Vigtigste > De Bedste Svar > Modstandsbånd med håndtag - finde løsninger

Modstandsbånd med håndtag - finde løsninger

Hvad kaldes modstandsbånd med håndtag?

KompaktModstandsbånd/ RørBands

Kompaktmodstandsbåndbestår af et rør, der er længere end normalt (ca. 4 fod) med to plastikhåndtagi hver ende. De omtales undertiden som 'fit tube'modstandsbånd. De er forskellige i deres brug og kan bruges til at træne overkroppen, arme og underkrop.♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp Fysioterapeut - Brad Heineck Fysioterapeut - Vi er de mest berømte fysioterapeuter på Internettet - Det er sandt Bob. Åh, vores mening efter naturligvis Bob. - I dag ville jeg vise dig, hvordan du bruger modstandsbånd. Den bedste begynderguide fra Bob og Brad. Passer og ser godt ud. - Absolut Bob. Bob disse fitnessbånd er et godt hjemmefitnessband , de gør dig stærkere, du får et bedre udseende, du får bedre balance, bedre kropsholdning, jeg kan ikke sige nok om hende.

Det er alt, hvad jeg bruger nu, undtagen kropsvægt - ja, og hvis du vil have noget bevis, bare gå hen og se Tom Brady, der faktisk beviser, som du ved, Super Bowl MVP-vinderen igen, at han laver sit styrkeprogram på denne måde. Han bruger ikke vægte. -Når du går til de TB12-helseklubber, han har, høres der ingen vægt, og de siger, -Det er alt tape. - Alle laver band der, og de er mennesker på højt niveau, men vi ved, at der er terapeuter, der arbejder for alle niveauer. - Skal vi tale om de to muligheder her, viser vi os selv - - Nå, Bob, vi har en butik, nogle butikker - Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund for at abonnere til os.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund og smertefri, og vi uploader dem hver dag. Besøg også bobandbrad.com, gå til konkurrencen.Vi giver altid noget væk. Dette er den ene dag, hvor vi er klar til den næste artikel tombola. - Ja-- - Så det starter i morgen - Ja, se bare i morgen, og du vil se det. - Ja, se i morgen, eller du kan, hvis du bliver med os på Facebook, vil den altid blive fastgjort øverst på konkurrencesiden.

Gå til Twitter, Instagram eller TikTok, hvis du vil have en 60-sekunders version af vores program. Og ja, vi er på podcasts nu. - Det er rigtigt - Hvem er det ikke? (Brad griner) - Jeg tror, ​​min udlejer, åh ikke min udlejer --- din udlejer? - Ja. (Bob og Brad griner) - Udlejer her. - Ja, så Bob, lad os fortsætte med bandingen.

Så hvis du er nybegynder, og du vil starte, fordi du ikke vil gå ud og købe nogle vægte. Du vil træne derhjemme igen, dette er bare en glimrende mulighed. Jeg viser dig, eller vi viser dig to forskellige typer bandinger.Jeg kan virkelig godt lide de loopbånd, jeg lige er startet i løbet af de sidste seks måneder, og selvfølgelig de traditionelle bands, der ligner dem. Normalt når du køber et sæt online, eller hvor du kan få dem, kommer de i sæt. Vi har sæt, som vi virkelig kan lide, vi har vores navn på dem, men de er meget modstandsdygtige over for andre stropper - disse kommer også med håndtagene - ja vi har fem løkker, en meget stærk over for den lettere.

Hårhåndtagene, der følger med løkkerne. Nu med båndene er der fem. Det er virkelig almindeligt, at du får fem bands.

Der er lidt forskellige forskellige klip. Vores ene her har en stålring og en dejlig karabinhage r stålclips. - Og jeg lægger dette håndtag mod hvert håndtag.Det er et rigtig flot håndtag. - Du kan, du kunne --- Du kan få nogle rigtig billige ting. - Men det er gode håndtag. - Ja, disse er pæne. - Vi ville ikke være uønsket.

Der er ankelstropper, der kommer, og vi viser dig, hvordan du bruger dem. Med båndet har du sandsynligvis ikke en praktisk måde at hænge båndet på væggen på. Så hvad vi vil give dig, eller hvad de ofte giver dig, er et af disse dørankre.

Jeg kalder det dørankeret. Noget er svampet her. Du åbner døren, og de viser dig, hvordan du gør det. - Du lægger dette i døren og lukker den, og så har du en løkke, som du kan forankre dit tapeværktøj.

