Vigtigste > De Bedste Svar > Sadelsår - søg efter løsninger

Sadelsår - søg efter løsninger

Hvordan ser sadelsår ud?

Noglesadelsår ser uden massesynes godt ompletter, og disse er ofte forårsaget af en inficeret hårsække.Såratsemeresynes godt omkoger er normalt større ogkanvære mere smertefuld. For nogle mennesker er hovedårsagen til smerte mere sandsynligt, at det er slid forårsaget af gnidning.Eriesee

Hvor længe varer sadelsår?

Hvis du fanger dem tidligt, går de typisk væk efter et par dage fra cyklen, men dyberesårkan tage nogle uger, siger han. Se din læge, hvis du bemærker, at de vender ofte;sidstmere end to uger eller hvis du har smerter, der øges dramatisk, feber og røde striber på stedet.17. juli 2018

Så her er hvad man skal se efter, når man skifter sadel. Ved at sænke sadelhøjden endte du med at blive jaget af elge og hvaler og bjørne hele tiden. Hej drenge.I morgen, Trainiacs. Mig og hundene er ved at tage en cykeltur på træneren med Zwift, og det er på tide, at jeg prøver disse Cobb-sadler. Så nu skal jeg vise dig, hvordan du skifter en sadel og sørger for, at du har indtastet målingerne, og dybest set er du klar til at komme til et udgangspunkt, hvor du ikke har nogen større problemer med sadelsmerter, dvs. ondt bagdel.

Det fører dig til komfortablen. Her er hvad man skal se efter, når man skifter sadel. Tjek denne Physique-sadel, der følger med cyklen.

Sammenlign det med denne Cobb-sadel, der er et par store forskelle. Nummer et, bredden er lidt anderledes. Jeg synes, denne er lidt bredere.Nummer to, skinnerne er al. opbygget lidt længere, og vi vil tale om, hvorfor det er efter. Så i sidste ende er det en højere, bredere sadel, og den kan endda være lidt længere.

Og det betyder, at vi gennemgik hele sadelopsætningen, trykkortlægningssystemet på Alter Ego Sports, for at sikre, at jeg blev ringet op med det, men jeg vil dybest set få det på samme sted. Det er lidt vanskeligere end bare at sige, 'Okay, jeg vil løsne skruerne, tage den af ​​og derefter sætte den på igen. ”Fordi strukturen, som du kan se, er anderledes.

Så du tager to målinger, før du fjerner den første sadel. Nummer et. Jeg kan godt lide at bruge stammehætten, for selvom styret drejer lidt, og du er lidt væk, skubber du stadig det samme sted, fordi det kun drejer på samme sted.Derefter måles til den forreste næse på sadlen ned ad siderne til bunden af ​​pedalslaget og op, ikke bunden af ​​sadlen, fordi hatten kan ændre sig med sadelens tykkelse, men du måler til toppen på sadelens forside. Så dybest set lige der, når det begynder at planere sig, og prøv derefter at justere det ved at gå frem og tilbage og op og ned med sadelpinden, lad os gøre det nu, så hvad du skal gøre, er at du skal gå frem og tilbage en lille, i mit tilfælde nåede jeg rækkevidden først og derefter højden på sadlen næste. At bringe sadelhøjden ned forvrængede rækkevidden, så du bliver nødt til at holde alt løs, så det er derfor, jeg har momentnøglen her.

Sørg for at bruge en momentnøgle og momentnøgle for at sikre, at du ikke er for strammet og krumtap. Krumtap? Åh. Når du sprækker kulstoffet, holder du bare hver enkelt lidt løs, sørg for at målingen er korrekt, og hvis du gør det rigtigt, smider du ikke den anden væk, så det er her, jeg skal knække nu, kan jeg lægge begge på.

Og giv mig nu en time og en smule Zwift, og jeg fortæller dig, hvordan jeg kan lide denne Cobb-sadel. (Glad musik) Vil du have mig til at gå? - Ja tak. - Farvel. - Farvel, sir. - Ulempen ved en smart træner, hvis vi vil gøre alle disse Zwift-ting og have en Wahoo-kicker tilknyttet, skal vi være nede for alt andet i vores liv som internettjeneste.

Jeg har lige svedet, jeg tror, ​​jeg har kørt på cyklen i 20 minutter og måske stadig har tid til at afslutte dette job. Nå, 25 minutters kørsel, to telefonopkald og stadig intet fungerende internet og Bluetooth senere, jeg kører ikke, jeg har ikke tid. Hvis det var midt i sæsonen, ville Taren være ked af det.

Fortæl dig selv, i 25 minutters ridning og 30 minutter senere i telefon med internetfirmaet, kan jeg fortælle dig, at Cobb-sadlen ikke er dårlig, Cobb-sadlen sidder lidt højere end den fysik. Physique-sadelskinnerne her er ikke nær så høje som Cobb-sadelskinnerne her, og hvad? John Cobb siger, at han rent faktisk gør disse skinner højere, så de har lidt mere stødabsorbering. Dette er heller ikke tilfældet med disse to sadler, men John Cobb siger, at han i gennemsnit forsøger at gøre det rum, du kan bevæge dig frem og tilbage på disse skinner lidt længere.

scott cykelhjelme

Han ønsker, at atleter skal have mere spillerum for, hvor langt de kan flytte sadlen, for at gøre det behageligt på en eller anden måde. Disse skinner er højere, så de har mere overholdelse og længere, så de er lettere at justere. Så tilføjer den omkring syv gram til sadlen, men han siger: 'Du ved hvad hvis vi tilføjer syv gram, men det gør sandsynligvis en rytter mere behagelig. 'Dette er et kompromis, han vil indgå hele dagen.

Der er en lille kanal i Physique-sadlen her, men en hel kanal er skåret ud i denne Cobb-sadel. Hvad gjorde John Cobb tilsyneladende hvornår? Han begyndte at fremstille sadler, som de på en eller anden måde er trofaste indtil i dag. De starter med en sadelform, og når rytterne kører på den og tester den, spørger de rytterne, hvor der er trykpunkter, og hvor er problemområder, og hvor er disse problemområder, det er her, de begynder at barbere materiale en stiv sadel, som de måtte være barbering holder så mange problemområder som muligt.

Denne sadel er lidt større end denne, så den vil veje lidt mere. Physique-sadlen vipper under The Cobb-sadlen, der vipper opad, den er i en højere vinkel. Når du sætter en sadel på, skal du have den så niveau som muligt eller bare lidt ned.

Du ønsker ikke at gå for langt ned, for så glider du, og dårligt glidende ting sker med dit landingsudstyr. Så lad os gå. Hvis du har brug for at ændre dine sadler, er det hvad du kan gøre.

Hvis du vil bruge den samme sadel og har brug for at flytte den rundt, kan du tage en skarpmarkør og markere pletterne her og på sadelpinden kan du markere stolpen, hvor den skal være, men jeg vil skifte sadlerne sammen dig få disse målinger, så du i det mindste kan komme tæt på det punkt, som du ved, vil være okay. Bliv modløs, jeg går af denne cykel, bare glemmer den, jeg glemmer den, og jeg går til akupunktør Peggy. Hun vil holde et par ting på min hæl.

Okay, så jeg vil sprænge dig væk med noget her. Nummer et, dette er den nye triathlon Taren HQ. Jeg har ikke delt fremskridt med jer i et stykke tid, fordi der er en overraskelse for jer alle, jeg venter på at vise det, indtil det er helt færdigt, det er ret cool.

Men her, tjek dette. (optimistisk musik) Og 270 meter senere er jeg hos akupunktøren. Det bliver rigtig godt her.

Coach Pats hjem er mindre end en kilometer væk. Puljen er nøjagtigt en kilometer væk en halv K i den retning. Triathlon Taren HQ ligger ca. 5 meter fra min bageste trappe.

Hvis jeg nogensinde flytter, er jeg nødt til at flytte et sted, hvor alt er inden for et par tre skove og et ni jern fjernet. Men måske er det ikke frossen tundra. Nåle i fødderne, mmmmmmmm.

Men jeg er en hård fyr, så jeg gjorde det. Jeg er heller ikke nøgen her, men jeg er ædel. Dette er akupunktør Peggy. - Hej. - Hun tager sig af mig og stikker mig med nåle. - Det gør jeg (griner). - Og griner.

Okay, tak, Peggy. - Farvel, Taren. Hav en god dag. - Også dig.

Hun er officielt den sødeste. Hun er den bedste. Hun bragte julegaver til Kim og mig sidste år.

Hun gav mig denne canadiske triatlon, tjek den ud. Løb, svømning, klatring, det er nøjagtigt. Bliv jaget af elge og hvaler og bjørne hele tiden, derfor er vi så hårde.

Derfor er vi så seje. Okay, det er alt for i dag. Tak akupunktør Peggy, du er den bedste.

Hvordan løser man sadelsår?

