Vigtigste > De Bedste Svar > Næringsstoffer til rødt kød - praktiske løsninger

Næringsstoffer til rødt kød - praktiske løsninger

Hvad er fordelene ved at spise rødt kød?

Hemejernet indrødt kødabsorberes let af kroppen.rødt kødleverer også vitamin B12, som hjælper med at fremstille DNA og holder nerven ognetblodcellersund og raskog zink, som holder immunsystemet i orden.rødt kødgiver protein, som hjælper med at opbygge knogler og muskler.29. aug 2011





Vi talte om, hvor meget kød vi skulle medtage i vores kost. Vi er tilbage med Doctor David Katz, Doctor Joel Kahn og Doctor Gabrielle Lyon. Så lad os udfylde tomrummet lidt her, fordi jeg tror, ​​der er en sandhed derude, og jeg tror, ​​at vi alle er enige, alt for forarbejdede fødevarer, dårlige i starten, ikke? Vi er alle enige om, alt for forarbejdede fødevarer? Ja ja Ja.

Bare så du ved det, og jeg synes det er vigtigt, spiser jeg kød. Jeg nyder rødt kød. Jeg kommer fra en landbrugsfamilie i Nebraska.

Du ved, det er det, jeg voksede op med. Jeg er mere lidenskabelig for det, fordi jeg er i Midtvesten voksede op og nu bor i syd. Fedme satser.



Hvis du ser på overskrifterne, tror jeg, at vi har brug for at lære folk, at vi har brug for at fokusere på flere planter, og ja, tal med din læge, sørg for at du får nok protein, især hvis du har sarkopeni muskeldystrofi. Det kan starte ved 30. Det handler om optimal kropssammensætning.

Så hvis vi vil reducere rødt kød yderligere reducere, og jeg bare ikke har set, personligt og i min klinik, at det har en negativ effekt på mennesker. Jeg så det kun som et positivt. Og alligevel ser jeg på dig, doktor Kahn, 42 år gammel.

cykling ørevarmere

Du ser sund ud. Læge Lyon, du spiser kød og godkender det, og du ser sund ud. Jeg fik en baby for to måneder siden.



Åh, tillykke. Så du ved, det fungerede. Og ja, og det er min pointe.

Der er en lykkelig midt her, og så for befolkningen generelt og doktor Katz, vil jeg vende tilbage til dig, fordi vi kunne tale om det i timevis, men hvor skal jeg hen? Jeg respekterer dig virkelig, doktor Katz, for at have brugt din karriere på at fordybe dig i egentlig videnskab. Du startede True Health Initiative. Jeg er en stor fan af det, sandheden er normalt et sted i midten.

Realistisk set vil de fleste mennesker ikke gå uden kød eller - skal de virkelig? Nemlig. Og jeg synes, det er det vigtige punkt. Og jeg tror, ​​selv Joel er enig i, at ikke alle kan spise en rigtig vegansk diæt, især så længe du følger den.



Jeg synes, det er et vigtigt punkt. Der har aldrig været nogen ernæringsretningslinjer, der sagde, at du kan spise alle de SnackWells, du ønsker, og at du får det godt. Alle de fornuftige diætretningslinjer i vores land er overtaget og forvandlet til vrøvl af Big Food, og du kan gøre det med kød, hvor råd om at spise magert, sundt, hele kød bliver den pepperoni-pizza, du vil have, og råd til at få flere planter Spis så længe det er fedtfattigt, uanset om det er SnackWells.

Alt dette er vrøvl. Dette er popkultur nonsens. Dette er ikke diætretningslinjer.

Så virkeligheden er, at de bedste diæter i verden kommer fra et væld af beviser, og True Health Initiative-eksperter fra hele verden samles. Der er et emne. Det grundlæggende tema, sagde Michael Pollan pænt, spis ikke for meget, hovedsagelig planter.

Med Joel, og især med mig, er det alle planter. Det må det ikke være. De kan være pescatariske, fleksitære, middelhavs, der er alle mulige afvigelser om emnet, endda paleo, alle disse ting kommer sammen og argumenterer for mindre kød.

Jeg er enig i, at alle skal spise flere planter. Det er jeg helt enig i. Men hvad hvis du fortæller den gennemsnitlige amerikaner at spise flere planter, det vil være kartofler.

Det er ikke spinat og broccoli og grønne grøntsager, så vi reducerer nu yderligere en sund madkilde og i sidste ende erstatter den med overskydende forarbejdede kulhydrater og fedt. Desværre er vi nødt til at afslutte samtalen, men det pæne ved det hele er, at vi er læger, der taler om vigtigheden af ​​ernæring og altid sagde, at mad er medicin. Det er.

Du er nødt til at finde ud af, hvad der fungerer for dig. Men måske er den anden lektion i denne samtale, vær meget forsigtig, når du læser en overskrift, og tal også med folk, der er vidende. Tal med din læge, hvis du står over for specifikke problemer, tal med din læge om, hvad den optimale diæt kan være for dig, men klart og her slutter jeg, jeg er enig med dig læge Katz, din kommentar, Michael Pollan sagde det korrekt .

Sig det en sidste gang. Spis ikke for meget, for det meste planter. Og det synes jeg er ret godt råd for de fleste af os.

kvinders cykelsko

Det er fint. Hvis du ikke gør det, så prøv det og lyt til din krop, og du vil blive overrasket over, hvor meget bedre du har det. Og gør det i samråd med din læge.

Jeg respekterer jer alle tre. Tak fordi du er her i dag, del dit perspektiv med Doctor Lyon, Doctor Katz, Doctor Kahn. Tak for at have os.

Den anden ting, jeg vil tilføje, er, at hvis du vil ændre din diæt drastisk, skal du sørge for at det er dig. Vi taler især om kvinder i den fødedygtige alder, måske-- børn. Ja absolut.

Der findes ikke noget som en ensartet diæt. Du skal finde ud af, hvilken diæt der passer til dig.

Hvor dårligt er rødt kød for dit helbred?

Spiser for megetrødt kødkunne væredårligttildit helbred. Sizzling steaks og saftige burgere er hæfteklammer i mange folks kostvaner. Men forskning har vist, at man regelmæssigt spiserrødt kødog behandleskødkan øge risikoen for type 2-diabetes, koronar hjertesygdom, slagtilfælde og visse kræftformer, især kolorektal cancer.2. december 2020

Hvad er de vigtigste næringsstoffer i oksekød?

Bøfindeholder flereessentielle næringsstofferinklusive protein, jern, zink, selen, riboflavin, niacin, vitamin B6, vitamin B12, phosphor, pantothenat, magnesium og kalium.11. juni 2021 g.

Vi har alle hørt, at organkød er nærende, men hvilke vi skal spise, skal vi alle spise for at optimere helbredet. I denne artikel vil vi se på og sammenligne oksekødlever, oksekødnyr og oksekødshjerte og tale om, hvorfor du måske vil føje den ene eller den anden til din kost hej fyre, velkommen tilbage til min kanal, hvis du er ny her er mit navn kait, jeg er en sundhedscoach, der sender artikler om en fedtfattig, næringsrig diæt, hvis du kan lide denne artikel, så giv den tommelfingre, del gerne og abonner og følg mig også på Instagram, Twitter og Facebook , hvor jeg deler nye indlæg hver dag, har jeg et par andre videoer lavet på min kanal, hvor jeg lærte ernæringsværdien af, at jeg har sammenlignet forskellige fødevarer, jeg har set på okselever vs lammelever vs. fiskeolie til torskeleverolie og krillolie og for nylig kiggede jeg på forskellene og lighederne mellem smør og ghee, som jeg får, og det er forskellen mellem okselever og oksekødshjerte Oksenyren Før vi starter, vil jeg bare sige, at jeg ved der er en debat om, hvorvidt kød skal medtages i vores kost, især i sammenhængen med en kødædende diæt. Nogle mennesker siger ja, de er nødvendige, vi skal spise hele dyret for at få den fulde næring, vi har brug for, men så i den anden ende af spektret er der mennesker, der kun har spist muskelkød og kun bøffer i over fem måneder eller mere, endda 15 år, og de ser ud til at trives, så er det endda nødvendigt at spise dem, jeg giver dig min fulde mening i slutningen af ​​artiklen, men lad os nu sige det som det hjælper dem os snarere end at skade os, før jeg begynder, jeg fortæller dig bare ikke, at jeg har sendt nyt produkt på min hjemmeside.

