Vigtigste > De Bedste Svar > Kildehydreringspakke - en løsning på

Kildehydreringspakke - en løsning på

Er hydreringspakker det værd?

Pladsbesparende design. En anden fordel ved at eje enhydreringspakkeer, at vandreservoiret er pladsbesparende sammenlignet med at have to store flasker vand i dinrygsæk. Reservoiret er mere strømlinet uden akavede former, så du kanpakkeog få lettere adgang til dine andre ejendele.At forblive hydreret, mens mountainbiking er absolut nødvendigt, og da vi går ind i de varmere måneder her på GMBN, tænkte jeg, at jeg ville dele et antal af vores hydratiseringspakker med dig. (Intens musik) Sandsynligvis det vigtigste med enhver hydratiseringsblære er at få blæren indvendigt helt ren, eller du risikerer, at bakterier formerer sig i den, hvilket også kan smage forfærdeligt og give dig lidt gastrointestinale problemer. Heldigvis er de fleste hydreringsposer på markedet lavet af plast, der modstår bakterier i at vokse, men det er virkelig vigtigt at sikre, at din afhandling forbliver ren.

Her er nogle specielle hacks til det. (blød musik) Okay, bidventilen først. Så det er de tænder, som du faktisk lægger i munden hele tiden, og som du drikker af.

Nu ved jeg, at mange af jer ikke engang rengør røret eller bideventilen på blæren. Du kan skylle hovedblæren ud og derefter tørre den eller hvad som helst, men disse ting, disse proteser, har især bakterier herinde. Se faktisk din nu.Kig indeni. Der har sandsynligvis sorte pletter på det. Det er bakterier og snavs, der vokser derinde.

Så den bedste måde at komme ind her er, der er et par værktøjer, du kan bruge til dette. Du kan få noget med rørrensere, hvilket er ret godt, men hvad jeg har fundet bedst er en rengøringsmiddel til babyflasker. Nu ligner det en gammel køkkenbørste, men de egentlige børster er ret bløde.

Dog inde i håndtaget er en af ​​de små fyre. Nu er dette specielt designet til at lægge en babyflaske i patten, i hvilket tilfælde den kan komme ind her og rydde den ordentligt ud. Så med det rengøringsmiddel, du vælger, som vi kommer ind på senere, betyder det, at du kan rengøre indersiden helt, hvilket betyder, at når den først er helt ren, smager den ikke groft, og du har ikke bakterier i den.Færdigt arbejde. Uanset hvad du bruger til at rense din hydratiseringspakke, har den også en effekt. Hvis du kun bruger vand nu, kan det fungere fint, forudsat at du kun havde vand i det, og det var frisk vand til at begynde med.

Så du skal sørge for, at du kan dræbe bakterier i den. Nu fungerer opvaskesæbe fint til dette, men det kan være virkelig svært at sikre, at du får nogen rester ud, i hvilket tilfælde det altid er en smule men skummende, det smager også ret ondskabsfuldt, og det er sandsynligvis ikke så godt for hende . Nu har mange mennesker, inklusive mig selv, brugt Milton babyflaskerenser tidligere, og selvom det dræber alle bakterier og lignende, kan det smage ret groft, hvis du ikke gør det rigtigt, og det er lidt smertefuldt, fordi du har at blande blandingen igen og igen Jeg har prøvet det nu.

Det er med tandproteserengøringstabletter. Nu åbenbart til rengøring af tænder som at bruge proteser efterlader de ingen eftersmag. Nu er disse ting fantastiske, fordi de dræber bakterierne.Dræber bakterierne indeni, får arbejde udført, sorteret. Nu kan du få specielle bøjler til din CamelBak og enhver anden hydratiseringsblære, der dybest set fylder indersiden, giver dig mulighed for at hænge det på hovedet, og det hele drypper ud, og der gør grundlæggende jobbet rigtigt, men hvis du ikke vil bruge de penge kan du gøre det samme med en klædebøjle, nu er denne type klædebøjle lidt tynd, så du dybest set skal skære den del af, koble den ind, lidt af krogen, og det hjælper med at åbne den op indeni , de rundere profiler, disse har tendens til at være lidt bedre, og det er sådan du gør det. Den første ting, du skal gøre, er at finde ud af, hvilken boblestørrelse du har, og i det væsentlige korrelere det med det, du vil bruge indeni, så jeg har de store bobler, tre liter, og jeg bruger en bøjle i fuld størrelse.

