Vigtigste > De Bedste Svar > Rio OL-tid - en løsning på

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio?

Rio de Janeiro, Brasilien

er mandelmel sundtHvis du forlader Rio de Janeiro Internationale Lufthavn og kører syd for byen, hvor alle strande er placeret, vil du passere en omfattende uformel bosættelse kaldet Maré. Det er et af hundreder af forsømte slumkvarterer som dette i Rio. Det fortsætter i miles.

Men hvis du passerer der i dag, vil du kun se denne mur. Tjek dette kort over Rio: her er den del, du sikkert kender. Det er den sydlige zone, hvor alle Theiconic-strande er placeret.

Maré er i den nordlige zone i Rio, hvor de fleste af byens fattige bor. De har ikke kloaksystemer, de har ikke opholdstilladelse, de har ikke noget, men byen er virkelig bekymret for, hvor højt bilerne er, fordi de bekymrer sig om dig, du kender de fattige menneskers ører uden mad i maven at have. Byen installerede lige den store nye skole i dette samfund for et par måneder siden.Du vil bemærke, at når vi når denne del af motorvejen, bliver muren fuldstændig gennemsigtig og giver os et perfekt overblik over den skinnende nye skole. Hver gang Rio får international opmærksomhed, stræber byen efter at opbygge en infrastruktur omkring turisme, der er oprettet, så de besøgende kan se, at det er denne fantastiske by. Problemet er, at besøgende kommer og går, men folket i Rio er her for at blive, og de er frustrerede over, at deres regeringer bruger så mange penge på at bygge bestemte dele af byen og fuldstændig forsømme andre.

OL er ikke anderledes i dette tilfælde. Faktisk er det nok den største undskyldning, Rio har for at lægge masser af penge i at få byen til at se bedst ud. Dette er Patricia.

Hun kører busser her i Rio og har set en stor ændring i busruterne for nylig. Patricia viser mig et par eksempler på de 11 busruter, der blev skåret mellem den fattige nordzone og den turistrige sydzone, alt sammen som forberedelse til OL. Det er nu meget sværere for en beboer i den nordlige zone at komme til strandene i Ipanema eller Copacabana.Så hvorfor sætte busruterne? Hvis diskriminerende busruter er dårlige, bliver tingene værre her. Så tilbage til det kort er der et sted herude i vest, der hedder Barra (Baha) R'er, udtalt som H på portugisisk. Dette er en ny bydel, der er fuld af olympisk handling.

Den Olympiske Park skal bygges her. Og det er derfor, det er, hvad en ejendomspublikation kalder en 'kosmopolitisk opvågnen'. Massevis af investering i fast ejendom.

Og selvfølgelig også en masse dramatiske reklameartikler. Der er den ene fyr i Carlos Carvalho. Han er ejendomsudvikler og ejer 64 millioner kvadratmeter i Barra.Sidste år skitserede Carvalho sin drøm for Barra i en række interviews med større publikationer. Hans mål er at omdanne dette sted til et 'nyt Rio', en by for 'eliten med god smag og ædle levevis, ikke lever for de fattige'. 'Denne fyr er den tolv rigeste person i Brasilien, og han har meget politisk indflydelse for at gøre sin drøm til virkelighed.

Her er han sammen med borgmesteren i Rios, for hvis genvalg han gav en generøs donation. De overvejer bare planer om at ombygge Barra. Men der er et stort problem for folk som Carlos Carvalho og hans drøm om at gøre Barra til et tilflugtssted for de rige.

Hvis du er interesseret i jordværdi, jo færre fattige mennesker du har på din jord, jo mere værdi kan du give den. De ser byen som et sted at investere, ikke et sted at bo. I årenes løb er der kommet små bosættelser med et par hundrede familier i Barra.

De er normalt arbejdere, der ikke kan finde billige boliger, og som starter deres egne kirker. Disse steder har eksisteret i årtier, og mange af dem har fået juridisk status for deres ejendom. Men for de luksusbevidste udviklere af denne nye del af byen er disse uformelle bosættelser en hindring for deres plan.

Da den olympiske park var planlagt til dette område i Rio, var det ingen stor overraskelse, da byen kom ind med betydelige domænerydninger og meddelte disse samfund, at de ville blive flyttet til offentlige boliger, der normalt var langt væk fra internationale besøgende. De fleste af menighederne gik tilbage, nogle accepterede med glæde de penge, byen gav dem, og nogle stillede hård, men mislykket modstand. Men jeg gik til en kirke, der ikke opgav kampen for at beholde deres hjem.

Vila Autódromo var et samfund med omkring 600 familier i nærheden af ​​den olympiske park, sådan ser det ud i dag, folk valgte at gå der, fordi der ikke var nogen narkotikahandel eller milits. Det var meget sikkert, meget - en god følelse af fællesskab. Tæt på arbejdspladser og skoler.

