Vigtigste > De Bedste Svar > Naturlige måder at bekæmpe infektion på - hvordan man løser det

Naturlige måder at bekæmpe infektion på - hvordan man løser det

Hvad er det stærkeste naturlige antibiotikum?

1.) Oreganoolie: Oreganoolie er en af ​​demest kraftfulde antibakterielleæteriske olier, fordi den indeholder carvacrol og thymol, toantibakterielog antifungale forbindelser. Faktisk viser forskning, at oreganoolie er effektiv mod mange kliniske bakteriestammer, herunder Escherichia coli (E.05.04.2018MedlinePlus præsenterer antibiotika mod bakterier: Bekæmpelse af resistensen Hvad hvis vi ikke kunne kæmpe tilbage? Tuberkulose. Gonoré. MRSA.

Disse ubehagelige insekter anerkendes af National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) som nogle af de mest truende organismer på planeten i dag. De har alle tilsluttet sig RESISTANCE. Det er antimikrobiel resistens, for at sige det direkte, de får hurtigt evnen til at modvirke vores antibiotika, hvilket gør infektioner meget sværere at behandle.

Og det er et stort problem. CDC anslår, at mere end to millioner mennesker i USA udvikler antimikrobielle resistente infektioner hvert år og forårsager mindst 23.000 dødsfald. Bekymringen er, at andre bakterier måske slutter sig til denne resistens hurtigere, end vi kan udvikle løsninger, eller at bakterier bliver uigennemtrængelige for endnu flere antibiotika, hvilket fører til i det væsentlige uhelbredelige sygdomme.Hvem er disse bakterier? Mange forskellige typer bakterier har udviklet antimikrobiel resistens, men nogle er mere bekymrende end andre. Tuberkulose, eller tuberkulose, er den dødbringende smitsomme sygdom i verden, der kræver mere end en og en halv million menneskeliv hvert år. TB er vanskelig at behandle, og nogle resistente stammer kræver mange års daglig multimedicinsk behandling, herunder måneder med smertefulde injektioner og alvorlige bivirkninger, der kan efterlade patienter følelsesløse.

Gonoré er bekymrende, da stammer er blevet resistente over for få antibiotika. Denne seksuelt overførte sygdom kan dele dens resistensgener. Der er bakterier, der fremskynder resistens.

Staphylococcus aureus eller stafylokokker er overalt: på vores personlige ejendele, på vores hud, i vores næse. Staphylococci er normalt ikke skadelige. Men når de er, kan de være vanskelige at behandle, især i tilfælde af methicillinresistent Staphylococcus aureus eller MRSA, som nu bæres af 2% af amerikanerne.Disse er blot nogle af de førende bakterier i resistens hurtigt på grund af overforbrug og misbrug af antibiotika over lange perioder, såsom ikke at tage antibiotikakurser som ordineret og antibiotika, der anvendes i landbruget for at tilskynde dyrs vækst. Bakterier formere sig så hurtigt, at selvom vi havde det perfekte antibiotikum, ville der stadig opstå resistens, og hver gang vi bruger antibiotika, er der en chance for, at nogle bakterier kunne overleve på grund af ændringer i deres DNA. DNA'et kan kode for overlevelsesfordele, såsom: ændring af bakteriecelleoverfladen, forebyggelse af antibiotika, forebyggelse eller invaderende tics.

red bull rampage live stream

Lav pumper, der spytter antibiotika ud, inden de kan arbejde. Eller producere enzymer, der 'neutraliserer' antibiotika. Antibiotika dræber de fleste bakterier, herunder de gavnlige bakterier i vores kroppe.

Men bakterierne med fordelene kan overleve og formere sig. De resistente bakterier kan overføre DNA-ændringer til deres afkom eller nogle gange endda til hinanden for at skabe nye stammer af antibiotikaresistente bakterier. Hvad kan du gøre for at bekæmpe modstand? Samfundet kan hjælpe med at forhindre resistens ved at gemme antibiotika i det mest passende tidspunkt.Det første skridt er at undgå behovet for antibiotika ved at undgå infektioner, fx gennem håndvask, vaccinationer og sikker madlavning. Korrekt antibiotikabehandling hjælper også, som at tage ordinerede antibiotika, med at undgå, at bakterier dvæler og giver dem en chance for at blive resistente over for miljøet, så resistente bakterier formerer sig og forårsager resistent infektion. Ved at tilpasse specifikke antibiotika til de bakterier, der forårsager infektionen, kan sundhedsudbydere bekæmpe antimikrobiel resistens ved at reducere antallet og styrken af ​​antibiotika, som patienter tager, der er resistente over for antibiotika! Selv hvis du har en virusinfektion som forkølelse eller influenza, bør antibiotika ikke gives, fordi vira ikke angribes af antibiotika.