Alt du skal gøre er at skære en del af bøjlen væk, helst med en baufil. Sørg for, at der ikke er grater eller små stykker plast, der kan løsne sig, og rengør bøjlen grundigt. Hvis du har brug for din hydratiseringsblære, skal du bare hænge bøjlen indeni, og den vil forhåbentlig hænge i den rigtige position, og den åbner bare, og alt vand vil fordampe inde fra blæren din blære, og den vil være tør, det bedste du kan gøre for at stoppe væksten af ​​bakterier er at sætte det i køleskabet.

Hvorfor tror du, vi holder tingene i køleskabet? Det er for at holde dem friske og stoppe bakterierne, der vokser på dem. Så du gør nøjagtigt det samme med din CamelBak-blære eller din hydratiseringsblære. Dejligt og let, rul det op, læg det bag på køleskabet, indtil du er klar til at køre.

Fyld og frys. Så det er en dejlig lille ting, som vi faktisk lærte af vores venner, der kører i de varmere lande i modsætning til os her på GMBN. Så hvad du virkelig vil gøre er at fylde det op og sætte det i køleskabet natten før du kører, hvilket naturligvis betyder, at det bliver køligere meget længere.

Nu, hvis du bor i et usædvanligt varmt og tørt klima, er du mi, jeg vil klemme dette ind i fryseren, men hvis du sørger for at efterlade nok luftrum i det til at lade isen udvide sig til det. Din blære gør ikke ' ikke splittes, og sørg også for at frakoble slangen først, ellers vil du tilstoppe slangen. Dette fungerer rigtig godt i supervarme klimaer, da din kropsvarme og naturligvis den omgivende varme naturligt smelter isen og forvandler den til iskoldt vand, når den indtages, bingo når du begynder at køre. Tilføjelse af ekstra isolering nu er en fantastisk måde at sikre, at vandet forbliver køligere i meget længere tid.

Selvfølgelig bliver du temmelig varm, mens du cykler, og du vil blive udsat for varme temperaturer, den bliver varm, mens du drikker, men du kan minimere det ved yderligere at isolere det. Nu har nogle hydratiseringspakker som Evoc en rygbeskytter, og CamelBak har dem også. Dette isolerer faktisk blæren mellem din krop og selve blæren, så det fungerer fint, men hvad du kan gøre, hvis du ikke har dette, skal du pakke lidt aluminiumsfolie omkring din blære eller bruge noget til at adskille blæren Aluminiumsfolie mellem din legeme.

Det fungerer på samme princip, som hvis du lægger det i dine ridesko til vinteren. Det er bare en dejlig, enkel, uden dikkedar tilgang til at holde dit vand lidt køligere og modstå varmen fra din ryg. Nå, denne næste er noget, jeg endda finder underligt at fortælle folk, fordi jeg synes, alle burde vide dette, det forhindrer vandet i at glide rundt inde i dig, du skal bare udlufte luften, det er meget let.

Fyld din hydratiseringsblære ved vandhanen, luk låget og sørg for at trådene vender opad, så intet løber tør, og vend det derefter på hovedet for at lade luft komme ind i toppen, hvor din slange er, og lad den ind Slangen vil naturligt udlufte luften, og så vander vandet ikke rundt indeni. Det betyder også, at når du drikker vandet, får du ingen luftlommer mellem dine slurke. Vand.

Bare død. Nu er en af ​​grundene til, at vi holder af ry hydratiseringspakker, foruden at du naturligvis bærer vand, kan du bære værktøj, ekstra tøj og alle mulige andre ting i lommen. Nu vil du sørge for at bruge de givne rum inde, for når du gør det? Crash, A: Du vil være ret beskyttet mod disse værktøjer, som til tider kan være skarpe, især hvis du bruger unbrakonøgler eller knive eller noget lignende, men der er også en chance for at du beskadiger blæren inde i nogle hydratiseringspakker med værktøjsposer på dem indvendigt og andre med små indpakninger til at pakke dine værktøjer ind i.

efter Thanksgiving middag

Hvis din ikke har en, kan du nemt lave en af ​​disse ud fra noget, du sandsynligvis allerede har liggende. Den førende kandidat til dette er en gammel brilleetui. Disse kan let vendes og fyldes med værktøjer.

