Vigtigste > De Bedste Svar > Red bull rampage fald - finde løsninger

Red bull rampage fald - finde løsninger

Er der nogen, der døde i Redbull Rampage?

Jordie Lunn fra Canada konkurrerer under finalen påRed Bull Rampage, en konkurrence med kun invitationer og den afgørende gratis-mountainbike-begivenhed i verden den 26. oktober 2018 i Virgin, Utah. LunndødeOnsdag i et styrt i Cabo San Lucas, Mexico.

Bag en GoPro-linse, klemt i to dimensioner, ser den hvide linje ud - brugbar. Men tjek det langt væk, og - ja, jeg er generøs, når jeg siger, at det ser sketchy ud - jeg har gennemsøgt opslagstavler og kommentartråde overalt for at se, hvad du vil vide om den hvide linje, så godt der er et spørgsmål, der fortsætter med at komme op. Har nogen ødelagt dette før? Svaret er ja, og vi kommer til det, da vi ikke er bekendt med denne vanvittige funktion, lad os starte med en lille opfriskning.

The White Line er i Sedona, Arizona, og nej, det er ikke en markeret sti for folk at ride. Sådan lyder det - en linje. Sedona er kendt for sine udsatte sandstenformationer, og mange af stierne der krydser klippesektioner af klipperne.

Hvis du har kørt et sted i ørkenen, har du sandsynligvis oplevet det i en eller anden form. Men den hvide linje er anderledes, fordi den er et absolut skuespil. Det ser latterligt ud fra den rigtige vinkel, hvorfor det er en god YouTube-artikel.Der er en god chance for, at du har set nogle eller alle disse artikler. Nogle er ekspertskudt og har dygtige chauffører, der krydser linjen uden tøven sidste år på en meget blæsende dag. Det var en af ​​de mest skræmmende artikler, jeg nogensinde har set.

ben og abs træning

Men selv Phils rystende oplevelse gav mig et tilfælde af GoPro-effekten. Når det er sagt, i det virkelige liv ville det ikke være så slemt dårligt. Eric Porter fik mig til den hvide linje, og ting startede ikke godt.

Mine dæk var temmelig beskidte, og jeg vidste ikke, hvor meget dygtighed og fokus det faktisk ville tage sektion uden for efteråret for at blive krydset, idet jeg valgte dit dæktryk. Der er også folder i klippen, der multiplicerer skitsefaktoren. Fall mod klippen, og du kan holde fast.Falde af klippen og opleve et voldsomt fald i kløften. Jeg har aldrig været bange for højder, men bortset fra at stå på kanten af ​​en bygning var dette lidt mere spændende. Og den sketchy off-camber sektion er bare en forretter.

Sandhedens virkelige øjeblik kommer, når du ender med denne ene 180 graders drejning, jeg er den mest erfarne, jeg nogensinde har været på en cykel, så jeg er meget opmærksom på, at ting kan og kan gå galt. Kog over den stenrulle og dø. Gå OTB, og du vil sandsynligvis dø.

Mister trækkraft og har stor chance for at dø et publikum af turister i lyserøde jeeps, hvis guider stoppede for at give dem det sjældne syn på mennesker, der faktisk var heroppe. I betragtning af sceneskræk og en skræmmende klippe besluttede jeg, at det ville være bedre bare at se Eric og få live endnu en kørsel. Du spekulerer måske på, hvad der sker, hvis du vælter denne manøvre? Simon er mountainbiketræner og Sedona OG.Ifølge ham er ingen døde af den hvide linje endnu, men nogle få er tæt på. Fra et par vinkler kan du se en anden pukkel, hvor du, som Simon sagde det, kan begå en løvfrø, hvis du begynder at falde, men ja, efter det er det en klippe og dør, alle dør, jeg vil gerne sige, at det at forlade dette manøvre var et tegn på vækst og modenhed fra min side. En ny klogere Seth, komplet med god dømmekraft.

Men efter at have set Eric gøre det

Efter kørslen til den nederste hylde er det ret nemt at komme tilbage, da det for det meste er fladt. I anden runde tog han Erics råd og fokuserede mere på mikrohylderne i sandstenen. Denne gang blev vi begge ryddet op, og det virkede meget mindre skræmmende for mig.

Men hvis du tænker på den hvide linje som en slags bucket-liste, som du absolut skal gøre, kan jeg give dig mere end en grund til at sidde ude. Først og fremmest vil jeg ikke blive imponeret over de lokale. Jeg kastede næsten op med at tale med Simon om White Line Plus, som er yderligere 20 meter højere og meget sværere at rengøre.

Der er også masser af linjer i ørkenen, der er meget hårdere og farligere, og hvid linje er heller ikke så let som du tror. Jeg troede, det ville bare blive brystpustende konkurrence, men det er faktisk vanskeligt. For at gøre tingene værre har du et publikum.

Så hvis du bliver overvåget af 30 eller 40 mennesker, der står på kanten af ​​en klippe, kan du være lidt nervøs, du kan sidde ud af den hvide linje. Overvej også omkostningerne ved afbrydelsen. Selvom du overlever, sender de dig en stor regning for den helikopterredning, som du sandsynligvis har brug for.

Når alt kommer til alt ser det ikke for skræmmende ud på din GoPro, ikke engang sammenlignet med det virkelige liv, det ser bare fantastisk ud på afstand, den hvide linje er ingen grund til at rejse til Sedona med mig i dag og se dig næste gang.

Bliver der en Red Bull Rampage i 2020?

I dag,rød tyrofficielt annoncerede annulleringen af2020 Red Bull Rampage, verdens førende freeridekonkurrence på grund af løbende udfordring fra Covid-19. Nu, vi 'llforventer ivrigt detaljer om 2021-udgaven, når Virgin, Utahviljeforhåbentlig igen blive centrum for mountainbikeuniverset.

senior cykelryttere

Mit publikum er Red Bull Hardline, et af de knapeste downhill løb i verden. Dette kursus har alt fra store spring til knudrede sektioner. Jeg skal finde ud af, hvor store disse ting er, og hvor hurtigt du faktisk skal ramme disse kæmpe spring, så slut dig til min Red Bull-hardline i tal. (Hard rockmusik) (upbeate klavermusik) - Hellig, hellig makrel! Den ting, jeg er målløs, det fyrer dig helt sikkert ud af sorte skoven, nede på den motorvejsstrækning, hvor jeg synes hastigheden er sindssyg, jeg er virkelig forbløffet over, hvor stor den ting er, den er, den er .. .

Ahhh, det er vanvittigt, hvor er min målebånd? Okay, søde plet der, det er stort set hvor fyrene ender. Og jeg kommer snart tilbage med resultaterne. Wow, jeg var næsten løbet tør for bånd. (ler) Når du tænker på, at du skal komme lige ud af pauserne gennem dette knudrede afsnit, 57 fod! Dette er massivt, der er modvind, så du skal gå lidt hurtigere for at udfylde det hul. (glad klavermusik) Nå dette fald er lidt teknisk.

Det er ret stort, men det er et langsomt fald, du ved, det er ikke et fald i høj hastighed, når du går hurtigt, lander du, og hele dit momentum skubbes gennem cyklen og lander, hvor du hopper af en temmelig høj højde som denne og land, og alt går gennem din krop. Spørgsmålet er, hvor stort er dette fald? Så jeg vil tage så meget omkring og kaste dem dernede, lige så omtrent niveau med hvor du tager af, det er 11 fod, give eller tage, 2 fod ovenpå, så 13 fod til den søde plet på denne Dråber. Det er et ret stort fald, slags ikke så langt ude.

Du rejser sandsynligvis omkring 8 meter væk. (Glæde ved klaveret) Højre, ikke så stort som det trin ned i det enorme trin fra toppen, vi lige så på, men alt er ret stort på dette kursus, intet er meget lille her. Så jeg vil prøve at sætte det i perspektiv.

kona mahuna anmeldelse

Dette er et stort skridt d ind i en kæmpe berm, ned et kæmpe trin ned i berm, jeg vil ringe til Steve, han vil hjælpe mig, han holder den ende af båndet. Okay, Steve, en af ​​marskalerne i dette segment. Jeg går derned og henter numrene. (Tape knirker) Jeg antager, at der er en sød plet. 45 fod! (Klaverets glæde) Højre, der er et par ikoniske forhindringer i løbet af det kæmpe trin op, og jeg er meget begejstret for at se, hvor hurtigt og du undrer dig sandsynligvis over, hvor hurtigt du virkelig skal gå for at gøre det spring, ja, jeg har en af ​​de små maskiner her, der viser, hvor hurtig du er, jeg får en grov hastighedsguide om, hvor hurtigt du faktisk skal gå for at ramme det.

Og derefter får jeg dig nogle tal, sætter den ting i perspektiv, hvor stort, hvor længe? hvor højt kommer du faktisk på denne forhindring. Wow, 40, det er gennemsnitligt. Jeg mener at gøre det 40, 41, det er ret godt.

Der var et stort spring over 41, så primitivt - lad os gøre det. (Crowd jubler) Ohh, lad os gå! Se på det, tilbage, 40. Det er farten til at tage det spring.

Det er hurtigt, især på en mountainbike, så jeg tilsluttede det rigtigt, satte målebåndet ind, og jeg skal måle hele længden af ​​dette spring, fordi det er enormt. Så lad os gå. (Tape knirker) 45 fod.

Men denne kicker, der starter, er 11 meter fra jorden. Du gik op, sandsynligvis 8 fod, ja så har du denne enorme pude i sagen heroppe. Da du har en 6 fods taske, 7 fods taske, inden du kommer til sweet spot, er der mange fejl - masser af plads til fejl, hvis du ikke har hastigheden, når du kommer til 38 mph du kan bruge denne sagsblok. (glad musik) Dette er strandpromenaden til det, jeg gerne vil kalde Hollywood-funktionen i Red Bull Hardline.

Det er det gigantiske hul i vejen, men jeg er ret nervøs for at komme til slutningen. Se på det! Du går i fuld fart, og så har du berm dernede for at fange dig. Jeg har svage knæ tin heroppe, det er massivt.

Men jeg prøver at måle det så godt jeg kan. Så hvad jeg skal gøre er at lægge dette på sidelinjen. Okay, jeg vil bare tilslutte dette deroppe og bogstaveligt talt se det, Sayonara! (hysterisk latter) Sayonara fyr! Okay rigtigt, så lige på det niveau her er 20 fod Tilføj yderligere 6 fod, så det er 26 fod fra toppen til gadeplan.

Men så ser banen fra føreren, der rejser gennem luften (tape squeak), ud som om de alle lander ca. 3 fod lavere. Jeg gætter på, hvor de alle ender? det søde sted, der. Ca. 55 meter fra toppen derfra, til her, wow! (optimistisk klavermusik) Dette er den sidste hindring på dette kursus, og det er et massivt langt og vanskeligt spring.

Du kommer ud af den græsklædte sving lidt ud af camber, men du er nødt til at holde den hastighed for fuldt ud at forhandle hele springet. Det er hurtigt, så fra søde pletter til søde pletter, jeg måler det og giver dig et glimt af, hvor stor ting er, så få målebåndet ud herfra. (Bånd knirker) Jeg antager, at den søde plet er der, men et spring.

Okay. 50 fod - 52 fod, jeg antager, at du ikke vil ende øverst, så omkring 52 fod væk. Wow! Så fortsæt, Red Bull Hardline kursus med et par numre kastet ind Jeg håber, jeg har givet dig lidt mere indsigt i, hvor store disse ting er, og hvor hurtigt du skal gå for at ramme disse forhindringer derude på dette spor.

Men hvis du vil se en anden artikel, skal du klikke her for sidste års vindercykel, Burnacha, og hvis du vil se en anden fantastisk artikel, skal du klikke her for at Mr. Martyn Ashton makulerer Whistler, det er en sindssyg Video Du abonnerer og modtager en artikel som denne hver dag i ugen. Og glem ikke, hvis du elsker denne artikel, skal du give den tommelfingre som den.

Hvem vandt Red Bull Rampage 2018?

Brett Rheeder

Vi forlod Green River natten før volden. Vi kørte til en lille by ved navn Beaver og blev der for natten. Den næste morgen kørte vi til Virgin for at se Rampage.

Vi var alle meget glade for at se dette personligt. Bare gå ikke ned, okay. Jeg falder ikke! Undlad at falde ned, når du træder på bremserne, som om du ikke rammer dem hårdt.

Ok min hat flyver af, fyr, gå på egen risiko, fyre, skal jeg gå af? Jeg går af. Det handler faktisk om en 45 minutters gåtur for endelig at komme til lokalet. De fleste mennesker har lige hentet deres cykler.

Jeg havde ikke den luksus, fordi min cykel blev adskilt, og alt var i bagagerummet, så jeg var bare nødt til at gå. Det var sådan en sej oplevelse at se denne begivenhed personligt, følelsen af ​​størrelsen, stemningen og alt lige gjorde det en rigtig cool oplevelse. Så efter begivenheden gik vi på udkig efter det oprindelige Rampage-sted. Det viste sig, at alle andre havde den samme idé, fordi der var masser af andre mennesker på det oprindelige voldsomme sted, der bare havde det sjovt med alle mulige stunts og sjove linjer, og vi var så glade for at finde dem også at have.

cykelpumpe

Vi vidste ikke engang, hvor fantastisk dette sted var, og vi fik masser af fantastiske optagelser, men dette vil få en fuldstændig artikel, så hold dig opdateret Tak for at se Hvis du kunne lide det, skal du give et like og abonnere, hvis du vil se mere, sørg for at tjekke min Patreon-side

Hvor sker Red Bull Rampage?

