Vigtigste > De Bedste Svar > Social forvrængningsudstyr - praktiske beslutninger

Social forvrængningsudstyr - praktiske beslutninger

Hvilken guitar bruger Social Distortion?

Gibson Les Paul Deluxe('Aerials' af System of a Down) - Jeg betragtede mig aldrig som en teknisk guitarist. Når jeg spiller guitar, hører jeg hele sangen, sangen og alt, hvad der foregår i mit hoved, så det er det værktøj, som jeg strukturerer sange for at skrive sange, det er også en måde for mig bare at komme væk fra min verden og mit lille værelse, og jeg spiller ikke rigtig meget guitar foran folk. Selvfølgelig når jeg er på scenen, men når jeg er hjemme, er jeg normalt alene, så det er lidt af en intim ting for mig. ('Antenner' af System of a Down) Jeg begyndte at samle poster, da jeg måske var fire.

Jeg trak altid min mor til pladebutikken. Jeg tror ikke, jeg valgte musik, musik på en eller anden måde valgte mig. Jeg kan ikke huske noget tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke var interesseret i musik.

Jeg ved ikke, hvor jeg ville være uden hende, bare noget, der altid har været en del af min identitet. Musik var bare noget der var der. Det har altid været noget, der var vigtigt for mig. ('Aerials' af System of a Down) Jeg voksede op i Hollywood i en dejlig lille etværelses lejlighed, og indtil jeg var 11, ville jeg altid spille trommer, noget jeg altid har ønsket trommer siden jeg var barn, men i denne lille lejlighed, jeg boede i, kunne vi ikke passe trommer i.

hvordan man forhindrer mavesmerterDa jeg var 12, flyttede vi endelig ind i et hus, og jeg tænkte: 'Godt, nu skal jeg hente mine trommer.' Vi gik til musikbutikken på min 12-års fødselsdag for at hente mine trommer, og mine forældre argumenterede og sagde: 'Du ved, du kan ikke slukke for trommerne.' (ler) Så de besluttede at skaffe mig en lille forstærker.

Det var en forstærker fra et firma, der hedder Gorilla, og de købte mig en guitar, det var en arbor guitar, og så blev jeg guitarist, fordi mine forældre ikke kunne slukke for trommerne. ('Antenner' af System of a Down) Indflydelsen, da jeg var barn, var mere heavy metal. Sabbat, Ozzy, Slayer var en stor ting for mig.

Men mange metal ting fik mig til at lære at spille disse riffs, og min smag ændrer sig, så jeg siger, at det som metal var metal tingene, og da jeg voksede op til Beatles og mange andre, ved du, Grateful Dead og alle mulige andre ting, der er blevet påvirket af mig nu. Men på det tidspunkt var det bare meget tungmetal, og jeg prøvede bare at finde det hårdeste metal, og på det tidspunkt var det som om midten af ​​80'erne, metal udviklede sig, så der var, at hvis du ville have hårdere, ville et band komme og give dig de tungere ting. ('BYOB' af System of a Down) Jeg spillede altid Ernie Ball-strenge fra butikken, fordi du kunne købe Ernie Ball i pladebutikken.Jeg købte et par plader, og så købte jeg et sæt strenge, og så begyndte jeg at spille Ernie Ball-strenge. Jeg spillede tidligere Super Slinkys, men nu spiller jeg først og fremmest den ene, er det den tunge øverste lette bund eller er den den tunge bundlys, den er orange! (griner) Dette sæt, det er det, jeg spiller. Men jeg har altid spillet Ernie Ball-strenge fra starten. ('Lost In Hollywood' af Syst em of a Down) Jeg har faktisk aldrig praktiseret guitar en dag i mit liv.

Jeg fortæller altid folk det, de siger: 'Har du nogensinde praktiseret?' Træner du meget? 'Jeg har aldrig følt, at jeg var, jeg øvede bare, jeg spillede bare. Og jeg spillede kun, da jeg følte behov for at spille, og det kaldte mig, og det er det stadig. ('Lost In Hollywood' af System of a Down) stavemåde Jeg kommer normalt ind med en struktureret sang.