Det er en lille hård sag. Så hvis du har unbrakonøgler eller værktøjer eller noget lignende, kan du sætte alt i, lynlåse det op, og det går lige i lommen, intet bliver beskadiget, pænt og let, en anden god løsning, som jeg fandt og brugte personligt, er et gammelt førstehjælpskasse. Nu bærer jeg nogle førstehjælpsforsyninger, mens jeg kører på den.

Jeg har et antiseptisk sprayplaster med mig bare for at sikre, at jeg kan få det værste ud af et sår, når jeg for eksempel er alene. Jeg får hudmærker og et slynge, og et par har andre ting med dig, men disse små rygsække er virkelig fantastiske, fordi de er rigtig godt lavet og har lommer indeni. De er næsten specifikt bygget til at sætte værktøjer i.

Rigtig god idé. Selvom det ikke er direkte relateret til hydrering i en hydratiseringspakke, kan de fleste lide at dokumentere den måde, de cykler på, og bruger ofte et GoPro eller en slags POV-kamera. I så fald er det meget sandsynligt, at du bruger et brystbeslag.

Selvom disse er ret gode, kan de være meget ubehagelige, når de parres med en hydratiseringspakke, så tjek denne. Nu er denne lavet specielt til GoPro, men den fungerer selvfølgelig med forskellige monteringer, men den blev udviklet af CamelBak. Dette er en rigtig god idé, fordi det først og fremmest er en brystbeskytter, så der er et rigtig godt sikkerhedsaspekt ved det, du behøver ikke at stave det ud, hvis du er uheldig nok til at få et brud på brystet, er det et bryst trauma.

Dette kunne være rigtig, virkelig dårligt for dig, og hvis du har det samme koncept som deres rygbeskyttere, kan du have dette på brystet som dette A: Det er en god ting, når du får en GoPro herfra, B: det betyder, at også GoPro er meget mere stabiliseret, når du har Hyper-Smooth på det, du kan have det meget mere stabilt end med et almindeligt ribbenbur ved at bruge en af ​​disse store brystbenbeskyttere, da de virkelig er en fantastisk montering til det. Og til sidst fungerer de rigtig godt med hydratiseringspakker, jeg mener, denne fungerer med en CamelBak, selvfølgelig blev den designet af dem, men den fungerer rigtig godt med Evoc og en hel masse andre på markedet også. Brystbæltet eller brystbæltet, som du har i lommen, går faktisk gennem en del af det, som brystpladen, så alt fungerer sammen for at holde alt på plads, når du bevæger dig rundt.

Og du vil opdage, at hvis du rent faktisk trækker stroppen på din taske ned, holder den den på plads endnu bedre, så du får bedre kvalitet, bliver mere sikker, og den fungerer sammen med din drikkepose. Jeg anbefaler virkelig at tjekke en af ​​disse, hvis du kan lide dette brystbeslag, fordi det i sidste ende er en sikkerhedsartikel. En del af mountainbike involverer masser af bilture, masser af rejser, masser af camping, meget udstyr til at gøre det.

CamelBak, hvis du lægger luft i den, kan du ikke kun bruge den til vand, men også bruge den som en rejsepude. Det fungerer virkelig ret godt behov for at slippe af med vandet derinde. Alt du skal gøre er bare at puste den op og derefter lukke ventilen på b luk.

Det vil ikke være den bedste pude i verden, men det er bestemt bedre end ikke at have en. Jo da. - Robbie? - Ahh, undskyld, jeg må have talt kædehjul igen.

Undskyld. Um, jeg var lige færdig, men det fik jeg lige fra Henry, der siger, at du også kunne tage fugtighedsrygsække til en festival Fyld rødvin, den er perfekt, fordi den kun bliver bedre, når den bliver varmere. Nå, det er en ret god idé, men øh, jeg ville sandsynligvis ikke lægge rødvin i min egen vandflaske, fordi jeg er bange for, at den misfarver og måske giver den lidt underlig smag, men det er bestemt en god idé , baseret på det faktum, at det bliver varmt, når du drikker det.

