Vigtigste > De Bedste Svar > Santa cruz kamæleonramme - pragmatiske løsninger

Santa cruz kamæleonramme - pragmatiske løsninger

Er Santa Cruz Chameleon det værd?

DetSanta Cruz kamæleonR 29 er en yderst sjov trailcykel. Som et resultat har det gjortoptjentet topvalg for den sjovt elskende rytter. Vi har nu testet 27.5+ iteration og 29er. Denne cykel blander solid klatreeffektivitet, sprød håndtering og en ninja-lignende følelse.5. aug 2019Vi er her i Sedona, Arizona for vores årlige ekskursionstest af budgetcykler. Apropos billige cykler, dette er Santa Cruz's Hightower D.

Det er deres billigste Hightower til $ 2.899. Jeg tror, ​​det kunne gøre ham til den laveste højder? Nej. Dette er dumt.

Men du får de samme 140 millimeter nederste led, VPP-suspension og geometri som carbonversionerne, som koster et helvede meget endnu mere. Okay, lad os tale om geometrien. Jeg er 1,70 m høj, og det er en stor med en rækkevidde på 473 mm, der føles som et brag.Styringsvinkel 65,5 grader. Sædevinkel 76,8 grader.

Nu er haleenden ret kort ved 433 mm. Vægt, dette er faktisk den tungeste cykel på dette tidspunkt, næsten et fuldt pund. 35,2 pund, så det er ret klumpet.

Nu kan geometrien også justeres, ligesom high-end Hightowers hovedvinkel med 0,3 grader, bundbeslagets højde med fire millimeter. Endnu vigtigere ændres gearingen også mere progressivt.Nederste led driver en Fox Float-spjæld for at give 140 millimeter kørsel, og foran har du en RockShox 35 Gold-gaffel, der giver 150 millimeter kørsel. Det har en kompressionsindstilling med lav hastighed her og naturligvis rebound i bunden; bremser, SRAM niveau Ts, fire-stempelbremser, 180-mill rotorer foran og bag, så du ved, at den er klar til alt. En anden komponent, der skal fremhæves her, er cyklens dæk.

Nogle af de andre trailcykler her, dækkene på, vil du gerne ændre dem med det samme. Nogle er ikke engang kompatible med slangeløse. Det er ikke tilfældet her.

Maxxis DHR II'er, for og bag, 2,4 tommer brede, 3C-sammensatte, EXO-beklædning, du er klar til at gå, okay, lad os tale om nogle rammedetaljer her, og det første, jeg vil nævne, er kædestagbeskytteren Det er en lille detalje , men det hjælper virkelig meget at gøre cyklen stille. Den anden er, at der er meget plads.Der er også en stor vandflaske, som er meget flot, og kablet dirigeres til cyklen, det efterligner carbonversionen efter, den er meget ren, den er nem at bruge, meget smart. En ting mere, livstidsgaranti på alle disse lejer. Så du får Santa Cruz, Hightower D, det koster $ 2900, fem år senere har du stadig cyklen, disse lejer er bakket op af en livstidsgaranti, hvis de føler sig dårlige.

Gå til din Santa Cruz-forhandler, de udskifter dem gratis. Det er svært at ignorere. Okay, nok talte om komponenter og geometri og alle de andre ting.

Lad os tale om, hvordan denne ting kører. (stille musik) - Jeg tjekkede kulfiber Hightower sidste sommer. Meget dyrere end den, vi har her, og det er en af ​​grundene til, at vi bragte basismodellen, $ 2899 D-version.

Dybest set ville jeg se, om denne præstation stadig kunne opnås med en cykel, der ikke er kulstof. Så vi fik denne, første ting, vi fik den opsat, ret let - ja det er ret let, det har DHR II-dæk, de er slangeløse klar, det har en Fox Float s ankel, tre positioner - Counter. Jeg løb 30% siger Kaz, du er lidt mindre siger jeg gætte? - Bare et strejf, men tæt på det.