Vi har ikke et dørhåndtag eller en dør ved hånden. Så vi bruger vores vægankre, og du kan se øvelsen meget godt. Vægankrene fungerer forresten meget godt.

Derfor lavede vi dem, men dette fungerer godt på dørene, mens du kan gøre det på forskellige niveauer --- skal sørge for, at døren sandsynligvis er låst, eller at ingen bruger den, når du går igennem den - ja, for hvis du gør, nogen kommer ind fra den anden side og åbner en dør, så vil det - snap på dig - ja, så vær forsigtig med det. Okay, Bob, mere? - nej - Vi har syv forskellige øvelser. Det viser dig en relativt komplet kropstræning. - Jeg har mit træningstøj på Brad. - Ja, det er rigtigt, du ved, og det er det smukke ved det.

Du kan gøre dette uden træningstøj. - Ja, og du kan gøre dette på kontoret, og dette er en fantastisk kontorøvelse, hvor du arbejder på kropsholdning. Så du kan faktisk gå i forskellige retninger her.

Jeg kan godt lide det, hvor jeg faktisk vender udad og samtidig klemmer mine skulderblade - lige her. - Ja - nu gør han det. Du kan gøre det på forskellige niveauer.

Du kan gøre det, du ved, hvis du har døren, kan du fastgøre toppen af ​​døren og glide den ned halvvejs ned ad dørhåndtaget. Jeg kan pakke den rundt om dørhåndtaget, hvilket også kan være en god mulighed. Jeg kommer videre her. - Nu laver jeg bare en fuld omvendt denne gang, ved du, jeg laver ikke en sådan ekstern rotation, som går baglæns - Så du kan gøre det med en løkke, og du kan gå sådan.

Nu uden at gå til anker er det sandsynligvis ikke så godt. Men det giver dig stadig kropsholdningsøvelser, og jeg kan gå sådan. - Ja, det er en anden, du kan bare sidde lige ved dit skrivebord og gøre. - Ja nøjagtigt. - Nå, ja, jeg tæller --- Du gør normalt 10 op til 15 af disse til at begynde med - undskyld jeg går til bundankeret.

bill walton cykling

Når du køber disse ankre fra os på Amazon, får du tre. Hvis du køber dem fra vores websted, får du fire - højre. - Vi smider bare en ekstra til samme pris. - Ja, det er en god aftale.

Nu ville jeg vise dig, hvordan du laver biceps med ankeret på dette niveau. Jeg viser dig, hvordan du gør det med sløjfer, gå på Bob - nu kan du faktisk ligge på gulvet og gøre disse to. Der er mange forskellige måder at gøre det på. - Jeg gør dem altid liggende på gulvet. - Hvis du vil gøre begge arme på samme tid, kan du gå videre og arbejde sådan.

Hvad jeg kan lide at gøre er, at jeg normalt opvarmer dem sådan, og så angriber jeg de to sådan og arbejder lidt hårdere for at få den kraft. - Og den anden, du kan bare fordoble modstanden, som Bob gjorde, eller bare gå væk fra væggen, og det øges - Åh ja. (Brad knurrer) Og den anden ting er, du kan tilføje bands - Right - Du kan have tre til fire bands ad gangen - Right Bob.

Når du først har løkken, kommer løkkerne med håndtag, hvilket er rart. Du kan stå sådan og udøve dine bicep-krøller sådan. Du kan gøre hvad Bob gjorde og gøre to.

Åh ja, åh godhed, og det fungerer. Og igen vil 10-15 reps af dette være godt for din biceps, okay - du er også ret klar til den næste. Brad, er du ikke squats, er du god med det? - Der er to forskellige måder med bands.

Du fortsætter, så squats, du kan gøre det sådan. Og du ved, det hele afhænger af dit komfortniveau. Du ved, hvor langt du kan komme ned, men vi råder altid til ikke at gå ned over en 90-graders squat, jeg ved ikke engang, om jeg kan gøre det.

Fordelen med løkkebåndene, som jeg virkelig kan lide, er at du ikke har brug for nogen håndtag. Og det er meget bekvemt for Meis, du pakker det sådan op og gør, det er sådan, jeg laver mine squats derhjemme. Og jeg kan lide det, det virker bare mere behageligt, men du ved, at begge disse fungerer fint til en vis grad - Ja, det gør jeg ikke, jeg holder det bare fra min hals, men kraftens tyngde er på mine skuldre, og det er komfortabel.

