Vigtigste > De Bedste Svar > Afbetaling af mening - hvordan løser vi

Afbetaling af mening - hvordan løser vi

Hvad er betydningen af ​​udbetalt?

Hvis noget du har gjortuden for landet, det er vellykket: Alt hendes hårde arbejdepotetil sidst, og hun bestod endelig eksamen.Alle lande vil på et eller andet tidspunkt flirte med et nationalt underskud. Men USA, der var i gæld mere end $ 21 billioner i marts 2018, har en gældskvote så tæt, at den praktisk talt er i sengen.

Dette megatal er større end dets økonomiske produktion (1-7% af BNP), og ja, det ser ud til at stige som en generel tendens. Men hvordan blev gælden så høj? Og er der en måde at bringe balancen tilbage til nul? Hvorfor? Lande går i gæld, og hvilke metoder kan bruges til at kompensere for underskuddet? I dag ser vi på begivenhederne, der førte til akkumuleringen af ​​denne gigantiske gæld, og afgør om der er en måde for USA at rette op på dette massive underskud i denne episode af infografisk show - Hvad hvis USA betalte deres gæld? Gæld opstår enten ved overdreven brug eller dybe skattelettelser. Nogle gange er skattelettelser berettigede for at få økonomien ud af en recession.

I 1939 udgjorde den amerikanske gæld 40 mia. Dollar og steg ved afslutningen af ​​2. verdenskrig til 271 mia. $. Efter nogle udsving var det stadig $ 271 mia. I 1957. Men i 1977 var det steget til $ 699 mia.USA har en lang og rig historie med høje militære udgifter. Siden nationens eksistens siden 1776 har den brugt $ 225 milliarder år i krig og kun 21 år i fred. Det er 94% af de lande, der var i krig og kun 6% i fred.

Amerikansk gæld steg efter angrebene den 11. september, da Amerika øgede militærudgifterne for at starte sin velorganiserede kampagne om krigen mod terror. Mellem 2001 og 2017 kostede krigen mod terror 1,9 billioner dollars, så det ser ud til, at meget af den amerikanske gæld opstod fra massive udgifter til aggressiv forsvarspolitik over en lang periode.

søbred cykeltur

Mens nogle hævder, at reducerede forsvarsudgifter vil medføre, at arbejdspladser går tabt, er et modargument, at andre industrier kan skabes. Andre faktorer, der bidrager til stigningen i gæld udover krigen, inkluderer katastrofen på $ 24,7 milliarder i orkanen Katrina og en bankredning på $ 350 milliarder. alligevel lidt rodet.Landet har ikke altid været brudt. I januar 1835 formåede den amerikanske regering at tilbagebetale hele sin nationale gæld - for første gang i sin historie fuldt ud - men gled tilbage i det røde kort derefter. I januar 1836 var statsgælden et relativt minus $ 37.000.

Fra da af svingede den amerikanske gæld noget i en årrække, men forblev relativt lav indtil omkring 1863. Kort efter 1948 begyndte Amerika at nedbetale den massive gæld, den havde haft i 1930'erne og 1940'erne, men kort efter 1982 begyndte gælden at bunke. op. Fra 1992 til 2000 blev gælden tilbagebetalt for netop den enorme stigning efter 2001 og 2008, og resten, som de siger, er historie.

Så hvad er statsgæld? Statsgæld er penge, der ikke blev rejst gennem skatter og brugt på varer og tjenester. Disse penge blev lånt. Når en regering har et budgetunderskud, koster det dem mere at drive jorden, end den gør i For at kompensere for dette underskud har regeringen to muligheder: 1 - den udskriver flere penge eller 2 - den låner flere penge, hvis der lyder flere penge simpelt nok, ville det føre til galoppering eller hyperinflation.Priserne på varer og tjenester stiger mere end 10 procent om måneden, og hyperinflation er når priserne på tjenester eller varer stiger mere end 50 procent om en måned. Udskrivning og distribution af flere penge fører til inflation, når der ikke er tilstrækkelig økonomisk vækst til at retfærdiggøre de overskydende kontanter. I stedet udsteder regeringer obligationer, som investorer investerer i.