Denne hættetrøje, jeg har på, er et af stykkerne, designet har et lille smørlogo foran og bagpå står det, at smør er forsteak, ikke brød, det er mig, jeg har på kvindens korte hættetrøje lige nu, men det er også fås i en unisex lang puddi og derefter også som en unisext skjorte og der er forskellige farver kvaliteten er rigtig god alt er 100% bomuld og i dag kun med kode gate a til kassen kan du spare 10% gå til min hjemmeside hvis du ønsker at se det solets start med oksekødshjerte Efter min ydmyge mening smager hjertet bedst af alle tre orgelkød. Det har en lignende smag som muslingekød, mens jeg synes lever og nyre har en mere udtalt smag Lad os sige 100 gram oksekød hjerte har 17 gram protein 3 gram fedt og mindre end 1 gram kulhydrater i form af fedtopløselige vitaminer, der er vitaminer.Et dand K hjerte har lidt, men jeg ville nok ikke sige, det er virkelig en god kilde til dette, det er en anstændig kilde til B-vitaminer, men især riboflavin 100 gram wi Jeg giver dig cirka 76 procent af dit daglige behov niacin er næsten 50% og b5 er også næsten 50%, og så vi Tamin B12 100 gram oksekødshjerte giver ni hundrede og halvfems procent af det daglige behov I min sidste artikel talte jeg om vigtigheden af ​​vitamin B12, og hvordan især folk, der spiser altædende eller kødædende diæter, helt tilgiver det, tænker de fleste ikke engang på det. Hvis du spiser kød eller andre animalske fødevarer, får du sandsynligvis nok, men hvis du udelukker animalsk mad, får du i problemer og ja, det er bare en af ​​de ting, som de fleste af os får nok - vi får meget af det, men der er nogle mennesker, der spiser visse diæter, der mangler dette, og som jeg nævnte i min sidste artikel, er det vigtigt at vores helbred og C-vitamin er fem tusind og fem hundrede mikrogram, der omdannes til mineraler og sporstoffer natrium kalium magnesium Jeg mener, der er en lille smule der er 214 milligram fosfor del er fyldt med jern 100 gram giver dig 41 procent af din dagligt behov er det for en god kilde til zink og kobber og ved 30 mikrogram endda en anstændig kilde til jod og som alle animalske fødevarer indeholder den hver enkelt essentiel aminosyre, og den indeholder alle ubalancerede mængder, og derefter taler vi om kvægnyr kvægnyren er især god til forbedring af histamin og tolerance samt skjoldbruskkirtelfunktion Makroerne til oksenyren er 16 gram protein, 3 gram fedt og mindre end 1 gram kulhydrater pr. 100 gram. Når man ser på de fedtopløselige vitaminer, indeholder den lidt A-vitamin på 33 mikrogram lidt D-vitamin og E-vitamin, men intet virkelig bemærkelsesværdigt som hjerte. Det er e En god kilde til alle B-vitaminer, især riboflavin og derefter vitamin B12.

Hvis du troede, at hjertet var en god kilde, skal du vente til du ser nyren, der er 31 mikrogram vitamin B12 i 100 gram nyre end hjertet. 11 mikrogram går derind, der er nogle elektrolytter, men ja, der er virkelig ikke bemærkelsesværdigt, der er en anstændig mængde fosfor også, hvor nyren virkelig skinner, selvom der med jern er ni tusind og fem hundrede mikrogram i 100 gram nyre, er det den bedste jernkilde fra de tre organer, vi skal tale om i dag, og mens vi er begyndt at tale om jern, alt hvad jeg har, er, at jeg bare ville pause et øjeblik og gå lidt dybere ind. Cirka 25 procent af verdens mennesker er jernmangel i USA, der er 10 millioner mennesker, der er jernmangel, inklusive fem millioner mennesker, der er anæmiske, men det er muligt at forbruge for meget i gennemsnit 20 procent af jernet fra kød er absorberes af kroppen, men nogle mennesker indtager mere og andre mindre. Vores genetik spiller en rolle i, hvor godt vi som kvinder absorberer jern i dag.

En måde at slippe af med noget af det jern hver måned, mænd er ikke så heldige, så det er sværere for kvinder at have for meget jern i deres kroppe, mens de gør det hos mænd, ikke ønsker det. Det er lettere at sige, men det er bare godt nyheder om, at det er virkelig let at få kontrolleret jernniveauerne, og en enkel løsning, hvis du finder ud af, at dine niveauer er høje, er at donere blod. Du er dog også bekymret, måske er det en grund til ikke at indtage nyrer hver dag, men så igen, vi er taler om at spise 100 gram oksekødnyr, og hvis du spiser nyrer, spiser du sandsynligvis ikke 100 gram i en portion, og du spiser bestemt ikke det hver dag, hvis du fortsætter, nyre er også en god kilde til zink og kobber og endelig har vi oksekødlever, hvis der kun er et orgelkød, du vil indtage, gør det lever 100 gram lever indeholder 20 gram protein 4 gram fedt og 5 gram kulhydrater, og du undrer dig måske over, hvor disse kulhydrater kommer fra, fordi 5 gram er ret høj som mest kød og kæledyr fødevarer har næsten ingen har glykogenforretninger i vores lever, hvis du er på en eller anden form for diæt med lavt kulhydratindhold, 5 gram kan virke som meget, da de fleste mennesker har en 20 gram grænse, men ærligt talt er leveren bare så stor og ja , lad ikke fem gram kulhydrater modvirke at spise. Tjek det fedtopløselige vitamin.

