Vigtigste > De Bedste Svar > Red hook kritik cykelopsætning - hvordan løser du det?

Red hook kritik cykelopsætning - hvordan løser du det?

Hvordan kvalificerer du dig til Red Hook Crit?

2018Red Hook Criteriumhar et moderniseret format

For første gang får hver registreret atlet to chancer for atkvalificeretil finalen. Atleter, der ender i top 20 i deres varme, går direkte videre til finalen. Atleter, der placerer sig uden for top 20, går videre til en ACR.
16. 2017.(Dramatisk musik) - Vi er på Red Hook Crit i Milano, og stemningen bygger op til begivenhedens finale. Men du spekulerer sikkert på, hvordan jeg kom her, så det er det. (kølet musik) - Jeg er forstenet. (Chill-musik) - Vi får ham en øl i mål, fordi han fortjener det. (Glad musik) - Mens nogle af jer måske er fortrolige med den røde kroge, vil andre ikke gøre det.

Så inden vi går videre, her er fem hurtige fakta, der får dig til at komme hurtigt. - For det første er Red Hook Criterium et løb med fast gear, der løber omkring en kortslutning i byens centrum, cirka en kilometer lang. Det finder sted i Brooklyn, Barcelona, ​​London og her i Milano.

To ryttere skal konkurrere på en fast gearcykel uden bremser. Det betyder, at de skal kæle hele tiden. Ingen bremser, det er vanvittigt.Tre, handelshold pedaler mod amatører og. Der er også løb for mænd og kvinder, og der er også indledende, at du skal afslutte højt nok til at kvalificere dig til finalen som i 2008 og blev skabt af David Trimble. Det startede i Brooklyn, New York, og det kombinerede racing og fast gear messenger-kultur, og det udvidede og spredte sig virkelig over hele verden.

Fakta 5, disse løb er kendt for deres høje hastighed, spænding, drama og cykelhåndtering af rytterne. Men jeg er nervøs, fordi disse er berygtede for store fald. Av.

Vent, hvem er det? - Okay kammerat? - Er det du Ollie? - Ja. - Hvad laver jeg her? - Jeg kørte lige hele vejen fra Look Factory i Tunesien. (humrer) Jeg troede, du havde brug for en cykel. - Åhhh, kører jeg her? - Jeg fik dig enSe 875 Madison - Noooo. - Ja. Det er fantastisk - det er også let - ja det er en rigtig alsidig aerosporecykel, og det er alt kulstof og omhyggeligt håndlavet i Look's Factory, så ikke knus det fyr, forband det ikke. (humrer) - Jeg kom til at støtte dig i dag kammerat - mand, jeg sætter pris på det.

Jeg har brug for det, jeg har brug for det Ja, jeg er nervøs - det vil være fint. Men vi skal d til at registrere med Velodrome først - ja - det skal du nok prøve - ja, jeg skal nok nævne, men nu er det nok for sent, jeg har ikke kørt på en banecykel endnu, ja, et godt par år . (griner) - Lad os gå - Åh Gud. (spændende musik) - Mens Red Hook-scenen er relativt ny, har Look en meget lang og betydelig historie inden for racerløb.

Faktisk var den legendariske R96 R efter sigende den mest populære cykel ved OL i Rio. Forhåbentlig vil jeg ikke svigte hende. Selvom de ikke kun låner mig cyklen, men også mig, havde ingen ordspil til hensigt at være med i deres racerhold med fast gear for at vise mig, hvordan jeg gør det.

for meget græskar krydderiDet er gjort. Så for at køre på Red Hook skal du have en sporcykel eller en fast hjulcykel. Den store forskel er, at der heller ikke er bremser, heller ikke frihjul, så når den sjældne cykel kører, bevæger krankene sig også, så det betyder at kæle rundt om hjørnerne, hvilket betyder at du har en kortere krumtap og et højere bundbeslag skal sørge for du rammer ikke pedalerne g musik) - Med en baggrund i crits og til en vis grad også racing, besluttede San-Dan, at jeg var den ideelle kandidat til at gå efter Kom til Milano og test mine færdigheder.

Hvis jeg er ærlig, ved jeg ikke rigtig, hvad jeg går ind på. Men nu er jeg her, jeg begynder at forstå, hvorfor de udgjorde en undskyldning for selv at være for travle. Så jeg kom her til Milano.

Jeg har lige tilmeldt mig. Nummer 303 løgn; temmelig nervøs. På ruten mødte jeg Look-folkene, der hjalp mig med at samle cyklen og sortere cyklerne.

Nu skal jeg tage en hurtig omgang af velodromen for at se, hvordan benene er. Woo! (fed musik) (livlig musik) - Mens James tilmelder sig og får sit nummer, forklarer jeg Red Hook Racing-formatet. Så hver chauffør, inklusive James, konkurrerer først i en varme.

Hvis du kommer i top 20 af din heat, kvalificerer du dig til det sidste løb; men hvis du ikke kommer ind i top 20, har du stadig en chance for at kvalificere dig til det sidste løb ved at klikke på Deltag i et af ACR-løbene. ACR står for: Another Chance Race. Hvis du er i top 5 af et af ACR-løbene, kommer du også til finalen.

Nå, du ønsker ikke ideelt at skrabe ind i finalen, for hvor du kommer i heats har faktisk en direkte indflydelse på, hvor langt du kommer på nettet til det sidste løb, og du vil være tættere på starten, hvis det er muligt. Hvis James ikke kvalificerer sig nu, er det ikke verdens ende; han vil give det sin bedste chance, og det betyder også, at han kan starte efterpartiet tidligere, som jeg hørte her på Red Hook er helt uden for hitlisterne. Jeg tror, ​​at Dan Lloyd måske endda dukker op for den del. - Milan-banen er en af ​​de hurtigste i Red Hook-serien.

Men med ni hjørner, som alle er klemt ind i den 1,2 kilometer lange rute, er det stadig ikke så let. Starten, og det kræver en stor indsats for at komme ind og på udstyret i en hurtig højre drejning efterfulgt af en venstresving, der fejer rundt om rundkørslen.

En gang gennem denne bøjning er den ude af sadlen, før den går tilbage i den næste hurtige venstre bøjning. Når det er sikkert igennem, er der fuld gas til sidegaden. Dette er et stort gear og vil gøre dig en tjeneste, da det er den hurtigste strækning af ruten med hastigheder på omkring 50 kilometer i timen.

Det er så et tungt brud i en 90 graders højre drejning og derefter lige ind i endnu en stram venstresving. Første skridt tilbage på pedalerne, bryd ind i en fejning og drej til venstre. Så er det fuld gas; krumtap en linje i en superhurtig chikang foran den sidste glatte, stramme venstrehåndede og derefter til mål. (dramatisk musik) - Nå, jeg så lige det første heat og tænkte, at jeg skulle blive lidt mere afslappet, men tværtimod.

Det er virkelig skræmmende. Ingen pauser, det begyndte at regne, det blev fedtet, og til sidst så jeg omkring otte mennesker med fald og blod på benene. Skal jeg gøre det? (Livlig musik) Så start for at varme op og derefter til starten.

Mursten. Så her sørger han for, at cyklen er sikker, mine knopper er tændt, og så får jeg et rødt klistermærke, rødt for fare. (livlig musik) Så nu er det tid til en hurtig opvarmning, det er kun 10 korte omgange på 20 minutter, så fuld gas fra starten, og så er det tid til at holde fast og håbe på det bedste. (livlig musik) - James 'løb begynder om cirka fem minutter, så jeg vil bare se ham.

Jeg er virkelig nervøs for ham, det regner meget, og banen er virkelig fedtet, og dette er førstehjælpsstationen, ja en af ​​dem, og der er mange årsagssituationer, der går efter hvert eneste løb, stort set alle Runde for at deltage. Det er virkelig sketchy derude. Jeg går til startlinjen, så jeg kan heppe på ham. (stille musik) - Jeg er nervøs, jeg er virkelig nervøs - 10/15 Gå! - Gå Hank! Smadre det Hank! (Dramatisk musik) Hanks varme er også fuld af hitters, så han har ikke kun Justin Williams og Alec-klodser Fra Rocket Espresso Specialized Team, han fik også, gør det rigtigt, Miguel Indurain Junior, Miguel Indurains søn er i Hanks varme. (dramatisk musik) (rolig musik) - Ahhhh! Det var en ret hård gruppe og derefter et stort fald i frontgruppen.

diætabonnement

To chauffører nede, dækkede gaden, og jeg havde bare ingen destination, ingen destination, så. Lidt ømt på den gamle arm, men jeg tror, ​​det er ikke en rød krog, hvis du ikke går ned. Forhåbentlig er det sådan, og jeg kunne være fri i finalen.

Med krydsede fingre. - Hvordan var det? - Kvalificerer jeg mig? - Jeg er ret sikker på, at du gjorde det. Ja, du har muligvis været ottende. (optimistisk musik) - Nå, løb med faste gear.

Du kan ikke hjælpe faldet, hvis de kollapser foran dig, har du ingen bremser til at stoppe dig selv, så jeg antager, at det hele handler om at rulle og falde på den bedst mulige måde. hvis det er en ting, jeg styrtede ned, ramte jeg lidt, men jeg slap relativt godt med det, jeg blev lidt skåret der; Jeg ser ud til, at jeg er blevet spist af en haj, men jeg har fået min stribe gennem fortjente Red Hook-løb. Ja, lad os få det i aften Kom nu! (livlig musik) Et andet rigtig sejt træk ved Red Hook er dets gittersystem på gitteret - mit forhjul vil rulle op her om to timer.

Jeg er stadig langt fra starten, men baghjulet er langt tilbage. (Livlig musik) Det bliver mørkt. Nerverne begynder, men atmosfæren er elektrisk.

Så jeg håber, dette vil sende mig gummisiden ned, antager jeg. (Tilskuere møder barrierer) (Announcer råber på et fremmed sprog) - Kom nu! (Announcer råber på et fremmed sprog) (Live musik) - 2 8 runder tilbage. Jeg håber bare, at Hank kan holde gummisiden nede.

Gå ikke ned i hank, fald ikke. (Livlig musik) Nå, vi er fem omgange i løbet nu, og jeg synes, startpositionen er virkelig vejledende; det gjorde en væsentlig forskel i dette løb. Hank kører godt, men er udmattet hver omgang og kæmper for at gøre op på sin oprindelige startposition.

Han ligger i øjeblikket på omkring 38. plads. Forhåbentlig bliver de andre ryttere trættende, og Hank kan begynde at klatre. (levende musik) - Kom nu, Hank! Kom hank! Hank kom lige igennem her, og han mistede et hjul, men han prøvede meget hårdt, som du kan se, forsøgte han at jage dig tilbage på forhjulet.

Måske et hul på ca. 10 meter. Herregud, han arbejdede hårdt. (dramatisk musik) - Syv runder at gå, og desværre var der en splittelse i pakken, og Hank tog fejl i det, han prøvede virkelig hårdt på at jage det og fik ikke meget hjælp, og han var bare ikke i stand til at udfylde kløft Han er i en flok nu, 20 sekunder bag den øverste flok, der er omkring 30 ryttere, han ser godt ud, han formår at forblive oprejst, hvad det vigtigste er at rulle ham i sin gruppe, og han var sådan langt.

Vi finder ham, vi får ham en øl i mål, fordi han fortjente det fortjent. Nu sker det! Buddy, lad os gå - Ahhh. - Du har tjent denne ven.

Det var utroligt. Hvordan har du det? - Ahh, det smager så godt. Ja fint, jeg mener, dette er en af ​​de mest utrolige atmosfærer, jeg nogensinde har kørt, der kan konkurrere med Tour de Yorkshire, Tour of Britain, ja.

Det var bare fantastisk. - Atmosfæren er fantastisk. Jeg elskede det også som tilskuer.

Du ser ud som om du havde et rigtig hårdt løb, men det så ud som om der var et brud, og du gik glip af det, og du forsøgte at løbe efter dig, og alle var så på dig - Ja, jeg mener, de mennesker, der var foran, efterlod mange huller, og de lige efterladt mig så meget arbejde, så jeg kørte lidt for langt tilbage til at komme på tværs, jeg skulle virkelig have været der. Så næste år skal jeg øve lidt, i stedet for kun to ture er jeg måske god til dette - ærefrygt, kompis, fair play. - Jeg nød det.

Tag mig tilbage San-Dan, tag mig tilbage næste år. (griner) - Jeg kunne prøve - jeg vedder på, at du skulle. Bare kom ikke ned. (griner) - Buddy, jeg, 'Jeg har ingen idé om, hvordan det var at køre, men som tilskuer var det fantastisk, det var helt fantastisk.

Aldrig set et løb som dette før - kammerat, glad for at du nød det, fordi jeg nød det meget. Det var en absolut slagtning, men jeg elskede det. Og hvis du også gjorde det, bedes du give denne artikel et tommelfinger.

