Vigtigste > De Bedste Svar > Olympiske lege i karantæne - en løsning på

Olympiske lege i karantæne - en løsning på

Hvad er OL i karantæne?

DetOL i karantæneer en gruppe unikke spil, som du kan lave hjemme med husholdningsgenstande i hverdagen. Giv en eller endda et par forsøg, og del din video til Jesse på Facebook!1 2020.

alt er næsten helt låst, bemærkede nu, at alt var i grønt, tilføj la WA, vi havde bare normal træning i to uger og så pludselig tog det bare verden at ændre sig fuldstændigt, OL i Tokyo blev udsat til 2021. Beslutningen fulgte uger med lande, der pålægger social afstand og karantæner for at forblive sunde og træne i deres hjem, så de tilpassede sig. Det er en ret surrealistisk oplevelse.

Curie Tonto Donati er en roer for det italienske hold, de fortsætter med at være på vandet fik lov til at træne, men kun i individuelle både for at undgå, at coronavirus spredes mellem atleter på 40 personer i et svedigt motionscenter. Og da du kender atleter sammen, er det blevet meget stille, uh-he, de havde fitnessudstyr gennem ting Udskift det, de har derhjemme, du kan ikke opfinde en slags benpress eller squat rack i de fleste hjem, som vi lavede sjovt ved at købe masser af mel og krøller og lignende ting med husholdningsartikler, som en af ​​mine holdkammerater ryddede op på deres familiebånd, så hun kan lægge romaskinen og nogle vægte derinde, anden atlet Den canadiske klatrer Alana yepis improviserer med en KitchenAid-mixer i stedet for vægte og den hollandske roer Sophie bruger sin service ved hvert trin for nogle atleter Karantæne var en særlig udfordring for alle i syd Den afrikanske gymnast Katelyn Rosecran træner normalt i et fitnesscenter i Johannesburg fem timer om dagen, seks dage om ugen i midten af ​​marts, der er faldet til kun tre timer om dagen i en lille gruppe, som jeg har spildt, og du kender disse altid mini-trænere, der hjælper os, du ved, da vi nu kun har vores ene træner i Sydafrika og tredje en nationw ide lockdown hun var nødt til at træne al sin træning derhjemme vi har ikke den rigtige overflade til at lande sikkert, men vi har de grundlæggende behov cyklist Lawson Craddock er normalt midt i denne konkurrencesæson, men han brugte denne tid af isolation til si ch fokuserer normalt på mental sundhed på denne tid af året. Du rejser altid, og det er svært at fortsætte den smag, og du kender alle de ting, og så for mig har den sidste uge eller to slags prøvet at holde det op, at de bruger lidt mere tid sammen med min familie, de drager fordel af det, ja, hun træner normalt i sit lokale klatrestudie, men nu sidder hun fast hjemme i Vancouver ved hjælp af en mindfulness-teknik, der også hjælper hende med at roe sig ned før konkurrencer, måske endda et par gange om dagen, hej, det kaldes farveånding Hvad jeg gerne kan forestille mig er, at du er fyldt med farven af ​​frygt, en slags hvirvlende sort røg, og jeg indånder frisk luft omkring mig, og det er farven på ro for mig, det er blå, og jeg trækker vejret ind i rolig og træk vejret de nerver og frygt ud, hvor motion slet ikke er mulig.

Når hun kommer tilbage på vandet, øver hun sig på at sejle i et træningscenter i Santander. I dag var virkelig dårlig. Tammy Martin tog følelsen af ​​Las Manos Nej Sir McKenzie Sikkerhed for Kawashima være kendt som Lailaa bientot Vær SS min mor Marco og Don, bedes du søge tilladelse som hjælp Automatisk og Opus modstand Athenas para cuando la salawa La Senza Thea ved, at disse atleter allerede er på på mange måder Forberedelse for låse og forsinkelser, som de har lært at forblive modstandsdygtige gennem skader og mentale forhindringer, som de har haft, tvinger dem til at revidere hele deres rutine, så mange ting kan ske, der virkelig kan ødelægge dine planer indtil videre uden din sæson Sport Jeg tror det virkelig lærer dig at være tilpasningsdygtig og fleksibel.Så sig SEO Nessa nej, vi siger grønt her og OHtrauma facilitet nær Paraque trata Boronia hospital position poco loméstuck i nøglen hele tiden du kender vi c Jeg vil spørge dig okay er det muligt at have kræft når du ikke arbejder for noget hele dit liv bare for at få det taget væk tror jeg, men samtidig har vi mere tid til at gentage, en dejlig eftermiddag, alt lyder farvel, tak for at se, klik på linket her for at tilmelde dig et gratis medlemskab som en kvarts medlem

Hvilke olympiske lege blev fjernet?

