Vigtigste > De Bedste Svar > Side til side planke - besvare spørgsmålene

Side til side planke - besvare spørgsmålene

Er Side Plank bedre end planke?

Mens begge er komplette kerneøvelser, forklarer Tobias, at den største forskel mellem de to bevægelser er musklerne i kernen, som de arbejder. En traditionel,ellerfastplankevil lægge større vægt på den tværgående abdominis muskel, som er som et indre vægtbælte, der holder kernen stabiliseret.16. mar 2018

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Jeg hader stadig brædder.

Ved du, hvad jeg elsker hvalpe? Dette er Lucky, min nye redningshund. Vi tog ham ud af et Alabama-hus bagefter, en utrolig person - hvis vi kalder ham det - kastede ham ud af en bil og ville ikke længere have ham, og han blev reddet på kanten.

Du kan se mere af Lucky i vores artikler her, det nyeste medlem af ATHLEAN-teamet. Hvad er det? Hader du stadig brædder? Lucky har også et problem med brædder. Vi skal virkelig tage fat på det i dag.

Det betyder: hvorfor har jeg denne ting mod tavler? for et stykke tid siden en artikel om det. Det har over en million og en halv visning. Folk så det.

Jeg linker det her og viser dig her i slutningen af ​​artiklen, jeg vil se dette. Det, jeg sandsynligvis præsenterede der, var måske begyndersiden af ​​alternativerne til planker. Se, hvis du vil blive bedre eller stærkere til noget, skal du finde en måde at kæmpe tilbage og udfordre dig selv på.

Den bedste måde at udfordre dig selv på er at anvende intensitetsniveauer til dine øvelser, der gør dem sværere. Argumentet ville være det samme, hvis du lavede bænkpres og brugte 20 pund håndvægte, og du var i stand til at løfte 100'erne, gjorde du disse 20'ere, og du tilføjede ikke en intensitetsteknik til det sæt - du tog ikke nogen går i stykker, du gjorde ikke Super slow-motion reps, du gjorde ikke halvanden år, du gjorde ikke andet end håndvægtene i dette sæt; Du opretter ikke en overbelastning. Alt for mange af os kan håndtere meget mere end brædder.

Hvad jeg vil gøre her er at give dig flere muligheder og måske endda flytte lidt mere til mellemliggende og avancerede niveauer, så du har forskellige ting, du kan gøre for at sikre, at du fortsætter med at gøre fremskridt. Så lad os se på nogle af disse muligheder. Den første øvelse, du ser her, er med det samme, at jeg er klar til det.

urban cykling

Gutter, du skal ordne dette. En planke betyder ikke nødvendigvis, at jeg skal ligge på gulvet. Ikke med hensyn til hvad vi ønsker at opnå.

Formålet med en planke er at skabe en anti-ekspansion eller anti-bevægelsesudfordring for din krop og for din kerne. Prøv at forblive i en fast position på trods af kræfterne omkring din krop. Vi ved, at vi kan gøre mere end bare at modstå strækning.

Hver gang jeg støder på modstand fra modstand, skaber dette bånd en sidekraft her og prøver at bøje sig til siden og ikke bare falde ned i midten l som en normal planke. Så dette er en mere alsidig version af en planke. Det præsenterer os faktisk for en anden udfordring end en standardplanke, men det er noget, din krop ikke er vant til. Hvis du bare laver standardplanker, kan du stadig stoppe her og stadig udfordre vores kroppe på forskellige måder.

Nu kan vi gøre det i rotationsplanet, og alt hvad vi behøver at gøre er at holde et par håndvægte i samme plankeposition. Nu laver vi en meget tæt crossover. En vinranker med fødderne, når vi går side om side.

Du vil føle det. Så snart jeg tager dette skridt, og jeg er et ben, og jeg krydser, får denne hofte rotation nedenfra, er nødt til at holde dette stabilt, kernen bliver en udfordring. Dette ville være en mellemversion af den avancerede version.