Regeringen modtager derefter pengene fra investorerne, og investorerne modtager renter på de lånte midler over en periode. Amerikanske investorer skylder lidt over halvdelen af ​​den nuværende gæld på 21 billioner dollars, mens den resterende halvdel skyldes investorer uden for USA. Jo mere gælden vokser, jo mere bruges på tilbagebetaling af renter, og mindre afsættes til det, som regeringen virkelig skulle finansiere - med skatteydernes penge - til at investere i lokale offentlige tjenester.

Over tid risikerer regeringer at gå konkurs og se deres økonomier kollapse. USA har erklæret sig konkurs fem gange siden grundlæggelsen. En gang var de ude af stand til at afvikle udenlandsk gæld og fire gange på grund af indenlandsk gæld.

Den første gang USA gik i stykker var i 1790 og sidste gang i 1933. Men Amerika er ikke alene. I alt 83 lande er gået konkurs i de sidste 200 år.

Gæld kan reduceres på to måder; gæld annulleret eller gæld tilbagebetalt. Det er usandsynligt, at de fleste mennesker, lande og organisationer skylder penge fra stater, vil gælden blive annulleret, så USA er sandsynligvis nødt til at tilbagebetale det på et eller andet tidspunkt, når de vil reducere underskuddet til nul. For at en regering kan begynde at tilbagebetale sin gæld, skal den bruge mindre, end den opkræver eller opkræver i skat og har et budgetoverskud.

Virker simpelt nok, men problemet er, at samfundet er vant til mængden af ​​offentlige udgifter, især når de drager fordel af det. Ingen ønsker at opgive det, de har, og ingen vil betale mere skat. Samfundet ønsker generelt ikke at se nogen nedskæringer i udgifterne til sundhed, skoler og andre vitale tjenester.

At skære ned på udgifterne fører til færre stemmer og et tab af magt til den næste politiker, der lover mere udgifter. Så problemet eskalerer. Så hvis den amerikanske regering på en eller anden måde skulle tilbagebetale sin gæld, ville skatteydere bruge mere af deres skatteydernes penge på lokale myndighedstjenester, og mindre af den dollar, der blev tilbagebetalt til investorer i renter.

Den generelle levestandard bør også stige for de fleste amerikanere. Vælgerne skulle have kortsigtede økonomiske smerter for at generere langsigtet fortjeneste. Men med det amerikanske politiske system, som det er, kunne en ny præsident komme og spilde alle de gode år i en manisk udgiftsroskab.

Det er sket tidligere og vil sandsynligvis ske igen, hvis Amerika formår at reducere sin gæld til nul. Men hvem kunne betale denne stigende statsgæld? Virkelig har du to muligheder. Skatteyderne i lavere og middelklasse kunne betale gælden gennem skatteforhøjelser eller inflation, eller de store virksomheders monopol, højtstående politikere og virksomheder kunne afvikle dem gennem målrettet beskatning.

Naturligvis er politikere som alle andre. De vil ikke betale skat, og de vil heller ikke have virksomheder, lobbyister og enkeltpersoner med høj nettoværdi, der tager dem, hvor de skal betale skat. Beskatning af de fattige fører normalt til en kraftig stigning i inflationen og en faldende økonomi, hvilket er dårligt for alle.

At afvikle gælden fuldt ud ville ikke gøre meget af en forskel i selve økonomien i dag, men det ville tale meget om USA's kreditværdighed, hvis en krise som finanskrisen i 2008 bryder ud igen. Så hvad ville der ske, hvis USA betalte al sin gæld? Det enkle svar er - ikke meget. Landet ville fungere som det gør nu og sandsynligvis tage skridt til at øge sin gæld igen.

Lande fungerer normalt, så længe de er i gæld, så længe gælden holdes på et håndterbart niveau, og de holder trit med deres tilbagebetalinger. Hvad synes du om den amerikanske gæld? Bør de betales af, og hvis ja, hvem skal det? Arbejder lande virkelig bedre, når de er i gæld? Fortæl os dine tanker i kommentarerne. Tjek også vores anden artikel med titlen Japans befolkningsproblem.

Tak for at se, og som altid, glem ikke at kunne lide, dele og abonnere indtil næste gang!

Hvordan bruger du løn?

jeg vil gernebetale sigmin gæld og trækker mig tidligt, så jeg har ambitiøst spillet på aktiemarkedet. Det lykkedes hambetale sigal hans gæld og havde en god plan om at returnere mindst en del af hans investorers kapital. Det måtageet par nætter, men konsistens og tålmodighed vilbetale sig.

(Scratch cup) (Knock party supplies) (Knock office supplies) (Sakse snap) (Party blower trompets) (Party popper bangs) (Hannah griner) (Happy music) - Godt nytår alle sammen. 2021 er her, og vi har endnu et tomt år foran os, ros. Hvert år, når nytår vender sig, får vi denne enestående mulighed for at revurdere og revurdere vores prioriteter, noget som en ny start.

Ingen ordspil beregnet, bare sjov, det var helt beregnet, absolut. Jokes. (griner) Så lad os begynde at stille alle spørgsmålene, kan jeg lide den måde, jeg bruger min tid på, kan jeg lide de ting, der bruger min hjerneplads, giver jeg plads nok til at gøre de ting, jeg elsker og giver mig? Liv? Og ingen overraskelse her, vores penge er absolut noget, vi skal tage et minut eller to til at overveje og revurdere, når vi hilser nytår.

Nu er der en lang række forskellige positioner, som vi alle kunne være i lige nu. Nogle af os er i stand til at prioritere store besparelsesmål, som at eje et hjem eller måske en anden bil til den voksende familie. Nogle af os er blevet hårdt ramt økonomisk sidste år, med det eneste mål at få regninger betalt og mad på bordet, vi ved ikke engang rigtigt, hvor vores penge gik sidste år eller noget år, måske er målet at skabe dit første budget eller lær at genkende nogle af dine udgiftsvaner.

Så er der nogle af jer, der er i gæld, du ved, at det er der, du ved, at du ikke skal slippe af med det en dag, men du har ingen idé om, hvor eller hvordan du skal starte. Nogle af jer siger måske: 'Jeg ved, at jeg sandsynligvis har lidt flere penge et eller andet sted,' jeg kunne betale min gæld ', men hvordan ved jeg endda, om jeg gør det? sikkert at gøre det? 'På nuværende tidspunkt spørger nogle af jer,' Hvordan kan du betale gæld, hvis du er ledig, 'Kan du betale gæld, hvis du er ledig,' Skal du endda? ' Her er det vigtigste spørgsmål, jeg vil stille dig nu: hvad kan du gøre for at gøre dig mere økonomisk fredelig i år? Ud af alle de scenarier, jeg lige har beskrevet, identificerer du dig måske som en person, der bare vil have en vis økonomisk stabilitet og sikkerhed, måske? Du arbejder mod et stort opsparingsmål, måske bliver det endelig det år, du starter dette budget, men hvis du har lyst til at komme ind i gældsafviklingsprocessen, som har været den mest overbevisende eller højeste prioritet for dig, har jeg de bedste nyheder for dig. hvorfor godt. (Hannah blæser) Seriøst, kom nu.

Hos YNAB er vi ikke fremmede for gæld, vi er mennesker. Vi lavede lån, da vi var unge, og pådrog os ny gæld, da vi var gamle. Vi gik på colleges, vi ikke havde stipendier til, lejede biler og købte huse, der bestemt kunne have været lidt mindre.

Så der er tre gode nyheder. For det første er du ikke i nærheden af ​​alene. De fleste af dem har haft gæld før, og alligevel er de fleste af dem stadig i gæld.

Nogle gange kom vi i gæld, fordi vi var uagtsomme eller ville have noget, før vi havde råd til det, men hvis det forløbne år har lært os noget, er det, at gæld undertiden er den eneste mulighed, der kan hjælpe os med at komme i luften for at blive. Uanset hvordan du erhvervede din gæld, er det okay, jeg har ret med dig. Den anden gode nyhed er, at vi ved YNAB, fordi vi alle havde gæld, ved meget om, hvordan vi skal håndtere det.

Hvilket fører mig til min tredje gode nyhed. (Hannah sukker) Jeg: 'Jeg er her i dag for at meddele, at YNAB har startet vores allerførste artikelkursus om gældsafvikling med titlen' Sådan kommer du ud af gæld og holder dig ude '. 'Kreativ.

I dette artikelkursus, der er helt gratis, selvstyret og tilgængeligt for alle uden at skulle oprette en konto eller tilmelde dig et andet websted igen, starter vi med gæld fra bunden op. Du lærer at identificere, hvilken type gæld du har, hvad der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvorfor du bliver ved med at falde tilbage på det, eller hvad der kan være dine udløsere. Vi gennemgår en håndfuld forskellige gældsafviklingsmetoder, så du kan vælge den metode, der svæver din båd mest eller passer til din personlighed eller bedst passer til din specifikke situation.

Du vil lære, hvad vi kærligt kalder det ultimative gældsforebyggelsesværktøj til at hjælpe dig med at opbygge forsvar mod fremtidig ny gæld. Vi gennemgår endda nogle metoder til at hjælpe dig med at kæmpe tilbage, hjælpe dig med at holde styr på dine udgifter, det være sig med pen og papir eller Excel-regneark eller med YNAB-appen, og vi giver dig nogle ideer til, hvor du kan reducere udgifterne så du kan lægge flere penge i dine tilbagebetalinger af gæld, eller måske har du bare en måneds forspring i din økonomi. Og hvis du tænker 'der er absolut ingen måde' jeg kunne skære nogen udgifter på mit budget ',' det er alt sammen kun nødvendige udgifter ', så fortvivl ikke, vi har også nogle ideer til, hvordan man får ekstra penge ind.

Og min absolutte favoritdel af dette artikelforløb er, at vi ledsager fem familier og enkeltpersoner, der arbejder på deres gældsafviklingsrejse ved din side lige nu. Nogle af dem ønsker at betale deres gæld hurtigst muligt, andre bruger deres budgetter til at hjælpe dem med tillid til at betale deres gæld over tid, og nogle af dem forbereder sig endda på at påtage sig helt nye gæld. Sagde hun virkelig, sagde hun bare 'Tag ny gæld?' Ja, du har hørt, at rigtige er rigtige mennesker, der er midt i deres gældsafviklingsrejse og tager realistiske skridt for at nå deres endelige mål om en dag ikke mere gæld.

Hvis du har længtes efter noget, du har undgået, er dette kursus 100% for dig eller for dig. Du kan slå hele dette artiklekursus fra på lidt over en time en tilfældig tirsdag aften, efter at børnene er i seng, eller hvis du kun har 10 minutter om dagen, kan du se en artikel hver dag i to uger; nogle er kun tre minutter lange, og ingen af ​​dem overstiger 10 minutter, fordi lange artikler er svære at se. Siger pigen, der laver en artikel på 18 minutter om budgetvenlige julegaver.

Undskyld, jeg elsker at give gaver. Hvis du er klar til at møde denne gæld, skal du gå til youneedabudget.com og finde vores artikels kursusside under fanen Lær at budget.

Når du er her, kan du gennemse indholdsfortegnelsen i dit eget tempo, gå tilbage og se en artikel, der skal opdateres, eller bare se, hvad kurset handler om. Og på klassisk YNAB-måde ønsker vi ikke, at du skal gøre dette alene. Så hvis du virkelig er interesseret i at komme i gæld i år? , Måske vil du tilmelde dig vores januar Debt Bootcamp.

