Vigtigste > De Bedste Svar > Salt snacks - holdbare løsninger

Salt snacks - holdbare løsninger

Hvad er nogle salt snacks?

9 sunde,salt snacks
 • Oliven. For dem der prøvede oliven for længe siden og ikke kunne lide dem, er oliven værd at give en gang, især i betragtning af at de indeholder fiber og essentielle vitaminer.
 • Agurker og havsalt.
 • Kiks.
 • Nødder.
 • Popcorn.
 • DIY krydret kornblanding.
 • Sardiner og kiks.
 • Kartoffel chips.I dag bliver vi salte. Lad os tale om det. (Musik spiller) God mytisk morgen! Tak fordi du gjorde os til en del af din daglige rutine i dag.

Ellie og Jordan spørger nogle analfabeter på YouTube om YouTube. Der er meget at lære der. Og de ville stoppe og forudsige ekstreme fejl i russiske dash-cam-optagelser.

Men først velkommen til anden dag i Munch Madness. I går startede vi med en kødfuld, osteagtig region, og Cheetos ramte de sidste fire. I dag Skifter vi til måske den bedste snackkategori, vi nogensinde har spist - salt.Det er tid til

Okay, bare for at opsummere vores absurde enorme udvalg af snacks fra Munch Madness, vil du se fire snackregioner - kødfuld og osteagtig, salt, sød og pommes frites. Nu har du stemt på din top 8 for hver kategori, vi sætter i parentes, og i går vandt Cheetos den kødfulde og osteagtige region, bare glade derovre og ventede på, at vi skulle udfylde resten af ​​finalen og blive fire i dag, vi gør det for den salte region Ja, og på en hurtig note, selvom chips er salte, er der så mange chips derude, at de har deres egen region, så vi har at gøre med salte snacks, der ikke er chips, inklusive

Mm, spring morgenmad, gå direkte til snacking. Vores toprangerede frø i denne region med 3.529 stemmer - Orville Redenbachers mikrobølge popcorn sammenlignet med vores dårligst vurderede frø i regionen, 1.758 stemmer for Ritz Peanut Butter Bits. Jeg er overrasket over, at popcorn er nummer et frø.Igen er dette baseret på dine stemmer - Nå - Jeg elsker Popc - Det er godt.

Du husker, hvor godt det er, når du lægger det i munden - Når jeg ikke er i biografen - - Det er sandt for mange ting. eller måske ser jeg filmen derhjemme, ville jeg aldrig tænke mig om to gange om det men når jeg lægger det i munden, tænker jeg bare på det.

Jeg mener, jeg kunne spise det lige nu - Nå - Men ikke.Lad os gå videre til det. Du ved, jeg har noget for jordnøddesmør. Og Ritz-kiks selv er gode.

De er også i denne region, det er virkelig godt. Jeg foretrækker faktisk at holde en normal Ritz-krakker og lægge jordnøddesmør på den - kan du lide at lave dem selv? - Mm-hm, alt hvad du kan lide at gøre selv gik i besværet med at gøre dig selv mindre, mere petit, for mig er det et aktiv for denne kolonne. Men kom tilbage til det.

Kom tilbage til det. Jeg siger popcorn. Jeg troede, at dette ville være en potentiel Askepotshistorie med Ritz Bits, men det tror jeg ikke.

Nu hvor jeg har prøvet dem, er det konsekvent popcorn. Jeg mener, jeg elsker jordnøddesmør. Jeg elsker ikke kiks.

Jeg går med dig. 'Jeg elsker ikke kiks' Popcorn fortsætter med Alex. Rhett: Tjek hans arbejde.

Se lige det her. Har du lavet kalveopdræt igen? Jeg gjorde lidt, ja. Okay, nu har vi vores fire frø med lige under 3.000 stemmer.

Bugles mod vores fem frø med næsten 2800 stemmer, Funyuns. - Kæmp om majssnacks. - Nå, dette er vanvittigt.

Hvis du havde fortalt mig, ville vi have en Funyun Bugle-kamp - Ja. - Jeg mener, hvad er oddsene, mand? De mest interessante former for hele turneringen 'Lad os få en snack i form af en bugle.' - Det ved du - Geni.

Straks (blæser bugleopkald) Du demonstrerer, hvad jeg tænkte.

Bugles er sjovere end Funyuns - Wow. - Har du nogensinde tænkt over det? (blæser hornopkald) Prøv en funyun. Se hvad der sker.

Jeg spiste kun Funyuns en gang, og det var på showet for et par måneder siden. - Virkelig? - Jeg har aldrig haft en funyun før. Jeg mener, det er sjovt.

Grin ikke. Stop med at grine. Det vil kun opmuntre ham.

Jeg har det sjovt alle sammen. Fra mit synspunkt er der ikke noget sjovt i det. Virkelig? (humrer) Fortæl mig-- på den note.

hvordan man måler cykeldækstørrelse

Vil du spille en bugle med tungen gennem en funyun? Fordi det kan arrangeres - ja. - Prøv det. Du er nødt til at bide af slutningen. (trompet 'The Imperial March' fra 'Star Wars') Gør du Death Star-temaet? - Ja. - Ja - det skal jeg fortælle dig-- - For hvis du spiser for meget af det bliver du en Death Star.

Så meget som jeg elsker løg, skarpheden - det er sådan en ren smag, det er sjovere end Funyuns.Bugles hele vejen for mig. Ja, jeg er helt enig. - Bugles gør det. - Uden tvivl - Bam! - Alex. (trompeter) Gør mig stolt.

Chex Mix er det tredje frø med 3.385 stemmer. Sammenlignet med Rold Gold 'Pletzels' - eller kringler - bare et hårdt ord at sige. - 'Pletzels' - uanset hvad, mand. - Sjette frø, 2.062 stemmer for Pletzels.

