Vigtigste > De Bedste Svar > Langsom træk vs hurtig træk - mulige løsninger

Langsom træk vs hurtig træk - mulige løsninger

Kan langsom trækning blive hurtigt ryk?

En af de største vanskeligheder i en mulig ændring af muskelfibertypen er fralangsom-ryk(Type I) tilhurtig-ryk(Type II). Dette er fordilangsom-rykfibre benytter det aerobe stofskifte til produktion af ATP, der bruger ilt, menshurtig-rykfibre er afhængige af anaerob glykolyse for at producere ATP.16. okt 2018

Vi kan tænke på muskelfibre som et spektrum med langsomme ryk på den ene side og hurtige ryk på den anden Type 1, der bruger langsomme ryk til at skabe ilt til at generere energi, fordelen er, at de kan arbejde i en længere periode Langsomst til træk sig sammen før træthed Når en muskel trækker sig sammen, er det de første fibre, der skal rekrutteres, og når intensiteten øges, rekrutteres også de hurtige trækfibre. Type 2a, som er hurtige ryk, bruger både lagret energi og ny energi, der er fremstillet med ilt, ligesom type 1. Forskellen er, at den er lagret energi Du kan trække hurtigere sammen end type 1.

Du kan arbejde i kort tid, før du træt. Type 2x den hurtigste muskelfiber hos mennesker bruger kun lagret energi Dette giver dem mulighed for at trække sig sammen hurtigst, men det betyder også, at de træt hurtigst. Sagen er, at disse fibre sjældent er til stede i en undersøgelse af sprintere i det gennemsnitlige menneske. Endelig mellem dette er hybrider, dette er muskelfibre, der har egenskaber af to eller flere muskelfibertyper, selvom type 2x sjældent er hybrid mellem type 2a og type 2x kan være ret almindelig Lad os nu tale om nogle af de spørgsmål, vi måtte have, begyndende med sandsynligvis de mest almindelige, vi kan ændre vores muskelfibertype af en eller anden grund, der er en masse forvirring, når vi faktisk har forskning, der går tilbage til 1970'erne, der går tilbage til at bevise, at muskelfibertyper kan ændres langsomt, kan være hurtige og hurtige kan være langsomme ifølge Dr. Andy Galpin, der bogstaveligt talt studerer fibrene hos professionelle atleter.

Hybriderne er de, der mest sandsynligt vil ændre sig baseret på din træning, og jo mindre træning du har, jo flere hybrider har du. Hvordan ved vi, hvilke vi dominerer hos den gennemsnitlige person uden mange års specifik træning? er en blanding af Type 1 og Type 2a uden nogen signifikant dominerende type, og selvom der er flere tests, der kan afgøre, hvilken type du virkelig kan finde ud af ved at lade en sportsforsker stikke en nål i din muskel og undersøge den en efter en Hvilke der skal fokus på for muskelforøgelse, selvom hurtige trækninger vides at være større end langsomme trækninger Forskning hævder, at vækstpotentialet mellem hurtige og langsomme trækninger er ens og argumenterer for, at det ikke betyder noget, om du træner hårdt eller ej, når du kommer til fiasko alle dine muskelfibertyper rekrutteres, den generelle enighed er, at I begge skal træne for at stimulere kroppen i forskellige rep-intervaller og intensiteter, men baseret på hvad jeg ser, udholdenhedsatleter ser, at hovedsagelig langsom trækning er meget forskellig fra magtesløse atleter, der bruger fokus på hurtig trækfibertype afhængigt af funktion kalve og stillingsmuskler som rygmarvets rektal tendens til at være for det meste langsomme trækninger, da de er nødt til at arbejde med lav intensi ty hele dagen muskler, der bruges til kraftige bevægelser som løb eller kastning, vil for det meste være hurtige ryk, ligesom hamstringen, der er meget brugt ved sprint, er det i det mindste det, man i øjeblikket tror på, da det meste af muskelfiberforskningen i øjeblikket udføres på quadriceps undersøger og minder dig selv om, at type 2 voks er de hurtigste muskelfibre, som en normal person kan have, det at have ca. nul procent af dem, selv hos topatleter har få af dem vist sig at have muskler med en procent af denne type2x F. I denne undersøgelse fandt de, at Colin Jackson havde 24 Type2x-fibre.

