Vigtigste > De Bedste Svar > The Ridge Danny - almindelige spørgsmål

The Ridge Danny - almindelige spørgsmål

Hvor filmede Danny MacAskill ryggen?

Hvilken cykel brugte Danny MacAskill i højderyggen?I oktober 2014MacAskillog den langsigtede samarbejdspartner Stu Thomson fra Cut Media udgav enfilmmed titlen TheRyg. Detblev filmetpå hans hjemø, Isle of Skye, langs den stejle og stenede CuillinRyg.

Er Danny MacAskill lammet?

Dannyovervandt det hele på en lager Santa Cruz Bronson kulstoframme med Cane Creek Double Barrel Air bagstød og Enve hjulopgraderinger.

Hvor høj er Danny MacAskill?

Dannyblev inviteret til at færdiggøre optagelserne af den nye video Road Bike Party 2 af mountainbike-kulthelten Martyn Ashton, der halvvejs brækkede ryggen ved at lave filmen og efterlod ham rullestol bundet til livet.

Hvad er Danny MacAskill nettoværdi?MacAskill, der steg til stjernen ved at sende videoer på internettet, har også et andet firma, Drop and Roll Worldwide, som håndtererindkomstfra hans touring shows. Dens regnskaber viser, at den harnettoaktiver? 30.000. Cyklisten fra Skye har tidligere sagt: Jeg er ikke motiveret af penge eller berømmelse.

Hvor mange cykler har Danny MacAskill brudt?

Hundredvis af forsøg kan betyde skader ogMacAskill er brudtmere end 20 knogler, selvom du spørger ham om de fysiske omkostninger ved sin karriere, og han bagatelliserer det.

Er Martyn Ashton lammet?

Martyn Ashton(født 2. december 1974) er en tidligere britisk og verdensmester mountainbike-forsøgsrytter, stuntrytter og holdleder.Ashtonvarlammeti en ulykke i 2013 under en demo af cykelforsøg på den britiske Moto GP.

Hvem sponsorerer Danny MacAskill?Danny'sstørre cykelsponsorer Santa Cruz. Det er han ogsåsponsoreretaf Red Bull, GoPro, Endura, Adidas, FiveTen, Crankbrothers og mere. I 2012Danny Macaskillvalgte at samarbejde med Lezyne.

Hvor mange gange har Danny MacAskill knækkede knogler?

Hundredvis af forsøg kan betyde skader ogMacAskill er brudtmere end 20knogler, selvom du spørger ham om de fysiske omkostninger ved sin karriere, og han bagatelliserer det.18.01.2020

Hvor meget er Danny MacAskill værd?

MacAskill, der steg til stjernen ved at indsende videoer på Internettet, har også et andet firma, Drop and Roll Worldwide, som håndterer indtægter fra hans touring shows. Dets konti viser, at det har nettoaktiverværdi? 30.000. Cyklisten fra Skye har tidligere sagt: Jeg er ikke motiveret af penge eller berømmelse.01.10.2020

Hvor finder ryggen af ​​Danny MacAskill sted?The Ridge er den helt nye film fra Danny Macaskill For første gang i en af ​​hans film klatrer Danny ombord på en mountainbike og vender tilbage til sit hjemsted på Isle of Skye i Skotland for at tage på en dødstræbende tur langs den berygtede Cuillin Ridgeline. Udforsk mountainbiking i Skotland her:

Hvor blev Danny MacAskill ridevideo filmet?

I begyndelsen af ​​maj 2013 blev MacAskill inviteret til Taichung, Taiwan af en sponsorpartner, Lezyne, til at filme en ridevideo med titlen Danny MacAskill i Taiwan - drevet af Lezyne.

Hvad var bump frontflip i højderyggen?

'Bump Frontflip' på et pigtrådshegn, som Danny Macaskill brugte som den store finale til The Ridge-filmen, var noget, der aldrig er set før. Se bag kulisserne med Danny og Cut Media-holdet, da dette massive trick blev filmet til filmen. Se den fulde film her - https: //www.youtube.com/watch? V = xQ_IQ Indlæser - Varighed: 30:35.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish