Vigtigste > De Bedste Svar > Motorcykel camelbak - en løsning på

Motorcykel camelbak - en løsning på

Kan du placere Gatorade i en CamelBak?

DusikkertkanBrug andre væsker i hydratiseringsblæren, men noget lignendeGatoradehar potentiale for, at svampe vokser, hvisdurengør det ikke ordentligt. De fleste mennesker anbefaler imodlæggeandet end vand i hydratiseringspakker på grund af rengøring og muligheden for en restsmag.

Du har det ikke bedre i Delaware end du er i Miami denne uge. Det er varmt som æg overalt. Selvfølgelig er 92 grader hernede bare en typisk lørdag, og jeg er ude på stierne og opsuger alt - eller suger min skjorte i sved.

Hvordan kører du i varmen? Hvad kan du gøre for at gøre det mere tåleligt og mere sikkert? Nå, det er ingen hemmelighed, at en vigtig komponent i kørsel i varmen er korrekt hydrering. Da en af ​​mine roadie-venner sagde: 'Hvis du starter din tur tørstig, er du færdig.' Du bør begynde at hydrere godt, inden du begynder at køre selv natten før, hvis det er muligt.

At spise ordentligt eller ikke spise for meget er sandsynligvis også en god idé. Hvis du ikke vil være sulten, har du sandsynligvis det bedre med en banan end f.eks. Carnitas tacos. Så du er godt hydreret og lægger den tunge mad ned.Du skal stadig være hydreret under din tur, en vandflaske eller en hydratiseringspakke. Hvad skal du vælge dig? Vandflasker er måske den nemmeste løsning, der holder din krop fri for forhindringer, så du kan mærke brisen. Selvom vi alle mistede en vandflaske i en hård landing, kan en god flaske- og burkombination være ret sikker.

For XC- Det er en god løsning for ryttere og de fleste trailere, men for mange af os lader vandflasker meget tilbage at ønske. Frem for alt er de begrænset med hensyn til volumen. Selv en stor flaske er ikke helt nok til en længere rejse - ikke i syd.

Selv mange mountainbikes kan ikke engang acceptere et flaskebur. Ikke kun det, men nogle mennesker kan bare ikke lide at have ting monteret på deres cykel, når de kan undgå det, inklusive mig. Så mange chauffører vælger hydratiseringspakken.Du kan få den underlige lille, der næppe passer til en bilnøgle, eller den store, der følger med ethvert cykelværktøj, du ejer plus to liter vand. Alle holder mere vand end en flaske og leverer det på den mest bekvemme måde. Øjeblikkelig adgang til vand uden at rode med en flaske er ret flot.

Hvad der er endnu bedre, hydratiseringspakker er ekstremt sikre med en krydsrem eller to for at holde tingene på plads. Der er ingen måde, at en hydratiseringspakke kan falde af dig. Imidlertid har alle disse fordele en høj pris; Hydrationspakker blokerer luften, der ellers ville køle dig ned.

Jeg burde vide, at da jeg normalt kører på dette udyr, der har alt mit kameraudstyr i sig. Et lille trick jeg bruger er at fryse hele rygsækken natten før, når du rammer stierne, nok af den skal smeltes for at komme i gang; i stedet for at få dig til at svede, føles det køligt på ryggen. På en varm dag har du altid smeltevand at drikke; der er intet som iskoldt vand, når det er så varmt som kugler.Uanset om du bruger en flaske eller en pakke, har du mulighed for at blande andre stoffer med dit vand, som f.eks. Gatorade. Mens sukker og elektrolytter sandsynligvis kan gavne dig, når det bliver svært, er det også et spørgsmål om personlig præference. Det vigtigste er at starte dagen hydreret og holde din tur hydreret.

Hvis du bliver svimmel og ikke kan slukke din tørst, er det tid til at stoppe eller gå tilbage. Nu hvor vi har dækket hydrering, skal vi snakke om, hvad du har på. Jeg finder det vigtigste punkt at overveje er din hjelm.

Toppen af ​​dit hoved er en enorm varmelegeme, så en hjelm med god ventilation kan give dig store fordele. Langrendshjelme ser ud til at gøre jobbet bedst, men en veldesignet endurohjelm kan også være ret god. Jeg valgte sandsynligvis den værste farve til kørsel i solen, men generelt kan jeg ikke fejl.

Hvis du bruger en helhjelm, håber jeg virkelig, at du er i British Columbia ved hjælp af en lift i stedet for at træde. Det kan være lidt meget for en lang, varm dag på enkelte stier. Endelig tøj.

Mens min bomuldst-shirt og shorts er min YouTube-uniform, indrømmer jeg, at trøjer er bedre valg til varmeafledning. Racertrøjer har normalt en lynlås foran, som du kan trække ned for ekstra ventilation. Materialet, som trøjerne er lavet af, er særligt effektivt til at lade din sved fordampe, hvilket giver en køligere, mere behagelig tur, så vi har fundet ud af, at hydrering sammen med et par finesser kan hjælpe dig med at overleve en hedebølge, men der er andre ting, du kan gøre for at få mest muligt ud af en super varm dag.

Om sommeren kører jeg næsten udelukkende i Virginia Key Park lige ved vandet og har altid en brise. Og for det andet, fordi du ikke har hele parken. Alle sektioner er stramme switchbacks, der giver dig mulighed for at vende tilbage til startpunktet i stedet for at fortsætte. Jeg kører normalt maksimalt 30 minutter, før jeg vender tilbage til startpunktet for en drink og en pause.

Af denne grund bør du overveje at køre mindre parker, når det er for varmt på køligere dage. Hvad gør jer for at forblive kølige? Jeg ved, at nogle af jer er i Arizona, hvor det er som tusind grader i dag. Hvordan modige jer varmen? Lad os vide i kommentarerne.

Tak fordi du kørte med mig, og jeg ses, næste gang.

Er det OK at efterlade vand i en CamelBak?

Flaskevandfra butikken er sikrere i længere perioder, men ikke på ubestemt tid - i sidste ende kan det gådårligt. Til kortvarig brug, som du beskriver - det vil det værebøde. Jeg har brugtvandsidder iCamelbaksog kantiner i 24 - 96 timer, sandsynligvis et hår længere.

At være hydreret, mens mountainbiking er absolut nødvendigt, og da vi går ind i de varmere måneder her på GMBN, tænkte jeg, at jeg ville dele en hel masse af vores hydratiseringspakker med dig. (Intens musik) Sandsynligvis det vigtigste med enhver hydratiseringsblære er at få blæren indvendigt helt ren, eller du risikerer, at bakterier formerer sig i den, hvilket også kan smage forfærdeligt og give dig lidt gastrointestinale problemer. Heldigvis er de fleste af hydreringsposerne på markedet lavet af plast, der modstår bakterier, der vokser, men det er virkelig vigtigt at sikre, at din afhandling forbliver ren.

Her er nogle specielle hacks til det. (blød musik) Okay, bidventilen først. Så det er disse tænder, som du lægger i din mund hele tiden, og som du drikker af.

Nu ved jeg, at mange af jer ikke engang rengør røret eller bideventilen på blæren. Du kan skylle hovedblæren og derefter tørre den eller hvad som helst, men disse ting, dette sæt tænder, har især bakterier derinde. Se faktisk din nu.

Kig indeni. Der har sandsynligvis sorte pletter på det. Det er bakterier og snavs, der vokser derinde.

Så den bedste måde at komme ind her er, der er et par værktøjer, du kan bruge til dette. Du kan få noget med rørrensere, hvilket er ret godt, men hvad jeg har fundet bedst er en rengøringsmiddel til babyflasker. Nu ligner det en gammel køkkenbørste, men de egentlige børster er ret bløde.

Dog inde i håndtaget er en af ​​de små fyre. Nu er dette specielt designet til at lægge en babyflaske i patten, i hvilket tilfælde den kan komme ind her og rydde den ordentligt ud. Så med det rengøringsmiddel, du vælger, som vi kommer ind på senere, betyder det, at du kan rengøre indersiden helt, hvilket betyder, at når den først er helt ren, smager den ikke groft, og du har ikke bakterier i den.

Færdigt arbejde. Uanset hvad du bruger til at rense din hydratiseringspakke, har den også en effekt. Hvis du kun bruger vand nu, kan det fungere fint, forudsat at du kun havde vand i det, og det var frisk vand til at begynde med.

Så du skal sørge for, at du kan dræbe bakterier i den. Nu fungerer opvaskesæbe fint til dette, men det kan være virkelig svært at sikre, at du får nogen rester ud, i hvilket tilfælde det altid er en smule men skummende, det smager også ret ondskabsfuldt, og det er sandsynligvis ikke så godt for hende. Nu har mange mennesker, inklusive mig selv, brugt Milton babyflaskerenser tidligere, og selvom det dræber alle bakterier og lignende, kan det smage ret groft, hvis du ikke gør det rigtigt, og det er lidt smertefuldt, fordi du har at blande blandingen igen og igen Jeg har prøvet det nu.

Det er med tandproteserengøringstabletter. Nu åbenbart til rengøring af tænder som at bruge proteser efterlader de ingen eftersmag. Nu er disse ting fantastiske, fordi de dræber bakterierne.

Dræber bakterierne indeni, får arbejde udført, sorteret. Nu kan du få specielle bøjler til din CamelBak og enhver anden hydratiseringsblære, der dybest set fylder indersiden, giver dig mulighed for at hænge den på hovedet, og det hele drypper ud, og der gør grundlæggende jobbet rigtigt, men hvis du ikke vil bruge de penge kan du gøre det samme med en klædebøjle, nu er denne type klædebøjle lidt tynd, så du skal dybest set skære den del af, koble den ind, lidt lade krogen af ​​krogen og det hjælper med at åbne den opad, de rundere profiler, disse har tendens til at være lidt bedre, og det er sådan du gør det. Den første ting du skal gøre er at finde ud af, hvilken boblestørrelse du har, og som i det væsentlige korrelerer det med det, du skal bruge indeni, så jeg har de store bobler, tre liter, og jeg bruger en bøjle i fuld størrelse.

Alt du skal gøre er at skære en del af bøjlen væk, helst med en baufil. Sørg for, at der ikke er grater eller små stykker plast, der kan løsne sig, og rengør bøjlen grundigt. Hvis du har brug for din fugtighedsblære, er alt hvad du skal gøre, at hænge bøjlen indeni, og den vil forhåbentlig hænge i den rigtige position og bare åbne, og alt vand vil fordampe indefra blæren, din blære, og det vil være tørt, det bedste du kan gøre for at stoppe bakterievækst stop er at klemme det i køleskabet.

Hvorfor tror du, vi holder tingene i køleskabet? Det er for at holde dem friske og stoppe bakterierne, der vokser på dem. Så du gør nøjagtigt det samme med din CamelBak-blære eller din hydratiseringsblære. Dejligt og let, rul det op, læg det bag på køleskabet, indtil du er klar til at køre.

Fyld og frys. Så det er en dejlig lille ting, som vi faktisk lærte af vores venner, der kører i de varmere lande i modsætning til os her på GMBN. Så hvad du virkelig vil gøre er at fylde det op og sætte det i køleskabet natten før du kører, hvilket naturligvis betyder, at det bliver køligere meget længere.

Nu, hvis du bor i et usædvanligt varmt og tørt klima, er du mi, jeg vil klemme dette ind i fryseren, men hvis du sørger for at efterlade nok luftrum i det til at lade isen udvide sig til det. Din blære gør ikke ' ikke splittes, og sørg også for at frakoble slangen først, ellers vil du tilstoppe slangen. Dette fungerer rigtig godt i supervarme klimaer, da din kropsvarme og naturligvis den omgivende varme naturligt smelter isen og forvandler den til iskoldt vand, når den indtages, bingo når du begynder at køre. Tilføjelse af ekstra isolering nu er en fantastisk måde at sikre, at vandet forbliver køligere i meget længere tid.

nem ab træning

Selvfølgelig bliver du temmelig varm, mens du cykler, og du vil blive udsat for varme temperaturer, den bliver varm, mens du drikker, men du kan minimere det ved yderligere at isolere det. Nu har nogle hydratiseringspakker som Evoc en rygbeskytter, og CamelBak har dem også. Dette isolerer faktisk blæren mellem din krop og selve blæren, så det fungerer fint, men hvad du kan gøre, hvis du ikke har dette, skal du pakke lidt aluminiumsfolie omkring din blære eller bruge noget til at adskille blæren Aluminiumsfolie mellem din legeme.