Nå, det interessante er, at Chex Mix allerede havde pletzels i det. - Oh lort. - Ved du hvad jeg siger? Det har firkantede pletzels, der er i et lille gitter, og det har cirkulære pletzels.

Og den her har kun sømløse pletter og flere småkager. - Så-- - Men den har også - Bagelbid- - - Åh, ja. - Hvad end det - - Brødpind? Er det Hvad er det? Er det som snackproducentens finger? Lys Chex, Dark Chex.

Jeg er nødt til at få en pind brød. Og du lægger alt dette i din mund. - Nu-- - Åh. hvad jeg kan lide ved det er, at jeg går igennem det og bare vælger de bagelbid.

Det er det, du ikke kan lide ved det - det er noget, du gør. - Det faktum, at - Hvad jeg kan lide ved det, er det faktum, at jeg valgte at kunne lide en del af det. Nej, hvad jeg siger er, at du har valgmuligheden.

Jeg pretzeled bare en kringle her - det er en renere kringle smag. - Ja? Fordi disse kringler er blevet påvirket af deres omgivelser, ved du ligesom et barn, der lige gik i offentlig skole for første gang. (hoster) Jeg kvæler hele denne tørre tørke.

Hold armene oppe Min mor sagde altid det. Okay, okay, okay For mig er der ingen konkurrence - jeg elsker sorten - - kringler - bare sjov. - af Chex-blandingen.

Jeg forstår, hvad du siger. Det har faktisk lidt af en bugle ting ved det. - Lidt mere - - De forskellige konsistenser, variationen i artikler.

Det bliver aldrig gammelt, eller hvis det gør det, er det meget, efter det bliver gammelt. Dette kunne være den eneste mad, jeg har brug for - på en ø. - Nå ja.

Uanset hvad, Chex Mix tager det. Link: Okay, Alex - Hvordan, siger du det-- - Jeg kan gøre en forskel. Dernæst har vi vores andet frø med kun 11 stemmer mindre end vores nummer et frø, Popcorn, Ritz Crackers, og vores syvende frø, med 1966 stemmer, blandede nødder. - Blandede nødder, ja.

Ser du frem til de blandede nødder? Jeg elsker en god møtrik, og jeg elsker at blande den sammen. Her er en mandel. Her er en cashewnød.

Her er en ppp-jordnød. Men en Ritz-krakker. Der er ikke noget galt med, at en Ritz-krakker kan blæse lige igennem.

Ritz-kiks har syv huller. Du har ret. Jeg ville ikke have vidst det faktum.

Jeg mener, jeg kan ikke lide nødder - jeg foretrækker dem ikke. - Du er i krakkerlageret. Jeg er bestemt i krakket.

Du ved, jeg er ikke i crackerlejren. Jeg var hård mod crackere, selvom du kombinerer dem med en af ​​mine yndlings ting på planeten, har jeg stadig ikke fået dem avanceret. Tjek hvad du kan gøre med dem.

Se lige det her. Der er masser af forslag. Rhett, grundlæggende indrømmer han, at det ikke er en selvforsynende snack.

Det kræver andre ting at blive en snack. Dette er et bevis på, at dette alene ikke er nok. Hvad ser du på bagsiden? fra det? Bare en masse fedt.

Jeg tror ikke, jeg kan glide denne mand. Dette er en krakker, der næsten var nummer et frø. - Jeg elsker alt ved det. - Jeg ved ikke hvorfor.

Jeg er forbløffet. Jeg mener, hvis du tilføjer jordnøddesmør, hvis du tilføjer noget af det crap, bliver det til en hors d'oeuvre, der ikke er en snack. Du ved hvad? Jeg tror, ​​vi har brug for en uafgjort.

Det er rigtigt. Du husker hende, grundlæggeren af ​​Cuddle Sanctuary. PDA's MVP, det er Cuddle Queen Jean Franzblau! Whoo! Kom over Jean.

Vi har et problem, som kun du kan løse. Jeg er her for dig. Tak fordi du kom.

Selv tak. Nu husker du sikkert Jean. Hun er en af ​​showets venner, fordi hun lærte os, hvordan man kæler.

Det er rigtigt. Og så kom hun tilbage som en zombie. Det er rigtigt.

Ligesom os. Nu er du som dig selv igen. Skal jeg give min mening om nødder og kiks med det samme? Fordi kedeligt, spændende.

Whoo! (humrer) På hvilken måde? Jeg føler mig meget næret af proteinet, men hvis jeg var på fest, ville jeg sige 'Nødder, wah.' Det er den klareste ting, vi har haft i hele turneringen. Men den smøragtige smag er vanedannende.

Du lægger en i munden, og du kan ikke stoppe. Ja, jeg fortsætter med at gøre det. Må jeg få det? - Mm. - Du ved hvad? Jeg vil ikke tage dette personligt.

Jeg mener, jeg er bare en dommer som jer to. Jeg er virkelig lettet over, at jer kan komme ind og ordne dette, så vi ikke fortsætter med at kæmpe. Jeg gør dig bare dårlig, hvis du rejser.

Så Jean, hvad er dit sidste valg? - Ritz krakker. - Ritz! Ritz fortsætter. - Yay, hold. - Værsgo.

Alex, smid det deroppe. - Vær blid. - God form.

Han ser sur ud. Hvorfor er du vred? Jean returnerer ikke mine sms'er, så det er som øh, jeg ved det ikke.

Du kan finde ud af det. Det vil være rigtigt. Popcorn vs Bugles.

Okay, vores nummer et frø versus vores nummer fire frø. Popcornets smørhed er god. Og det fremkalder bare et underholdningsbaggrund.

Du ved? Selvom du ikke ser filmen, føler du på en eller anden måde, at du er. Jeg har aldrig haft en dårlig tid med at spise popcorn. Men disse bugler, mand.

Ja, buglerne de ringer altid.

Apropos underholdning. Det er så godt. Apropos fingerbøl.

Du kan lave fingerbøl. De virkelig virkelig virkelig retfærdighed til salt --- ja. - det salte løfte.

De er salte end popcornout af kassen. De er sandsynligvis lige så buttery som popcorn. Jeg ved ikke. - Nej, det er de ikke, men - Du jeg er osteagtig.

Det er så stærkt - ja, jeg kunne begejstre mig hele dagen, men jeg siger bare, at jeg går på buglerne, mand. Gutter de er bugler.

Jeg vidste det. Bugles går videre, Alex. Rhett: (griner) Bugles. Bugles.

Masser af hoved ryster i rummet her, fordi de på forhånd udfyldte deres parenteser. Folk, bugler er historien om Askepot i 2018. Nummer to frø versus nummer tre frø.

Dette er hård konkurrence. De forventede at mødes, og de endte ikke med at gå ind på det, fordi jeg ved hvad jeg foretrækker. Jeg griber bare tilfældigt.

Smagen af ​​Chex Mix er så god. Det rammer dig fra starten - saltheden, strukturen. Hver bid er lidt anderledes. - Um - Jeg mener, jeg hadede Ritz-krakkeren.

Jeg var imod det, men gæt hvad? Jeg hørte virkelig, hvad Jean sagde, de er begge så gode, jeg skal bare grave dybt inde - Hvad jeg kan lide - - og spørge mig selv, 'Hvilken bringer mig mere glæde?' Hvad jeg nyder her er konsistensen af ​​den buttery tekstur, der holder fast i dig selv efter at du har tygget det helt, så det er den første overraskelse, så det er den varige oplevelse.

Ritz gør mig mere glad. Du kan takke Jean for det, fordi hun forvandlede mig. Jeg siger også Ritz.

Ho! Ritz gør det - ind i finalen. - Link: Mm-hm. Okay, den regionale finale - Bugles versus Ritz.

Jeg kan mærke din energi, og det interesserer dig for meget lige nu. Og du også. Så Stevie! - Besætningen er så sur på os lige nu. - Stevie! Stevie: Jeg er så begejstret.

Jeg har aldrig haft så meget sjov på dette show. (humrer) Lad os se. Lad mig spise en ritz.

Syv huller, I alle sammen. Boop, se på det - Um - Men Ritz er stadig så god. - Så godt. - Det er sådan --- I er begge sådan - Jeg er konverteret.

Du bemærker, i løbet af et par omgange, har jeg helt tilpasset mig til at vide, hvor gode disse er. Du var bare en krakkerhater. Jeg var en krakkerhater. Men du synes, det er som en Askepotshistorie.

Det er som den mellemstore historie. Du ved? Ligesom den mellemstore situation, ligesom Valparaiso-situationen. Du ved hvad jeg mener? Fyren giver et skør skud i slutningen af ​​anden runde, og du tænker, 'Åh mand, jeg vil have dem til at vinde så meget.

De er så sjove, og de har en underlig maskot - (trompeter) - Du kom aldrig efter, trak dem, men nu de er her, og du har set alle baggrundshistorierne, trækker det hjertets strenge. - Og Ritz har været her før. - Ved du, hvordan det lyder? (Trompeter) Åh, du gav mig knas og rytme.

Ritz er som dette hold, der forventes at gå rigtig langt, måske hele vejen. Men lidt kedeligt og lidt forudsigeligt som en Gonzaga. Men de havde en hård tid i turneringsgutterne.

Modgang ved hver tur. De tabte næsten. Hvis vi ikke havde bragt Jean med os, hvem ved hvad der ville være sket? Du vandt mit hjerte over, mand.

Bugles eller Ritz? - Bugles. - Haha! Det sprang mig væk. Bugles har fanget mit hjerte.

Jeg vælger også Bugle. Mig. - (Crew boos) - Rhett: Bugles! - Askepot klarer sig gennem de sidste fire! - Whoo! Hvad? Hvem ville have troet det, Alex? Bugle er fantastisk.

Hvad? Jeg ved ikke engang, hvad bugler er. Nå, de er vinderne af den salte region - det er de. - Særlig tak til Jean.

Tak fordi du kom og hjalp med at løse vores uenighed. Hvis du er interesseret i at lære mere om Cuddle Queen Jean Franzblau, kan du finde hende på Los Angeles Cuddle Sanctuary, der tilbyder cuddle events og træning og er hjemsted for. er Cuddle Game.Ja, så hold dig tæt på at se Jordan og Ellie administrere en YouTube-quizon til folk, der aldrig har set YouTube.

Rhett: Sort er en slankende farve, og vores forsyninger af dette sort-på-GMM-krus er også tynde. Få din, inden vi løber tør for evigt. Fås på mythical.store.

Hvad skal man spise, når man ønsker salt snacks?

 • Tørret kød. Selvom de fleste forarbejdede kød er et stort nej-nej, kan nogle typer oksekød være en sund mulighed for at tilfredsstillesalt cravings.
 • Ost. Mange af os er blevet lært at være trætte af højt fedtindhold, kaloritungtmadsom ost.
 • Chia frøpakker.
 • Chips.
 • Kokosnød chips.
 • Kiks.
 • Nødder.
 • Popcorn.

