Vigtigste > De Bedste Svar > Udskift klinge - handlingsorienterede løsninger

Udskift klinge - handlingsorienterede løsninger

Kan jeg ændre min kædekæde?

Skifterringe er ikke så vanskelige, og i nogle tilfælde er detmuligt at udskifte kæderingeuden at fjernedetkrumtap Denne mulighed er begrænset af, hvilke ringestørrelser du bruger, men hej, det er altid rart, når dukanarbejde smartere ikke hårdere. Dette trick fungerer for de fleste vejsvinge og nogle bjergsvinge.

(Masser kolliderer) - Nu er dine kæderinge et ekstremt vigtigt stykke af din cykels puslespil, der hjælper med at overføre det moment, der genereres af dit kædesæt, til baghjulet for at holde dig i bevægelse. Nok af den fysiklektion, lad os se på selve kædebåndene og i det væsentlige processen med at bytte dem ud. Når alt kommer til alt er en slidt kædehjul ikke kun ineffektiv, men også potentielt farlig, da din kæde faktisk kunne løsne, og du dybest set kan flyve.

Så lad os se, hvordan du skifter dem. (afslappet urban chill) Så hvordan ved vi, hvornår det er tid til at udskifte en klinge? Fordi der efter min viden ikke er noget produkt på markedet, som du kan sætte på en kædehjul, og det fortæller dig at udskifte det, så du skal bruge dine øjne til denne. Så se på kædetand tænderne og dybest set, hvis de ser meget smalle og skarpe og spidse ud, ligner i det væsentlige en hajtand, så er det faktisk tid til at udskifte disse kæder, fordi du bliver slidt, og kæden låser ikke ordentligt.

Nå, ekstremt kræsne ryttere derude, og for dem, der har kørt i årevis og år og år, undertiden når du lægger en ny kæde på en slidt eller dybest set i ringe kædehjul, føler du faktisk, at kæden ikke er rigtig, engagerer sig i tænderne på en klinge. Så som sagt er dette virkelig for de virkelig erfarne chauffører derude, du kan faktisk mærke det. Men generelt kan det godt være at indlejre i processen, da kæden slides lidt og smelter sammen med kædehjulet, så det er måske ikke tid til at udskifte en kædehjul endnu.

Når du faktisk ser på kædebåndet, skal du huske på, at for en ydre kædekæde er nogle af tænderne sandsynligvis en anden form end de andre. Nu er det ret ensartet, og de er designet på den måde med god grund, da de har skiftramper og stifter, der gør det lettere at skifte kæden, når du bruger frontskifteren fra en kædehjul til en anden. Dette kan bestemt mærkes med den store ring.

På de indvendige ringe, den lille klinge, ser alle tænder generelt det samme der; der er ingen skiftramper eller profiler, intet, så de ser alle ens ud. Lad os først se på, hvordan man finder en erstatningskæde til din eksisterende? Fordi tro det eller ej, er de ikke alle skabt ens. Så der er forskellige antal tænder, for eksempel såvel som forskellige bredder for at imødekomme forskellige antal gear i driv toget.

Og så har du hele puslespillet med boltcirkeldiameteren, i det væsentlige afstanden mellem de faktiske monteringsbolte til klingehjulet. Og så bare for at smide noget andet har vi også forskellige former for kæderinge. Ikke noget, vi ser meget, er det? Hvis du nu har noget som dette, en asymmetrisk kædehjul, der er relativt ny på cyklen, vil du ikke blive overvældet af valget, hvilket er en rigtig velsignelse, tro mig, rækkevidden af ​​opdriftskompensatorer for disse standardkædesæt er ret stor .

Så bare kom forbi hjemmesiden eller kig ind i din specialbutik, så skal du let kunne finde ud af producenten, hvilke kæderinge du har brug for uden at skulle omhyggeligt måle. De fleste af de mennesker derude, der træffer en beslutningsproces for en udskiftningskædehjul, vælger faktisk bare en lignende, så hvis du skulle udskifte en 53-tand, ville du også sætte en ny 53-tand derinde. Generelt, så længe den har den samme boltcirkeldiameter, vil den imidlertid være i god form, så den faktisk ikke skal udskiftes med nøjagtig samme model.

Udskiftning af nogle kæderinge vil kræve et par værktøjer, men intet overdrevent. Generelt, for et kranksæt i ældre stil, vil du sandsynligvis bruge en fem millimeter unbrakonøgle, og derefter er en af ​​dem, dette er en ringringnøgle, så disse slots her dybest set går bag på denne møtrik og derefter bolt følger med den egentlige Fem fem mil unbrakonøgler drejede en fem millimeter og en seks millimeter skrue, og de skruede sammen. Og så er der andre med torx-beslag, så se bare på dit og beslut dig for, hvilket værktøj du har brug for. Du behøver faktisk ikke fjerne kranksættet fra din cykel, selvom jeg i dette tilfælde gjorde det, fordi det er lettere at få dig til at demonstrere drift .