De eneste sportsgrene, der har væretfaldtfraOLsiden 1936 er baseball og softball, som begge blev stemt ud af IOC-sessionen i Singapore den 11. juli 2005, en beslutning, der blev bekræftet den 9. februar 2006 og omvendt den 3. august 2016.

Vinter-OL 2022 i Beijing er kun et år væk. Og der vil slet ikke være nogen problemer. Velkommen til Kina Ucensureret.Jeg er Chris Chappell. Det er 2021, og OL er lige rundt om hjørnet! Nej, jeg taler ikke om sommer-OL i Tokyo 2020, som er blevet udsat til 2021 på grund af Covid. Og japanerne er nu mest imod det - på grund af Covid.

Nej, jeg taler om de spændt forventede OL i Beijing 2022! Ja, vinter-OL - det glemte stedebarn til de gode OL. Denne måned er et år før vinter-OL 2022 i Beijing. Og ifølge kinesiske statsmedier har det netop modtaget en tillidserklæring! Dette er den eneste afstemning, der er tilladt i Kina Nu, helt sikkert, at der har været nogle problemer.

Ligesom bjergene i nærheden af ​​Beijing har ingen sne.Men det er kun et mindre problem for Beijing - ifølge denne statlige medieartikel. 'National Alpine Skiing Center blev bygget med stor indsats i en højde af 2.198 meter.' Wa du kan bare dække dine bare bjergskråninger med kunstig sne, og ingen vil vide det.

Og det er bestemt ikke en metafor for alt andet, der sker i det kommunistiske Kina. Det er som før OL i 2008, du sprøjtede græsset grønt. Der var i det mindste græs der.

Så jeg siger hvorfor gider at lave falsk sne til 2022 - når man bare kan sprøjte klipperne hvide! På den måde kan du få vinter-OL og X-spil rullet ind i et! Selvfølgelig er der et andet irriterende lille problem med vinter-OL 2022: Mange menneskerettighedsgrupper vil boykotte det. Som Hong Kong Free Press sagde i sidste uge, 'vil Kina være vært for de første folkedrab-OL'. Som jeg ikke synes er fair.

Det er faktisk det andet folkedrab-OL, det første var, da Beijing var vært for OL i 2008. Men i det mindste vil Beijing være den første by i verden, der er vært for både sommer og vinter-folkedrab-OL. Virkelig historisk.

Og for alle berørte, skal du ikke bekymre dig: der vil ikke være noget folkedrab * ved OL. Det vil ske * samtidigt * med OL, men i en meget anden del af Kina. Hvor vi alle kan ignorere det, hvis vi taler om, hvor imponerende åbningsceremonien er.

Ikke desto mindre er opfordringen til en boykot høj. I sidste uge opfordrede en gruppe britiske parlamentsmedlemmer fra hele det politiske spektrum til en boykot af vinterlege i 2022 i Beijing. Som parlamentsmedlem Ed Davey udtrykte det, 'Vores klareste og bedste atleter bør ikke tvinges til at deltage i en propagandaøvelse for det kinesiske kommunistparti, da det søger at udrydde det uiguriske folk fra planets overflade.' De kræver, at britiske atleter simpelthen ikke deltager, medmindre OL i 2022 flyttes til et andet land, hvor denne type menneskerettighedskrænkelse ikke forekommer.

Jeg ved, det er svært at udsætte OL i bare et år. Men der * er * andre byer, der allerede har al infrastruktur til vinter-OL og meget forskellige former for krænkelser af menneskerettighederne.

Ser du, de i Rusland var Gulag-legene. Jeg håber, du ved nu, at uanset hvor alvorlig menneskerettighedsbruddene bliver, er Den Internationale Olympiske Komité virkelig ligeglad. For som den tidligere leder af IOC engang sagde: 'Vi står for menneskerettigheder men bærer kun en sportsorganisation.' Dette er fra det samme interview fra 2007, hvor han sagde, at han troede, at de kommende OL i Beijing 2008 'ville være en god styrke'.

Hvordan kom det ud? Under alle omstændigheder er der stadig opfordringer til at boykotte OL i Beijing 202222, og det kinesiske kommunistparti vil have dig til at vide, de er ligeglad. Som mine foretrukne statsmedier siger The Global Times, vil de kræfter, der igangsætter en boykot af vinter-OL, aldrig lykkes. Fordi deres 'ekstreme påstande aldrig bliver udbredt.' Og for at bevise, hvor lidt Kina bryr sig, vil de 'alvorligt sanktionere' ethvert land, der boykotter vinter-OL.

ibuprofen muskelvækst

Dette viser også, at Kina er imod politisering af de olympiske vinterlege i Beijing. For at være klar er det boykotterne fra andre lande, der politiserer tingene, ikke Kinas hævnsanktioner. Disse er ikke politiske.

Nu siger jeg ikke, at disse trusler ikke virkede Stop boykotten. Men de fungerede heller ikke. 'USA sagde, at de ikke havde til hensigt at bede deres atleter om ikke at gå.' Ja.

Nogle gange er du bare nødt til at arbejde med Kina på trods af folkedrabet. Og Canada har taget det et skridt videre. Den canadiske olympiske komité advarer sine atleter om ikke engang at kritisere Kina.

Hvilket desværre kunne være et godt råd, hvis disse atleter får lov til at forlade Kina. I modsætning til alle tilbageholdte canadiere blev der også foretaget opfordringer til at boykotte de olympiske lege i 2008 i Beijing. Men til sidst boikotterede intet land.

Men selv uden en olympisk boykot fandt folk rundt om i verden måder at påpege Kinas menneskerettighedsovertrædelser på. Da Beijing havde den geniale idé at bringe sit olympiske fakkelrelæ rundt i verden. Og så protesterede folk imod det.

Ved hvert stop på vej

Det var ret pinligt for det kinesiske kommunistparti, hvad der sker med mennesker over hele verden, der får deres snavsede tøj luftet. Men på trods af eller måske på grund af den globale forlegenhed lovede det kinesiske kommunistparti at tillade protester under de olympiske lege. De oprettede endda specielle zoner i tre parker i Beijing, hvor folk fik lov til at protestere.

Alle demonstranter måtte først 'få tilladelse fra det lokale politi'. Og du kan forestille dig, hvordan det fungerede: rigtig godt! For politiet. Som netop for tidligt arresterede jer demonstranter - det virker.

Nu hvor vi har lært af OL i Beijing 2008, vil der ændre sig noget ved OL i Beijing 2022? Selvom der er mere opmærksomhed rundt om i verden for det kinesiske kommunistpartis krænkelser af menneskerettighederne og dets forsøg på at påvirke resten af ​​verden, er det stadig usandsynligt, at der vil være en olympisk boykot. Historisk set har der været to store boykotter fra OL. Under den kolde krig boykotterede De Forenede Stater, Canada og mere end 60 lande OL i Moskva i 1980.

USA boikotterede Afghanistan på grund af den sovjetiske invasion. En gruppe overvejende kommunistiske lande boykotterede de olympiske lege i 1984 i Los Angeles. Og da USA har sagt, at de ikke har planer om at boykotte OL i Beijing, er det usandsynligt, at andre lande gør det.

Men nu opfordrer nogle menneskerettighedsgrupper til en anden type boykot - diplomatisk boykot. Dette betyder, at lande vil lade deres atleter deltage i OL, men ikke sende embedsmænd på højt niveau til at deltage. På denne måde fjerner de noget af den bløde magt fra at være vært for arrangementet for det kinesiske kommunistparti.

Er der nogen lande, der gør dette? Det er for tidligt at sige. På trods af alle protesterne før OL i 2022

Det ser ud til, at Beijing 2022 Games vil fortsætte som planlagt. Sne eller ingen sne. Og jeg synes, det er en frygtelig fejl, som det kinesiske kommunistparti * bør byde andre lande velkommen til at boykotte OL.

Især alle lande med de bedste atleter. For da kan Kina vinde alle guldmedaljer for sig selv. Og nu er det tid for mig at besvare et spørgsmål fra en af ​​jer, en seer, der direkte støtter Kina Ucensureret ved at bidrage med en dollar eller mere pr. Episode på crowdfunding-webstedet Patreon.

Casey spørger, ”Beløn ​​møntsamlere CCP utilsigtet ved at købe guld- og sølvpandamønter? Ønsker nogen at samle en panda - noget? Pandaer er det virkelige symbol på propaganda fra Beijing. ”Åh, vi er så søde, se på os. Kommunistpartiet er så blødt og nuttet.

Vi kunne aldrig fjerne dine organer med magt. 'Ingen! Det er løgn! Fall ikke for det! Argh, stop det! Så ja, køb ikke Kinas dumme panda-mønter. Hvis du skulle købe en guldmønt fra Kina, ville du virkelig stole på, at den udelukkende er lavet af ægte guld? Tak for dit spørgsmål, Casey.

Være som Casey og støtte Kina ucensureret. Publikumsstøtte er den vigtigste måde, vi finansierer Kina Ucensureret på. Gå til Patreon.com/ChinaUcensureret for at finde ud af mere.

Jeg er Chris Chappell igen. Vi ses næste gang .

Hvor er OL-familien i karantæne?

North Carolina

cykel skruenøgle størrelse

Hvilken sport har aldrig været i OL?

The Presleyfamilie afCornelius, North Carolina, skabte en række kreativefamiliespil som 'Toilet Paper Dodgeball' og 'The Straw Challenge' og kaldte det 'OL i karantæne. ' Deres homestyle-spil har over 36 millioner visninger på TikTok, siden de begyndte at sende den 2. april.

Så ikke kun er jeg en stor fan af OL, jeg er også en stor fan af flag. Faktisk er det en af ​​mine foretrukne ting at gøre, åbningsceremonien til OL, og jeg kan godt lide at gætte, hvilke lande der deltager i konkurrencen bare ved at se på deres flag.

En person ved navn Ja'Kehis har et spørgsmål om OL. Lad os ringe til ham nu. - Hej Doug. - Hej Ja, Kehis. - Jeg har et spørgsmål til dig.

Hvad er nogle af de mærkeligste sportsgrene i OL? - Det er et godt spørgsmål. Du har sandsynligvis set OL, og jeg har set sportsgrene sådan; det svømmer eller løber her og gymnastik her. Disse er ved sommer-OL, men du ved, der er også vinter-OL, som snowboarding, og dette er kunstskøjteløb.

Men nogle gange vil du se en sport, som du aldrig har set før, og du vil tænke, 'Hvad er det?' Dette er så mærkeligt! Hvad laver du? Det, du ser her, er dog en ægte olympisk sport. Faktisk er det ret intens svømning. Nå, du synes måske, en sport virker underlig, men det er sandsynligvis fordi du ikke er vant til at se den.

Husk, hvad der synes mærkeligt for dig, er måske ikke mærkeligt for andre. Synkroniseret svømning er startet i Tyskland. Nu er det en olympisk sport, og der er endda et amerikansk hold.

Lande fra hele verden deltager i de olympiske lege. Jeg vedder på, at der sandsynligvis er mange sportsgrene, der virker underlige for dig, fordi du ikke er vant til at se dem Spirit of the Olympics, i dag vil jeg udfordre dig til en konkurrence. Jeg viser dig fire forskellige sportsgrene, som du måske ikke har set så ofte.

Se om du kan gætte, hvilke af disse sportsgrene der er en del af OL, og hvilke der er en del af de olympiske lege. Er du klar? Okay, dette er sport nummer et. Dette er slæbebådssporten.

Nå, træk i denne sport to hold i hver ende af et reb for at få rebet til deres side, hvad mener du? Tænker du? Er slæbebåd en sport i OL? Først skal du gætte og holde svaret for dig selv. Vi tager en pause efter at have vist jer alle fire. Okay, dette er sport nummer to.

Racerchauffør, til det punkt, klar, nu går du rigtig hurtigt. Denne sport kaldes race walking. Disse atleter løber mod hinanden, men det er ikke et løb, hvor du løber.

Faktisk er kørsel ikke tilladt. Du kan kun gå. Du skal altid røre jorden med den ene fod.

Hvad synes du? Er det at køre en sport i OL? Okay, lad os gå videre til sport nummer tre. Dette kaldes curling. Når de krøller, skubber spillerne et stort stykke sten over isen, mens holdkammerater fejer isen foran stenen med en kost.

Ser du, jeg finder ikke på dette. Vi prøver at få det til at stoppe på den anden side. Hvad synes du? Er curling en olympisk sport? Tænk over det og husk gætteriet.

Det fortsætter nu. Den sidste sport nummer fire. Først ser det ud til at stå på ski.