Sene natbehov er ægte, og vi har alle haft dem. Forskning har vist, at vores biologiske rytmer kan inspirere os til at kræve fede eller søde fødevarer om natten. Hej seere og velkommen tilbage til Bestie! Når vi er sultne om natten, når vi ofte frem til de sædvanlige mistænkte.

De er let tilgængelige, og de muligheder, vi finder overalt, synes usunde. Hvis vi ikke kan finde gode alternativer, er vi mere tilbøjelige til at afregne dem, der ikke er så sunde. Men det behøver ikke være tilfældet hver gang.

Der er masser af sene aften snacks, der er rigtig gode for dig. Og i dagens artikel forklarer vi, hvad de er. Fra popcorn, hummus, søde kartofler, nødder, græsk yoghurt og mere.

Se til slutningen for at lære mere om dem. Havregryn: Du forbinder sandsynligvis havregryn med de små timer om morgenen, men det har også mange fordele om natten. Til at begynde med er havre et komplekst kulhydrat, der langsomt nedbrydes i dit system og styrer blodsukker, der kan forstyrre din søvn.

Og hvis du finder en varm skål havregryn hyggelig og trøstende, er du ikke alene. Ifølge en undersøgelse arbejder kulhydraterne faktisk med din hjerne for at frigive serotonin, hvilket sætter dig i en rolig tilstand. Det hjælper også din krop med at producere melatonin til en god nats søvn.

Har du nogensinde prøvet havregryn til middag? Foretrækker du at spise det med frugt, mælk eller anden måde? Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor! Popcorn: Du forsøger at reducere et ønske snarere end at få dig selv i en madkoma. Det er her popcorn kommer ind. Denne sprøde, salte snack er lav i kalorier.

En fuld servering på tre kopper er cirka 100 kalorier. Så du kan tygge uden at føle dig stresset. Og der er også den komplekse kulhydratfaktor.

En fuldkorns snack før sengen holder fast i dine ribben meget længere end en cookie eller skål is, så fristende som det måske lyder. Fedtfattig hytteost: Dette valg får ofte en dårlig rap for en kedelig, kedelig ryg for vægttab. Men det er en skjult perle for søvnløsheden.

Det magre protein hjælper med at øge serotonin. En halv kop hindbær til en midnatssnack med 100 kalorier og et ekstra strejf af melatonin. Ost og kiks: Når det kommer til søvn, er ost et overraskende godt valg.

Det er fordi det er højt i calcium. Det er også fyldt med protein med noget tryptophan og melatonin for godt mål. Kombiner et par skiver ost med et par fuldkornkiks, spiret brød eller æbleskiver til den ultimative kombination af protein og kulhydrat.

Hummus: Der er en grund til at elske kikærter endnu mere. Den er fuld af protein, cirka tre gram pr. To spiseskefulde. De er også rige på lysin og tahini, som er en rig kilde til aminosyren methionin.

På egen hånd er disse fødevarer ufuldstændige proteiner, men når du kombinerer dem til hummus, danner de et komplet protein. Hvorfor er komplette proteiner så vigtige? Dybest set holder det dig fuld, hvilket betyder, at du ikke længere behøver at rulle og rulle med maven, der knurrer. Til en sen aften snack, brug hummus som en dip til rå grøntsager.

Korn og mælk: Du kan reservere korn til din morgenmad. Men det kan også være en smart midnatssnack og hjælpe dig med at falde i søvn. En undersøgelse viste, at forbrug af høje glykæmiske kulhydrater før sengetid reducerede den tid, det tager at falde i søvn.

Hold portioner små. Sørg for, at din samlede snack er mindre end 300 kalorier, især hvis du har problemer med halsbrand. Tunge måltider er ikke gode i dette tilfælde.

En kop majsflager har 100 kalorier, og en halv kop skummetmælk har 45. Mejeriprodukter indeholder calcium, et mineral der spiller en direkte rolle i produktionen af ​​søvnhormonet melatonin. Det fungerer også som et naturligt afslappende middel i kroppen.

Jordnøddesmør og gelé: Natten er det rigtige tidspunkt for denne elskede barndom. Her er hvorfor: Visse fødevarer, som jordnøddesmør, indeholder en aminosyre kaldet tryptophan, der omdannes til melatonin i hjernen for at fremme døsighed. Men kulhydrater som brød og gelé er nødvendige for at gøre tryptophan mere tilgængelig for hjernen.

Naturlig mandelsmørrisekage: Hvis du normalt stikker rundt i spisekammeret omkring kl. 21.00, skal du have nogle snacks klar som riskage og mandelsmør. De er enkle, sunde og tilfredsstillende. Og med 35 kalorier pr. Kage kan du fylde din tallerken op.

Tilsæt en spiseskefuld naturlig mandelsmør til 101 kalorier og 9,5 gram sundt fedt. Hele hvede engelsk muffin med nøddesmør: Hvis du ønsker kulhydrater, skal du vælge en fuldhvede engelsk muffin i stedet for et stort stykke brød.

Vælg dem med færre end 150 kalorier og 10 gram protein. Og når du tilføjer en teskefuld nøddesmør, får du sunde fedtstoffer, der begrænser din appetit. Du kan også top det med tomatsauce og ost til en pizza bagel, som har godt protein i sig.

Men hvis du er tilbøjelig til sure opstødssymptomer, skal du springe det over, da tomaterne kan være en udløser. Tærte kirsebærsaft med chiafrø: Tærte kirsebærsaft, en naturlig kilde til melatonin, er blevet vist i flere undersøgelser for at forbedre søvn. I en undersøgelse drak kvinder i alderen 50 år og derover med søvnløshed ca. 250 ounce tærte kirsebærsaft eller placebo om morgenen og en time eller to før sengetid.

Efter et par uger sov dem, der drak den rigtige ting næsten halvanden time mere hver nat. Tilføjelse af et par spiseskefulde chiafrø giver ikke kun fibre og vegetabilske proteiner, men også tryptophan, en forløber for melatonin. Plus, både tærte kirsebærsaft og chiafrø er de bedste antiinflammatoriske fødevarer.

Søde kartofler: De rige kulhydrater i søde kartofler øger serotonin, et hjernekemikalie, der inducerer afslapning - hvilket gør disse rodfrugter til en ideel snack om natten. Søde kartofler er en fremragende kilde til immunstimulerende vitaminer A og C. En skrællet kop på størrelse med en tennisbold giver også 950 milligram kalium, mere end dobbelt så meget som en mellemstor banan.

Drys med en blanding af to teskefulde varmt vand, en teskefuld ren ahornsirup og en knivspids malet kanel. Kartofler er en af ​​de sundeste fødevarer omkring. For at lære om de sundhedsmæssige fordele, de har, skal du se vores artikel, der viser, hvad der sker med din krop, når du spiser kartofler hver dag.

Nu tilbage til sunde snacks om natten. Kiwi og pistacienødder: Dagligt forbrug af kiwi har været forbundet med forbedringer i både søvnkvalitet og kvantitet, viser forskning. I en undersøgelse spiste mænd og kvinder, der kæmpede med søvnløshed, to kiwifrugter en time før sengetid i fire uger.

Søvndagbøger og ure, der målte søvn, viste at kiwispisere faldt i søvn over 35% hurtigere. De sov også mere forsvarligt og var i stand til at øge deres samlede sovetid med ca. 14%. Tilsætningen af ​​en ounce pistacienødder tilføjer yderligere antioxidanter, vegetabilsk protein, sundt fedt og mineraler.

Og denne møtrik er en anden kilde til søvnfremkaldende melatonin, der indeholder mere end nogen anden møtrik. Pumpkin Seed Banana Mash: Bananer er en komfortføde for mange. Bananer har vist sig at øge niveauet af melatonin i blodet.

De har også højt kaliumindhold, hvilket hjælper med at opretholde et sundt blodtryk, hjertefunktion og muskelsammentrækninger. Det hjælper også med at forhindre muskelspasmer. Mos og pynt denne frugt med en ounce græskarfrø, som giver vegetabilsk protein, fiber, sundt fedt, zink og magnesium.

Især magnesium hjælper dig med at vænne dig til en afslapningstilstand, der forbereder din krop til søvn og spiller en rolle i melatoninreguleringen. Nødder: Hvis du er træt, men stadig vil spise, er en lille håndfuld nødder bestemt nok. Dette skyldes det høje proteinindhold og sunde fedtstoffer.

Nødder er ernæringsmæssige kraftværker, der kan hjælpe med at regulere blodsukkeret, bekæmpe betændelse, reducere sult, hjælpe dig med at tabe sig og mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Derudover indeholder mandler og valnødder specifikt melatonin. Bare sørg for at holde dig til en håndfuld snarere end hele posen - det er cirka 200 kalorier pr. Kvart kop, giv eller tag.

Græsk yoghurt: Der er så mange forskellige måder, du kan nyde græsk yoghurt med højt proteinindhold inden sengetid. Føj den til en smoothie, bland den med frisk frugt og honning for at lave en parfait, eller bare nyd den alene. Det er super højt i protein og probiotika, og det indeholder også tryptophan, som hjælper din krop med at producere både melatonin og serotonin.

Og når du kombinerer yoghurt med frisk frugt, hjælper det din krop med at bruge tryptophan hurtigere. Mens disse sunde snacks hjælper dig med at sove bedre, er der andre metoder, der kan hjælpe dig med at få en god nats søvn. Her er et par flere artikler at tjekke ud.

Lær mere om 10 livshacks for at få en god nats søvn. Eller find ud af, hvordan man sover bedre ved at undgå disse vaner før sengetid. Disse 2 artikler vil helt sikkert hjælpe dig med at sove hurtigere og bedre om natten.

Så klik begge og så går du afsted! Glem ikke at lide og abonnere på vores kanal. Hvad er din yndlingsseng om aftenen? Er det sundt? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Hvad betyder ønske om salt snacks?

Dehydrering

Din krop har brug for at opretholde et bestemt niveau af væsker for at fungere korrekt. Hvis disse niveauer falder under hvad der er sundt, kan du startetrang til salt. Dette er din krops måde at opmuntre dig til at drikke eller spise mere.

I dag skal vi tale om salte, og hvorfor du virkelig ønsker salt og hvordan du kan bremse dit saltbehov. Men inden vi dykker ind, vil jeg gerne udfordre dig til noget, hvis du er klar til et program, der rent faktisk fungerer, skal du klikke på linket nedenfor for at deltage i Code Red 10 Pound Take Down Challenge. (optimistisk musik) Så når vi ser på forarbejdet salt versus ægte salt af god kvalitet, anbefaler jeg bestemt, at Code Red Rebels får salt af god kvalitet som Redmond Real Salt.

Vi elsker Redmond Real Salt. Det er et godt firma, og de leverer salt af god kvalitet. Du vil holde dig væk fra Mortons overforarbejdede bordsalt, der er bare ikke noget i det, du har brug for.

Et salt af høj kvalitet giver ungdommelige sporstoffer, som din krop virkelig har brug for. Hvis du bruger Code Red, kan du også få et højkvalitets himalayasalt eller et havsalt af høj kvalitet. Så hvis du er ligesom mig, vil du måske have noget salte i stedet for noget sødt, hvad, du længes efter noget salt, men du når ud til posen med chips.

Ikke godt. Så hvad vi vil gøre er at sørge for, at vi får natrium i din krop, hæver dit natriumniveau med en god kode rød godkendt, ikke Doritos, men noget bedre. Og jeg ved, at dette måske lyder lidt underligt for dig, men hvad vores Code Red-oprørere skal gøre er at tilføje en teskefuld salt til deres liter vand, jeg ved, ryste, ryste, ryste, drikke det ned.

Du har brug for natrium. Hvorfor tror du, vi bruger saltblokke på kvæg? Du har brug for natrium. Og ofte når du længes efter sukker, betyder det, at du har lavt natriumindhold.

Men vi er blevet hjernevasket for at tro på vores samfund, at du har brug for at holde dine natriumniveauer nede. Nej, en ketogen livsstil eller på Code Red, der svarer til den ketogene livsstil, men ikke helt, vi spiser ikke mad med højt natriumindhold. Vi drikker også meget vand, så vi skyller meget natrium gennem vores kroppe, ikke gode folk, du vil genopfylde natrium.

Så vi bad dig om at lægge salt i dit vand, salt på din mad. Vi bad dig om at bruge elektrolyterstatninger som Ultima, æblecidereddike og lignende for at få disse elektrolytter i din krop, inklusive natrium. En anden grund til dit slikbehov kan være dehydrering og søvnmangel.

Nu kan jeg fortælle dig, når jeg er træt, at jeg vil have slik, og det er fordi min krop prøver at holde mig vågen, og det er, at du får den hurtigste, hurtigste form for brændstofenergi, og det bliver sukker. Så du vil være sikker på, at du får nok søvn og drikker nok væske til at holde disse trang væk. Ofte når du har lyst til noget sprødt, og du vil nå chipsene, er det en god ting at få fat i svinekød i stedet for.

Det vil være noget, der er fuldt godkendt af Code Red, og det giver dig også det natrium, du har brug for. Sørg for at få en svinekød af god kvalitet. Ikke noget fra dollarbutikken, lav ikke en lyd p, men skaff dig en god svinekødsskal og snack, du vil føle at du bliver meget gladere efter at have spist nogle af dem.

Og du får den slags crunch, som du længes efter salt fra kedsomhed, stress eller endda PMS. Næste gang du har lyst til salt, skal du overveje, hvad der sker i dit liv. Spiste du rigtig mad, drak masser af vand, sov godt? Vores samfund har fået os til at tro, må jeg sige, at vi hjernevasker os selv til at tro, at du vil begrænse dit natriumindtag, men faktisk er dette ikke sandt.

På Code Red vil du have fire til 5000 milligram natrium om dagen, og det er helt sundt, hvis du drikker alt det vand, og hvis du spiser de rigtige fødevarer. Husk, når du fortsætter dit vægttab og fokuserer på at spise ægte mad og drikke rigeligt med vand, at disse trang til salt naturligt aftager over tid for at hjælpe dig med dit vægttab. Klik på nedenstående link for at deltage i gruppen af. Deltag i Code Red-oprørere, der lykkedes med vores £ 10 Take Down Challenge.

Hvis du kunne lide denne artikel, så giv den tommelfingre op, og bedre endnu, abonner på min kanal. På denne måde vil du blive underrettet, når jeg sender en ny artikel, men jeg vil gerne høre fra dig. Så slip det i kommentarfeltet nedenfor, fortæl mig, hvad tager du for at få kodelæst godkendt, når du ønsker noget salt og sprødt? Slip det i kommentarerne nedenfor, og vi ses i den næste artikel. (Livlig musik)

Hvad er de top 10 snacks?

99Bedste snacksAll Time
 • 1 - Reese's Peanut Butter Cups. Det hermellemmåltider nummer et af en grund.
 • 2 - Mælkevejen. Mælkevejen er en afbedste snacksdu kan få, fordi den er fuld af den lækre smag af karamel og chokolade.
 • 3 - Butterfinger.
 • 4 - 100 Stor.
 • 5 - Whatchamacallit.
 • 6 - Twix.
 • 7 - 3 musketerer.
 • 8 - PayDay.

Madfirmaer elsker at lege med nye ideer, men ofte ender de med fiasko. Der er også tidspunkter, hvor virksomheder slår et hit og stadig afbryder produktet, men hvorfor åh, hvorfor her er de 10 ophørte snacks Amerikanere savner de fleste Philadelphia cheesecake snackbarer åben Jeg lugter ostekage Philadelphia te kage snackbarer er genstand for lækre minder fra mennesker langt og bredt, som beskrives som lækre dessertbarer, der fik dig til at føle, at du var død og gået til himlen. Der er stor efterspørgsel efter at bringe disse guddommelige godbidder tilbage for alvor, når man ser på kommentarerne på ethvert indlæg fra de sociale medier i Philadelphia, et desperat råb om tilbageleveringen af ​​disse snacks. Giv dem til mig, ellers tager jeg dem.

