Vigtigste > De Bedste Svar > Soulcycle musik - hvordan man skal håndtere

Soulcycle musik - hvordan man skal håndtere

Hvad er SoulCycle-musik?

Curated af vores verdensklasse instruktører,SoulCycle'sAfspilningslister hjælper dig med at svede den ud, ryste negativ energi af og genoplade kombinationer af pulserende beats med originale optagelser fra instruktører, der giver et skud af selvtillid og motivation.>>> Nå, det er sjælcyklus. DU VIL ELSKE DET. Jeg går hver frokostpause. >> ÅH DET ER HVOR DU FÅR? >> ÅH, PASS. >> HEJ, DRENGE, VI ER SÅ PSYCHE, DU ER HER TIL DENNE SPECIALE KLASSE.

DET ER SOUL CYCLE IP INSTRUCTOR UPDDITIONS. I DAG RIDER DU MED FLERE Cyklister, der befinder sig i det sidste niveau i SOULCYCLE-FAMILIEN. Lad os køre! >> DU ER EN REVISIONSLÆRER? >> JA.

Derfor var klassen gratis. >> HVEM GAV JEG 80 $ TIL? >> HVAD ER OP, HVAD ER, SOULCYCLE WHITE HARLEM? MIT NAVN ER FLINT, LIGE VANDET. Lad os frigøre disse ben, mens jeg fortæller dig, hvad jeg er.JEG LEVER LIV UDEN BETYDNING. ABRAHAM LINCOLN Døde. DET SKAL IKKE SKE.

STAKKELS FYR. Havde jeg været der, ville jeg have stoppet, MEN DET VAR IKKE MIG. VIL DU VÆRE? Lad os køre! >> FORESLÅER han, at vi redder LINCOLN? >> LÆRERNE SIGER KUN AT PRØVE OG INSPIERE DIG.

DU SKAL BEVEJE DINE BEN, MÆRK. >> ÅH, JA. >> DOPE, DOPE, DOPE, SOUL CYCLE.OG BARE EN ADVARSEL, Jeg er bange for vores kokain. FOR jeg tror ikke på at opgive.

Jeg var så tæt på at spille en død fyr hos J. LO i filmen 'HUSTLER', MEN JEG FÅR DET IKKE FÅD, FOR DE KALDER IKKE MIG TIL ANAUDITION, MEN HVIS J. GÅR LO JEG OP! >> WOW.

SÅDAN ANVENDES MICHELLE OBAMA. HVAD SYNES DU? >> MÆRK, DU SVEDER, MEN DU BEVÆGER IKKE PEDAL! >> HEY SOUL CYCLERS, MIT NAVN ER TRIX. HER ER MIN HISTORIE.Jeg blev mobbet på college, fordi jeg var for høj, for tynd, for smuk. DE KALDER MIG MODEL PIGE ELLER, HE, MODEL. MEN JEG VAR IKKE EN MODEL.

OG HVORDAN TRYKKER DU PÅ MADEME-FØLELSE? >> GOD? >> Vi er her for at løfte hinanden, kontakte dine naboer og udfylde en del af din krop. VÆR SPECIAL. >> TONEDE LOVE. >> DET Gør jeg ikke. >> OG SE PÅ NU.

MIN VEN ER EN AF THEJOSH'S FRA MILJONEN DOLLAR LISTE. >> Jeg placerer et stearinlys foran den person, jeg tror, ​​det gør det værste. >> MIG? >> Du har triste øjne, frue. ♪ DAMN, DU KALDER MIG KYLE, MEN JEG ER EN PIGE ♪♪ VI GØR EN LITEN KERNE OKAY TRE TO ENE ♪ ♪ OG FUNKER BIKEFUNK Cyklen FUNKER Cyklen.

Jeg blev sparket fra videnskab, for jeg var for doven. ALDRIG IGEN. LAD OS KØRE. >> KAN jeg få denne dans? >> DETTE ØJeblikk er så meget mere end os og vores smukke organer.

I DAG MORGEN GOOGLE JEG ER RASISM OG VÆRDI HVAD? DET BUMMERER MIG. OG DAN GOOGLE MIG BAGE RACISMAND, DET VAR ENDRE VÆRRE. VID DU HVAD JEG GØR? Jeg har skylt toilettet på min computer, fordi jeg ikke har brug for denne negativitet i mit liv! Lad os køre! >> FORSIGTIG, HVIS JEG SKINNER? Se, det var min drømmer, siden det handler har været hårdt.

Tillykke, DU ER ALLE STJERNER OG OFFICIELT EN SJÆLSCYKLIST! >> WHEW. >> NEJ, NEJ, NEJ.

MEN DU, DIN Rygsæk var fuld af kokain. >> WOW. HAR DU FORETAGET MIN TASKE? Nå, jeg antager, at vi begge er fyret.

Er peloton bedre end SoulCycle?

Begge cykler er gode valg til din træning derhjemme. Det kommer ned til, hvad du kan lide i dine spin-klasser. Hvis du er en ivrigSoulCyclerytter,Platonkommer ikke tæt på. Men hvis du ikke rigtig kan lide Soul,derefter Pelotoner et godt valg.25. 2020.

Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af firmaet Peloton, som angiveligt har flere kunder end endda spinggiganten SoulCycle. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af har jeg en pelotoncykel til et spin, og i to uger tog jeg en 45-minutters peloton-klasse hver dag, og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg vil sandsynligvis aldrig være så fit igen Første ting først: For at finde ud af, hvor god det er af en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Forhåbentlig vil du finde ud af din grundlæggende fitness specielt til cykling. Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab på Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter.

Og nu mig, din mere eller mindre gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay, godt at gå. Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt.

Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer. Det måler styrken af ​​mine quads.

Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget, der kaldes en muskelkørsel. Sean: Så ville køre hvor meget elektrisk strøm du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for den såkaldte VO2 max.

Sean: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret. Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre uanset hvilken øvelse du laver. Benji: Jeg gjorde under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam.

Men generelt var jeg i temmelig god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre. Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var ret ujævn, fordi jeg først ikke rigtig kom på cyklen.

Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at cykle ud til rock, jeg endte med at gå på en indspillet klasse, og jeg troede, jeg skar virkelig godt i klassen og så så og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg. Til min ære var der omkring 2500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads begynder allerede at mærke det.

Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding. Jeg klarede mig lidt bedre i dag, se på det. 2.136. plads ud af 10.000 mener jeg, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og temmelig snart var jeg en wir ek i.

Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! Men jeg har ikke set så meget fremskridt; i stedet har jeg faktisk haft smerter. Jeg begynder bestemt at føle lidt smerte på min højre side, du ved, for at være ærlig ser alle mine statistikker ud som i dag, som de gjorde på min første tur. Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle ret åbenlyse resultater at se frem til.

Sean: Jeg tror, ​​at hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, vil vi måske se dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra fair til godt med din VO2 max. Benji: Jeg øgede den på min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor kurserne filmes.

Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg stod foran en lærer og i nærværelse af, hvad det ser ud til at være en af ​​de spændeste og mest attraktive i New York City. Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk.

Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme. Der var sandsynligvis en 200 kalorieforskel. Så jeg prøvede hårdere i studiet.

Min gennemsnitlige puls var 10% højere end derhjemme, men ifølge displayet på min studiecykel var min præstation og min kalorieindhold min laveste nogensinde. Så fair advarsel, kalorietælleren kan være anderledes, hvis du ikke bruger den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg føler mig ret god At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere.

Forhåbentlig er det tilfældet. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

hej frisk på hajtank

Træner: Når noget kommer til at tænke i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke køre på cykel hver dag.

Ikke at det ikke var det værd, det er naturligvis bare for travlt hver dag. Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratoriet.

Sean: Din første måling var 143,5. Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre kropsmasse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang.

Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt. Du har dine muskler.

Faktisk fik du 0,2 pund muskler i løbet af alt dette. Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun på ét sted: mit venstre ben.

Kan du huske smerten i mit højre knæ, jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder på pedalerne, opbygger muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig i din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Så det var hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja. Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste mennesker.

Benji: Wow. Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke, du øgede din styrke med hensyn til udholdenhed, med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, det, vi bruger glykogen til at fremstille For at producere kraft og styrke, du tabte faktisk.

Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt. Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund frembringer et pund og en fjerdedel fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​at hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK.

Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb. Benji: OK. Og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig.

Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Hvor meget tjener SoulCycle-instruktører om året?

SoulCycleOfte stillede spørgsmål om løn

Den gennemsnitlige løn for enInstruktører $ 59,199 pråri USA, hvilket er 29% lavere end gennemsnittetSoulCycleløn på $ 83.948 prårtil dette job.

Hvorfor er SoulCycle så god?

MenSoulCycleleverer en kombination af cardio og styrketræning,du kan forvente at forbedre din kardiorespiratoriske kondition somgodtsom din muskeltonus. Derudover indikerer forskning, at indendørs cykling er en af ​​de øverste kalorieforbrændingsøvelser og i gennemsnit kan fakkel 568841 kalorier i timen.03.10.2019

Er SoulCycle faktisk en god træning?

Mange af instruktørerne er detstoremotivatorer og enddabedreDJ'er. Hvis du vil have det sjovt i 45 minutter, mens du forbrænder et par ekstra kalorier, så er dette bestemt dentræningfor dig. Og folkeovervågning og kammeratskab i klassen er uovertruffen i ethvert andet klasseformat.SoulCycleer seriøst sjovt.

Kan jeg lave SoulCycle på peloton?

PlatonBike Plus har også en 'Auto-follow'-funktion, der gør det muligt for instruktøren at indstille og digitalt kontrollere din cykelmodstand i hele klassen. DetSoulCyclecykel er fantastisk tilSoulCyclefans, der er fortrolige med klasserne, eller nybegyndere, der altid har ønsket at prøve dem.

Er peloton træning som SoulCycle?

Hvis du er på udkig efter et hjemdyrke motioncykel, to af de mest populære muligheder erPlatonogSoulCycle. Hjemmecyklerne erlignendepå mange måder: begge streamer live klasser og tilbyder en bred vifte af andretræningformater,synes godt omyoga og styrkeuddannelse.

Er det OK at dreje hver dag?

Selv når du først har fundet dinspindingben, daglige sessioner kan stadig være overkill. Men hvis du leder efter en træning med høj intensitet et par dage om ugen og især hvis løb eller andre former for kraftig aerob træning gør ondt i dine led.spindingkan være den ideelle måde at holde dit hjerte og din krop i form.

Er SoulCycle hårdere end peloton?

Jeg har lyst til at arbejdehårdere, og jeg er mere motiveret i løbet afSoulCycleklasser, men dette kommer ned på personlige præferencer. BådePlatoncykel ogSoulCyclecykel har gode instruktører; de dukker bare anderledes op. Hvis leaderboard-funktionen er meningsfuld for dig,derefterdetPlatonpasser sandsynligvis bedre.

Hvorfor er SoulCycle dårligt for dig?

SoulCycleundlader at producere nogen meningsfuld styrketræning eller kernetoning, men selvomduVi prøver bare at tabe sig, det giver det stadig ikkedu er godbang for din sorteper. Baseret på en række skøn,SoulCycleforbrænder kun 300 til 600 kalorier, selvom det annoncerer forbrænding af 500 til 700 kalorier pr. session.

Hvordan påvirker musikens beat SoulCycle?

'SoulCycle er stærkt påvirket af musikken, vi opfordrer alle til at køre på rytmen sammen,' siger hun. Meget af klassen består i at lave koreografi ud af sadlen (cykelsædet), i takt med musikken. 'Vibe er utroligt opløftende,' siger Jade.

Hvad laver du i en SoulCycle-klasse?

Hver klasse består af cardio- og styrketræning (inklusive en specifik arm-toning-serie med vægte udført, mens du sidder på din cykel), alt centreret omkring rytmebaseret koreografi, forklarer Jade. I hvert studie landsdækkende kan du tage SoulCycles kerne i 45 minutter indendørs cyklingsklasse eller en længere 60-minutters klasse kaldet SoulSurvivor.

Hvilke slags resultater får du fra SoulCycle?

Resultaterne varierer naturligvis fra person til person og afhænger af, hvor meget du lægger på hver træning. Men SoulCycle leverer en kombination af cardio- og styrketræning, så du kan forvente at forbedre din kardiorespiratoriske kondition samt din muskeltonus.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.