og indstille din opløsning til 1080p, men dette er ikke en gaming-bærbar computer, og jeg forestiller mig, at den vil finde mere brug for at fremskynde gengivelsen i Premiere, og det gjorde SOLIDWORKS også ret godt, XPS 17 dog. Dell forstærkede virkelig sit spil, og dette er ærligt talt en anden klasse af maskiner.

abs øvelser på bolden

Tjek dette kølesystem. På disse to er et massivt dampkammer fastgjort til store fans, der kommer lige fra en fugtig drøm om en professor i termodynamik. Selv med 100 watt køling bliver Core i7-10875H stadig varm i Ultra Performance-tilstand, så vi vil ikke anbefale at bruge den hele tiden, men med den køling fik den en Cinebench R20-score på næsten 4.000, hvilket er denne ting Gør 20% hurtigere end en 16-tommer MacBook Pro, for ikke at nævne RTX 2060 Max-Q, der strimler AMD-GPU'erne, som Apple vedvarende bruger, i det mindste for nu, og en god på samme tid Leverer ydeevne i spil, det er sagen.

hvordan udtaler man vaskeskind

Selvfølgelig vil en dedikeret spiller til samme pris ødelægge enten XPS 17 eller 15, både med hensyn til grafikydelse og lydhørhed, hvor skærme med høj opdateringsfrekvens er stort set standard på alt over tusind dollars, men jeg tror næsten at alle andre end en fuldtidsgamer eller en artikelditor eller 3D-modeler vil være mere end tilfredse med den præstation, der tilbydes her, hvilket ikke betyder, at vi ikke har nogen klager, PSU kan ikke helt følge med. Så hvis du lægger en masse stress på CPU'en og GPU'en på samme tid, kan du endda miste batteriopladningen, selvom den bærbare computer er tilsluttet væggen. Nu har vi bekræftet denne adfærd, både med vores enhed og med vores Dell-repræsentant, der sagde, at det var en beslutning at holde størrelsen på strømforsyningen lille.

Og okay, fair nok, men jeg ville ønske, at der var en mulighed i konfiguratoren for en tungere og mere kraftfuld adapter, så kunden kan beslutte, hvilket kompromis de vil indgå, hvilket bringer os til det andet store kompromis: Intel CPU. Dette, ah, der er det, Zephyrus G14.Det huser en Ryzen 9 4900HS, en otte-core processor, der sætter Intels nuværende mobile chips i skyggen.

Med en mindre sofistikeret køleløsning ser vi højere multi-core-ydelse, højere single-core-ydelse og længere batterilevetid fra et fysisk mindre batteri. Nu vil jeg lade Dell springe denne generation over, fordi jeg kun har tilføjet Intel til sin XPS-rækkevidde. Jeg tror ikke, nogen har betragtet AMDs Mobile 4000-serie så god som den er, men næste gang vil jeg ikke være så tilgivende.

Jeg forventer en AMD-version af XPS 15 og 17 til dem af os, der ønsker den maksimale ydelse fra vores enheder næste gang. (efterligner luftstøj) (luftstøj) Også af retfærdighed over for Dell, hvis de var gået med AMD, ville de have savnet alle disse saftige Thunderbolt 3-porte, hvoraf 15 har to og 17 har fire. Og igen, de ville have gået glip af en af ​​de sejeste brugssager af XPS'erne.

Nu personligt ville jeg gerne have set mindst en USB Type-A, men stadig er denne ret cool. Så dette er Dell WD19TB, en Thunderbolt-dock, der giver dig mulighed for at gøre din XPS til en fuld desktopoplevelse med et enkelt kabel. Vi taler om to 4K-skærme, gigabit ethernet, en mus og et tastatur sammen med en eller to dongler.

Technology Connections oprettede for nylig et 27-minutters kærlighedsbrev om denne tilgang, og for mange mennesker er det en fantastisk måde at komme fra næsten problemfrit at skifte fra en fantastisk bærbar oplevelse til en god, mindre bærbar oplevelse, det være sig til arbejde eller spil. Som du sandsynligvis har gættet nu, er disse computere ikke billige. Vi taler for eksempel om fuldt ud Apple-priser her.

Jeg mener, de starter ved $ 1.300 og $ 1.400, men sagen er, at hvis du handler i denne prisklasse, synes jeg personligt, at der er bedre muligheder for en konfiguration, som jeg faktisk vil anbefale, du kan forvente mindst to store betalende til XPS 15 og tættere på tre til 17. Men jeg kan heller ikke rigtig klage, fordi de er forbandede dyre, selvfølgelig, men du får også det, jeg synes, er det bedste Windows-bærbare penge penge kan købe. Og hvis Dell kan finde ud af, hvordan man bringer AMD og Thunderbolt til den næste, er jeg måske endda villig til at kalde det perfekt.

