Vigtigste > De Bedste Svar > Soulcycle vs peloton - typiske svar og spørgsmål

Soulcycle vs peloton - typiske svar og spørgsmål

Er peloton bedre end SoulCycle?

I sidste ende koger det virkelig ned til den type træning, du leder efter. Hvis det er en prioritet at matche din træning med rytme og tempo,SoulCycleer sandsynligvis dit bedste valg. For dem, der leder efter konkurrence og en strengere klassestruktur, aPlatoncykel kan være din kamp.24. sep 2020Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton-firmaet, der angiveligt har flere kunder end endda spin-giganten SoulCycle. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, jeg lavede en 45-minutters peloton-klasse hver dag i to uger. Og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg vil sandsynligvis aldrig være så fit igen Første ting først: For at finde ud af, hvor god det er af en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Forhåbentlig vil du finde ud af din grundlæggende fitness specielt til cykling.

Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab i Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter. Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint.Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt. Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer.

Det måler styrken af ​​mine quads. Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget i retning af muskeldrev er meget elektrisk strøm, som du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for, hvad der kaldes VO2 max. Søn: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret.Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre den øvelse, du laver. Benji: Jeg gjorde under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam. Men generelt var jeg i temmelig god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre.

Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var temmelig ujævn, fordi jeg ikke rigtig kom på cyklen i starten. Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at ride min cykel ud til rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse og jeg troede jeg ville være rigtig god til det Afskåret klassen, og så kiggede jeg og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg.

Til min ære var der omkring 2500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads begynder allerede at mærke det. Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding i dag, se på det. 2.136. plads ud af 10.000.Jeg mener, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og temmelig snart var jeg en Wir ek i. Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! men jeg har ikke set rigtig meget fremskridt, i stedet havde jeg faktisk smerter, jeg begynder bestemt at føle en smule smerte i min højre side ved du, for at være ærlig ser alle mine statistikker ud i dag som de gjorde på min første tur forbrændte jeg lidt over 500 kalorier pr. klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle ret skarpe resultater at se frem til. Sean: Jeg tror, ​​at hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, vil vi måske se dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra fair til godt med din VO2 max.

kaffe prostatakræft

Benji: Jeg øgede det til min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor klassen bliver filmet. Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg ville prøve mig hårdere foran en lærer, og i nærværelse af det ser det ud til at være en af ​​de stærkeste og mest attraktive i New York City.

Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk. Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme.

Der var sandsynligvis en 200 kalorieforskel. Så jeg prøvede hårdere i studiet. Min gennemsnitlige hjertefrekvens var 10% højere end derhjemme, men måleren på min studiecykel viste, at min præstation og kalorieindhold var min laveste nogensinde.

Så fair advarsel, kalorietælleren kunne være anderledes, hvis du ikke kører på den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg føler mig ret god At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere. Forhåbentlig er det tilfældet.

Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Træner: Når du tænker på noget i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke cykle hver dag for at gøre meget hver dag.

Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratorium. Sean: Din første måling var 143,5.

Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre kropsmasse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang. Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt.

Du har dine muskler. Faktisk fik du 0,2 pund muskelmasse i løbet af hele denne tid.

Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun på ét sted: mit venstre ben. Kan du huske smerten i mit højre knæ, som jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder, hvilket resulterer i, at jeg bygger muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop.

Sean: Du tog torsoen af. Du tabte dig på din venstre arm og du tabte dig på din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max.

Træner: Så det var hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%. Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja.

Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste. Benji: Wow. Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed.

Hvad med styrken? Sean: Du har faktisk mistet styrke med hensyn til din udholdenhed med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, glykogen, som vi bruger til at opbygge styrke og styrke til at producere, du har faktisk er faldet. Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt. Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund pr. Pund og en fjerdedel fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen.

Benji: Roger, OK. Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb. Benji: OK, og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig.

Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Er SoulCycle hårdere end peloton?

Jeg har lyst til at arbejdehårdere, og jeg er mere motiveret i løbet afSoulCycleklasser, men dette kommer ned på personlige præferencer. BådePlatoncykel ogSoulCyclecykel har gode instruktører; de dukker bare anderledes op. Hvis leaderboard-funktionen er meningsfuld for dig,derefterdetPlatonpasser sandsynligvis bedre.16. okt 2020

Hvad er forskellen mellem SoulCycle og peloton?

I en SoulCycleklasse, vil du sandsynligvis få inspirerende beskeder og motivation fra instruktøren, og det føles helt sikkert som om instruktøren tager turen om dig. Mens du er iPlaton, instruktører giver vejledning og motivation, men udfordringen kommer fra at forbinde med andre.

Har peloton klasser som SoulCycle?

DerefterPlatonkom med. Det højteknologiske fitnessfirma, der blev lanceret i 2012, giver brugerne mulighed for at streame liveklasserhvor som helst, hvilket gør det muligt attilSoulCycle-stil oplevelse uden nogensinde at forlade dit soveværelse.28. aug 2019

Er peloton i økonomiske problemer?

Platonsalget er steget det sidste år, da pandemien lukkede fitnesscentre og tvang folk til at træne hjemmefra. Imidlertid har virksomheden kæmpet for at holde trit med efterspørgslen i flere måneder, hvilket har ført til lange ventetider og frustrerede kunder. For den aktuelle periodePlatonforventet omsætning på 1,1 mia. $.4. feb 2021

Går SoulCycle ud af drift?

I lyset af den igangværende udvikling af Coronavirus (COVID-19) og regeringens mandater er vores absolutte højeste prioritet at holde vores ryttere, instruktører og personale sikre. Med virkning fra 16. marts kl. 20 lokal tid lukker vi alle studier i USA og Canada.

Kan du se Netflix på peloton?

Så meget somvielsker binge-ser påKontoret er desværre ikke en måde at forbindePlatonCykel til andre apps såsomNetflix.Det gør vihåber at bringe denne funktion tilPlatonCykel i fremtiden.

Kan du se Netflix på SoulCycle?

Strømdine foretrukne tv-shows og film fraNetflixog Disney + påSoulCyclehjemme-cykel - ud over live og on-demandSoulCycleklasser. Holder du ikke op med nogen forestillinger? Kør til dit eget beat med Freestyle-tilstand.ViJeg vil holde styr på din statistik, sådu kanfokus på plottet - eller din musik.7. nov. Feb 2020

Fungerer pelotonsko på SoulCycle?

Faktisk har der aldrig været et mere kompatibelt par med beggeskoved hjælp af Look Delta og SPD-SLskoklampesystemer. Derfor,SoulCycle skoer kompatible medplatondermed udskiftelig medpeloton sko.

Hvem er den hotteste pelotoninstruktør?

Alex Toussaint,Platon

Hvis vi fortalte dig Alexs spin-klasse er let, lyver vi. Seniorinstruktørog hjemmehørende i Hamptons, Alex Toussaint har kørt sig til toppen af ​​fitnessbranchen, der underviser i 10 klasser om ugen, som ALTID er udsolgt på få sekunder.

Kan instruktører se dig på peloton?

Ja, skærmen påPlatoncykel og slidbane har et videokamera! Det er øverst i midten af ​​skærmen. Det bruges dog ikke tilinstruktørertilvi ses. I stedet giver videokameraet mulighed fordutil videochat med venner under turen.14. aug 2020

Hvad er forskellen mellem en SoulCycle og en Peloton-cykel?

Mens begge mærker opkræver deres kunder relativt det samme, er SoulCycle-cyklen udelukkende bygget op omkring musik og kuratering af en træning med sjov, optimistisk koreografi. Hvis de ønsker det, kan ryttere holde styr på deres fremskridt med SoulBeat, en opsummering efter turen.

Hvilken opsætning har Peloton-cyklen?

Pelotons cykel har en ret traditionel styropsætning, der er beregnet til kørsel både ind og ud af sadlen. Nogle cykler har rapporteret et 'kalibreringsproblem' efter et par måneders brug, hvor cyklen skal nulstilles manuelt for at producere nøjagtige træningsmålinger.

Er der en SoulCycle derhjemme stationær cykel?

I slutningen af ​​2019 annoncerede SoulCycle frigivelsen af ​​sin helt egen stationære cykel derhjemme. Mens cyklerne har mange ligheder (som HD-berøringsskærme og bluetooth), er deres forskelle det, der adskiller dem. Lad os dykke ind. Hvad er prisen på Peloton-cyklen versus SoulCycle-hjemmecyklen?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.