Forskning ved NIAIDNIAID undersøger måder at bekæmpe problemet med antibiotikaresistens på, nye antibiotika, der afslører svagheder i den bakterielle livscyklus, på udkig efter måder til at styrke immunforsvaret til at bekæmpe bakterielle infektioner og skabe samfund af bakterier, der drukner virkningerne af infektiøse bakterier Brug af specielle vira, der angriber og dræber infektiøse bakterier, og forbedrer diagnostiske tests for at finde bakterier, der har spist med de mest passende antibiotika. Med god folkesundhedspraksis og banebrydende forskning er vi muligvis i stand til at holde trit med resistens og smitsomme sygdomme generelt, men vi skal alle arbejde sammen for at holde et skridt foran - Datoforskning og historier fra medlineplus.govor før søgning NIH MedlinePlus Magasin og lær mere om NIAID-forskning på niaid.nih.gov.

MedlinePlus er en betroet amerikansk kilde, Nat ional Library of Medicine.

Kan kroppen bekæmpe infektion uden antibiotika?

HvornårAntibiotikaBehøves ikke

Antibiotikaer kun nødvendige til behandling af visse infektioner forårsaget af bakterier, men selv nogle bakterielle infektioner bliver bedreuden antibiotika.

Hvad er et naturligt alternativ til antibiotika?

Hold receptet: Prøv disse 7naturlige antibiotikai stedet
  • Guldforsegling. Almindeligvis indtages som te eller tages som et supplement, kombineres urten goldenseal (Hydrastis canadensis) ofte med echinacea til forebyggelse eller behandling af forkølelse.
  • Pau d'arco.
  • Myrra.
  • Oregano.
  • Timian æterisk olie.
  • Tag olie.
  • Anis.
12.17.2019

Har du nogensinde tænkt på antibiotika? Er der alternativer? Hvorfor ordineres de så ofte? Er der nogle naturlige alternativer? Dette er Dr. Jason West, der nærmer dig hundrede og to års helbredelse, og vi vil tale om antibiotika, og hvordan du kan hjælpe dit immunsystem uden antibiotika. Se på det.

Så dette handler om antibiotikalternativer, og denne artikel handler om antibiotika, er du træt af at tage antibiotika, lider af en antibiotisk bivirkning, dit antibiotikum fungerer ikke, og så er denne artikel noget for dig, og efter at have set hvad du skal have, er at vide et antibiotikum er fordelene og problemerne ved antibiotikabehandling og nogle alternativer til antibiotika. Definitionen af ​​et antibiotikum er nu ethvert stof, der hæmmer væksten og reproduktionen af ​​en bakterie eller dræber den fuldstændigt, kan kaldes et antibiotikum. Og antibiotika er en type antimikrobiel, der virker mod bakterielle infektioner i eller på kroppen.

Dette adskiller subtilt antibiotika fra andre hovedtyper af antimikrobielle stoffer, der i vid udstrækning anvendes i dag, og antiseptika bruges til at sterilisere overfladerne af levende væv med risiko for infektion, når det er højt, såsom under operation, og desinfektionsmidler er ikke-selektive antimikrobielle stoffer, der er en Dræb en lang række mikroorganismer, herunder bakterier. De bruges på ikke-levende overflader. For eksempel har hospitaler nu svampedræbende lægemidler, der dræber svampe og antivirale stoffer, der kan dræbe nogle typer vira.

De fleste af de antibiotika, der anvendes i dag, fremstilles i laboratorier, men de er ofte baseret på forbindelser, som forskere har fundet i naturen. For eksempel producerer nogle mikrober stoffer, der specifikt dræber andre bakterier i nærheden for at opnå en konkurrencemæssig fordel i forhold til mad, vand eller andre begrænsede ressourcer. Imidlertid fremstiller nogle mikrober kun antibiotika i laboratoriet, så hvordan fungerer antibiotika? Antibiotika bruges til behandling af bakterielle infektioner, og nogle er meget specialiserede og virker kun mod visse typer bakterier.

Andre kendt som bredspektret antibiotika angriber en lang række bakterier, herunder dem, der er nyttige for os. Dette er to hovedmåder, som antibiotika målretter mod bakterier. De forhindrer enten bakterierne i at formere sig, eller de dræber bakterierne, for eksempel ved at bryde cellevæggen.

Hvorfor er antibiotika vigtige nu? Introduktionen af ​​antibiotika i medicin revolutionerede behandlingen af ​​infektiøse sygdomme, men det har også skabt nogle problemer med forudskrivning eller brug af antibiotika. Mellem 1945 og 1972 steg den gennemsnitlige forventede levetid med antibiotika til behandling af infektioner med otte år. Men ligesom nogle ting, der er gode og brugt for meget, kan antibiotika, hvis de forkert forudsiges forkert, forårsage et utal af problemer og et utal af forskellige uønskede bivirkninger.

I dag er antibiotika en af ​​de mest almindelige lægemiddelklasser inden for medicin, og mange af dem muliggør de komplekse operationer, der er blevet rutine rundt om i verden. At løbe tør for effektive antibiotika og moderne medicin ville sætte os tilbage. Nogle mennesker stoler dog for meget på antibiotika, og vira reagerer ikke på antibiotika for hyppige øreinfektioner eller forkølelse, som hovedsagelig er forårsaget af vira.

Relativt små operationer som blindtarmsoperation kan være livstruende, hvis vi løber tør for antibiotika, eller hvis du bruger for meget antibiotika, og bakterierne bliver immun over for dem, vil det give problemer. Nu bruges antibiotika undertiden på et begrænset antal patienter inden operationen for at sikre, at patienter ikke får infektioner fra bakterier, der kommer ind i åbne snit. Uden denne forholdsregel kan risikoen for blodforgiftning blive meget højere, og mange af de mere komplekse operationer, som læger nu udfører, er muligvis ikke engang mulige.

Antibiotika kaldes sociale stoffer, fordi antibiotikaresistens kan overføres af bakterier eller bakterier, og antibiotikaresistente og resistente bakterielle infektioner kan overføres fra person til person. Jeg havde lige en patient, der var indlagt på tyktarmskirurgi, der udviklede methylenresistent Staphylococcus aureus, en Mersa-infektion, der blev overført til alle familiemedlemmer. Vanskeligheden ved denne tilstand er, at den er helt resistent over for antibiotika, og den eneste måde at behandle disse tilstande på er at gøre personen sund.

Ved at gøre folk raske kan du reducere behovet og brugen af ​​antibiotika. Nu kan antibiotikabrug og antibiotikaresistens endelig påvirke hele samfundet, fordi antibiotikaresistente bakterier kan overføres fra et familiemedlem eller en ven til en anden. Antibiotika i den form, som vi kender dem i dag, er stadig relativt moderne opfindelser, fordi de ved et uheld blev opdaget af Sir Alexander Fleming, han arbejdede på et projekt i sit laboratorium og bemærkede, at der var noget skimmelsvamp på en ormplade i vores borekrone og hvad skete der, at der ikke voksede bakterier omkring dem.

Dette skete i 1928 og indvarslede begyndelsen på den såkaldte moderne æra af antibiotika. Denne opdagelse og efterfølgende udvikling af adskillige antibiotika gjorde det muligt for læger for første gang at levere effektive behandlinger til tidligere vanskelige eller uhelbredelige infektioner. Faktisk er nogle almindeligt ordinerede tilstande for antibiotika bakterielle infektioner mod acne, urinvejsinfektioner, strep hals, lungebetændelse, men antibiotika kan have bivirkninger.

Nogle af disse mere almindelige bivirkninger inkluderer løs afføring eller diarré, mavebesvær, opkastning, svær vandig diarré og mavekramper, allergiske reaktioner, åndenød, svær hævelse af læber, ansigt eller tunge, vaginal kløe eller udflåd, hvide pletter på tungen, og lad os udslæt Taler om nogle andre måder at behandle infektioner og immunsystemlidelser ud over at bruge antibiotika. Jeg mener, at du kun skal bruge antibiotika, når det er absolut nødvendigt, da de kan arbejde bedre og redde dit liv. Nu er nogle alternativer til antibiotikabehandling, mit yndlings vitamin er vitamin C.

Skal vi bruge beliposomalt C-vitaminpulver. Vi blander det med det fedt, der udgør Myseal-dannelsen og kommer ind i dit system, det fungerer enormt. Jeg elsker echinacea, og echinacea er blevet brugt historisk i årevis, og så blev det lidt rap for et par år siden, fordi jeg troede, det var en oprigtig undersøgelse.

klassiske cykler

Hvad betyder det nu? Der er aktive komponenter i urten. Er det roden? Er det bagagerummet? Er det arket? Det er blomsten. Og det er min forståelse af Echinacea-undersøgelsen, der siger, at det ikke fungerede, at de brugte den forkerte aktive ingrediens fra Echinacea-planten.

Jeg har set enorme resultater med Echinacea. Nu olivenblad, gurkemeje, morgenfrue og kolloid sølv. Hvis vi nu gør kroppen sund, har vi ikke brug for antibiotikabehandling, fordi vi konstant konsulteres eller angribes med vira, svampe, bakterier, og når vi bruger rå honning peberrod, hvidløg, ananas, der indeholder et rigtig flot enzym kaldet bromolean olie fra oregano grapefrugtfrø ekstrakt tea tree olie og nogle af de behandlinger på kontoret, som vi har kunnet udføre for at beskytte benene mod amputationer, Mersa infektioner og kroniske infektioner er UV-behandling og et IV kateter i armen og behandler blodet med rødt lys til 20 minutter, 20 minutter med grønt lys, 20 minutter magenta lys af energi til de røde blodlegemer, der udsættes for.

Mellem $ 25.000 og $ 100.000 IV C-vitaminterapi og fortyndet hydrogenperoxidterapi er alle fantastiske behandlinger for kroniske infektioner. Hvad er virkelig vigtigt nu, når du har en svampe- eller virusinfektion. Tag ikke et antibiotikum, det hjælper dig ikke, og det vil gøre tingene værre, hvis du har brug for antibiotikabehandling i fremtiden.

Så naturlige overvejelser for antibiotikabehandling. Dette er Dr. Jason West, som vi vil se i den næste artikel.

Vi dækkede lige alternativer til antibiotika, og hvad du naturligt kan gøre for at hjælpe dit immunsystem, så du reducerer behovet og forhåbentlig fjerner antibiotika fra dit arsenal. Du kan beholde dem, hvis Dr. West er, vi ses i morgen.

Hvad dræber en bakteriel infektion?

Antibiotika gørdræbebestemtbakterie. Nogle vira forårsager symptomer, der lignerbakterielle infektioner, og noglebakteriekan forårsage symptomer, der ligner viralinfektioner.

Hvad dræber Streptococcus naturligt?

Klinisk forskning viser, at oreganoolie, hvidløg osv. Er de mest effektivenaturligantibiotika, der kan ødelægge selv de mest resistentebakteriei kroppen.01.06.2017

Er æblecidereddike et antibiotikum?

æble cider eddikekan også have antibakterielle egenskaber. En reagensglasundersøgelse fandt detæble cider eddikevar effektiv til at dræbe Escherichia coli og Staphylococcus aureus, som er de bakterier, der er ansvarlige for staph-infektioner.

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af infektion?

Forbrugendefødevarerhøjt i C-vitamin som grapefrugter, appelsiner, mandariner, sød rød peber, broccoli, jordbær, grønkål og kiwifrugter menes at øge produktionen af ​​hvide blodlegemer, hvilket er nøglen tilbekæmpe infektion.

Er æblecidereddike god til infektioner?

æble cider eddikekan også have antibakterielle egenskaber. En reagensglasundersøgelse fandt detæble cider eddikevar effektiv til at dræbe Escherichia coli og Staphylococcus aureus, som er bakterien, der er ansvarlig for staphinfektioner.

Hvilken mad dræber vira?

2) Søde kartofler, vinter squash, mørkegrønne grøntsager og gulerødder - dissefødevarerhar et ton vitamin A, som i kombination med zink kan være en influenzadræber. A-vitamin er en integreret del af Natural Killer-celler og andre immunkemikalier, som er en del af reaktionen på at bekæmpe en infektion.

Kan du komme dig efter strep uden antibiotika?

Hvisduharstrephals, der er forårsaget af bakterier, din læge kan ordinere enantibiotikum, såsom penicillin. Menstrephals forsvinder af sig selv i 3til7 dage med elleruden antibiotika.

Er der nogen naturlige måder at behandle bakterielle infektioner på?

Mens antibiotika er en almindelig måde at behandle bakterielle infektioner på, er nogle typer bakterier blevet mere resistente over for denne metode, og antibiotika kan have ubehagelige bivirkninger for nogle mennesker. Mens du bør konsultere din læge, hvis infektionen forværres, er der dog fem naturlige måder at bekæmpe dem på

Hvilket er det bedste naturlige antibiotikum til infektioner?

8 Effektive, naturlige antibiotika til at hjælpe med at slå infektioner 1 Echinacea. Echinacea var meget populær i USA i det 18. og 19. århundrede, men dets anvendelse begyndte at falde, efter at farmaceutiske antibiotika blev udviklet. 2 guldforsegling. 3 Hvidløg. 4 Neem. 5 Pau D'Arco. 6 Manuka honning. 7 Oregon Grape. 8 Ingefær.

Hvordan slippe af med en urinvejsinfektion derhjemme?

Æblecidereddike har antibakterielle egenskaber. 19 Det vil dræbe bakterier, der findes i dit urinvejssystem for at befri dig fra infektion. Du kan blande 2 spsk eddike til et glas vand og drikke det om morgenen på tom mave. 15. Berolig din infektion med ingefær te

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.