Hvis den også havde en HDR OLED-skærm, måske en højere opdateringshastighed. 5G mobil forbindelse ville være rart. Bedre webcam.

Cachefunktionalitet på fingeraftrykssensorerne, så du ikke behøver at røre ved dem, når du kommer til loginskærmen. Jeg tror, ​​at en bedre GPU på 15 i ville være ret flot, og hvad med et baggrundsbelyst Dell-logo på bagsiden? Hvornår stoppede det for eksempel med at blive sejt? Så ville det være perfekt, ligesom min overgang til vores sponsorer som Squarespace. Du har måske hørt om Squarespace.

Det er den nemme måde at få et websted til at køre på få minutter. Squarespace er førende inden for design af websteder, og de er alle på en platform, hvilket betyder, at du kan gøre hvad som helst, endda købe domæner gennem dem. Du kan endda oprette e-mail-kampagner.

Dit websted kan være alt fra en personlig portefølje til et CV til et fan fiction-websted, eller du kan endda sælge ting. De har webstedsanalyseværktøjer, der hjælper dig med at spore dit websteds ydeevne og finde eventuelle svage punkter for at sikre, at du får en jævn strøm af trafik, og de har kundesupport tilgængelig 24/7 / 7, hvis du sidder fast. Selv vi bruger Squarespace.Bot h linusmediagroup.com og ltxexpo.com blev bygget hurtigt med Squarespace, så vent ikke.

Besøg squarespace.com/LTT for en gratis prøveperiode. Når du er klar til at komme i gang, kan du få 10% rabat på vores link nedenfor.

Tak fordi du kiggede med. For at lære mere om hvorfor Dell bør overveje at skifte til AMD, se vores anmeldelse af HP ENVY x360 For prisen er denne ting en virkelig sindssyg lille bærbar computer, takket være vores venner hos AMD.

radmini elektrisk foldecykel

Hvad er den mest pålidelige bærbare computer 2019?

Ifølge Consumer Reports skiller Apple sig ud sommest pålidelige bærbar mærke. Microsoft er derimod mindrepålideligendmestAndetmærker.10. juni. 2021

Hvilken bærbar computer holder længst?

Detbedste bærbare computeredu kan købe i dag
 1. Dell XPS 13. Denbedstsamlet setbærbardu kan købe.
 2. Apple MacBook Pro (13-tommer, M1)bedstMacBook på markedet.
 3. Acer Swift 3 (2020, AMD Ryzen 7 4700U)
 4. MacBook Pro (16 '',2019)
 5. Apple MacBook Air (M1, 2020)
 6. Dell XPS 13 2-i-1.
 7. Acer Chromebook Spin 713
 8. Asus ZenBook 13 UX325EA.

Ikke kun er en M1 Macbook-måde mere kraftfuld, den er billigere, og på samme tid vil videresalgsværdien af ​​hver Mac, jeg har sendt, sælges på bare et par dage. Intel ones not m1my 1800 4 port solgt til 1400 på en dag, mens 2700 XPS har siden været i brug i over seks måneder og kan ikke engang sælge for tusind, og jeg ved, at nogle af jer måske siger, at du kun kan få 16 optagelser af Ramon og en M1 macbook, men at 16 koncerter udfører en meget bedre end 16 optagelser i en Windows-maskine, som vi viste i vores XPS-sammenligning i dette Ram-afsnit, som jeg linker nedenfor, og når man sammenligner to lignende prissatte Mac- og Windows-maskiner som det nye LGgram, som er en fantastisk all-round bærbar computer, M1- Luft er bedre, grundlæggende koster alt 200 mindre, og derudover kan du sælge det et år senere med næsten intet tab, da ingen ønsker at købe din LG, hvorfor Dave Lee måtte lave en opdateringsartikel, hvori han siger macbook ai er for god, og det er den næste grund til, at du sandsynligvis ikke skulle købe en Windows-bærbar computer i 2021, medmindre det måske er sent i 2021; alle ved nu, at det takket være Apples skubarm endelig gør det til mainstream Disse maskiner har eksisteret i årevis med armprocessorer og Windows-laptops, men ingen brydde sig, fordi softwaren bare ikke var der, men så snart m1 kom ud, blev softwarefirmaer forsøgte at få deres x86-apps til armen til at fungere, og dette hjælper også Microsoft massivt, hvis du køber en Windows ultrabook, vil den være forældet hurtigere end nogensinde, og det vil også blive erstattet af lignende Windows-maskiner, der bruger kommende armprocessorer der udfører bedre, stille og seje pakker med killer batterilevetid, og du vil snart have en opgradering, ligesom mange Mac-brugere, men i modsætning til en Macit vil det være meget svært at få, så du bliver enten nødt til at give det væk for næsten ingen penge tilbage eller bare give det til nogen, du kender, hvis du vil købe en bærbar computer i 2021, medmindre det er en gaming-bærbar computer, ville jeg enten prøve endnu at vente lidt længere på en fantastisk ny Windows R-maskine eller købe en Mac i i mellemtiden er Arm endelig her og det ændrer den bærbare computers verden, og hvis du desperat har brug for en Windows-bærbar computer og har brug for den nu, skal du købe den fra en person som mig, der har en skør maskine, som de ikke kan sælge, og som vil give den væk til relativt ingenting, tjek Vadim'svid hvordan Apple satte endelig det sidste søm i Intels kiste derovre, og hvis du kunne lide denne artikel, skal du klikke ovenfor for at abonnere for at hjælpe os med at nå 1 million abonnenter i 2021, det var det maksimale og se dig i næste artikel