Dette er også en god øvelse der. - Og så har du en anden båndbredde, så det giver dig noget andet modstand. - Jeg ved ikke, om du kan gøre det, ikke? - Jeg kan også Bob Jeg trækker mig op Ja, det kunne jeg ikke i første omgang. - Åh, det er en mester. - Ja, dette er virkelig hårdt, men ja. - Wow. - Jeg føler mig stærk som betjent Bob. - Dig ' er stærk som betjent.

Jeg er nødt til at give dig kredit, Brad Så her skal jeg arbejde på at komme rundt rødt. Og du sagde, det fungerer meget bedre med sko, men --- tror jeg. - Jeg har ingen sko i dag. - Men du behøver ikke, du behøver ikke nej.

Du kan fortsætte, og så arbejder jeg mig den ene vej, og jeg arbejder mig den anden vej, og du er, jeg arbejder på hoftebortførerne, musklerne på den side af hoften. Nu kunne jeg også komme og hoppe lidt. - Visst, du kan se på det og sige, 'Nå, jeg ved det ikke, det ligner ikke meget af en øvelse, men jeg synes det er fantastisk.

Som terapeuter ved vi, at disse hofte muskler er meget vigtige for din balance og stabilitet, når du går - det er en reel funktion - du ved, og hvis du kan, kan du faktisk gøre det med ledbåndene, jeg kan godt lide det, fordi det virker lidt bedre til denne, men fungerer fint på begge måder, men du vil se, hvordan du kan få det til at fungere, ved du, forskellige hastigheder lidt hurtigere, hvis du har det godt. Første gang du laver øvelsen, skal du vænne dig til at arbejde med ledbåndene. Efter cirka fem eller ti gange vil du føle dig godt tilpas med det, du vil lære ting udenad.

Og antallet af øvelser, du kan gøre, er uendeligt. Jeg mener, det fortsætter bare, og fordi du ikke er begrænset af bevægelser, kan du gå i enhver retning. - Vi er nødt til at vise dig den næste, som --- Ja, vis en med den med benene. - Så der er en lille velcro, der går rundt om din ankel.

Jeg har allerede en her. Vi tager det røde bånd og forbinder dette. Det fungerer så godt. (sukker tungt) her og her - og hvis du vil have booyahpinden for en lille balance eller en stol - stol, stick, stick, eller måske har du ikke brug for en, hvis du virkelig har en god balance, godt afbalanceret.

Nu skal jeg arbejde her, tilføj arbejdslæge. Så vi skal arbejde hoften i fire retninger for at være komplette. Det er en dejlig voksende muskel, og det ved du, jeg går her for at gøre den stærkere.

Hvis det er for meget, kommer jeg tættere på væggen. Så vil jeg gå 90 grader, hoftebøjning. Nu er alle de øvelser, du laver med Bandsit, vigtige for at du laver meningsfulde bevægelser.

Begynd ikke bare at gøre ting skøre. Bare vær meget god træning, der kontrolleres. Og igen, 10 til 15 reps. - Ja, du får ikke meget styrke, hvis du bare træder ud og går med momentum.

Du er nødt til at opbygge musklerne. Nu med denne øvelse sørger alle fire faktisk for, at dette ikke sker. At din krop ikke går med dit ben, den forbliver oprejst, god kropsholdning - jeg kan godt lide igen, hvor funktionel denne er.

Jeg mener, dette fungerer virkelig på din balance. Det bliver kernen. Det bliver, du ved, ryggen, og det giver plads til maven. - Ja, det vil vi ikke gøre, det er højt.

Og det er derfor det er rart at have noget at holde fast i. Men du ved, hvis du har en rigtig god balance, og du ved, at du kan gå sådan, når du er avanceret, og du virkelig føler, når du er atletisk, så gør alle fire. Ja, så tilbage til starten - Sikker. - Så det tager sig af hofterne og stående, og det bringer din balance.

Det er en dejlig afbalanceret rutine. - Så jeg er ikke sikker på, hvordan du ville gøre det, Brad, Overhead? Det er hvad du vil gøre - Åh, jeg viser det, jeg ved ikke, om du har noget andet, men det er dette kan være et mesterværk, eller du kan placere ankeret hvor som helst ved hjælp af døren et eller andet sted i midten.

Men jeg skal faktisk - - - Vil du have det dybere? - Nej, det er fint. Så det er en ting, det kan jeg godt lide, fordi det bringer hele kernen frem, og jeg balancerer det også. Og hvad du skal gøre er bare at komme frem og stramme dine mave muskler, komme frem lige.

Så båndet ikke støder på dit hoved. Det er den eneste grund til, at du går til højre og arbejder musklerne til højre. Gå derefter næste gang til den modsatte side af hovedet.

Så det er bare, ja, så vi knytter os bare, og du ved, dette er mere en kropsholdning. Du går lidt længere, mere modstand og gør 10 til 20 af dem, og du vil føle, at kernen fungerer korrekt. - Det bliver sandsynligvis også lidt afslappet der. - Ja. - Hvis du trækker ned. - Okay, og vi er allerede nummer syv på den sidste. - Ja. - Skal vi- Hvilken vil du bruge Brad? - Sæt det i midten. - Okay.

Du har det meget godt med, ja? - Det er perfekt, ja. Det grønne vil være lidt stærkt, men det er fint synes jeg. Nu er dette en aerob øvelse, som du kan gøre med båndene.

Og det er sjovt for indendørs løb, det er det, jeg kalder det. Og når du har det, vil du holde på sådan her. Du går ud, og vi løber bare med modstand.

Og det fungerer forbandet godt. Loopbåndene er faktisk overlegne. - Ja det er de. - Men det er fint.

Det øger din puls, og du får motion. - Hvis du gjorde det regelmæssigt, ville jeg bruge loopbåndene. Fordi en ting disse er stærkere, og du kan faktisk få nogle ret gode modstande.

Vi går med de højere - ja faktisk, lige i går begyndte jeg med det røde og gik derefter til det næste og derefter tilbage til det røde. Jeg tog intervalltræning, og det var godt at få forskellige modstand til forskellige træningsprogrammer. Så her, bare gå på dit våde løb. - Ja, du behøver ikke engang at holde hende. - Jeg holdt håndvægte i mine hænder.

Og så kan du dreje sidelæns. Dette er en stor fordel ved sløjfen i forhold til de andre ledbånd, hvor du nu bevæger dine hofter i en anden retning. Det sikrer, at du kan gå begge veje og endda gå baglæns for at skabe de quadriceps, som jeg begynder at få åndenød, når jeg begynder at arbejde.

Så jeg træner intervaltræning med disse 30 sekunder til, 30 sekunder slukket, måske skifte til det højere bånd, næste gang 30 sekunder til og 30 sekunder slukket - det understøtter dig faktisk også. Så det hjalp din balance. - Åh det er det. - Du tror, ​​det ville forstyrre din balance, og det kunne være, hvis du har en for tung, kan det trække dig sådan, men normalt holder det dig. - Ja, jeg startede med den enkle, og du vil være fortrolig med det.

Det er min favorit indendørs løb, fordi jeg gør Jeg kan ikke lide at løbe på løbebåndet - Jeg kan ikke lide det heller - Jeg elsker at løbe udenfor, selvom det er en god mulighed - Og når det bliver 20 i dag, ved du ikke en meget god idé - Wow, det er en god begynder træning, Bob. - Okay, glem ikke Brad, og jeg kan ordne alt - Undtagen - Et knust hjerte - Okay, Bob har intet at gøre med det. - Vi kan arbejde på hård fitness - Ja, lad os gå - Hjerte. - Kardiovaskulær ja, det bliver endnu et kapitel.

Er modstandsbånd med håndtag bedre?

VINDER - Slips: Brugervenlighed til presning, trækning og træning af hele kroppen går tilModstandsrør med håndtag. Husk dog, du vil være begrænset til, hvordan du kan bruge dem. Den eneste grund til, at de er nemmere at bruge, er fordihåndtaggøre tingene lettere, når det kommer til bestemte øvelser.20. december 2019

Hvad er de bedste modstandsbånd med håndtag?

DetBedste modstandsbånd
  • Vores valg. Bodylastics stabelbar tubeModstandsbånd.
  • 2. plads. GoFit ProGym Extreme.
  • Opgrader valg.ModstandsbåndTræningsøkonomi Fitness-pakke.
  • Ogsåstore. Seriøs stålassisteret pull-up,ModstandogStrækbånd.
  • Ogsåstore. UdføreBedre motionMiniBands.
30. apr 2021

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte fysioterapeuter ♪♪ På internettet ♪ - Jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut. - Åh, vi er klar, Brad Heineck, fysioterapeut. Sammen er vi den mest berømte fysioterapeut på internettet. - Efter vores mening naturligvis Bob. - I dag skal vi tale om de bedste modstandsbånd.

Vi viser dig, hvordan du bygger muskler, kerne og balance. Og vi har fem gode øvelser, som vi skal demonstrere. Og dette er forresten en opdateret artikel, vi havde gjort det før. - Ret. - Nu gør vi det igen, fordi vi vil forbedre tingene. - Ret .