Men pas på, det går ikke på ski. Denne sport er en dansesport. Det er lidt mere som kunstskøjteløb, men med ski og ski-ballet.

Hvad synes du? Er ski-ballet en olympisk sport? Nå ville det være et godt tidspunkt at stoppe artiklen på pause, hvis du vil skrive dine gæt om hver af disse fire sportsgrene ned. Hvilke er en del af de olympiske lege? dyd af krig, racegang, curling og ski-ballet. pause artiklen nu. ok er du klar? tro det eller ej, alle disse fire sportsgrene var olympiske sportsgrene. racing gå og curling er i øjeblikket sport i OL.

Race-gang er i sommer-OL. Du kunne se det for nylig i Rio de Janeiro, Brasilien. Og du kan se curling i vinter-OL i Sydkorea.

Men på et eller andet tidspunkt var slæbebåd og skiballet også olympiske sportsgrene, så dette er et billede af en af ​​de sidste dage, dragkamp var ved OL. Nu kan du gætte ud fra dette billede, at det var for længe siden. Det var begyndelsen af ​​det 20. århundrede.

hvordan udtaler man vaskeskind

Ski-ballet kunne være en af ​​de mindst kendte sportsgrene nogensinde. Det er ikke længere en almindelig sport, men for omkring 30 år siden konkurrerede atleter fra hele verden i to forskellige vinter-OL i ski-balletten. De moderne olympiske vinterlege har eksisteret i over 120 år, og sporten har ændret sig meget over tid.

Men der er en chance for, at OL i 2020 genoptages med en trækkamp. Og hvem ved, sportsgrene, som du måske synes er fremmed end disse, kan føjes til OL i fremtiden. For at opsummere er der mange forskellige sportsgrene i OL, da lande fra hele verden konkurrerer mod hinanden, det virker underligt for dig, OL er en chance for at lære om dem, det er det for denne uges spørgsmål.

Tak Ja'Kehis for spørgsmålet. Nå, til den næste episode nåede jeg ind i mit spørgeskema og fandt tre stillede spørgsmål til mig, som jeg overvejer at besvare. Når denne artikel slutter, kan du stemme på en. Du kan vælge mellem 'Gør brune køer chokolademælk?', 'Hvorfor er februar en kortere måned' end alle andre? 'Eller' Hvordan helbreder knogler? 'Og Doug, hvordan brød du? k din arm? Så afgiv din stemme, når artiklen slutter.

Jeg vil gerne høre fra alle, der ser på. Hemmeligheder lurer overalt. Bliv nysgerrig og se dig næste uge.

Hvem er Alex Presley TikTok?

Selvudråbt King of Challenges, der er kendt for at lægge kreative udfordringsvideoer på sin alexpresley_TikTokkonto. Kanalen blev inspireret af udsættelsen af ​​de olympiske lege i Tokyo 2020, og hans familie havde ideen om at kaste deres egne olympiske lege.

Hvilket land er forbudt fra OL?

RuslandForbudtFraOLog global sport i 4 år over doping. Verdens antidopingagenturs enstemmige beslutning, hvis den opretholdes, ville udelukke Rusland fra 2020OL, men mange russiske atleter kunne ikke blive påvirket af beslutningen.

Hvad var de værste OL nogensinde?

Massakren i München fandt sted i løbet af sommeren 1972OLi München, Vesttyskland, da medlemmer af israelskOlympiskhold blev taget som gidsler af den palæstinensiske terrorgruppe Black September, som havde bånd til Yasser Arafats Fatah-organisation. Elleve atleter, trænere og dommere blev myrdet af terroristerne.

Hvilken er den mest populære sport i verden?

Fodbold / foreningsfodbold

Ifølge Bleacher-rapporten omMest populære sportsgrene, fodbold spilles i 208 lande, og dens fans følger først i 93 lande med en kombineret befolkning på 2 milliarder. Det er i top 3sporti 100 lande med 3 milliarder mennesker.

Er fodbold i olympisk?

I 1900 og 1904fodboldblev introduceret som en udstillingssport og blev den første holdsports inkluderet iOlympiskSpil. Siden 1908 har sporten været afholdt på alleOlympiskSpil med undtagelse af Los Angeles Games fra 1932.

Hvad er Piper rockelle TikTok?

Piperrockelle(@piperrockellebby,piper rockelle)TikTok| Holde øjePiperrockelle'sNyesteTikTokVideoer.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.