Jeg kan godt lide at skrive i vers, kor, faktisk meget traditionelt struktureret. Vers, kor, vers, kor, bro, kor, ud Se på musik med farver som en kunstner ville se på farver. Jeg har mange forskellige musiksmag.Jeg siger ikke, at det bare skal være heavy metal. Derfor skriver jeg musikken med Systemor selv med ar, den er forskelligartet. Selv i en sang vil den have en heavy metal-del, og så vil den gå ind i en helt anden slags ting, fordi jeg ikke er bange for at bruge forskellige farver, forskellige stemninger, der er humor i min skrivning nogle gange, jeg er i forskellige stemninger, så jeg bruger farven på de stemninger, jeg vil udtrykke. ('Lost in Hollywood' af System of a Down) Jeg føler, at jeg har en bestemt stil, jeg ved ikke, hvordan dette sker.

Men jeg prøver altid at supplere denne stil, jeg prøver ikke bare at holde fast ved den. Jeg prøver altid at tilføje en bestemt farve, som jeg muligvis ikke har brugt før. Hvis du vil tale om systemalbumene, så udvikler de sig over tid.

På det første album var det mere heavy metal og vrede synes jeg. Og jeg tror, ​​for da spillede vi i klubberne på det første album, og jeg prøvede bare at skrive sange, som jeg ville have klubben i gang, få en mosh pit i gang, og så begyndte vi at gå til større steder spille, og det var ikke så intimt længere. Jeg startede mere i retning af sangskrivning og blev mere påvirket af sangskrivere end riffs.

Folk som Bowie eller Neil Young, The Beatles, The Kinks og lignende begyndte at komme ind i min skrivning med sange som Lost In Hollywood, S Old Side, ATWA, min sangskrivning begyndte at flytte ind i flere af disse ting, mere Melody, og jeg var bare ikke bange for at prøve dette, selvom det var noget, vi aldrig havde gjort før. Men det var ærligt, det var bare ærligt, det var her, jeg var som forfatter på det tidspunkt, og jeg følte bare, at hvis det var ærligt, ville folk forstå det. ('IEAIAIO' af System of a Down) Jeg synes, der er noget sejt ved guitaren sammenlignet med at sidde på et keyboard.

Jeg ved ikke, der er kun en slags, stå op, spil det, det bliver næsten en forlængelse af dig på scenen. Forskellige guitarer ser seje ud, SG'er, forskellige guitarer har forskellige udseende, det kan du ikke rigtig gøre med for mange andre instrumenter. Former, en violin er en violin.

Du har ikke en million forskellige former, flyvende Vs, guitarer har så mange forskellige karakterer, at du kan udtrykke dig gennem instrumentets udseende. Næsten nogle gange kan du fortælle præcist. Forresten ser instrumentet ud, hvilken slags guitarist denne fyr er.

Jeg ved ikke, om du kan gøre dette med pladespillere. Som at flyve V-pladespillere. (griner) (heavy metal riff) Jeg kan godt lide at inspirere.

Jeg tror, ​​det handler om at efterlade noget til en anden at hente det og tage det med sig og gøre noget andet. Sådan blev jeg også musiker, folk inspirerede mig. Som barn havde jeg musikalske helte og plakater af bands på min væg, som jeg kunne lide, og disse mennesker inspirerede mig.

Og jeg synes, det er sådan med enhver form for kunst, du lader en anden gøre det og blive inspireret til at gøre noget andet og fortsætte med at udvikle sig, eller holde kunsten at holde musikken i bevægelse. Jeg er meget glad for at kunne spille i et band, der har rørt så mange mennesker, og hvis en af ​​dem? Folk kom ud og blev noget og gjorde noget, og de blev inspireret af noget, jeg gjorde, så er det stort set det, jeg holder af. (Heavy metal riff) Jeg nyder at gøre det, jeg gør.

Det er lidt egoistisk, jeg skriver de sange, jeg vil skrive, jeg spiller den stil, jeg vil spille, jeg har aldrig prøvet at gå ind i noget, der er populært nu, lad os gå ind i denne ting, nej, det var aldrig et labelhoved personale, der bad mig om at spille eller skrive i en bestemt retning genre, det var lidt underligt, folk vidste ikke, hvad de skulle tænke på fire armeniere. Vi spillede ikke heavy metal Judas Priest-stil, vi spillede, hvordan det føltes, det var helt vores eget, vi gør alt andet. Jeg sætter stor pris på at være i stand til at udtrykke mig og skrive de sange, jeg vil skrive, skrive om de emner, jeg vil skrive om, nogle gange seriøse, undertiden fjollede, nogle gange triste, nogle gange glade.

