Vigtigste > De Bedste Svar > Paul Sherwen dør - listede spørgsmål og svar

Paul Sherwen dør - listede spørgsmål og svar

Hvad skete der med Paul Sherwen?

Paul Sherwen, der kørte i Tour de France og derefter blev en langvarig kommentar til den og andre større cykelbegivenheder for den engelsktalende verden, døde den 2. december i sit hjem i Kampala, Uganda. Årsagen var hjertesvigt, hans kone, Katherine LoveSherwen, sagde.(bip) - Velkommen tilbage til GCN Racing News Show. Denne uge har vi det nyeste fra cyclocross-verdenen, inklusive et comeback fra Zdenek Stybar samt det seneste Zwift-løb fra GCN. Men først er det med Vi er meget kede af at rapportere om cykelkommentatorens og den tidligere professionelle cyklist Paul Sherwens død, der døde i søndags i en alder af 62 år.

cykeltrænere til salg

Sherwen kørte professionelt fra 1978 til 1987 i en karriere, der har kørt syv Tours de France og vundet to britiske nationale titler. det var hans senere karriere i tv-spredning, at Sherwen blev et kendt navn. Han kommenterede først Channel 4s turnédækning i Storbritannien og flyttede derefter til NBC Sports i Amerika ud over SBS i Australien.

Gennem sin tv-karriere arbejdede hans partner, Phil Liggett, sammen med sin mangeårige kommentar med de to på 33 udgaver af turen, og hyldest fra cykelverdenen stod natten over på sociale medier, herunder Ligge tt. 'Jeg gik i seng i Afrika med et tungt hjerte i går aftes' og følte en sorg som aldrig før. 'Min holdkammerat har ikke været med mig i 33 år.' Hendes hundreder af meddelelser viste 'hvor meget Paul Sherwen var elsket.' Lad os nu tænke forelsket i Katherine og hans børn. 'Da han døde, var Sherwen i Uganda, det land, hvor han havde boet de sidste 10 år.Vi alle på GCN vil gerne udtrykke vores medfølelse med Sherwens familie og venner. (Opmuntrende musik) Kvindeløbet på Soudal Classics i Hasselt var fyldt med mange af sportens største stjerner, hvilket resulterede i en forholdsvis tæt affære, der igen skabte nogle spændende løb. Til sidst dukkede en klar vinder op, hvor Ellen van Loy besejrede den formelt stærke Denise Betsema, og verdensmester Sanne Cantto sikrede dagens øverste plads.

I modsætning hertil manglede de største stjerner af cyclocross hos mændene, Wout van Aert og Mathieu van der Poel, så der ville være en ny vinder. Ved denne lejlighed var det Kevin Pauwels, der benyttede lejligheden til et mere åbent løb og viste en stærk præstation, der viste sig at være for vanskelig til at holde trit med kollegaerne på podiet Jens Adams og Eli Iserbyt. (energisk musik) Indtil for et par uger siden var 25-åringen en deltidsatlet.

Med sin fantastiske sejr på Koksijde fik den årige Denise Betsema en professionel kontrakt hos Marlux-Bingoal. En fortjent belønning for hendes syv sejre denne sæson, hvilket viser, at hendes succes ikke er tilfældigt. Women's cyclocross har vist sig at være en ideel tonic for mange, der keder sig med Mathieu van der Poels dominans i herreløb i år.I stedet kan du nyde mere dynamiske konkurrencer og sværere resultater at forudsige. Men vi vil vide, om du har det sjovere i kvindeløbet denne sæson? Lad os vide i kommentarerne nedenfor. I sidste uge var Alpe du Zwift løbet endnu en strålende affære med vores egen Emma og Malin, der tog handlingen og testede deres indsats blandt andre superkraftige Zwift-ryttere.