En ting, som alle ser ud til at være enige om, er, hvor lækre disse var, og at de ville elske at prøve dem igen, i betragtning af hvor populære disse ser ud til at have mange mennesker spekulerer på, hvorfor de blev ansat i første omgang, når de ledte efter en, der ønsker det, Bare rolig y, fordi Fiber One gør noget meget ens, bare lidt fladere, det kan sandsynligvis ikke sammenlignes med originalen, men desperate tider kræver desperate foranstaltninger, hvis du vil tilfredsstille disse trang til oreo cakesters, der voksede op i i begyndelsen af ​​2000'erne husker du sandsynligvis Oreo Cakesters, som lignede meget Amerikas foretrukne kager, bortset fra at de var bløde, bidende kager, der kom i en række klassiske smag, dobbeltfyldte chokolade gyldne oreos og endda jordnøddesmør, meget til bekymring for livslange fans af disse kager blev afbrudt i 2012. I Japan er der en Oreo Soft Cookie, der ligner vores elskede cakesters, men kun er tilgængelig i Østasien. Der er stadig mange spørgsmål om, hvorfor disse blev taget ud af hylderne, og selvom fans vendte sig til tonabisco, kunne de ikke få et solidt svar, se på mig, det eneste vi ved med sikkerhed er, at disse måske er taget af hylderne for goo Men hvis du ønsker en oreo cakester eller bare vil prøve dem, er den gode nyhed, at der er opskrifter online, der fortæller dig nøjagtigt, hvordan man får folk til at elske disse så meget, at de bare skal tinker dem i deres køkken kl. hjemme, hvis så meget fanatisme ikke er nok for Nabisco at bringe de kagelignende oreos tilbage, så har vi måske set den sidste af oreo-cakesters efter alle Nestle bugs-børnene elskede alle i en popsicle, sjove tandkød og Nestle Lion King's Beetle Pops var popsicles, der indeholdt små, små tandkød i form af en lille bille, og lignende og disse Lion King-skurke Timon og Pumbaa fremhævede på kassen, mens Nestles kølige kreationer havde masser af Disney-karakter-snack-genstande, denne var sandsynligvis mo st sjov, det bliver så sjovt, det bliver så sjovt, sandsynligvis fordi det var lidt groft, de kom endda med løvekongs sømkort, insi den frosne godbid er desværre blevet afbrudt, men der er masser af gode minder fra fans online beder om Nestle om at give denne iskolde Popsone en chance mere, giv mig en chance mere, og jeg lover at placere mig over dig Intet, ikke engang jeg nestler mig selv kommenterede ikke dette råb fra fans, så det ser ud til at timon og pumbaa kun vil forblive en fjern hukommelse fra tidligere kellogg'syogos, du dypper dem i yoghurt og dækker dem med chokoladeknapper Yogos var små, runde, flerfarvede frugt snacks med en yoghurt skål og de fik hurtigt et godt ry De var en populær snack, når den blev lanceret i 2005, men sluttede desværre kun fem år senere og kom i en række farvestrålende emballager, der gik igennem adskillige pokemon-lignende udviklinger, før de blev udfaset for evigt - de originale yogoer udviklede sig til yogosbits og derefter til Yogos Sour Chunks, før de kom af planetens forsvindende ansigt, blev de angiveligt afbrudt af sundhedsmæssige årsager, men der er spekulationer om, at den virkelige grund til, at disse blev afbrudt af Kellogg's, simpelthen fordi disse yoghurtkugler var for dyre til at gøre dem, åh alt er for dyrt i disse dage, og at yoghurt og produkt havde en højere risiko for ødelæggelse og derfor en højere risiko for tabt fortjeneste, er det bestemt tydeligt, at disse snacks ikke blev afbrudt, fordi de var upopulære.

Vi håber, at Kelloggs en dag vil skrige og bringe yogoer tilbage til gode cheetoer i en orange-lilla pose, der blev lanceret i 1995, men forsvandt i 1998. Nostalgi for disse vaffelformede Cheetos findes på både Reddit og bodybuilding-fora. Jeg savner dem bare så meget, at jeg bare vil være sammen med dem i en annonce, der blev offentliggjort i 1990'ernes gepard i hans underskriftstøj, solbriller og en cowboyhat sidder på en hylde og ønsker at nippe til en af ​​de osteagtige damer, når de er op en robot med en fanget dukke nærmer sig, en osteagtig dame flyver i luften i langsom bevægelse.

Deaktivering af robotten Chester Cheetah får også pigen og snacken god, vi elsker hinanden gode reklamer i vestligt tema, så hvis Cheetos nogensinde beslutter at lægge disse tilbage på hylderne, ved vi, at vi vil fange noget til 3D - Forsøger Doritos Doritos ud, ja ikke nu senere, det var Thedoritos 2.0, som fans havde lyst til. Disse kom med den samme nacho-ostsmag, vi elsker, men 3D-kegle-aspektet af chippen tog det virkelig til det næste niveau. Bragt igennem vores loftbrud, du vil find et nyt loft, og du er nødt til at bryde igennem dette, og du skal bare fortsætte med at slå loftet, disse chips blev introduceret i 1998, og de var et kæmpe hit, de kom i fire varianter Nacho Cheesierjalapeno og Cheddar Texas Paprika og Zetyranch, selvom de havde en meget lidenskabelig at følge, det var ikke en enorm efterfølger, disse snacks blev afbrudt i 2004, og begrundelsen er i 20 stadig lidt uklar 13 En fan henvendte sig til Frito-Lay og spurgte, hvorfor netop 3-D Doritos blev ansat. Frito-Lay svarede med at sige, at selvom de er glade for, at deres produkter har en så dedikeret følge, er det ikke alle, der laver favoritlisten over dem, men der er nogle gode nyheder, mens denne snack blev afbrudt i Amerika, de blev produceret og solgt i mexico mexico road tur alle pb max barer, jeg vil introducere i 1990 denne slikbar var et chokoladebelagt arrangement af jordnøddesmør og jordnøddesmør Havre på en fuldkornskiks, denne bar blev lavet af mm. opfundet mars mars konkurrence til hersheys reese's jordnøddesmør cupi vil have en reese's jo Peanut Butter Cup tidlige tv-reklamer for pb Max erklærede, at PB i hans navn ikke stod for ting som sparegris polka band overvægtig ballerina eller pink bavian, men faktisk for jordnøddesmør, der ville have gættet, at det var fyldt til randen var jordnøddesmør, disse søjler var fysisk skræmmende og havde betydelig vægt på dem, der sagde, jeg tror, ​​de kom bare på et dårligt tidspunkt, ikke helt mit tempo, sandheden er, selvom pb max barer har arabiske fans, efter at de forsvandt i 1994.

De solgte ikke godt, de tjente $ 50 millioner i salg. Årsagen til, at du ikke kan få fat i de lækre jordnøddesmør-firkanter, er, at Mars-familien havde en stærk modvilje mod jordnøddesmør cheetos, som faktisk varede i lange 10 år, for at være præcis, hvilket år det var fra 2002 til 2012 Der var helt sikkert tid nok til at blive elskede af Cheetos-fans over hele verden, det er som den sjovere og mere kreative fætter til din gennemsnitlige hverdags-gepard til hendes pludselige forsvinden fra hylderne, der udløste nogle spørgsmål, og 2013 vendte en modig fan hen til Frito -Læg på deres Facebook-side.

Jeg sendte dig en Facebook-besked i går og hørte ikke noget tilbage, firmaets sociale mediehold bekræftede, at de faktisk var ansat, og selvom der er flere andragender, der beder Frito-Lay om at bringe dem tilbage, fortolkes meddelelsen ikke for at antyde, at de vil komme tilbage når som helst snart du ville dække vores hænder og fingre med orange støv, men også hvor lækker du var på vores tastewonka skræl en popskal bananskræl banansæsonen til 50-årsdagen for roald dahls barndomsklassiker charlie og chokoladefabrikken nestler os din anden is fløde ud Under Wonka-mærket blev Wonka pilapop frosne desserter designet til at ligne en banan, men indeholdt ikke nogen af ​​de sundhedsmæssige fordele ved frugten, meget kalium. Den kom i to varianter, vanilje-banan og vanilje-drue, og det sjoveste ved det var, at du rent faktisk kunne skrælle det, og i modsætning til en ægte banan, kunne du endda spise skrællet, peel-a-pop skulle være en fantastisk godbid, der er endda instruktioner om, hvordan man spiser det på backbite-skålen, hvor man nyder 70 kalorier pr. pop, de var faktisk ikke engang så usunde, og mærket opfordrer også børnene til at gå ud og lege efter middagen - skolens godbidder og pakket Mad, desværre, mens Nestle er opmærksom på disse lidelser, har de ikke givet nogen indikation på, at de vil bringe dem tilbage når som helst snart altid sket dig, nabisco skabte cremeopsparerne som en udløber af livreddere, de blev først introduceret og ver svindet i midten af ​​2000'erne indtil i dag er årsagen til deres ophør et mysterium, det var de søde sager, som vores bedstemødre fik til at give os, da vi stadig var i kirken, det var de snacks, vi ville se frem til hver jul, med andre ord, de spillede en en vigtig rolle i M's Every Childhood, og når de pludselig forsvinder uden nogen forklaring, er det et slag ikke sejt mand ikke cool Desværre kan du ikke finde cremeopsparere overalt, ikke i murstensbutikker som Walmart eller Target eller endda online fra sider som Amazon eller eBay er den gode nyhed, at et andet selskab bemærkede hullet i vores hjerter af flødeopsparere og skyndte sig ind for at fylde Voidcampino-yoghurten. Frugt slik er lavet med ægte frisk yoghurt og har ekstremt positive anmeldelser, selvom de ikke ligefrem er Ogcream-sparerne, der er perfekte til at bringe en smag tilbage? fra fortiden er det som at huske, tryk på denne skærm for at se flere fantastiske artikler, tryk på abonnementsknappen og ring klokken for at deltage i vores meddelelsesteam

Hvad mangler du, når du længes efter salt?

Begærtilsaltskyldes et fald i natrium i kroppen fra enten manglende evne til at bibeholdesalt, såsom med Addisons sygdom, eller tab af natrium, såsom forekommer med overdreven svedtendens og væsketab eller dehydrering.

Hvorfor ønsker jeg crunchy salt snacks?

Cravingstilsaltet,sprød madkan indikere 'frustration, vrede, stress eller vrede', tilføjer hun. ”At knuse med din kæbe er katartisk, næsten som at slå en væg. Da jeg blev stresset før, gjorde jeg detvilleofte henvende sig til kringler. ”24. okt 2017

Hvad er snack nummer 1 i Amerika?

YouGov BrandIndex undersøgte amerikanske forbrugere for at finde ud af, hvilke chips eller crackere der bedst opfattesmellemmåltidmærker. Og for andet år i træk blev Ritz Crackers udråbt til den ultimative favorit. Afrunding af top fem var Lay's, Doritos, Fritos og Orville Redenbacher.24. sep 2012

Hvad får en person til at tænke på salt?

Dyrke motion. Jo mere du træner, jo mere sveder du. For meget sveden reducerer natriumindholdet i din krop. ”Din krop reagerer ved at øge dit ønske omsalt. '15. december 2020

Hvorfor ønsker jeg salte snacks om natten?

Salt cravingser almindelige og er normalt resultatet af faktorer som kedsomhed eller stress. Lejlighedsvis kan ensaltbehovkan være bundet til en medicinsk tilstand eller en natriummangel.

Hvad er nogle berømte amerikanske snacks?

Det ser ud som omAmerikaelsker deres sødesnacksfordipopulære snacksinkluderer Mælkevejen barer, Chips Ahoy, Snickers, Twix, Kit Kats, Starburst, Almond, Joy og Sour Patch Kids. Hvad angår saltsnacks, Kedelchips, Pringles, Funyuns, Lays Chips, Ruffles, Ritz Crackers, Cheetos og Cheez - alt sammen lavetdetliste.23. apr 2021

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.