Jeg føler, at jeg ikke har nogen regler, og jeg tror, ​​at de mennesker, der hører min musik, forventer, at jeg gør det til en vis grad. Som kunstner er det en frihed, jeg føler. Jeg er ikke bange for at prøve tingene. (Guitar solo) Hver sang føles som om den har en anden smag, og jeg er glad for, at jeg kan udtrykke det, jeg føler mig bare endimensionel, min skrivning, og det holder mig interesseret.

Hvis jeg bare spillede Death Metal, ville jeg kede mig. Hvis jeg skulle spille elektronisk musik og kun elektronisk musik, ville jeg kede mig at spille musik som death metal, elektronisk, country, folkemusik, armensk, arabisk, hvad som helst, det er alt inkluderet i min skrivning, og jeg er glad for at gøre det kan udtrykke og folk accepterer det. ('Chop Suey!' Ved System of a Down) Alt hvad jeg hører, alt hvad jeg skriver, er på en eller anden måde i min underbevidsthed, og det trækkes lidt ud, når jeg mindst forventer det.

Jeg trækker ikke fra noget, det bliver lidt trukket ud af mig. Den armenske og arabiske slags ting er præcis, hvor min familie er fra, og som jeg voksede op med. Den slags musik er ikke engang, hvad jeg ville lægge på på mit værelse, men da jeg gik til et bryllup blev det spillet; da jeg gik til familiesammenkomster, spillede det, så det var i min verden, det var i min kultur, det var i mit liv, så det slags blødning ('Chop Suey!' Fra System of a Down) toksicitet? En komiker kan komme på scenen og fortælle vittigheder.

Hvis de ikke er rigtig sjove, og hvis de ikke er ærlige om, hvad de siger, er chancerne for, at han ikke rører publikum, han griner ikke. Og så er der denne person, der bare er ligeglad med, om du griner eller ej, og det er sandsynligvis den person, der sandsynligvis får hele rummet til at grine, de er bare sig selv, de er bare sjove selv. Jeg prøver at være så ærlig med min sangskrivning i slutningen af ​​dagen.

Jeg er nødt til at elske det, jeg er virkelig nødt til at elske det, hvis jeg skal overbevise dig om at elske det. Så jeg skal være den første person, der er fan af denne sang, og jeg skal virkelig elske den. Det fungerede for mig.

Det har fungeret for mig gennem min karriere. Normalt, når noget jeg har skrevet rørte ved mig, ophidsede det fans entusiastisk. (Guitar solo) (heavy metal riff)

Hvilken tuning bruger Social Distortion?

FrontmandMike Ness'lang tid # 1eren Gibson Les Paul Deluxe fra 1976, der blev moddet med specialsåret Seymour Duncan Antiquity P-90s.09.09.2015

Tuning: GABDE GReplicer forstærkerens forstærkning og tonalitet med en Fender-pedal. Tuning: GGDDG GTtuning: EEBBEF # Tuning: EGDGE DTuning: F # F # F # F # E BTuning: F # F # F # F # E BTTuning: EEBEF # Tuning: EGDGE D # DDD: GG D # Tuning: GGCGC DTuning : CCEBG DTuning: CGDGC DTuning: CGDGC BTuning: GGDGGA

fordelene ved hytteost

Arbejder Social Distortion med et nyt album?

Denne melodi starter i G-dur, men moduleres derefter i koret til E-mol (den relative mindre skala). Viviljeanalyser akkordfremskridt brugt i de langsomme dele, og hvordan jeg tog nogle af deres sange som guide til at skabe mine egneSocial forvrængningstil spor.04.02.2014

Tonic steg fra asken af ​​grunge musik, der var på de fleste menneskers radar allerede i midten af ​​1990'erne. Tonics debutalbum 'Lemon Parade' fra 1996 markerede gruppens karrierehøjdepunkt, som blev platin og skabte flere store singler, herunder 'If You Only Could See'. Men hvad skete der med bandet? Vi undersøger det i dagens artikel.