Og den anden ting, for at være ærlig, vil jeg ikke engang se på det. Du ville aldrig lægge guldfisk i en CamelBak, ville du? (Vand sloshing) Gå videre, der er vores artikel om pakkehacks. Hvis du har mere, som vi savnede, så giv os besked i kommentarerne nedenfor.

Jeg vil gerne vide, hvilke ideer der kan komme op, fordi de er ret nyttige for mange mennesker. Hvis du vil lære lidt mere om POV-kameraer, GoPros og lignende, skal du klikke her nedenfor. Der er en artikel med Blake om at bruge disse ting og lave din egen artikel, du vil se nogle hacks på trail-siden med mig.

Som altid, glem ikke at give os tommelfingre her på GMBN Tech og beholde disse forslag og fortsæt med at lave artiklerne.

Hvor fremstilles kilde vandblærer?

Israel

Rent vand er et af de mest basale menneskelige behov, og de af os, der bor i byområder, får normalt vores vand fra et centraliseret offentligt system. Drift af et vandsystem er et stort ansvar, der har konsekvenser for folkesundheden og sikkerheden. I tætbefolkede byområder er en ren og rigelig vandforsyning en absolut nødvendighed, ikke kun for at drikke, men også for sanitet og brandbekæmpelse.

Og det er ikke bare noget, vi har brug for nu og da; Vand er en konstant nødvendighed dag og nat i weekender, helligdage og når som helst imellem. Opgaven med at finde nok vand, bruge det sikkert og derefter pålideligt distribuere det til systemkunder næsten uden nedetid er en monumental opgave. Opgave, der kræver meget infrastruktur.

Og sandsynligvis den mest synlige komponent i et offentligt vandsystem er det forhøjede reservoir, også kendt som vandtårnet. Jeg er Grady, og dette er Public Works, min artikelserie om infrastruktur og den menneskeskabte verden omkring os. Antag at du er ejer af et offentligt vandsystem.

burpee form

Du fandt en vandkilde i tilstrækkelig mængde til dine kunder, du fandt ud af en måde at gøre dette på for at rense vand, så det er sikkert for dem, og nu er det tid til at sende vandet på vej. Der er flere måder at få vand fra et sted til et andet. En af dem tager det bare derhen.

Uanset om det er på bagsiden af ​​et dyr, på en lastbil eller en flaske i din rygsæk, bærer vi stadig vand. Men det er normalt ikke den mest effektive vej at gå. Den første infrastruktur dedikeret til pumpning af vand var den åbne kanal.

Uanset om det er i en grøft, kanal eller akvædukt, bæres vandet af tyngdekraften, nogle gange over meget lange afstande. Vi bruger stadig åbne kanaler til at transportere vand til kunstvanding og dræning, men de har også nogle ulemper. Vandet udsættes for forurening og forurening, kanaler skærer landet, hvilket gør det vanskeligt at krydse, og vandet kan kun strømme ind i områder, der er lavere end det oprindeligt var, hvilket er en stor ulempe, især hvis du prøver at få vand ind i et område med bakker eller bjerge at levere.

Som et resultat er de fleste offentlige vandsystemer i dag afhængige af rør til distribution. Ved simpelthen at placere en øvre del på en åben kanal kan vi bruge bevægelsestrykket til at udnytte væsker, hvor de skal hen. Ligesom elektroner i en ledning strømmer fra høj til lav spænding, flyder en væske i et rør fra højt til lavt tryk.

Så hvis du øger trykket i den ene ende af et rør, kan du sende dit rene vand, hvor du vil have det. Og hvordan øger man vandtrykket? Med en pumpe. En pumpe er en enhed, der flytter væsker.

I nogle tilfælde løfter en pumpe bogstaveligt talt væsken op, men i de fleste tilfælde overfører en pumpe energi til en væske ved at øge dens tryk. Og pumper, især pumper, der leverer hele byer, er dyre. Så når din opgave er at vælge den pumpestørrelse, du har brug for til dit offentlige vandsystem, hvad skal du gøre? Gør du? Måske måler du mængden af ​​vand, byen bruger på en given dag, og vælger en pumpe, der passer til den aktuelle strømningshastighed.