Under alle omstændigheder skal vi vride øvelserne lidt, og vi har nogle bedre bånd til at vise dig. Nå, Bob, vi har brugt bånd i årevis, og terapeuter har brugt modstandsbånd. - Jeg vil ikke afskære dig, Brad. - Oo. - Men forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et øjeblik til at abonnere på os.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag. Gå også til Bobandbrad.com, gå til afsnittet giveaway.

Er det massageapparatet? - Åh - Vi giver det væk i denne uge Håndmassager. - Virkelig en god enhed. - Det er det. - Det er også meget billigt. - Ret.

Det er et nøgleprodukt til din husstand - du kan give det til nogen, du virkelig ikke kan lide. (begge griner) Du vil ikke bruge mange penge på det - hvorfor Bob? (Brad griner) - Hvis du går til Facebook, bliver den fastgjort til konkurrencer øverst på siden, gå til Twitter, Instagram eller TikTok. Hvis du vil have en 60 sekunders version af vores program - Wow - Du kan, Gå også på vores podcast. - Åh ja, podcasten. - Jeg har det godt med at få dig til at grine sådan. - Du kan ikke gå galt med en podcast. - Okay Bob, jeg er vant til det.

I hvert fald hvad vi vil sige er, at vi arbejdede med stretchbånd, TheraBands, hvad du end vil kalde dem. Jeg antager, at TheraBands ikke kan siges - Højre. - Fordi det er navnet på en producent, men terapeutiske terapeuter har brugt det i årtier. - Åh, jeg har brugt det næsten, åh gud, det gør jeg ikke engang vil sige. - Ja, før du havde gråt hår. - Det var for 35 år siden - Præcis. - Og nu er det meget populært. - Ja. - Det er alt, hvad jeg bruger.

Jeg bruger stretchbånd derhjemme og på kropsvægt. - Du bruger ikke engang vægte. - Slet ikke undtagen, som sagt, kropsvægt. - Kropsvægt. - Ja, og jeg er meget glad og tilfreds med resultaterne.

khs cykler anmeldelse

Og vi besluttede, at vi regnede ud, at der er mange forskellige mærker - kvalitetsbånd. - forskellig kvalitet. Nogle gange snapper de.

Jeg fik fire af dem snappet på tre år. Det er ikke så sjovt. Det er lidt smertefuldt, men du kender bands, selv de bedste af de bedste, de bedste vil snappe en dag - de klikker, når du bruger dem - regelmæssigt - ja - du skal dybest set holde øje med dem.

Du skal se og se de første tegn på slid eller det faktum, at det begynder at arbejde sig igennem. - Vi kan tale lidt om det, når vi går igennem. Men generelt har du ikke noget problem.

strandcruiser-cykel

Og med vores tog vi det valg. Vi ønskede den højeste kvalitet - Yup, så vi har faktisk bånd her. De kommer i et sæt på fem, 150 pund.

De har vægten på hvert bælte heroppe. Du har gode, disse karabinhage klip, som vi kan lide. fordi de er meget stærke. de bryder ikke. og med sættet kommer det med to ankelstropper. her er den ene. jeg bærer den anden. nu et døranker, hvis du er nybegynder, har du intet andet, det kommer med dette ene døranker, der passer ind i en dør.

Så du kan hænge stroppen på denne løkke og flytte den til forskellige højder. Vi bruger et væganker, og du vil se, hvorfor vi gør det. Jamen, døren er låst - Ja, ingen kommer ind fra den anden side. - Brad, du nævnte ikke håndtagene. - Åh. - Se på disse håndtag - vi er virkelig stolte af vores håndtag - ja - for de er virkelig af høj kvalitet.

Disse vil ikke, du vil være tilfreds med håndtagene - vi hænger kropsvægt på dem hele tiden. Vi testede dem. Du er god.

Og den kommer med den lille taske, som du kan lægge derinde, og den er luft- og luftfri og alt det gode. Så skal vi gå videre? - Ja, lad os gå videre, Brad. - Lad os tale om det store værktøj, især hvis du er en fyr, du vil arbejde på arme, krøller, biceps og triceps. - og triceps.

Fortsæt, Bob. - Åh nej. Jeg bruger ikke et stort band her, Brad.

Normalt vil jeg sandsynligvis have det. - Dette er så stort som han kan klare. (begge griner) - Hvad er det nu? - Næste.

Du klarer dig fint, Bob - jeg ville sandsynligvis normalt have mindst tre bånd her. Og du kan sætte mere end et band på samme tid. - Med ankeret mener du - Med ankeret. - Ja, jeg satte op til fire.

Ikke med den tunge, men som med de mindre. Hvordan det tager lidt tid at placere dig selv her - men to eller tre er meget almindelige - men prøv så at holde dine albuer i dine sider, og du vil fokusere direkte på triceps her. Nu ville det ikke være næsten nok for mig, du kunne også bøje dig sådan og gøre lidt quad-træning, mens du laver sætene - og så har du væggen til at holde din kropsholdning - nogle gange kan du fordoble dig selv sådan. - Sikker. - Du kan varme op i et spring og derefter dobbelt op ved at gå til den anden side. - Ja, og få det intensitetsniveau. - Jeg gør det meget med biceps. - Vil du vise biceps? - Jeg kan - Ja, fortsæt.

Absolut, Bob - så lad os se. Vi vil have det lavere - nu har det mørkere bånd lidt mere modstand, og det er ret typisk for alle modstandsbånd - og jeg prøver på samme måde med biceps, jeg starter og normalt starter jeg med en, bare for at varme op. - Så gør begge dele på samme tid.

Jep. - Ja. Og så går jeg til double.

Igen kan du stå længere væk fra væggen og derefter øge modstanden. - Korrekt. Gå videre, gå lidt længere, hvis du vil, Bob.

Åh - buler jeg? - Åh gud. Se på disse biceps. Nu er Bob 60 år gammel.

De fleste 60-årige har ikke den bump. (griner) - Åh. Ja. (griner) - Nå - det er et familieshow, Brad - jeg ved godt, lad os gå videre.

Jeg vil vise min. - Okay. - Hvis min kone, - Hvad skal du vise nu, hva? - Min øvelse. - Ja, jeg ved det. - Lad det bare være dernede. - Det forværres meget hurtigt. - Nå, det er hjemme.

På en eller anden måde ved en tilfældighed opdagede jeg denne metode her. Jeg lå på gulvet og hvilede. Og jeg greb dette og wow jeg kan lave mine biceps mens jeg ligger ned.

Hold mine skuldre flade, albuer flade, perfekt form. Kryds mine ben, så det ikke kommer i vejen. Og jeg gør min 10-15 her.

Få mine Biceps. - Hvis du vil arbejde i din kerne, vil du rejse dig. - Jep.

Du får lidt mere - men hvis du virkelig vil fokusere på musklen. Så gør du, hvad Brad gør. Fordi det virkelig isolerer biceps og triceps - og det pæne ved det er, hvis du ikke rigtig er ambitiøs den dag, mellem sæt kan du bare sidde og slappe af og se på livet et stykke tid og derefter gå videre til dit næste sæt gå.

Alligevel - og når dine arme bliver store nok, kan du få en tatovering da. Denne muskel. - Ja, jeg arbejder stadig på den. - Ja, også jeg. - Bob, vil du lave squats? - Åh sikker. - Hvilke squats? - Lad os tage den gule her - Åh, den gule. (begge griner) Nu er der også sløjfer.

Vi fik vores navne på løkker, som vi fandt. Vi kan godt lide det. Jeg kunne også godt lide løkkerne.

Jeg begyndte kun at bruge dem sidste måned. - Ja, du er en stor fan. Jeg kan godt lide at bruge dem til mobilisering, Brad. - Helt sikkert. - Jeg har gjort det meget for nylig.

Så du kan bare gå tilbage til fyren, du ved, hvor meget modstand du vil have, og du vil adressere det på den måde, og så kan du bare krumme dig ned, og du vil få modstand på vej ned og modstand på vej op. Jeg får se, om jeg kan krumme mig ned, Brad. Jeg prøvede at arbejde på det - ja. - Ja, jeg ramte bordet. - Så kig op.

Sørg for at du trækker vejret. -Ja. - Jeg kan godt lide det, når du bringer dine hænder tilbage sådan, fordi det virkelig fremmer korrekt kropsholdning og- Højre.

Godt punkt, Brad. - kropsmekanik. - Det er meget bedre. - Hold da op.

Se på bagsiden af ​​buen. Du kan ikke se det fra din vinkel, men garanteret ser det godt ud. Lad os gå. - Okay.

Okay. Hvad skal vi gøre nu, Brad? - Nå, det er hvad du vil have. demonstrere? Går sidelæns med hoft bortføreren? - Helt sikkert.

Så dybest set fortsætter du bare med at gøre dette - dette er en rigtig god måde at støtte disse hofter, bortførere og vægten på - så jeg arbejder mig rundt i rummet lige nu, og det er fantastisk at få disse muskler på ydersiden af ​​hofterne for Meget vigtigt for balance. Det ser simpelt ud, men jeg fortæller dig, om du gør dette især med den rigtige båndstørrelse. Ja, tænk nu også på sikkerhed.

Jeg vil ikke have nogen til at falde med det. Du bliver muligvis nødt til at kravle langs en mur. Så hvis du falder, læner dig mod væggen eller ikke hvis du er lidt bekymret for din balance, læner du dig mod væggen. - Korrekt.

Du kan fastgøre den med ankelremmen, så det er det du er til og udøve den samme muskel. Men du kan se, at det er en åben kæde, eller at den ikke har nogen vægt - Højre - Hvad det gør, det gør en stor forskel i, hvordan du træner muskelen, men den fungerer godt. Du kan også arbejde dine hofter i alt fire retninger.

Vi ser efter alt dette efter 10 til 15 gentagelser. Åh, selv ekstensorer. Jeg gennemgår denne slags hurtige, men jeg tror, ​​du fik ideen, hvordan dette fungerer - rigtigt.

Træk scapulaen tilbage, Brad - Så, - Ja - Jeg kan gå, du kan faktisk gøre denne ting med denne øvelse fra et af de tre niveauer. BTW, hvis du får vægankeret fra vores hjemmeside, BobandBrad. - Ret - Du får faktisk fire af dem.

Ellers hvis du køber det på Amazon, får du tre af dem - Ja. Og det er en forbandet god aftale, fordi det er den samme pris - ja det giver dig bare en anden mulighed. Ved du hvad jeg mener? - Nå, absolut. - Så her kan jeg presse mine skulderblad.

Jeg kommer lidt med dig, Brad. Jeg kan klemme mine skulderblade sammen, så de kan se. Jeg kan dreje skuldrene udad, hvilket hjælper med at arbejde mod de indre rotatorer, som pecs, store og små, har en tendens til at blande sig derinde med - Åh ja, yup.

Præcis - Nå, det er det, jeg elsker at gøre, Brad. Jeg kan godt lide at bringe det tilbage og derefter rotere eksternt sådan. Og det hele med denne øvelse.

udøve bjergbestigere

Du kan udføre 30 reps. Du kan udføre 50 reps, det er en muskeltonus. Det er det ikke, vi prøver virkelig at opbygge det. - Korrekt.

Ja. Vi arbejder med kropsholdning og godt helbred. Det opdagede jeg lige.

Jeg sagde det sådan, og du har ikke brug for et anker eller noget. Og du går sådan her, og jeg gør den eksterne rotation sådan. Og så har du modstand nedad.

Skuldrene arbejder i en retning. Og vi laver den eksterne rotation med båndet her. Og det er virkelig en god måde at få dine øvre rygmuskler til at arbejde rigtig hårdt via dine øvre fælder, mellemfælder.

Det er en god træning. - Ikke dårligt. Jeg er nødt til at give Brad kredit.

Du er meget kreativ. Du står op, du tilpasser og ændrer altid øvelserne. - Tak, tak Bob.

Er der noget andet, der er godt at sige om mig? - Jeg er virkelig stolt af dig. (griner) Vi skal vise lats, for det er en fordel. - Åh, springede vi alts over? - Ja, vi sprang over det, men det er fint.

Du laver ikke lat pulldowns. Normalt kan du ikke gøre det med vægte. Du skal have et kabelsystem. -Ja, lats er nok de største, der er meget svære at lave hjemme. - Yup.

Det er. - Så hvad du skal gøre er, at jeg fortsætter, og oops, snoet her, så jeg er lidt stor for det, men det kan gøres, ikke? - Yup. - Og så bringer jeg det bare den vej ned. - Sikker. - Du ved, jeg flyver som en ørn. (ler) - Uanset hvad Bob gør, skal du fortsætte.

Nå, Bob, du ved, han er to og en halv meter høj. Hvis jeg gjorde det, fordi jeg er omkring 8 inches kortere end ham. Kan jeg vise det bob? - Klart. - Sådan ville jeg gøre det derhjemme.

Jeg går bare tilbage mod væggen og går ind i en delvis krumning, og det er bare en anden vinkel, en anden tilgang - og igen vil du - denne gule - er virkelig let, Bob - ja, det ved jeg. Jeg viste det bare - Nej. - Jeg demonstrerede det - Sikker.

Helt sikkert. (Bob griner) - Nej, det er en god lat øvelse - det gør jeg ikke engang, fordi jeg gør pull-ups. Jeg er nødt til at forsvare mig mod dig. (begge griner) - Undskyld, Bob. - Okay.

