Vigtigste > De Bedste Svar > Push ups hjertesundhed - praktiske beslutninger

Push ups hjertesundhed - praktiske beslutninger

Er pushups gode for dit hjerte?

I en 10-årig undersøgelse, der blev offentliggjort i februar, rapporterede forskere, at mænd, der kan gøre 40armbøjningerhar en kæmpe 96% lavere risiko forhjertesygdom end fyre, der ikke kan mønstre 10.03.26.2019

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Og vi er de mest berømte fysioterapeuter på Internettet. - I vores mening, selvfølgelig, Bob. I dag er dette interessant, vi har et minuts øvelse, der forudsiger din risiko for hjertesygdomme.

Det blev udført af Harvard, og det var over 1000 ligesom 11000 faktisk brandmænd, og de fik dem til at lave en øvelse, og så fulgte de dem i mange år for at se, hvor mange af dem der havde eller havde hjerte-kar-hændelser som hjerteanfald eller slagtilfælde af en slags af kardiovaskulære sygdomsbegivenheder end de mennesker, der ikke klarede sig godt. - En øvelse! - En øvelse. - Så hvis du vil finde ud af, hvad det er, skal du vente.

Vi viser dig. - Det er rigtigt. Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et øjeblik til at abonnere på os.Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag. Og du vil også gerne besøge os på vores sociale mediekanaler, Instagram, Facebook, for vi giver igen et produkt væk, som vi gør hele tiden. Vi giver et produkt væk, og vi laver SleepOvation-madrassen. - Højre - 700 madrasser.

Dette er bare et lille hjørne af et mønster af madrassen - Højre. - Lille teaser. Men det har også luftstrømskanaler, Brad. - Det holder det køligt. - Korrekt.

Det hele tilføjer Bob, for smuk --- Det er behageligt. - Behagelig madras. - Det er behageligt, jeg kunne tage en lur nu.Okay, jeg får dette ud af vejen. - Nu er vi kommet til den øvelse, Bob. - Okay. - Vi holdt hende i spænding. - Det er rigtigt. - Okay, vi er tilbage.

Vi havde et par mindre mikrofonproblemer her, men hjerte-kar-sygdomme er fortsat den førende dræber verden over. Så vi har en anden undersøgelse, Harvard gjorde en undersøgelse. 1000 brandmænd, der forsøger at forudsige deres risiko for hjertesygdomme og hjerte-kar-hændelser som et hjerteanfald. - Mmmm - så den eneste øvelse er push-ups.

Så de lod disse fyre gøre så mange pushups, som de kunne. De brugte en metronom i omkring 80 slag - okay. Det viste sig at være omkring et minut, så hvor mange push ups? Ups, de kunne gøre om et øjeblik.De kunne ikke hvile i mere end tre slag, du ved, de kunne ikke stoppe og bare holde det simpelt. - Okay. - Du var nødt til at fortsætte.

Så de gjorde dette og fulgte derefter brandmændene i årevis, og de fandt ud af, at svaret dybest set er, jo flere pushups du kan gøre, jo lavere er risikoen for hjerte-kar-sygdomme. - Det er ikke en stor overraskelse. Men for eksempel for dem, der scorede mindre end 10 sammenlignet med dem, der scorede mere end 40, havde de mennesker, der scorede mere end 40, en 96% chance for at få en hændelse. - Det er vigtigt. - Ja, det er vigtigt.

Faktisk var de næsten du havde næsten ingen chance for hændelse, hvis du kunne foretage 40 pushups. - 40 på et minut? - Ja, 40 på et minut. - Okay. - Så ved du hvad, Brad, ved du, at jeg skal prøve det rigtigt? - Ja, ja - Nå, jeg har ikke mit udstyr her.

Jeg undskylder, men (griner) og jeg burde nok varme lidt op her folkens.

Jeg kunne, ved du det. - Ja, stræk det lidt. - Jeg skal strække lidt her. - Trænede du i morges? - Nå, det løb jeg i morgen. - Har du det? - Ja. - Nå, det er lidt varmt, selvfølgelig er det 30 grader udenfor. - Ja. - Hvordan vil du gøre dem sådan eller - Jeg går denne rute bare så jeg

Så jeg får dem til at tælle, men du kan også tælle dem. Bare er du klar til at gå - jeg er klar Bob, er du klar? Dette er pres. Tryk, okay, lad os se, hvad Bob kan gøre.

sne cykel

Lad os gå, færdige. På tiptoe, G.I.

Vi laver pushups - 3,4,5,6,78,9,10,11,12,13,14 - er det fængslende? 15,16,17 - kan han gøre det? Du fortsætter med at tælle Bob. - 20, 1. - Bliv ved med at trække vejret.

Lad os gå. Kan du ikke lide at holde hovedet op? Bob kan ikke lide det, det generer mig altid. Jeg kan godt lide at holde hovedet oppe, mens jeg laver push-ups.

I. Jeg spekulerer på, hvad de gjorde i undersøgelsen. Bob bliver træt nu.

Han går dog godt, smukt og stærkt. Dejlige triceps. - 40, 41. - Okay, godt stykke arbejde. - Men jeg siger dig, dette er en kardiovaskulær begivenhed.

Jeg mener, det lægger virkelig en belastning på dit hjerte - det ville være interessant at se, hvad din puls er lige nu. - Ja. Lige nu er det sandsynligvis 700-700 (griner) - Så det er bestemt en god øvelse.

Det træner din kerne, træner din styrke og det træner dit hjerte. Jeg kan ikke sige noget andet, jeg er for træt. (griner) - Der er godt vidnesbyrd om, at du fik din puls op på et minut. - Tak fordi du så med. - Woo, godt stykke arbejde, Bob.

Hvor mange pushups skal jeg gøre for hjertesundheden?

Hvad antallet afArmbøjningerDuKan gøreSiger om dinHjertesundhed. Ny forskning tyder på mænd, derkan gøre40armbøjningereller mere på én gang kan have lavere risiko forhjerte sygdomend dem derkan't.22.02.2019

Er det godt at lave 40 pushups om dagen?

Det fandt ud af, at de, der kunne gøre mere end40 pushupsi træk havde en 96 procent lavere risiko for at blive diagnosticeret med hjertesygdomme eller opleve andre hjerteproblemer i en 10-årig periode sammenlignet med de mænd, der kunne gøre færre end 10armbøjninger.02/16/2019

Vi hader at bryde dig, men ingen kan lide søde arme. Du behøver ikke være superentusiastisk for at være attraktiv, men forskning viser gang på gang, at kvinder foretrækker mænd, der i det mindste med rimelighed er fit over en komplet svaghed, viser at kvinder virkelig ikke kan lide typen 'buff bodybuilder'. Så hvis du vil øge din fysiske tiltrækningskraft lidt, så har vi en stor udfordring for dig i dag.

Endnu en gang lægger vi din favorit og vores mindst vigtige bidragyder til en forfatter for din videnskabelige nysgerrighed, og i dag udfordrer vi ham til at lave tredive pushups hver dag i tredive dage! For videnskab! Dag 1: Jeg har kendt et stykke tid fra denne udfordring, så til en ændring er det ikke så overraskende som disse ting normalt er. Grunden til, at jeg vidste om udfordringen, var dog ret enkel: Jeg er ret fysisk fit. Jeg træner regelmæssigt og holder mig i form, men for at få den virkelige effekt af denne udfordring fandt jeg det kun rimeligt at prøve at sænke mit fitnessniveau på forhånd, da tredive pushups normalt ikke er en stor udfordring.

Så jeg holdt op med at træne to måneder tidligere og blev en total sofa kartoffel. Hvis du er fan af disse udfordringer, ved du sandsynligvis allerede noget om mit sociale liv og det faktum, at min kæreste er en sundhedsnazi ​​og fitness elsker. Vi træner normalt sammen, og det var sjovt at se hende gå i gymnastiksalen eller løbebanen, mens jeg bare satte mine fødder op.

