Vigtigste > De Bedste Svar > Beroligende alarmtoner - pragmatiske løsninger

Beroligende alarmtoner - pragmatiske løsninger

Hvad er den bedste alarmtone at vågne op til?

Hvadalarm lydererbedsttilvågn op til?
 • Fuglesang.
 • Den flydendelydeaf en strøm eller flod.
 • Bløde instrumenter såsom violer, harper, klaverer og fløjter.
 • Glat jazz.
 • Skovstemning.
 • Regndråber.
 • Detlydaf fårekyllinger.
 • Din yndlingssang.

Jeg ved, du hører det. Ved du, hvordan jeg ved, at du hører dette? Du indstillede alarmen i går aftes. Ah du vil lade som om du ikke hører ham.

OKAY. Det fortsætter med at ringe. Det ringer stadig.

Jeg ved, du stadig hører det. Ok, nu bemærker du det. Hvad vil du gøre? Det er her beslutningen er taget.

Her vælger du at få det i dag, ellers venter du til i morgen. Vil du trykke på slumringsknappen? Eller vil du få din røv ud af sengen? Hvad bliver det? Skal du trykke på snooze-knappen eller komme dig ud af sengen? Måske i morgen måske kommer i morgen aldrig.

Måske var dette den sidste chance, du havde for at få succes. Du savnede lige din træning. Du har lige gået glip af din træningssession.

Du savnede lige din grad. Du savnede lige din cardio træning. Du savnede lige din diætpræparat.

hej til udholdenhed

Du savnede netop mødet med kunden. Du savnede lige den artikel, som du kunne have set, og som kunne have hjulpet dig med at bevæge dit liv fremad. Fordi du hellere vil sove end at få succes.

Sandsynligvis en af ​​dem, der tilskynder til succes og hårdt arbejde, dedikation, men du trykker på snooze-knappen. Du mister Du har lige mistet. Du er en slumringsknap, jævnen skubber dig til at sove væk fra din succes.

Du vil sove igennem din succes. Morgen sker en gang om dagen. Det definerer din dag.

Du indstillede alarmen, fordi du ville rejse dig. Så kom på vej Kan være en fantastisk en. Kan være den næste Jordan.

Kunne den næste være Mozart, Picasso, kunne have været den næste Michael Jackson. Du kan lide snooze-knappen. Så du bliver ikke Michael. Det bliver ikke LeBron.

Du vil ikke have den enorme succes, du tror, ​​du vil have. Fordi du trykker på en udskydningsknap, skide. Men det er okay.

trek forhandler i nærheden af ​​mig

Når du vågner op, kan du sende et tilbud på din Instagram. Sæt et lille tilbud på din facebook. Lad som om du har travlt, foregiv at du får det, måske endda mærke, at du er den næste store ting.

Tweet Elon Musk, at jer kommer efter hans plads. De ryster ikke i deres støvler. Tror Gary Vee rammer snooze-knappen? Jeg tror ikke det, skide.

Tror du, at Elon Musk rammer snooze-knappen? Jeg behøver ikke engang at svare på det. Han indstiller ikke engang alarmen, mand. Det er hvor meget han vil have succes.

Måske var det dig. Du har muligvis været den næste store ting. Men her er du i en dyb søvn efter at du har ramt din forbandede snooze-knap.

For helvede. Du vil aldrig vide, om du er den rigtige.

Hvad er den mest afslappende alarmlyd?

BedstBeroligende lydeiAlarmTab
 • Chimes: Dettelydesom vindklokker i en blød brise og er en universelt sympatisk mulighed uden dikkedarer.
 • Silke: Spa-lignende, dette har kinesisklydog vækker dig langsomt og beroligende.
 • Langsom stigning: De overlappende klokkespil i denne vuggevise-lignende melodi hører hjemme i en børnehave eller et barns værelse.

Hvad er den bedste alarmlyd til tunge sovende iPhone?

Harpe. Det er klart, atbedstmulighed for klassikereniPhone-alarmer, Harpe stiger forsigtigt op i både tonehøjde og lydstyrke, en beroligende sang, der starter din morgenrutine.11. maj 2018

kaffe prostatakræft

Åh, gør din sofa klar, den går snart ned Hvor mange af jer har spurgt jer, hvordan skruer jeg op for lyden på min iPhone højere end den maksimale lydstyrke? Jeg har spekuleret på dette i årevis, men i dag ændrer spillet mig.Jeg har lige fundet en indstilling begravet dybt inde i min iPhone, der giver mig mulighed for at skrue den maksimale lydstyrke op et par flere niveauer. Så jeg fandt faktisk dette hack på Twitter, jeg er kun på Techsmartt, hvis du ikke følger mig. Jeg tweetede, at det er vanvittigt, dybest set er det, det er, der er en indstilling på din iPhone, der klikker på den for at skrue op for lydstyrken et par flere niveauer, hvordan fungerer det? Hvad er det? Keaton, du lyver.

Denne ting findes ikke på iPhones Nå, faktisk har jeg fundet masser af hacks og forskellige tricks, som du ikke burde gøre med din iPhone. Dette er en, du kan gøre, men som den gang, jeg fortalte dig , sig ikke dette til Siri burde, hvis du ikke har set artiklen klikke den deroppe, det var sindssygt, dette er noget du kan gøre, og det får dig ikke i nogen problemer. Så lad mig vise dig hvordan.

Dybest set når du går ind i indstillinger, vil du rulle helt ned til en fane, som du sandsynligvis aldrig har været på, det var det, jeg sagde, da jeg først fandt ud af dette. Du vil gå helt ned til musicCool, du er der. Du er næsten færdig.