Sådan løses sadelsår
  1. Forbedre din cykelpasning. Hvis dit sæde er for højt, vipper dine hofter på hvert pedalslag og snubler dit bløde væv hen over næsen påsadel.
  2. Stå ofte.
  3. Gå videresadel.
  4. Vælg en glat vaskeskind.
  5. Vælg et støttende sæde.
  6. Smøremiddel for at reducere friktion.
  7. Hold rent.
  8. Strip hurtigt.

Hvordan helbreder du sadelsår hurtigt?

BehandleAtØmFå øje på

Hvis du ender med ensadel ømpå trods af din bedste indsats for at undgå en, et par enklebehandlingerkan hjælpe med at lette lidelsen. ”Hvis du får ensadel øm,behandledet som en lokal hudinfektion eller en plet med mild antibiotikum eller antiseptisk creme. Is kan også være nyttigt for at lette enhver hævelse.
10. april 2014

knæstyrkeøvelser til cykling

Er sudocrem godt for sadelsår?

Sudocremer en ret billig antiseptisk helende creme. Det bruges traditionelt til at hjælpe med at rydde blæreudslæt, eksem, acne og andre hudsygdomme. Det kan også bruges påsadelsår.

Er Neosporin god til sadelsår?

Behandlersadelsår

En aktuel salve somNeosporin(eller anden receptfri tredobbelt antibiotisk salve) og / eller Doc's NaturalSadelsårSalve kan fremskynde helingsprocessen.

Er hydrokortison godt for sadelsår?

SADELRASH er normalt uskadelig, når den behandles, og er intet mere end lidt gnidning. BRUG ALDRIG ALDRIGHYDROCORTISONECREAMS - Disse cremer fungerer utroligt godt på andre dele af din krop mod inflammatoriske tilstande, men kan forårsage udtynding af huden, når den bruges i over en måned ad gangen.26. maj 2015

Hvad er en vaskeskrem til?

Chamois flødeer tyktflydende eller tyktflødeder minimerer friktion mellem tøj og hud. Også kendt som anti-chafingfløde, det hjælper med at forhindre det ubehagelige gnidning mod huden, som mange cyklister og løbere oplever, når de træner.5. maj 2020

Hvilken creme er god til sadelsår?

Der er mangecremerpå markedet, men de populære er potefløde, ble udslætflødeog Sudocrem (med zinkoxid). Disse tyndecremerkan hjælpebehandle sadelsårnatten over, hvis du anvender dem direkte på det inficerede område.8. juni 2017

Hvordan slipper du af en sadelsår klump?

CHAMOIS CREAM: Enhver bedste cyklisters ven er en god vaskeskindcreme. Dette reducerer friktionen mellem din hud og dine shorts. Ikke kun det, men mange cremerharantiseptisk og antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med at reducere opbygning og irritation af bakterier.25. oktober 2016

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Energisk mad - omfattende håndbog

Hvordan kan jeg øge min energi? Her er ni tip: Kontroller stress. Stressinducerede følelser bruger enorme mængder energi. Lys din belastning. En af hovedårsagerne til træthed er overarbejde. Dyrke motion. Motion garanterer næsten, at du sover mere sundt. Undgå at ryge. Begræns din søvn. Spis for energi. Brug koffein til din fordel. Begræns alkohol.

Er mandelmel sundt - almindelige spørgsmål

Hvilket mel er det sundeste? 5 af de sundeste mel til ethvert formål Kokosmel. Kokosmel er et korn- og glutenfrit mel fremstillet ved formaling af tørret kokosnødkød til et blødt, fint pulver. mandelmel. Mandelmel fremstilles ved formaling af blancherede mandler til et fint pulver. Quinoa mel. Boghvede mel. Mel af fuld hvede.27 июл. 2020 г.

Hjertesundt protein - den ultimative guide

Hvad er det bedste protein til hjertesundhed? Magert rødt kød (kød med mindre fedt) er en rig kilde til protein såvel som jern, zink og vitamin B12 5. At spise høje niveauer af rødt kød kan øge din risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde. For hjertesundhed anbefaler vi at begrænse dit ugentlige indtag af kogt rødt kød til 350 gram eller derunder 5, г.

Er suppe sund - almindelige svar

Er supper en god måde at tabe sig på?

Nitratrige fødevarer - hvordan man retter

Hvilke fødevarer indeholder højt nitrat? Grøntsager, der er særligt rige på nitrater, inkluderer grønne bladgrøntsager såsom spinat og salat samt fennikel, raket, radiser, kinakål og persille.

3 fødevarer, du aldrig bør spise video - Komplet vejledning

Hvad er 3 fødevarer, du aldrig bør spise? UNDGÅ: Raffinerede kornhvidt mel.brød.Pasta.ris.bagt gods.Snackvarer.morgenmadsprodukter.24.01.2020