Pushups er ikke fremmed for mig. Seks år i militæret betød, at jeg lavede mange push-ups og mange forskellige typer push-ups. Det er faktisk en virkelig enkel og effektiv måde at forbedre din overkrops styrke dramatisk, især når du begynder at kombinere forskellige variationer af push-ups for at udarbejde forskellige muskelgrupper.

Jeg laver normalt 9 sæt pull-ups i tre variationer, mens jeg vrider til 90 pushups, halvdelen er regelmæssige pushups og den anden halvdel er diamant pushups, som er meget sværere i tres dage, jeg ser bestemt ikke frem til at straffe mig igen , fordi de første par uger altid er de hårdeste, når du opbygger din styrke. Jeg lavede allerede mit første sæt på tredive pushups i dag, og i slutningen var jeg helt ude af mit sind, næsten ikke nået den sidste. Jeg tror, ​​jeg har absolut undervurderet, hvor meget styrke du kan miste på tres dage.

Forhåbentlig vil dette nærme sig et fysisk konditionsniveau for en person, der måske prøver denne udfordring uden meget fysisk kondition, og forhåbentlig vil resultaterne være inspirerende for folk, der ønsker at komme i form, som altid, vil jeg holde øje med, hvordan jeg har det hver uge eller hvad der har ændret sig. Jeg laver de tredive pushups om dagen og foretager derefter en udholdenhedssession i slutningen af ​​hver uge og ser, hvor mange jeg kan komme ud i træk for at se, hvordan jeg har forbedret mig. Fordi pushups ikke tæller, medmindre du gør dem rigtigt, er mit fokus ikke på hastighed, men på at gøre fulde, ordentlige pushups, eller hvis du virkelig mangler pointen.

Vi ses om en uge. Dag 7: Kan du huske, hvad jeg sagde, at de første par uger var de sværeste at komme i fysisk form? Jeg var ikke sjov. Jeg plejede at foretage tredive pushups, ikke noget problem, men efter tres dage med nul træning vil jeg kaste op, når jeg gør den sidste.

Det minder mig, da jeg først kom til bootcamp for mange år siden, jeg var i anstændig form, da jeg leverede, men jeg var bestemt ikke klar, og jeg husker, at jeg gik til det punkt, hvor jeg gik ud og nogle gange så stjerner i mine øjne. Jeg kan ikke se nogen stjerner, men dette er heller ikke en picnic, jeg klarer næppe at foretage den tredive push-up uden pause. Jeg lavede min maratonsession i dag og fik toogtredive pushups, ikke ligefrem et godt resultat.

Imidlertid genvinder mine arme deres definition, ligesom mit bryst. Jeg hadede at føle mig fysisk svag de sidste to måneder, så det er rart at vide, at jeg bliver stærkere igen, men jeg er langt fra hvor jeg startede. Bare for sjov prøvede jeg at se, hvor mange diamant push ups jeg kan gøre, jeg gjorde, og det stopper efter - hvis du spekulerer på, hvad diamant push ups er, når du danner en diamant ved hjælp af dine hænder Collapse, så dine tommelfingre mødes for at danne bunden spids af en diamant, og dine pegefingre mødes for at danne toppen? en diamant.

Derefter sænker du din krop ned og løfter den op igen for at sikre, at du har kontrol hele tiden. Hvis du ikke kan lave pushups og være i kontrol, laver du faktisk ikke en pushup, og du får ikke fordelen ved en, så snyd ikke. Resultaterne for uge 1 er 32 push-ups og maksimalt 8 diamant-push-ups i træk.

Ikke dårligt, men dette vil være en stejl bakke at klatre på. Dag 14: De daglige pushups er blevet lettere, men de er stadig ikke en tur i parken. Jeg fangede veninden fnise, mens jeg kæmpede, og mindede hende om, at jeg havde stormet igennem tre sætninger af det tidligere, som hun svarede: 'Du er seksuelt attraktiv.' Jeg ved, at hun laver sjov, men helvede, hun kan gå op skåret på knoglerne, hvis hun vil. Jeg bemærker, at definitionen vender tilbage til mine arme, men min krop har altid reageret på fysisk kondition temmelig hurtigt, så dine resultater kan variere.

Jeg er slank af natur, men mit bryst begynder også at genvinde sin definition, men når du slipper af med en mave, skal du håndtere aerob træning, fordi det bare ikke vil ske. Jeg har lavet mine maraton sessioner og udført 36 pushups og 12 diamant pushups på én gang, hvilket er en god forbedring. Jeg ser frem til at fortsætte med at forbedre mig og ikke længere skulle fortælle min kæreste, at jeg har 'pigearme'.

Hun siger, at den bedste måde at motivere mig på er gennem negativ, sarkastisk forstærkning. Dag 21: Pushups er kedelige, men jeg må indrømme - træning er alt. I mit normale liv forbliver jeg ret fit, men jeg kan ikke rigtig godt lide motion.

Jeg ved, at nogle mennesker gør det, kæresten for eksempel elsker det faktisk - ikke resultaterne, jeg mener alle elsker det, men den rigtige kamp, ​​hun er vild med. Jeg kan godt lide at være fit, jeg kan godt lide at være stærk, men jeg hader motion. Og mest af alt hader jeg at gå.

Imidlertid er pushups bare kedelige. Jeg er kommet til et punkt, hvor tredive pushups ikke længere er så hårde. Det er stadig lidt af en opgave, men jeg kan slippe af med dem uden problemer efter tre uger.

Mine arme bliver langsomt mere definerede, men jeg ved af tidligere erfaring, at hvis du leder efter fysiske resultater, er pushups ikke gode til det, skal du helt sikkert søge flere øvelser. Pushups er gode til opbygning af styrke, men øvelser, der er gode til opbygning af styrke, er ikke nødvendigvis gode til opbygning af masse - der er forskel. Nogle af de højeste og mest oppustede typer, du måske kender, har meget lidt udholdenhed og styrke, der kun kommer i blusser.

Mænd med mindre udbulende muskler kan have meget mere udholdenhed og meget mere styrke over en længere periode. Det er den slags styrke, som militæret værdsætter mest, vi Det er derfor, meget få soldater ligner bodybuildere - og det er en masse ekstra masse, der kun holder dig tilbage. Vi kaldte disse fyre 'viser muskler', fordi deres muskler var til at vise, ikke for styrke.

Hvis du har deltaget, vil du sandsynligvis bemærke en eller anden definition i dine arme og bryst, især når du bøjer din arm for at lukke bøjningen, når du tager noget, men hvis du forventer at svulme op ved bare at gøre pushups, vil det ikke. Du får flere og flere definitioner, men du bliver bare ikke 'store', og hvis du vil have endnu bedre definition, skal du tilføje frie vægte - eller min personlige favorit: calisthenics. Jeg undgår faktisk vægte det meste af tiden og vil i stedet gerne bruge vægten af ​​selve kroppen, når det er muligt - det bygger meget styrke og udholdenhed.

Jeg lavede mine maratonsessioner i dag og fik 46 pushups og 20 diamant pushups alle, og hvis du går sammen, vil du sandsynligvis. Det bliver bestemt lettere, som jeg sagde, det er ret kedeligt nu, og jeg ved, at hvis jeg vil blive stærkere bare tredive om dagen, vil det ikke være nok. Dag 30: Sidste maratonsession i dag, og jeg gjorde 55 pushups og 24 diamant pushups.

Jeg skulle have fået 60 pushups, men kæresten tællede, og hun nægtede at tælle fem af dem, fordi hun sagde, at min ryg ikke er lige nok. Jeg ved godt, at min ryg var lige, jeg synes bare, hun nyder at plage meget, hvilket betyder, at jeg fortryder at give hende den magt ved at gøre hende til min officielle tæller. Mine arme og bryst føles ikke helt svage og nøddeagtige som de gjorde efter to måneders sofa kartoffel, jeg ved, at jeg stadig har en lang vej at gå for at komme tilbage til, hvor jeg var. Hvis din udfordring er hjemme, er dette et godt tidspunkt at tilføje lidt variation i din rutine, og du kan sikkert gøre det til en rutine for hver anden dag for at undgå at føle, at du er udbrændt fra den farligste del af en ny Træningsrutine når du begynder at gå glip af dage, bliver det nemmere at stoppe helt.

Hvis du ikke har en stærk tradition for at træne, skal du i stedet ændre den hver anden dag for at give dig selv en pause. Og når du har gjort vores udfordring, og nu, ligesom jeg har været den sidste uge, er det nu det perfekte tidspunkt til at udvide din rutine. Jeg anbefaler virkelig at købe en pull-up bar til hjemmet, det er en enkel, nem og god øvelse, der tilføjer både styrke og definition.

Det er meget sværere end pushups, men at se fysiske resultater er altid en god motivator til at fortsætte. Selvfølgelig hjælper det altid, når du har en kæreste, der kan lide at plage dig med sarkastiske kommentarer om at have en lille piges arme på dig.

Hjælper push ups med at sænke kolesterolet?

Overvej at prøve en kombination af disse øvelser for at forbedre dinkolesterolstatus: Aerobe aktiviteter: Dette er hjertepumpende aktiviteter såsom løb, springtov, cykling og svømning. Styrketræningsrutiner: Dette er muskeltræningsøvelser som squats,skubbe-UPSog lunges.

Hvis du leder efter måder at sænke dit kolesterol uden at bruge medicin, eller endda hvis du har medicin og har brug for at finde måder at hjælpe, er dette artiklen for dig. Hold udkig efter enkle, naturlige måder at få disse tal ned. Hej, jeg er Dr.

Erik Richardson, en praktiserende læge. Jeg ønsker at byde dig velkommen til FamilyMed, en kanal, der er fokuseret på at give dig praktiske og nøjagtige medicinske oplysninger, der hjælper dig og din familie med at være noget, der hjælper dig med at sikre dig, at du abonnerer, klik på underretningsknappen og følg os. I dag skal vi gennemgå nogle enkle ting, du kan gøre lige nu for at sænke dit kolesterol. Lad os kort gennemgå, hvorfor vi i første omgang er interesserede i kolesterol.

Ser du, kolesterol er lavet i din lever og har mange vigtige funktioner i hele din krop, men som alt andet kan for meget af en god ting og for meget på de forkerte steder gøre en forskel. Kolesterol er som et fedt, fordi det ikke opløses i vand. På grund af dette skal det transporteres rundt i kroppen gennem molekyler kaldet lipoproteiner.

Disse transporterer blandt andet kolesterol i blodet. Der er flere lipoproteiner, der bevæger sig gennem blodet. En af dem kaldes LDL - dette er et lipoprotein med lav densitet, det bringer kolesterol til forskellige dele af kroppen og er ansvarlig for kolesterolopbygningen, der bidrager til hjertesygdommen 'Kolesterol'.

I modsætning hertil har vi det, vi kalder HDL eller lipoprotein med høj densitet. Disse er ansvarlige for at trække kolesterol fra forskellige dele af kroppen. Vi henviser ofte til det som 'godt kolesterol'.

Det har en beskyttende virkning på vores kolesterol. Vores mål med behandling af kolesterol er at finde måder til at sænke LDL eller dårligt kolesterol og hæve HDL eller godt kolesterol. Lad os tale om nogle af de måder, du kan gøre dette på, og jeg vil anbefale at fokusere på det, vi kalder enumættede fedtstoffer.

Vi har alle hørt om, hvordan man undgår mættede fedtstoffer, og det er sandt, men for at sænke din LDL og forbedre din HDL, skal du begynde at tilføje enumættede fedtstoffer til din kost. Disse findes blandt andet i oliven, olivenolie, rapsolie, nødder som mandler, valnødder, pekannødder og cashewnødder. Dette er kendt som oxidation af kolesterol, som hjælper med at tilstoppe arterierne.

Den anden ting, jeg vil anbefale, er at tilføje en anden type fedt til din diæt. Disse er flerumættede fedtstoffer. Disse er for det meste dine omega-3'er, ting som din mere fede fisk som laks, makrel, sild, dybhavsfisk som almindelig og albacore og noget med skaldyr som rejer.

Du kan også finde dem i trænødder og frø som hørfrø for at sænke dit LDL-kolesterol og mindske risikoen for hjertesygdomme og type 2-diabetes. Så dette er to ting at tilføje til din diæt. Den næste ting, du skal fjerne, er dog transfedt.

Disse er fedtstoffer, der forarbejdes ved tilsætning af brint. Det blev gjort for at holde dem mere stabile. Du kan finde disse i ting som kommerciel margarine og smørpålæg, kager og cookies.

Problemet med TransFats er, at du hæver dit samlede kolesterol, inklusive din LD, og ​​sænker dit gode kolesterol eller HDL med op til 20%. I flere og flere lande er fødevarevirksomheder forpligtet til at angive mængden af ​​transfedt på ernæringsetiketter, men det er vigtigt, at du læser dem. Disse mærker kan være vanskelige - i USA kan virksomheder mærke deres produkt som nul gram dåse transfedt, hvis de indeholder mindre end 0,5 gram pr. Portion.

Det betyder ikke, at de ikke gør det. Da de fleste af os ikke har mere end en portion, kan du stadig medtage en masse transfedtstoffer i din kost. Læs ernæringsmærket, og hvis det har ting, der er opført som hydrogenerede olier eller delvist hydrogenerede olier, indeholder de transfedt, og du skal holde dig væk fra dem, noget godt at medtage i din kost.

Dette er opløselig fiber. Dette er en type fiber, der kommer fra planter og kan opløses i vand, men ikke fordøjes af os mennesker, har bakterierne i tarmene. Fordøjelsen af ​​fiber fra bakterierne hjælper med at sænke dit dårlige kolesterol.

Store kilder til opløselig fiber er bønner, ærter, linser, frugt og fuldkornshavre. Du kan også finde det i kosttilskud som Metamucil. Den femte ting, du skal gøre, er at træne.

Motion har vist sig at sænke din skadelige LDL, men det øger også din gode HDL. Større undersøgelser har vist, at 30 minutters træning fem dage om ugen kan forbedre dit kolesterolniveau og reducere din risiko for hjertesygdomme. En undersøgelse viste, at indstilling af dit mål om at få din puls til 85% af dets maksimale kan øge dit gode kolesteroltal.

Så motion er generelt god, men når du øger din intensitet og længden af ​​træningen, ses en ekstra fordel. Nummer 6 er indlysende, og når du gør det, er det det vigtigste, du kan gøre. Det er holde op med at ryge! Rygning er det værste, du kan gøre for dit hjerte, og det har en betydelig indflydelse på, hvordan din krop håndterer kolesterol.

Hos rygere er immuncellerne ude af stand til at returnere kolesterol fra karvæggene til blodet, hvor det skal være, og bidrager til opbygningen af ​​plak, der fører til tilstoppede arterier. Det blev også vist i en stor undersøgelse at sænke din HDL og øge dit samlede kolesterol. Gør din krop en tjeneste og stop nu.

Nummer 7 er fokuseret på at tabe sig. Alle de ting, vi talte om i dag, kan hjælpe, men undersøgelser har vist, at bare at tabe sig ikke kan have en positiv effekt på dit kolesteroltal. Flere undersøgelser har vist, at det uanset planen for vægttab øger god HDL og mindsker dårlig LDL.

Så vælg en god sund kostplan, og hold dig til den. Den næste er relateret til de mættede fedtstoffer, som vi diskuterede tidligere. Jo tættere du kommer på en vegetarisk kost, desto bedre bliver du med at sænke dit kolesteroltal.

Men for mange af os er vi ikke klar til at gå den vej endnu, så tag dit valg Magrere kød; vi har allerede talt om fisk, men kylling og kalkun er gode muligheder at nå ud til. Hvis du vælger at spise rødt kød, så prøv at få dem fodret med græs, hvis det er muligt. Oksekød og svinekød opdrættet i foderpartier med masser af majs har tendens til at have højere koncentrationer af de skadelige fedtstoffer.

Vælg magre hamburgere og afskær ekstra fedt inden madlavning. Alle disse ting hjælper med at reducere mængden af ​​mættet fedt i din kost. Nummer 9 er tilsætningen af ​​plantesteroler og stanoler.

Disse er urteversioner af kolesterol, men de hylder ikke at øge dit kolesteroltal. De konkurrerer med de dårlige former for kolesterol og forhindrer dem i at blive så stærkt absorberet. De har vist sig at sænke din LDL, men det eneste problem med dem er, at vi ikke har set dem sænke den faktiske hjerterisiko, så vi håber, at vi får nogle bedre undersøgelser, der ser på dette i fremtiden.

Den sidste ting du kan gøre er at se på forskellige kosttilskud. Der er flere ting derude, hvoraf de fleste arbejder for at øge mængden af ​​omega-3 fedtsyrer. Ting som fiskeolie og hørfrøolie har vist sig at være nyttige til at øge din HDL, og mens bevisene stadig ikke er klare, menes det, at de kan hjælpe med at reducere din risiko for hjertesygdomme.

Rød gærris er en anden, der kan være en hjælp til at sænke dit kolesteroltal, har egenskaber, der ligner statinlægemidler og kan spille en rolle i at forbedre dit kolesteroltal. Overvågning af dit kolesteroltal er en vigtig del af styringen af ​​din risiko for hjertesygdomme. Der er medicin, der kan være meget effektive, og i nogle tilfælde er en vigtig del af din behandlingsplan.

Der er dog meget, du kan gøre for at kontrollere dette uden at stole på medicin. For de fleste mennesker, der er fokuseret på livsstilsændringer, træner regelmæssigt, undgår rygning, transfedt og mættet fedt og øger mængden af ​​umættede fedtstoffer, opløselige fibre og plantesteroler og stanoler kan være en god start på et sundere liv og forhindre hjerteanfald eller slagtilfælde er hjælpsom, hvis det er tilfældet, skal du tage dig tid til at kunne lide denne artikel og dele den med dine venner, det hjælper vores kanal med at vokse og nå ud til andre mennesker, der har brug for dette i deres liv. Gør det ikke uden at logge ind og trykke på underretningen knappen, så du ikke går glip af noget af vores fremtidige indhold. Indtil næste gang dette er FamilyMed med Dr.

Richardson og husk at passe på din krop, fordi det er den eneste, du har.

Hvad er ulemperne ved push-ups?

Gørarmbøjningeruden ordentlig form kan føre til en skade. For eksempel kan du opleve smerter i lænden eller skulderen, hvis du ikke gør detarmbøjningerkorrekt. Hvisarmbøjningerer for vanskelige i starten, skal du ændre øvelsen. Gør dem på dine knæ eller mod en mur.22. juni. Okt 2018

Vil 50 pushups om dagen gøre noget?

Ja digkankomme til50 push-ups! Klassikerenskub opkommer tæt på en perfekt øvelse, der udfordrer flere muskelgrupper i arme, bryst, ryg og kerne for at opbygge den samlede funktionelle styrke. Men lad os bare sige, at min overkrop aldrig har været min bedre halvdel.7. okt 2015

Hvad er ulemperne ved push ups?

Gørarmbøjningeruden ordentlig form kan føre til en skade. For eksempel kan du opleve smerter i lænden eller skulderen, hvis du ikke gør detarmbøjningerkorrekt. Hvisarmbøjningerer for vanskelige i starten, skal du ændre øvelsen. Gør dem på dine knæ eller mod en mur.22. juni. Okt 2018

krater sø cykeltur 2015

Vil 20 pushups om dagen gøre noget?

Der er ingen grænse for hvor mangearmbøjningerenkan gørei endag. Mange menneskergørmere end 300push-ups om dagen. Men for en gennemsnitlig person, endda 50 til 100push-ups skalvære nok til at opretholde en god overkrop, forudsat at det erFærdigkorrekt. Dukanstart med20 push-ups, mengørikke holde fast ved dette nummer.12. sep 2019

Hvad kan 40 pushups om dagen gøre?

I en undersøgelse af mandlige brandmænd offentliggjort i februar 2019-udgaven af ​​JAMA Network Open, mænd, derkunnefuldfør i det mindste40 push-upsover 30 sekunder havde en signifikant lavere risiko for hjerteanfald, hjertesvigt eller andre hjerte-kar-problemer i løbet af de næste 10 år sammenlignet med mænd, der var i stand til at gennemføre mindre18. feb 2019

Hjælper drikkevand kolesterol?

Vandhjælper også fordøjelsessygdommen, hvilket er vigtigt forkolesterolniveauer. Femogtyve procent afkolesterolkommer fra kosten.Vand hjælperdin krop nedbryder mad og understøtter passage af affald.16.05.2019

Hvor mange pushups kan du gøre for at forbedre dit hjertesundhed?

Hvad antallet af pushups du kan gøre siger om dit hjertesundhed. Ny forskning tyder på, at mænd, der kan udføre 40 pushups eller mere på én gang, kan have lavere risiko for hjertesygdomme end dem, der ikke kan.

Hvordan er push ups relateret til hjerte-kar-sygdomme?

Efter en opfølgningsperiode på 10 år fandt forskere, at dem, der var i stand til at udføre mere end 40 push-ups under testen, var 96 procent mindre tilbøjelige til at udvikle hjerte-kar-sygdomme - eller har en kardiovaskulær hændelse som hjertesvigt eller pludselig død - end dem der kun kunne færre end 10.

Kan en mand udføre 40 pushups på én gang?

Ny forskning tyder på, at mænd, der kan udføre 40 pushups eller mere på én gang, kan have lavere risiko for hjertesygdomme end dem, der ikke kan. Her er hvorfor. Antallet af pushups, du kan gøre på én gang, kan være en nem og effektiv måde at måle dit hjertesundhed på. Getty Images Var sidste gang du gjorde pushups i gymnastiksalen?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Billig effektmåler - pragmatiske løsninger

Hvad er den billigste effektmåler? 4iiii Venstre krankarm 4iiii PRECISION og Podium er de letteste og mest overkommelige direkte kraftmålere til rådighed. De er nøjagtige, pålidelige og enkle at installere.

Cykel effektmåler - hvordan man beslutter

Er en cykelmængdemåler det værd? Da effektmålere er blevet overkommelige, er de absolut værd at investere. En god træner kan bruge dine magtnumre til at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

Cykellamper med høj effekt - en løsning på

Hvad er det mest kraftfulde cykellampe? Det lyseste cykellampe fra 2021 Niterider 3600 Pro, der skinner med 3600 lumen, er i øjeblikket det lyseste cykellampe (en typisk billygte producerer ca. 1500 lumen). Den sælger for omkring $ 600. Den lyseste selvstændige cykellampe er Nitecore BR32 et 1800 lumen OLED-lys, der fås til $ 130.

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere? Pioneer meddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphere effektmålere og andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidet effektmåler.

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode? Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt tilbud, hvor 4iiii er den letteste effektmåler på markedet. 2017.