Til sidst var det den australske Sean Vint, der sluttede først efter at have arbejdet hårdt for at lukke det tidligere angreb fra Leandro Messineo fra Argentina, der åbnede et hul på omkring 10 sekunder. Sean arbejdede hårdt for at kompensere for dette underskud og skubbede til sejr 47 sekunder foran Leandroin med en gennemsnitlig wattforbrug på 384 watt i løbet af 53 minutter og 4 sekunders løb. (optimistisk musik) Det har været en lang karriere for den 35-årige irske Philip Deignan, 14 år for at være præcis, en der omfattede 10 store ture og en etapesejr i La Vuelta a España i 2009.

Efter oprindeligt at være professionel hos AG2R kørte han for Cervelo Test Team, Radioshack, United Healthcare og sluttede sig til Team Sky i 2014, som er hans sidste hold siden da. En usunget rytter på mange måder, Deignan nød til tider en strålende form, herunder niende samlet ved Vuelta 2009. I senere år blev hans talenter imidlertid brugt som et superdomestik.Vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden, især da han for nylig blev en annonce. Kunne bruge de super indenlandske færdigheder godt. (Upbeat music) En episk saga, der undertiden grænsede op til faren ved Ivan Sosas overførsel, synes endelig afgjort, til stor glæde for Team Sky 2018, blandt andre med Chris Froome og Thibaut Pinot på anden etape af Tour of the Alps.

Der var ingen tvivl om, at den 21-årige colombianer ville blive en hot ejendom på transfermarkedet; Trek-Segafredo var en af ​​de første, der lavede et seriøst træk for det unge talent, så sikre på, at alt var velsignet, at hun endda blev annonceret, at han flyttede til holdet. Imidlertid indså de hurtigt, at dette ikke var tilfældet, selvom han havde betalt sin frigivelsesklausul, havde Sosa aldrig underskrevet en kontrakt. Nu hvor han officielt har løst alt og godtgjort Trek-Segafredo, har colombianeren definitivt underskrevet en tre-årig kontrakt med Team Sky. (optimistisk musik) Det blev bekræftet i denne uge, at det bretonske outfit Fortuneo-Samsic er nødt til at aflevere titelsponsoratet til Arkea, moderselskabet til Fortuneo, og blive Arkea-Samsic i 2019.

Efter at denne sæson har vist sig at være skuffende, håber de, at Warren Barguil kommer foran Tour de. Frankrig kan genopdage sin 2017-form, da Andre Greipel ankommer for at se, om han kan fortsætte sine sejre på trods af sin karriere tusmørke. Ambitionerne for det franske hold er generelt høje med det langsigtede fokus på at komme ind i verdensrunden på et eller andet tidspunkt.

Vi holder os til sprinterne eller i det mindste tager mændene ud og ønsker Mark Renshaw hurtig bedring fra et brækket bækken, han led af en chauffør under en træningskørsel. Det tager ikke lang tid for hans modstykke, Mark Cavendish. (Glad musik) Zdeněk Štybar vender tilbage til cyklocross i løbet af de kommende helligdage, vender tilbage til den sport, der først gav ham succes og et ry som en chauffør, der er værd at se for fremtiden, han bliver hans første Har en optræden på juledag ved Zolder verdensmesterskabet.

Før han rejste til løbene i Loenhout den 28., i Diegem den 30. og en anden på nytårsdag i Baal For nogen tid siden så vi den 33-årige tjekkiske rytter for sidste gang, som er fuldt engageret i cyclocross, det var hans stamtavle, selv efter at han skiftede til fuldtids landevejschauffør. Han sendte stadig Sven Nys ved verdensmesterskabet i 2014 for at supplere sine 2010 og 2011 sejre. Det er det til løbsnyhederne i denne uge.

Glem ikke at deltage i vores live Zwift-løb her på GCN på tirsdag, og vi har flere live cyclo-crossovers på vores Facebook-side denne lørdag at indstille på. Hvis du leder efter julegaver til de cyklister, du elsker eller vil, så besøg GCN-butikken, for vi har også masser af seje ting der. Vi ses senere.

Hvem var Phil Liggett's partner?