Brett Rheeder, dette årsvinder, begyndte sit løb med en modsat 360, før et udfordrende dobbelt fald i en kæmpe backflip, som sendte fans vildt, da de klamrede sig til siden af ​​mesaen. Den canadiske forseglede sin sejr med en regelmæssig 360, en backflip og en en-fods dåse og scorede 89,66 i alt.

Hvad sker der fyre! ny artikel fra utah! i dag er hviledag ved red bull rampage, hvilket betyder, at fyrene ikke kan arbejde på deres linjer og har tid til at slappe af, og de kan køre på deres cykler, så vi mødes med nogle af rytterne som emil johansson, brett rhedder reed boggsits virkelig blæsende Vi starter på et enkelt spor, så de kan varme op på deres rampage-cykler, og når vinden bliver bedre, går vi freeriding, det er det! Amok træner med drengene! Jeg ønsker alle held og lykke til arrangementet! I sidste ende kørte Ian lastbilen over Nics-cyklen, rammen bøjede sig og gik derefter tilbage til form. Pedaler blev brudt og nogle andre ting, men vi finder ud af, at jeg ikke rigtig filmede, hvordan han også red det, vil se, hvad vi ellers kan gøre her i utah. Se på ridegang-shop.com, vi ses i næste artikel! Glem ikke at kunne lide og abonnere!

Hvor mange Red Bull-sponsorer er døde?

Mindst syvfolk er dødei løbet af det sidste årti, mens han udførte stunts tilrød tyr. Den yngste af disse var Toriano Wilson, 14 år.

Er Red Bull Rampage i 2021?

Red Bull Rampagevender tilbage2021og fejrer 20-års jubilæum. Efter en næsten to-årig pause vil den førende big-mountain freeride-begivenhed sejre tilbage til Utah-ørkenen den 15. oktober.

Har du brug for billetter til Red Bull Rampage?

Undskyld menDet gør viIkke havebilletter. Det ser ud til, at flere sælges den 10. september ogdukan muligvis komme på listen på dette link. TILBAGE TIL 10. UDGAVE ER VERDENS PREMIERE FREERIDE BERGBIKE-BEGIVENHED,RØD BULL RAMPAGE.

Hvilken dag er Red Bull Rampage?

RØD BULL RAMPAGE- Industri - 25/10/2021 - Oplysninger om begivenheder.

fuji transonic 2.8 anmeldelse

Hvor er Red Bull Rampage 2021?

Red Bull Rampagevender tilbage2021og fejrer 20-års jubilæum. Efter en næsten to-årig pause vil den førende big-mountain freeride-begivenhed sejre tilbage til Utah-ørkenen den 15. oktober.06.29.2021

Hvordan fungerer Red Bull Rampage?

På finaledagen får ryttere to løb til at køre deres linjer ned til bunden af ​​bjerget. De bedømmes på disse linjer af et dommerpanel og får en score i slutningen af ​​det. Atleten med den højeste score løber vinder begivenheden.24.10.2020

Hvor finder Red Bull Rampage sted?

Red Bull Rampage. Red Bull Rampage er en freeride mountainbike-konkurrence, der kun er invitation, afholdt i nærheden af ​​Zion National Park i Virgin, Utah, USA, lige nord for Gooseberry Mesa. Siden 2001 til 2004 blev det holdt uden for Kolob Terrace Road, på den vestlige grænse for Zion National Park.

Hvornår er Red Bull Rampage 2019 i Utah?

Fre, 25. oktober · 16:00 UTC. Datoen er sat til 2019-udgaven af ​​det største show i freeride mountainbiking: Red Bull Rampage vender tilbage til Utah-jorden den 25. oktober.

Hvem er wildcards til Red Bull Rampage 2019?

Red Bull Rampage er mountainbiking's sandeste test af dygtighed og mental sejhed. Arrangementet har udviklet sig over 18 år til at blive freeride mountainbiking's mest eftertragtede titel. Atherton og Semenuk blandt jokertegn annonceret for rød

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.