Tonic består af medlemmer som sanger og guitarist Emerson Hart, hovedgitarist Jeff Russo, bassist Dan Lavery og trommeslager Kevin Shepard. Tonic har kæmpet mod kritikere gennem hele sin karriere, der har anlagt to anklager mod hende. 1) var, at de var for stærkt påvirket af 70'ernes rock og 2) siden de blev grundlagt i LA, var de billedbevidste.

Bandet reagerede på disse beskyldninger med guitaristen Jeff Russo til LA Times: 'Vi fokuserer bare på at skrive de bedste sange muligt og går derefter på scenen og giver publikum så meget af os selv som muligt.' Vi tænker ikke i termer fra alternativ rock eller guitarrock. eller hvor mange cd'er vi kan sælge. ”Vi skal bare være os selv, og indtil videre synes folk nok at lide, hvem vi er - eller i det mindste hvad vi spiller.

Det er en skam, at nogle bands skal arresteres eller ligne Marilyn Manson for at få opmærksomhed. Det er vi bare ikke. Bandets oprindelse går tilbage til New Jersey, hvor Russo og Hart mødtes første gang, mens de gik på samme gymnasium - Red Bank Catholic High.

Emerson Harts mor arbejdede for en lokal tv-station, mens hans far var en temmelig talentfuld sanger, der led af skizofreni og på mystisk vis forsvandt i 1980. Hart har mistanke om, at hans far muligvis er blevet myrdet, et emne, han ville diskutere i et af hans soloptegningsår. senere. Begge musikere kørte vest til Los Angeles på forskellige tidspunkter og mødtes år senere, i 1991, på Canter's Deli.

Virksomheden var vært for 'jam nights', som fra tid til anden indeholdt bands som Wallflowers og Guns N 'Roses guitarist Slash. De to begyndte snart at jamme og skrive sange sammen, hvilket fangede opmærksomheden fra EMI Music, der underskrev parret i en forlagsaftale. Bassisten Dan Rothchild og trommeslager Kevin Shepard fulgte snart.

Tonic blev født i 1993. Ifølge MTV kaldte Hart gruppen 'tonic' efter den første tone af en større eller mindre skala inden for musikteori. opmærksomheden fra Polydor Records, der underskrev dem bag kulisserne i klubben til Halloween i 1994.

I løbet af denne tid arbejdede medlemmerne som dagjob for at støtte deres musik. Russo arbejdede som kok i en restaurant, mens Hart arbejdede som manager i en poolhal og på Fender og byggede guitarer, mens Rothchild arbejdede som civilingeniør. De hadede alle deres job, så det var en gave fra Gud, at de blev underskrevet.

Bandet hyrede producenten Joseph Puig, som tidligere havde arbejdet med Weezer og No Doubt, til at arbejde på deres debutalbum. Puig havde muligheden for at se bandet optræde live på et af deres regelmæssige shows på Mint, da det materiale, de skrev, optrådte. Fra det tidspunkt, som Hart minder om, hjalp Puig dem med at skærpe den forvrængningstunge lyd, de ønskede at fange på deres debutalbum.

Mens Tonic stoppede optagelsen af ​​LemonParade i 1995, lagde hendes label det på hold i næsten et år. Polydor opfordrede gruppen til at tage ud på gaden for at forbedre deres liv. Hart siger til Diffuser: ”Vi var på vej i næsten et år, før vores album kom ud.

Etiketten sagde: 'Kom i en varevogn, gå lortende koncerter i et år og bliv en god kunstner.' Fordi etiketter plejede at gøre det! Da 'Open Up Your Eyes' gik i radioen i 1996 og var vores første nr. 1 på rockradio, var vi allerede i form. ”Lemon Parade var på ingen måde en øjeblikkelig sælger, men snarere en langsom forbrænding.

Ifølge VP of Marketing hos Polydor fortalte han Billboard, “Salget forblev mellem 1.500 og 2.400 enheder uge efter uge. Der var ingen markeder at genkende som breakouts, selvom vi pumpede penge investeret i markeder som St. Louis, Minneapolis og LA, så vi ingen resultater. ”De to første singler udgivet af Lemon Parade var Open Up Your Eyes og Casual Affair, begge nummer 2 og 8 på det almindelige Rock Tracks-diagram.

cykel rammepumpe

Det almindelige rockspordiagram viser de mest spillede sange på rockstationer, der spiller ny rockmusik ud over klassiske rocksange. Vendepunktet for Lemon Parade ville kun komme med den tredje single fra albummet 'If You Could Only See. Hvad ifølge ballboard brød igennem på moderne rockradio. 'VP of Marketing hos Polydor fortalte Billboard,' Vi understøttede albummet på markedspladser med forskellige værktøjer og værdsatte albummet aggressivt til $ 10,98, men det startede, da dette nummer ramte den moderne rock-spin-radio.

