Vigtigste > De Bedste Svar > Gedde abs - handlingsorienterede løsninger

Gedde abs - handlingsorienterede løsninger

Hvilke muskler virker ab Pikes?

Detfungerer kernenstabilitet såvel sommavemuskler, quadriceps, arme og skuldre. Fordi stroppernekanbevæg dig frit, vil du blive tvunget til at bruge al din sekundære stabiliseringmusklerat opretholde god form.

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag vil jeg tale med jer alt om udrulningen af ​​mavehjulet.

Mere specifikt, hvordan man gør det hver gang. Hvis ikke, er denne øvelse ikke en del af din abs træning af to grunde. I bedste fald forestiller du dig et enormt spild af tid.

I værste tilfælde ser du på en øvelse, der faktisk kan skade din nedre del af ryggen, men hvis du får det rigtigt, er det en god øvelse at medtage i din træningsrutine. Så her er hvad du vil gøre: Du vil fokusere på tre separate områder. Den ene er opsætningen.Den anden del er udførelse. Den tredje del trækker det ønskede hjul tilbage. Det er de tre områder.

Selvfølgelig består hver øvelse af disse tre komponenter, men i dette tilfælde har folk en tendens til at begå fejl på disse tre områder. Den øvelse, du først vil udføre, er at fokusere på placeringen af ​​din ryg og hofter. Nøglen her er, at du ikke vil følge nogle råd, når folk beder dig om at flade alt sammen i en lige linje.

Hvad du laver her er at gøre denne øvelse med det samme og gøre det til en enkelt ting. Det betyder - i det mindste hvad mavemusklerne angår - det vil sige et anti-ekspansionstræk. Selvom det er en stor del af denne øvelse, er det ikke den eneste.Så hvis du kommer ind i denne position her og derefter ruller ud - hvad folk rådgiver dig - lad lats grundlæggende gøre alt arbejdet. Selvom dette kan være en god latbygger, især hvis du ikke har vægtede muligheder derhjemme, er dette ikke fokus for øvelsen. Vi laver ikke nedtrykninger her med armene udstrakte for at bygge vores lats.

Vi forsøger at udvikle styrken i vores kerne. Vi ved, at en af ​​kernens funktioner er at bøje rygsøjlen, men det betyder ikke, at vi har brug for at overbøje lændehvirvlen. Så se hvad jeg laver i stedet.

Jeg er mere tilbøjelige til at lave kat og kamel her, hvor jeg trækker op og lægger mine øvre mavemuskler op i brystet. Det er den følelse, jeg vil have. Og jeg afrunder ikke alt for lænden her.Alt hvad jeg har gjort er at få ham fra at vippe fremad til en mere neutral position. Jeg vil gerne holde det i denne position. Så lad os gå direkte til anden del, og det er udrulningen.

Udrulningen, som vi fokuserer på her, er kun at gå så langt, som du kan klare, fordi hovedmålet her nu er at få den stramme kerne og forhindre en hurtig, hurtig overstrækning af rygsøjlen, for så fangst tænker vi på at forårsage skade til lændehvirvelsøjlen. Så når vi går ud, går vi kun ud så vidt vi kan klare. Begyndere kan kun gå så langt, som jeg viser dig her.

Mens du er avanceret, kan du gå helt af. Faktisk kan du endda holde det i kort tid, når du er ude og derefter komme tilbage. Så du går ud så langt du kan, men nøglepunktet er at sikre, at dine mavemuskler aldrig giver efter, og din nedre ryg ikke spænder for at holde det godt og tæt.

Så her er nøglen for mig. Når du kommer tilbage i hvad indleder træk? Hvis du lader dine hofter gøre arbejdet, ødelægger du alt det gode arbejde, du har etableret dig op til dette punkt. Det er, hvad mange mennesker gør.

Når folk siger: 'Jeg skal lave hundreder af abs øvelser.' Ikke hvis du får dem rigtige. Hvis du går ud og trækker dine hofter tilbage først, så du får en masse hoftefleksion for at trække cyklen tilbage, så gør du det ikke rigtigt.

Faktisk har du taget næsten halvdelen af ​​træningen af, lagt vægtene ned på en krølle og aldrig løftet dem. Hvad du vil gøre her er, at hofterne aldrig fører an. Bring hjulet og hofterne sammen.

Nu kan du teste dig selv, og der er en fantastisk måde at sikre dig, at du gør dette rigtigt. Se hvad jeg laver. Jeg læner mig mod en bænk og begynder med min røv at komme i kontakt med bænkene, mens jeg læner mig tilbage.

Så ruller jeg ud. Hvis min røv ikke er i kontakt med banken på vej tilbage, gjorde jeg ikke gentagelsen rigtigt. Jeg lod mine hofter dominere, og jeg lod dem gå foran.

Vi ved allerede, at hoftebøjere er alt for dominerende i mange abdominale bevægelser her, så dette ville være et andet eksempel på dette, hvis vi tillod det. I stedet vil jeg komme væk fra banken nu. Det du fokuserer på her er, at jeg går helt ud, og så starter sammentrækningen maven, og jeg trækker tilbage på cyklen, og hofterne bevæger sig synkroniseret.

Du vil se her, når jeg er oppe, er min rumpe ikke længere tilbage, end det var, da jeg startede. Dette er en korrekt udført mavehjuludrulning. Dette er hvad du skal fokusere på hver gang.

Folk, det overføres til alle vores ab træningsprogrammer. Det handler ikke kun om at øge gentagelser. Jeg tror, ​​dette får dette mere end andre steder i vores bastardiserede træning, det fokuserer på hundredvis af gentagelser af abs træning.

Nej. Fokuser på reps af høj kvalitet og glem alt om at tælle, hvor mange du gør Sørg for, at alle dine reps tælles, og så træner du dine mavemuskler effektivt og sikkert. Hvis du leder efter et program, der sætter videnskaben tilbage i aktion og sørger for, at du ikke bare træner din mavetræning, men alt, hvad du laver; Gå derefter til ATHLEANX.com nu og få et af vores ATHLEANX træningsprogrammer.

hvordan man cykler

I mellemtiden, hvis du har fundet denne artikel nyttig, skal du efterlade dine kommentarer og tommelfingre op nedenfor. Lad mig vide, hvad der ellers skal dækkes her, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre det for dig i løbet af de næste par dage og uger. Husk folk, vi prøver at gøre noget godt for din krop.

Den sidste ting, du vil gøre, er noget, der gør dig ondt. Hvis du gør dette korrekt, lover jeg dig, at du får gode resultater med dette hjul lige her. Okay, fyre.

Vi taler snart.

Hvad fungerer gedder situps?

Hvad er en geddeposition?

Detgedde positioner en af ​​de firepositionerved dykning. Detgedde positionudføres med lige knæ og kroppen bøjet i taljen. En ordentliggedde positionvil demonstrere lille eller ingen afstand mellem overkroppen og benene. Tæerne er spidse, og hovedet ser ud over tæerne. Knæene viser ingen bøjning.17.03.2017

I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du udfører Dix-Hallpike-manøvren for at diagnosticere godartet paroxysmal positionssvimmelhed fra de bageste halvcirkelformede kanaler. Få vores egen vurderings-e-bog og vores mobilapp! Links findes i artikelbeskrivelsen. Hej og velkommen tilbage til fysioterapeuter.

Godartet paroxysmal positionssvimmelhed, forkortet BPPV, er det mest almindelige indre øreproblem og årsagen til svimmelhed eller en falsk følelse af rotation. Almindelige årsager er hovedskader eller øreinfektioner. Selvom de fleste tilfælde virker idiopatiske, kan BPPV være forårsaget af snavs i den halvcirkelformede kanal i øret, der fortsætter med at bevæge sig, efter at hovedet holder op med at bevæge sig.

Dette resulterer i vedvarende bevægelse, der er i konflikt med anden sensorisk information. De halvcirkelformede kanaler er dækket af en væske, der kaldes. fyldt endolymf.

Det vigtigste sanseorgan i hver kanal er crista, som stimuleres af kupulaens bevægelse. Hovedbevægelsen forårsager en relativ bevægelse af endolymfen i den halvcirkelformede kanal, som bøjer kuppelen og de indlejrede hår i hårcellerne og stimulerer de relevante. forårsager vestibulær nerve.

Årsagen til BPPV mistænkes for at være 85 til 95% af alle tilfælde i bageste halvcirkelformet kanalkanalithiasis, som forårsager kupula-bevægelse og krumning af hårceller og provokerer svimmelhed. Omkring 20% ​​af BPPV-tilfælde siges at være løst inden for 4 uger og op til 50% på op til 3 måneder uden behandling, men et tilbagefald på mellem 10 og 18% rapporteres efter et år. Dix-Hallpike manøvre anses for at være guldstandarden til diagnosticering af BPPV i den bageste kanal.

Manglen på alternative eksterne guldstandarder begrænser tilgængeligheden af ​​følsomheds- og specificitetsdata. Da Dix-Hallpike manøvren er den bedste test, vi har, og som betragtes som guldstandarden, giver vi denne test en høj klinisk værdi i praksis. Inden testen tages, skal patienten advares om, at deres symptomer på svimmelhed reproducerer, og at de kan føle sig syg.

ab kredsløbstræning

Så sørg for at have en skovl praktisk, hvis din patient har brug for det. For at udføre Dix Hallpike-testen skal din patient sidde på behandlingsbænken i lang tid med en pude på bordet, der strækker patientens hoved til 20 grader på få sekunder. Stå på den side, der skal undersøges, og hold patientens hoved fast i 45 ° rotation. til den side, der skal testes, i dette tilfælde er patientens højre halvcirkelformede kanal på linje med det sagittale plan.

Instruer patienten om at holde øjnene åbne og bevæge patienten baglæns i en hurtig bevægelse, så puden roterer patientens hoved og strækker sig 20 grader. Overhold patientens øjne for ventetid, varighed og retning af nystagmus. Nystagmus har typisk en ventetid på ca. 5-20 sekunder og trætheder inden for 60 sekunder efter indtræden.

Hvis testen er positiv, vil patienten opleve svimmelhed under denne test. Hvis det oprindelige resultat er negativt, skal Dix Hallpike-testen gentages på den anden side. Hvis nystagmusen præsenteres med et lateralt beat eller downbeat, skal der mistænkes lateral eller forreste BPPV for patienten, og denne manøvre er negativ i begge retninger, skal du vurdere sidekanalen med Supine Head Roll-manøvre, som du artikel om øverst til højre.

Den forreste kanal påvirkes sjældent med 1-3% af alle BPPV-tilfælde, og dens patofysiologi er dårligt forstået. I disse tilfælde bør du se en specialist. Okay, dette var vores artikel om Dix-Hallpike manøvre for BPPV i den bageste kanal. Hvis du vil vide, hvordan du behandler denne tilstand, skal du se vores artikel om Epley-manøvren ved at klikke på artiklen eller lige ved siden af ​​mig.

Endelig tak for at se! Klik på knappen Synes godt om, hvis du kunne lide det artiklen, abonner på vores kanal og aktiver meddelelserne for ikke at gå glip af nye artikler. Det var Kai for fysioundervisere. Jeg ser det i den næste artikel. farvel

Hvad er et planke gedde spring?

Begynd indplankeposition med dine fødder sammen. Hold din overkrop stabil, og engagér dine mavemuskler. Brug dine mavemuskler til at trække dine hofter direkte op, mens du holder dine ben lige, oghoppedine fødder fremad og landergeddeposition.Hoppedine fødder tilbage tilplankeholder din kerne tæt og stabil.

Jeg vil vise dig, hvordan du laver et geddehopp, så du bliver nødt til at rette det ud for et pipespring, gå i sådan en geddeposition, så kan du bøje dine fødder og derefter tage tæerne og parkere og derefter, når du gør det der går din Tår ned så langt som du kan sørge for at du tager fat i midten af ​​dine fødder, når du går ned, når tæerne er så spidse okay og så bare ret dine lårlever, behøver du ikke rette dine øjne, du skal virkelig Uhm stræk så langt til venstre, og det er nøjagtigt rigtigt, siden først i midten og så så, du er meget hurtigt ud igen, og da du har strakt, er tællingerne fem seks syv otte en to tre fire fem seks syv okay omkring fem seks syv otte er begyndelsen og så fem seks syv otte en to din klasse tre fire du drejer en banan er altid diagonal aldrig sidelæns og så så fem seks syv otte en to tre fire svinger 56 som 7-8 drej 12 okay så vi kan prøve springet nu fem seks syv otte en to tre syv otte en tw o okay, så hvis du gør det, skal du have dine hænder og et slag og derefter dine ben op og brystet ned okay, så sådan ser et rør ud med brystet, og det er ikke godt, medmindre du virkelig har en god cykel, så kunne du ? Prøv sandsynligvis fem seks syv otte en to tre fire fem seks syv otte se hvorfor, når du har brystet op, vil dine ben sandsynligvis kun gå denne vej, når du har din justdown, start med det først, hold det simpelt og derefter din øvre lipokay så du kan gøre det så fem seks syv otte en to tre fire fem seks en chip okay tak for at se jeg håber virkelig dette hjælper dig