Leveren indeholder ca. 15.000 mikrogram vitamin A, den indeholder også noget vitamin D og noget vitamin E og derefter vitamin K2.Lever er en af ​​de bedste kilder til dette vitamin.Der er ikke noget vitamin K2 i nyrerne eller hjertet og en 100 gram bøf indeholder kun ca. 15 mikrogram uden for de fødevarer, vi taler om i dag, æg er også en rigtig god kilde til dette vitamin på omkring 48 mikrogram pr. 100 gram, og se så bare på alle de B-vitaminer, som jeg tror gør leveren gør hjertet højere og nyrerne stort set alle, selvom hjerte og nyre begge var gode kilder, og det er absolut fyldt med vitamin B12.

landevejscykel

Jeg er temmelig sikker på, at oksekødslever faktisk er den vigtigste kilde til dette vitamin derude, og derefter C-vitamin er dette for alle, der tror, ​​at du ikke kan få C-vitamin fra kød, og når vi ser på de mineraler, jeg vil have, skal jeg bare kort om calcium, fordi ingen af ​​disse organkød, vi talte om i dag, har en anstændig mængde først og fremmest. Jeg tror, ​​at RDA for calcium er indstillet meget højere end nødvendigt, og dette formodes at adressere vitamin D3 og vitaminmangel Balance K2 i vores kost. Begge vitaminer hjælper calcium med at blive absorberet af kroppen. Hvis vi får nok calcium, men ikke nok K2 og D3, absorberes calcium ikke, så jeg tror, ​​at RDA for calcium er højere for at udligne disse andre vitaminer. Vi kan ikke få nok hvoraf sagde, at der stadig næsten ikke er noget calcium i muskelkød og organer.

De bedste kilder er mejeriprodukter og knogler, og jeg synes, det er faktisk en af ​​de bedste, hvorfor vi skal indtage mejeriprodukter. Ikke kun er det højt indhold af calcium, men også i vitamin D3 og vitamin K2, bortset fra at spise mælkeknoglesuppe, der stadig har knogler, så sardiner eller laks på dåse eller endda formaling af æggeskaller til et pulver - disse er alle muligheder, mere Få Calcium Into Your Animal Diet Advarslen med mejeriprodukter er, at hvis du har mål for vægttab, kan det være kontraproduktivt, det er en kødædende diætføde, der er let at spise for meget. Så hvis du ønsker at tabe dig og er på keto- eller kødædende diæt, anbefaler jeg at skære mejeriprodukter ud i mindst et par uger, især hvis du rammer et plateau, kan det gøre hele forskellen, især kobber er alt sammen stor i oksekød lever høj, og vi har ikke talt om omega-3 med hjerte og nyre, da begge kun indeholder to spor af EPA og ingen DHA, men leveren har lidt mere, selvom det stadig er en meget lille mængde, og det er det ernæringsprofil af oksekød hjerte oksekød nyre og oksekød lever som jeg sagde tidligere i denne artikel, hvis du spiser en slags orgelkød, gør det til lever, det behøver ikke at være hver dag, det kan være en co ople gange om ugen bare en lille servering Jeg ved, at en af ​​de største ulemper ved lever for mange mennesker er dens smag, og jeg er helt enig med dig, ikke en fan, men der er måder at skjule det sammen med andre fødevarer i Grasslands N utrition er et firma, der fremstiller et beefliverpulver smagen er virkelig meget mild, du kan bare blande en skefuld af det med grou nd oksekød eller andet kød, og jeg fortæller dig, at du ikke engang kan prøve nogle andre gode ting sammenlignes med lever for Du skal bekymre dig om, at det går ud i dit køleskab, dette har en holdbarhed på flere år, hvis du nyder alt det fordelene ved at spise rå lever uden faktisk at spise rå lever og nu skal håndtere tekstur og smag af When Hvis du vil tjekke ukrudt og næringsstoffer, forbinder jeg dem nedenfor, og jeg har også en kode på 10% rabat, men alligevel vil jeg pakke denne artikel op her, lad mig det vide i kommentarerne nedenfor n tak jer igen for at se, og vi ses næste gang

Hvilket kød er mest nærende?