Der var et enormt svar, og salget begyndte at springe, 'sagde de. Tonic var også en succes, fordi de udfyldte et tomrum i rock n 'roll med deres guitar-drevne musik, med en Texas radiostation, der fortalte KFRQ at' Billboard 'lidt konservativt være'. Rock-stationer kan lide at give vores lyttere ny musik, men der er bare ikke så mange kunstnere med den slags guitardrevet lyd, 'sagde de If You Could Only See for at spille, og etiketten begyndte at sprede bandets musik på turnémarkederne. ved at gøre Put up flyers og hyret lokale marketingbureauer til at distribuere bånd til gymnasieelever.

Bortset fra etiketten, der lagde mange penge bag bandets første udgivelse, viste Internettet, som stadig var i sin barndom, et nyttigt redskab til at promovere Lemon Parade. Via bandets hjemmeside forsynede de fans de seneste nyheder ud over en eksklusiv optagelse og personligt svar på e-mail-beskeder. Ved slutningen af ​​dagen ville Tonic Parade sælge over 1,3 millioner eksemplarer i staterne, og hvis du bare kunne se de øverste hitlister på mainstream rockspor og klatre til nr. 11 på de top 40 hitlister.

Lemon Parades succes kom overraskende på grund af en anden hindring, som bandet stod overfor. Omkring det tidspunkt, hvor albummet blev udgivet, blev Polydor absorberet af Universal Records, mens Hart fortalte avisen Morning Call. Vi besøgte fem produktledere og mange forskellige radiofremmende medarbejdere. 'Det er forbløffende, at vi har solgt så mange plader, som vi har.

Nu hvor vi er hos Universal, er det en helt anden verden. I slutningen af ​​1996 og 1997 var der flere line-up-ændringer på Tonic, hvor Dan Lavery afløste Rothchild på bas i december 1996, og trommeslager Kevin Shepard forlod bandet af personlige og familiemæssige årsager. Bandet fandt også tid til at bidrage med flere sange til flere film soundtracks, herunder Scream 2 og filmen X-Files.

Derudover udgav bandet i begyndelsen af ​​1999 en 4-sang EP udelukkende via deres hjemmeside. Da det var tid til at indspille bandets efterfølger i fuld længde, løb Tonic i problemer. Frontmand Emerson Hart led forfatterblok, der varede mindst seks måneder om året, men det skulle være Gud, der skiftede mening ved at fortælle MTV: 'Jeg sad i min hule i Los Angeles og så mig omkring og så op i himlen og sagde: 'Hvorfor skal du være så ond mod mig?' 'Bed og du vil modtage, mand,' sagde han. (RealAudio uddrag fra interviewet).

Bandet ønskede at arbejde med Puig, men han var ikke tilgængelig, så bandet producerede deres anden LP alene med titlen Sugar. Inden sukker blev frigivet, fik fansne en smag af, hvad Tonic arbejdede med, da de optrådte med sangen på American Pie Soundtrack. Du ville have mere. 'Sporet toppede som nummer 3 på Billboard Modern Rock Tracks-diagrammet og optrådte på Sugar.

Emerson Hart fortalte Billboard, før albummet blev udgivet, 'Denne plade har meget mere sydlige påvirkninger. Vi turnerede meget dernede, og de var gode for os. Vi identificerer os med denne kultur.

Det er også mere guitar-tungt og luftfugtigheden dernede gør underværker for min stemme. Vi ser optagelsen som et mangesidet puslespil. ”Sukker ville også være det første album, der virkelig var en fælles indsats for alle bandmedlemmerne.

Desværre for bandet ville Sugar kun sælge en brøkdel af bandets debutalbum og kun bevæge sig omkring 200.000 eksemplarer. På trods af det dårlige salg så bandet stadig modigt ud som Lavery fortalte til MTV. Det bedste du kan gøre er at elske din egen plade: 'Hvis dine fans ikke kan lide det, ved du i det mindste.' På bandets opfølgningsalbum gik gruppen sammen med Metallica-producenten Bob Rock og udgav i 2003 gruppens opfølgningsalbum Head on Just solgte dårligt, og flyttede kun omkring 30.000 eksemplarer og fik ikke meget radiospil.