Lad os se, hvordan det ville fungere. Det er midnat i din by, og de fleste af dine vandkunder sover de industrielle kunder, der arbejder 24/7, vandbehovet er minimalt, og din pumpe har ikke noget problem at imødekomme dem. Men omkring kl. 5 begynder automatiske sprinklersystemer.

Omkring kl. 6 vågner folk op, bruser, børster tænder, laver morgenmad, alt hvad der har brug for vand.

Det tager ikke lang tid, før vandbehovet overstiger pumpens kapacitet. Næsten med det samme kan din nye pumpe ikke imødekomme dit systembehov, fordi den kun er designet til gennemsnittet. Vandefterspørgslen i store byer kan variere betydeligt i løbet af en normal dag, hvor den maksimale efterspørgsel pr. Time (normalt morgen eller aften) undertiden er 5 gange den gennemsnitlige daglige efterspørgsel.

Så hvis du bare prøver at bruge pumper til at imødekomme dine kunders vandbehov i stedet for kun en, skal du muligvis have op til fem pumper (eller en kæmpe pumpe, der kan gøre jobbet på 5). Ikke kun det, du skal holde pumperne til og fra for at imødekomme den variable efterspørgsel, hvilket øger slid på dit udstyr. Og det er her, lagerplads kommer ind.

Lad os tilføje et vandtårn til systemet og prøve dette eksperiment igen, det er midnat og efterspørgslen er lav, men din pumpe kører fuldt ud i dit vandtårn og fylder tanken langsomt men sikkert. når morgenen kommer, og efterspørgslen stiger, fortsætter din pumpe. den kan ikke imødekomme efterspørgslen alene, men vandet, der er opbevaret i tanken, gør hele forskellen; alle dine kunder får det vand, de har brug for.

Når folk starter deres dag, falder efterspørgslen tilbage under gennemsnittet. Men pumpen fortsætter med at køre, og den ekstra strømning går ind i tanken. Efterspørgslen stiger igen, når byens beboere begynder at lave mad, badning og vanding af planterne.

Med alt dette ekstra vandforbrug drænes tanken igen, før de fleste går i seng, og cyklussen starter forfra. Det er ret nemt at se, hvordan opbevaring gør dit vandsystem mere effektivt. Det udjævner toppe og dale i vandbehovet ikke kun til dine pumper, men hele din opstrøms infrastruktur, inklusive dit vandbehandlingsanlæg og rå vandforsyning.

Uden opbevaring skulle alle disse faciliteter være dimensioneret til topefterspørgsel, hvilket øger deres omkostninger eller gennemsnitlige efterspørgsel, hvilket sparer ikke kun omkostninger, men også kompleksitet, fordi du ikke behøver at forudsige og reagere på ændringer i efterspørgslen. Nogle gange er disse toppe og dale forudsigelige, men nogle gange ikke. Nogle af de største vandbehov i byområder kommer fra brande; uden brandvæsen og vand nok til at forsyne dem, kan brande udbrænde ukontrollabelt i tætbefolkede byområder.

Faktisk har mange af de dødbringende katastrofer i historien været bybrande, inden moderne vandsystemer har minimumskrav til den mængde vand, som brandmænd skal have til rådighed. Og at opbevare vand som i et vandtårn og have det klar går langt i at reagere på en nødsituation. Du tænker måske, kom nu, Grady.

Dette er ikke noget nyt. Opbevaring er den ældgamle løsning til enhver situation, hvor udbuddet ikke imødekommer efterspørgslen. Og ja, opbevaring af vand i en stor tank er måske ikke noget specielt.

Men vandtårne ​​er ikke kun store tanke, de er store tanke over jorden. Og det er fordi vandtårne ​​ikke bare opbevarer vand; De gemmer også energi. Vandfordelingssystemer er afhængige af tryk for at få vandet, hvor det går.

Hvis du nogensinde har overvældet med lavt vandtryk, ved du, hvor frustrerende det kan være, fordi du bare ikke kan få nok vand ud. Trykning af et vandsystem er også vigtigt for folkesundheden. Uden tilstrækkeligt tryk i rørene kan forurenende stoffer trænge ind i systemet gennem vandhaner eller små lækager.

De fleste vandsystemer får deres tryk fra pumper, og det tager meget energi For at opretholde dette tryk er det vigtigt at være i stand til ikke kun at opbevare selve vandet, men også den energi, der leveres af pumperne Da behovene varierer, kan du køre pumper om natten, når elektricitet er billig at fylde dit vandtårn. Lad derefter pumperne være slukkede i løbet af dagen, når elektricitet er dyrere, så kun tårnet kan sætte systemet under tryk og betjene dine kunder. Dette lagrer også energi i større skala på denne måde for at forbedre netpålideligheden, men det er et emne for en anden artikel.

Øget lagerplads er også gavnligt under strømafbrydelse ved at holde systemet under tryk, selv når der pumpes ud af drift. Men hvor højt skal de være? Du ved måske, at trykket i en vandmasse er relateret til dybden. Jo dybere du går, jo større er trykket.

Ligesom i en pool eller et hav har et vanddistributionssystem det samme forhold mellem dybde og tryk. Det er tilfældigvis lukket i en række rør. Så du kan tænke på et vanddistributionssystem som et virtuelt hav, hvor vi alle lever, og vandets overflade i forhøjede lagertanke repræsenterer overfladen af ​​det virtuelle hav.

bmx cykler

Det er let at se, hvor vanskeligt det er at levere vand til kunder med det rigtige tryk. Hvis vores byer var flade, ville det være ret nemt. Alle bygninger ville være på samme dybde i det virtuelle hav, i det mindste en topografisk lettelse.

Kunder med lav højde er i bunden af ​​det virtuelle hav, hvor trykket kan være for højt. Du synes måske, det er en god ting, men VVS og udstyr vurderes kun til bestemte tryk, og overskridelse af disse klassifikationer kan forårsage alvorlig skade. Nogle gange er bygninger i lav højde udstyret med specielle ventiler for at reducere trykket.

Kunder i store højder er tæt på overfladen af ​​det virtuelle hav og har meget lavt vandtryk. Som jeg nævnte tidligere, kan dette ikke kun være frustrerende, men det kan også føre til systemkontaminering. For at løse denne udfordring har mange store byer separate distributionssystemer, såkaldte trykzoner, hver med deres eget vandtårn for at betjene kunder i forskellige højder i byen.

Men hvad nu hvis du skal operere? Kunder i forskellige højder samme sted? Høje bygninger, som skyskrabere, kan have tilstrækkeligt vandtryk på de nederste etager, mens de øverste etager c. I stedet for at stole på byens vandtryk bruger de fleste høje bygninger deres egne pumper til at pumpe for at levere vand til de øverste etager. Og nogle byer som New York kræver endda, at hver bygning skal have sin egen forhøjede lagertank.

Ikke alle byer bruger vandtårne. Nogle har hele deres vandforsyning i forhøjet højde, hvilket minimerer behovet for at sætte systemet under tryk. Og nogle gange er det bare mere fornuftigt at bare stole på pumper for at holde systemet i gang.

Når alt kommer til alt er vandtårne ​​ikke billige, de tager meget plads og kan få vand til at stagnere, hvis det ikke cirkulerer nok. Men med offentligt vand er pålidelighed nøglen. Og det er længe siden tyngdekraften blev slået af med en tordenvejr, så lagertanke i høj højde (af enhver art) vil helt sikkert blive.

Tak for at se, og lad mig vide, hvad du synes! Tak til Bombas for at hjælpe det praktiske, jeg er ærlig, jeg har normalt ikke tænkt meget på de sokker jeg har på. Men det gør Bombas. De lægger en masse forskning, udvikling og endda noget praktisk teknik i deres sokker.

Jeg har iført Bombas i et stykke tid og kan sige, at de er de mest behagelige og bedst designede sokker, jeg nogensinde har ejet. Bombas 'motto er 'Bee Better', og det er fordi for hvert par sokker, du køber, donerer de et par til dem i nød. Sokker er den mest efterspurgte vare i hjemløse husly, og jeg elsker denne en-til-en forretningsmodel.

Støt praktisk teknik ved hjælp af koden PRAKTISK på bombas.com. Få 20% rabat på et par til dig selv, ellers giver de gode gaver.

Uanset hvad ved du, at nogen i nød også kan få et par. Tak igen for at se, og lad mig vide, hvad du synes!

Hvad kan du lægge i en hydratiseringspakke?

KILDE Vandblærerer designet ogfremstilletvedKILDEi Israel. Vores proprietære materialer &HydreringTeknologi garanterer lav vedligeholdelse, nul plastiksmag ogvandopholder sig frisk i uger og måneder.KILDE Vandblærerer designet ogfremstilletvedKILDEi Israel.

Hvordan fylder du en vandblære?

hvis durengør dinhydrering blæreog begræns sukkerindholdetdu kanbrug næsten enhver pulverform / tabletblanding. Har en smule sund fornuft, pas på skimmelsvamp ogdudet er godt at gå.

Hvor længe varer en hydratiseringspakke?

Hvisdetinden iblæren erren og du har ikke rørt veddetinden iblærenmens du fylder det, og du er ikke sprængtvandfradetrør tilbage iblærendereftervandet vilvære god i nogen tid, i teorien op til 6 måneder, men mere realistiskvillevære 2-3 uger.

Kan jeg lægge is i min hydratiseringspakke?

TilføjeIsKuber: Tilføjelseistildin hydreringreservoir er langt den bedste måde at slappe af pådit vand. Fyld reservoiret ca. halvvejs op medis. Tilføjer for megetisvil forårsageditheltaskeat fryse. Brug fryseren: kastdin hydratiseringsblærei fryseren i et par timer.

Hvordan udfylder du en kilde til hydrering?

Fyldning- Vend flasken på hovedet, skru bunddækslet af ogfyldemed trykvandeller filtreretvand, luk og stram hætten, og vend den derefter om igen. Åbning - Hold Spresh lodret og hent drikkespidsen med dine tænder eller fingre.

Kan du lægge en hydratiseringspakke i en almindelig rygsæk?

Kan dueftermonter eventuellerygsækmed enhydrering blære? Svaret er oftere end ikke, ja!Du kanblive gamlepakkeind i envandhydreringspakke;duskal bare vide dethvordan gør man det. Heldigvis,deter det ikke så svært atgør.07.03.2019

Hvordan holder jeg min hydreringspakke ren?

VandFlaske- og reservoirpleje

Hvordanrentilhydrering blære: Saml dinrenere, plus opvaskemiddel, børster og tørringshjælpemidler. Bland varmtvandogrenere, fyld derefter systemet. Sug og dræn, skrub derefter og skyl.

Kan jeg sætte en fugtighedsblære i en hvilken som helst rygsæk?

Kandu eftermontererenhver rygsækmed enhydrering blære? Svaret er oftere end ikke, ja! Dukanturnogengammelpakkeind i envandhydreringspakke; du skal bare vide, hvordan du gør detgørdet. Heldigvis er det ikke så svært atgør.

Hvordan vælger jeg de bedste hydreringspakker til kilder?

Oplev hele spektret af SOURCE Hydration Packs. Bekræftet af uafhængige tests og anmeldelser, er vores pakker og hydratiseringssystemer førende inden for innovation, kvalitet og funktioner. Vælg størrelse og bagagerum efter dine behov. Funktionerne inkluderer isoleret fugtighedsrum, hurtigadgangslommer, smart lagerplads til hjelm og andre ekstraudstyr.

Hvad gør kildens hydratiseringssystem så unikt?

Kildens unikke hydreringsteknologi repræsenterer et kvantespring i hydratiseringssystemer: Co-ekstruderet PE-film bevarer ren flydende smag uden plastisk smag. FDA-godkendt og EPA-registreret antibakteriel permanent indlejret i filmen blokerer bakterievækst.

Hvornår har du brug for en kilde taktisk pakke?

Taktiske pakker. SOURCE Hydration Tactical Packs udstedes af væbnede styrker og bruges af politi, første respondenter, fagfolk, atleter og udendørs elskere over hele verden.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.