Lever. Lever, isærbøflever, er en af ​​demest nærende køddu kan spise. Det er en fantastisk kilde til protein af høj kvalitet; vitamin A, B12, B6; folsyre; jern; zink; og essentielle aminosyrer.

I dagens artikel skal vi tale om de fire sundeste typer kød, du kan spise. Kød er blevet dæmoniseret og forkert i de sidste par årtier, så forbindelsen mellem kød, der forårsager sygdomme som hjertesygdomme og tyktarmskræft, er i bedste fald svag, men det er stadig nok til at afvise de fleste af os fra kød og rødt kød Især vestlige lande spiser mindre kød end nogensinde før, men på en eller anden måde øges de sygdomme, som kød får skylden for. Sandheden er, at kød er ekstremt nærende og godt for vores helbred, det indeholder flere vitaminer og mineraler, som vi ikke kan få nok af fra planter alene, hvilket gør det til en vigtig del af vores kost, men sandheden er, at nogle kød er sundere er end andet kød, så i dagens artikel skal vi gennemgå de fire sundeste typer kød, du kan gøre hej folk velkommen tilbage til min kanal, hvis du er ny her, jeg hedder kait, jeg er en sundhedscoach og jeg post artikler om en næringsrig tæt diæt med højt fedtindhold, hvis du l Jeg kan godt lide denne artikel, bedes du give den tommelfingre, er du velkommen til at dele og abonnere og følge mig på Instagram, Twitter og Facebook, hvor jeg deler nye indlæg hver dag som jeg sagde på begyndelsen på denne artikel, at kød var forkert i årtier dæmoniseret.

En af de oprindelige grunde var, at det indeholdt kolesterol, og man troede, at dette diætkolesterol ville øge vores kolesterolniveau i blodet og føre til hjertesygdomme. Det viser sig, at kolesterol i kosten har ringe effekt på vores kolesterolniveauer i blodet og producerer over 70% af kolesterolet i vores blod og justerer denne procentdel til det beløb, vi indtager fra mad. Når vi indtager mere kolesterol fra mad, producerer vores kroppe mindre, og når vi indtager mere kolesterol fra mad, producerer vores kroppe flere blodniveauer, når madkolesterol øges eller sænkes, selv i henhold til amerikanske diætretningslinjer opgav hendes kostrestriktionsanbefaling på kolesterol i 2015.

Hvis du vil vide mere om kolesterol og dets rolle i vores helbred, uploadede jeg en artikel om emnet i sidste uge, der giver mere klarhed. Den anden hovedårsag til, at kød betragtes som usundt, er fordi det indeholder mættet fedt, men det diætfedt, vi spiser, betyder ikke fedt i vores blod, som det får skylden for. Der er voksende beviser for, at mættet fedt ikke er årsag til sygdom, men faktisk er gavnligt for vores helbred.

Kød er også en overlegen proteinkilde i sammenligning. Hvis du dyrker proteinkilder som bønner og bælgfrugter, kan du ikke kun få mere protein med færre kalorier, men selve proteinet er mere biotilgængeligt ud over at vitaminerne og mineralerne i kød er mere biotilgængelig også. Tag vitamin A for eksempel, mens de forskellige versioner af dette næringsstof ofte klumpes sammen.

De er faktisk virkelig forskellige fra beta-caroten, som er den form for vitamin A, der findes i planter omdannet til retinol, som kroppen kan bruge. Den hastighed, hvormed vi kan udføre denne konvertering, er meget langsom. Mere end halvdelen af ​​befolkningen har en genmutation, der signifikant nedregulerer denne konvertering.

Retinol er en form for vitamin A, der kun findes i animalske fødevarer, og fordi det allerede er konverteret, kan vi indtage og bruge mere af det, men lad os komme til de fire sundeste kød, du kan spise og igennem alligevel Bliv i slutningen, fordi jeg tænk nummer et måske overraske dig fire oksekød lad os starte med oksekød, som jeg nævnte tidligere, at især oksekød fejlagtigt er blevet dæmoniseret i årtier - vi fik at vide at skære det ned til fordel for slankere kød som kylling, men sandheden er, at oksekød er en af de bedste typer kød at spise, er der ni essentielle aminosyrer, som vi alle har brug for dagligt for at få et optimalt helbred. Oksekød og alle andre typer animalsk protein betragtes som komplette proteinkilder, da de indeholder alle ni essentielle aminosyrer i afbalancerede mængder. Vegetabilske proteiner betragtes som ufuldstændige og skal kombineres for at få alle de essentielle aminosyrer i den rigtige mængde, den mængde protein, du kan få i en ounce bøf, det er kun 180 kalorier, men protein er ikke den eneste grund hvorfor det er oksekød er fantastisk Køer er drøvtyggere, hvilket betyder, at de har fordøjelsessystemer designet til at udvinde næringsstoffer fra planter.

Fødevarer fermenteres i en specialiseret mave før fordøjelsen som mennesker. Hvis vi spiser de samme planter, som køerne spiser, får vi muligvis ikke den samme ernæringsværdi, fordi vores fordøjelsessystemer ikke var designet til at gøre det, men her er den seje ting om alle de næringsstoffer, som køer fik ud af deres komplekse fordøjelsessystem, overføres til os, når vi spiser deres kød nu, med hensyn til om du har brug for at spise 100 græsfodret oksekød r dette er et meget debatteret emne med hensyn til ernæringsværdi , de er ret ligeledes græsfodret oksekød er lidt mere nærende, men forskellen er ret lille, der er andre grunde til at gå til græsfodret oksekød, og jeg prøver personligt at få 100 græsfodret oksekød, når jeg kan, men sandheden er, at de fleste køer tilbringer det meste af deres liv på græsarealer på en eller anden måde, hvis dit budget er 100 græsfodrede kvæg Har. Selvfølgelig skal du vælge, at der er nogle virkelig overkommelige muligheder, der dukker op og besøger eatwild.org-webstedet, når du er i Nordamerika, der sætter dig i kontakt med lokale gårde.

Der er også en slagter og rigtige lokale, hvis du er i USA eller Canada. Opdrættet kød, men hvis dit budget ikke er fodret med græs, skal du ikke føle dig skyldig i at købe nr. 3 traditionelt Oregon-kød. Dette er en lidt bredere kategori end nogen bestemt type kød, men jeg måtte medtage slagteaffald på denne liste.

mandelmælk og kræft

Orgelkød og især lever af dyr er ekstremt nærende. De er de mest nærende fødevarer på markedet med hensyn til biotilgængelige vitaminer og mineraler. Oksekød lever for det meste alt andet ud af vandet, men nyrer, hjerte milt og andre organer er også gode nu.

Årsagen til, at jeg ikke satte slagteaffald nummer et på denne liste, er fordi du kun spiser dem i små mængder har brug for at drage fordel af det. En til to små portioner lever om ugen hjælper med at maksimere din diæt. Ingen fan af smagen af ​​lever, du kan male den op og blande den med hakket oksekød.

Lav burgerkager, og det er en nem måde at skjule det i din mad og ikke engang mærke til det. Den anden mulighed er at tage oksekødskapsler for at nævne denne mulighed, fordi jeg bliver spurgt hele tiden, når folk vil spise lever på grund af dens ernæringsmæssige værdi, men bare ikke kan tåle smagen, hvis de tager seks oksekødkapsler om dagen svarende til det er ikke omkring en Spiser op til to portioner oksekødlever om ugen Det mærke, jeg har brugt i de sidste par år, har været prærieernæring, og jeg kan virkelig godt lide det, fordi alt kommer fra Australien fra det fineste oksekød, og de er lille familie virksomheder, der ejes af pensionerede landmænd. De begyndte at fremstille dette produkt, fordi de oplevede fordelene ved oksekødlever for sig selv og ønsker at gøre dem mere tilgængelige, men ja, hvis du vil prøve dem, vil jeg linke produktet i beskrivelsesfeltet nedenfor med en kode ned til ti procent til spar nummer to laks af en eller anden grund, fisk betragtes ofte ikke som kød, hvilket jeg synes er underligt, men i dag betragter vi det som kød.

Laks er en fedtet koldtvandsfisk, og disse fisketyper er en af ​​de rigeste kilder til omega-3'er, og det er vigtigt at bemærke, at formen af ​​omega-3'er, der findes i fisk, er den bedste form, du kan indtage, typen af omega-3 findes i nødder og frø Forløberen til det endelige næringsstof Når du får det i denne form indtagelse, er din krop nødt til at konvertere det, og denne konverteringsproces er meget dårlig. Den slags omega-3 fedtsyrer, der findes i fisk som laks, er allerede omdannet, så du kan bruge flere af dem, og omega-3 er virkelig vigtigt for vores hjernes sundhed, hjertesundhed og også vores fælles sundhed, som vi nævnte tidligere, inden for oksekød , ernæringsforskellen mellem græs og konventionel er ikke så stor, men når det kommer til laks, er forskellen mellem vildfanget og opdræt vigtigere, så i så fald vil jeg opfordre dig til at blive vildfanget, hvis du nu kan leve i et land, hvor det ikke er så let at få vildfanget laks. Jeg bor for eksempel i Australien, og stort set al den friske laks opdrættes desværre en anden mulighed er at købe den på dåse.

Du kan købe dåse laks fanget vildt her, og hvis du virkelig ikke kan finde det, er andre sammenlignelige muligheder sardiner, makrel, sild og ansjos. Det er nummer et lam som køer får er drøvtyggere med evnen til at fermentere deres mad, før de fordøjer dette lam svarer meget til kost af oksekød. Forskellen mellem lam og oksekød er, at lam i nogle lande opdrættes næsten udelukkende på græs, kun opdrættet på græs og aldrig opfedes. Det er lettere at købe lam af god kvalitet end oksekød de fleste steder, men selvom det er færdigt i master er det stadig meget nærende.

Lam er også en af ​​de bedste kilder til stearinsyre, en type mættet fedt kendt for sine sundhedsmæssige fordele. Stearinsyre findes i fedtet hos dyr og fedtet fra nogle planter. Stearinsyre har været forbundet med vægttab i en undersøgelse udført på mus, hvor det er knyttet til enten stearinsyre -Når de blev fodret med linolsyre eller oliesyre-berigede diæter, fandt forskerne, at stearinsyregruppen reducerede visceralt fedt med 70 procent. sammenlignet med andre grupper konkluderede undersøgelsen, at stearinsyre i kosten hjalp med at reducere visceralt fedt, hvilket også førte til lavere blodsukker, og leptinniveauer er mine fire sundeste kød at spise lige nu, inden vi lukker.

Jeg vil kort tale om svinekød og kylling, og hvorfor de ikke kom på listen, selvom jeg ikke synes, at svinekød og kylling bør undgås helt. Der er flere grunde til, at jeg ikke inkluderede dem. Grise og kyllinger opdrættes på fabrikken som intet andet dyr, og desværre under dårligere forhold end oksekød fodres de ofte med majs og soja, hvilket adskiller sig fra deres naturlige diæt på grund af dette svinekød, og kyllinger har meget mere omega-6'er end det, der er ideelt er.

For meget omega-6 i vores kost er inflammatorisk, og desværre spiser de fleste af os allerede for meget, men det er for meget. Kilden til omega-6 i vores kost er vegetabilsk olie, der er usund af flere grunde, men en af ​​dem er omega 6. Så hvis du allerede har fjernet alle vegetabilske olier fra din kost, er det mest af kampen, inklusive svinekød og kylling i din kost er sandsynligvis fint. Selvfølgelig kan du købe svinekød og kylling i græsset.

Dette er en bedre mulighed, men hvis vi sammenligner næringsværdien af ​​disse dyr med det, jeg nævnte tidligere på min liste, okseaffald, laks og lam, svinekød og kylling, sammenligner det stadig ikke folk, det er alt, hvad jeg har til dig i dag har. Håber du nød denne artikel, hvis du tænker på at kunne lide og abonnere på den og fortæl mig, hvad dit yndlingskød er i kommentarfeltet nedenfor, hvis du virkelig kommenterer, vil jeg sætte pris på din kommentar mere. Det bringer min artikel til flere mennesker.

YouTube anbefaler det mere. Så ja, hvis du efterlader en kommentar, værdsætter det virkelig, hvis du kunne lide denne artikel, vil du også lide min artikel om De fem vigtigste fødevarer til at tabe sig. Du kan tjekke den her, hvis du vil indhente min seneste upload. Du kan finde det her, og hvis du vil tjekke mine keto- og kødædende diætcoaching-programmer, kan du finde det her tak igen gutter, vi ses næste gang farvel

Hvor ofte skal jeg spise rødt kød?

Diætmål

hvis duspis rødt kød, begrænse forbrugettilikke mere end omkring tre portioner om ugen. Tre portioner er ækvivalentetilca. 350–500 g (ca. 12–18 oz) kogt vægt.

app til cykeldirigering

Kan vi spise oksekød dagligt?

Kød er en god kilde til protein, vitaminer og mineraler i din kost. Men hvisdui øjeblikketspisemere end 90 g (kogt vægt) rødt og forarbejdet køden dag, rådgiver Department of Health om detduskåret ned til 70 g, hvilket er gennemsnittetdagligeforbrug i Storbritannien.

Hvilke vitaminer mangler der i kød?

VitaminC

VitaminC er det eneste væsentligevitaminfindes ikke i nyttige mængder i kogte dyrefoder.
14. juni. 2017 nov.

Hvad er det usundeste kød?

Undgå forarbejdningkød

Endelig siger sundhedseksperter at holde sig væk fra forarbejdedekød, som generelt anses for at væreusund. Disse inkluderer enhverkødder er røget, saltet, hærdet, tørret eller dåse. Sammenlignet med friskkød, behandletkødhar højt natriumindhold og kan have dobbelt så meget nitrater.
12. mar 2021

Er det usundt at spise kylling hver dag?

Spiser kylling hver dager ikkedårligt, men du skal være forsigtig, mens du vælger den rigtige og tilbereder den også rigtigt.Kyllingkan forårsage madforgiftning på grund af salmonella, en bakterie, der findes i fjerkrækyllingder kan forårsage madbårne sygdomme.28. sep 2020

Hvad sker der, hvis du holder op med at spise rødt kød?

Energitab.Dukan føle sig træt og svaghvis duskærekødud afditkost. Det er fordidumangler en vigtig kilde til protein og jern, som begge giverduenergi. Kroppen absorberer mere jern frakødend andre fødevarer, men det er det ikkediteneste valg.21. jan. 2021 g.

Hvad er de ernæringsmæssige fordele ved rødt kød?

Den magre komponent af rødt kød er: 1 En fremragende kilde til protein med høj biologisk værdi, vitamin B12, niacin, vitamin B6, jern, zink og fosfor 2 En kilde til langkædet omega-3 flerumættede fedtstoffer, riboflavin, pantothensyre, selen og muligvis også vitamin D 3 Relativt lavt fedtindhold og natrium Flere ting

Hvor meget protein er der i rå rødt kød?

Protein og aminosyrer. Råt rødt muskelkød indeholder ca. 20-25 g protein / 100 g. Kogt rødt kød indeholder 28–36 g / 100 g, fordi vandindholdet falder, og næringsstofferne bliver mere koncentrerede under tilberedningen.

Hvor meget vitamin B12 er der i rødt kød?

Som med andre animalske fødevarer er rødt kød en fremragende kilde til biotilgængeligt vitamin B12, der leverer over to tredjedele af det daglige behov i en servering på 100 g (tabel 1).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sulten smerter ghrelin vægttab og vedligeholdelse - hvordan man adresserer

Gørelin dig sulten eller efterlader du dig tilfreds? Ghrelin er et hormon, der produceres og frigives hovedsageligt i maven med små mængder, der også frigives af tyndtarmen, bugspytkirtlen og hjernen. Ghrelin har mange funktioner. Det kaldes 'sulthormonet', fordi det stimulerer appetitten, øger madindtagelsen og fremmer fedtopbevaring.

Vægt i vinter - innovative løsninger

Er det normalt at tage på i vægt om vinteren? 'Selvom sæsonmæssig vægtøgning varierer fra person til person, har der været undersøgelser, der viser et gennemsnit på en vægt på fem til syv pund i vægt om vinteren,' siger Lawrence J.

Jesse vægttab - løsninger på problemerne

Har Jessie Wallace tabt sig for nylig? Vægttab: EastEnders Jessie Wallace mistede tre sten og faldt fra størrelse 14 til 6,29. 2020.

Samlet kropsvægtstræning - almindelige spørgsmål

Hvad er den bedste samlede træning? Den bedste træning i fuld krop Øvelse 1: Barbell Bench Press. Øvelse 2: Barbell Back Squat. Øvelse 3: Pull-Ups. Øvelse 4: Liggende håndvægt Hamstring krøller. Øvelse 5: Stående overheadpresse. Øvelse 6: Ansigtstræk. Øvelse 7: Træk Krøller. (Del 1/2) 27. 2019.

Trek 7.1 fx vægt - løsninger på problemerne

Hvor meget koster en Trek-cykel? Specifikationer Vægt L - 11,95 kg / 26,34 lbs Vægtgrænse Denne cykel har en maksimal totalvægtsgrænse (kombineret vægt på cykel, rytter og last) på 300 kg (136 kg).

Cyklist diæt for at tabe sig - søg efter løsninger

Hvordan taber pro-cyklist? Hvordan mister pro-cyklister vægt? Mange professionelle tæller nøje kalorier og vejer mad for at sikre, at de kun indtager det brændstof, de har brug for for at klare sig godt i træning og racing. Et typisk dagligt mønster er at spise en afbalanceret morgenmad, ride gennem frokosten ved hjælp af energiprodukter og derefter have et tidligt hovedmåltid. 05.09.2016