Rul derefter ned, hvilket er stort set hver iPhone derude. Lad mig vide i kommentarerne, hvis du rent faktisk gør dette. Du klikker på EQ og vælger derefter Late Night.

Sent om natten betyder, at din lydstyrke er meget højere end din normale maksimale lydstyrke. Stol på mig, siger du sandsynligvis fyr, du er bare, du bsin mig her. Dette er ikke rigtig noget, lad mig vise dig. Jeg slukkede lige for equalizeren, det gjorde jeg, hvilket betyder, at I vil høre den enkle vanilje.

Normalt hvordan din iPhone lyder med maksimal lydstyrke, lad os gå hjem til Spotify og for at vise dig, at jeg har maksimal lydstyrke, skal du bare klikke her. Lydstyrken er rigtig høj Here we go Så den måde, du hører den på, er temmelig høj, men du kom til sennatjazz. Så du vender tilbage til indstillingerne her.

Jeg ruller helt ned, og du har et par muligheder. Dette er faktisk equalizeren, der giver dig mulighed for at tilpasse, hvordan lyden kommer ud. Hvis du vil få lidt mere dans i din musik og lytte til dansemusik, kan du vælge denne mulighed, eller hvis du vil få R&B sesh, så vælg det.

Hvis du er en af ​​de mennesker, der bare ikke har store højttalere, skal du vælge en lille højttaler. Men lad os indse det, du vil have store højttalere. Du har en diskantforstærker her, Vocal Booster, du har en masse boost.

Men det er sjovt sent på aftenen, så nu tænder jeg for sent om aftenen. Indtil sent på aftenen er mit volumen stadig på Max, jeg går tilbage for at spotifyLytteWhoa jeg fik det. Så jeg ved ikke, om du hører det for godt, men nej, oke bare prøv det nu, stol på mig her, det gør lydstyrken på din iPhone højere end den maksimale lydstyrke, og du siger sandsynligvis dig selv.

bliver en spin instruktør

Hvordan virker det? Nå, hvis du tænder for indstillingen om sen nat, er det her, lydstyrken fra headsettet sker. Du ser normalt ikke dette, når indstillingen er slået fra. Derfor er det et hack.

Jeg fandt lige ud af det efter at have læst det på Twitter. Det fungerer, så tag dit røde solo-krus og toiletrullen, og smid dem ud med det samme. Den sene aften her er alt hvad du behøver for at få festen i gang.

Gæt det er derfor, det hedder Late Night. Shoutout tid! Jeg vil gerne komplimentere Ice Cold Cuber og Eric for at muliggøre myNotifications. Hvis du vil have en underretning, skal du tænde den på din telefon og computer og fortælle mig i kommentarerne, så jeg kan give dig en.

Jeg uploader kl. 15:00 PST, så sørg for at abonnere, hvis du er ny, så du ikke går glip af det. Tweet mig på techsmartt, hvis du finder noget andet underligt og hacky ved iPhone, var den Siri-ting fantastisk. Okay fyre, vi ses senere, fred.

nederste beslag klik

Jeg prøver kaffe i denne uge. Vi fik iskaffe fra Target Starbucks. Nu sker det!

Hvad er alarmtoner?

Det kontinuerligetonebruges generelt som en advarsel,alarmeller fejlsignal. Det kontinuerligetone alarmerfås i 3 lydniveauer: medium kontinuerligtone(68 db til 95 db), ekstra højt kontinuerligttone(82 db til 103 db) og ultrahøj kontinuerligtone(96 db til 108 db). Alle lydniveauer måles til 61 cm.

Betyder lyden af ​​din alarm noget?

Detlyden af ​​dinmorgenalarmvirkeligbetyder nogetnår det kommer til, hvor vågen det får dig til at føle, ifølge en ny undersøgelse. Del på PinterestDitmorgenalarmringetone kan have en betydelig indflydelse på, hvor livlig du føler dig om morgenen, antyder ny forskning.4. feb 2020

Hvorfor hader jeg min alarmlyd?

Alarmangst er frygt for urfejl eller stress for ikke at få nok søvn føralarmgår af. Så vores hjerne forbinderlydaf voresalarmur med at vågne op, og fordi dette er noget af en overraskende måde, lægger det en masse stress på vores krop. Dette kan få folk til at reagere negativt på det.04.07.2019

Hvorfor bliver jeg sur, når jeg hører min alarm?

Alarmangsterfrygt for urfejl ellerdetstress af ikkefårnok søvn føralarmengår af. Så vores hjerne forbinderdetlyden af ​​voresalarmur med at vågne op, og fordi detteerpå en lidt overraskende måde lægger det en masse stress på vores krop. Det herkanfå folk til at reagere negativt på det.4. jul. Dec 2019

Skal jeg ændre min alarmlyd?

Ændring af din alarmlyd kunnefå dig til at føle dig mere vågen om morgenen. Forskere har fundet ud af at skiftedin alarmtonetil en mere melodisklyd kunnehjælp til at afværge grogginess. Efter specifikke spor til download? De har også anbefalet dem.28. feb 2020

Hvordan kan jeg få min alarm til ikke at hade lyden?

Skiftlydafalarm

Prøv at skiftelydafalarmtil noget lidt mere behageligt og mindre 'alarmerende.' For eksempel en blød sang, der gradvist øges i tempo. Husk, at når du vågner op til sange, du kan lide, kan du vokse tilhaddet (går tilbage til klassisk konditionering).
4. jul. Dec 2019

Hvorfor hører jeg min alarm, når den ikke ringer?

Detlydebliver hørtaf ingen andre end Mr. Kleinman.De er detresultat afenulige neurokemiske sammenblanding idethjerne, en tilstand kendt som tinnitus. Mere end 50 millioner amerikanerehøredisse fantomlyde fra tid til anden.21. aug 2001

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.