Så i det væsentlige får du de Allen-skruenøgler eller Torx-skruenøglen og fortryder dybest set alt, som kædeboltene, opbevares dem på et sikkert sted, og husk også, om der er afstandsstykker, du kan tage med, og husk rækkefølgen, hvor kæderingen løsnes. Og når jeg siger orden, mener jeg ikke de store og derefter de små, for det er meget indlysende, er det ikke? Jeg mener faktisk, når der er en særlig måde. Specielt for den indvendige ring vil du generelt have en skrå kant på indersiden af ​​kædehjulet, så husk det.

Hvis du ikke er sikker, skal du tage et billede af det, før du fjerner det, især hvis du erstatter som for lignende; så ved du nøjagtigt hvordan det gik i første omgang. Nu, når kædeboltene er ude, skal du give dem en god rengøring og også møtrikkerne derinde, fordi du vil have dem gode og lette at sætte på igen. Så affedt det bare godt og lad det tørre.

Hvis du nu har et kædesæt som dette, så et kædebåndsmønster som dette, denne ydre ring, der kun passer en bestemt retning og en vej, fordi der ikke er nogen måde at montere den den anden vej. Så når du monterer den indvendige kædehjul, skal du naturligvis være opmærksom på, hvordan den eksisterende og på indersiden af ​​kæderingen er kommet af. hvor hullet til kædebolten er, er der normalt en lille fordybning til den bolt bare for at sidde i flugt.

Nu når det kommer til installation af den ydre kædehjul, dybest set et standard kranksæt med fem eller fire bolte, så ikke en af ​​de asymmetriske, men noget mere traditionelt, tror jeg, du kan kalde det i de fleste tilfælde eller i alle tilfælde, at jeg kender dig har faktisk mærke og antal tænder, der vender ud fra driv toget. Så hvis du ser på cyklen fra siden, kan du let se den fra producenten. Dybest set er der en grund til dette, og det betyder, at skiftramperne og stifterne kan udføre deres arbejde effektivt.

Disse forskelligt formede tænder såvel som indersiden gør det muligt for skifteren og kæden at bevæge sig perfekt. Noget andet at passe på er her. Så denne lille fane her, der i det væsentlige sidder på linje med krumtappen, så den optager afstanden mellem kædehjulet og krumtaparmen, kæden skulle spore ud, grundlæggende stopper kæden dig i stedet for at bevæge dig mellem dit dyre krumtap og kæde at klemme klingehjulet.

hjelmpris

Nu skal de indvendige kæder også ofte placeres et specielt sted. Så i dette tilfælde har vi faktisk noget at skrive på kædehjulet, der fortæller dig præcis, hvor du skal placere det på den aktuelle krumtaparm eller edderkop. I nogle tilfælde er alt, hvad du har, en lille pil, og dybest set betyder den, at du har den på linje med denne krumtap.

Nå, skrivningen på en indvendig klinge matcher ikke nødvendigvis skrivningen på den ydre klinge. Så lad os huske på, at den ydre kædehjul læses fra drevsiden, mens den indre kædehjul læses fra den ikke-drevne side. Formentlig er det fordi nogle gange nogle kæderinge faktisk kan formes på en sådan måde, at de skjuler skrivningen der.

Før du monterer dine kæder på edderkoppen igen, skal du først sørge for, at edderkopfligene er helt rene, og at der ikke er sand eller snavs i dem. Årsagen er, når du skal geninstallere dine nye kæderinge, da snavs eller grus kan forårsage knirk senere. Og ingen vil have en knirkende cykel eller faktisk en snavset cykel.

Så hvis du laver et job, gør du det rigtigt. Når du først har fået dine kæderinge korrekt justeret på edderkoppen, skal du tage fat i din kædehjulsmøtrik og boltkombination, eller nogle gange bare bolten, skal du huske det og give det en lille belægning enten med det Anti-seize eller fedt og derefter forsigtigt trække dem sammen med fingrene eller træk dem stramt med fingrene. Nu anbefaler nogle producenter at bruge trådlås, f.eks.

B. på kædeboltene, men jeg har aldrig løsnet en kædebolte, hvis jeg har strammet det rigtige antal. Nu hvor du faktisk har strammet disse skruer med hånden, vil du gerne arbejde med dem.

Nu foretrækker jeg grundlæggende at stramme en, gå glip af en, stramme en, gå glip af en, stramme en og så videre, dybest set spænder du ikke, strammer, strammer, fordi den måde, når du får en meget, meget tvivlsom har ile kæderinge til for eksempel fordi nogle af dem er tilgængelige i kulfiber, kan de skade lidt. Så arbejd i modsætninger eller noget eller lignende et stjernemønster, men bestemt ikke side om side, mens du drejer til det maksimale. Og det er det; Du er god til at komme tilbage derude og begynde at cykle.

Selvfølgelig, hvis du ikke har monteret en større eller mindre kædekæde eller sådan noget, en af ​​disse ovale modeller, behøver du ikke røre ved denne forskifter, dog indekseringsindstillinger. Når du har monteret nogle af disse kæderinge, er det en artikel til en anden dag. Og jeg håber, du helt sikkert nød denne artikel; glem ikke at give det et stort lignende, en tommelfinger op; del det med dine venner derude.

Sørg også for at tjekke GCN-butikken på shop.globalcyclingnetwork.com.

hvad er en næsten perfekt kilde til protein

Og nu, for en anden god artikel, klik her for at se den nyeste GCN Tech Show.

Hvor længe varer en kædekæde?

En stabil rytter, der forbliver på den store ring, holder drivlinjen ren og lader ikke kæden også kommelangfør du udskifter det, og startede med komponenter af god kvalitet, kan du få mere end 60.000 miles ud af enkæde ring. En rytter dergøringen af ​​disse ting har muligvis brug for et nytkæde ringom et år eller deromkring.28. mar 2014

Kan jeg øge størrelsen på min klinge?

del blotkædehjultandantal ved tandhjul. tydeligvis en tandoptællinglave omi tandhjulet er mere drastisk endkædehjul, HVIS,kædehjuler større end tandhjul. MEN, som JB sagde, hviskædehjultandantal er mindre end tandhjulet, resultatetviljevære modsat.16. nov. 2012 r.

Hvordan ved du, hvornår din klinge er slidt?

'En indrekædehjulansesslidtnår en ren ny kæde begynder at kædesuge [når frigør ikke godt kldetbunden afkædehjulet) og en ydre stol betragtesslidtnår det kører meget hårdt ellerdetskift er dårlig eller inkonsekvent.12. apr 2020

Hvor længe varer en kædehjul MTB?

Afhængigt af anvendelsesforholdene (mudretmtbtil tør vej, kørekraft), vedligeholdelse og kædekvalitet, detkan varealt fra under 1000 km til 6000 km. 'År med brug'erikke et godt mål. Nogle mennesker kører på en uge mere end andre kører på et år!21. juni. 2018 nov.

Hvilken størrelse kædehjul har jeg brug for?

Typisk gearing til en standard dobbelt er 53t-39t, som tilbyder store nok gear til konkurrenceanvendelse. Så er der den kompakte dobbelte, som giver det samme antal gear (2 × 10 eller 2 × 11), men mindrekæderingehvilket betyder lavere gearmuligheder til fritid og sport. En typisk kompakt opsætning er 50t-34t.8. aug 2020

Har jeg brug for en længere kæde til en større kassette?

Dubrug foren smulelængere kæde til en større kassette. Alle ting forbliver de samme, hvis dinkædevar den korrekte længde før, tilføjelse af 34t gear øger diameteren på det lave gear. Det øger den samlede gearlængde, så duvilleskal have merekædefor at holde justeringen korrekt.5. apr 2003

Hvorfor strækker cykelkæder sig?

Kædeslid kaldes almindeligvis 'kædestrækning', fordikædetonehøjde vokser i længde, når den slides. Dette er den vigtigste typekædeslid, og væksten kommer fra bøsningerne, der bærer medkædestifter. Overarbejde øges den indvendige diameter af disse bøsninger, og stifterne riller ud.29. aug 2016

Hvordan ser en slidt kassette ud?

Det slidmønster, jeg normalt har bemærket, er, at tænderne bliver mere 'spidse' eller 'krog'formet. Rohloff fremstiller også et værktøj kaldet HG-Check-værktøjet til Shimano-tandhjul. Ikke sikker på, om det fungerer for andre mærker. De vigtigste symptomer, jeg har bemærket, er springning bagved kæden og dårlig bagskift.

Hvornår skal jeg udskifte min cykelarm?

Efter 5.400 miles er det rimeligt aterstatteden bageste kassette og kæde. De forreste kæderinge har muligvis brug forudskiftninghvis de er blevet redet med en slidt kæde. Resten afkrumtap: spindlenkrumtapog edderkop skal være fint. Nogle gange er det billigere aterstattedet helekranksæt.29. nov. 2013 g.

Hvad er den bedste måde at skifte kædering på?

Fastgør møtrikken, og skru boltene ud mod urets retning. Fjern boltene, og pas på at holde dem sikre til installation af de nye ringe. Du kan nu fjerne de gamle kæderinge for at kassere eller rengøre dem grundigt, hvis du kun skifter en ring for at ændre forholdet. 3. Udskift kæderinge

Kan du udskifte kæderingen uden at fjerne krumtappen?

Denne video viser, hvordan du fjerner dine gamle kæderinge og installerer nye uden at skulle tage din krank af, hvilket sparer meget tid. Dette trick fungerer ikke for ringe af mindre størrelse, men for de fleste vej- og cyclocross-applikationer skal du ikke have meget problemer.

Hvordan fjerner du en kædering fra en T25 Torx?

Fjern de tre kæde ringbolte fra bagsiden af ​​krumtaparmen ved hjælp af en T25 torx. Når du har fjernet hver af de tre bolte, skal kæderingen glide let ud af krumtaparmen. Kæderingsboltene drejes ikke super supertæt, men du skal bruge mere end et skruetrækkerhåndtag for at fjerne dem.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.