Vigtigste > De Bedste Svar > Raleigh triathlon cykel - hvordan man tackler

Raleigh triathlon cykel - hvordan man tackler

Er Raleigh et godt cykelmærke?

Så for at besvare dit spørgsmål,Raleigher somgodten kvalitet som enhvercykelbutiksklassecykeltil en lignende pris. Hvis du sammenlignerRaleighmed øverste niveaumærkersåsom Trek eller Specialized eller Cannondale vil du generelt finde detRaleighvil havebedrekomponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.Hvad er en god entry-level mountainbike? Jeg får dette spørgsmål hver dag. Derfor giver jeg dig i dag de værktøjer, du har brug for til at finde en ny eller brugt mountainbike, uanset mærke. Men først skal vi definere, hvad en startcykel er.

Hvis du er nybegynder med ubegrænsede penge, er denne diskussion afsluttet. Bare gå ud der og brug en masse penge på en dejlig cykel, så er du færdig. Men jeg antager, at de fleste begyndere er på udkig efter det mindste økonomiske engagement, de kan gøre, mens de stadig får en anstændig mountainbike.

Denne cykel er anstændig nok til at få dig i store problemer igen og igen. Endnu bedre, den er tilgængelig for $ 329. Ja, det er en Diamondback Overdrive, og jeg kører til Diamondback, men jeg vil have dig til at glemme i dag, fordi Diamondback muligvis ikke er tilgængelig, hvor du bor, eller du kigger på en brugt cykel.I dag vil jeg have dig til at foregive, at denne cykel er farveløs og ikke har logoer. Hvordan fastslår vi objektivt, at det er 'trailworthy', hvis du bare undersøger det? Lad os starte med den vigtigste indikator for en god mountainbike: bagskifteren. Hvis en mountainbike er udstyret med en bagskifter, skal den hænges i dette lille stykke metal kaldet bøjlen på rammen.

I tilfælde af et fald er bøjlen designet til at bryde af for at forhindre beskadigelse af rammen. Det kan derefter omorienteres eller udskiftes til lave omkostninger. Dette er meget bedre end at kaste hele cyklen i skraldespanden, hvilket er hvad du skal gøre, hvis du bryder nogen del af din ramme.

Vær forsigtig med sådanne patchløsninger, eller værre, med en skifter fastgjort direkte til rammen. Cykler som disse kan være et fald væk fra total ødelæggelse, og mountainbiking handler om at falde. Derfor er en skifterbøjle den allerførste ting, du skal kigge efter for at afgøre, om en cykel er trailworthy.Selv de enkleste cykler har et nøjagtigt skåret, funktionelt udseende derailleur-bøjle her. Så din undersøgelse skal begynde med og muligvis ende med den. Den næste vigtige del, du skal kigge efter, er en SS-stamme med gevind, som du kan identificere ved hjælp af disse klemmebolte her og de 4 bolte, der holder styret på plads.

Hvis du ser dette i stedet, er det normalt dårlige nyheder. Hvis du har noget at servicere eller udskifte foran, inklusive gaffelen, er du begrænset til upålidelige dele eller vintage mountainbike-dele, der er svære at finde. Held og lykke med at finde en helt ny gaffel i midten af ​​90'erne til udskiftning af din gamle.

Ikke alene er en trådløs stamme lettere og billigere at vedligeholde, men den er også stivere, noget du vil gå på kompromis med. Når du går videre til hjulene, skal du sørge for, at de har lynhåndtag. Disse er almindelige på startcykler og giver dig mulighed for at fjerne eller udskifte hjulene manuelt uden værktøj; vigtigere er, de er en indikator for den tilsigtede brug af cyklen.

college cykelholdHvis flade dæk er uundgåelige ved mountainbiking, er det problematisk at altid have en 15 mm skruenøgle med sig for at fjerne disse møtrikker. Værre er, mountainbikes med møtrikker på akslerne er næsten umulige at opgradere hjulene, og hjul er en af ​​de ting, du vil vokse ud, når du får erfaring. Så på en mountainbike på indgangsniveau skal du kigge efter lynhåndtag, og hvis du ser nødder, skal du holde dig væk.

Dernæst kommer krumtap- og kædehjulsenheden modulært og boltet sammen, ikke nittet sammen som et stort stykke. Jeg er sikker på, at du kan se problemet i dette. Hvis du bryder noget her, er du sandsynligvis prisen for hele din cykel til at fremstille noget, så hvis det er dine ting, så er det fint for dig.

Ellers skal du kigge efter noget, som du faktisk kan skrue på. Den næste ting at kigge efter er for- og bagskivebremser. Selv billige skivebremser kan udskiftes til bedre, hvilket er vigtigt at bemærke, fordi din cykel skal have fastgørelsespunkterne til dette lige fra starten.

Endnu vigtigere er, at skivebremser er langt mere pålidelige end fælgbremser, og derfor skiftede mountainbikeindustrien hurtigt og afgørende til dem for flere årtier siden. Fordi et godt bjerg Hvis cyklen er vedligeholdelsesfattig og kan opgraderes, skal man være meget mistænksom over for en uden skivebremser. Endelig skal du sørge for, at cyklen kommer i forskellige størrelser, og at producenten faktisk giver instruktioner om, hvilken størrelse du har brug for.

Dette er lige så let som at bruge Google, en mistet kunst. Under alle omstændigheder, hvis producenten ikke tilbyder disse oplysninger, tænker de sandsynligvis ikke meget på deres cykler, og så du skal ikke stole på, at det fører dig dybt ind i skoven, så denne indikator er mindre objektiv end de andre , men du skal i det mindste have en Få en cykel der passer dig. Mens der er mange andre indikatorer for en trail-klar cykel, er de stort set irrelevante, hvis den pågældende cykel ikke opfylder de krav, vi har brug for.

Vi vil nu fokusere på, hvad vi kan forvente af en startcykel som denne, og nogle af de ting, du kan gøre for at opgradere den. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at næsten alle entry-level mountainbikes er B. hardtails eller cykler uden baghjulsophæng.

Den nødvendige kobling til baghjulsophæng er dyr og tung, så det er generelt ikke værd at investere i, før du begynder at bryde tusind dollar-punktet. Af hensyn til enkelheden begrænser vi denne diskussion til hardtails. Hardtails er sjove og hurtige, så de er stadig gode at komme i gang med.

Men hardtails under $ 500 er næsten altid XC eller langrendscykler. XC-cykler er optimeret til pedaler og kraftoverførsel. De er hurtige og nemme at bruge til at rejse lange afstande.

Men disse fordele kan holde dig tilbage, når du først prøver dig på freeride. Det betyder ikke, at du ikke kan hoppe lidt på en XC-cykel. Det er bare spring, dråber, rockruller eller enhver form for lang nedstigning, der bedst gøres på en trailcykel.

Denne sorte hardtail ved siden af ​​Overdrive er et godt eksempel på en trailcykel. Rivet gaffel, aggressive vinkler, brede styr, længere bevægelse og kortere stilk gør det bedre for den type ridning, jeg gør. Da du ikke kan konvertere en XC-cykel til en Tra il-cykel eller omvendt, skal du være ærlig om, hvad du vil gøre med din mountainbike, før du køber en.

Men hvis dit budget er under $ 500, uanset om du kan lide det eller ej, kan du få en XC-cykel, når du endelig går videre til at hoppe og smide cyklen lidt mere, du føler dig måske begrænset. Her er hvad jeg gjorde for at forbedre kapaciteterne på min budget XC-cykel. Det bedste du kan gøre er at skifte dæk uden problemer.

Da jeg smed de bredere, knudrede dæk på min overdrive, føltes det som en helt anden cykel. Jeg var i stand til at køre disse dæk ved et lavere tryk, hvilket gjorde dem mere gribende og tilgivende. Men det var ikke alt.

Hører du alt det raslen, min kæde klappede overalt, og faktisk kom den fuldstændigt ud på flere dråber og spring. For at løse dette installerede jeg en kædestyring, der næsten eliminerede problemet. Dette koster dig meget mindre end at opgradere din drivlinje, som let kan køre dig lige så meget som denne cykel.

Hvis jeg var nybegynder for at komme så langt som muligt på denne cykel, kunne jeg opgradere pedalerne og måske gaffelen til noget lignende. Venture ud over det ville ikke nødvendigvis være økonomisk, og i betragtning af at en anstændig trailecykel kan holde sin værdi godt, ville det være bedre at sælge det og opgradere det hele. Endelig, hvis du allerede har en cykel og finder ud af, at den fejler nogle af disse tests, kan du stadig drage fordel af denne artikel.

Hvis det i øjeblikket virker for dig, og du nyder det, skal du fortsætte med at makulere, og hvis du har lyst til, at det holder dig tilbage, har du nu værktøjerne til at finde noget bedre. Når det er sagt, har vi ikke talt om montering, vedligeholdelse eller alle de andre opgraderinger, du kan spørge, ved hjælp af mine seere vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem i kommentarerne. Så find en god begyndercykel og nyd den.

Fordi du kun er et år væk fra at sælge alle dine ejendele og få en uansvarlig dyr finansieringscykel. Det sker for de bedste af os. Tak for at slippe af med mig i dag og se dig næste gang.

Hvilken type cykel er bedst til en triatlon?

Et af de mere almindelige spørgsmål, vi får fra begynderetriatletterer, hvis de kan bruge deres bjergcykel, pendlercykeleller hybridcykelitriatlon. Svaret er ja, absolut især hvis du laver en sprint eller måske endda en olympisk afstand.

Nu kan køb af din første triatloncykel være et ret stort skridt for enhver håbende trafik, forståeligt nok er det en ret skræmmende opgave i betragtning af de potentielle omkostninger, som cykler har, men du skal bryde banken for at hjælpe, ja jeg er faktisk kommet til min lokale cykelbutik og faktisk mine første sponsorer, vi skal se på nogle af de typiske cykler, du måske ser, når du leder efter startcykler og den nye cykel til dig selv, og jeg giver dig et par tip og anbefalinger hvad For at komme til triatlon anbefaler vi altid bare at køre, hvad du har i det mindste til din første triatlon - selvom det bare er en mountainbike bare for at teste vandet, før du bruger dine hårdt tjente penge, men hvis du har fejlen, at vi ikke har tvivl om? Så vil du sandsynligvis investere i en speciel triatloncykel nu. Personligt vil jeg altid anbefale at komme til din lokale cykelbutik som denne - du kan faktisk se cyklerne personligt og måske få ekspertrådgivning fra personalet. Heldigvis kan du hoppe på nogle af disse cykler og teste dem for størrelse og størrelse og sørge for, at de faktisk passer til dig, men vi kommer ind på det lidt senere, men her har jeg nu det, du sandsynligvis kommer på tværs af om du shop online eller ej I din lokale cykelbutik har vi en racercykel her, og på denne side er en TT- eller triathloncykel anarraycykel en rigtig alsidig cykel, hvis du virkelig kan lide det, der føles på vejen, bugtende spor, der klatrer nedadgående tur i en gruppe, jeg endda tog min off-road til tider, men frarådes sandsynligvis, at det ikke menes alvorligt, din køreopførsel er fantastisk, hvorfor du er den valgte cykel til rene racercyklister, så hvis det er dig, jeg lige har nævnt og måske vil bare deltage i triatlon måske en gang om året eller noget, så vil jeg virkelig anbefale denne type cykel, det er ikke den hurtigste mulighed, men du kan forbedre, hvis jeg lægger nogle pilestænger deroppe på dit styr, og det vil forbedre din aerodynamik og ja, jeg vil sige, at dette er et rigtig godt valg for en cykel, hvis du starter i en triatlon, det var faktisk mit valg, da jeg først kom ind i tingene, men så har vi selvfølgelig de dedikerede triatloncykler, og disse kommer i alle former og størrelser i alle prisklasser, men i entry-level-området er der et par ting, som du virkelig skal passe på for at sikre, at du får den bedste værdi for pengene.

De første er sandsynligvis de vigtigste efter min mening er den pasform, du kan have den mest fantastiske cykel, men hvis den ikke passer, er du mere eller mindre ubrugelig eller i det mindste meget ubehagelig, og dette understøtter faktisk mit forslag om at komme til en sådan cykelbutik og tjek cyklen for at sikre, at den passer og finder? Hvilken størrelse er til dig, især da mange mærker er lidt forskellige størrelser i geometrien 254 centimeter, kan et mærke være meget forskelligt fra 54 centimeter uh med et andet mærke, kommer vi nu til, hvad der sandsynligvis er den største faktor i prisfastsættelsen af ​​en cykel, og at er rammematerialet nu har Du har endelig to muligheder her kulfiber eller aluminium Nu efter min mening er kulfiber den bedste fornemmelse på vejen, den er let, den er lydhør Det er, hvad profferne kører, men det gør aluminium lidt dyrere, på den anden side er det lidt tungere, det er et stærkere materiale, det er mindre tilbøjeligt til at blive beskadiget og lille Fergie. Faktisk kørte mange professionelle aluminiumsramcykler for lidt over et årti siden, men denne fokuserer på den vægt i et sekund, fordi dette faktisk er fra mange mennesker derude, en stor bekymring. Jeg får mange spørgsmål om denne vægt, som ikke rigtig betyder noget i hjemmet og ikke påvirker vores hastighed for meget.

Det er en meget god tid for os derude, hurtigere end dig og mig, der kører på tungere cykler med aluminium og endda stålrammer, men når du kommer op ad bakken, vil vægten o det begynder at blive lidt vigtigere, jeg vil ikke kedede dig med videnskaben og forbindelsen mellem Speed ​​White og aerodynamik, men i det væsentlige er der et vendepunkt for, hvor vægten på bakkerne bliver lidt vigtigere, så jeg siger bare, bor du i et? temmelig kuperet område, eller hvis du har et løb, der er temmelig kuperet, så er det bare noget at kigge efter og huske på, men nu går jeg videre til en anden faktor at overveje, og det er komponenterne på cyklen og disse dele som krumtapene, kædehjulene og kassetten er gearene, bremserne, gearhåndtagene osv., og disse har virkelig ændret sig, følelsen og glæden ved cyklen og turen, og faktisk vil du normalt være med et startniveau cykel som denne en mellemklasse gruppe, der er helt fint at komme i gang med. Skønheden ved komponenterne er, at du faktisk kun kan bytte dem ind og ud og opgradere over tid.

Dans i topgrupper, fordi du kan ændre dem over tid kan. Et spørgsmål, jeg får stillet en hel del, er hvilke komponenter i gennemsnit har størst indflydelse, hvilke komponenter skal du bruge pengene på for at komme i gang, og hvad jeg normalt siger er faktisk delene? Tingene bevæger sig som krumtapene, kædehjulene, de hjul, der har størst indflydelse, tingene som gearene eller bremsernes gearskifter, der kan forblive så længe de arbejder, de skifter ikke cyklen drastisk og den rigtige ting, der skal følges, er komponenterne, som denne opbevaring har, og dette er især vigtigt i treformen i betragtning af længden af ​​nogle løb og behovet for at opbevare brændstof og væske. Nu ser vi fuld integration i nogle af toppe, og cykler har et fuldt integreret hydratiseringssystem mellem aero-stængerne her, og bøjningerne skruer som denne cykel her og forskellige andre områder til opbevaring, og disse ville være hårdt nødvendige i baneform i årevis.

De er helt fantastiske, og som jeg nævnte tidligere, har disse tendens til at blive indarbejdet i nogle af top- og stemmemodellerne, men vi begynder at se dette infiltrere nogle af de lavere end- og entry-level cykler som vi gjorde med bento kasse -eksempel, men har din cykel? at din fil ikke er udstyret med dette integrationsniveau, skal du ikke bekymre dig, fordi du faktisk kan tilføje noget af det, efter at vi har mærker som profiledesign xlab, der fremstiller produkter, som du simpelthen kan vedhæfte bagefter, vi har en lille bento-Box eller hydratiseringssystem til virkelig at imødekomme dette behov for denne opbevaring og et sidste punkt er cyklens tilstand, og dette er naturligvis ikke relevant for nye cykler som denne, hvis du køber det i en butik eller online, håber du bare at det bliver din Nick har det fint, men jeg sætter pris på, at der er nogle rigtig gode brugte tilbud derude. Det er anden trafik, Lisa begynder at videregive nogle af sine gamle cykler, men jeg vil sige, bare vær forsigtig og forsigtig med dig selv Rammer, hvis der er skader, buler, revner eller korrosion, som du sandsynligvis ikke vil ride på sådan et problem cykel da men på den anden side, hvis rammen er ok, mener jeg, at komponenterne bare er lidt slidte og måske? prøv at udskifte og tjekke, at du rent faktisk får et absolut tilbud, og jeg kender mange venner, der har taget brugte motorcykler og forvandlet dem til top-end racermaskiner som jeg nævnte tidligere, du kan bare bytte ind og ud og opgradere din komponenter Nu let, hvis du kunne lide dagens artikel, tryk tommelfingrene op, hvis du vil se mere af GT, og du skal klikke på kloden og abonnere, hvis du vil lære lidt mere om, hvad en triatlon er. Cykel så alt gør God forklaring på dette her, hvis du vil se Fraser's cykel passe, har du set det ved blot at klikke på et ja

Er en triatloncykel det værd?

Triathlon cyklerer næsten værdiløse uden fortriatlonog tidsforsøg. De er ikke så sikre, så behagelige eller så lette at håndtere som en vejcykel. Og hvis du nogensinde vilcykelmed en gruppe cyklister vil de sandsynligvis undgå dig, hvis alt hvad du har er en tricykel.

Hvor meget koster en god triatloncykel?

Alligevel er det ret nemt at bruge $ 1.500 til $ 2.000 på en kvalitetsstartertriatlon cykelog ender med en megetgodtride. Her er et par ting at kigge efter på dit startniveautri cykelsammen med et par anbefalinger.5. 2021.

Er Raleigh bedre end Schwinn?

Hvis du foretrækker et større cockpit og en mere afslappet ramme, skal du kigge efterSchwinn. Hvis du foretrækker strammere rammevinkler og knaster, skal du vælgeRaleigh. DetRaleighramme er en god balance mellem vægt, lydhørhed og holdbarhed. DetSchwinnelektroforged ramme er virkelig bombesikker, men også tungereenddens behov skal være.13. 2017.

Er Trek bedre end Raleigh?

Jeg foretrækkerTrekaf de to.Raleighhar skivebremser, hvilket virker som en god ting, men diske på en billig cykel er normalt mere problemerendde er værd. DetTrekhar enbedregaffel (selvom ingen af ​​gaflerne er lavet til hård off-road ridning). DetTrekharbedrekomponenter.

Hvorfor er triatloncykler så dyre?

Men hvorfortriatlon cyklersynes meredyrtskyldes, at der ikke er noget levedygtigt low-end marked fortriatlon cykler. Sagen er, der er ingensådanting som en afslappettriatletrytter. Hvis de er afslappede, bruger de en landevejscykel. Vejcyklerer mere alsidige og behagelige.

Hvorfor bruger triatleter TT-cykler?

Time trial cyklerogtriatlon cyklerer designet til at være så aerodynamisk som muligt i et forsøg på at minimere træk og gøre dig så hurtig som muligt. Ofte kaldet sandhedsløbet, betragtes tidsforsøg af mange for at være puristiskecykelracing.

Hvorfor er triatloncykler så billige?

Vejcyklerer mere alsidige og behagelige.Tri-cyklerer lavet til et enestående formål at gå hurtigt på relativt flade, lige liniekurser (få sving)., derernej (eller amegetbegrænset)lav-end marked itriatlon cykler.

Er Schwinn bedre end Trek?

Selvom begge har nogle cykelophængsmekanismer, dem tilSchwinner mere pålidelige og lydhøreenddetTrekcykler. De er mange og er strategisk placeret ved trykpunkterne. Det betyder, at det generelt er mere sandsynligt, at du nyder din tur på enSchwinnhellereendtilTrekcykel.

Hvad har du brug for at vide om Raleigh-cykler?

Kør overalt på en Redux iE. Skær gennem byen med tillid. Nyd turen. Raleigh-cykler er designet omkring en simpel idé: gør dem virkelig, virkelig sjove. En idé, der inspirerede vores allerførste cykler i 1887 og fortsætter med at inspirere, hvordan vi gør tingene i dag. Når alt kommer til alt, sjov gør folk glade.

Hvornår kom den første Raleigh-cykel ud?

Raleigh-cykler er designet omkring en simpel idé: gør dem virkelig, virkelig sjove. En idé, der inspirerede vores allerførste cykler i 1887 og fortsætter med at inspirere, hvordan vi gør tingene i dag. Når alt kommer til alt, sjov gør folk glade. Og det er noget, vi stolt står bag.

Hvor lang tid varer en Raleigh TriStar 3 hastighed?

Dækket i mindst 5 år! Tjek detaljerne for at se, om din cykel kvalificerer længere. Med fremragende stabilitet er Raleigh Tristar 3-speed klar til dit næste eventyr.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.