Vigtigste > De Bedste Svar > Patch inderrør - hvordan man løser det

Patch inderrør - hvordan man løser det

Hvor lang tid varer en patched slange?

men desidstca. 2-3 måneders ridning. og så har du to muligheder: kast dinrørvæk eller prøv at skrælle den af ​​og skrubbe resten med sandpapir - ca. 10 min. arbejde. En godlappeer fint menrørgør det ikkesidstfor evigt.

I denne artikel viser vi dig den rigtige måde at bruge et patch kit på et cykelrør, inklusive prælimede pletter, selvvulkaniserende patches og nøddækstøvler. Vi viser dig også, hvad du skal passe på for ikke at få flere poster i fremtiden. Hej, Calvin Jones her fra Park Tool Company.

Lad os først gennemgå de værktøjer og forsyninger, du har brug for. Du skal bruge dækhåndtag til at fjerne dækket og slangen, en pumpe eller en metode til oppustning af dækket, en markør til markering af hullet og et patch kit. Den mest pålidelige løsning på et punkteret rør er simpelthen at udskifte det med et nyt.

Men hvis hullet er mindre end plasteret, kan det muligvis repareres. Denne proces starter med, at dækket og slangen allerede er fjernet fra fælgen, så hvis du har brug for hjælp til at fjerne det, skal du se denne artikel: Hvis du går i stykker, kan årsagen være med til at forhindre fremtidige sammenbrud. Så kontroller altid komponenterne: dæk, slange og fælg.

Hvis det er muligt, skal du pumpe slangen op til mindst det dobbelte af sin normale bredde og kontrollere for lækager. Hvis du puster røret for meget op, kan du se små huller i røret. Hør og føl, om der kommer luft ud fra det oppustede rør.

Sørg for at inspicere hele slangen. I nogle tilfælde vil nedsænkning af det oppustede rør under vand gøre det lettere at finde hullet. Når du vil reparere slangen, skal du markere hvert hul og derefter tømme slangen.

Hultypen fortæller os, hvordan røret blev punkteret og hjælper os med at undgå en ny punktering. Et lille nålehul i røret kan indikere et hul fra en dorn eller en lille tråd. Føler forsigtigt inde i dækket, mens du leder efter torner, bidestykker, glas eller metal.

Fjern hvad du finder. Hvis der sidder noget fast i dækkets slidbane, men ikke er kommet igennem slagtekroppen, påvirkes dækket ikke. Fjern genstanden fra slidbanen.

En enkelt eller et par forkortelser på siden viser, at cyklen ramte noget, mens man kørte, f.eks. B. et hul eller en sten.

Disse er kendt som 'slangebid'

Kan du lappe et inderrør med tape?

Lav enlappe digbærer allerede enlappesæt tilrør, menDuct tape kan lappemange andre ting også. Skåret en sidevæg? Placeret inde i huset, lukker det 1,88 tommer brede materiale let mellemrummet.

Er det værd at reparere slanger?

Indvendige rørkan være ret dyre, og de er nemme at gørerette opså det er en god ide at reparere dem i stedet for blot at udskifte en og chuck den gamle gummi. Hvis punkteringen ikke er åbenbar, skal du pumpe opslange. Efter den sidste påføring af lim skal du tage et plaster, fjerne bagsiden og sætte det påslange.

Hvor mange gange kan jeg lappe et rør?

A ordentligtlappetområde af enrører stærkere end intaktrørareal. Aldriglapp et rørmere end 3gange.

Kan du lappe slangen?

PatchingenIndre rørBrug af VP-1 VulcanizingLappeKit

Påfør tyndt lag lim og spred jævnt rundt om hulområdet. Spred limområdet større endlappestørrelse. Brug en ren finger eller bagsiden aflappeat sprede lim jævnt i et tyndt lag.Gørikke anvende for meget lim.

Har jeg brug for et nyt cykeldæk eller bare et rør?

Hvis dendækhar masser af slidbane tilbage, det er sandsynligvis tid til ennyindrerør. Hvis dendæker nedslidt, dendækkan have bidraget til lejlighedendæk. Hvis dindæker oprettet tubeless, gør du ikkehar brug for et nyt rør. Kig efter en punktering eller skær et eller andet sted idæk.

Kan du bruge superlim til at lappe et cykeldæk?

Super limeller noget cyanoacrylat er ikke noget godtklæbemiddeltilbrugtilplastertildækfordi det tørrer i en sprød tilstand. Over tid har denlimvil knække og gummietlappevil ikke være lufttæt længere.

