Vigtigste > De Bedste Svar > Pro triatlet diæt - hvordan man kan slå sig ned

Pro triatlet diæt - hvordan man kan slå sig ned

Hvad er den bedste diæt for en triatlet?

Målet er at få dine kulhydrater fra naturlige kilder rig på fibre, vitaminer og mineraler, der er gavnlige for din krop. Frugt, fuldkorn, bønner og grøntsager har et bedre ernæringsspektrum end forarbejdet hvid pasta, ris eller afhængig af masseproducerede bekvemmelighedsenergifoder.

Hvad sker der, Trainiacs? Jeg sendte for nylig noget på Instagram, som alle kan se min daglige træningslog og få en ugentlig oversigt, og hvad der kom ud, var en hel række anmodninger om at vide, hvad jeg spiser dagligt på forhånd, men hvad jeg skal gøre nu, dybest set er at give det nøjagtige trin for trin og principperne, så det ikke er som en dag med at spise, men snarere en filosofi om at spise. Hvordan jeg forbliver så attraktiv sportstøj. Men de ser godt ud sportstøj. (glad musik) Så Trainiacs, vi skal være ekstremt effektive denne uge og næste.

Mel gifter sig i weekenden, så hun arbejder ikke i denne uge. Hun arbejder ikke i næste uge, og vi har en masse renoveringer derude, en masse præparat og ærligt talt vil jeg vise dig standen, tjek dette, det er bare en skam, vi har alt udefra i haven samt alt der er derude på dækket her. Så det er travlt, og jeg reviderer artiklerne i løbet af de næste par uger, hvilket betyder, at jeg skal gøre dem meget lette at redigere, lad os komme ind i opskriften, hvilke opskrifter jeg spiser dagligt, og mange af dem er ting, som du måske ved , men du ved muligvis ikke nøjagtigt, hvordan du tilpasser dem, så de gælder for dig.

Så vi antager, at alle træner først om morgenen. Langt størstedelen af ​​triatleter gør dette. Og for at forberede mig til denne træning anbefaler jeg en meget fedt- og proteinbaseret træningsrystelse.Jeg har talt om det utallige gange. Dette er skudsikker kaffe. Det giver dig nok energi fra koffein, mens du ikke placerer dig selv i et glykogen, det vil sige kulhydrat, brændende tilstand.

Så ved du hvad, jeg linker til en artikel, jeg lavede flere gange heroppe for at lære at sætte denne ryste sammen. Og konceptet her er, at du kan træne din krop til at forbrænde fedt til brændstof, hvilket gør dig mere effektiv og mindre tilbøjelig til køjer. Vi vil bare se meget bedre ud.

Og for den skudsikre kaffe, vil du være et sted omkring 300 kalorier, dette giver dig nok til at have en god mængde energi til de fleste træningsprogrammer, for i træningsprogrammer kan vi genopfylde omkring en fjerdedel af det, der blev brændt, så selv den hårdeste træning hvor vi får 1000 til 1200 Burn Calories, disse 300 kalorier er meget, men det vil ikke være så meget, at du føler dig klaget. Så gå og træne. Umiddelbart efter denne træning, i nuller til 10 minutter efter din træning, siger vi, at du vil have noget kulhydrat og lidt protein i et forhold mellem fire og et kulhydrat-til-protein, cirka 100 kalorier i din krop.Dette begynder at genopbygge glykogenlagrene i dine muskler, og proteinet begynder at genopbygge de muskler, der blev nedbrudt. Proteinet har også brug for en hel del kulhydrat for faktisk at starte denne proces, så vi har forholdet 4 til 1 kulhydrat til protein. Derefter, 60 til 90 minutter efter at du har haft den drink efter træning, er det her, hvor du får dit første rigtig store måltid på dagen; det vil være et sted inden for området 350 til 500 kalorier. Jeg siger, der vil være masser af kulhydrater, masser af protein, masser af fedt.

Det jeg ender med at gøre er en stor skål havregryn, og jeg linker igen til en artikel, som jeg lavede den her, det er opskriften om havre natten over. Og det er dybest set en form for det, som jeg bruger. Du kan også have en stor skål korn med lidt ekstra protein.

Du kan få toast og jordnøddesmør med en proteinryst. Du kan have en tortillaindpakning med Nutella og jordnøddesmør, en proteinryst til siden og en banan. Du vil virkelig genoplade din krop med kalorier, fordi den lige har været igennem en masse, og efter timer til 90 minutter efter din træning er den klar til at indtage en masse kalorier, fordi blodet er strømmet tilbage til din mave, mens det var Træning og lige efter træning er i ekstremiteterne, så ikke klar til at behandle det.På dette tidspunkt er det gjort. Lad os så tale om snacks, inden vi kommer til mine hovedmåltider om dagen. Jeg har tendens til at gå efter frugt, grøntsager og plantebaserede proteiner og fedtstoffer, som er meget næringstætte, men ingen super (stammende) tomme kalorier betyder, at du får masser af dem kan spise uden at banke på kalorierne.

hvad er et power tap

I starten har du mange kalorier, men ellers falder de alle under det. Jeg kan godt lide nøddesmør, fordi det får dig til at føle dig mæt. Det er mandelsmør, solsikkefrøsmør, cashewsmør, jordnøddesmør.

Så kommer vi til æbler, kirsebær, mørke bær for at hæve dit blodsukkerniveau meget. Jeg nyder også meget hummus, fordi det er en hel del protein, lidt fedt afhængigt af hvad du har. Når jeg har brug for at gøre noget med denne hummus, går jeg efter ris eller mandelkiks.

Og når jeg vil sprøjte lidt, er Quest-barer mit første valg. Quest barer, selvom jeg tror, ​​de har emballagen til noget, der er langt mere overbærende, har de faktisk nogle af de mindste mængder barer af alle og den laveste mængde sukker. Bare en masse protein, lidt fedt og ikke for mange kulhydrater.

Der er en stor gaffel i vejen til hovedmåltider, der skal justeres, så de passer til dig. Lad os nu starte med, at du ikke har nogen træning senere på dagen, og så får vi, hvis du træner senere på dagen. Hvis du ikke træner i løbet af dagen, er det vigtigste kulhydratbehov dybest set.

Når du er færdig med at træne for dagen, har du virkelig ikke brug for en masse kulhydrater, så frokost, snack efter arbejde, middag, vil alle have meget lavere kulhydrater. Så dette vil for det meste være grøntsager, ting som salater, supper, stir-fries, omeletter, ting, der er meget mere fedt- og proteinbaserede end kulhydrater. De kulhydrater, du spiser, skal dog være ting som bladgrøntsager, ting der ikke er meget sukker og stivelsesbaseret.

Ikke mange kartofler, ikke mange søde kartofler, ikke ting som ris eller tortillaindpakning eller tacos, ting der er meget, meget højt i kulhydrater. Vi fjerner kosten på dette tidspunkt, fordi det virkelig ikke er nødvendigt, og det 'vil give os mulighed for at dæmpe vores sult. Vi vil føle os mætte, fordi vi kan spise meget mere af de andre fødevarer end disse stivelsesholdige kulhydrater uden at indtage kalorierne.

Og vi ender med at blive slankere, fordi vi ikke alle har kulhydrater. Vi havde det og tjente det med træning tidligere på dagen. Lad os nu komme til den situation, hvor du træner senere på dagen, som jeg, jeg træner senere på dagen.

Så til at begynde med vil frokosten være lav på kulhydrater. Det vil være alle de ting, jeg har opført, salater, supper, stir-fries, grøntsager, omeletter, sådan noget, ikke et ton kulhydrater. Lige før en træning senere på dagen har jeg en havregrynbaseret bar, bare en lille lille bar med 100 kalorier, og det er nok til bare at tænde igen.

Jeg har brug for en smule energi, som jeg har brug for fra kulhydrater. Men efter en træning er det normalt sengetid, og på det tidspunkt har jeg en middag med højere kulhydrater. Så der vil være ting som kartofler, søde kartofler, indpakning, ris, nudler og stadig lidt protein og fedt.

I det væsentlige efterligner jeg det vigtigste måltid, vi havde tidligere på dagen med havregryn, der skete en time til 90 minutter efter den vigtigste måltids træning. Jeg genopfylder alt det glykogenlagre. Og så i slutningen af ​​dagen, når jeg er lige før Jeg stadig er lidt sulten efter sengetid, er der to muligheder; nummer et, hvis jeg forsøger at komme helt op til racingvægt, eller hvis jeg bare vil tabe mig, har jeg noget, der er meget smagfuldt, dybest set næsten min at fylde pallen.

hvordan man strækker knæet

Dette vil være ting som agurk og surkål som jeg nævnte før, men når jeg ikke er bekymret for min vægt og vil føle mig mæt, eller når jeg har været rigtig, virkelig træner hele dagen som i weekenden, og jeg vil være sikker på at jeg ikke rigtig går ind i kalorimangel, hvilket er vigtigt ikke at gøre hele tiden, du kan gøre det lejlighedsvis, jeg vil have et par skeer jordnøddesmør. Så her er de fire hovedprincipper, som jeg følger hver dag. Når det kommer til kulhydrater, skal du tilføje kulhydrater til din træning.