Det er svært at se, om du bare går i kirke, men du får en fornemmelse for det, når du ser folk stadig kæmper tilbage, fordi de holder denne hukommelse og ønsker at holde noget af det i live. Efter mange års kamp med rådhuset forblev kun 20 af de oprindelige 600 familier i dette samfund. Voldelige protester midt i en oversvømmelse af international presse over borgmesteren og indrømmede til sidst og sagde, at de tyve familier kunne forblive på den betingelse, at byen byggede dem pænere huse, så det internationale samfund ikke skulle få et glimt af det virkelige Rio.

På grund af den lange kamp var nogle af Vila Autódromo i stand til at blive. Men det er sjældent. De fleste af de samfund, der modtog udsendelsesordrer, findes ikke længere.

Mindst syvoghalvfjerds tusind to hundrede mennesker er blevet fordrevet fra deres hjem i Rio de Janeiro siden 2009. Det kommer fra regeringens information. Og meget af det for at give plads til infrastruktur- og ejendomsprojekter i forbindelse med verdensmesterskabet og de olympiske lege.

Så det er en skam, fordi de Olympiske lege kommer til området i slutningen og hvidkalker og redesigner områder, mister du meget af byens personlighed. Takket være de olympiske investeringer har folket i Rio naturligvis adskillige fordele: Nye buslinjer, genoplivning af alle dele af byen, Museer, parker. Disse ting vil helt sikkert gøre livet i byen bedre.

Men til sidst bukkede milliarder af offentlige dollars, der skulle være til gavn for folket, for nogle få menneskers interesser med en masse penge.

Hvornår var Rio vært for OL?

2016

Hvem vandt OL 100 m 2016?

flodjanuar 2016OlympiskSpil, atletisk festival afholdt iflodde Janeiro, der fandt sted august 521, 2016. TheflodSpilvarden 28. forekomst af det moderneOlympiskSpil. Arrangementet markerede første gang, enten sommeren eller vinterenOLblev afholdt i Sydamerika.

Det var en af ​​de største rivaliseringer inden for kvindes atletik. Gail Devers, 29, repræsenterede USA, den regerende 100 m olympiske mester. Og Merlene Ottey fra Jamaica, nu 36, dobbelt verdensmester og deltager i sine femte olympiske lege.

Seks andre fremragende atleter sluttede sig til kvindens 100 m finale ved OL i Atlanta 1996. Det ville tage en topsprinter at slå sidste års verdensmester Gwen Torrence. Men de to topatleter i Atlanta var Devers og Ottey.

wegmans sunde snacks

Devers var stjerne allround atlet, først i forhindringerne, og vendte tilbage til sit eksplosive 100 m bedste. Ottey var den konsekvent strålende sprinter i både 100 og 200 m, og formen antydede, at dette kunne være hendes nat. Dette var uden tvivl den største pris i atletik, og de ønskede det.

De ville virkelig have det. Devers og Ottey stod over for hinanden flere gange i større finaler. Rekorden var fire sejre for Ottey og tre for Devers.

De havde konkurreret mod hinanden i Barcelona fire år tidligere. Ros, bagdelen med en olympisk guldmedalje

Åh, og blomsterne. Glem ikke blomsterne! Ottey var kun 0,06 sekunder tilbage og var stadig femte.

Og Ottey ville undre sig over, hvordan hun ville indhente den lille brøkdel af et sekund. Fire år senere havde hun sin chance: Hun var den hurtigste sprinter til at gå i finalen med en tid på 10,91 sekunder.

Devers kom også sikkert igennem. Nogle gange langsommere, men holdt det noget tilbage? Og så kom det ned til dette løb. En varm nat i Georgien til kvindernes 100 m finale.

Devers på bane tre. Ottey lige ved siden af ​​hende, på bane fire. Torrence på bane seks.

En god start for Gail Devers på bane tre. Hun trækker sig væk fra Gwen Torrence ved siden af ​​hende. Og her kommer Merlene Ottey på ydersiden.

Torrence og Ottey jagter Devers. Og det er en død varme! Jeg ved ikke, hvem der fik det! Har Ottey gjort nok? Hun kom stærk i mål. Ingen hævdede sejr.

De gik ængstelig rundt og ledte efter et tegn - en indikation af, hvem der havde vundet. Ottey spurgte en linjeleder: 'Er det mig?' Men får ikke et afgørende svar. Ottey og Devers omfavnede - med respekt, snarere end varmt.

Ingen ved, hvem der vandt guldmedaljen. Det var Devers på bane tre, der tog kontrol over løbene tidligt. Devers var foran, hvor Torrence tættest på kameraet kun holdt på bane seks.