Paul Sherwen

Jon Snow er en engelsk journalist og præsentator, der i øjeblikket er ansat hos ITN. Han er bedst kendt som den længst løbende præsentant på Channel 4 News. Snow havde adskillige honorære embeder, herunder fra 2001 til 2008 som kansler for Oxford Brookes University.

Tidligt liv Sne blev født i Ardingly, Sussex. Han er en af ​​tre sønner af skolemesteren og biskoppen af ​​Whitby, George D'Oyly Snow, og hans kone, Joan, en pianist, der studerede ved Royal College of Music. Han er barnebarn af general Thomas. fra WWI D'Oyly Snow og er fætter til pensioneret BBC tv-nyhedspræsentant Peter Snow.

Uddannelse Snow blev uddannet på den uafhængige skole ArdinglyCollege, hvor hans far var rektor. I 2013 delte han, hvordan Jimmy Savile-efterforskningen havde gjort det muligt for ham at se sin egen barndom, da han blev molestet af en af ​​skolens husarbejdere. Sne deltog senere i den uafhængige St.

Edward's School i Oxford. Da han var 18, tilbragte han et år som VSO-frivillig underviser i Uganda. Efter blandet succes på sit første forsøg på at bestå sine A-niveauer flyttede han til Yorkshire Coast College i Scarborough, hvor han senere opnåede de kvalifikationer, der kræves for at studere jura ved University of Liverpool.

Han dimitterede dog ikke, da han blev rustikeret for sin rolle i en anti-apartheid-studenteprotest fra 1970'erne, som han senere beskrev som 'et absolut vendepunkt i mit liv.' Imidlertid blev han i 2011 tildelt en æresdoktorgrad fra University of Liverpool. Liv og karriere Efter at have forladt Liverpool arbejdede Snow for NewHorizon Youth Center, et daginstitution for hjemløse unge i det centrale London, en organisation han har været loyal over for og senere formand for.

Sne blev ansat af Lord Longford. Journalist Han fungerede som ITN-korrespondent i Washington og diplomatisk redaktør, inden han blev den vigtigste præsentant for Channel 4 News i 1989. I 1992 medvirkede han i ITNs valgnatsprogram på ITV; han præsenterede programmet sammen med Robin Day, Alastair Stewart og Julia Somerville.

Han har vundet flere RTS-priser - to for rapporter fra El Salvador, en for hans dækning af Kegworth-luftkatastrofen og to for Årets præsenterer. radio og præsenterer Jon Snow Reports på Oneword Radio, en ugentlig udsendelse og en podcast. Han bidrog regelmæssigt til Channel 4 News-webstedet og 'Snowmail' - et dagligt e-mail-nyhedsbrev om de store historier, der vises i aftenudgaven af ​​Channel 4 News, kendt for sin enorme samling af farvestrålende bånd og sokker.

Den 14. juni 2011 præsenterede Snow den multi-prisvindende efterforskningsdokumentar SriLankas Killing Fields, instrueret af Callum Macrae, som dokumenterede krigsforbrydelser begået i de sidste dage af den srilankanske konflikt i 2009. Programmet bestod af nogle af de mest skræmmende optagelser, der nogensinde er sendt i Storbritannien; sin anden del, Sri Lankas Killing Fields: War Crimes Unpunished, blev sendt i marts 2012. Snow afslog en OBE, fordi han mener, at professionelle journalister ikke bør tage æren af ​​dem, de dækker.

Mindeværdige hændelser Mens han arbejdede som journalist i Uganda, fløj han i præsidentflyet sammen med præsident Idi Amin. Han fortalte, hvordan Amin syntes at sove, han tænkte alvorligt på at tage Amins revolver og skyde ham, men var bekymret over konsekvenserne af et skud i en jet. I 1976 afviste Snow et forsøg fra de britiske hemmelige tjenester på at spionere på sine kolleger.