Det betyder at placere disse håndvægte over dit hoved. Når vi først har armene højt op, er der meget mere af den vægt, vi skal overveje og kontrollere, og det bliver endnu sværere at holde den opretstående torso, når jeg gør denne vinrankegang og crossover foran og bagpå. Men begge er versioner af den samme effekt, som en planke ville skabe, mere sofistikeret end bare at ligge på gulvet og gøre det samme, som du allerede kan gøre.

Så nu, hvis du vil ned, tilbage til standardversionen af ​​planken, den samme positionering her, lad os komme tilbage på gulvet. Men lad os ikke bare sidde her. Lad os gøre noget andet.

Dette er en sammenhængende presseplank. Det, vi laver her, er at fylde den ene side med et så tungt bånd som muligt, vi går ind i plankepositionen og prøver nu at køre den hånd ud mod båndets modstand, og træk mig lidt til denne side. Et anti-lateralt element, som vi introducerer her, som vi ikke har, når vi laver standardplanken.

sofa stretch

Vi kan gå længere og komme på en vægtstang. Dette er noget, jeg faktisk debuterede på Instagram, men hvis du ikke følger vores Instagram, skal du. Det er forbi @ATHLEANX på Instagram.

Men det, vi laver her nu, er rotationsudfordringen, mens vi stadig prøver at få en solid Vedligeholdelse af kernen og gør det fra bunden og toppen af ​​bjælken, og nu prøver vi at dreje den bjælke . Igen tillader vi kun armene at dreje ved skuldrene, men vi prøver virkelig at modstå alt fra brystet og ned. Mavemusklerne forbliver pæne og stramme, den tværgående mave er anspændt, fødderne, hofterne; alt forbliver stabilt.

Og dette bliver virkelig udfordrende, især når du gør det på en overflade, hvor håndvægtene er lidt sværere at rulle og bevæge sig rundt - du har momentum. Kan vi faktisk kontrollere det? For når det først går en vej, skal du stoppe og prøve at bringe det tilbage den anden vej. Absolut en udfordrende version her i denne plankeposition. Dette sværhedsgrad øges igen, her er et vægbrætbræt, vi kan planke, men vi sætter os selv i en position, hvor vores fødder er plantet mod væggen.

Nu er vi virkelig nødt til at køre vores fødder ind i væggen og virkelig, virkelig stramme vores kerne, så de ikke falder af og glider ned ad væggen, selvfølgelig ved du, det er ikke nok. Vi vil gøre det sværere. Så vi kan begynde at lave vores stikkontakter, som i det væsentlige er en vandret springstøtte.

Igen, hver gang vi er nødt til at hoppe ud af fødderne og genplante dem igen, vil det tage den øjeblikkelige sammentrækning af kernen, der kræver meget styrke og stabilitet, og endnu en gang tage os betydeligt til et meget vanskeligere niveau end det kedelige bagbord. Lad os endelig blive lidt skøre. Gør dette her.

Dette er den vippende vægtstangplanke. Hvad du laver her er at trykke i jorden med den ene hånd, mens du løfter og roer albuen op på den anden side. Vi gør faktisk dette til en tredimensionel planke, og vi kommer ind i en variation af en almindelig planke og en sideplank, da vi er halvvejs imellem.

Målet er at forsøge at gå op, komme i den sideposition, holde den, holde den så længe som muligt. Måske to sekunder. Måske fem sekunder.

Måske endda ti sekunder. Gå derefter ned igen og gå tilbage op på den anden side. Mulighederne er uendelige.

Der er mange ting, du kan gøre, og selv den måde, du nærmer dig planker på, kan være anderledes. Du behøver ikke altid huske, at du kommer i en position og holder den en gang. Jeg vil hellere se dig komme i en bedre position, mere udfordrende for dig, og gør det 10 gange og hold det i en kortere periode hver gang.