Hvad er de værste bærbare computere?

Hvad erLængsteVarigBærbare computere?
 1. MacBook Pro. Brandt Ranj. Sentsidstår introducerede Apple en ny MacBook Probærbarmed en brugerdefineret chip kaldet M1.
 2. ASUS Chromebook Flip C436. Amazon.
 3. HP Pavilion 15. Amazon.
 4. Razer Blade 15. Amazon.
9. juni. 2021

Kan bærbar computer vare 10 år?

Kantilbærbar computer sidste 10 år? Ja absolut. Hvis du passer godt på enbærbar, det kunnesidsti mere end10 år. Normalt er det første, der giver ud, batteriet, som dukannormalt udskifte eller bruge dinbærbarsat i.

Hvorfor er HP bærbare computere så dårlige?

Størstedelen afbærbare computere, efter volumen, produceret afHPlider af et par designproblemer, mest fremtrædende overophedning, og ting der relaterer sig til let at bryde. Bemærk, at allebærbarvirksomheder producerer billige, skørebærbare computereog dyre høje ende nicebærbare computere, medbærbare computere, som med mange ting, får du ofte det, du betaler for.20. jan 2015 g.

Er en 7 år gammel computer værd at rette?

“Hvis dencomputerer syvår gammeleller mere, og det kræver enreparationdet er mere end 25 procent af prisen på et nytcomputer, Ville jeg sige ikkerette opdet, ”siger Silverman. Dyrere end det, og igen skal du tænke på et nytcomputer.23. nov. 2018 nov.

Hvor mange år skal en bærbar computer vare?

Hvad er den gennemsnitlige levetid for enbærbar? De samme bekymringer gælder forbærbare computere. De fleste eksperter estimerer enbærbare computerelevetid til tre til femflere år. Det kan overleve længere end det, men dets anvendelighed vil være begrænset, da komponenterne bliver mindre i stand til at køre avancerede applikationer.

lynskey cykel anmeldelse

Er Dell eller HP bedre?

Generelt,Dellcomputere er nogle af debedsttilgængelige og anses for at værebedreendHP. SelvomHPhar nogle gode bærbare computere, i hele deres sortiment er der mange, der ikke kan konkurrere med andre mærker. Der henviser tilDellhar et stort stort udvalg af bærbare computere over hele linjen.23. feb 2021

Er HP det værste mærke?

Laptop Mag udgav i dag sin årlige liste over bedste ogværstbærbarmærker, og der var en hel del bevægelse sammenlignet med 2018-listen. For 2019,HPtog toppen, efterfulgt af ASUS, Dell og Alienware. Mest bemærkelsesværdigt er det femte sted, der gik til Lenovo.5. juni. Dec 2019

Hvad er det mest pålidelige mærke til bærbare computere?

Ifølge forbrugerrapporter,Æbleskiller sig ud som det mest pålidelige mærke til bærbare computere. Microsoft er derimod mindre pålidelig end de fleste andre mærker.

Hvilken er den bedste bærbare computer at købe i 2019?

1 Dell XPS 13 2 Apple MacBook Pro (13-tommer, M1) 3 Acer Swift 3 (2020, AMD Ryzen 7 4700U) 4 MacBook Pro (16-tommer, 2019) 5 Apple MacBook Air (M1, 2020) 6 Dell XPS 13 2-i-1 7 Acer Chromebook Spin 713 8 Asus ZenBook 13 UX325EA 9 HP Envy x360 13 (2020) 10 Asus ROG Zephyrus G14 Flere varer

Hvad er pålideligheden af ​​en Apple-bærbar computer?

Som forventet slog Apple-bærbare computere andre mærker med en enorm margen med en pålidelighedsscore på 665. Lukkende bagved er Samsung-bærbare computere, som fik en 270 pålidelighedsscore. Der er ingen tvivl om, at Apple fremstiller fantastiske bærbare computere, men lad os indse det, de er ret dyre.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.