Skal jeg lappe eller udskifte cykelrør?

Samlet set,plasterer billigere og bedre for miljøet endudskiftningditrør, så jeg anbefaler det i de fleste situationer. Der er dog nogle lejligheder, der ikke kan værelappet. Hvis hullet er i nærheden af ​​ventilspindlen, eller hvis det er en lineær rive og ikke et hul, skal du bytterør. Glædelig ridning!11.11.2017

Kan du lappe det samme dæk to gange?

Punkteringerkanreparereshvishullet er en kvart tomme på tværs eller mindre. Nogle producenter kan også sige adæk skalikke repareres mere endto gangeeller forbydereparationer, hvisto punkteringer er inden for 16 inches afenen anden. Det er også usikkert at rette endækmed en forkertreparationtil en tidligere punktering.29.08.2015

Er det værd at lappe slangen?

Samlet set,plasterer billigere og bedre for miljøet end at erstatte dinrør, så jeg anbefaler det i de fleste situationer. Der er dog nogle lejligheder, der ikke kan værelappet. Hvis hullet er i nærheden af ​​ventilspindlen, eller hvis det er en lineær rive og ikke et hul, skal du bytterør.11.11.2017

Hvilken slags indre rørplaster har jeg brug for?

Pris og andre detaljer kan variere afhængigt af størrelse og farve Amazons Choicefor-slangepatch Maifede Bike Inner Tube Patch Kits, Cykeldækreparationssæt med bærbar opbevaringsboks til cykling, motorcykel, BMX, ATV'er og mere oppustelig gummi.

Hvilket er det bedste reparationssæt til det indre rør?

Dette klassiske patch kit er netop det, du kan håndtere de fleste gummireparationer! Særligt ideel til reparation af slanger indeholdt sættet to rør patchlim, en stor patch, fire 1 in. X 2 in. Patches, tyve 1 in. Patches og en metal scuffer. Hold dette sæt ved hånden, så du hurtigt kan reparere en lejlighed.

Hvor meget koster et indre rørplaster på koarel?

KOAREL Cykeldæk Pre-limet Patch Punktering Reparationssæt - Cykelrør Gummi Limløse Selvklæbende Patches med Metal Rasps, Sandpapir til Cykling, Motorcykel, BMX, ATV'er, Oppustelig Gummi 4,5 ud af 5 stjerner4 $ 5,99 $ 5,99

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykeldoping - løsninger på problemerne

Hvilken type doping bruger cyklister? Cyklistenes favorit erythropoietin har forårsaget næsten tre gange så mange forbud som den næste mest populære PED. Lance Armstrong kaldte EPO for 10% -er og et lægemiddel, som du simpelthen var nødt til at tage. Det øger strømmen af ​​røde blodlegemer og ilt til musklerne for mere kraft og energi.

Hund og cykler - hvordan man håndterer

Er det ulovligt at cykle med din hund? NSW-lov. I henhold til NSW Road-reglerne må en cykelrytter ikke føre et dyr i snor, heller ikke ved fastgørelse, mens cyklen bevæger sig. Dyr skal sidde eller opbevares i passende områder.

Rabat på elektriske cykler - holdbare løsninger

Hvad er den bedste billige elektriske cykel? De bedste billige e-cykler, du kan købe, den bedste værdi. Aventon Pace 350. aventon.com. $ 1.099,00. KØB NU. Affordable Cargo Hauler. Rad Power Bikes RadWagon. radpowerbikes.com. 1.699,00 $. KØB NU. E-fedt. Sondors X. sondors.com. 1.199,00 $. Køb nu. kan opbevares. Blix Vika + blixbikes.com. 1.599,00 $. Letvægts. Propella V3.4. propella.cykel. $ 1.299,00.15. 2020.

Yeti-cykler til salg - typiske svar og spørgsmål

Er Yeti-cykler gode? Seriøst, de er virkelig gode cykler, og ja, de er også dyre, men hvis deres geo passer til dig, og du kan lide, hvordan de kører, er det det der betyder noget.

Bedste komfortcykler - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem en cruiser cykel og en komfort cykel? En komfortcykel er bedst egnet til langsomme, afslappede forlystelser langs fortovet. En cruiser-cykel vil ofte være udstyret med et højt sæde- og styrearrangement. Hvad er en cruiser-cykel bedst til? Cruiser-cykler er ideelle til både bykørsel og nogle lette stiudflugter.