Nu har du set min udfordring, hvorfor går du ikke og tjekker Ollie's udfordring fra Everesting. Jeg kunne ikke. Så se dette hernede - Han kunne gøre det - Nej, det kunne jeg ikke.

Kommer Red Hook Crit tilbage?

Hvordan vinder du et kritisk løb?

2019Red Hook CritEr blevet annulleret. På grund af omkostninger er den populære race med fast gear ikke vært for nogen begivenheder i år. I stedet for vores indsatsvil værefokuseret på at øge støtten og udvikle planer for fortsættelse af programmetRed Hook CriteriumChampionship Series i årene tilkomme.

Regeringen godkender planer for, at nogle stater skal bruge eftertragtede nødhjælpsfonde til at betale for kontroversielle uddannelsesprogrammer om race og retfærdighed Here to Talk About er tidligere uddannelsessekretær Bill Bennett Han er en Fox News-bidragyder, men mens vi har dig, kunne vi starte med noget at Tracy interviewede den tidligere diseagent Derek Maltz og han talte om mængden af ​​meth fundet, hvordan de fandt. Jeg mener, jeg ved det ikke engang, men de beløb, der findes, er svimlende givet din erfaring og baggrund. Jeg troede, vi fik din mening om dette, ja, jeg var den første? drugsar uh og sointerest jeg var meget interesseret i at lytte til uh mister maltz tale med spor, i slutningen spurgte han ham hvad han kunne gøre, han gjorde det helt rigtigt og forklarede kartellerne, uh, udenlandske terrororganisationer, nøjagtigt som vi gjorde med alqaedathis , fentanyl forgiftede vores børn, der dræbte vores børn, de erklærer dem, så skal du ikke vente på, at de kommer til USA for at håndtere det. Du kan håndtere dem der guvernørens bud, der netop blev nævnt, skrev præsident Biden for at foreslå, at andre skulle spørg også, stigningen er enorm, og den vil få konsekvenser for vores børns liv.

Vi skal dø, mange børn vil dø, fordi du ved? Hvorfor, sir, for ikke at gøre dette for at erklære dig en terroristorganisation, forstod jeg aldrig, at jeg ikke ved, hvorfor du ikke gjorde det. Måske drøftelserne med Mexico, men jeg tror, ​​at Mexico ville vise sig meget glad for, at du måske ikke sagde det, men jeg tror, ​​du ville være meget glad for at høre denne korrekte beregning. Jeg vil gerne vende tilbage til kritisk raceteori, hvis jeg kan.

Jeg talte med en underviser i denne uge, der sagde, at du ved, at lærerforeningerne i hemmelighed holder vores børn i gidsel, ikke ville lade dem komme tilbage i skole, og hun vandt, og han siger, at du nu ved, at de er kritiske over for omformulering af raceteori og kalder det ærligt historie de ikke kom med, øh, du ved, det var interessant, mens de eftertragtede forældre kiggede over deres børns skuldre og sagde, vent, hvad sker der, hvad sker der, lær dem, hvad det handler om, hvorfor laver vi ikke matematik, du ved hvorfor gør vi, hvad vi skal gøre, hvad der er? disse ting, og nu kommer det ud, og vi så det i Loudoun County på de enorme skolebestyrelsesmøder, hvor folk protesterer, forældre siger, at vi ikke vil have dette i vores børneskoler, lærerforeninger har nu sagt, at vi i sidste ende vil støtte dette i skolerne tror forældre vil vinde politik i dette meget interessant, næ og agter siger nu godt, dette republikansk-sponsorerede forældre er slet ikke republikansk sponsoreret, der er forældre, dette er basen og forresten, jeg tror halvdelen af ​​den liberale demokrater vil ikke, at deres børn er opvokset i disse ting. Dette er en kamp, ​​der bliver hård, men jeg tror, ​​at forældrene i sidste ende vil være, hvordan de skal vinde den føderale regerings ernæring norolein, der bestiller læseplanen i de statslige skoler, er, hvad de gør i Sovjetunionen Rusland Kina dette er ikke hvad vi gør her, lyt til fr At nå Eude er en msnbchost og hvad hun synes om det rigtigt åh ked hun siger en påmindelse om at tidligere versioner af denne falske crt forældre også u se deres børn som foder og falske skrig fra kommunismen for at holde deres ultrakonservative hvide At håndhæve en suprematistisk vision om Amerika ville være fantastisk, men crt er ikke ærlig historie crt er baseret på en forudsætning, at Amerika begyndte i 1619. Det er ikke sandt, det startede i 1776. Uh, så fra begyndelsen, uh, den idé er falsk ærlig historie ja, men forældrene siger også, lad os undervise i matematik, mens alt dette fortsætter. Jeg fortæller dig, at kineserne ikke underviser i kritisk raceteori og taler om d uighurssyou underviser matematik, og du er nummer et i verden, vi er 26. i verdenen, det er ikke kun den skade, der gør, men hvad det gør, forsømmelse af andre emner, andre vigtige spørgsmål, bill bennett er altid rart at se have en dejlig weekend tak for hjemmet tak regning tak hej alle sammen, jeg er mbrian kilmeade, jeg vil have dig til at gøre mig en tjeneste, jeg vil have dig til at klikke for at abonnere på youtube-siden med rævenyheder, det er den eneste måde jeg ved for at sikre dig, at du ikke går glip af nogen god kommentar eller nyheder, bid alle de store interviews th på come on foxyou, du kan h få det på youtube