Behandl det som gentagelser. Faktum er, at du stadig udfordrer din kerne meget mere end bare at ligge på gulvet og lave den samme gamle planke, som du er meget bedre i stand til end. Okay, fyre.

Hvis du leder efter et program, der virkelig lægger vægt på fremskridt ved hver tur, ved vi, at for at se forandring er vi nødt til at udfordre vores kroppe ved enhver lejlighed. Jeg gør mit bedste for at gøre dette for dig uge efter uge, dag efter dag i alle vores programmer. Hvis du leder efter et af vores programmer, skal du gå til ATHLEANX.com nu og få det.

I mellemtiden, hvis du har fundet artiklen hjælpsom - hvis du også hader skide planker, skal du sørge for at efterlade dine kommentarer også, og jeg er glad for at læse dem. Okay folkens, jeg er her igen et par dage. Vi ses.

Gør du sideplanker på hver side?

Start på dinsidemed dine fødder sammen og en underarm lige under din skulder. Træk din kerne sammen, og hæv dine hofter, indtil din krop er i en lige linje fra hoved til fødder. Hold positionen uden at lade dine hofter falde i den tildelte tid tilhverindstil, gentag derefter på den andenside.

Hvad er en alternerende sideplank?

9.Skiftende sideplank. Tryk din venstre underarm ned i gulvet under skulderen for at dreje indsideplank. Drej frasideplankind i standardplankenår du trykker din højre underarm ned i gulvet til ensideplankpå den andenside. Vend bevægelsen for at vende tilbage til startpositionen.27. jul. 2020 g.

topcykler 2020

Jeg er Adriene, og i dag lærer vi i The Foundations of Yoga Series, sideplanken. ♫ Dun..dun dunnnn ♫ Det er en armbalance, det er en tonic i hele kroppen, og det er fantastisk, hvis du vil forbedre din yoga-praksis, hvis du er begynder og også, jeg synes det er lækkert bare at kom forbi, når du går på offentlige klasser og vil sikre dig, at du er i den rette tilpasning til den sidebalance, så er denne artiklen for dig. (guitarmusik) Hvorfor sælger jeg denne artikel til dig? Du ser allerede.

Lad os se. (Guitar Folk Country Music) (Guitar Folk Country Music) (Guitar Folk Country Music) Okay, så for at komme ind i holdningen i dag skal vi komme til den nedadvendte hund. Der er en Foundations of Yoga-artikel til dunhund, hvis du også vil tjekke det ud.

Tag et øjeblik her for at få fødderne væk. Tag derefter dit blik, træk det fremad og kom dig langsomt op på planken. To store tæer kommer sammen.

Jeg vil gå kraftigt og sende mine sideben ned mod mine hæle og pege mine hæle mod bagsiden af ​​min måtte. Løft nu din højre håndflade. Gå dem til midterlinjen lidt foran skulderpunktet, håndfladen, og drej ind på den højre yderkant af min fod.

Herfra stabler jeg nu mine fødder, trækker mit bækken ind og trækker vejret ind, åbner forsigtigt brystet og bringer enten min hånd, venstre hånd til min venstre talje, eller jeg fortsætter rejsen til himlen. Nu rækker jeg ud gennem toppen af ​​hovedet, i stedet for at smide mit højre øre ned på min højre skulder, skubber jeg op og ud af håndfladen, finder stabilitet i skulderen og strækker mig gennem kronen. Blødgør det nederste ribbenbur.

Træk dit bækken ind. Hovedet er på linje med bækkenet og hjertet. Og jeg trækker vejret ind igen og når jeg trækker vejret, planter jeg mine palmer, sender dem tilbage, hunden vender nedad.

Store! Nå, et par variationer. Så det er lidt som sideplank på højre side i sin fulde effekt. Eller faktisk er det ikke engang sandt.