Hvad er et gedespring?

PIKE HOP. En lodretHoppemed kroppen foldet ind i enGeddebegge ben løftes fra gulvet til vandret. Benene er parallelle med eller højere end gulvet og viser en vinkel på ikke mere end 60 ° mellem bagagerummet og benene, arme og hænder udstrakt mod tæerne.

Hvad er en gedde i tumbling?

Gedde: TILgymnastikkropsposition brugt i spring og salto med kroppen bøjet fremad i taljen med benene holdes lige. Somersulting færdigheder udført igeddeposition er sværere end dem, der er i indstillingsposition, og lettere end saltos, der udføres i layoutposition.20. december 2010

Hvad er plankeins?

For at begynde at udføre detteplanke-baseret træning, lig på gulvet med forsiden nedad. Løft din krop med dine arme rettet ud og håndfladerne placeret fladt på gulvet. Forlæng dine fingre for at hjælpe dig med at holde din balance. Aline dem nu med dine skuldre. Løft tæerne og stræk dine ben som et par blyanter.

Hvad er Pike push up?

TILgedde skubbe-opstarter i en nedadgående hundeposition. Så når du er stabil, bøjer du albuerne og afslutter en vinkletskubbe-op, alt imens du holder din krop i en omvendt V-form for den ultimative udfordring.14. sep 2020

Hvordan får du den perfekte gedde?

Detperfekt geddejump er et simpelt træk, der består af et lige spring, der i toppen af ​​din bounce ser dig bringe dine ben op foran din krop for at danne en L-form, når du strækker armene ud for at røre ved tæerne.11.29.2018

Forbrænder planker mavefedt?

Plankeer en af ​​de bedste kalorierbrændendeog gavnlige øvelser. ENplankehold engagerer flere muskler på én gang og derved gavner din krops kernestyrke. Ikke kunbrændendedetfedomkring dit maveområde, fungerer de også ved at give dig en forbedret kropsholdning, fleksibilitet samt en strammere mave.23. jan. Dec 2019

Giver planker dig mavemuskler?

En ordentligplankeengagererdin absja, men ogsåditskuldre, ryg, glutes og quads.Plankerfaktureres som must-gørab flytte hvisduer seriøs med at udvikle en stærk kerne.30. apr 2021

Hvilken slags ab-øvelser laver Michael Phelps?

En anden af ​​Phelps 'foretrukne nedre ab-øvelser er en klassisk bådposition. ”Sid lige op med benene bøjet, fødderne flade på gulvet. Hold benene sammen og løft dem langsomt op fra gulvet, indtil de danner en vinkel på 45 grader i forhold til torsoen. Engager hele kernen, hold ryggen flad og balance på halebenet, ”siger hun.

Hvilken slags muskler bruges i Pike ups?

Arbejd dig op for at lave 8 eller 10 reps. Bortset fra kernen, hvilke andre muskler virker ved denne øvelse? Store muskelgrupper, der anvendes under squat-øvelsen, er: gluteus maximus, gluteus medius, gluteus minimus, quadriceps, hamstrings, tensor fascia latae og andre hoftefleksormuskler.

Er geddeplanken en helkropsøvelse?

Mens plankeøvelser er bedst kendt for deres ab-stramningsevner, er de virkelig en fuldkropsbevægelse, der også anvender triceps, skuldre, bryst og quads. Geddeplanken er en udfordrende variation på basisplanken.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.