Kan have dem på forhånd, men det er omsætteligt, mens du bestemt gør hvad, bestemt bagefter. Resten af ​​dagen behøver du ikke rigtig forbruge en masse kulhydrater. I løbet af resten af ​​dagen, når du ikke træner, skal du skære ned på kulhydrater, skære let ned på protein og øge fedt.

motoriseret mountainbike

Du vil altid føle dig fyldigere og fyldigere, når dagen skrider frem, undskyld, og du vil tilføje en hel masse kalorier til din krop, der tager lang tid at fordøje, din krop vil have hele natten, når du sover, for at fordøje dem i stedet for at give dig selv en hel masse kulhydrater lige før sengetid og pludselig brænder du dem op om to timer og siger derefter din krop: 'Okay, jeg brænder dem op, og jeg har ikke brug for dem mere, hvad skal jeg gøre med disse kulhydrater? Jeg ved, jeg vil gøre dem til fede og lægge Tarens kærlighedspen i den. 'For det tredje spiser jeg glutenfri. Min far er diagnosticeret med cøliaki.

Jeg er mere genetisk disponeret. Jeg gjorde testen. Jeg er let allergisk over for gluten.

Jeg er dog omkring 15 pund lettere, hvis jeg ikke spiser det. Og jeg kommer mig i timevis i stedet for at være øm i flere dage. Vil dette fungere for dig? Jeg ved ikke.

Og den fjerde er, at jeg hovedsagelig spiser vegansk. Nu vil alle blive nødt i kommentarerne, og jeg ved, at når mange af jer ser mig spise en omelet, er det fordi du tænker, 'Taren, er du ikke veganer? Nej, jeg er ikke veganer, det har jeg aldrig sagt. Jeg spiser hovedsageligt veganer, og undersøgelserne viser, at omkring 90 til 95 procent af dine samlede kalorier kommer fra plantebaserede hele fødevareprodukter, og kødprodukter er ikke så sunde, som de kan få.

Faktisk er det blevet vist, at en 100 procent vegansk livsstil har større potentiale til at gå galt, og med os Trainiacs, der træner meget, er det ret svært at få vores næringsstoffer helt dækket af, at du er 100 procent veganer. Mere magt til dig, når du er 100 procent veganer, og du kan gøre det og gøre det sundt. Jeg vil bare gerne spille sammen, lad os være 90, 95 procent etiske veganer, kost veganer, men jeg vil også sørge for, at jeg er sund og spiser kød nu og da.

Så fortsæt, Trainiacs. Så det går sammen, hvad jeg synes er en sund og bæredygtig diæt, der giver dig mulighed for at træne rigtig hårdt, mens du opretholder din vægtgelé. Mand, jeg elsker jordnøddesmør.

Jordnøddesmør løber gennem mine årer hver dag.

Hvor mange kalorier spiser pro triatleter?

Ifølge Shutt, hvis du træner ca. 20 timer om ugen (standard for de fleste atleter, der forbereder sig på en Ironman), brænder du i gennemsnit kun 2.500-4.500kalorierom dagen afhængigt af din størrelse, stofskifte, køn og træningstype. Det er dog bare et gennemsnit.

Hvordan spiser en triatlet?

Spiseog drikker under begivenheder

Under olympisk afstand og sprintafstandtriatlonracing, atleterskulle gernesigter modforbrugermellem 30-60 g kulhydrat hver time. Det herkanopnås gennem en kombination af sportsdrikke, kulhydratgeler og gennem faste former for kulhydrat, f.eks. Sportsbarer eller müslibarer.

Hvad spiser professionelle under Ironman?

Som en generel tommelfingerregel er udholdenhedsatleterskulle gernesigter modspise60-90 gram kulhydrat i timenunder IRONMANbegivenheder, hvor atleter typisk er i stand til at forbruge flere kalorier og væskeri løbet afcykelbenet og færre kalorieri løbet afkøredelen af ​​begivenheden.