Husk Brad, jeg kan ordne stort set alt. - Undtagen - Vores eget forhold her. Vi kan helbrede et knust hjerte - Fortsæt - Nej, vi kan ikke ordne et knust hjerte - Åh ja, vi arbejder på det - Ja.

Ja - Alligevel håber jeg, at du nød øvelserne. Jeg er sikker på, at du vil elske bands. Pas på og Gud velsigne - Fred ud. (Glad musik)

Hvordan bruger du modstandsbånd med håndtag?

Stå påbåndmed fødderne skulderbredde fra hinanden. Krydsbåndforan dig, så det laver et X, der holderbåndunderhåndtagfor mere spænding, hvis det ønskes. Hold ryggen flad og med en let bøjning i knæene, send hofterne tilbage. Bøj albuer, klem skulderbladene sammen og løft dembåndat trække hænderne mod ribbenene.25. jul. 2020 g.

Er det OK at bruge modstandsbånd hver dag?

Man kan gøremodstanduddannelsehver dag. Der er over 600 muskler i menneskekroppen, og det ville være umuligt at træne dem alle i en session. Den bedste måde at træne på er at opdele din rutineved brug afforskellige muskelgrupperhver dag.Modstandtræning kan hjælpe dig med enten at gå op eller tabe dig afhængigt af dine mål.

Bygger modstandsbånd muskler?

Modstandsbånd kantilføjemuskel-bygningstyrke til de fleste typer træning. De er også fremragende til rehabiliteringmusklerefter skade.Modstandsbåndkommer i flere styrker, hvilket gør dem meget anvendelige af de fleste mennesker.3. mar 2020

Forbrænder modstandsbånd fedt?

Modstandtræning hjælper med overskydendefedtab ved at øge både efter-brændeefter træning og ved at øge muskelstørrelsen og derved øge antallet af kalorier vibrændei hvile.29. sep 2020

Bygger modstandsbånd muskler eller tone?

Forskning har bevist detmodstandsbåndøvelser vokser dinmusklerogtonedem på samme tid. Toning af dinmusklerer simpelthen processen med at miste kropsfedt, så atmusklervises på overfladen af ​​din hud.9. okt 2020

Kan jeg træne modstandsbånd hver dag?

Mens dukan modstandstræne hver dag, for de fleste tilbyder det muligvis ingen yderligere fordele i retning af at nå deres mål sammenlignet meduddannelsekun tre til femdagePer uge.

Kan modstandsbånd få dig til at tabe dig?

Forskning viser detmodstandtræning, hvad enten det sker via kroppenvægt,modstandsbåndeller maskiner, håndvægte eller frie vægte, ikke kunhjælperos opbygger styrke, men forbedrer også muskelstørrelse ogkan hjælpemodvirke aldersrelateret muskeltab. For nylig er det blevet populært blandt dem, der ønsker attabe sig.29. sep 2020

Hvor mange gange om ugen skal du træne modstandsbånd?

Modstandstræningfor begyndereskulle gernegøres tregange om ugenmens mere avancerede løftere kan leve så meget som seksgange om ugen. Husk dog, at disse løftere ikke arbejder med den samme muskelgruppe hver dag.

Hvilken slags håndtag har modstandsbånd?

For at hjælpe dig med at finde den bedste mulighed for dig har vi afrundet vores foretrukne modstandsbåndhåndtag. . Disse modstandsbåndhåndtag er brede for mere komfort, og du kan bruge dem som Bowflex, modstandsøvelse eller gymnastikhåndtag. Derudover er den smalle nylon superstærk og kan holde op til dine hårdeste træningsprogrammer.

Hvad kan du gøre med nylonmodstandsbånd?

Disse modstandsbåndhåndtag er brede for mere komfort, og du kan bruge dem som Bowflex, modstandsøvelse eller gymnastikhåndtag. Derudover er den smalle nylon superstærk og kan holde op til dine hårdeste træningsprogrammer. Disse modstandsbåndhåndtag er brede for mere komfort, og du kan bruge dem som Bowflex, modstandsøvelse eller gymnastikhåndtag

Hvor stort et modstandsbånd har jeg brug for?

Sættet indeholder 5 bånd (med modstandsniveauer fra 10-50 pund), som du kan stable til sammen 150 pund, hvis du virkelig ønsker at udfordre dig selv. Det har også et metalclipsystem til fastgørelse af bånd til blødt greb, et døranker, ankelrem og træningsplan.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.