Hvad gør en god kritcykel?

Her er et par ting at huske på, når du stiller op til din næstekritik:
  1. Gå ikke i panik. De første 20 minutter afracevil være hurtig og rasende med masser af angreb og udbryderforsøg.
  2. Angribende.
  3. Undgå overlappende hjul.
  4. I sving.
  5. Spar din energi.
  6. Læsrace.
  7. Tag et skød ud.
  8. Positionering.

Okay, Pete, jeg har brug for hjælp. Um, jeg kan lave en slags sprint, især mod dækdrivere, men det gør jeg ikke. Mod rigtige underlige.

Det er et helt andet niveau. Så vi gjorde det, da vi gik ud og indspillede, at vi begge sprintede, um, for at få nogle tip om, hvordan jeg og alle andre kunne sprint bedre og få frem, hvad jeg tror, ​​du gjorde 1800 watt, peak power og yeah. Ja.

Og det lyder som om hver gang vi snakker med dig, ved du hvad du skal gøre, det er bare hvordan vi gør det? Korrekt. Nemlig. Så lad os se på din sprint.

Din opsætning er ret god. Du kender de dele, du skal gøre, du kender, cyklus af magt, du ved, at, um, al energi kommer fra dine barer og dine hofter. Det er bare hvordan vi gør det? Uh, jeg tror, ​​at en af ​​de vigtigste, skyldige i din sprint er, at din opsætning er for hurtig.

Det gør du ikke, du lægger ikke nok kræfter på din faktiske opsætning. Så forklar det. Hvordan opretter du en sprint? Så det er lidt, um, ligesom du, um, opfanger en markløftestang.

vægttab morgenmad

Du ved, du går ikke bare op, tag fat i dem, løft dem over din hovedkrop. Du hænger ved dine hofter, du forankrer alt, du griber stangen. Og så er der spændinger over hele din krop, i din, i dine hænder og i dine arme og i brystet og i ryggen i dine hofter.

Og så henter du baren. Ja, jeg vil helt sikkert gå fra at sidde til at sprinte med det samme. Så hvad du siger er at sidde.

Kom op, tag positionen, lås min kerne, lås alt og prøv derefter at snappe det, tag krumtaparmen til højre. Og når du er i den position, så er du klar. Du ved, du kan, du kan bare tænde det op, det er som at tænde et fyrværkeri, du klikker krumtappen af.

Og hvis jeg ikke gør, hvad du ser, har jeg mine hofter. På en eller anden måde, øh, gåsehud. Ja.

Det er som en afkobling mellem dig og din røv. Og um, der er det, med dine hofter forankret på den måde, du kan bare sætte så meget strøm i pedalerne, og du kan trække virkelig hårdt ind i din krop fra styret. Ja.

Så vi har talt om, hvor magtcirklen er foran. Så med dine arme og hvordan det trænger ind i både styr og spændinger i brystet og nakken, men så forlader det mig. Lidt efter mit bryst er det alt for at miste styrke.

Ja. Ja. Og det, som vi indså, er, um, hvis du, du, du gør et godt stykke arbejde med at trække styret fra hinanden, bevæge dine albuer, um, brystet er forlovet.

Um, men du er ikke hængt helt op. I det blik fremad, um, jeg er næsten flad, og du er, du kan slags se brystet, bare se forsiden af ​​din trøje lidt. Og øh, det skubber ikke dine hofter langt nok tilbage til virkelig at dreje og holde kernen beskæftiget med det, øh, lænet frem sprint.

Ret? Meget af det har at gøre med, hvor jeg lægger mine hænder på styret lå. Så du kan se, jeg satte det for lavt. Fordi jeg mere tænker på at trække Pete op, er du mere op, temmelig fremad.

Hvis du trækker dig tilbage, og det synes jeg også, vil det tage dine lats op. Fordi dine lats er pæne, skal de være spændte, og ja det er de fleste af dine omgange, ikke? Det er som hele din ryg. Um, og det vidste vi ikke, før vi så artiklen, men dine hænder er virkelig på de flade stænger, og jeg tror, ​​vi har altid fortalt, at du trækker i din pedal, hvad Det er derfor, du trak, når du kigger op, det ligner min hænderne trækker virkelig på mine hofter.

Det er en anden strategi. Ja. En anden ting er, min rytme er akavet, og jeg synes, det er IDID, det er en rammesprint.

Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der gør dette. Ja. Men du er en meget mere, øh, sinusbølge, som en rytme hvor det nogle gange er.

For mig dette, nogle gange forstår jeg det, og nogle gange ved jeg ikke, hvor vigtigt det er. Ja. Og timing er sandsynligvis den vigtigste ting generelt.

Det er en af ​​de store ting, du er på. Det er bare hvor meget af den kraft, der kommer i dine pedaler og dæk, hvilket får dig til at springe fremad. Sandsynligvis som 4.000 watt, 4.000 watt. Han går bare alt vild, og timingen ser bestemt artiklen, din timing, du holder timingen rigtig nogle gange.

hvordan man popper en wheelie på en cykel

Og du kan virkelig se hvordan. Artiklen gør et godt stykke arbejde med faktisk at springe frem. Og så mister du det lidt på de næste par pedalslag.

Den svære del er, at spændingen fra pedalerne ændres, når du sprinter. Så når spændingen kommer og går, er der et sødt sted, hvor jeg har det godt. Jeg er ikke god til de andre dele.

Hvordan løser du dette? Det er to ting. Uh, vi, vi bemærkede i denne artikel, at sprinten, øh, varigheden af ​​sprinten ændrer det hele, så hvis du sprinter i 10 sekunder, er de første tre sekunder forskellige fra de midterste tre sekunder, hvilket er anderledes fra disse n de sidste tre sekunder. Og holde øje med timingen og.

Ligesom det metronomiske sving på din cykel og sørg for, at alt er forankret, øh, timingen ændres og kraftændringerne, dvs. hvis du er i den perfekte position, og alt er forankret, øh, accelererer du virkelig alt. Og træk med mere styrke i starten og mindre styrke i løbet af sprinten. Ja, men øh, folk kan også være i stand til at øve med, øh, i et mindre gear for at få rytmen i orden.

Og gå gennem dette kontinuum, sprint nøjagtigt, så du virkelig kun bekymrer dig om de første par sekunder. Ret. Som om vi kunne veje dine første tre sekunder helt op, tror du ikke, du kunne flytte det momentum ind i sprinten over tid. Ja, um, lad os gå over det hele igen.

Så hvad jeg skal gøre er at oprette en sprint til højre. Så kom ind, lås det hele ud, find mine lats, min kerne, min ryg. To får min håndposition på et punkt, hvor jeg nu trækker op.

Ja. Hvad er der på dine hofter igen, ikke? Som i dig selv, det er hvad du siger og dig selv. Og nu vil jeg også trække den samme hånd op ved hånden.

Så hvis mit venstre pedalslag går ned, ville min venstre hånd trække godt ind i dig. Lige ind i mig. Undskyld, træk ikke op.

Ja. Og du bliver mere artikuleret, så dit ankerpunkt virkelig kan trække dine hænder ind i disse hofter. Jeg vil være mere aerodynamisk i det.

Jeg tror, ​​at nøgleordet for mig er at sænke albuerne. Ja. Sænk albuerne, og skub din rumpe lidt tilbage.

Kig bag dig. Din sadel er. Han ser lidt længere væk væk fra bagbenene.

Som om din næse var væk fra din sadel på en eller anden måde børstede mod dine hamstrings, er det altid et godt signal. Det betyder, at du er langt nok tilbage, så din ryg sandsynligvis bliver flad. Ja.