Det fungerer på samme princip som når du lægger det i dine ridesko til vinteren. Det er bare en dejlig, enkel, uforpligtende tilgang til at holde dit vand lidt køligere og modstå varmen fra din ryg. Nå, denne næste er noget, jeg endda finder underligt at fortælle folk, fordi jeg synes, alle burde vide dette, det forhindrer vandet i at glide rundt inde i dig, du skal bare udlufte luften, det er meget let.

Fyld din hydratiseringsblære ved vandhanen, luk låget og sørg for, at trådene vender opad, så der ikke spilder noget ud, vend det derefter på hovedet for at lade luft komme ind i toppen, hvor din slange er, og lad den gå. luften, og så vander vandet ikke rundt indeni. Det betyder også, at når du drikker vandet, får du ingen luftlommer mellem dine slurke. Vand.

Bare død. Nu er en af ​​grundene til, at vi holder af ry hydratiseringspakker, foruden at du naturligvis bærer vand, kan du bære værktøj, ekstra tøj og alle mulige andre ting i lommen. Nu vil du sørge for at bruge de givne rum inde, for når du gør det? Crash, A: Du vil være ret beskyttet mod disse værktøjer, som til tider kan være skarpe, især hvis du bruger unbrakonøgler eller en kniv eller noget lignende, men der er også en chance for at du vil beskadige blæren inde i nogle hydratiseringspakker kommer med værktøjsposer på indersiden og andre med små indpakninger til at pakke dit værktøj ind i.

Hvis din ikke har en, kan du nemt lave en af ​​disse ud fra noget, du sandsynligvis allerede har liggende. Den førende kandidat til dette er en gammel brilleetui. Disse kan let vendes og fyldes med værktøjer.

Det er en lille hård sag. Så hvis du har unbrakonøgler eller værktøjer eller noget lignende, kan du sætte alt i, lynlåse det op, og det går lige i lommen, intet bliver beskadiget, pænt og let, en anden god løsning, som jeg fandt og brugte personligt, er et gammelt førstehjælpskasse. Nu bærer jeg nogle førstehjælpsforsyninger, mens jeg kører på den.

Jeg har et antiseptisk sprayplaster med mig bare for at sikre, at jeg kan få det værste ud af et sår, når jeg for eksempel er alene. Jeg vil lægge hudmærker og en slynge, og et par har andre ting med dig, men disse små rygsække er virkelig fantastiske, fordi de er rigtig godt lavet og har lommer indeni. De er næsten specifikt bygget til at sætte værktøjer i.

Rigtig god idé. Selvom det ikke er direkte relateret til hydrering i en hydratiseringspakke, kan de fleste lide at dokumentere den måde, de cykler på, og bruger ofte et GoPro eller en slags POV-kamera. I så fald er det meget sandsynligt, at du bruger et brystbeslag.

Selvom disse er ret gode, kan de være meget ubehagelige, når de parres med en hydratiseringspakke, så tjek denne. Nu er denne lavet specielt til GoPro, men den fungerer selvfølgelig med forskellige monteringer, men den blev udviklet af CamelBak. Dette er en rigtig god idé, fordi det først og fremmest er en brystbeskytter, så der er et rigtig godt sikkerhedsaspekt ved det, du behøver ikke at stave det ud, hvis du er uheldig nok til at få et brud på brystet, er det et bryst trauma.

Dette kunne være rigtig, virkelig dårligt for dig, og hvis du har det samme koncept som deres rygbeskyttere, kan du have dette på brystet som dette A: Det er en god ting, når du får en GoPro herfra, B: det betyder, at også GoPro er meget mere stabiliseret, når du har Hyper-Smooth på det, du kan have det meget mere stabilt end med et almindeligt ribbenbur ved at bruge en af ​​disse store brystbenbeskyttere, da de virkelig er en fantastisk montering til det. Og til sidst fungerer de rigtig godt med hydratiseringspakker, jeg mener, denne fungerer med en CamelBak, selvfølgelig blev den designet af dem, men den fungerer rigtig godt med Evoc og en hel masse andre på markedet også. Brystbæltet eller brystbæltet, som du har i lommen, går faktisk gennem en del af det, som brystpladen, så det hele fungerer sammen for at holde alt på plads, når du bevæger dig rundt.

Og du vil opdage, at hvis du rent faktisk trækker stroppen på din taske ned, holder den den på plads endnu bedre, så du får bedre kvalitet, bliver mere sikker, og den fungerer sammen med din drikkepose. Jeg anbefaler virkelig at tjekke en af ​​disse, hvis du kan lide dette brystbeslag, fordi det i sidste ende er en sikkerhedsartikel. En del af mountainbike involverer masser af bilture, masser af rejser, masser af camping, masser af udstyr til at gøre det.

CamelBak, hvis du lægger luft i den, kan du ikke kun bruge den til vand, men også bruge den som en rejsepude. Det fungerer virkelig ret godt behov for at slippe af med vandet derinde. Alt du skal gøre er bare at puste den op og derefter lukke ventilen på b luk.

Det vil ikke være den bedste pude i verden, men det er bestemt bedre end ikke at have en. Jo da. - Robbie? - Ahh, undskyld, jeg må have talt kædehjul igen.

Undskyld. Um, jeg var lige færdig, men det fik jeg lige fra Henry, der siger, at du kunne tage fugtighedsrygsække til en festival Fyld rødvin, den er perfekt, fordi den kun bliver bedre, når den bliver varmere. Nå, det er en ret god idé, men øh, jeg ville sandsynligvis ikke lægge rødvin i min egen vandflaske, fordi jeg er bange for, at den misfarver og måske giver den lidt underlig smag, men det er bestemt en god idé , baseret på det faktum, at det bliver varmt, når du drikker det.

Og den anden ting, for at være ærlig, vil jeg ikke engang se på det. Du ville aldrig lægge guldfisk i en CamelBak, ville du? (Vandspidser) Gå videre, der er vores artikel om pakkehacks. Hvis du har mere, som vi savnede, så giv os besked i kommentarerne nedenfor.

Jeg ville elske at vide, hvilke ideer der kan komme op, fordi de er ret praktiske for mange mennesker. Hvis du vil lære lidt mere om POV-kameraer, GoPros og lignende, skal du klikke her nedenfor. Der er en artikel med Blake om at bruge disse ting og lave din egen artikel, du vil se nogle hacks på trail-siden med mig.

Som altid, glem ikke at give os tommelfingre her på GMBN Tech og beholde disse forslag og fortsæt med at lave artiklerne.

Er Camelback et godt mærke?

CamelbackPodium Big Chill 25. Toppe til cykling. Kendt lige så meget for deres fugtgivende rygsække som deres vandflasker, Camelbakmærkeer en af ​​de mere populæremærkerpå markedet i dag. De perfektionerede konceptet, voksede og er i dag et velkendtmærkebæres af de fleste større detailhandlere.

Kan du lægge sodavand i en vandblære?

Kulsyre: Undgå at fylde dinvandreservoir med noget kulsyreholdigt. Dette betyder ingen øl, kostsodaeller energidrikke.

Holder CamelBak vand koldt?

Blæreisolatorer er kompatible medCamelbakHydrationspakkebeholdere.Holdeditvandkøleti varmen og hjælpforhindrefryser om vinteren.

Hvor ofte skal du vaske din CamelBak?

HydreringskraftværkCamelbakhar ret klart råd:Detbedste måde at passe påditreservoir er tilrenog tør det efter hver brug, især hvisdufyldedetbeholder med andet end vand. (Personlig sidebemærkning: Fyld den aldrig med whisky.) Brug varmt vand og to spiseskefulde bagepulver eller blegemiddel.18.07.2018

Kan du lægge isterninger i en CamelBak?

TilføjeIsterninger: Tilføjeristil dit hydratiseringsreservoir er langt den bedste måde at køle dit vand på. Fyld reservoiret ca. halvvejs op medis. Tilføjer for megetisfår hele din taske til at fryse. Bare vær sikkerdutag blæren ud førdetfryser helt.

Hvilken CamelBak er bedst?

Vorestopvalg erCamelBakPowderhound Hydration Pack. Det har en stor vandkapacitet og holder dit vand varmt, når du vandrer i kolde temperaturer. Det er også stort nok til at passe til dit vandretøj og ski. En mere overkommelig mulighed erCamelBakThermoBak Hydration Pack.

Kan jeg lægge citronsaft i min Camelbak?

Mål 1/4 kopcitronsaftmed en liter varmt vand. Hæld derefter blandingen idin Camelbakog lukdetlåget sikkert. Brug cirka 5 minutter på at svømmedetblanding rundt idin Camelbak. Ladedetblandingen sidde i yderligere 30 minutter for ekstra rengøring.8. 2019.

Kan du lægge koks i en Camelbak?

Kulsyre: Undgå at fylde dit vandreservoir med noget kulsyreholdigt. Dette betyder ingen øl, kostsodaeller energidrikke. Din drinkviljesloshe rundt i din pakke hele dagen og ender med et skummende rod (sandsynligvis læk).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Genopbygning af madpyramiden - brugbare løsninger

Hvorfor er madpyramiden forkert? Efter 1992 viste mere og mere forskning, at USDA-pyramiden var groft mangelfuld. Ved at fremme forbruget af alle komplekse kulhydrater og undgå alt fedt og olier gav pyramiden vildledende vejledning. Kort sagt, ikke alle fedtstoffer er dårlige for dig, og på ingen måde er alle komplekse kulhydrater gode for dig.

Sådan stopper du hurtigt med at svede - enkle svar på spørgsmål

Hvordan kan jeg berolige min sved? Hvad kan du gøre ved det? Brug lag og absorberende naturfibertøj. Forsøg stærkere antiperspiranter. Brug engangsunderarmsbeklædningsskærme til at absorbere sved. Gå ned i vægt, hvis du er overvægtig for at reducere sved. Få masser af motion for at reducere stress.

Vandflaskebur - hvordan man opnår

Hvad er det bedste vandflaskebur? Vores valg af de bedste flaskeburTriban 100. DAGENS BEDSTE TILBUD. Elite Custom Race Plus. DAGENS BEDSTE AFTALE. Lezyne Flow Cage. Årsager til at købe. Tacx Deva. DAGENS BEDSTE AFTALE. Silca Sicuro Titanium. DAGENS BEDSTE AFTALE. Stof Cageless flaskesystem. Årsager til at købe. Blackburn Outpost Cage. B'Twin Universal Bottle Cage Mount.12 2020.

Vegansk lavt blodtryk - hvordan løser du det?

Kan en vegansk diæt forårsage lavt blodtryk? Vegetarisk og vegansk kost med fuldstændigt fravær af animalske produkter vides allerede at sænke blodtrykket sammenlignet med altædende kostvaner. 24.07.2020

Bolle øjenslitage - hvordan man håndterer

Er Bolle et godt brand? 5,0 ud af 5 stjerner Fantastisk komfort, kvalitet og værdi Bolle er mit yndlingsmærke til solbriller. Jeg har brugt Bolle-solbriller i de sidste tyve år. De er de mest komfortable solbriller af højeste kvalitet til en pris af under $ 100,00.

Zwift-ruter - innovative løsninger

Hvad er de bedste Zwift-ruter? Vores 5 foretrukne klatrer på ZwiftFox Hill. Surrey Hills bane. Innsbruck KOM (fremad), Innsbruck bane. Leith Hill, Surrey Hills bane. Alpe du Zwift, Watopia bane. Ven-Top, Frankrig Bane. г.