Vigtigste > De Bedste Svar > Bjerge nær Athen GA - hvordan man kan slå sig ned

Bjerge nær Athen GA - hvordan man kan slå sig ned

Er der bjerge i Athens GA?

Det ser ud til, at mange mennesker har Georgien i tankerne i disse dage. Staten har mere end 10 millioner indbyggere og et antal, der fortsætter med at vokse hvert år. Det er trods alt en af ​​de hurtigst voksende stater, men hvis du overvejer at bevæge dig sydpå, er det ikke alle kogte jordnødder og solskin, når du besøger Georgien allerede overvejer. - Hjemme ved du, at staten har meget at gøre med det, fra gode manerer til god mad, men i dag skal vi se på, hvilke byer der betragtes som ferskenstatens grober.

Vi har nu kigget på alle slags data for at bedømme byerne i Georgien, der er de værste kriminalitetsrater, arbejdsløshedsrater, fattigdomsrater, uddannelse og meget mere, og selvom mange mennesker tager midnatstoget til Georgien, stopper de ikke ved steder, som vi vil tale om. Vi begynder vores tur til de værste steder i Georgien med et stop ved Forest Park, en lille by på 19.000 mennesker, der ligger ca. 9 miles syd for Atlanta, da den stiger hurtigt og voldelig kriminalitet er cirka halvfems procent højere end det nationale gennemsnit. Hvis du bor her, har du en ud af tyve chancer for at blive offer for en forbrydelse på den 33. laveste indkomst, men rolig, du har ikke brug for mange penge for at bo her.

Det er fordi Forest Park er det værste med hensyn til boligværdier, og der er ikke rigtig mange steder at bruge dine penge alligevel, medmindre du tæller de tre, som familiedollaren gemmer inden for fire miles, og det er ikke meget sjovt. Skolerne er overraskende anstændige, men det er stort set det eneste lyspunkt i denne lille forstad. Historien ligner vores næste stop.

Velkommen til Clarkson Georgia Befolkning 12.000 mennesker i denne lille by ligger cirka 20 miles øst for Atlanta, og selvom det kun handler om en kvadratkilometer, er det lille, men stærkt, et mægtigt dårligt sted at bo. Beklager Clarkson, men lad os gå Tilbage et par årtier virkede Clarkson fra 90'erne som en god mulighed for dem, der ønsker at bo uden for Atlanta, men stadig arbejder i hovedstaden. Der var praktisk adgang til offentlig transport og større motorveje, og den mangfoldighed Clarkson by er kendt for flygtninge i 1990'erne, kan asylprogrammer i USA identificere Clarkson som velegnet til fordrevne personer med mange forskellige baggrunde i 2000, kan siges For at være god for fordrevne mennesker med mange forskellige baggrunde har den lokale gymnasium faktisk studerende fra mere end 50 lande, men lad os frem til dag fremad arbejdsløshedsfrekvensen 10.

Skolerne er underfinansieret, og ejendomsværdierne er et godt stykke under statsgennemsnittet, og du er kun 20 miles uden for Atlanta, og et hus koster kun 122.000, hvilket betyder, at noget for ikke at nævne kriminalitet her er også chancen for, at 1 ud af 34 bliver ofre for nogle bliver hvert år form for ejendomskriminalitet nej tak vores næst værste sted at bo i georgien er en lille by Monroe med lidt over 13.000 indbyggere Monroe var en time øst for Atlanta og var kendt som den førende bomuldsproducent i det 20. århundrede men har kørt ned ad bakke siden da synes gode penge at være de heldige, arbejdsløsheden er høj på 12%. penge er ikke det eneste problem. Kriminalitet er ret høj i Monroe, hvor 1 ud af 38 mennesker har en chance for ejendomskriminalitet, og skolerne generelt er under gennemsnittet. Der er ikke meget at gøre her. Der er ikke mange job, vejret er ofte elendigt, og du har en god chance. din bil bliver stjålet eller brudt ind.

Det næste stop ved nummer syv er Swainsboro i den sydøstlige del af staten, byen ligger i krydset mellem to store motorveje us-1 og us-80, så byens motto er krydset mellem det store syd, men det kan være syd den eneste store ting til Swainsboro De mennesker, der bor i Swainsboro, er ledige hvert år, hvis du synes det er dårligt, skal du spænde op, da Swainsborough også har den tolvte højeste kriminalitetsrate i Georgien. Beboerne her har en 1 ud af 167 chance for at blive offer for en voldelig forbrydelse. Det er ret skræmmende i betragtning af at det er en lille by med lidt over 7.000 mennesker, og alvorligt er det nummer seks midt i himlen.

madsporing

En af de tre byer gør listen øst punkt byen ligger sydvest for Atlanta og har en befolkning på omkring 35.000 indbyggere, antallet af voldelig kriminalitet i byen er over tredoblet den nationale sats tredobbelt, og mens antallet af voldelig kriminalitet i øst Punkt er mere almindeligt end nogen anden by i staten, ejendomsforbrydelsesraten er stadig diskussiv Vred ikke kun har East Point den højeste ejendomskriminalitet i staten, det er også den næsthøjeste i landet, min godhed, da denne undersøgelse var offentliggjorde byens borgmester en erklæring om, at der ikke findes noget som East Point. Jeg vil sige, at det er rigtigt, og hvad? . går normalt hånd i hånd med kriminalitet, så fattigdom, næsten 25 af byens beboere lever under fattigdomsgrænsen, og fem% er uden arbejde, så dette er ikke det sted, du ville se efter efter mørkets frembrud, medmindre du er, jeg ser fremmede ting på netflix, det er rigtigt, serien skyder adskillige scener på det østlige punkt, så i det mindste fik jeg, at der ved nummer fem er en anden by i den tre-bys collegepark, den by, der ligger ca. 13 km sydvest for centrum af Atlanta, lufthavn har de travleste steder i verden, og det er hovedkvarteret for Chick-Fil-a. Der er en god chance for, at du krydsede denne by på en mellemlanding, men du vidste aldrig, om du ikke er fra Georgien, har du sandsynligvis en oberst.

Hørt Lege Park Når du lytter til rap, er der et antal rappere fra denne lille by på 14.000, og der er nogle hilsener til College Park og deres tekster, så du undrer dig måske over, hvorfor dette ikke ville være et godt sted at komme til bor en stor lufthavn kyllingesandwich hovedkvarter og kun en kort togtur fra Atlanta til at begynde med, College Park er en af ​​de fattigste byer i staten, næsten syv procent af dens beboere er arbejdsløse, og de, der har arbejde, tjener mindre end 36.000 om året og hovedårsagen til, at College Park er på vores liste: Crime College Park er et af de farligste steder i Georgien, det har den fjerde højeste kriminalitetsrate og er kendt for gadekriminalitet og bander enten dine bildøre eller dine hoveddøre, nu har vi ca. 200 miles sydkørsel for at komme til vores næste stop. Camilla Georgia, denne lille lille by har kun en befolkning på omkring 5.000 mennesker, men lad det ikke give dig en falsk følelse af sikkerhed Forbrydelsen her er faktisk den 13. højeste i staten, hvilket betyder nøjagtigt godt, hvis du bor her, håber jeg at du ikke bliver for knyttet til din ejendom, fordi du har en 1 ud af 24 chance for at få den stjålet fra dig, og kriminalitet er ikke den eneste undergang i camilla, denne by har også en meget høj ledighed på næsten 20% og 20% af befolkningen og de beboere, der rent faktisk arbejder, tjener i gennemsnit 34.000 om året, hvilket ikke er særlig nødvendigt, det er klart '' til centrum af staten, hvor Macon er Georgien tredje I øjeblikket er macon hjemsted for omkring 150.000 mennesker. Byens kaldenavn er hjertet af Georgien, men det ville være svært at finde meget at elske ved macon Nogle af de laveste i landet, og medianindkomsten er mindre end 35 grand.

De mennesker, der bor her, er lige brød, men det er de færreste problemer, som amerikanerne har, selvom byen er et enormt kriminelt emne - det er stat 18 for voldelig kriminalitet og seks for det. Ejendomskriminalitet omgå din by Du ved, det er tid til at flytte til 2 på vores liste. Albany ligger i det sydvestlige Georgien og har en befolkning på lidt over 73.000, men det falder hurtigt. Folk forlader denne by af flere grunde.

Folk er arbejdsløse Albanien har den femte værste ledighed i staten på næsten 14% og har næsten fordoblet statens fattigdomsrate. Uddannelse kan kun være skyld i omkring 20% ​​af de voksne. bor i albanien har en universitetsgrad sammenlignet med omkring 31 procent af voksne overalt i landet er huse billige også her har byen den næstbedste gennemsnitlige husværdi i staten, og det bør ikke komme som nogen overraskelse, at kriminalitet er et stort problem også her ligger Albanien på plads? Den nederste tredjedel for kriminalitet Hvis du bor her, har du en 1 ud af 13 chance for at blive offer for en forbrydelse.

Så Albany har alle problemer i en meget lille by, men ingen af ​​fordelene, og det har problemer i en storby som høj kriminalitet og trafik og korruption og dårlige skoler, lad os bare sige, at folk, der voksede op her og gik væk, sagde, at Albanien et godt sted er, hvis du mener, at Albanien er det værste sted at bo i Georgien, hvor starter vi endda. . ? hovedstaden Ja, det har meget at gøre med gymnasier og professionelle sportshold, og der er meget kultur, og filmskabere får skattelettelser, men alt dette er skæmmet af byens høje voldelige kriminalitet og uudholdelig trafik, min sats i Atlanta er tre gange højere end landsgennemsnittet, og det blev engang udnævnt som en af ​​de 25 vigtigste mordhovedstæder i Amerika, det er rigtigt, de mennesker, der bor her, falder i søvn og hører lyden af ​​gade løb og skud, byen kæmper også med hjemløshed og 22 procent af dens beboere lever under fattigdomsgrænsen, og så er der trafikbyen Atlanta, som er nummer 4 af de mest overbelastede byer på os-listen og nummer otte for den værste trafik i verden, dele af Atlanta, som du aldrig ville gå ind - det er forfærdeligt, du vil ikke bo i Atlanta, tro mig okay, det er de værste steder, du kan bo i Georgien. disse er alle dårlige steder at bo i en lidt subpar tilstand, jeg kan også fortælle dig, at de bedste steder at bo i georgien er alle steder som dunwoody og alpharetta og johns creek og norwood og decatur, stort set alle de nordlige forstæder til tlanta, hvor der er ingen forbrydelse, skolerne er rigtig gode, hvis du bor et af de steder, hvor du skal gå ud og feste med et stykke pecan-kage og en sød te, fisken er stor, så spis den, du fangede, og rednecken her vil spise det rådyr, de skød, sulter aldrig mere, jeg skyder bare en anden, vil aldrig sulte, de kalder mig Daniel Boone. Jeg sætter på mit dæksel, skyder et par bjørne eller tre, så laver jeg noget Grits og drikker al min søde te, jeg har og min middag er gratis.

Jeg behøver ikke at bede nogen om velgørenhed. Kom hjem til mig. Fisk vil blive givet til dig sammen med hilsner, der serveres, og den ene side af fuglejagt er, hvad jeg har, grisen bliver snart skudt, fisken bliver fanget snart, oh jag er, hvad jeg har, det er, hvor det jager, hvad jeg har, jeg har jeg har jeg åh jeg græder, når min hjort løber væk, jeg bliver sur over de tags, jeg skal betale, jeg bliver sur, hvis jeg savner mit skud, vil jeg aldrig lyve om den fisk, jeg fangede på jagt og fisker, det er trods alt Skov er den eneste måde at forblive sindssyg på jagt vil altid være en del af mig ja hej fyre, hvis du har lært noget nyt om Amerika, eller hvordan det er at bo i Amerika godt, skal du tænke på det abonnere og slå det til underretninger.

seje cykelsokker

Du kan også klikke på en af ​​disse artikler eller playlister for at finde ud af mere. Du kan nu også købe mine sange på iTunes og andre formater. Klik på linket i beskrivelsen.

Tak for at kigge og huske, selvom vi alle har forskellige synspunkter, skal vi alle være rart over for hinanden og forsøge at gøre USA til et bedre sted på en positiv måde. Dette er Sage Nyx Manager

Hvor langt er bjergene fra Athens GA?

Derer intet bjerg at topmødet, men det er et godt sted at tilbringedetdag omgivet af natur.14.06.2019

Hvor er bjergene i Georgien?

DetafstandmellemAthenog Great SmokyBjergeNationalparken er 184 km. Vejenafstander 252,8 miles.

vi er på vores nationale eventyr alison andrew kiara karolina og khloe har turneret i USA og set nogle gode steder i sidste uge, vi var i chattanooga, og denne uge skal vi til de blå højderyg i chattanooga, vi tager vej til en naturskøn lille by her i Blue Ridge Mountains, så i dag er vi i byen Blue Ridge i North Georgia i den sydlige ende af Smoky Mountains, kom her Chloe lad mig se dine hænder, lad os gnide dem sammen, vi bringer endda en babypotte og en gallon vand på det er den nemmeste måde, vi har fundet på at minimere, at vi ikke behøver at gå på et offentligt badeværelse og holde vores hænder rene, når vi går eller går hvor som helst, før vi kommer tilbage i bilen, vi vasker altid vores hænder, det er bedre end desinfektionsmiddel tror jeg, fordi det rent faktisk vasker bakterierne væk i dag, vi er nødt til at udforske byens centrum. Men inden vi gør det, ville vi gå til Mercer frugtplantager for at få nogle ting, vi havde brug for, før vi blev i træhuset i aften I udkanten dette sted er ægte De er smukke, de har masser af frugttræer og frugtplantager, der ligger i bakkerne, det er smukt, det er bare et af de steder, som nogen havde en vision, og de gjorde det meget specielt, der er en storm, der starter, og skyerne begynder at føle sig lidt vrede mig og vinden tager sig op, så lad os gå i butikken og se, hvad de har at tilbyde, så vi prøver at begrænse, hvem der går på offentlige steder, og for den specielle vil jeg lægge min maske på, da vi skulle blive i et træhus i aften besluttede vi at blive her på mercer -Gårde for at få noget væsentligt inden vi går ind i byen for at udforske byen lige ved siden af ​​lige ned ad gaden til chokoladeisbutikken, selve byen var temmelig smuk Lich travlt i betragtning der er meget fodgængertrafik og masser af butikker, masser af steder at udforske is, lad os spise is åh tak, så hvad vil du have efter al denne carolinadelicious? hjalp til med den lilla is, jeg gav chloemy-is, og jeg spiser den lilla is i dag, min smag er eskimo-kys, det er kokosnødis med bakchokolade i, hvad synes du, du kan lide kokosnød og chokolade, den lilla blev som en huckleberry smag i sidste ende ikke mit første valg, men det var lilla og ingen ville have det efter at have anmodet om en lilla is, så dette er rent lilla, dette er lilla Jeg synes hun er forvirret, dette er lyserødt, det er lækkert, ja, så nu spiser jeg denne Blueberry-is, som du har den største is af os alle. Jeg valgte det som sidste gang tak tak, når vi er i et centrum eller et nyt sted, vi finder altid den is, jeg køber, og Vi havde is og små butikker og byer over hele USA, så det er rart at se de forskellige strukturer og smag i de forskellige regioner i USA. Det er som en slags trick eller behandling, og hver pige har sin egen pailand. De går alle fra candy spand til candy spand og fylder den op. Jeg tror, ​​vi er nødt til at finde en meget lille taske, fordi vi ikke tager alt dette slik med hjem.

I hemmelighed lagde jeg mine egne ting i deres spande, men de, men jeg har kun lov til at have 10, okay, jeg tror, ​​jeg fik chokolade, masser af ting, indrøm for alt slik, selvom det er en ret god pris, fem dollars til de tre piger, der hver har deres egen slikpose, og nu er de glade, når de går, så vi tager små godbidder med hjem, og vi er i orden til den lange kørsel hjem, så vi er tilbage i bilen, børnene og jeg venter på, at Allisonallison skal finde en antikvitetsforretning, som hun er kommet ind i, og som hun virkelig kunne lide med nogle seje kunstværker og andre dekorative ting, som vi sandsynligvis har brug for til vores hus, vi har gjort meget for det, siden vi flyttede ind, men ikke så meget Vi kørte op her med vores varevogn, hvor vi vil, og jeg antager, at en af ​​de ting, vi kan lide at tænke på, er at vi ikke bruger hele dagen i vores Wohnmo bil er på vej, vores autocamper er stadig i butikken, og så skal vi gøre mere, RV'en vil være klar virkelig om cirka en uge eller deromkring vil den være klar til os at p ick op og tage ud igen. En af de ting, vi savner, er at kunne vælge, hvilke dage vi går ud for at gøre vores ting med RV, og når vi gør alle disse unikke tilstande, har vi virkelig en dag eller to, som vi bare kan komme ud, og vi er forpligtet til rv i disse dage, det er som at booke en uge eller to ét sted og vælge eller vælge en dag, vi vil gå ud, og jeg gav min far en af ​​de ting, jeg gjorde, jeg fik en ring en geléring fra hende, det er super dejligt af dig, mange tak, jeg tror jeg bliver nødt til at udholde meget, og jeg får mit lille stykke slik, så vi er på vej til et utroligt sted, tro det eller ej bag disse træer er en træhus, og vi overnatter, kom til os i næste uge

Hvilken by i Georgien har bjerge?

Her er otte populærebjergdestinationer, du har brug forbesøg.
  • Helen. Den mest spændende attraktion i Helen er den nyeGeorgia MountainCoaster, den eneste alpine coaster i staten.
  • Ellijay.
  • Tallulah Falls.
  • Blue Ridge.
  • Hiawassee.
  • Clayton.
  • Grottefjeder.
  • Blairsville.

Hvad er Athens Georgia kendt for?

Tilnavnet Classic City, collegebyenAthener bedstkendtsom hjemsted for University ofGeorgien, som blev grundlagt i 1875. Det er også hjemsted for en blomstrende musikindustri, der fødte store navne som R.E.M. og B-52'erne, som begge henviser tilAtheni deres musik.

Hvor starter bjergene i GA?

DetGeorgia MountainsRegion eller NordGeorgiens bjergeeller nordøstGeorgiener et område, derstarteri det nordøstlige hjørne afGeorgien, USA og spredes i vestlig retning. Detbjergei denne region er i Blue Ridge bjergkæde, der ender iGeorgien.

Hvilken by i Georgien har den højeste højde?

Geografi og klima

Dethøjdeaf dalbundenerca. 3100 fod over havets overflade, mens områder inden forbygrænserne på Rabun Balds skråninger overstiger 4200 fod. Sky Valleyer Georgiens højesteindarbejdetbyog en afhøjestkommuner i det østlige USA.

Hvad hedder bjergene i Georgien?

The Blue RidgeBjergei nordøstGeorgienudgør statens højestebjergrækkevidde. Rækken af ​​robuste kamme og afrundede, forvitrede toppe varierer i højde fra 1.600 til 4.700 fod og havner spektakulærtbjerglandskaber samt nogle af verdens rigeste biologiske mangfoldighed.

evig cykling

Er det dyrt at bo i Athens GA?

Resume omkosteafbor i Athen,GA, USA: Familie på fire anslået månedligtomkostningerer 2.755 $ uden husleje. En enkelt person estimeres månedligtomkostningerer 799 $ uden leje. Lej iAthener i gennemsnit 70,34% lavere end i New York.

Er Blue Ridge Mountains de samme som Appalachian Mountains?

Blue Ridge, også kaldetBlue Ridge Mountains, segment afAppalachian Mountainsi USA. Detbjergestrække sig sydvest i 990 km fra Carlisle, Pennsylvania, gennem dele af Maryland, Virginia, North Carolina og South Carolina til Mount Oglethorpe, Georgia.

Hvor skal man se bjergene i Nord Georgien?

Bare en time nord for Atlanta er Dahlonega en unik bjergferie for hele familien. Der er så meget historie i denne by, især da det var stedet for det første amerikanske guldrusk! Men ud over det vil du være i stand til at se skønheden i Nord Georgien og bjergene omkring. 2. Helen, Georgien

Hvor høje er bjergene i staten Georgia?

Denne side viser bemærkelsesværdige bjerge i den amerikanske stat Georgia. Følgende sorterbare tabel viser de 11 højeste bjergtoppe i Georgien med mindst 30 fod topografisk fremtrædende betydning. De elleve højeste bjerge i Georgien ligger alle i fem amter i det nordøstlige Georgien.

Hvad hedder bjergene i Athen?

På Parnitha kan krisecentrene Baffi (højde 1.160 m) og Flabouri (højde 1.158 m) rumme op til 100 personer, og vandreture der er meget populært (www.parnitha-np.gr/oreivasia.htm). Nogle steder i Egaleo giver stier til gåture, cykling og klatreområder.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.