Men der er hvem ved, hvad den fulde effekt er? Jeg antager, at den fulde effekt er som iyengar-stil, ville være snøret og hævet omkring stortåen med fingerspidserne. Så, men vi skal lave en helt anden artikel om plankevariationer på en anden dag, men for denne grundlæggende holdning vil jeg give begyndere et godt udgangspunkt, hvor de føler sig lykkelige. Vi kommer på samme måde, hund på planke.

Men denne gang går jeg til midten med min højre håndflade og kommer på yderkanten af ​​den højre fod. Men jeg løfter mit venstre knæ og går på sålen på min venstre fod. Jeg vil øve mig på at bukke mit bækken her og derefter løfte det op, sende det og finde sit-til-hæl-forbindelsen her.

Tendensen vil på en eller anden måde hænge lavt her, hænge hænge lavt? Bare sjov, og så modvirker jeg denne tendens ved at skubbe på min højre hæl og finde den forbindelse mellem hælene. Så jeg kan øve her og åbne op her. Store! Kom ud.

Jeg kommer tilbage på planke eller downdog og derefter langsomt på mine knæ. Okay, en anden lille begynderversion på højre side, og så prøver vi alt mere flydende på venstre side. Okay, godt, her går vi.

Palmer . Under hundeplanken. Denne gang sænker jeg mine knæ.

Halv planke. Jeg går lige under den med min højre håndflade, måske lidt foran den højre. Nu skal jeg svinge min højre hofte denne gang.

Højre skulder, undskyld. Denne gang svinger jeg min højre tå mod måttens højre side og åbner nu ved at trykke mit højre knæ i toppen af ​​min højre fod. Åbn nu med dit venstre ben lige.

Så før jeg fik strakt mit højre ben og venstre ben bøjet, vender jeg det nu om. Find, gør ikke hvad jeg lige har gjort. (griner) Hop på din højre arm.

Måste bare finde, finde lidt selvjustering, men sådan finder jeg det. Jeg har en her, en her og derefter den fulde kropsholdning, i det mindste i dag, her, okay! Nu hvor vi har et billede af alt dette. Lad os svinge det rundt og prøve alt, alle tre variationer på den anden side.

Så jeg kommer til hunden. Bring det til mit bord. Gå under det med din venstre håndflade.

Når jeg kommer ud på kanten af ​​min venstre fod, stabler jeg mine fødder og sidder her fra knogle til hæl, mens jeg trækker mit bækken. Træk vejret ind. Skub op og ud af håndfladen.

Intet sammenbrud, når jeg åbner gennem højre fløj. Forstærker i hele kroppen. Blødgør, strik nedre ribbenbur, navle til rygsøjle, træk mine skulderblad og træk ned.

Jeg kan blive her. Jeg kan bøje mit højre knæ. Sålen på min højre fod kommer op, når jeg træner bækkenløft.

Sit-til-hæl-forbindelse. Eller jeg kan komme på mit venstre knæ, strække gennem højre ben og åbne det her. (ånder tungt) Hvis du er en fuldstændig begynder, er det her du kan starte.

Hvis du er nybegynder, men stadig vil øve på den mere styrkende planke, skal du gå videre og strække gennem dit venstre ben, bøje dit øverste ben og åbne op, og hvis det er, når du bare vil være eventyrlysten og vil prøve det , stak dine fødder. Sæt dit bækken ind og stræk det gennem din nedre ryg. Inhalere; sørg for, at planken kommer gennem den nedadvendte hund, når du har trænet.

orbea rallon anmeldelse

Sørg for at trække vejret eller to i børnenes balasana-stilling. (udånder kraftigt) Okie doke. Så det var et kig på sideplanken.

Det kan være udfordrende, når du er nybegynder, så hvis dette har været svært som vanvittigt for dig, skal du ikke svede! Kom tilbage til det. Måske sætter du dig selv et mål om at gøre dette en gang om dagen i syv dage og se om det bliver lidt lettere og din krop bliver lidt stærkere. Fokuser virkelig på den linje fra toppen af ​​hovedet til toppen af ​​kroppens haleben.

Trækker alle musklerne ind til turen. Fuld kropsoplevelse. Nå, denne stilling er fantastisk til at styrke håndleddet, men når du føler et pres på håndleddet, og du allerede har følsomme håndled, kan du prøve vores yogasekvens for sunde håndled, og du kan også prøve vores Fundament of Yoga-plankeopstilling.

haro cykel anmeldelser

Ligesom to søstre eller brødre

Vi er meget retfærdige her på yoga med Adriene-Kanal. Næsten forkert udtalt mit eget navn. Du godeste! Det er to gode artikler at gifte sig med.

Plank og yoga til sunde håndled. Jeg ønsker dig alt det bedste! Jeg ønsker dig en glad yogapraksis og en god hvile på dagen eller aftenen og vi ses næste gang, Namaste. (Guitar musik) (guitar musik) (guitar musik) (guitar musik)

Skal jeg planke på albuer eller hænder?

Detplankeer et af de bedste træk til at målrette mod din kerne. Stop med at bede: Lås dinhænderialbue plankegør øvelsen lettere på dine mavemuskler (og kan få dine skuldre til at runde), så løsnes dinhænderog fokus på at skabe en lang linje med din krop, skuldre og ryg i stedet.10. sep 2014

Hvad er den sværeste plankeposition?

At lave en standardPlankelatterligt hårdt, prøv den russiske Kettlebell ChallengePlanke. Oprettet af den tidligere sovjetiske Spetsnaz-træner og kettlebell-guruen Pavel Tsatouline, RKCPlankeforvandler en traditionelPlankeind i et helt andet dyr.20. nov. 2014

Hvad skal jeg gøre, hvis du ikke kan lave en sideplank?

hvis duikke er i stand til at holdesideplankposition, den afhjælpendesideplankposition er et perfekt sted at udvikle sigditskrå styrke. Fra en siddende stilling, sænk dig selv lidt ned, såditvægt understøttes afdithofte ogsideaf låret, der er tættest på gulvet.

Er sideplanken lettere end normal planke?

Sideplank

I stedet for at få støtte fra begge dine arme tilføjer du balance i blandingen, når du holder ensideplank. Dette kan få øvelsen til at føles endnu sværere - og antænde en endnu større forbrænding! -enddet traditionelleplanke.
24. mar 2020

Hvilke muskler fungerer alternerende sideplanker?

Mens ab øvelser som crunches og regelmæssigplankermålrette modmusklerforan din kerne, asideplank fungererdine skråninger, denmusklerder løber langssideaf din kerne.1. sep 2020

Hvad er laterale spring?

Instruktioner. Stå på det ene ben med en svag bøjning i knæet, og det andet ben hævet fra jorden. Hop sideværts og land på din modsatte fod. Pause, og hop så en gang lige op i luften, inden du afgrænser tilbage til startpositionen.21. feb 2014

Hvordan ved jeg, om jeg laver en planke korrekt?

Først og fremmest skal skuldre være helt på linje med albuerne i en underarmplankeeller på linje med håndledene i en pushupplanke. Ellers,hvisdu er for langt frem, det er hårdt på din skulder rotator manchet, oghvisdet er en pushup position, det bliver hårdt på dine håndled. Fødderne er omkring hoftebredde fra hinanden.17. juni. 2021

Hvorfor er plankering så hård?

Du kan måske have brug for at stramme din kerne

Hvis dine kernemuskler er svage, skal du holde enplankebliver en kamp. 'Dårlig rectus abdominal og skrå styrke begrænser din evne til korrekt at støtte midsektionen af ​​dinplanke, Siger Tripp. Det resulterer i, at dine hofter hænger sammen i et forsøg på at lette belastningen for dine mavemuskler.
13. december 2019

Hvordan laver man en sideplank for første gang?