Hvad der er endnu skørere er, at denne undersøgelse blev udført år efter sæt af to verdensrekorder, så han var ikke engang i sin bedste alder, de kørte også prøver og fandt ud af, at hans type var 2x dobbelt så hurtig som denne type 2a, som er den hurtige træk fiber, som normale mennesker ønsker og 14 gange hurtigere end type 1 langsom træk fiber Denne fyr er en gående supermand, så gør du lav repsmax hastighed eller maksimal styrke med lange pauser, når du langsom trækker, så vil du bare gøre det modsatte af alt, hvad jeg bare nævnt, hvis du vil have mere specifikke øvelser til hurtig trækning næsten alt i sprint træning træner dine hurtige muskelfibre tunge løft plyometri og selvfølgelig sprint dig selv, og det slutter denne artikel, hvis du virkelig vil have de hurtige muskelfibre, der ønsker at stimulere, tryk hurtigt på lignende knap for mig. Hvis jeg har sagt noget, der er forældet eller ikke hr hr er sandt, så lad mig det vide i kommentarerne tak for at se og se dig næste

kirk kinetisk træner

Hvordan ved du, om du har hurtige eller langsomme ryk muskler?

detstart afdetlodret spring,en langsom-rykatlet har tendens til at dyppe meget lavt og langsomt ind itilsquat position, før du skifter koncentrisk tiltillodret forskydning. Pådetanden hånd,en hurtig-rykatlet vil havetilkort og kraftig dip for at skabe højere acceleration fordethoppe.17. feb 2017

Er det sådan, det virkelig fungerer? Ikke nøjagtigt. Jim Shultz her for F Cubed på livefcubed.com.

Og vi er tilbage. Og i dag taler vi om hurtige træk vs muskler med langsom træk.

Og efter næsten 20 års kropsbygningsfase med en andenplads i en professionel kvalifikation og en tilfældig kraftløftningsbegivenhed, hvor de fleste af mine øvelser var DQ, tog jeg lidt op om muskelfibertyper undervejs. Så det er os, jeg skal tale om det her i dag. En lille smule hurtigt muskelarbejde og noget langsomt muskelarbejde.

Og hej, hvis det er første gang du ser det, så overvej at abonnere, så du følelsesmæssigt investeres i min kanals succes eller fiasko. Også sikkert at finde fedt tab formel i nedenstående beskrivelse. Hvis du er seriøs omkring fedt tab og er klar til at udføre arbejdet, vil dette tidstestede trefaktorsystem sikre, at alt det hårde arbejde er korrekt kanaliseret til at kickstarte dit fedt tab; langsom trækning af muskelfibre eller ind i en muskelfiber s er meget mindre og producerer mindre styrke end hurtige træknings muskelfibre eller type 2 muskelfibre, som producerer meget mere styrke og har meget større vækstpotentiale.

dæk drejeknapper

Nu i et typisk sæt på 8 eller 10 eller 15 reps på 15, vil din krop først rekruttere de langsomt trækkende muskelfibre. Det er først, når alle disse fibre er opbrugt, at dine hurtige muskelfibre aktiveres. På grund af dette hører du altid, at et sæt på 10 tjener rigtige penge på reps 6, 7, 8, 9 og 10, ikke 1, 2, 3 og 4.

Der er meget sandhed i det. Men interessant nok på et virkelig tungt sæt som 3 til en RPE på 8 vil sættet rekruttere alle dine muskelfibre fra starten. Så hvis vores mål er at maksimere vores tid og sætte vores kroppe i muskelopbygningstilstand, mens vi er i gymnastiksalen, er vi rutinemæssigt nødt til at bruge denne hurtige muskeltræning.

Når vi gør det, er vi nødt til at udfordre os selv på vores højere gentagelsessæt eller gøre vores belastninger tungere på vores lavere repsæt. Men hej mand, inden vi gør det, hvis du ikke allerede har gjort det, skal du stoppe denne artikel på pause og få formlen til tab af fedt. Vi vil stadig være her. (Crickets chirp) Spørgsmål nummer et, hej Jim, giv mig en super hurtig fyr til en fiberdefinition og type to muskeldefinition.

lebron james cykel

Manden du, det er super nemt. Skriv en, ingen gevinster. Type to, alle vinder.

Spørgsmål nummer to, så hvilke bevægelser er bedst til at rekruttere alle fibre fra de tungere? Sæt? Åh det er bare baby. Chris Moneymakers.SBD Og endelig spørgsmål nummer tre.

Jim, fyr, virkelig. Er fedt tab formel en reel formel? Ja, sir, det er det. Så jeg håber, at du har gemt dine algebra-noter om den fjerde klasse, fordi du får brug for det.

Det er det baby Det er alt, hvad jeg har til jer! Du ved hvad du skal gøre, mand. Synes godt om det, del det, abonner på kanalen. Næste.

Vidste du, at du rent faktisk kan brænde? flere kalorier fra at spise forskellige fødevarer? Det kan du helt sikkert. Sådan gøres det.

Er vægtløftning hurtig ryk eller langsom ryk?

Langsom-rykmuskler sammentrækkes langsommere (deraf navnet) og kan arbejde i lange perioder uden at løbe tør for energi. Flere eksplosive bevægelser - sprint, spring ogkraftig vægtløftning-- brughurtig-rykmuskler.22. jan. Feb 2020

typer squat

Vokser muskler med langsom trækning?

Hvilke muskler trækker for det meste langsomt?

Glutes erlangsom rykdominerende med et par procent, men hamstrings er sammensat af hele 70% hurtigtrykfibre. Erector spinae erlangsom rykdominerende med ca. 6%.27. okt 2011

Hvilke muskler rykker hurtigt?

Type IIa er den første typehurtig trækning af muskler. (Husk, at type Imusklerer langsommeryk. Mere om det senere). De er kendt som oxidativ-glykolytiskmusklerfordi de kan bruge ilt og glukose til energi.14. jan Feb 2020

Er brystet hurtigt eller langsomt ryk?

Detbrysterhurtig rykdominerende, men fælderne er en postural muskel og er tilsvarendelangsom rykdominerende, så du bør gøre mere lydstyrke for dine fælder end for dinebryst.

Er underarme hurtige eller langsomme ryk?

Detunderarmehar mange små muskler med forskellige fibertyper. Men de flesteunderarmmuskler erlangsom rykdominerende, ligesom soleus muskler.Langsom trækmuskelfibre er vanskelige at dyrke, fordi de er afhængige af en rig forsyning med iltet blod kaldet myoglobin.19. sep 2019

Er biceps hurtig eller langsom ryk?

Som vi kan se fra denne undersøgelse, erbicepsbrachii er omkring 60%hurtig-rykog 40%langsom-ryk. Dette vil være utroligt nyttigt til træning afbicepsfor nu ved vi (uden tvivl) detbicepvækst vil være lettere at opnå, når den brugeshurtig-eksplosive sæt snarere endlangsom, udholdenhedsfokuseret træning.8. jul. Dec 2019

joseph gordon levitt cykel film

Er quads hurtige eller langsomme ryk?

Vastus Lateralis muskel (den største del af dinquads) er ca. 69%hurtig-rykfibre og ca. 32%langsom-rykfibre. Igen betyder det, at du vilhurtigog rasende træning, når man forsøger at opbygge denne muskel.8. jul. Dec 2019

Hvad er forskellen mellem langsomme træk og hurtige træk muskler?

Slow-twitch muskelfibre handler om udholdenhed eller langvarig energi. Til sammenligning giver muskler, der hurtigt rykker, pludselige udbrud af energi, men bliver hurtigt trætte. Hvad er muskler med langsom trækning?

Kan en person blive født med en langsom rykning?

Kort sagt ja og nej. Det kan vi til en vis grad. Det er generelt aftalt, at vi er født med en lige så lang 50/50 langsom og hurtig trækfibertælling. Når vi træner, påvirker vi effektiviteten af ​​hver målrettet muskeltype.

Kan en hurtig trækfiber rekruttere langsomme trækfibre?

Hurtige trækfibre kan også rekruttere langsomme trækfibre: udholdenhedstræning med intervaller med høj intensitet kan være effektiv til at forbedre den aerobe kraft (2,6). Tilspidsning under træningsprogrammer (reducering af volumen og intensitet) kan også forbedre styrken og kraften af ​​type IIA-fibre uden at formindske type I-præstationen (9).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.