Næsten meget lig deres anbefalede vægte. - Så der er en RockShox 35 guldgaffel foran, jeg har den nøjagtigt i det anbefalede interval for lufttrykket, så ja, ret ligetil hele vejen rundt. - Ja, det fungerer fint sammenlignet med denne Recon-gaffel er vi nødt til at lægge meget mere pres på det end RockShox anbefaler at gøre det godt, så - Og det er bevægelseskontrolspjældet i denne gaffel, det er bare meget kraftigere på Hightower? - Jeg har brugt meget tid på den smarte kulstofversion af denne cykel, så jeg var meget fortrolig med, hvordan det ville føles, tog ikke lang tid at vænne sig til det, har en dejlig, neutral kørestilling, det er ikke en super stejl sædevinkel, men den er heller ikke super slap, den føles lidt større, den er lidt slapere end nogle af de andre cykler, vi har her --- en halv grad - en halv grad, hvad jeg vil sige en halv grad er normalt umærkelig men generelt føles denne cykel lidt større på grund af geometrien, at vægten også skal tages i betragtning - ja frontlængden på denne er lidt længere end nogle af dem, den er på ingen måde lang, men den er bestemt længere end nogle andre cykler, så for mig følte jeg, at cyklen havde en, bestemt en større tilstedeværelse på stien, de langsomme tekniske switchbacks, der får dig til at lide, du ved, nul Miles en time rundt om hjørnet. - Ja, og det er også en 35 pund cykel, ikke? ikke en letvægt, du kender budgetcykler, vi fokuserer ikke så meget på vægten, men det er værd at nævne, selvom jeg havde min hurtigste klatretid på denne cykel i denne henseende, så den slags viser, det er ikke så vigtigt - så hvis du vil for at klatre skal du sparke, jeg troede Santa Cruz, Hightower sparkede ret godt, klør hele tiden.

Kazimer, jeg tror, ​​du kom til en anden konklusion, ikke? - Ja, jeg prøvede et stykke tid, men så besluttede jeg at gå med denne mellemtilstand. Det har et åbent spor og derefter dybest set en lockout. Jeg fandt lige ud af, at stien øgede komprimeringen med lav hastighed en smule, og det var lidt det sted, jeg ville være, det føltes som om det ramte det søde sted for mig, men det er derfor, der er forskellige positioner, og derefter trail mode, det var stadig meget glat, selvom jeg ikke skiftede det til nedstigninger, kunne jeg lade det være sådan hele tiden, hvis jeg ville - ja, så generelt klatrede, følte det mange gange føles næsten mere som en mountainbike end en trailcykel, men på samme tid tror jeg ikke, at den holdt nogen af ​​os tilbage, ikke? - Nej nej. - Det er fint, ja. - Det fungerede godt. (fræk musik) - Og så når du kommer til toppen, og det er tid til at gå ned igen, mener jeg denne ting, Kazimer, fortæl mig hvad du synes. - Ja, det er helt sikkert øverst.

De cykler, vi tester her, har bare den solide fornemmelse. Den har fire stempelbremser, ægte dæk, de Maxxis DHR II'er og spjældet, Fox DPS, det kommer bare sammen for at få det til at føle sig præcis, hvad du vil, og i denne prisklasse er over din vægt, vil jeg sige - ja, så Kazimer nævnte, at det er et par pund tungere end de andre cykler her, men når du går ned ad bakken, føles det bare mere solidt end de andre cykler. Jeg tror meget af det, ja, der er to grunde til det.

nummer 1 vægttab pille 2016

For det første geometri, det er lidt anderledes, det er lidt længere, lidt løsere her og der, men det er også suspensionen. Jeg mener, denne gaffel er langt mere avanceret end Recon-gaffelen, og spjældet på bagsiden af ​​cyklen er også noget pænere godt, en af ​​de store takeaways for mig i nedkørslen er, at denne ting føles super solid, det føles mere som en mountainbike. Og der er, jeg ved, det lyder osteagtigt, Kazimer, men det er inspirerende. - Ja, det er rart, du behøver ikke bekymre dig så meget, du ved, du finder et bølgende afsnit ned ad bakke, og du kan lade det gå, det føles ikke som om det gør noget, du ikke vil have, og har bare en større tilstedeværelse på stien, som mange mennesker, der ønsker at skubbe deres grænser derude, vil nyde - Ja, så når det bliver groft, når det bliver hurtigt, er denne cykel bestemt over de andre, der er lidt kortere og måske så , det er kun en halv grad i styrevinklen, men jeg mener, det hele tilføjer, ved du? - Ja præcis.

Vi vil tale mere om, hvordan dette sammenlignes med de andre, men jeg vil sige, at det er rigtigt i de tre øverste tests for at føle, når det kommer til nedstigning. - Ja. (optimistisk musik) Okay, i tidstestafsnittet.

Som vi nævnte før, inkluderede vores tidstestløkke et afsnit med en lille teknisk stigning, blev derefter gennemkørsel med et par mere vanskelige dele der og førte derefter ind i en stenet nedstigning, der glattede ud, mens den gik, med et par spring for en god Lavet efter mål. - Egnet til trailcykler. - Egnet til trailcykler, nøjagtigt den slags terræn, en cykel som denne eller en hvilken som helst anden cykel er i testen, hvis jeg kunne klare det. - Kazimer, hvordan gjorde du det? - Jeg klarede mig ganske godt.

Jeg tror, ​​jeg ramte en magisk hvirvel i skødet, fordi jeg fik min hurtigste opstigningstid, min hurtigste overgangstid og min hurtigste afgangstid, hvilket naturligvis resulterede i min hurtigste samlede tid. Så hurtigst på denne cykel er den den tungeste cykel, men det syntes ikke at bremse mig - den fangede mig med otte sekunder, så nu skal jeg tilbage og prøve at slå den tid, men jeg får den før jeg gå herfra. For mig, Santa Cruz, var det fint, selvom jeg ikke slår i midten for timing.

Ikke skør hurtig, ikke skør langsom, det føltes bare som en god solid cykel. - Ja, og det er værd at bemærke, at jeg brugte meget tid på carbonversionen. Så måske havde jeg en lille fordel, jeg vidste lidt, hvordan cyklen ville klare det, men jeg er også hurtigere end Levy, så det kunne også være. - Hold øje med en opdatering af denne COM, okay? (trist instrumentalmusik) (optimistisk musik) Okay, Kazimer, lad os tale om et par detaljer her.

Hvad kan du lide, hvad kan du ikke lide? - Ja, jeg tror, ​​at en af ​​de ting, jeg kan lide, er, hvor smidig rammen er, ved du? ”Det giver dig ikke den aura af budgettet, det ser ikke ud til, at de bare prøver at lave de billigste, endda bare de komponenter, de valgte, de er på den mere overkommelige side af? Spektrum, men de forsøgte ikke bare at finde den billigste ting og kaldte den god. - Ja, de kunne bare have udeladt og fastgjort noget til kædestagbeskyttelsen eller intet på nedrøret. Men de gjorde det, de lagde det der, det er et dejligt lille strejf. - Ja præcis. - Helt bestemt. - Og så, som for andre komponenter, er disse bremser, fire stempelbremser, dejlige at se på denne cykel - selvom det er en trailcykel, lad os ikke sige, at trailecykler har brug for de fire stempelbremser, men-- - Jeg tror de gør det, men --- det tror jeg ikke, de gør, hvis du kører på en 130mm-rejse 29er-trailecykel, men-- men det er hurtigt, jeg er nødt til at bremse - Hmm? - når jeg kører hurtigt, vil jeg være i stand til at bremse - Åh, okay. - Ja - men tak.

Intet der hjælper dig alligevel. - Ja, du behøver ikke at skifte med det samme. - Nej, du kommer ikke hurtigere, hvis du skifter komponenter eller har en bedre tid. - Så emnet for dette turfelt er overkommeligt cykler, så denne falder i underkategorien på 3.000, sniger sig bare ind, den er i, vi har en anden cykel, der er lidt dyrere, men vi har også cykler, der er $ 1.000 billigere, når de testes her, så lad os sige denne Vitus.

Tror du, at denne cykel er $ 1.000 bedre end Vitus? - Nå, det afhænger af personen, siger jeg. Jeg tror, ​​at hvis du er mere en traditionel trail rytter, er du ikke, jeg prøver ikke at tage KOM'er på super ru nedstigninger, ja. Du ved, jeg tror ikke det, men hvis du tror, ​​du vil prøve hårdere, vil du komme af jorden en hel masse, og dit terræn er virkelig groft, så ja, måske er det $ 1000 værd at bruge, især hvis du er den slags person, som det måske kan lide første klasse og pæne ting at have en god ramme at bygge på, så hvis du i fremtiden vil indarbejde mere smarte stykker, er der ikke noget galt med at sætte dem oven på det ramme. - ja, du tænker på den Hightower? - Jeg er stadig fan.

Jeg kan godt lide kulstofversionen, jeg kan godt lide aluminiumsversionen, hvis jeg var rig, ville jeg sandsynligvis købe kulstof, hvis jeg havde flere penge, ville jeg sandsynligvis tage aluminium til. - Ja også her, for mig er det bare et all-round solid trailcykel, der er mere rettet mod flere færdigheder end en traditionel trailcykel. Okay, det er det for Hightower D, hold øje med flere værdicykler fra vores Field Triphere i Sedona samt en rundbordsdiskussion om, hvor vi stiller hver af disse cykler mod hinanden. (Joy musik)

Er Santa Cruz Chameleon en trail cykel?

Santa Cruz kamæleoner en fremragendetrail cykelmed gode klatreevner, fremragende faldende dygtighed og smidig håndtering. Hvis du vil have maksimal legende, vil versionen 27.5+ sørge for, at du får den. Det er en fornøjelse at køre rundt i hjørner, storme berms og glide over løst terræn.For 7 dage siden

Hvilken type cykel er en Santa Cruz Chameleon?

hardtail

Kommer Santa Cruz Chameleon slangeløs?

Vores anmeldelse

DetKamæleon- et ærværdigt navn iSanta Cruzlineup - er virksomhedens alt-i-alt-hardtail, designet til alt fra heldags epos til at glide og glide rundt i skoven. Denne generation har både legerings- og kulstofversioner med 29in og 27.5+ muligheder.
13. nov. Dec 2019

Hvor meget koster en Santa Cruz Chameleon ramme vægt?

Santa Cruz kamæleon7 R1 29ramme

Til £ 549 / $ 749 alene var weltervægten 2,08 kg / 4,6 lb (hævdede)Kameleont rammesæter dyr for en legeringramme, men der er masser af detaljer for at retfærdiggøre det.
10. juni. 2018 nov.

Hvad er den bedste Santa Cruz mountainbike?

Kamæleon R +

Santa Cruzvil altid værebedstkendt for sin fulde suspensioncykler, men de spiller også i hardtail-rummet. Kameleon kan køres med 29- eller 27,5+ hjul og dæk, har en progressiv 67,3-graders hovedrørvinkel og har intern routing til en dropper-post, hvis du vil øge dens bøllefaktor.
15. okt 2019

Hvorfor er Santa Cruz-cykler så dyre?

Santa Cruz cyklerer fleredyrtend andre lignendecyklerfordiSanta Cruzproducerer ikke et massivt antalcyklersom Giant eller Trek. De specificerer også derescyklerkun med kvalitets RockShox og FOX affjedring samt med mellemklasse og high-end SRAM og Shimano gruppesæt.For 7 dage siden

Kommer Santa Cruz Chameleon med dropper-post?

Alle aluminiumsmodeller nukommemed en SDG Tellisdropper post, hvilkenerdejligt at se. KulstofKamæleonerfås stadig i Bronze og Blue eller Gloss Carbon og Green, med enten 27,5+ eller 29 ″ hjul til $ 2,699 USD.Santa Cruzhar virkelig slanket ned 2021 CarbonKamæleonmuligheder.8. jul. Feb 2020

Hvorfor er Santa Cruz-cykler så dyre?

Santa Cruz cyklerer fleredyrtend andre lignendecyklerfordiSanta Cruzproducerer ikke et massivt antalcyklersom Giant eller Trek. De specificerer også derescyklerkun med kvalitets RockShox og FOX affjedring samt med mellemklasse og high-end SRAM og Shimano gruppesæt.For 7 dage siden

Er Santa Cruz fremstillet i Kina?

Deres cykler er velegnede til en bred vifte af mountainbiking-discipliner. Ramme fabrikation forekommer iKinaog Taiwan, men alle cykler er samlet iSanta Cruz, bygget efter kundespecifikationer lige før de sendes ud.

Hvor store er hjulene på en Santa Cruz Chameleon?

Chameleon 7 C 29er R-Kit er en anden version af Santa Cruz's killer carbon hardtail, udstyret med SRAM NX Eagle drivlinje og fås med både 27,5 ″ og 29 ″ hjul. Ligesom tidligere versioner har den aggressiv geometri designet til at tage mere hårdt terræn end hardtails typisk kan håndtere.

Hvad kan du gøre med en Santa Cruz Chameleon?

Det er en alt-i-et-hardtail, der er lige så glad for at få mest muligt ud af baggårdens booter (mis) eventyr, da den er fuldt fyldt med lejrudstyr og et farvematchet dangle krus. To monteringer på flaskebur, inklusive et triple-bolt lastburmontering under downtube, betyder, at du også kan flygte fra folkemængderne. Kamæleonen skifter, så den passer til sit miljø.

Hvilken slags cykel fremstiller Santa Cruz Cykler?

Tazmon, en enkelt drejecykel, var virksomhedens første model. Mange flere har fulgt, indstillet nye trends og forstyrret cykelindustrien regelmæssigt med innovative produktionsteknikker til deres avancerede rammer. Ikke underligt, at Santa Cruz Cykler tilbyder livstidsgaranti på alle sine stel.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.