Overraskende nok modtog albummet imidlertid 2 Grammy-nomineringer, og MTV offentliggjorde endda en artikel, der spurgte, om Grammys ikke havde nogen kontakt med populærmusik til netværket. selv med et interview med Russo, der blev overrasket over nomineringerne, som MTV delte: 'Da vi fik at vide dette, troede vi alle, det var en vittighed. Vi havde slet ikke forventet det. 'I 2004 tog bandet en pause, mens medlemmerne arbejdede på andre musikprojekter.

Tonic vendte tilbage i 2008 og udgav yderligere to albums, herunder hendes selvbetegnede album fra 2010 og hendes seneste album Lemon. fra 2016. Parade Revisited.

Albummet fejrede 20-året for deres debutalbum ved at genoptage alle spor fra deres debutalbum som akustiske numre. Sidste år meddelte bandet til fansen, at de havde indspillet ny musik og for nylig udgivet en ny ikke-album-single på 'To Be Loved' i februar 2021. Den ville blive ledsaget af gruppens første musikartikel i næsten to årtier.

Og medlemmerne har succes uden for bandet, hvor Russo blev en musikalsk komponist for både tv og film og vandt en Emmy i 2017 for Outstanding Musical Composition for en begrænset serie, film eller speciel for sit arbejde i tv-showet Fargo. Hart udgav sidst et soloalbum i 2019. Det er det for artiklen fyre i dag.

Tak fordi du så med.

Turnerer social forvrængning stadig?

De betragtes som et af de bedst sælgende punkrockbånd med mere end tre millioneralbumsolgt over hele verden.Social forvrængninger for tidenarbejder på et nyt album, som foreløbigt skyldesfrigørei 2022 og vil være deres første fuldlængde siden 2011's Hard Times and Nursery Rhymes.

Det har været et hårdt år af mange grunde, men musiklegenden Eddie Van Halen, der blev annonceret den 6. oktober 2020, er endnu et trist tegn på, at tiden går. Van Halen var selvfølgelig en mand, der ikke behøver nogen introduktion. Som den vigtigste sangskriver og navnebror til rockbandet Van Halen - sammen med sin bror, trommeslager Alex Van Halen - blev han ofte betragtet som en af ​​de største guitarister i historien, stort set berømt for sit banebrydende arbejde med den 'tapping' teknik, han udviklede. 'Min mor sagde altid,' Hvorfor skal du græde så højt? 'Jeg vil sige,' Nå, det købte dit hus, ikke? ' Selvom bandet selv så mange ændringer i opstillingen, forblev Van Halen-brødrene en konstant tilstedeværelse gennem årtierne og påvirkede utallige unge musikere over hele verden.

Desværre har Van Halens liv i de senere år været formet af både personlige kriser og sundhedstragedier. 'Du spiller musik, du arbejder ikke på det. Men nogle gange kan det være hårdt arbejde at kunne spille dem. ', han udviklede tungekræft, en tragisk hændelse, som han mente var forårsaget af kobber- og messingplukker, som han ofte efterlod i munden på det nøjagtige sted, hvor kræften dannede sig.

spole vs luftchok

På trods af at han blev erklæret kræftfri to år senere, viste det følgende årti stadig sig at være en rutsjebane, da han overvandt sin narkotika- og alkoholafhængighed og til sidst blev ædru i 2008. Imidlertid blev det offentligt kendt i 2019, at Van Halen havde har kæmpet med kræft i halsen i et halvt årti og desværre synes denne kamp at have taget meget af det sidste år af hans liv.

Offentligheden blev opmærksom på Van Halens kræftdiagnose i efteråret 2019, da musikken tilbragte flere dage på et hospital på grund af maveproblemer, formodentlig en bivirkning af de kræftbehandlinger, han gennemgik. Han blev efter sigende diagnosticeret med kræft fem år tidligere, men han holdt sine helbredsproblemer stort set private. Allerede i 60'erne havde Van Halen en opadgående kamp i de sidste 12 måneder, da han fortsatte sin strålebehandling.

