Vigtigste > De Bedste Svar > Ernæringsmæssig gær mayoklinik - praktiske beslutninger

Ernæringsmæssig gær mayoklinik - praktiske beslutninger

Er ernæringsgær god for dig Mayo Clinic?

Ernæringsgærer enstorekilde til vitaminer og mineraler. Det indeholder også alle ni essentielle aminosyrer, hvilket gør det til et komplet protein som dem, der findes i animalske produkter. Komplette proteiner er vigtige næringsstoffer, der hjælper funktioner som vævsreparation ognæringsstofabsorption. De kan også forhindre muskeltab.25. sep 2020Du har sandsynligvis bemærket nu, at de fleste af mine opskrifter er grøntsagstunge og prioriterer friske, sunde ingredienser undtagen min dessert, og det er fordi jeg efter fire autoimmune diagnoser har lært, hvordan jeg virkelig nærer min krop med enkel, anti -inflammatoriske fødevarer. Så hvad præcist? Det er bare dem, der er blevet godt undersøgt for at reducere betændelse i kroppen, de er de elementer, som ernæringseksperter og læger alle er enige om, at vi skal få mere af, fordi de ikke kun reducerer betændelse, men også antiinflammatoriske virkninger har mange andre sundhedsmæssige fordele. I dagens artikel deler jeg otte antiinflammatoriske fødevarer, jeg spiser hver uge, og giver dig et par forskellige opskriftideer, men husk at du altid kan finde den fulde opskrift, der kan udskrives på min hjemmeside.

Lad os dykke ind. Bær, uanset blåbær, jordbær, hindbær eller brombær, indeholder alle antioxidanter kendt som anthocyaniner, og det er anthocyaninerne, der giver bærene deres lyseblå og rødlige farve. Mens alle frugter generelt indeholder meget antioxidanter, er bær virkelig superstjerner, fordi de indeholder så mange forskellige kemiske forbindelser, der er gode til at bekæmpe betændelse, kræft og hjerte-kar-sygdomme.

Nu kommer den seje del ved at reducere eksisterende betændelse, men de hjælper os med at reagere bedre på fremtidige opblussen, så det er altid en smart idé at spise dem regelmæssigt. Mine yndlingsopskrifter med bær inkluderer min blåbær smoothie, min bær og spinat salat, min hindbær vinaigrette, min jordbær og banan smoothie og min acai skål. Jeg er sikker på, at du ved, at bladgrøntsager er gode for dig, men ved du hvorfor de er gode for dig? Spinat, kale, schweizisk chard, mælkebøttegrøntsager og andre greener er ikke kun fulde af antioxidanter, de er også alkaliserende for kroppen.De er fyldt med næringsstoffer som løv, fibre, vitaminer, A, C, E og K, og en række mineraler nsas kaninfoder, inklusive min fars, der er en grund til, at alle dyr i dyreriget foretrækker bladgrøntsager, og det er fordi der nærer vores krop på celleniveau. Bladgrøntsager forhindrer kognitiv tilbagegang, de holder vores mikrobiom i tip-top form, og de reducerer hele kroppen betændelse. Mine yndlingsopskrifter med bladgrøntsager inkluderer min vilde ris og raketsalat, min rejer, asparges og avocadosalat, min chard sauteret med hvidløg, min grønne smoothie efter træning og mine kale chips.

Laks og andre fede fisk som ørred, sardiner, ansjoser og makrel har alle et væsentligt indhold af omega-3, og disse er vigtige, fordi din krop ikke kan fremstille dem alene. Du er nødt til at få dem gennem din diæt. Hvis du har en autoimmun sygdom, er omega-3 lige så vigtige, fordi undersøgelser har vist, at de kan bruges i en række autoimmune sygdomme såsom lupus, reumatoid arthritis, type 1-diabetes, psoriasis, alle typer colitis, multipel sklerose, og mange andre er meget nyttige.

Om omega-3'er er også vigtige for hjernens sundhed, og interessant nok er de, der spiser fede fisk regelmæssigt, mindre tilbøjelige til depression eller angst. Kort sagt er omega-3 fedtsyrer en af ​​de mest velundersøgte næringsstoffer, og undersøgelser viser konsekvent de massive antiinflammatoriske virkninger, de har på kroppen. Nogle af mine yndlingslakseopskrifter er min bagt Dijon-laks, min orange glaserede laks, mine laksekager, min frittata med røget laks og min laks og avocadosalat.Når de fleste tænker på avocado, tænker de på sunde fedtstoffer, og det er godt, fordi avocado er fyldt med enumættede fedtstoffer, som er det gode fedt, der hjælper med at sænke kolesterolet og reducere betændelse i leddene. Sunde fedtstoffer som dem fra avocado er nødvendige for energi, blodpropper, hjerneudvikling, absorption af fedtopløselige vitaminer og begrænse inflammation. Forskellige næringsstoffer i avocado har også vist sig at være gavnlige til forebyggelse af neurodegenerative sygdomme som Alzheimers og Parkinsons, og jeg studerer konstant Parkinsons forskning, fordi min far har Parkinsons.

Okay, sjovt faktum om avocadoer, at de faktisk har mere kalium end bananer. For en portion på tre og en halv ounce bananer får du 10% af den anbefalede daglige dosis kalium, og for den samme serveringsstørrelse som en avocado får du 14%. Nogle af mine foretrukne avocado-opskrifter er min tunfyldte avocado, min avocado-issalat, min avocadodressing, min gulerods- og courgettepasta med avocado og agurksauce og mine bagte æg i avocado.

Broccoli og andre korsblomstrede grøntsager som blomkål, pak choi og rosenkål er fyldt med antioxidanter, vitaminer og fytokemikalier. Broccoli indeholder meget vitamin K, vitamin C, kalium, magnesium og fiber, men det er sulforaphan, der gør broccoli meget speciel, de mest undersøgte forbindelser i broccoli, og undersøgelser viser, at det har kræftbekæmpende og skadelige virkninger. Kan afgifte kemikalier i miljøet, der ellers ville forårsage betændelse i vores kroppe. Nogle af mine yndlingsopskrifter til broccoli og korsblomstrede grøntsager er min broccoli salat, min dampede broccoli, min broccoli 30 kyllingegryde, min hvidløg og ingefær bok choi og min Blomkål ris tabbouleh.Hvidløg er blevet brugt i århundreder for dets medicinske egenskaber, og adskillige undersøgelser har gang på gang vist, at den både har kræftforebyggende og immunforstærkende virkning. Selvfølgelig giver hvidløg et stort bidrag til enhver opskrift, men der er vidtrækkende sundhedsmæssige fordele, der får hvidløg til at skinne. Hvidløg indeholder antiinflammatoriske kemikalier som quercetin, som naturligt hæmmer histamin og svovlforbindelser, som stimulerer dit immunsystem til at bekæmpe sygdomme.

Hvis du har gigt, kan hvidløg også være din bedste ven, da hvidløg har vist sig at reducere inflammation, smerte og bruskskader forbundet med gigt. Nu er det svært at vælge en håndfuld hvidløgsopskrifter, fordi jeg bruger hvidløg i så mange forskellige opskrifter på min hjemmeside, men jeg elsker mine courgette-nudler med citron hvidløg s rejer, min blomkålpuré med hvidløg og urter, min sauteret med hvidløg schweizisk chard , mine søde kartoffelfries med hvidløg aioli og min pocheret kylling og grøntsagssuppe om vinteren. Så som hvidløg er ingefær blevet brugt rundt omkring i verden i århundreder for dets helbredende egenskaber.

Det er kendt at hjælpe med at reducere køresyge, lindre smerter og reducere kvalme. Ingefær indeholder stoffer kendt som gingeroler og reducerer betændelse og slukker for smerteproducerende forbindelser i kroppen. Hvad angår fordøjelse, hjælper ingefær med fordøjelsen og hjælper med mobilitet, hvilket bare betyder, at det bevæger ting hurtigere gennem vores tarme, og faktisk har ingefær vist sig at gøre ting dobbelt så meget Kan bevæge sig hurtigt, hvilket er nøglen, når man kæmper med forstoppelse.

På grund af disse fordøjelsesfordele har ingefær vist sig at hjælpe med at reducere tyktarmskræft og øge immunsystemet. Husk nu, at omkring 75 til 80% af vores immunsystem kommer fra vores tarm, så alt, hvad der hjælper tarmen, bliver naturligt som ingefær, han vil også understøtte vores immunsystem. Nogle af mine yndlings ingefæropskrifter er mine kammuslinger med citrus- og ingefærsauce, min gulerods- og ingefærsuppe, min gyldne mælk, min agurk og melongazpacho med ingefærrejer og min asiatiske blomkålris med ingefærrejer har chiafrø, og mens Chia-frø er i dag kendt som superfood, i gamle tider var de en basisfødevarer, der var mest kendt for at levere energi, og på det gamle maya-sprog oversættes ordet chia faktisk som stivelse, ud over alle vitaminer og næringsstoffer i chiafrø, de også indeholder en stor dosis fiber.

Faktisk er de en af ​​de bedste kilder til fiber i verden, og alle disse fibre er gode til at balancere blodsukkeret og selvfølgelig fremme god tarmsundhed. Chiafrø sammen med hørfrø er fyldt med antioxidanter og omega-3 sand, og antioxidanterne bekæmper frie radikaler, og disse Omega-3'er reducerer inflammation, ligesom jeg nævnte med laks. Nogle af mine foretrukne chiafrøopskrifter inkluderer min chiafrø budding, chia frø marmelade, mine ultimative frø krakkere, min jordnøddesmør gelé chia budding og min kokosnød chia mango popsicle.

Nu er der meget mere antiinflammatoriske fødevarer derude end disse otte, som jeg nævnte i dag. Jeg har sandsynligvis bemærket med alle opskrifterne, at jeg bare har en tendens til at blande og matche alle disse ingredienser for at skabe nye måltider, men særegenhederne alle disse oplysninger, og jeg tror, ​​at denne artikel i dag generelt er spørgsmålet, kan ændring af dine spisevaner ændre dit generelle helbred? ? Og svaret, du kan satse på det. Det er aldrig for sent at vedtage sundere vaner og forbedre dit generelle velbefindende.

Håber du nød dagens artikel, og hvis du gav det tommelfingre og lad mig vide, hvad dine foretrukne antiinflammatoriske fødevarer er i kommentarerne nedenfor. Som en påmindelse kan du finde så mange flere opskrifter på min hjemmeside, og jeg arbejder på en ny opskrift i denne uge, som jeg giver dig næste uge. Så vi ses igen. (livlig musik)

Er leveren god for dig Mayo Clinic?

Detleverer afgørende for at fordøje mad og befri din krop af giftige stoffer.Leversygdom kan nedarves (genetisk).Leverproblemer kan også være forårsaget af en række faktorer, der skaderlever, såsom vira, alkoholbrug og fedme.21. feb 2020

I vores leverklinik ser vi mange patienter, der har misforståelser om, hvad der gør leveren syg, og hvad der gør leveren sund. Vi ser mange patienter, der kommer til os med tanken: 'Kan jeg tage leverkræft?' noget urteregime, som jeg kan tage? ”Det korte svar er“ nej ”. Generelt er de fleste af de kosttilskud, der hjælper med at afgifte eller rense leveren, intet andet end en måde at bruge nogle penge på, og kosttilskud kan faktisk skade leveren meget.

Som en klasse af aktive ingredienser er urtetilskud og kosttilskud den næstledende årsag til medikamentinduceret leverskade i en meget lang gennemgangsproces af kliniske forsøg. Urte- og kosttilskud gennemgår ikke denne screeningsproces, så vi ved bare ikke, om de forårsager levertoksicitet. Cirrose er det avancerede stadium af leversygdom, men det kan være forårsaget af alkohol.

Det kan være forårsaget af hepatitis C, men det kan også være forårsaget af en række andre leversygdomme, såsom autoimmun leversygdom eller ikke-alkoholisk fedtholdig leversygdom. Som et resultat af fedmeepidemien er forekomsten af ​​ikke-alkoholisk fedtleversygdom steget i luften. En ud af fire mennesker i Nordamerika har alkoholfri fedtleversygdom.

Ikke-alkoholisk fedtleversygdom er forårsaget af forhøjet blodsukker fra diabetes eller prediabetes. Det er forårsaget af en stigning i vægten i din midsektion. Det er forårsaget af høje triglyceridniveauer eller kolesterolproblemer.

Fed leversygdom vil være den førende årsag til levertransplantationer i det næste, fx 10 til 15 år, og måske hurtigere. Intet af dette er at ignorere den skade, som alkohol kan gøre for leveren, idet man ser bort fra de skarpeste stigninger i alkoholrelateret leversygdom, som det har, er unge mennesker - mennesker i alderen 25 til 34 år. Meget ofte, når folk har unormale leverprøver eller en ny diagnose af en eller anden form for leversygdom, frygter de, at deres lever svigter, og at de har brug for en levertransplantation.

Og 90% af tiden er det bare ikke sandt. De kan kun have enkle abnormiteter i levertesten, for eksempel på grund af et lægemiddel, der ikke skader leveren. Du kan også have kronisk leversygdom, der førte til skrumpelever, men du har ingen symptomer på det.

Og så er der selvfølgelig desværre situationer, hvor du udvikler mere avanceret leversygdom. Målet vil altid være at få din egen lever i stedet for at prøve at få dig til en levertransplantation. En middelhavsdiæt med højt indhold af grøntsager og magre proteiner og sunde fedtstoffer har vist sig at have fordele ved fedtleversygdom og andre leversygdomme.

Men folk elsker at høre om superfødevarer, og tro det eller ej, den eneste superfood, jeg tror, ​​jeg kan anbefale, er kaffe. Flad, filtreret kaffe har faktisk vist sig at have enorme fordele for leveren. Jo mere kaffe du drikker, jo lavere er din risiko for at udvikle skrumpelever, hvis du drikker meget alkohol.

Det betyder ikke, at du skal drikke en masse alkohol, og at kaffe vil redde dit liv, men vi ser kaffens beskyttende virkning på udviklingen af ​​levercirrhose såvel som udviklingen af ​​leverkræft. Derfor har det været et primært fokus i vores leverklinik at hjælpe patienter med vægttab, og vi har undgået dette gennem særlig træning i fedme medicin. En af de mest givende ting, jeg gør i leverklinikken, er at hjælpe folk med at få lyst til at tabe sig.

Jeg tror, ​​at fordi leveren gør så mange ting, er der ofte en masse myter og misforståelser.

Er datoer gode for dig Mayo Clinic?

Medjooldatoerer en fantastisk måde at sødme din diæt på, mens du tilsætter vitaminer og mineraler. Søde snacks har ofte lidt næringsværdi og er fyldt med 'tomme kalorier' fra sukker og fedt. Men Medjooldatoer'højt fiberindhold hjælperduat føle sig fyldigere i længere tid, hvilket kan hjælpe med vægtstyringsmål.25. sep 2020

På Mayo Clinic qa får vi også vores identitet fra vores arbejde, og når vi ikke har den daglige kontakt med vores kolleger, der ændrede vores identitet lidt under pandemiens højde, er mange mennesker blevet tvunget til at finde nye måder at arbejde på , og mens nogle er på vej tilbage til kontoret, tillader mange virksomheder eller endda beder deres medarbejdere om at arbejde hjemmefra, hvilket kan betyde at lære nye færdigheder, f.eks. hvordan man holder kontakten med kolleger og familieliv Balanceret Selvom du er forstyrret i dit arbejde, skal du vide, at der er tidspunkter, hvor du skal slå arbejdet fra og ikke er tilgængeligt for dem, så du kan være til stede for folket derhjem Velkommen alle til Mayo Klinik qa i'mdr Helena Gazelkadie covid- 19 pandemi har ændret den måde, folk arbejder på end vaccinationsraterne Nogle mennesker vender tilbage til kontoret, men mange virksomheder har valgt deres personale fra ho Denne ændring har både positive og negative bivirkninger inklusive de psykologiske aspekter ved at arbejde hjemmefra w med mig i dag for at diskutere dette er psykiater og arbejdsmiljøspecialist Dr. greg kauser tak for at være her i dag, gregmy glæde tak, jeg synes, det er sådan et fascinerende emne, fordi vi virkelig har ændret mig meget det sidste år med Covid og kun en del af det fungerer hjemmefra, men der er så mange psykologiske aspekter af lyst, at det er forbløffende. Om fjernarbejde, fortæl os hvilke ændringer der opstår for enkeltpersoner fra et psykologisk perspektiv.

Jeg tror, ​​at den vigtigste del, du lige sagde, har der altid været ændringer, når der er ændringer, som det kan være udfordrende for? Folk især hvis du ikke er vant til at arbejde hjemmefra. Jeg synes, det er et stort problem for folk at sætte gode grænser mellem arbejde og hjem, så det er en stor udfordring, og øh, vi får også vores identitet fra vores arbejde, og når vi ikke har så daglig kontakt med vores kolleger, der ændrer vores identitet ju Lidt interessant hvad mener du med grænserne mellem arbejde og hjem? Normalt har vi en meget reel fysisk grænse mellem arbejde og hjem, fordi vi forlader vores hjem og går til et bestemt sted, og vi arbejder, og når du arbejder hjemmefra, ved du, at nogle mennesker arbejder fra deres stue eller eller dem mennesker ikke nødvendigvis har kontoret oprettet, og de forlader eller ændrer sig ikke nødvendigvis. Hvad er nogle af måderne, som begær 19 har følelsesmæssigt påvirket arbejdstagere, der nu arbejder eksternt? Dette er blandet på nogle måder, det er bedre for dem derhjemme, fordi de kan holde sig tættere på deres familie, så der er nogle fordele, men også nogle ulemper, og en del af ulempen ved det var end jeg gjorde med det, der talte grænser mellem arbejde og hjem Mennesker får meget identitet gennem arbejde, og de vil være sammen med andre mennesker, og nogle mennesker har mistet følelsen af ​​direkte kontakt med mennesker, eller de kan føle sig løsrevet fra arbejdspladsen og samtidig selvfølgelig fordi der har været mange ændringer, de kan have problemer med at følge med nye politikker og procedurer og ting, der giver mening, det virker i det mindste en smule personlighedsdrevet, når jeg tjekker med nogle af vores hjemmearbejdere. Nogle af dem elsker det absolut, de føler sig mere produktive end nogensinde i deres liv, og andre åh, de nyder det bare ikke og ønsker de kunne komme tilbage på kontoret, ja det er helt rigtigt, det er det, jeg ser, afhænger stærkt af vores individuelle personlighedsstil og vores præferencer, og jeg har set meget.

Jeg er mere indadvendt, og jeg kan godt lide nogle af ændringerne, selvom jeg også elsker mine kolleger, så jeg elsker at være der for at komme tilbage til et ansigt til ansigt-møde, mens de, der er mere udadvendte, ved, at de måske foretrækker at være på stedet for at arbejde, og de kan ikke vente med at kunne gøre det For de arbejdere, der er løbet tør for muligheder og ønsker at være mere forbundet, hvilke muligheder de kan bruge eller tip, du kan give for at holde forbindelsen på trods af afstanden? Giv struktur, som du ville gjort på en almindelig arbejdsplads, så planlæg tidspunkter, så du ved, selvom du arbejder hjemmefra, kan der være tidspunkter, hvor du planlægger et ansigt-til-ansigt møde, som du ikke kan eller er praktisk, prøv i det mindste at planlæg virtuelle kaffepauser, så vi kan slippe væk og øh tale med folk øh, og det er en tid, hvor vejledere virkelig kæmper, og det er vigtigt, at folk får feedback fra deres vejledere, der får og føler sig forbundet med dem og har regelmæssige indtjekninger kan endda hjælp, selvom dette er sjældent, og vi vil bruge vores teknologi, fordi det er her, zoom kan være nyttigt, og når folk forstår, at de ikke har andre mennesker, der stadig arbejder sammen med dem i deres team, og selvom det er eksternt, at vide at de er sammen behøver ikke at virke så slemt n, og jeg tror også, jeg vil anbefale, at hold gør deres egen brainstorming om disse udfordringer, fordi folk for det meste har deres egne bedste ideer til, hvordan man forbliver forbundet jeg ligesom hvad du sagde om kaffepauser, har vi prøvet nogle af dem i vores afdeling og faktisk var det ret sjovt at mødes og faktisk tale om at lære hinanden at kende personligt, i stedet for at have mulighed for at få en med sine voksne børn fra florida som vi gjorde på mødet i går ved at holde azuma fædre dag fest til min mand, og du synes, det er ikke det samme som at være personligt, men det er bestemt en forbedring i forhold til at tale i telefon eller sms'er, det er meget sjovt, hvordan folk kan fortælle, om de har følelser, eller hvis de bare lider af depression, hvad er forskellen, der er et godt spørgsmål? Nå, vi vil alle være triste til tider, og bare tristheden betyder ikke nødvendigvis, at du er deprimeret, og hvad jeg kigger på er andre ting, der følger med det og længden af ​​gange, så hvis det er noget det allestedsnærværende er, at stemningen er og fortsætter med at være lav og ikke ser ud til at stå op for ting, der normalt ville forstyrre os, og det varer mere end et par uger, så ville jeg bekymre mig mere og ofte, når vi taler om noget klinisk, der er nogle fysiske manifestationer af dette, ligesom vores søvn, vores appetit er forstyrret, går op eller ned, og der kan være nogle andre symptomer forbundet med denne selvafsky, dårlig energi og fokus. Så når du ser trøst fra ting som dette, der er allestedsnærværende, er det sandsynligvis mere end bare at være trist, og jeg tror, ​​at en af ​​de ting, jeg har tænkt på, er at følelsesmæssig sundhed kun er en del af det. Hvad går der ind i det at være derhjemme Sundhed og velvære påvirket af at blive så ofte i vores hjem, hvilket råd vil du give om disse spørgsmål? Ja dette er et godt spørgsmål, og der er mange ting, jeg muligvis kunne tale om undervejs, mange læger og sygeplejersker i min praksis, og det er mennesker, der er veluddannede i sundhedsspørgsmål, men ikke ofte følger deres egne råd, når det drejer sig om enkle ting som at spise, sove og få god træning, forsøge at planlægge din dag, vide hvad du skal have på dig og dine måltider og planlægge tid til træningspauser, og du er klar over, at folk undertiden ikke træner fordi de tror, ​​at dette kommer til at skade produktiviteten eller faktisk kan være noget, der i sidste ende slutter, tror jeg, jeg nævnte det, før jeg satte nogen gode grænser mellem arbejde og hjem, dette ville betyde, at din familie har brug for at kende deres tid, du burde sandsynligvis ikke eller ikke blive forstyrret, og dit arbejde skal også vide, at der er tidspunkter, hvor Si e har brug for at lukke arbejdet og være utilgængeligt for dem, så du fuldt ud kan være en gave til folk derhjemme, en del af det har også at gøre med teknologi uh, som se ems som om vi altid har forbindelse til vores telefoner og computere, og at gå væk er en god del af at holde denne balance før, um, det kunne sandsynligvis, fordi det også ville være nyttigt, hvis du kunne have et separat arbejdsområde, der ville hjælpe. Opret en tidsplan, som du ville på arbejdspladsen, og prøv at holde fast ved den, og hvis det er muligt, hvis du kan planlægge en af ​​de wellnessaktiviteter, som jeg talte om undervejs, den dag, der også var nyttig. Du ved, vi har talt lidt om sorg og depression tidligere, men um, angst ser ud til at være et stort emne som du sagde, det er kun en tid med forandring, når vi kan stole på os selv, ting ændrer sig hele tiden, og det kan være meget skræmmende.

Hvordan anbefaler du, at folk begynder at arbejde på eller håndtere deres mentale symptomer? Jeg tror, ​​en del af det er, at jeg har brugt meget? tid til at normalisere ting for mennesker, fordi vi alle vænner os til, at det er normalt at føle sig utilpas, når vi er ude af vores rutine, og forandring er vanskelig for alle. Forskellen mellem depression og tristhed Vi har alle nogle gange tristhed, og vi sørger for ting, der er forskellige, og som er helt normale, men vi taler ikke nødvendigvis om dem, og så folk er ikke nødvendigvis klar over, at det er normalt, så Jeg ser på disse psykiske symptomer på samme måde som jeg ville se på andre fysiske eller medicinske problemer, så hvis jeg har forhøjet blodtryk eller diabetes eller hvad som helst for det medicinske problem, bliver jeg stadig nødt til at tage ansvar for det, ligesom jeg ville hvis jeg virkelig havde et psykisk helbredsproblem, der har brug for opmærksomhed og kræver det Mod til at søge hjælp, og hvis du søger hjælp, vil du faktisk være bedre og så i hans retning bare for at sikre dig, at du starter med det grundlæggende som at spise, sove og bevæger sig rundt. Indse, at når du lærer at håndtere symptomer, der gør os stærkere, og så føler vi, at vi kan overvinde mere i vores liv, og en slags sidste ting er, at vi kan være mere ensomme, og desværre er der mange af os ensomme, og det er det blev forværret af pandemien, og vi taler ikke så meget om det, så det er virkelig vigtigt, at vi er sociale væsener, selvom introverte som mig er sociale væsener, skal vi være omkring mennesker, have det sjovt nogle gange og gå derude og nogle mennesker ser gode råd, hvis vores lyttere er bekymrede over deres mentale helbred, hvad skal de gøre, hvilke ressourcer er der, og hvem skal de spørge? r helpyeah, det er også et godt spørgsmål, og det er også svært at fortælle afhængigt af publikum, så du bør virkelig vide, hvad dine lokale ressourcer er, så vi har en hjemmeside på Mayo Clinic, for eksempel at folk kan finde ud af, at du ved, du taler til dine praktiserende læger, der normalt ville komme igen, da du startede, ting er mere end bare en smule tristhed, dette er et godt sted at gå, men hvis du leder efter mere generelle ressourcer, skal du kaste dig selv ind og se på nogle af de store organisationer, der konstant er involveret i mental sundhed, såsom American Psychiatry Society eller American Psychological Association onmental Disease. Der er et stofmisbrug og mental sundhedsadministration American Suicide Prevention Foundation. Disse er blot nogle få, som alle har hjemmesider, og jeg ville bestemt går gennem mund til mund, der er meget nyttigt tak til alt, hvis sidste visdomsord for vores lyttere i dag Gregi vil bare gentage den del om Pra Havin g selvmedfølelse er undertiden ikke let at være menneske, især med alle de ændringer, vi har og øh, at have en sans for humor og hverdagen også klare og forsøge at indse, at vi alle er sammen.

Jeg synes det er et godt punkt, og jeg tror, ​​vi kan finde en sådan glæde ved at finde andre at dele vores oplevelser med. Måske er disse kaffepauser et godt sted at starte, lyder godt tak for at være her i dag i dag og tale med os om mental sundhed, mens du arbejder eksternt. Håber du har lært noget, jeg ved, at jeg gjorde. Vi ønsker hver af jer en vidunderlig dag Mayo Clinic qa er en produktion af Mayo Clinic News Network og er tilgængelig overalt Mayo ClinicPodcasts Besøg newsnetwork.mayoclinic.orgdan klik Podcasts i andre episoder, hvis indstillingen er tilgængelig, kan kommentarer, spørgsmål og spørgsmål også sendes til Mayo Clinic-meddelelsesnetværket på mayo.edu

Er spirulina godt for din Mayo Clinic?

Under alle omstændigheder er eksperter enige om detSpirulinaer ikke et helbredelsesmiddel. IfølgeMayo Cliniclæger, mensSpirulina'sprotein, beta-caroten og vitamin B-12 kunne helt sikkert hjælpe mennesker, der er underernærede, det er tvivlsomt, om de ville gøre meget for at holde allerede velnærede menneskersund og rask.11. dec 2000

Ikke-alkoholisk fedtleversygdom er en tilstand, hvor ophobning af overskydende fedt i leveren ikke skyldes overdreven alkoholforbrug. Det er en meget almindelig sygdom i klinisk praksis. Det påvirker omkring 20% ​​af verdens befolkning.

27,5 x 3,0 dæk

Vi bekymrer os om fedtleversygdom, fordi det er et af de problemer, der kan forårsage leversvigt, leverkræft og behovet for en levertransplantation. Tilstedeværelsen af ​​ekstra fedt i leveren kan forårsage kronisk irritation af levercellerne og som følge heraf yderligere leverskader. Der er tre almindelige årsager til fedtlever, fedme, diabetespatienter og også patienter med højt kolesteroltal.

Husk, at nogle mennesker med normal kropsvægt kan have fedtlever. Den stigende epidemi af fedtlever er for nylig blevet tilskrevet fedme og den høje forekomst af diabetes. Leversygdom plejede at være en meget sjælden sygdom hos børn.

For nylig, men med det stigende problem med fedme hos børn, ramte fedme iver sygdom ca. 10% af børnene. Ved sygdommens begyndelse har mange patienter ingen symptomer. Men når ardannelse og betændelse i leveren skrider frem.

Mange patienter klager over problemer relateret til leverforstørrelse eller træthed. Hvis der er opstået komplikationer fra fedtleversygdom som skrumpelever eller komplet ardannelse, kan patienten opleve blødningsproblemer og symptomer på andre komplikationer af leversygdom, såsom leverkræft. Hvis vi laver en blodprøve for en patient med fedtlever, har mange patienter forhøjede leverfunktionstest.

Billeddannelsestest, såsom ultralyd, CT, MR eller fibrescanning, kan være meget nyttigt til diagnosticering af fedtlever. Lejlighedsvis kan patienter have brug for leverbiopsi for at vurdere betydningen af ​​leverskader - det tidlige stadium kan være fuldt reversibelt. Men hvis patienten fortsat har overskydende fedt i leveren.

Dette kan føre til fuldstændig ardannelse i leveren, eller hvad vi kalder sklerose. Og så leversvigt og dets komplikationer som leverkræft og behovet for en levertransplantation. Fedtsygdom er ved at blive en mere almindelig indikation for levertransplantation over hele verden.

Der er ingen specifik behandling for fedtleversygdom. Det vigtigste trin er at kontrollere risikofaktorerne for leversygdomme såsom højt kolesterol og blodsukkerkontrol og at tabe sig hos overvægtige mennesker. Der er nylige undersøgelser, der tydeligt bekræfter fordelene ved kaffe til patienter med leversygdom.

Der har været nogle forslag om, at drikke to eller tre kopper kaffe om dagen forhindrer leverkræft og leverar hos patienter med fedtlever. De vigtigste fødevarer, der skal undgås for patienter med fedtlever, er fødevarer med et højt indhold af raffineret sukker, såsom brød, ris, kartofler og majs. Vi anbefaler også, at patienter indtager magert kød og øger mængden af ​​grøntsager og salater i deres kost.

På Johns Hopkins Hospital kører vi. Vi leder efter en ny type behandling for fedtlever. Vi bruger tabletter til visse lægemidler, der ændrer patofysiologien af ​​fedtlever. Vi håber at forhindre ophobning af fedt i leveren i leveren på grund af fedtlever.

Og endelig for at forhindre leverkræft og leversvigt.

Hvorfor er ernæringsgær dårlig for dig?

I store doser kan det forårsage fordøjelsesbesvær eller ansigtsskylning på grund af henholdsvis dets høje fiber- og niacinindhold.Ernæringsgærkan også indeholde tyramin, som kan udløse migrænehovedpine hos nogle individer.30. nov. 2017 nov.

Er ernæringsgær antiinflammatorisk?

Støtter immunforsvaret

cerevisiae, stammen afgæriernæringsgær, kan understøtte immunsystemet og reducerebetændelsesom følge af bakteriel infektion. Det kan også være nyttigt til behandling af diarré.

Hvor mange datoer skal jeg spise om dagen?

Det er ideelt at have 100 gdatoerellertilhåndfuld afdatoerhverdagfor at få alle de essentielle næringsstoffer. Det er ideelt at have 100 gdatoerellertilhåndfuld afdatoerhverdagfor at få alle de essentielle næringsstoffer.9. dec 2020

Er datoer en superfood?

Datoer(khajoor eller kharjura i Kannada), kan se ud som ydmyge frugter, men de er fyldt med ernæring og har mange sundhedsmæssige fordele. Derudover har de højt fiberindhold, hvilket er godt til at rydde tarmkanalen. Så de kvalificerer sig klart til at blive kaldt ensuperfood.28. maj 2019

Skal du tage Spirulina hver dag?

En standarddagligedosis afspirulinaer 1-3 gram, men doser på op til 10 gram om dagen er blevet brugt effektivt.5. okt 2018

Er spirulina bedre end spinat?

Spirulinasælges typisk som et pulverellertablet og har mere jernendspinatog mere beta-carotenendgulerødder. Andre sundhedsmæssige fordele vedspirulinainkluderer: Rig kilde til ikke-animalsk protein. God kilde til B-vitaminer og jern, der understøtter stofskiftet og øger immuniteten.4. mar 2020

Hvor mange gram protein er der i ernæringsgær?

1 Kalorier: 50 2 Protein: 8 gram 3 Fedt: 1 gram 4 Kulhydrater: 5 gram 5 Fiber: 4 gram 6 Sukker: 0 gram

Er der sundhedsmæssige fordele ved ernæringsgær?

Nogle komponenter fra ernæringsgær understøtter måske fedtforbrænding, men store mængder B-vitaminer kan øge appetitten og risikoen for vægtøgning.

Er det dårligt at spise 5 kopper ernæringsgær om dagen?

Og du bliver nødt til at gøre det ret regelmæssigt for at forårsage alvorlig skade (forudsat at du er sund og ikke har nogen underlige reaktioner på niacin). Hvis du regelmæssigt spiser 5 kopper ernæringsgær, kan mængden af ​​niacin forårsage nogle sundhedsmæssige problemer, der spænder fra mild til svær.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.