Instruktioner 1 Start i en traditionel sideplankeposition. 2 Løft din øverste arm lige over dig, eller hold din øverste hånd på din øverste hofte. 3 Slip dine hofter, indtil de kommer i kontakt med jorden, og vend derefter tilbage til startpositionen. 4 Gentag i 10 til 15 gentagelser, og skift derefter til den anden side. Flere varer

Kan du lave sideplanker i Pilates og yoga?

Du kan medtage sideplanker i din kerneøvelsesrutine, Pilates eller yogapraksis. De primære anvendte muskler er skråstillede sammen med gluteus medius og gluteus maximus for at stabilisere hofterne. Dine skulderstabilisatorer holder dig også justeret.

Hvilken slags muskler bruger du til en sideplank?

Det bruger primært de skrå mavemuskler, men din gluteus medius og gluteus maximus - side- og rygmuskulaturen - sættes i arbejde for at hjælpe med at stabilisere hofterne. Plus, dine skulderstabilisatorer holder dig i justering, siger Bonney.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Hjertesundt kød - almindelige spørgsmål

Hvilket kød er godt for hjertet? Begræns fede stykker kød. Oksekød, magert stykker og magert jorden rundt eller mørbrad. Kylling eller kalkunbryster og bud, uden skind, udbenet. Kylling eller kalkun, malet. Fisk, høj i omega-3, såsom sild, makrel, laks, ørred, tun. Indrefilet af svin, trimmet af fedt.Seitan.Tempeh.Tofu.16 июл. 2020 г.

Er frosne grøntsager sunde - mulige løsninger

Er frosne grøntsager lige så sunde som friske grøntsager? 'Frysning i' næringsstoffer Grøntsager snapfryses normalt meget hurtigt efter plukningen. Næringsstofferne 'frosses' ind under denne proces, hvilket betyder, at du ganske let kan have flere vitaminer i en frossen grøntsag end i den 'friske' modstykke. Men der er mere ved frugt og grøntsager end bare vitaminer. 13 maj 2017 г.

Sund julemiddag - hvordan man beslutter

Hvad er et godt måltid at spise til julemiddagen? 60 ikoniske julemiddagopskrifter, der udfylder hele menuen på 60. Bagt skinke med brunt sukkerglasur. af 60. Perfekt Prime Rib. af 60. Cranberry Brie Bites. af 60. Oksefilet. af 60. Pull-Apart juletræ. af 60. Ristede rosenkål. af 60. Bedste glasurerede spiral skinke nogensinde. af 60. Roast Beef.

Laveste sukker frugt og grøntsager - praktiske løsninger

Hvilken frugt har den mindste mængde sukker? Frugter med lavt sukkerindhold inkluderer: Jordbær. Jordbær er ligesom mange andre bær ofte fiberrige og indeholder meget lidt sukker. Ferskner. Selvom de smager sødt, indeholder en mellemstor fersken kun omkring 13 g sukker. Citroner og limefrugter. Honningmelon. appelsiner. Grapefrugt. Avocados.

Er luft stegning sundt - løsninger på problemerne

Hvorfor er frityrgryder dårlige for dig? Mens luftfrysere reducerer sandsynligheden for acrylamiddannelse, kan der stadig dannes andre potentielt skadelige forbindelser. Ikke kun risikerer luft stegning stadig at skabe acrylamider, men polycykliske aromatiske kulbrinter og heterocykliske aminer kan skyldes al varm opvarmning med kød. Apr 2, 2019

Ti fødevarer, du aldrig bør spise - Komplet vejledning

Hvad er de 7 fødevarer, der skal undgås? De uberørbare: 7 fødevarer, der skal undgås for enhver pris Forarbejdet delikatesser. Ramen nudler. Donuts. biograf popcorn. Rå østers. Sukker-sødet frugtsaft. Jordnøddesmør med reduceret fedt. 22.08.2019