I januar 2020, fem år efter bandets sidste forestilling, tvivlede bandkammerat David Lee Roth på ideen om Van Hallens genforening med Las Vegas Review Journal og sagde: 'Ed klarer sig ikke godt, og sang og dans er en ødelæggende evne . ' De kampe, som Van Halen og hans familie gennemgik i musikerens sidste år, var sandsynligvis kendt for alle, der nogensinde har haft en elsket med kræft. Da hans søn Wolfgang endelig brød nyheden, skrev han: ”Jeg kan ikke tro, at jeg skal skrive dette, men min far, Edward Lodewijk Van Halen, mistede sin lange og hårde kamp mod kræft i morges.

Han var den bedste far, jeg nogensinde kunne bede om. Hvert øjeblik, jeg tilbragte med ham på og uden for scenen, var en gave. ”Med kræft igen blev Eddie Van Halen noget af en eremit.

Han stoppede med at turnere, stoppede optagelsen. Fra tid til anden dukkede han op offentligt, undertiden ganske uventet. I oktober 2019 rapporterede Rolling Stone den charmerende historie om en fan på en Tool-koncert, der ønskede at tage en selfie med scenen i baggrunden.

Almindelig nok. Og hvem ville ikke? Tilsyneladende blev selfie-stick-fanen påvirket af at bede en anden koncertdeltager om at tage billedet for ham. Og denne dejlige fanekollega er oprigtig taknemmelig for ham.

Den fyr, der blev valgt som fotograf for øjeblikket, var ja, Eddie Van Halen. Og motivet på billedet ønsker sandsynligvis, at han havde vendt kameraet til en anden selfie med en ægte guitarlegende. Eddies søn Wolfgang skrev: 'En fyr spurgte min far, om han kunne tage et billede af ham med scenen bag sig uden at vide, hvem han spurgte, og det var mit foretrukne øjeblik fra værktøjsshowet i går aftes. 'denne del af Eddies isolation blev muliggjort af hans familie, der samledes omkring ham og beskyttede ham ikke kun mod coronavirus, men også hans privatliv under hans nylige sundhedskamp.

Til sidst havde kræften, der kostede hans liv, spredt sig til alle hans organer. De sidste tre dage har været et særligt kraftigt fald. Ikke desto mindre nåede guitarlegenden ud gennem sociale medier, opretholdte kontakter, udtrykte sin kærlighed til familie og venner.

Han nåede ud til bror Alex via Instagram for et fødselsdagsønske. I en anden besked på Instagram markerede han fødselsdagen for sin søn Wolfgang med et billede af den nyfødte og skrev: 'Bedste dag i mit liv! Tillykke med fødselsdagen, ulv! Jeg elsker dig så meget! Din far.'

Hvor mange watt er en Fender Bassman?

Skærm'59BassmanLTD 45-wattOverblik over guitarforstærker: 45-wattrør guitar forstærker. 4 x 10 '(Jensen P-10R) 2 kanaler - normale og lyse.

Hvilken guitar bruger Mike Ness?

Tidligt i sin karriere,Nessblev setved brug afGibson SGs og SG Juniors men han i øjeblikketanvendelser1970'erne Gibson Les Paul Deluxes (en sunburst i 1971, en sunburst i 1975, en goldtop i 1975 og en goldtop i 1976).

Hvem er medlemmer af bandet Social Distortion?

Social Distortion er et amerikansk punkrockband dannet i 1978 i Fullerton, Californien. Bandet består i øjeblikket af Mike Ness (lead vocals, lead guitar), Jonny Wickersham (rhythm guitar, backing vocals), Brent Harding (bas, backing vocals), David Hidalgo Jr.

Hvornår kommer det nye Social Distortion album ud?

På et show i Poughkeepsie, New York den 27. juli 2010 afslørede frontman Mike Ness, at det nye Social Distortion album ville blive kaldt Hard Times and Nursery Rhymes. På trods af at være planlagt til en frigivelse fra november 2010, meddelte bandet, at albummet ville blive frigivet den 18. januar 2011.

Hvor spillede Social Distortion deres første show?

Bandets første rigtige show var i begyndelsen af ​​1979 på natklubben Cuckoo's Nest på Placentia Avenue i Costa Mesa, Californien. Mike og Dennis forblev de eneste konstante medlemmer i de næste to årtier med bas- og trommemedlemmer, der skiftede hvert par år.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish