Vigtigste > De Bedste Svar > Mtb snavset - løsninger på problemerne

Mtb snavset - løsninger på problemerne

Hvad koster en god snavscykel?

Hvad koster en snavscykel?
TypePrisklasse
Børn og ungeSnavs cykelfra 550 til 650 euro
Voksne / begyndereSnavs cykelfra 800 til 1200 euro
professionelSnavs cykelfra 1200 euro
05.01.2021

Hej gutter, hvad sker der og velkommen til en ny artikel fra Walmart San Diego Sidste gang jeg var i Californien var jeg på Walmart med Marc og Sam Pilger, og vi testede en strandcruiser maksimalt. Lad os se på, nu er vi tilbage på Walmart, og jeg spurgte dig i samfundsområdet hvilken cykel du gerne vil se i en ny billig cykelepisode billig BMX billig mtb eller en strandcruiser igen, du har besluttet dig for mtb at der er så mange MTB'er. denne er alt for god, se, jeg så en her, der er latterlig, men denne er så billig, det ser ud til at den går i stykker med det samme, hvis jeg er bange for, at jeg vil bremse det og bremse mig selv, men dette er en temmelig god mtn cykel, passer perfekt tage, at du skal bestå den første test gaffelen er så dårlig, omg cykel er i lastbilen, $ 137 inkl. skat nu går vi til punkt 1 ankom til et smukt berømt street skate sted, men det skal være Overlev lastbilafgift, før vi kan ramme endnu en dråbe.

Lad os aflevere denne sidehistorie. Jeg bestilte en mindre leje, men da vi ankom, var denne bestemt udsolgt, så de gav os lastbilen. Helvede ja! lad os fortsætte gaffelen er helt rodet og sagen er flad, cirka 30 cm højere end dråben før den og se styret ved ikke allerede hvad stedet hedder men har været i så mange skøjter og bmx artikler Så lad os falde flad med denne ting derfra, men højere vil jeg sige rigtigt, og kæden er også nede. mand åh mand før vi overhovedet går videre, jeg er nødt til at stramme styret, hvorfor gør det så løst altid at kontrollere alle skruerne på forhånd, når du får en ny cykelfolk! det er sådan, alt overlevede de første nedbrud. sindssyge, lad os skifte til det rigtige kamera, nu skal vi hente det i lejligheden, da det stadig oplades på stranden nu, og her er nogle dejlige klipper, der fører ind på stranden, sand glider ingen fod, oh bremserne fungerer absolut ikke, og pedalen er allerede i stykker, åh ingen bremse fungerer slet ikke, vi kørte lidt ned ad stranden. kom over, vi fandt et dejligt lille sæt trapper20 antager jeg. lad os sende det til denne rig, denne ting skal kunne sende trapper.

Lad os komme ud herfra, de tror sandsynligvis, at vi er dumme, hurtig resumé af, hvad der skete. sindssyg massage til mine arme, trrrr gaffelen er ikke så god haha ​​næste sted er dette lille pumpespor, vi prøver bare at få stenblokke varme her lidt støvet det er den første udfordring, lad os prøve at fordoble de kæber jeg kunne vise dig første (* 2.) gang i denne artikel nu, men kæden gik 4. gang nu, det er ikke en kmc lad os nu gå i fuld fart i kæden, og de onde 2 af 3 har klaret det. men allerede spionerer endnu en række spring her start, landing start, landing og en smule hofter 3 yards, en ret udfordring med dette udyr fungerede bedre end den anden serie af whoops var meget lettere det var.

Denne cykel fungerer faktisk ret godt her. Dæk kunne have lidt mere greb, mere lufttryk ville være rart, men ellers er det rigtig godt her, men det føles alt for lille for mig. 24 '' og sådan en lille ramme. føles som en BMX-cykel, og styrets bredde er som 65 cm, og jeg har allerede skiftet et par gange, fordi disse greb har den integrerede skifter.

Gaffel er ikke så god, lad os selvfølgelig sende et andet sæt, men det er så sjovt her i luften end på jorden, så du ikke engang bemærker, hvor skør denne cykel er haha ​​når du hopper, jeg trak altid styret op, når landing blev det skruet ned igen ned op og ned, så et skitseret blik på disse markeringer er synligt, vi er nu i skateparken, inden vi går, lad styret stramme sig så løst, og jeg har allerede strammet dem lidt, det er det sidste punkt : borgmester skateparkchad Kerley, bmx pro, er ofte ret fuld af skatere og scooterkørere her. Jeg er nødt til at undvige dem, jeg vil prøve at køre på den, og så vil en 180 skubbe dig ud af gaflen og i kredsløb, hvad mere kan vi gøre. Det er ret skitseret med alle de mennesker, der kører herinde, et andet træk her ville have troet, at det ville fungere bedre.

hurtig frigivelsescykel

BMX ville være bedre her, men jeg spurgte jer i community-sektionen, hvad I vil se, så den billige MTB-cykel er en BMX, gaffelen fungerer ikke som den skal alligevel haha ​​synes stadig, den er temmelig god de ting vi har kun lavet en ødelagt del, er den ene pedal, der nu gør det sidste træk gennem parken og det sidste træk. nu! fyr jeg troede, jeg var kommet på mine fælge hver gang på en billig cykel, flippen fungerer så godt, at jeg har et trick bag i sindet, flairen. MEN denne cykel fungerer stadig så godt denne gang, at jeg hellere vil give den til nogen end at ødelægge denne cykel fuldstændigt, jeg lægger den derude i parken. og da San Diego har en hel del hjemløse, vil nogen være begejstrede for at få en ny, eller et barn tager det og kører på det, og de får en ny cykel, der fungerer ret godt og ikke bliver ødelagt, men det vil være nogen, jeg er meget tilfreds med denne cykel, jeg er meget tilfreds, jeg håber du nød den første artikel fra San Diego, der vil være en anden.

Efterlad en like der og abonner på kanalen, hvis du kunne lide det, vi ses næste, du er den bedste! Fred! Forhåbentlig vil der snart være en ny ejer, der hepper på den gamle ven

er korn sund

Hvad er gode snavscykler?

Det absolutteSmuds'af producenten Commencal er en ægte blikfang og er i øjeblikket en af ​​de mest populære komplette cykler på markedet. Og ikke uden grund: Stabile komponenter og en uovertruffen pris gør det vanskeligt at se på detteCykelafværge.

Hvilken er bedre BMX eller snavscykel?

BMX- hvordan du kan bruge den smidige cykel

Ønsker du at køre oftere i parken eller på gaden, er egnet til detteBMX bedresom enSnavs cykelpå grund af den uforgængelige konstruktion. DetBMXegnetbedresomSnavscyklertil street tricks, da det er lidt mindre og derfor mere manøvredygtigt.

I dag skal vi diskutere forskellene mellem mountainbike, BMX og prøvecykler. Dette kan virke som en unødvendig diskussion, men jeg bliver ved med at få spørgsmål fra folk, der lige er begyndt og prøver at beslutte deres første cykel, det er overflødigt at sige, det er ikke folk, der leder efter racercykler og krydsere ..

Lad os som udgangspunkt forenkle, hvad hver cykel er designet til. Mountainbikes er lavet til kørsel i hårdt terræn. De er lavet til at gå hurtigt og dække en masse jord; forsøgscykler er lavet for at overvinde tekniske forhindringer; de er lavt gearede og lavet til manøvredygtighed; BMX-cykler er lavet til at lave tricks og ride skateparker.

De er bygget og uforgængelige. Lad os starte med mountainbike; Jeg vil sige, at dette er den mest populære af de tre, når man krydser alle aldre. Hvis du kun kan have en cykel, ville jeg vælge denne.

Hvorfor? Nå, mest af alt er det behageligt og har god transport, og du får helt sikkert brug for det, især hvis du ikke er gammel nok til at køre bil. Mountainbikes er naturligvis gode til ridestier, og du kan endda springe på dem, selvom de ikke er de bedste til tricks, kan du køre en lille vej og blive kreativ på en mountainbike. Mountainbikes har kraftige bremser, kraftfulde drivlinjer og store dæk til at tage bump og vibrationer ud af ujævnt terræn.

Når tingene bliver rigtig grove, har mountainbikes en også Suspension. Det ser ud til, at mountainbiken er et hurtigt, behageligt og i stand køretøj, der kan gøre mange ting. Det gør det til vinderen af ​​de tre med hensyn til funktionalitet og alsidighed, men det betyder ikke, at du skal vælge det over en prøve- eller BMX-cykel.

Lad os derefter se på prøvecyklen. Selvom det er en street-prøve cykel, er det stadig nyttigt til vores sammenligning. Dækkene er fede, styret er bredt og har ligesom mountainbiken et par problemer med stærke skivebremser.

For det første kan du ikke rigtig sætte dig ned, og for det andet er der kun et latterligt lavt gear. Faktisk er udstyret på en prøvecykel så lavt, at du hellere skal bruge et skateboard til at transportere det. Så for at komme rundt i byen eller ride stier er prøvecyklen ude.

Hvad med spring og skøjteparker? Når alt kommer til alt ligner det en smudspringcykel og virker smidig nok til at erstatte en BMX. Også her er djævelen i detaljen af ​​cykelens dødcenter, i modsætning til snavs og BMX-gafler, der er forskudt foran. Dette gør dem sketchy til landinger.

Hovedrørets vinkel er også mere lodret, hvilket kompromitterer hastighedskontrol. Prøvegeometrien er optimeret til stramme manøvrer, ikke til hastighed. Trials er en cykeldiscipel, der sætter dine ridefærdigheder på den ultimative prøve.

ironman landevejscykel

På grund af dette er den eneste gang du skal skaffe dig en prøvecykel, når du er virkelig sikker på, at du vil lave forsøg, fordi det ikke vil være nyttigt for noget andet - tag det ikke som et stikk ved eksamener, det er 'bare denne retssag er ikke for alle. Hvis du vil lære mere om prøveversioner, skal du tjekke min playliste, som jeg har linket i beskrivelsen. Endelig har vi BMX'en god til at sidde og cykle gennem mountainbike stier.

Alligevel er det ikke den værste transportform. Da jeg var barn på Long Island, kørte jeg min BMX over hele byen. Som voksen når jeg stadig frem til kaffebaren; det høje dæktryk, det moderate udvekslingsforhold og de enorme stigrør gør BMX-cykler til en fornøjelse.

Som en sport er BMX meget populær, så det er nemt at finde folk til at ride, uanset hvor du bor. Den døde enkle døde konstruktion gør BMX-cykler til den mest pålidelige ting på to hjul, så for børn med et budget og uden værktøj, muligvis den perfekte mulighed. Du kan køre på den samme cykelgade, skate park og snavs hopper en indkørsel for at ride, der er ingen mangel på sjove ting at lave på en BMX.

Så hvad med krydstræning? og lave et par forsøg på en BMX? Nej, manglen på stærke bremser og en super kort akselafstand gør BMX-cykler ret dårlige til forsøg. Udvekslingsforholdet er også alt for højt til enhver prøveteknik, så hvis du er klar til det. Kan ikke vælge mellem BMX og Trial, vil du sandsynligvis sidde fast med twobikes. Jo mere du ser BMX og Trial-artikler, jo mere vil du bemærke, hvor radikalt de to sportsgrene adskiller sig.

Så hvis denne artikel ikke giver dig en klar vej, hvor du kan gå, har vist? hvad der passer til dig, så kig på dine omgivelser. Hvad kører dine venner? Hvad kan du lide Hvad er der for at cykle i nærheden af ​​dig? Hvis du ikke har nogen at ride, intet at køre til eller ikke til det sted, hvor du vil ride, vil cyklen sandsynligvis være i din garage. Tænk igennem, tag det rigtige valg, og husk, at du aldrig kan have for mange cykler, det er bedre end at bruge pengene på en spilkonsol.

gopro sølv amazon

Tak fordi du kørte med mig i dag, og vi ses næste gang.

Kan du designe din egen MTB Jersey på dirtyrides?

Hos Dirtyrides Mtb Apparel har vi ansvaret for din egen kreativitet. Uden MINIMUM ordrer kan du designe din egen MTB- og motocross-trøje og -bukser, mountainbike- og BMX-trøjer samt teampolo, brugerdefinerede hættetrøjer og t-shirts med flere ting på vej!

Hvilket er det bedste MTB-kit til snavs?

Dirtyrides MTB Custom MTB-kit kan levere fra enkeltvarer til nok lager til detailbutikker. Store ordrer / detailhandlere modtager store rabatter, bedes du bede om oplysninger om omkostninger. Så hvis du leder efter tilpasset MTB-sæt eller tøj i topkvalitet kombineret med førsteklasses service, er Dirtyrides MTB stedet at være!

Hvor kan jeg købe MTB-trøjer og bukser?

Velkommen til DirtyRides MTB Apparel, hjemmet til specialtrøjer, bukser, tøj og merchandise af høj kvalitet. Hos Dirtyrides MTB Apparel har vi ansvaret for din egen kreativitet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.