Vigtigste > De Bedste Svar > Pivot mach 4 til salg - finde løsninger

Pivot mach 4 til salg - finde løsninger

Hvor meget koster en Pivot Mach 4?

$ 6,899.00
KITPro XT / XTR m / 120 mm gaffel - 29 'Pro XT / XTR m / 100 mm gaffel og Fox live ventil - 29 '
STARTERPRIS$ 6,899.00 USD$ 8.999,00 USD
RAMMEMach 4SLMach 4SL
VÆGT
MATERIALEKulstofKulstof(Gulv smuldrer) (cykelskramler) ♪ Jeg vil ikke ske for meget, jeg var med noget, jeg vil ikke ske for meget, jeg var med noget (griner) - På papir er Pivots nye Mach 4 SL en direkte erstatning for den langvarige Mach 429 SL, men i virkeligheden er det faktisk en helt anden cykel, som Pivot siger, er nu lige så god til langrendsløb eller generel stykørsel. Så den cykel, vi skal gennemgå her, er den topsporede Trail XTR-version, der kommer med et mekanisk Shimano XTR-gruppesæt, DT Swiss XRC 1200 carbonhjul og Foxs slanke Live Valve elektroniske affjedringssystem. Hver Pivot med fuld affjedring har nogensinde lavet bruger Dave Weagles DW Linked Short Dual Length suspension design.

Og denne nye Mach 4 SL er naturligvis ikke anderledes. Nu har den kun 100 millimeter kørsel som den gamle cykel, men spjældet er nu monteret lodret i stedet for vandret, hvilket giver et mere kompakt rammearrangement og en lettere frontramme, som vi tester Fox Live Valve-systemet. Og hver ramme er kompatibel med den.

Og som det fungerer, er der et batteri, en hjerne, to sensorer, en i hver ende af cyklen og solenoider i den bageste støddæmper, en i gaflen, der automatisk registrerer, når du er på glat underlag, når du er ikke, og suspensionen åbner og lukker efter behov. Yderligere detaljer inkluderer plads til 2,5 'brede dæk, intern kabelføring, naturligvis plads i den forreste trekant til en vandflaske til hver rammestørrelse og to til det ekstra store og derefter et nederste øverste rør, der giver dig mere frihed og plads til en teleskopstøtte med længere bevægelse.

blokere fasteDer er også en pressetilpasningsbeslag, som jeg ved, bliver en skam. Men for at være retfærdig gør Pivot dette bedre end de fleste andre. (blød elektromusik) - Jeg var ret begejstret for at køre live-ventilsystemet på denne cykel.

Bortset fra det tog det os lidt længere tid at sætte cyklen op, så vi følte os godt tilpas med den. Til sidst kørte vi den bageste ankel på 30% -siden med 22 klik fra lukket til rebound. Vi fik 70 psi i gaffelen med 12 klik-rebound fra lukket, og disse kørte både for- og bagspjældene ret åbne i kompressionstilstand. - Vi kørte Maxxis Minion 2.5 'foran ved 19 psi og Maxxis Minion DHRII bagpå ved 21 psi, begge med EXO + -huset for bedre at kunne modstå klipperne en sædevinkel på 73 og en halv grad, så jeg følte virkelig Jeg var nødt til at bevæge sadlen hele vejen frem på skinnerne og ønskede derefter at være længere frem for at sikre, at frontenden ikke løftede sig, mens jeg klatrede.

Jeg fandt, at suspensionen fungerede rigtig godt, når jeg klatrede. Bortset fra det kunne jeg ikke lide følelsen af ​​den levende ventil. Jeg følte mig lidt hård.Det føltes lidt mindre behageligt, end jeg ville have ønsket - ja det samme her, jeg havde mere tid på live-ventilsystemet på denne cykel, og jeg kan godt lide, hvordan det virkelig understøtter, og det åbner og lukker mere eller mindre som jeg vil have det til. Og trækkraften er fantastisk, men jeg er enig i, at det ikke ligefrem er den jævneste opsætning derude. - Selv med dette lidt tungere live-ventilsystem var Pivot en af ​​de lettere cykler i downcountry-kategorien på 26,6 lbs.

Og det var bestemt rart på de længere stigninger, vi gjorde med denne cykel. (blød elektronisk musik) - Du ved, på de fleste stier ville en cykel, der kort nok sandsynligvis kun være god. Men hvis du er på et spor, som om vi er på Overnight Sensation her i Pemberton.

planke bjergbestiger

Det er en smule glat gennem nogle af hjørnerne, og det andet du mister lidt greb om denne drejning, fordi akselafstanden er så kort, skal du bare ændre din vinkel til det hjørne så langt, at du bliver nødt til at blive på det hele tiden for at få din Keep linje. Mens en cykel med en længere akselafstand og især et længere frontcenter bare kan holde din position på bjælkerne og bare sværge ved geometribordet, ser det virkelig ud til, at Pivot designet denne cykel mest omkring en 100 millimeter gaffel. For vores mellemstore størrelse er rækkevidden i denne indstilling på 440 millimeter faktisk ret rimelig.Men hvis du belægger det med en 120 mm gaffel, læner du hovedrørets vinkel tilbage, hvad du vil, men vi mister også 13 mm rækkevidde i den indstilling, hvilket er det nøjagtige modsatte af det, du vil have. - Jeg følte virkelig, at jeg ville have det lidt glattere, mere forudsigeligt, jeg følte bare, at det kæmpede for at holde trit med terrænet, vi stod overfor her i Pemberton - Jeg har denne cykel derhjemme i Colorado ganske meget kørt og faktisk virkelig forelsket sig i Live Valve, åbner det øjeblikkeligt, når du rammer virkelig firkantede stød, og når du er på et glattere terræn, er det ret låst og giver dig god støtte. Men herude føltes det næsten som om det næsten kæmpede for at holde trit med tingene herude, hovedsageligt fordi de kom så hurtigt på dig, og der var så meget.

Så det ophidsede mig ikke rigtig, som jeg havde håbet. (langsom elektromusik) - Så jeg var faktisk 5% langsommere på drejningen end på min hurtigste omgang på testsløjfen, som faktisk var på Mondraker. Og jeg mistede meget mere tid på nedstigningen end på nogen anden cykel.

Jeg var faktisk meget hurtig på stigningen, men i nedstigningen fandt jeg ud af, at cyklen havde problemer med at opretholde trækkraft, og jeg valgte bare at vælge lettere linjer - ja, jeg havde en meget lignende oplevelse på den drejning. Jeg havde en rigtig god klatretid, men den samlede tid var faktisk 4% langsommere end min bedste tid på Juliana. Jeg følte, at jeg kæmpede lidt, og jeg var nødt til at tackle hvert stykke spor stykke for stykke i stedet for det hele at gøre på én gang. (glat elektromusik) - Så dette er en af ​​de dyreste konstruktioner af Pivot, så det er ikke overraskende, at sættet var smukt valgt.

Nogle af de fineste klager, jeg har haft. Først 34-tand kædehjul og derefter 75-millimeter stammen. Begge disse er efter min mening lidt mere specifikke for langrendsløb end kategorien downcountry.

På den positive side kan nogle af redaktørerne måske ikke lide dem, men jeg nød virkelig dem, jeg kører på de håndtag, som Pivot har her. En anden ting, jeg kunne lide var XTR-bremserne, selvom de kun har 160 mm rotorer, har de det som om de har meget magt til denne cykel. (blød elektronisk musik) Så Pivot er virkelig hurtig på mindre krævende terræn, den har også en rigtig god pedaleffektivitet og er så simpelthen super let med denne Fox Live Valve. (blød elektromusik) - En ulempe er dog, at cyklen bare ikke fungerer så godt med 120 mil gafler, den gør med en 100 millimeter gaffel.

Sædevinklen er alt for slap, og rækkevidden føles alt for kort. Og jeg må sige, at jeg er lidt mere usikker efter at have testet her Live-Valve, jeg elsker stilen ved at køre hjemme i Colorado, men det er lidt mere et spørgsmålstegn for mig på disse Pemberton-stier med mere teknisk terræn. En anden ting at tænke på med Live-Valve eller noget andet elektronisk, vi havde nogle forbindelsesproblemer med frontgaffelsensoren på denne opsætning - vi har en intermitterende løs forbindelse.

Hvilket er lidt irriterende med denne cykel. Fordi det viser sig, at forbindelsen det fungerer. (blød elektronisk musik) - Pivot Mach 4 føles stadig som en langrendscykel for mig på trods af dropperstolpen og gaffelen på 120 millimeter.

Jeg synes at være en rigtig downcountry cykel, du ser virkelig frem til at gå ned ad bakke på din cykel. Hvilket ikke rigtig var tilfældet med denne. - For mig føles Pivot Mach 4 SL mere som en rigtig langrendscykel, men lidt mere tilgivende for en rytter, der leder efter lidt mere dæmpning, er der Pivot Mach 4 SL .

Hold øje med flere artikler fra Pinkbike Field Test samt Downtown Run-bordet, hvor vi sammenligner alle vores downcountry-cykler. (blød elektronisk musik)

20 minutters ab træning

Hvor meget vejer Pivot Mach 4?

20,9 lb.

Hvor fremstilles drejecykler?

Omdrejningspunktfokuserer på ydeevne såvel som på enkelhed og langvarighed. Udvikling, prototyping og laboratorietest udføres alle i USA. Bill Kibler er ansvarlig for prototypekonstruktion. Værktøjerne og hydroformningsformene til produktionencyklerer allefremstilleti USA og afsendt til Taiwan.10.30.2014

Hvor meget koster en pivot 429 trail-vægt?

Den nyePivot Trail 429ramme med stød kommer ind på 5,9 kg, en fuld 300 gram lettere end den tidligere version. Vores Pro XT / XTR-build kommer ind på imponerende 26,5 kg. Det hervægter meget mærkbar og har hjulpet med at skubbe mine kørselsafstande med mindre træthed.02.23.2021

Er Pivot et godt cykelmærke?

Omdrejningspunkter en af ​​de mest ønskelige og autentiskemærkertilgængelig på bjergetcyklingmarked. Det er et firma ledet af ingeniører, der brænder for høj ydeevne, nye teknologier og konkurrence, som alle er vigtige træk vedPivot Cykler.24 2021.

Er Ridley et godt cykelmærke?

Ridleycykler erstore. Jeg har lige købt en og nyder virkelig den. Butikker, der trash andetmærkerer bare dårlige mennesker. Om få år efter at de skiftermærker, de vil kaste de cykler, de sælger i dag.

Er drejecykler gode?

Omdrejningspunkter et af de mest ønskelige og autentiske mærker på bjergetcyklingmarked. Det er et firma ledet af ingeniører, der brænder for høj ydeevne, nye teknologier og konkurrence, som alle er vigtige træk vedPivot Cykler.24 2021.

Hvor fremstilles drejecykler?

Drejecyklerer beliggende i et industriområde i Phoenix. Her kan man finde prototypeværkstedet, kontorerne for udvikling samt produktions- og opbevaringsafdelingen inde i den beskedne bygning.10.30.2014

hvordan man måler kadence-cykling

Er drejecykler dyre?

Omdrejningspunkter en high-endcykelmærke kendt for højtydende cykler rettet mod professionelle og ivrige amatører. Dette mærke fremstiller mestdyrtkulstofcykler sammen med en stålmodel. Hvis du har penge til at købe en, aOmdrejningspunktcykel vil gøre alt hvad du forventer af det og meget mere.05/24/2021

Er Ridley-cykler fremstillet i Belgien?

Ridleyhar været en del afBelgiskcykelhistorie siden 1990. Hvercykeler derfor designet afBelgiskF & U-ingeniører, sprøjtet på stedet i vores malingsbutik og rullet gennem voresBelgiskmontage.

Hvor meget vejer en pivot Mach 4 SL?

Pivots ingeniører satte sig ikke for at skære et par gram - de insisterede på at skære hundreder. Fra og med 1930 gram (inklusive stød) tager Mach 4 SL et sæde i forreste række i kategorien ultralet fuld affjedring og har den bedste stivhed til vægtforhold, vi nogensinde har oprettet.

Hvilken type mountainbike laver PIVOT Cycles?

Nogle af Pivots-modellerne inkluderer: Mach 429 Trail - Denne model i Mach-linjen har en blå ramme, Shimano-pedaler og -skiftere og en Pivot Vigo-racersadel. Mach 6 Carbon - Denne Mach-cykel har en carbonramme i dobbeltbenet stil og inkluderer 12 gear, hydrauliske bremser og fuld affjedring.

Hvad er formålet med Mach 4 SL?

Den helt nye Mach 4 SL er designet til at lade atleter på verdensmesterniveau udnytte hver tomme af stadig mere tekniske baner og generere hastighed, hvor andre tøver. Vores ingeniører har skubbet grænserne i enhver tænkelig måling af ydeevne på tværs af lande.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019