Vigtigste > De Bedste Svar > Muc-off højtryksrenser - Komplet manual

Muc-off højtryksrenser - Komplet manual

Kan du bruge Muc Off i højtryksrenser?

SNOW FOAM LANCE: At gå sammen medhøjtryksrenser,vihar designet en bestemt lav-tryksne skum lanse, der ikke beskadiger sarte dele, men forvandler din flaskeMuc-AfNano Tech cykelRenerei tykt sne skum for den ultimative og effektive dybe rengøring.Så du har din helt nye cykel, og den er fantastisk, men efter et par forlystelser bliver den temmelig beskidt og har bare ikke den nye motorcykeloplevelse længere, og den mister sin glans, men vær ikke bange for jeg har de bedste metoder til at holde din cykel i tip for at holde den i top stand, og det bedste er faktisk ikke så vanskeligt, så hold øje, så viser jeg dig, hvordan det er gjort, men inden vi starter, vil jeg gerne vide, om du bruger cykelspecifikke rengøringsprodukter eller ej gå til gcn-appen og stem, når du går ind i Invested New Bike. Jeg synes, at det er en grundlæggende del af ejerskabet at rense det ordentligt. Bestemt ikke alle behøver at vide, hvordan de skal ordne deres cykel, men rengøring er en vigtig del af at eje en ny cykel, og en ren cykel ser ikke kun godt ud, den holder længere og bliver bedre til den, men hvad har du brug for for at holde din cykel i tip top form? Der er mange fantastiske cykelrengøringsprodukter derude, og jo bedre kvalitet du har råd til, jo bedre og lettere bliver det at udføre jobbet, men du behøver ikke investere i alt dette, fordi du kan få meget ens resultater med bare et par nøgleprodukter og for at gøre mit liv endnu nemmere bruger jeg en cykelstativ i dag, men det behøver du heller ikke at have, du kan bare hvile din cykel mod væggen, og det tager kun lidt længere tid fra mukhoff var så rart over os om mange gode produkter, vi kan bruge i dag, og heldigvis har vi også disse fantastiske jetundertøj, og jeg ved med sikkerhed, at thatollie har ønsket en af ​​disse i absolut aldre, men som den nye fyr var jeg heldig nok At få en næsten øjeblikkeligt et par af de vigtigste produkter, vi bruger i dag, er cykelshampoo og en bio affedtningsmiddel, og affedtningsmiddel er fantastisk til at fjerne alt snavs og snavs fra din kæde, men du vil ikke sprøjte det lige ind i dine lejer, fordi godt fjerner g frigør fra dem også, og ingen vil have det gode, du skal være forsigtig, hvor du sprøjter affedtningsmidlet, hvad Du behøver ikke være meget forsigtig med cykelshampoo, fordi det er sikkert med alle komponenter på din cykel. Så bekymre dig ikke om det, da vi bruger en jetvask i dag, dette er en cykelspecifik jet-wash og adskiller sig fra hvad du rengør din haveterrasse med, det fungerer med et tryk, der er meget bedre egnet til en cykel, før vi begynder at bruge vores smarte rengøringsprodukter.

Vi skal bare gå rundt på cyklen med vores jetvask, alt er brudt. Det første punkt er vores drev for at rengøre dette, fordi det er den beskideste del af cyklen. Hvad vi skal gøre her er at tage vores bio affedtningsmiddel, læg det på dem alle. Anvende beskidte drivkomponenter og give det et øjeblik til at suge før gør en god gammel skrubbe med en børsteskrub mens du rengør kæden, er det vigtigt at huske at rengøre begge sider af kæden og alle andre komponenter, ikke kun den side, du får, kan bare se væk og sørg for kun at gemme denne børste til de fedtede komponenter. Vask ikke din ramme med den bagefter, og mens alt dette er i blød, kan vi tage vores spand med os og forberede noget dejligt varmt vand til de næste par trin.

Brooklyn cykelfirma

Dette er en utrolig lille børste, eller jeg har lige fået massive hænder, der ved, at vi har en spand varmt vand med os, og affedtningsmidlet har et par minutter til at udøve sin magi, så næste er vi nødt til at sprænge det hele af og sørge for, at vi vasker det af grundigt for at få alt pænt og rent, og på dette tidspunkt kan vi tjekke det ud kæden for at se, om det er så rent, som vi vil, og hvis det ikke er helt rent nok, gentager vi bare processen igen, indtil kæden er super ren, efter at jeg har vasket alt affedtningsmiddel fra kæden som jeg sagde, kan vi bare kontrollere det med fingrene, du kan stadig se mine fingre lidt beskidte her, så jeg tror, ​​jeg skal hellere gøre det hele nej En gang for at sikre, at vi får den superrene kæde, så vi har vores super rene kædejob, som er et af de første vigtige job, der udføres på en cykel uden for sneen. Et af mine foretrukne jetvaskjobber er bare vores normale cykelrenser. Hvis du ikke har dette, kan du bare sprøjte det overalt.Vi er nødt til at sikre, at vi dækker alle dele af cyklen til næste trin, og at vi skrubber og børster den godt overalt. Hvis jeg vender tilbage til at bruge et cykelstativ som mig, kan vi fjerne hjulene og arbejde på hver eneste del af cyklen med en dejlig blød børste som denne, inklusive de hjul, vi tog ud og rengøre alt grundigt, og hvis du støder på små bits Hvis der er huller, kan du også bruge en mindre børste, og det er vigtigt at huske at få hver lille del af cyklen og ikke at glemme styret. Vi kan fjerne al sved og bakterier, der opbygges der, og sørge for, at den er pæn og ren.

Mens vi renser alle disse dele af cyklen, kan vi også inspicere dem for at sikre, at der ikke er nogen skader eller problemer, som vi måske støder på, mens du er på farten og sparer os for skamgang derhjemme. Når vi har vasket alt grundigt, kan vi sætte hjulene tilbage i cyklen og rengøre alt grundigt for at sikre, at alt er grundigt rengjort og med rent vand, men rolig, fordi de produkter, vi bruger og faktisk er biologisk nedbrydelige, sørg for at din cyklen er også ren. Vi vaskede vores cykel grundigt, og den næste ting, vi skal gøre, er at tørre og smøre cyklen ordentligt, men for at gøre livet lidt lettere kan vi selvfølgelig lade det tørre, mens vi rydder op i de ting, vi allerede har brugt og ikke gør ' Jeg har brug for en blød mikrofiberklud til at tørre rammen, og jeg vil bruge en gammel klud til at tørre drev- og togkomponenterne, ligesom vi gjorde med børsterne, er det bedst at holde kæden adskilt fra den anden for ramme, hvad? Vi arbejder os rundt på hele cyklen, og når vi har gjort det, kan vi dobbelttjekke alle komponenterne for at sikre, at intet er beskadiget eller ødelagt, og undgå problemer med at rengøre kæden senere er en meget simpel proces ved blot at tage Tag din klud , træk kæden igennem her, og så kan du bare sikkerhedskopiere cyklen, køre kluden igennem og rense alle de små komponenter, når de bevæger sig for at sikre, at det er pænt og tørt og super rent igen, du skal nu rense det nok til at du endda kan bruge dine bedste hvide t-shirts, så du har en ren og tør cykel, og alt der er tilbage er at smøre kæden ordentligt, og der er mange forskellige kædesmøremidler som dette, og jeg vil bruge det våde smøremiddel i dag, fordi det er vinterligt og vådt udenfor, og så når du er der, hvor du ikke kunne tørre ordentligt, så kan du sprøjte noget, der er en vanddispergerende spray for at sikre, at vandet ikke kommer ind i lejerne og forårsager korrosion og et andet trin, som nogle folk her er meget glade t o tage er at bruge cyklerne eller cykelbeskytteren eller detaljeefterbehandleren, og en slags tip, jeg har til dette, er at sprøjte dem på en klud, og så kan du tørre dem af på cyklen i stedet for at sprøjte dem direkte på rammen og risikere forurener bremsekomponenterne på bikesuper clean, og jeg håber, at du har haft glæde af denne artikel, og hvis du har store tommelfingre op og har gode gode tip, der alligevel vil downloades i kommentarerne, nu er min cykel super ren, jeg går at få nogle seje billeder af det og sende dem til cyklen, der gør det på næste uges tech show

Hvem fremstiller MUC fra højtryksrenser?

Karcher's

Hvilket tryk er MUC fra højtryksrenser?100 bar

Hvilken temperatur skal vandet være i en slim-off højtryksrenser?

I modsætning til noglehøjtryksrensere, har du brug for lysnettetstrømog et tryk for at levereMuc-Fra højtryksrenser. Dermed understøtter den 6,5 liter / minut gennemstrømningshastighed og 100 bartrykstillet til rådighed. Selvom dette begrænser, hvor du kan brugevaskemaskine, betyder det, at du får en stærk, stabilJet.

Er MUC-off god?

Det er sikkert på alle overflader, og det er endda skivebremserotor og pude venlige.Muc-AfNano Tech Bike Cleaner er ideel til landevejscykler, mountainbikes, cykler med fast gear og pendlingscykler. Den samlede præstation kan ikke ses fra tidligere blandinger og skifter stadig de fleste typer grunge med en rimelig aplomb.2. 2014.

Hvor meget koster en MUC højtryksrenser?Enheden vejer omkring 6 kg og er nem at bære, uanset om den er i tasken eller i brug. Push-lock-beslaget, der forbinder lansen til højtryksrenseren. Inkluderet i £ 119,99 sættet, oven på den ekstra sne skumlanse, får du en 1-liters flaske Muc-Off vask og 1 liter koncentreret rengøringsmiddel, der fortyndes ned til 4 liter rengøringsmiddel.

Hvad inkluderer en MUC-off højtryksrenser-cykelpakke?

Muc-Off højtryksrenser-cykelpakke indeholder alt hvad du behøver for at få din cykel tilbage til det fabriksfriske look, mens du også ser ud til de sarte lejer, overflader og ophængningsdele.

Hvad er den maksimale strømningshastighed for en MUC slukket skive?

Muc-Off siger, at det dog ikke burde være et problem med enheden. Med en 1.200w kulstofbørste motor har Muc-Off's skive en maksimal gennemstrømningshastighed på 6,5 liter pr. Minut og et maksimalt tryk på 100bar eller 1450,38 PSI.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.