At stjæle efter en Ironman er en udfordrende opgave, og du skal have det rigtigt, hvis du vil opnå dit personlige bedste, da du naturligvis ikke vil miste energi midt i det hele eller spilde for meget tid på flere toiletstop som det er en af ​​de mest energiforbrugende ting, du kan gøre på en enkelt dag, du kan forbrænde over 8.000 kalorier og gå videre i et perspektiv næsten dobbelt så stort som Bridge Tour de France-rytteren i et enkelt trin, så du skal være forberedt ja du foregiver som om du havde lager på et stykke tid, jeg synes det er et godt sted at begynde at tygge på kravene til en jernmandsvægt. Datoen før et løb er virkelig vigtig, og diæt er noget, som atleter ofte overser indtil den sidste dag før et løb eller endda natten før løbet, men faktisk skal du tænke på din diæt, overbærende ugen og endda ugen Måned Det, der fører løbet i forfølgelsen af ​​en dejlig, konsistent og sund kost og hydrering, der hjælper dig her bare at slæbe rundt og nippe til en flaske regelmæssigt kan være til stor fordel for dig og derefter i de sidste fire måske endda op til ti dages vin til det ønskede løb. For at begynde at øge dit kulhydratindtag betyder det ikke at stable skåle og skåle pasta tilbage, bare en snack her og der med noget med noget Udskiftning af flere kulhydrater hjælper alt sammen med at øge mængden af ​​glykogenforretninger i din krop og muskler, men sommeren d Bortset fra omkring en time, men du kan bruge op til to og en halv time på svømmepartiet, og på grund af svømningens art kan du ikke gøre dette med hver ernæring, så i dette tilfælde er det vigtigt at være virkelig behagelig på forhånd og også at have en strategi skal udfylde r fill så snart du er færdig med at svømme.

Når vi taler om brændstof, er det vigtigt at have en høj-carb-morgenmad mindst 90 minutter før dit løb, og racenerver vil gøre denne rimelige følelse vanskelig at udholde, så sørg for at du i det mindste har øvet dette i praksis, og det er en mad, der du ved er let at fordøje. På cykelturen kan en god tankningstrategi virkelig forbedre dit løb, men du kan få det forkert, og det kan være virkelig svært at komme sig efter at holde øje med dit hydrering og kulhydratindtag, men det afhænger selvfølgelig af din oplevelse og personlige niveauer også Indstillinger. Nu har det vist sig, at de bedste kilder til kulhydrater til udholdenhedsaktiviteter eller øvelser i form af energidrikke, energigeler og faste energistænger med hensyn til indtagelse af disse kulhydrater menes at være mellem 60 og 90 gram kulhydrater. i timen, hvilket er en 500-ml flaske energidrik, kan svare til ca. 60 til 80 gram kulhydrater, der er normalt omkring to til tre af disse typer energigeler og ofte omkring tre energistænger, naturligvis alt afhængigt af mærket Nu vil jeg sige, se på typerne af kulhydrater i disse. Disse energikilder til blanding af glukose og fruktose, og mange mærker gør dette i et forhold mellem to og et, men alt dette betyder, at det er vigtigt, at du går væk og prøver alt disse forskellige typer diæter for at finde ud af, hvad der er bedst for dig, det bedste er, hvad der ikke virker, gør det på lange drev og noget med høj intensitet t for at få dig til at komme på løbsdagen og føle, at det er knasende tid i en Iron Man, og hvis dig fyld op forkert, så kæmper du en tabende kamp nu, men hvis du stadig er på banen, er det vigtigt, at du får vedligeholdelsesfokus og tanke op, da du har flere timers løb foran dig, så du vil forbruge 60 til 90 gram kulhydrater, hvis det er muligt, og ja det er stadig let at fodre dig selv fysisk, når du løber, ligesom på en cykel, men det bliver lidt sværere at fordøje, da din mave hopper op og ned, hvilket gør det meget sværere for ham at fordøje.

Øv dette i træning, hvis du finder ud af de fødevarer og væsker, som du rent faktisk kan fordøje, og det er meget fristende at gennemgå det meste af din træning og muligvis føle, at du ikke har brug for det brændstof, fordi du ikke har taget det cykeltur, ab Hvis du stadig vil have det, skal du sørge for at øve dig, så du løber, fordi din mave er vant til det, og du ved hvad der vil hjælpe dig nu. Nogle undersøgelser har vist, at et indtag på omkring 6 milligram koffein for hvert pund kropsvægt kan have en præstationsfremmende virkning ca. 45 minutter til 6 minutter før en triatlon, men jeg er ikke sikker på, hvor meget koffein der hjælper os i en langdistancebegivenhed som en Ironman, hvor det kunne være nyttigt senere i løbet, når du starter træt, og dit humør måske ikke er så højt som det var i starten, og måske kan koffein give dig et løft der, det vil være virkelig nyttigt, men her vil du prøve det igen, komme ud i træning og se om det fungerer for dig, så hvad er de vigtigste punkter, så har du sikkert forstået antydningen nu, jeg sætter pris på træningstræningen ja, det er ikke nogen mening at komme op på løbet dag og håber, at enhver Den gamle ernæringsplan, der fungerer for dig, er meget personlig, så du skal eksperimentere i træning, finde ud af, hvad der fungerer og øve det meget, ja, og det afhænger af, at kulhydrater også sørger for, at vi opbevarer disse kulhydrater under r es og også sørge for, at vores kroppe kan håndtere dem. Lad os selvfølgelig ikke glemme proteiner og fedtstoffer, som er meget vigtige i vores daglige træning i løbet af løbet, men de opdeles langsommere end kulhydrater, og derfor er vi ofte opmærksomme på kulhydrater under et løb, fordi vi ønsker at få denne energi der hurtigt og så ja, lad os vide, hvordan du går om din næste Ironman, og hvordan du har det, planlæg dette i kommentarerne nedenfor og giv os en lignende og følg GTN, mens du er ved det

Hvad skal jeg spise til morgenmad før en triatlon?

RaceMorgen

Mindst 2,5-3 timerFørløbet, sigter mod at forbruge omkring 80-100g (320-400 kalorier) letfordøjelige kulhydrater, som bagel, pitabrød, vaffel / pandekager, granola eller havregryn med omkring 5-10g (20-40 kalorier) protein / fedt (tænk: nøddesmør, æg, yoghurt) sammen med ~ 16-20 ounces væske.

Hvad skal du spise natten før en triatlon?

Til senere løb,triatlettervil generelt sigte mod et måltid 3-4 timerFørløbet og derefter en mindre 'top-up' snack 1-2 timerFørløb start. Måltidsvalg kan omfatte morgenmadsprodukter, grød, toast eller pandekager, hvis morgenmaden eller wraps, sandwich, pasta eller brødruller, hvis et sent aftenløb.

gems undertøj

Hvilken procentdel af protein spiser gymnast dagligt?

Proteinskal udgøre ca. 10-20% afgymnaster'Totalindtag.

Hvad skal jeg spise til morgenmad før en Ironman?

Tre timerførpistolens start,forbruger400-600 kalorier (afhængigt af din størrelse) kulhydratrigemadder let kan fordøjes som æblemos, riskager, havregryn (hold det lavt i fiber), pitabrød, korn (igen, lavt fiberindhold) eller hvid ris.09/28/2016

Hvad skal jeg drikke under en Ironman?

Almindeligt vand kan være en god tørstslukker, men det er ikke en effektiv hydrator. Brug en korrekt formuleret sport eller elektrolytdrikkesåsom Gatorade Endurance Formula (serveret på cykelbane), der indeholder ekstra natrium.16.07.2018

Hvad er et godt måltid at spise natten før en triatlon?

Til senere løb,triatlettervil generelt sigte mod enmåltid3-4 timerFørløbet og derefter en mindre 'top-up' snack 1-2 timerFørløb start.Måltidvalg kan omfatte morgenmadsprodukter, grød, toast eller pandekager, hvis morgenmaden eller wraps, sandwich, pasta eller rundstykker, hvis en senaftenrace.

Hvad skal man spise på dag 2 i triatletdiet?

Triatletdiet: Dag 2. Morgenmad - 1 kop quinoa morgenmadsprodukter (brug anden servering fra dag 1) - ½ kop græsk yoghurt - skivet persimmon og 1 T nødder. Frokost - 1 kalkunburger på fuldkornsbolle eller brød - Top med fuldkornssennep og bunke højt med yndlingsgrøntsager. Middag - 5 ounce bagt laks

Hvor mange gram protein pr. Dag for triatleter?

Mål for 10% til 30% af kalorierne eller 0,8 til 1 gram pr. Kg vægt på hviledage (øg til 1,7 til 2 gram pr. Kg, når du træner mere end fire timer om dagen). Timing er vigtig. Da din krop ikke kan gemme protein, skal det indtages hele dagen og ideelt set inden for to timer efter træning for at komme sig.

Er det sjovt at være en pro triatlet?

Mens golf kan være sjovt en gang imellem, vil 8 timer dag ud, dag ud blive temmelig kedelig ganske hurtigt (IMO). Så før du fyrer din chef og tager afsted med en levetid på klor og lycra, skal du kende de barske realiteter af pro triatleter såvel som glamouren. Når du ser et pro triatlet træningsprogram nedskrevet, er det meget nøgternt

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.