Og det næste er at have faste hofter på den fejende sprint og måske øve her, det er ikke meget af en anstrengelse, stort set. 80 90%. Ja, fordi du stadig skal føle dig som en sprint, men vær ikke mindre hektisk og bygg på en eller anden måde nøjagtigt.

Og fra syv 50% er sprints fantastiske. Som om du skulle gøre meget af det, ikke? For eksempel, hvis vi sætter dig i den rigtige position, og hvis vi giver dig 600 eller 800 watt sprints, kan du slå dem fra og gøre dem rigtigt. Lær disse neuromuskulære mønstre, der giver dig mulighed for at gøre disse i fuld fart.

Ja. Det er svært, jeg tror, ​​at mange mennesker ikke træner dette, og det er svært at få dette til et løb i fuld fart, øve, og du er træt, og du er bange, eller adrenalinet er enormt, ja, så noget ellers skete der undervejs, og det gjorde mig faktisk en smule genert, men min gled, åh, min kæde gled under sprint. Du reddede hende.

Jeg reddede det, men det er svært at rive nu. Um, du bekymrer dig, ikke? um, mig, vi tror, ​​jeg ser ud som om jeg bøjede den forreste kædekæde, da jeg gjorde dette. Og vi gjorde, øh, vi lavede lav-kadence, kraftige øvelser.

Jeg kan varmt ikke anbefale disse øvelser lige nu, øh, jeg tror, ​​at jeg nu skal være sikker på at springe fra en, øh, højere omdrejningstal ved en lavere, øh, watt. Jeg var ligesom 53 11. Bare forsøgt at håndtere det og prøv at bøje det.

Ja. Prøv at bøje din bøjning, din krumtaparm. Ja.

Ting sker. Um, men jeg vil sige, når vi først er kommet af med de få ting, du har brug for, kan jeg ikke vente med at gå ud igen og se hvad der sker, vi får 1500, 1500 i fem sekunder, det er målet, rigtigt 'Det er det mål. Og så skete det.

Husk hvor mange løb du ville vinde meget mere nu end jeg gør. Tak Pete. Ja helt sikkert.

fitbit blaze cykelsporing

Jeg er Nate og jeg er Pete. Og hvis du kan lide denne artikel. ' giv ham tommelfingre op.

Hvis du ikke kunne lide det, så giv ham tommelfingeren ned. Hvis du vil se flere af disse artikler, skal du sørge for at abonnere på hurtigere cyklister, se Trainerroad.com.

En to tre fire. Jeg erklærer en tommelfingerkrig. Din er så lang.

Hvor mange omgange er Red Hook Crit?

Med 10barnbestående af 9 drejninger og 1,3 kilometer (0,8Tusinder), Milan er et af de mindre tekniske kurser i serien, der kræver en konstant høj effekt. Robin tilbagelagde løbet i 18:10 min: sek (fig.

Hvordan var Red Hook Brooklyn i 1950'erne?

Red Hookvar altid kendtsomet hårdt afsnit afBrooklyn. i1950, på toppen af ​​langhoremændenes tid boede 21.000 mennesker i nabolaget, mange af dem i rækkehuse, der kun er næstalderen i alderBrooklynHøjder. De fleste mennesker boede iRed HookHuse, bygget i 1936 til det voksende antal havnearbejdere.

Hvad er rad race?

Vi erRAD LØB. Vi organiserer cykelbegivenheder væk fra det støvede billede. af cykelverdenen.

Hvad betyder race?

I USA for eksempel udtrykketracehenviser generelt til en gruppe mennesker, der har nogle synlige fysiske træk til fælles, såsom hudfarve, hårtekstur, ansigtsegenskaber og øjendannelse.

Hvad er en Cat 3-cyklist?

At flytte fraKat. 4 tilKat.3, kan en rytter gøre et af følgende: Konkurrer i 25 kvalificerende løb med mindst 10 top-10 finish med felter på 30 eller flere ryttere, eller 20 pack finish med felter på mere end 50 ryttere. Kompilér 20 opgraderingspoint i en 12-måneders periode.

Hvor hurtig er Cat 5 cyklister?

Hvor jeg kører i NYC, er gennemsnittetfarter kun omkring 23-24 mph for enkat 5kredsløb (24-36 miles). Og det bevæger sig med et peloton megethurtigereend at ride alene.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.