Ved pausen var Ottey stadig ingen steder, men se hende begynde at bevæge sig. Et ekstraordinært løft i hastighed fra den jamaicanske. Luk, luk, tæt på Devers.

tredobbelt bypass-cykling

Har hun gjort nok? Devers

Ottey

Torrence er sandsynligvis tredje bag disse to. Ingen på banen ved dog, hvad resultatet er. Det skal føles som en evighed for atleter.

Hvorfor tog det dig så lang tid? Både Devers og Ottey fik samme tid -10,94 sekunder. Det tog dem mindre end to minutter at tjekke vinderen.

Det var så tæt. Og så blev resultatet vist på stadion. Gail Devers - olympisk mester.

Kun dette spring på linjen var nok for hende til at vinde foran hendes jamaicanske rival. Ottey, 36 år gammel, havde bestemt mistet sin sidste chance for guld. Dette var fotofinishen, der blev undersøgt af løbets embedsmænd - en forskel, der senere blev beregnet i mikrosekunder af et kamera.

Det tager ikke mere at vinde olympisk guld.

Hvor lang varede OL i Rio?

Usain Boltbøjer forbi Justin Gatlin for at vinde historisk olympisk 100 m guld i Rio | Rio 2016 | The Guardian.08/14/2016

Hvilken by har kun været vært for De Olympiske Lege en gang?

Elleve byer har været vært for de olympiske lege mere end én gang:Athen(1896 og 2004 Sommer-OL), Paris (1900, 1924 og 2024 Sommer-OL), London (1908, 1948 og 2012 Sommer-OL), St. Moritz (1928 og 1948 Vinter-OL), Lake Placid (Vinter-OL 1932 og 1980) , Los Angeles (1932, 1984 og 2028

træne om morgenen før din hjerne

Hvordan vandt Rio det olympiske bud?

Chicago faldt i den første runde med 18 stemmer, mens Tokyo modtog 22,flod26 og Madrid 28. I anden runde blev Tokyo elimineret med 20 stemmer, mens Madrid fik 29 ogflod46.flodde Janeiro blev valgt i den sidste runde med 66 stemmer over 32 for Madrid.

Hvordan tjener Rio de Janeiro penge?

Primær sektor:

flodinvesterer meget i sukkerrørsproduktion. Det har store plantager i området omkring Campos. Produktion af appelsiner udgør også en væsentlig del af landbrugssektoren. Kaffe var engang en vigtig industri, men på grund af miljømæssige faktorer har den mistet sin betydning.

Hvem er den hurtigste mand i verden?

Den jamaicanske sprinter Usain Bolt er stadig kendt somhurtigste mandi live. Selvom han gik på pension i 2017 (og havde tabt et løb eller to), har den otte gange olympiske guldmedalje i øjeblikket den officielleverdenrekord for beggemænd100 meter og 200 meter sprints, som han opnåede i 2009VerdenMesterskaber i Berlin.3

Er Usain Bolt i OL i 2016?

Jamaica'sUsain Boltblev den første atlet, der vandt treOlympisk100m titler ved at slå den amerikanske Justin Gatlin til guld vedRio 2016.Bolt, 29, løb 9,81 sekunder i sin finaleOLfor at gentage sin succes i Beijing 2008 og London 2012.

Hvor mange dage varer OL?

I dag er den officielle varighederikke mere end 16dage. Spilerudvikler sig også konstant: Siden 1896 har atleter fra hele verden Det gamleolympiske Legevar bevarelsen af ​​gratis mandlige græske statsborgere, mens de moderne spil altid har været åbne for atleter fra hele verden.

Hvornår var åbningsceremonien for Rio-OL?

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - 05. AUGUST: Fyrværkeri eksploderer over stadionet under åbningsceremonien for de olympiske lege i Rio 2016 på Maracana Stadium den 5. august 2016 i Rio de Janeiro, Brasilien. (Foto af Morry Gash / Pool / Getty Images)

Hvorfor blev OL afholdt i Rio de Janeiro?

Placeringen af ​​åbent vandbegivenheder var en kilde til bekymring for atleter, da forskere har fundet mikrober i farvandet ud for Fort Copacabana og lægemiddelresistente superbakterier ud for strande i Rio de Janeiro i 2014 og 2016 undersøgelser på grund af den daglige dumpning af hospitalaffald og husholdningsråt spildevand i floder og hav.

Hvor fandt OL sted i 2016?

Svømningskonkurrencer ved Sommer-OL 2016 i Rio de Janeiro fandt sted fra 6. til 13. august på Olympic Aquatics Stadium. Kvindernes åbent vandmaraton blev afholdt den 15. august og mænds åbent vandløb den 16. august i Fort Copacabana.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019