Først blev han bedt om information om det kommunistiske parti, men han blev bedt om at spionere på visse 'venstreorienterede mennesker', der arbejdede i tv. Til gengæld ville han have modtaget månedlige skattefrie betalinger til sin bankkonto, der svarer til hans løn på det tidspunkt. Under 'dodgy dossier'-affæren gik Alastair Campbell ind i studiet for at tilbagevise udsagn fra BBC.

Uden noter eller forberedelser stillede Snow spørgsmålstegn ved Campbell om affæren. I 2004 offentliggjorde Snow en selvbiografi, Shooting History. Han nægter at bære et symbol, der kan repræsentere hans synspunkter i luften; I forløbet af RemembranceDay fordømte han det, han kaldte 'valmuefascisme', for 'i sidste ende må der være vigtigere ting i livet, end hvis en nyhedspræsentant havde symboler på hans revers'. og hævdede, at de britiske mediers tavshed om beslutningen om at lade prins Harry kæmpe i Afghanistan er uacceptabel med følgende erklæring: 'Jeg troede aldrig, jeg ville takke Gud for Drudge.

Den berygtede amerikanske blogger brød bedst. 'Redaktionel hemmelighed for sent. Redaktørerne blev svoret til hemmeligholdelse, da prins Harry blev sendt til kamp i Afghanistan for tre måneder siden. 'Disse udsagn fremkaldte kritik fra nogle medlemmer af offentligheden og andre medier, hvoraf nogle anklagede Snow, prinsens og hans troppers sikkerhed og en kaptajn i de væbnede styrker, der kaldte Snes handlinger' forræderi '.

Den 9. februar 2009 interviewede Snow løjtnant Yvonne Bradley, den militære rådgiver for BinyamMo hamed, en britisk beboer, der var blevet tilbageholdt i Guantanamo Bay i fem år. Snow spurgte, om Mohameds beskyldninger om tortur var berettigede. Løjtnant

Oberst Bradley sagde, at der ikke var nogen tvivl om, at han blev tortureret. Mohamed blev løsladt og vendte tilbage til Storbritannien den 23. februar 2009.

I november 2010 blev Snow sendt til Haiti for at rapportere om koleraudbruddet. Den 29. august 2012 bar Snow den paralympiske fakkel i sæsonen forud for de paralympiske spil 2012 åbningsceremoni. I 2013 havde Snow et argument med tv-stationen Charlie Brooker om artikelspil, hvor Snow hævdede, at Lego Marvel Super Heroes-spillet var voldeligt.

Senere på showet henviste Brooker til Snow som 'som en hund ved rattet i et fly', når han var forvirret over, hvordan man styrer karakteren i spillet. I begyndelsen af ​​2014 havde han en heftig debat med komiker og skuespiller Russell Brand, der alle rullede ind i et Channel 4-interview om hans andragende til en debat om britisk narkotikalovgivning. I juli 2014, under den nylige israelske krig mod Gaza, blev Snow interviewet af den israelske talsmand Mark Regev om Israels mord på palæstinensiske børn, herunder fire børn, der spillede på en Gaza-strand.

Regev svarede, at Hamas og ikke Israel var ansvarlig for, at det israelske militær ramte børnene med en israelsk missil, vil du ikke tale med Hamas direkte? Du har ikke modet. 'Kort efter dette interview rejste Snow til Gaza for at fortsætte sin dækning af krigen fra fronten. Personligt liv I 1979 blev Snow kort forlovet med sin ITN-journalist Anna Ford. dengang den første kvindelige nyhedsudsender for ITN på News at Ten.

I 35 år var hans partner menneskerettighedsadvokat Madeleine Colvin, som han har to døtre med. I marts 2010 blev han gift med Precious Lunga, en akademiker, der er født i Zimbabwe. Han var skol guvernør i mange år på Brecknock Primary School, Camden, London.

Affiliations Trustee of the National Gallery and Tate Gallery fra 1999 til 2008. Patron of Prisoners Abroad, en velgørenhedsorganisation, der fremmer livet for britiske fængslede i udlandet og deres familier. Fra 2001 til 2008 var han kansler for Oxford Brookes University og deltog regelmæssigt i ceremonielle begivenheder på universitetet.

I 2009 blev han tildelt en æresdoktor fra Oxford Brookes - Doctor of the University in Film and Media Studies; Æresmedlem fra Royal Institute of British Architects, en årlig livslang ære, der giver modtagere mulighed for at bruge initialerne Hon FRIBA efter deres efternavn. Snow har en æresdoktorgrad fra University of Aberdeen i anerkendelse af sine tjenester til transmission. Formand for Prison Reform Trust fra 1992 til 1997.

Præsident for Cyclists 'Touring Club i januar 2007 efterfulgt af Phil Liggett. Patron of Reprieve, en velgørenhedsorganisation, der vedtager loven for at håndhæve fangernes menneskerettigheder, fra dødsrang til Guantánamo Bay. Beskytter af det afrikanske fængselsprojekt, en international ikke-statlig organisationsmission, mænd, kvinder og børn i afrikanske fængsler gennem sundhed, uddannelse, retfærdighed og bringe reintegrationsværdighed og håb; Beskytter af Media Legal Defense Initiative, en UK-baseret velgørenhedsorganisation, der yder juridisk bistand til journalister og medier; Beskytter af træplantningsorganisationen Trees for Cities; Formand for New Horizon Youth Center, som han var direktør for i 1970'erne.

Ambassadør for ambitiøs om autisme, den britiske velgørenhedsorganisation til støtte for børn og unge med autisme. Beskytter af DIPEx Charity, en britisk velgørenhedsorganisation, der producerer to sundhedswebsteder, Healthtalkonline og Youthhealthtalk, som viser de virkelige livsoplevelser for mennesker med sundhed og sygdom. Bibliografi Snow udgav sit selvbiografiske arbejde, Shooting History, i 2004.

Bogen blev udgivet af Harper Perennial og beskriver Snows liv fra barndommen til invasionen af ​​Irak i 2003. Referencer Eksterne Links Jon Snows blog på Channel 4 News-webstedet Jon Snow Twitter Snowmail Jon Snows daglige e-mail-nyhedsbrev Jon Snow om indvirkningen af ​​nye medier på IIEA, 4. september 2009

Er Phil Liggett gift?

Det kom for bare to år siden, måneder efter den pludselige død afLiggett'selskede medkommentator Paul Sherwen, da det amerikanske tv-netværk NBC ansat Armstrong til at give kommentarer ned ad linjen under Tour-dækningen. Lance kom op i pausen 'Hej Lance',Liggettsiger.

Specifikt, hvad fik dig til at tro, at det faktisk er din mand? Så da det startede, Phil, fandt vi cyklen i bunden af ​​en kløft, og min svoger er en rigtig god jæger og en dygtig tracker, og han troede, at Suzanne måske var løbet over siden, skadet, desorienteret og faldt i floden og / eller en bobcat angreb hende. Nå, jeg stod på bredden af ​​den gade og så ned og tænkte, nej, det skete ikke, der er ikke spor af blod. Og hvis jeg havde kørt på en cykel derovre, ville den være pretzelized og mine ankler ville blive hamburgeret.

Så intet blod, ingen ting sådan. Så jeg fortalte ham og sagde: 'Barry, se, hun måtte tages af en puma.

Ingen bjergløve ​​er involveret her. 'Han foregav ikke at høre det. Men han kom endelig til erkendelsen af, at alle andre indså, at dette ikke var, hvad CBI fangede og afhørte og forhørte, ikke havde brug for en polygraf eller stemme, og det bekymrede mig dybt.

For det tredje matchede EVI-oplysningerne, kendt som elektroniske køretøjsoplysninger på sin lastbil, ikke hans tidslinje for begivenheder, som han havde oprettet for politiet. For det fjerde er nogle af hans medarbejdere siden da kommet frem med lugten af ​​klor på et hotelværelse, som han hurtigt fik dem til at oprette til et vægprojekt, hvor de byggede en mur. Hvornår talte du sidst til ham ansigt til ansigt? 11. maj.

Er han overhovedet opmærksom på det? Hvad du har fundet ud over den samtale, vi har nu, som han naturligvis ikke hører, men har han nogen idé om, at der muligvis har været fremskridt med at finde noget? Jeg tror ikke, han vil, nej. Forudsat at dette er Barry, hvad ville du forvente næste? Jeg tror, ​​der ville blive arresteret. Selvfølgelig ville han blive sigtet for forbrydelsen.

Og selvfølgelig benægtede han det absolut, han sagde, at han ikke gør det, det vil jeg være meget klar over. Vi kan ikke sige, at han gjorde det. Jeg siger ikke, at han gjorde det, fordi han ikke er her for at benægte det.

Og hvis han var, ville han helt sikkert gøre det. Du ved måske eller måske ikke, at jeg uddannede mig i retsmedicinsk psykologi og lærte at gå tilbage og finde ud af, at der er et led i hver kæde. Og det skete i morsdagshelgen, og at han gik til Denver søndag for at arbejde på et job.

Vil du forvente, at det er en del af det forhold, eller at han vil cykle på mors dag, og hun vil cykle på mors dag? Lyder ikke næsten normalt for mig. Som jeg sagde, matchede EVI-oplysningerne på hans lastbil ikke, Phil. Han sagde, at han så det klokken fem om morgenen, og at han ikke så det. og hvordan ved du det? Vidnesbyrd fra en medarbejder om, at han var nede på gaden klokken fire om morgenen og sendte sms'er til folk for at få dem til at gå til Broomfield.

Kan ikke være hjemme klokken fem. Og tale med nogen på gaden klokken fire? Korrekt. Så tidslinjen matcher slet ikke 'Nej, slet ikke.

Du har to niecer, Mallory, der er 22 nu, og Macy, der er 16 i kontakt med dem? Ville hun forsvinde fra radaren i syv dage og ikke have nogen tilstedeværelse på sociale medier, ingen elektronisk tilstedeværelse med sine døtre på dette tidspunkt? Nej, absolut ikke. Du var på en campingtur med kirken og ønskede at ønske din mor en god morsdag på vej hjem, fik ikke noget svar. De ringede til deres far og sagde: 'Far, vi kan ikke nå mor.' Han siger, at han prøvede, ikke kunne nå hende.

Og han bad naboen om at komme forbi og se, om hun er hjemme. Så naboen går over, åbner garagen, bilerne er alle hjemme. Hun går tilbage til sin telefon, ringer til Barry, bilerne er hjemme.

Barry siger: 'Hvad med din cykel?' Damen siger: 'Jeg er nødt til at gå tilbage derovre.' Så hun løber over igen, ser ud som om det ikke er en cykel. Den underlige ting for mig var lørdag aften ved midnat, jeg vil have dig til at indse, at hun blev set ude i byen med Barry at få en sandwich klokken 16, 16.

Ved midnat fik nogen venner med alle drengene i min alder på deres Facebook, ved midnat blev Facebook manipuleret ved midnat, det var skjult mellem midnat og 4 om morgenen på mors dag.

Hvem fortæller Tour de France?

/

FORTELLER: Hver juli er verden dedikeret til Tour de France. For fans er ruten på 3.500 kilometer et postkort, fyldt med slotte og høje bjerge. Men for dem, der drømmer om at bære Maillot Jaune, er det et totalt angreb på sind og krop.

JULIEN DEVRIES: Alle vil vinde Tour de France Alle, der konkurrerer i Tour de France, er 100% klar. DAN MARTIN: Du bruger to måneder, tre måneder på at forberede dig. Og det er højdepunktet.

TONY MARTIN: Turen er bestemt den største. Og du kan mærke atmosfæren. Du kan også mærke nød.

ALBERTO CONTADOR: PETER SAGAN: Taktikken i løbet, hver dag på Tour deFrance er anderledes, hver dag skal du kæmpe med forskellige ting. JULIEN DEVRIES: Jeg hedder Julien Devries. Jeg var chefmekaniker for Eddy Merckx, Greg LeMond og mange andre chauffører.

Eddy var speciel. Og han er stadig den fyr i Tour de France. PATRICK DEGEYTER: Alle kender Julien.

Så ja, han var sammen med alle de store racere. Så historierne er så gode. Jeg skriver, jeg skriver alle de historier, jeg hører, jeg skriver dem, eller vi laver en bog.

JULIEN DEVRIES: Du betaler mig for at skrive en bog. PATRICK DEGEYTER: Ja. JULIEN DEVRIES: Jeg gjorde min første tour deFrance i 1963, en af ​​de sidste, der startede midt i Paris.

tour de france resultater

I starten har vi ikke muligheden for at have den slags penge Cykler og cykler og slanger, cykler til brosten, cykler til bjergene, cykler til det. Før det har du intet. Du skal håndtere de små ting.

Jeg kan lide. Der er mange mennesker. Du har smukke veje.

Vi har også Bordeaux. Det er som klassisk racing. Bordeaux var stedet for rytterne i Tour de France.

ERIC CRAIG: Jeg er Eric Craig. Vi driver et gæstehus i Pyrenæerne med base i Tourmalet i Aspen. Tourmalet, kaldet tourmalet, er faktisk den mest almindelige slagtning i Tour de France.

Den blev første gang brugt i 1910. Tour de France var aldrig gået til høje bjerge før 1910. Og de valgte dette område.

Tour de France er sådan en stolt begivenhed for det franske Frankrig er svært at forestille sig uden Tour de France. Turen er 50% mental og 50% fysisk. PETER SAGAN: Måske er det godt vejr eller dårligt vejr, eller når det er koldt og varmt, er du altid på cyklen.

Du skal kunne lide det. Hvis du ikke kan lide det, er det helvede. JULIEN DEVRIES: Du kan have en rytter, der kan klatre rundt.

Du skal også være der på de flade etaper og de blæsende etaper. Du skal være der i 21 dage. ERIC CRAIG: Dette løb er utvivlsomt hårdt for disse atleter.

Det er fænomenalt, udholdenhed og den farve, den skal krydse. VINCENZO NIBALI: TOM BOONEN: Jeg husker stadig den første etape, som jeg vandt på turen. Følelsesmæssigt var det en af ​​mine bedste sejre nogensinde.

DANIELLE BENALI: MARCEL KITTEL: Jeg var meget heldig at have den gule trøje på to forskellige dage. Alle kender dit navn. De hepper på dig.

Kan virkelig mærke trøjens magi. Du kan mærke historien. Det er et meget specielt øjeblik.

ALBERTO TÆLLER:

Hvordan døde Sherwin?

Men tiden er en stor healer, vil vi se. Liggett sagde, at Sherwen havde været tilbage på cyklen og endda sat i regelmæssige rides på Zwift. Sherwen menes at havedødeifølge hjertesvigt, ifølge hans familie efter undersøgelsen efter slagtning.

Var Phil Liggett nogensinde en professionel cyklist?

Han er tidligere amatørcyklistog modtog enprofessionelkontrakt i 1967; i stedet for at drejeprofessionel, så han en fremtid inden for sportsjournalistik efter at have skrevet artikler icyklingmagasiner om løb, som han deltog i.

Var Phil Liggett en pro-cyklist?

Han er tidligere amatørcyklistog modtog enprofessionelkontrakt i 1967; i stedet for at drejeprofessionel, så han en fremtid inden for sportsjournalistik efter at have skrevet artikler icyklingmagasiner om løb, som han deltog i.

Hvorfor er Chris Boardman ikke på ITV4 Tour de France?

Den 29. juli 2018 ved udgangen af ​​det årTour de Francedækning denITV4,Boardmanmeddelte, at han forlod sin rolle som medpræsentant for at koncentrere sig om den rolle.

Går Phil Liggett på pension?

Phil Liggetthar ingen planer om attrække sig tilbageefter døden af ​​hans mangeårige tv-partner Paul Sherwen. Ikke alligevel endnu.Liggetter i Adelaide i denne uge til Santos Tour Down Under, hans første race-kommentar, siden Sherwen døde uventet i december.

Hvorfor er Steve Porino ikke på Tour de France?

Rejserestriktioner for amerikanske beboere gjorde det vanskeligt at fåPorinoind iFrankrig, så han er på ferie med sin familie i Maine, som den tidligere britiske racer Adam Blythe udfylder. Jeg savner de fyre,Porinofortalte mig. Jeg har brugt næsten et helt år af mit liv på bagsiden af ​​en motorcykel.

Hvad var dødsårsagen til Paul Sherwen?

Kredit Paul Sherwen, der kørte i Tour de France og derefter blev en langvarig kommentar til den og andre store cykelbegivenheder for den engelsktalende verden, døde den 2. december i sit hjem i Kampala, Uganda. Han var 62. Årsagen var hjertesvigt, sagde hans kone, Katherine Love Sherwen.

Hvem er Paul Sherwen, og hvor gammel er han?

Paul Sherwen (født 7. juni 1956) er en engelsk tidligere professionel racercyklist.

Hvordan bidrog Paul Sherwen til Tour de France?

Efter nyheden om hans død udgav SBS en erklæring, der lyder: ”Han og Phil Liggett bragte Tour de France levende for os og ind i vores liggestole sent om aftenen hver juli. Den dynamiske duo lærte os om skønheden ved cykling, og vi er taknemmelige.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Racercykelulykke - finde løsninger

Hvad gør jeg, hvis jeg styrtede ned på min cykel? Hvis du befinder dig i en livstruende situation, skal du ringe til 911. Find et sikkert område. Gå ikke i panik. Tjek din krop. Tjek dit hoved. Cykel-køretøj nedbrud. Tjek din cykel. Når du er hjemme sikker. Tag dig tid til at helbrede.

Kvindernes cykelløb crash - hvordan man beslutter

Fandt de kvinden, der forårsagede Tour de France-styrtet? Efter at have appelleret til vidner er personen identificeret, fundet og er nu i politiets varetægt i Landerneau, ifølge RTL. Ifølge Reuters afgav hun sig. Den 30-årige franske kvinde er anklaget for ufrivilligt at have forvoldt skade og står over for en bøde på 1.500 euro. 30. 2021.

Geraint thomas crash - handlingsorienterede løsninger

Hvad fik Geraint Thomas til at gå ned? Geraint Thomas gik glip af sin første sejr i næsten tre år, da han gled og styrtede ned med mindre end 50 meter tilbage i 4. etape i Tour de Romandie. Thomas sagde, at det i sidste ende var at skifte gear midt i sprinten, der fik ham til at gå ned.2 2021.

Cykelbilulykke - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, når en cykel rammer en bil? En ulykke med en cykel kan medføre intensiv beskadigelse af din bils lakering samt skader på kroppen ved buler i køretøjets krop. Ofte koster skaderne langt mere end den gennemsnitlige cyklist kan betale ud af lommen. En cyklists bilforsikring dækker ikke skaderne på dit køretøj.

Concorde Crash Ofers Photos - Sådan løses

Hvem døde ofre for Concorde-nedbrud? Dele af Concorde faldt direkte på den del af hotellet og dræbte de to polske studerende, Eva Lipinska og Paulina Sypko, og kammerpiger Kenza Rachid og Devranee Chundunsing.

Formel 1 alonso crash - hvordan løser du det?

Hvad skete der med Alonso-ulykken? Bare fire dage efter en cykelulykke på vej, der efterlod Alpine F1-chauffør Fernando Alonso på hospital, er spanieren udskrevet for at fortsætte sin bedring derhjemme, har hans hold afsløret. Det blev senere afsløret, at han blev opereret for en brud i kæben, hvorefter han forblev på hospitalet til observation.