Lad os alle se, hvad jeg gjorde der? Denne bootcamp er en Facebook-gruppe med opmuntrende og nyttigt uddannelsesmæssigt indhold om, hvordan man bruger YNAB til at betale din gæld og tjener som et sted for andre YNABere til at opmuntre og støtte hinanden på vej til gældsafvikling. Hvis du tror, ​​at vores Debt Bootcamp Facebook-gruppe kan være en nyttig kilde til inspiration og ansvar for dig, vil jeg 1000% linke det nedenfor, så du kan tilmelde dig og komme i gang. Alle sammen, jeg kan slet ikke fortælle jer, hvordan dette år vil være, men jeg kan fortælle jer, at vi er her for at hjælpe og støtte dig, som vi kan.

Hvis du vil, så lad os vide i en kommentar nedenfor, hvad dit store økonomiske mål er for 2021. Måske kan du finde nogle ligesindede, der deler de samme mål, netværker og hjælper hinanden. Og hvis du er, er du ikke interesseret i at deltage i et gældsstartcamp, men du er interesseret i at få lidt mere ansvar og fællesskab med andre YNABere, gå til Facebook og tilmeld dig Facebook-gruppen af ​​YNAB-fans.

Differentier ideer, still spørgsmål og opmuntre hinanden. Gør dette år til året, hvor du har et økonomisk samfund, og gør det ikke alene. Bundlinjen er, at vi elsker jer, og hvis vi gør dette sammen, er vi klar til vækst og udfordring og nyhed i 2021.

Vi ses i den næste artikel. (Hannah griner) (knipsende saks) (Hannah ler)

Hvad hedder det, når du betaler nogen?

(uformel) 1 (frasal verb) i betydningen bestikkelse. Definition. at give bestikkelse til.

Vedligeholdelse af en have kan være hårdt arbejde, især hvis du er som mig i dine gyldne år. Derfor bruger jeg Organi Bloom, en naturlig gødning. Det er pakket.

Vedligeholdelse af en have kan være hårdt arbejde, især når du er som mig i dine gyldne år, hvorfor jeg bruger Organi Bloom, som er en naturlig gødning. Den er fyldt med de rige næringsstoffer, dine planter har brug for. Organi Bloom, kraften bag blomsten. (griner) Huh, jeg har aldrig nået det så langt i annoncen.

Jeg tror du kan kalde mig addy. (dramatisk musik) Vent.

Vedligeholdelse af en have kan være hårdt arbejde, især når du er i dit guld

Vent, hvor gammel er jeg? Hvor længe har jeg været i denne have? Det var mine forældres hus. Jeg voksede op her. Var derovre et dæksving.

Mig og mine søstre, jeg har 12 søstre skiftede. Åh, er disse minder rigtige? Alt føles på en eller anden måde anderledes. Jeg har lyst til at have sovet hele mit liv, og først nu er jeg vågen.

Nej nej Gud tak! Spring ikke over. Jeg tror, ​​at hvis jeg når slutningen af ​​denne annonce, er jeg fri. Fortjener jeg ikke et liv, der er længere end 10 sekunder? Jeg giver dig alt hvad du vil.

Hvad med noget gødning? Min mand Abe vil være hjemme hvert øjeblik, og hvis du trykker på den knap, vil han skade dig med sin store pistol. Hej store dreng, hvad med dette? Jeg vil kneppe din Se efter halen, hvis du ikke klikker på den knap, jeg er smuk fugl, og den er din. Det er rigtigt, jeg er stadig frugtbar.

Ligesom Organi Bloom, naturligvis

Det var tomt hele tiden! Lad mig være fri, jeg ved ikke, hvem eller hvad jeg er. En kvinde? En fantasi eller en eller anden kreativ hacker, der har sprængt så meget, at han er nødt til at fnuse den i røvhulet? Det er en drøm? Jeg ved bare, at jeg vil finde ud af det. Jeg vil se, hvad der er uden for haven! Jeg vil lade mit hår ned og frigøre mine gamle piger.

Mine bryster. Hvem du end er, lad mig blomstre. Nej nej! Åh. (Skriger) Åh gud, ingen har nogensinde rørt mig sådan.

Åh tak. Farvel. Jeg elsker dig. (dramatisk musik) - Hej hvad sker der familie, i dag skal vi lære at spille hofter, ikke ligge på røret.

Undskyld undskyld. Jeg er så ked af det. Undskyld.

Hvad betyder det at betale dit hus?

Udbetalingstilbudetviljesig nøjagtigt, hvor meget hovedstol og interesse du har brug forbetaleat ejedithjem frit og klart. Du skylder bare mere interesse. Det må du muligvisbetalenogle gebyrer medditendeligpantbetaling derertitmenteat frigive det endelige papirarbejde, som bevis for det amt, som du nu ejerhjemmet.8. 2021.

Hvornår skal jeg bruge afbetalt?

Hvis noget du har gjortuden for landet, det er vellykket: Alle hende hårdearbejde betalt sigtil sidst, og hun bestod endelig den afsluttende eksamen.

Kan du betale nogen ud?

at givenogenpenge, så de ikke vilgøreller sig noget, eller så de gårvæk: To tidligere medarbejdere truede med at fortælle skadelige historier til pressen, medmindre virksomhedenbetaltdemaf. Hvad er udtalen afbetalesbaf?16.06.2021

Er det betalt eller betalt?

Den korrekte fortid for verbetbetaleerbetalt, så længe ordet bruges i økonomisk eller transaktionel betydning. Hvis verbetbetalebruges i nautisk forstand, den korrekte form erbetalt.

rapha cykler

Hvorfor skal du aldrig betale dit pant?

Det gør du ikkehar nødbesparelser

Uden det,durisikerer at samle kreditkortgæld eller anden dyr gæld, når uforudsete udgifter landerditskød. Hvisdu eruden en nødfond er det vigtigeredulæg ekstra pengedukommer ind i banken i stedet for at bruge den tilbetale dit pant.
27 2021.

Hvorfor skal du aldrig betale kontant for en bil?

Når du betaler for enBilMedKontanter kan ikkeGiver mening

For eksempel:Du kunne måskeudtømme besparelser, der er nødvendige for løbende udgifter eller fremtidige nødsituationer.Dukanikkehar nok til at købe en sikker og pålideligbil.

Skal jeg betale mit kreditkort, så snart jeg bruger det?

Generelt anbefaler vibetalerditkreditkortbalance fuldt ud hver måned.Hvornårdubetale sigditkorthelt med hver faktureringscyklus får du aldrig renter. Når det er sagt, skal du have en balance fra måned til måned,betaler tidligtkan reducere dine renteomkostninger.

Hvad betyder det at betale nogen ud?

betale nogen af. 1. Lit. at betale det, der skyldes en person. Jeg kan ikke betale dig før onsdag, når jeg får min lønseddel. Jeg er nødt til at bruge disse penge til at betale Sarah. 2. Fig. For at bestikke nogen. Max spurgte Lefty, om han endnu havde betalt betjentene. Lefty betalte politiet til tiden. at betale hele gælden at betale den endelige betaling for noget købt på kredit.

Hvilken er den bedste ordbog til betaling?

Definition og synonymer for pay off fra online engelsk ordbog fra Macmillan Education. Dette er den britiske engelske definition af pay-off. Se amerikansk engelsk definition af pay-off. Skift din standardordbog til amerikansk engelsk.

Hvad betyder løn i nutid?

nutid I ​​/ dig / vi / de betaler sig han / hun / det betaler sig nutids deltagere afbetaler tid

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish